Μπάχαλο. Παντού, όμως… Τελικά μόνο ένα «Ντου» ανθρωπιάς και φιλότιμου μας σώζει…

50
12522

Τελικά μόνο ένα «Ντου» ανθρωπιάς και φιλότιμου μας σώζει…

Κοινωνία; Πολιτική; Ανθρωπιά; Διεθνείς και Ανθρώπινες σχέσεις…; Μπάχαλο. Παντού, όμως.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές για παράδειγμα:

-Περιμένεις το απαντητικό «χτύπημα» του Ισραήλ στο Ιράν και την όποια «ακαριαία απάντηση» απ’ αυτό όπως προειδοποίησε.

-Βλέπει όλη η χώρα άναυδη το πως ένα νέο παιδί αστυνομικός στον αγώνα για επιβίωση με δεύτερη δουλειά στη ζούλα ως οδηγός φορτηγού καταπλακώθηκε από μπάζα στον Πειραιά χάνοντας τη ζωή του.

-Στη Νίσυρο πατέρας συνελήφθη γιατί «κατήγγειλε, χωρίς τα απαιτούμενα νομιμοποιητικά στοιχεία» λέει την κακοποίηση του παιδιού του από δημόσιο υπάλληλο (κι ύστερα λέει πως γίνονται τα εγκλήματα) ξεσηκώνοντας ευτυχώς ολόκληρη τοπική κοινωνία.

-Στη Ρόδο συνελήφθησαν εκπαιδευτικοί και μητέρα με τα μικρά παιδιά να ουρλιάζουν, διότι η μητέρα παρέλαβε τα παιδιά ενώ η… επιμέλεια είχε δοθεί στον πατέρα (μας φάγανε τα «δικαιώματα» και αφήσαμε τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις να πάνε περίπατο για «τις ζωάρες μας» που γράφαμε…)

Ποιο να πιάσεις και ποιο να αφήσεις… Να ξεκινήσεις από τα διεθνή και να φτάσεις στα τοπικά;

Όλα σε μια κλωστή… Από το «μπρα ντε φερ» Εβραιοσιωνιστών-Αγιατολάδων (και των συμμάχων-υποστηρικτών από δίπλα, άλλωστε δεν λείπει η αλεπού ή οι αλεπούδες ποτέ από το παζάρι), δείχνει να «κρέμεται» η πορεία όλων των διεθνών εξελίξεων.

Το σενάριο κλιμάκωσης του πολέμου στη Μέση Ανατολή με παρατεταμένη διάρκεια και ευρύτερη εμπλοκή χωρών είναι το πλέον εφιαλτικό αυτή τη στιγμή. Και το λιγότερο οδυνηρό μια “λελογισμένη” και “εντός ορίων” αντίδραση από το Ισραήλ που θα οδηγήσει σε μια βαθμιαία εκτόνωση.

Η πολεμική μηχανή όμως ολοένα και προετοιμάζεται για τα χειρότερα…

Τίτλοι ειδήσεων στην Ελλάδα του 2024 : Αστυνομικός σκοτώθηκε σε οικοδομή κάνοντας δεύτερη δουλειά ως οδηγός φορτηγού καταπλακωμένος από μπάζα προκειμένου να καταφέρει να επιβιώσει οικονομικά… Αφού τα 100 ευρώ του 2022 έγιναν 74 το 2024 με την ακρίβεια (και μέχρι της Ευρωεκλογές θα γίνουν 70 και προχωράμε προς τα κάτω),

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση μπροστά στον κίνδυνο της «χαλαρής» ψήφου (σιγά σιγά αλλάζουν το αφήγημα και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων βλέποντας το «φιάσκο» που έρχεται και κάνουν λόγο εκ των πολύ υστέρων για «αντιδράσεις εξαιτίας της ψήφισης του γάμου ομοφ(ιλοφ)ύλων». Αμ δε…) εμφανίζονται αδύναμες και αλλάζουν τη ρητορική τους στη γραμμή «κλίνατε επί δεξιά…»

Διαβάζεις στις καθώς πρέπει «πολιτικώς ορθές» (τούμπανα) αναλύσεις:

…εμφανίζεται αδύναμη και αναζητά ένα νέο αφήγημα για να προσελκύσει.

«Πατρίς – Θρησκεία- Οικογένεια» με κάμποση γκλαμουριά- λάιφ στάιλ και όπου την πάρει. Όπου κάτσει η μπίλια.

Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί ως «δεξιό χαρτί» τον φυλακισμένο βορειπηπειρώτη «Μπελέρη στην Ευρωβουλή». Χρησιμοποιεί τις ευρωεκλογές για να σταματήσει τη διαρροή προς τα δεξιά με ένα εθνικό θέμα, για το οποίο όταν ήρθε η ώρα έκανε… απολύτως τίποτα.

Ο δε Στέφανος το απογείωσε (αφήνοντας τον Πολάκη και τους απολιθωμένους ΕΑΜίτες σύξυλους) καθώς είπε και το «Πιστεύω» στα αμερικάνικα, θυμήθηκε μάλιστα ένα θαυμαστό σημείο της βάφτισής του από τον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη κάνοντας το τουίτερ να αναφωνεί… Ιδού ο νέος Καρατζαφέρης.

Δηλαδή, άκρως σχιζοειδείς καταστάσεις (που θα γραφε και ο φίλος μου ο Μάριος), τις οποίες μόνο ως ανέκδοτα μπορεί να  δει κανείς (αφήνουμε το «μένουμε Ευρώπη» και πιάνουμε τα «Φέρνουμε Μπε(γ)λέρη» ο ένας και «Ορθοδοξία» ο άλλος τύπου α ή β…)

Η δε Ελληνική πραγματικότητα σε τίτλους-αμείλικτη: Αδικαιολόγητη ακρίβεια, διαφθορά, διαπλοκή, παραοικονομία, φοροδιαφυγή, εγκληματικότητα, βία, βιασμοί, θανατηφόρα τροχαία, απούσα δικαιοσύνη, ανομία, ατιμωρησία, συγκάλυψη, άρνηση ελέγχων και επιβολής προστίμων, χρηματισμός, νοθευμένα και λαθραία, αυθαίρετα, κακοπληρωτές και μεγαλοοφειλέτες για πάντα στο απυρόβλητο. Σκάνδαλα τα οποία βγήκαν στη δημοσιότητα και έμειναν ατιμώρητα, μαύρες σκιές στους χειρισμούς των καυσίμων, των σούπερ μάρκετ, του ρεύματος.

Και η λίστα δεν τελειώνει…

Στα δε τοπικά… Αχ! (ή πολλά αχ σε αναγραμματισμό)

Ευτυχώς και βρέθηκε ένα αυθόρμητο και ειλικρινές «Συγγνώμη» του Σοφοκλή και λίγο «Φιλότιμο» από τον Σάκη, του Μανιά και την ομάδα των Εθελοντών για να επιβεβαιωθούν πλήρως όσα γράφαμε ότι έπρεπε να κάνουν οι τοπικές αρχές από την αρχή της θητείας τους και ΔΕΝ έκαναν…

Δεν ήξεραν ότι δεν έχουν προσωπικό; Δεν ήξεραν ότι δεν τους έβγαινε με τίποτα ο όποιος προγραμματισμός, ότι θα ξεκινούσε η σεζόν με τα τουριστικά μέρη αφημένα στην τύχη τους… (κατά τ’ άλλα πάμε για ρεκόρ αφίξεων -αν δεν προκύψει το «μπαμ και κάτω» στη Μέση Ανατολή- είμαστε κυριολεκτικά στο «πάμε κι όπου βγει…» και ο Θεός να βάλει το χέρι του)

Το «Μαστιχάρι-Δράσις» έπρεπε να ήταν ένα γενικό «Κως-Δράσις» από τον Ιανουάριο με ευθύνη των τοπικών αρχών (αν λειτουργούσαν ως πραγματική ομάδα, συντονισμένα με σχέδιο, προγραμματισμό και λίγο φιλότιμο για τον τόπο με λιγότερα πανηγύρια-φωτογραφήσεις-φρου φρου και περισσότερη δουλειά).

Εν πάσι περιπτώσει μένουμε στο φιλότιμο και τις μεμονωμένες προσπάθειες των πολιτών, απ΄όπου κι αν προέρχονται… Είναι ίσως η μόνη ελπίδα (όσο πρωτόγονο κι αν ακούγεται) το «Ντου για την Κω», για την πόλη και το (κάθε) χωριό…

(Άλλωστε και παλιά -όπως λέγαμε με τον φίλο Ν.Μ- αυτό έκαναν οι άνθρωποι, ο καθένας το δρόμο ή το οικόπεδο μπροστά από το σπίτι του ή και του διπλανού αν ήταν ανήμπορος ή ξενιτεύτηκε, εξεδήμησε κλπ)

50 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αποτύπωση της πραγματικότητας αλλά δεν είμαστε διαθέσιμοι να υπηρετήσουν την ανυπαρξία την σαχλαμάρα, την ανωριμότητα για να κάνουν επικοινωνιακα παιχνίδια με τον κόπο μας. Όποιος δεν μπορεί να διοικησει τον Δήμο να παραιτηθεί

  2. ΣΤ .ΚΑΣΕΛ. ΚΑΛΆ ΡΕ ,ΠΟΣΟ ΛΑΔΙ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΊΣΘΗΚΕ ΣΤΑΥΡΟΣ; ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΣΤΕΊΟ.

    • Καμιά φορά, όταν ρίχνεις το λάδι στην κολυμπήθρα κανοντας το σημείο του σταυρού παίζει να σχηματιστει και σταυρός καθώς όλοι ξέρουμε ότι το λάδι είναι βαρύτερο.

      • Το λάδι επιπλέει στο νερό επειδή είναι λιγότερο πυκνό ή έχει χαμηλότερο ειδικό βάρος. Το μη αναμίξιμο του λαδιού και του νερού, ωστόσο, δεν σχετίζεται με τη διαφορά στην πυκνότητα .

  3. Έχουν ήδη δώσει:300.000 ευρώ έδωσαν το 2020. 800.0000 ευρώτο 2021 με απευθείας ανάθεση (τους προσέβαλε το deal) 1,5 εκ. ευρώ θα διαθέσουν συνολικά για το 2023! 2,3 εκ. ευρω το 2024 !Φαντάσου το πάρτι που έχουν κατά νου να κάνουν τα επόμενα 5 χρόνια…2 εκατομμυριάκια επί 5 χρόνια για ρώτα τον Νικηταρα τον Καμπουράκη, ξέρουν πόσα κάνουν; ο διαγωνισμός 2,3 εκατομμύρια για την καθαριότητα ακυρώθηκε. εγιναν πρόσφυγες γιατί ο Δήμος Ρόδου με διαγωνισμό εκμισθωσε αποριμματοφορα με 25.000 ευρώ τον μήνα το όχημα και ο δήμος Κω με 60.000 ευρώ τον μήνα!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ? https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0oevjAPjeMhDiB6ZmqSbR62FqeR6KjX5wmuq63Xi3Y7XSfmDrBAedVkkDgtDNHrUSl&id=100048993305177
    https://aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/515082/anagnostis-kathariotita-megalos-asthenis-tou-dimou/

  4. Το 80% των νόμων που ψηφίζει το Ελληνικό κοινοβούλιο, όπως λένε οι Ευρωβουλευτές,

    είναι νόμοι που μπροστά γράφουν «σε εφαρμογή του Κοινοτικού νόμου τάδε …..»
    Σχεδόν τα πάντα έχουν να κάνουν με τις οδηγίες της ΕΕ.
    Ακόμα και ο Δρόμος που παραδόθηκε στην Μυτιλήνη ο Πρωθυπουργός είπε ότι είναι από Ευρωπαϊκά κονδύλια,γι αυτό πρέπει να πάρουμε λέει στα σοβαρά τις Ευρωεκλογές και να μην ρίξουμε την χαλαρή ψήφο,στελεχώνοντας το ψηφοδέλτιο με life style και δημοσιογράφους,ηθοποιούς .
    Έχει σπάσει μόνος του 4 φορές ο αγωγός που θα μεταφέρει νερό στην Αίγινα. Καμιά έρευνα,καμιά ποινή,ενώ όλοι ξέρουν ότι πρόκειται για δολιοφθορά.
    Στα δικά μας δεν έχω δει παρά ελάχιστους να ανησυχούν για την ξηρασία και τους άδειους υπόγειους ταμιευτήρες νερού που θα πρέπει ν αντέξει 3 εκατομ αφίξεις σε μία σαιζόν.
    ότι και να πιάσεις ,με ότι και να ασχοληθείς, φαίνεται ότι είμαστε ομαδικώς στα 4.

    • Τι ακριβώς σε χαλάει;Κάτι θέλεις να πεις αλλά δεν μας το λες.Ναι υπάρχουν νόμοι που προέρχονται από την ένωση ,και;Με ποιον από τους νόμους δεν συμφωνείς;Να μην περνούμε Ευρωπαϊκά κονδύλια;Υπάρχει κάποιο έργο στο νησί που δεν είναι από κονδύλια της ΕΕ;Αεροδρομειο,λιμάνια δρόμοι,κλπ.Ξερεις ποσά λεφτά έχουν δώσει για τους αρχαιολογικούς χώρους;Ασχετα αν πήγαν σε τσέπες κάποιων να γίνουν βουλευτές και έχουμε σήμερα αυτή τη κατάσταση στους χώρους.Ναι άλλοι δήμοι τα έχουν εκμεταλλευτεί και άλλοι όχι.Εκει είναι η διαφορά.Οσο για τους υπόγειους ταμιευτήρες που δεν τους ξέρουμε,(Βασικα δεν είναι μαζεμένο το νερό κάτω από του νησί.Υπογεια ποτάμια που προέρχονται από τη Μ Ασία είναι,)ας δούμε τι έχουν κάνει με τους επίγειους ταμιευτήρες που πήραν λεφτά να τους κάνουν ,αλλά δεν είναι άξιοι να τους συντηρήσουν.Οσο για τους τουρίστες αν δεν θέλεις να τους στήσουμε απέναντι να πηγαίνουμε για δουλειά εκεί.Απορια μου είναι είσαι κατά της ΕΕ;Θέλεις να μην ψηφίσεις;Τι ακριβώς θέλεις;

      • Αυτό που θέλω είναι να μάθω το αποτέλεσμα συγκριτικού τεστ IQ μεταξύ εσένα και μιας …γαλοπούλας.

        • Δεν με βοηθάς.Εσυ με το υψηλό IQ .Ναι είσαι πιο έξυπνος,φαίνεται από τα ψευδώνυμα που βάζεις.Εγω έχω χαμηλότερο IQ από γαλοπούλα.Δεν έχω πρόβλημα να σου απαντήσω.Εσυ θα μας πεις επιτέλους τον εκλεχτό σου;Την πρόταση σου;Σαν έξυπνος φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι κουράζεις λέγοντας το ίδιο συνέχεια.Λα μην ντρέπεσαι.Ανοιξε μας τα μάτια.Πες μας.Κατι άσχετο.Γαλοπουλα είσαι ;Δεν ξέρω αλλά πολύ ασχολησαι με αυτήν

  5. Χριστιανοταλιμπάν γεμάτοι υπερηφάνια θα τιμήσουν το Ελλάς Θρησκεία Ελευθερία= υποκρισία.
    21η Απριλίου επέτειος για τους ασπιλους,αμόλυντος και αεί φαρισσαίους.
    Ζήτω το έθνος.
    αντί τανκ θα κατέβουν με γαϊδούρια

  6. ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ ΤΟΥ ΚΑΣΕΛΑΚΗ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΣΑΡΕΛΑ;

  7. Ρε φιλε... Θες και συγκριτικο τεστ αναμεσα στην miranta και στην γαλοπουλα.

    Δεν μπορεις να το καταλαβεις μεσα απο τα.. 1500 σχολια της.. ?..το θεμα ειναι οτι πρεπει να εχεις καποιο επιπεδο για να εχεις καποιο iq..!!εδω κρινοντας απο τα 15. 000 σχολια , 3χρονων.. .(ελλειψη ασχολιας? Ελλειψη αλλων ενδιαφεροντων? Ελλειψη συντροφου? .. Η απλα φανατικος Νεοδημοκρατης,.. Σε σημειο αποβλακωσης??? (υπαρχουν και αλλοι νεοδημομρατες, αλλα οχι τοσο φανατικοι.. Αυτος.. Ξεπερναει τον Αδωνη τον γλυφτη, και τον Αυτια…!!. Αυτοι τουλαχιστον ταχοτν παρει χοντρα.. Για να υπερασπιζονται με φοσο φανατισμο τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ….
    επομενως το θεματου mirantou… αν δεν ειναι χρηματικο εν αποστολη 8ωρης ερηασθας στα σχολια.με μισθο… . Ειναιθεμα ΗΛΙΘΙΑΣ αποβλακωσης που κραταει 25 χρονια…. Καταλαβαινεις οτι ειναι κληρονομικο!!!…

    • Εσυ φίλε τι iq έχεις που αντί να σχολιάσεις κάτι ,να πεις την άποψη σου για κάτι ,να μας πεις τον εκλεκτό σου,να έχεις το θάρρος σαν αυτήν που μπαίνει με το ίδιο ψευδώνυμο ενώ θα μπορούσε σαν εσένα να μπαίνει ανώνυμα;Σας έχει τρελάνει μάλλον.Είχατε συνηθίσει να λέτε τη κάθε βλακεία χωρίς απάντηση.Τελικά προτιμώ τις γαλοπούλες από τύπους σαν εσένα ,που δεν έχουν να πουν τίποτα,αλλά Ριναι έτοιμοι να βρίσουν και να κατηγορισουν όποιον λέει κάτι που δεν τους αρέσει.

      • Το ερωτηματολόγιο σου είναι αντίστοιχο της κραυγής της γαλοπούλας.

        Απαντώντας με Nickname σημαίνει επωνυμία?
        Ρε πας καλά βλάκα?
        Βάλε όλα τα σχόλια στην σειρά που είναι τοξικά,διχαστικά,ελεεινά,τρισάθλια,ανιστόρητα και κατευθυντικά και ίσως καταλάβεις.
        Είναι ότι πιο ηλίθιο έχει περάσει απ τον τοπικό διάλογο και απορώ που είσαι οπαδός της.
        Βλακεία θεωρείς ειδήσεις, επικαιρότητα,στοιχεία που ποτέ δεν τα καταλαβαίνει το κολλημένο με τα καμένα κύτταρα υπάρχον μυαλό της.
        Δηλαδή η απάντηση με ειρωνεία, χωρίς επιχειρήματα, με σαχλαμαρίτσες Δημοτικού είναι σχόλιο επιπέδου?
        Με αντιγράφεις όμως,γιατί είμαι αυτός που λέω εδώ και 2 χρόνια ότι εκτοξεύει χολή σε οποιαδήποτε κριτική στην Κυβέρνηση.
        Βρε////////////////////που θα βγάλεις τρελούς χιλιάδες αναγνώστες.

      • Δηλαδή θα βγάλουμε ταυτότητες με ψευδώνυμα,ψεύτικα ΑΜΚΑ,ΑΦΠ,Αριθμούς κυκλοφορίας?
        Ρε πας καλά?
        Βγάνουν από σχολιαστές ειδήσεις για την ακρίβεια,την μειωμένη καταναλωτική δύναμη των Ελλήνων,την αισχροκέρδεια ,την φτώχια και βγαίνει η δικιά σου να πει ότι τα Ευρωπαϊκά στοιχεία ,δείκτες,πίνακες είναι ψεύτικα όλα και μόνο αυτή έχει το δίκιο?
        Ρε είστε καλά?

      • Βρε////// και αυτή απ το κόμμα σας που ξεμπροστιάζει τον Γουρλό

        είναι ψεύτικη είδηση?
        Δεν βλέπει ο κλοιός ψηφοφόρος ότι έβαλε τον Μπελέρη για να σταματήσει τις διαρροές προς τα ακροδεξιά?
        https://www.koutipandoras.gr/article/i-christofilopoulou-xebrostiase-ton-mitsotaki-valame-ton-beleri-gia-na-min-fevgoun-psifoi-pros-ta-dexia-video/
        Δηλαδή η δήλωση αυτή δεν έγινε βλάκα???

      • Απαντάει η επικαιρότητα ,οι ειδήσεις ,η δημοσιογραφία, η
        ΛΟΓΙΚΗ ,που εσένα και της πατσαβούρας είναι πολύ χαμηλότερες και από γαλοπούλας.https://aegeanews.gr/news/dimosias-krisis/521375/simera-kopike-misi-mou-zoi-apistefti-anartisi-tou-kallianou-gia-tin-peripeteia-ygeias-tou-patera-tou-dimosio-nosokomeio/
        Χρειάζεται κάτι που να αμφισβητείται όταν όλοι οι λογικοί πολίτες βλέπουν τι συμβαίνει.
        Μόνο βλάκες,ηλίθιοι,βόδια και κομματόσκυλα -κοπρόσκυλα δεν αποδέχονται την λογική.
        Σαν και του λόγου σου

    • Όλοι μα όλοι τα καταλαβαίνουν..πίστεψέ με και από διπλανά νησιά που ανοίγουν την aegeanews

      παραμιλάνε με τις κοτσάνες,τι βλακείες,η ωραιοποίηση των Κυβερνητικών χειρισμών ,αλλά και την αλαζονεία,έπαρση,τοξικότητα και ύφος Παγώνας !!!!!

      • Ωραία εκτίθεται.Εσυτι ακριβώς μας λες;που είσαι ταπεινός,σοβαρός και με σωστές επιλογές;Πες μας γιαυτες.Η κυβέρνηση είναι αυτά που λες.Η λύση;Ο επαναστάτης με τα τακούνια;

        • όλα αυτά τα χρόνια σαν φανατικός τηλεθεατής περίμενα πως και πως μια τέτοια ηγετική μορφή.
          «Αντιπροσωπευτική Μιζοκρατία»
          Απ την εποχή του Χρηματιστηρίου έπρεπε να μπει μέσα σαν τον χειρότερο κατάδικο.

  8. Περνώντας με το αυτοκίνητο μου απο τη μαρίνα παρατήρησα συνεργείο να σπάει τον περιμετρικό μαντρότοιχο για να δημιουργηθεί νεα είσοδος. Η απορία μου είναι η εξής και θέλω να την μοιραστώ μαζι σας: Είσοδος για πεζούς-ποδηλάτες-ηλεκτρικά οι οποίοι θα εισέρχονται κάθετα εντός του ποδηλατοδρόμου που περνάει ακριβώς εξω απο την μαρίνα και παράλληλα με το τοιχίο; Ποίος πήρε αυτήν την απόφαση; Υπάρχει κυκλοφοριακή μελέτη;
    Ποίος εχει την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος,ο πρόεδρος με το ΔΣ ή ο διευθυντής της επιχείρησης;
    Το μόνο σίγουρο τελικά είναι ότι ο καθένας κάνει οτι θέλει.

  9. Μας έχουν ζαλίσει με τον Κασσελακης .Ποτέ δεν είχε πολιτικός τέτοια προβολη.Βασικα τι πολιτικός;Επαναστάτης με τακούνια.Κανένα πολιτικό λόγο ,απλά χαμογελαστό παιδί λένε .Λέει διάφορες κοτσάνες ,μετά βγαίνει και λέει τις διαψεύδει χωρίς κανείς να λέει κάτι.Εκεί που κέρδισε λένε όταν έδειξε το φτωχικό του,την κρεβατοκάμαρα ειδικά ,Βασικα σαν όλους τους Έλληνες έβαλε ένα κεραμίδι στο κεφάλι του.1,8 εκ και μετά διαμαρτύρονται που κάποιος νοικιάζει το σπίτι του ακριβά.Όλοι οι θεατές του survivor έχουν τρελαθεί.Έχουν μπερδευτεί δεν βλέπουν σόου όμως .Υποψήφιο πρωθυπουργό βλέπουν.Μαλιστα ριζοσπαστικής αριστεράς.Βοήθεια μας.

  10. Εθνικά επικίνδυνος ο κομπιναδορισμός του Μητσοτάκη με την Ουκρανία.
    Ο πρωθυπουργός,για να προωθηθεί σε διεθνή κυκλώματα που τον ενδιαφέρουν,
    εμφανίζεται πρόθυμος να διαθέσει στην Ουκρανία μεγάλο μέρος των πολεμοφοδίων και των οπλικών συστημάτων της Ελλάδας.
    Πρόκειται για λάθος στρατηγικής σημασίας.
    Ο εξοπλισμός της Ουκρανίας είναι υποχρέωση ΗΠΑ,Γερμανίας και άλλων ισχυρών κρατών.
    Είναι αστείο να καλύπτονται ελλείψεις μέσω Ελλάδας.
    Η τουρκική απειλή εξακολουθεί να είναι σοβαρή,
    όπως και η κακή πολιτική διάθεση της Ρωσίας,
    μιας δύναμης με μεγάλη επιρροή στην περιοχή μας συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου.
    Το λαθρεμπόριο ρωσικού πετρελαίου που διεξάγεται ανοιχτά της Πύλου αποφέρει δισεκ. στον Πούτιν για την πολεμική του προσπάθεια.Όμως ο Μητσοτάκης δεν κάνει τίποτα

  11. Η κυρία εδώ με τα άρθρα της και τα σχόλια της που είχε σηκώσει τα λάβαρα για ένα νόμο που δεν την αφορούσε που είναι;Την έχει στήσει σε καμία εκλησια να χαστουκίσει κανέναν να βάλει μυαλό;

  12. Ενάμιση χρόνο τώρα λέω ότι ο Μητσοτάκης είναι καλύτερος από τους άλλους.Οχι τέλειος αλλά καλύτερος.Ζηταω από τους σοβαρούς και έξυπνους εδώ να μου πουν κάποιον άλλο,μια άλλη προοπτική.Τι ακούω;Βρισιές για εμένα και το Μητσοτακη.Συνεχιστε,αν και όπως όλοι ξέρουμε δυο-τρεις είσαστε.Το έδειξαν οι προηγούμενες εκλογές .Το ίδιο θα δείξουν και οι επόμενες με αυτά τα επιχειρήματα που έχετε.

    • ώρα 07:05 , πρωινή ή τώρα γύρισες ; καλημέρα μπισκοτάκι.- είμαι εκτός θέματος, τό γνωρίζω.

      • Επειδή γενικά είσαι εκτός,7 ξεκινάει η βάρδια 5:30 ξυπνάω.Εσυ;Πάντως πήρα άλλη μια απάντηση όπως 1,5 χρόνο τώρα.Κανείς δεν έχει το θάρρος να πει την γνώμη του.Κρίμα.

        • ΦΥΣΙΚΑ, ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ …ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΄΄ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΕΙΑΣ, ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ,ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ,ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ,ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ,ΓΟΥΣΤΟΥ ,ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΛΠ.΄΄ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ… ΔΕΝ ΤΑ … ΕΧΕΙΣ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ.

        • ΔΗΛΑΔΗ,ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΒΑΡΔ , ΣΤΙΣ 7,05 ,ΜΠΗΚΕΣ ΔΙΑΔ Κ ΕΤΖΙΑΝ.ΚΡΙΜΑ ,ΝΑΙ.

  13. ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΔΕΞΙΟΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΝΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ?ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ?

  14. Κάποιος καλύτερος από το Μητσοτακη να ψηφίσουμε;Οέο κάποιο αγοράκι άντρας η κοπέλια να μας πει;Ανώνυμα θα το πείτε.Please

  15. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ?ΜΗΠΩΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΙΖΕΙ?ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ?ΤΕΜΠΗ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΕΣ ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΤΛ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΕΙ ΜΠΑΝΑΝΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ?ΣΥΡΙΖΑ ΧΡΥΣΗ ΠΟΡΔΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ