«Το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής…» (Μας ηπάτησαν τα «άνωθεν» κελεύσματα…)

107
11170

«Το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής…»

Μόλις διαβάσαμε την «ειλικρινή» (σε εισαγωγικά) απάντηση του Υπ. Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ  Γ. Νικητιάδη για το νοσοκομείο της Κω η οποία συνοδεύεται (και χαρακτηρίζεται) από τη γνωστή βιβλική ρήση «το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε σάρξ ασθενής», πήραμε αυτομάτως απάντηση για όλα όσα συμβαίνουν όχι μόνο τελευταία πανελλαδικά, αλλά χρόνια, τοπικά και δεν επιλύονται. Αντίθετα, πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Όλως παραδόξως, η ίδια απάντηση ταιριάζει γάντι και στην ανακοίνωση-διαμαρτυρία του πρώην Δημάρχου και εκπροσώπου του Ομίλου για την Αυτοδιοίκηση Κ. Καΐσερλη για την κατάργηση της δωδεκάμετρης λωρίδας προστασίας των παραλιών πέραν του αιγιαλού και της παραλίας και τη μετατροπή των κοινόχρηστων περιοχών πλησίον των παραλιών σε ιδιωτική περιουσία του Δημοσίου ώστε να εκποιούνται και να ενοικιάζονται.

Άστε που μετά την υπερψήφιση του «νόμου για τον γάμο ομοφύλων»(-αλλοφύλων, γιατί όπως πολύ σωστά επεσήμανε φίλος νομικός, «αν είναι μεταξύ μόνο ομοφύλων δηλ. ανθρώπων της ίδιας φυλής,  ο «γάμος» για παράδειγμα του έλληνα Κασσελάκη με τον αμερικάνο Τάιλερ κινδυνεύει να θεωρηθεί άκυρος»).

Την ίδια απάντηση, προφανώς, θα δώσουν στους διαμαρτυρόμενους ψηφοφόρους τους -ειδικά όταν Εθνικές επέτειοι έρχονται, παρελάσεις, μεγάλη σαρακοστή, εβδομάδα κλπ θα αναγκαστούν να διαβούν τα σκαλιά των εκκλησιών για την έρμη τη φωτογραφία… και οι τέσσερις βουλευτές του νομού -πλην του Μάνου Κόνσολα- που υπερψήφισαν το επίμαχο νομοσχέδιο, χωρίς καμία προσωπική εξήγηση – ανακοίνωση προς αυτούς…

 

Εν ολίγοις, επί της ουσίας των προβλημάτων, μάταια περιμένουμε ενίσχυση του Νοσοκομείου όσο κι αν φωνάζουμε ή διαμαρτυρόμαστε (που δεν το κάνουμε, αλλά λέμε τώρα…) και ενόψει τουριστικής περιόδου η οποία -καλώς εχόντων των πραγμάτων και χωρίς κάποιο έκτακτο παράγοντα (από τους πολέμους που είναι σε εξέλιξη Ρωσία-Ουκρανία και Μέση Ανατολή ή κάποια φυσική καταστροφή κλπ)- όπως ήδη ανακοίνωσαν οι γκουρού του τουρισμού μεταξύ των οποίων και η Ντίνα Σβύνου, το 2024 αναμένεται να αγγίξει διψήφια νούμερα ανόδου*, σε σχέση με την περσινή χρονιά-ρεκόρ.

Σου λέει ο αρμόδιος Υπουργός και όλοι οι κάτω από αυτόν μέχρι τη διοίκηση (αλλάξει δεν αλλάξει) «προκηρύξαμε τις θέσεις 7 φορές σε ένα χρόνο ΘΑ τις επαναπροκηρύξουμε πάλι και βλέπουμε… («την τύφλα μας» δηλ, αφού όπως παραδέχτηκε «υπάρχει έλλειψη ειδικοτήτων και οι περισσότεροι Έλληνες γιατροί έφυγαν στο εξωτερικό τα χρόνια της κρίσης»).

Όσο για το «ξεπούλημα του Αιγιαλού και των Παραλιών» ήταν κι εδώ ένα χρόνιο προδιαγεγραμμένο έγκλημα, τι μας ξενίζει;  Η νομιμοποίηση (φτου κακά, τί σου είναι οι λέξεις που θα λεγε κι ο Αλέξης) κι εδώ μιας νέας πραγματικότητας του «μετανθρώπου» (προς τα εκεί δεν μας πάνε;) που δεν σέβεται τον άνθρωπο και τη φύση όπως τα ξέραμε, αλλά παίζει το παιχνίδι της εμπορευματοποίησης και της ανάπτυξης όπως το ορίζουν οι ισχυροί της γης και τα κέντρα αποφάσεων.

Αυτοί όρισαν τις «τύχες» των λαών με το ελεγχόμενο και κατευθυνόμενο «μεταναστευτικό-προσφυγικό», αυτοί και την «ελεγχόμενη μείωση του υπερπληθυσμού της γης, τα ανθρώπινα δικαιώματα εις βάρος των αθώων και των αγέννητων παιδιών με πρόσχημα τα δικαιώματα-γούστα κάποιων… (Έπεται σύντομα η νομιμοποίηση της κτηνοβασίας, της αιμομιξίας, των πολλαπλών συντρόφων κλπ, όπως στις «προηγμένες» χώρες τους). Προς τι λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα, ειδικά κάποιων που συνταυτίστηκαν μαζί τους στην γενική  ατζέντα που μας σερβίρουν;; (Εκτός κι αν ακόμα κοιμούνται «τον ύπνο του δικαίου»).

 

*Η δε ισχυρή δυναμική του τουρισμού…

σύμφωνα με τους επιχειρηματίες του κλάδου, διατηρείται και το 2024, με τα στοιχεία των προκρατήσεων να παραπέμπουν φέτος σε άνοδο που αγγίζει διψήφια νούμερα σε σχέση με την περσινή χρονιά-ρεκόρ για τους κορυφαίους προορισμούς, με εξαίρεση τη Μύκονο. Οι ξενοδόχοι αποδίδουν τις εντυπωσιακές επιδόσεις στο γεγονός ότι η Ελλάδα ωριμάζει ως προορισμός, καθιερώνεται δηλαδή η χώρα ως διεθνές brand στην τουριστική αγορά. Αναφέρουν επίσης ότι δεν έχουμε επιτύχει την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, αλλά τα στοιχεία δείχνουν άνοδο στις πληρότητες Μαΐου και Οκτωβρίου, που ήταν οι πιο αδύναμοι μήνες της σεζόν.

Από την έρευνα που έκανε το Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων για λογαριασμό του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, προκύπτει ότι ο τζίρος των ξενοδοχείων πέρυσι αυξήθηκε 22,5% σε σχέση με το 2022, φτάνοντας τα 10,563 δισ. ευρώ. Επιπλέον, η απασχόληση αυξήθηκε κατά 12,6% σε σχέση με το 2022 και διαμορφώθηκε στις 208.445 θέσεις εργασίας από τις 185.166 του αμέσως προηγούμενου έτους, ενώ οι συνολικές επενδύσεις για επισκευές, ανακαινίσεις, συντηρήσεις το 2023 ανήλθαν σε 761 εκατ. – αύξηση άνω του 22% σε σχέση με το 2022, η οποία ωστόσο υπολείπεται σε σύγκριση με τα προ πανδημίας επίπεδα (987 εκατ. ευρώ το 2019).

Ο αντίλογος:

Ωραία, είναι αυτά αλλά δεν μας είπαν από όλο αυτό τον τζίρο και την άνοδό του τι μένει στην Ελλάδα , σχεδόν τίποτα. Όλα τα πάγια στοιχεία είναι εισαγόμενα (έπιπλα σκεπάσματα πιάτα ποτήρια κλπ). Τα περισσότερα είδη διατροφής, αναγκαστικά. Οι εργαζόμενοι σε τι ποσοστό είναι αλλοδαποί και στέλνουν τα χρήματα που εισπράττουν στις χώρες τους; Οι τουριστικές επιχειρήσεις ως ΑΕ τι φόρο πληρώνουν αναλογικά; Ο τουρισμός είναι καλή πηγή εσόδων όταν είναι καθετοποιημένος και αφορά μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, πράγμα που δυστυχώς δεν συμβαίνει εδώ. Αν συνέβαινε -όπως και τις καλές χρονιές αντέτειναν ακόμα και επίσημα χείλη τότε που ήταν σε έξαρση το θέμα του all inclusive- θα είχαν όλοι ποσοστό συμμετοχής και με την ανάλογη διασπορά θα μπορούσαμε να μιλάμε για πραγματική συμμετοχή του τουρισμού στο ΑΕΠ και όχι για ονομαστική όπως γίνεται τώρα που ευημερούν μόνο οι αριθμοί και οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται (πχ, τουλάχιστον 4.000 λιγότεροι από επίσημα στοιχεία στα ξενοδοχεία της Κρήτης σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Στις ανακοινώσεις τους μεταξύ άλλων λένε ότι δεν τα βγάζουν πέρα με το ταμείο ανεργίας).

107 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόλις το διάβασα πήγα στον καθρέπτη.Εκτος από το ότι θέλω λίγο κούρεμα ,είμαι ζωντανή.Για μια στιγμή τρόμαξα.Τοσα κακά ,καμία ελπίδα από πουθενά ;Να πάρω τα παιδιά μου να πάω σε άλλο πλανήτη;Τελικά έβαλα τα πράγματα κάτω.Χρονιά χρονιά.Ρωταω ειλικρινά τώρα.Ποια χρόνια τα τελευταία χρόνια ήταν χειρότερη από την προηγούμενη;Δεν λέω προσωπικά καποιος να είχε χρόνια που έγιναν τα χειρότερα πράγματα στη ζωή του.Γενικα λέω ,οικονομικά,εθνικά οτιδήποτε.Να μην ξεχνάμε και τι έχουμε ακούσει.Θα παγώσουμε επειδή η Ρωσία δεν θα μας δίνει πετρέλαιο και αέριο.ΔΕΗ θα πάει στα ύψη ,αλήθεια και εγώ κορόιδευα τα πράσινα,κίτρινα ,μπλε τιμολόγια ,αλλά τελικά πληρώνω λιγότερο ρεύμα.Εσεις;Σε λίγο μπαίνει η άνοιξη.Ας έχουμε λίγο αισιοδοξία .Σε τι βοηθάει τόση μαυρίλα;Κάποιο κόμμα;Μήπως σε αδράνεια και να περιμένουμε να πέσει από τον ουρανό βοήθεια;Καλό βραδύ

    • Είσαι μια χωματερή.Το άρθρο είναι εντελώς ρεαλιστικό και στηρίζεται σε πραγματικά στοιχεία.

      που η κούτρα σου αδυνατεί να αντιπαρατεθεί γιατί εκτός από ηλίθια,είσαι και βολεμένη.
      Πάντα αδιάβαστη, έχεις μαύρα μεσάνυχτα ,ανήθικη,ηλία,ότι πιο ηλίθιο παρουσιάστηκε σε τοπικό Διάλογο.
      Ακόμα και σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ ,που ασχολήθηκε με τις θέσεις εργασίας και τις αμοιβές πριν δέκα μέρες ,το ρεπορτάζ λέει τα ίδια:
      Βάλε ν ακούσεις ακριβώς στο 3:21 .

      https://www.youtube.com/watch?v=Pc0twqJramg
      Είσαι ότι πιο βρώμικο και ηλίθιο υπάρχει

        • Κάθε θέμα και μια Εορτή φίμωσης διαφορετικής άποψης. POS στα σχόλια βάζεις…τουτέστιςν εορτή κολονοσκόπησης .

    • Σ αυτό το διάστημα δεν βρήκες τίποτα το αρνητικό στην διακυβέρνηση της χώρας, ούτε πήρες ποτέ σου μια απόσταση απ την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων, είτε αφορούν την Κοινωνία, είτε τα τοπικά προβλήματα ,είτε τα Διεθνή, είτε Γεωπολιτικούς χειρισμούς,είτε θέματα που έχουν σχέση με μνημονιακές συμφωνίες που πλήττουν κάποιους κλάδους,κάποιους συμπολίτες και συνανθρώπους σου.
      όλα τα βλέπεις σωστά,όλα προς την σωστή κατεύθυνση.
      Όλοι κατάλαβαν τι και ποια/ποιος είσαι.
      Κάποτε τα παιδιά σου θα νοιώθουν περηφάνια για τα ποσταρίσματα σου, ειδικά αυτά που αφορούν την υγεία και ευημερία του Νησιού.
      Κούτσουρο.

  2. Δεν είμαστε φυλή, αλλά Έθνος. Κάποτε υπήρχαν φυλές (π.χ. Αρχαία Αθήνα). Τώρα στον Αμαζόνιο και αλλού.
    Ομοφυλόφιλος είναι σωστό αλλά αφορά μόνον στους άντρες. Ο γάμος που ενόχλησε, αφορά άτομα όμοιου φύλου, άρα το «γάμος ομόφυλων» είναι σωστό, εμπεριέχει αμφότερους, δηλαδή και των επονομαζόμενων «λεσβιών».
    Πέραν από τα…. Μπαμπινιώτικα λογοπαίγνια, υπάρχει μια λέξη στην οποία συμφωνούμε όλοι : Οι Πολιτικοί στην Ελλάδα είναι ΑΠΟΠΑΤΟΣ.
    Καθώς και τα ΜΜΕ.

  3. Ακριβώς γι’αυτό δεν βλέπουμε τηλεόραση αλλά ενημερωνόμαστε στα γρήγορα από τις διαδικτυακές εφημερίδες. τι να δούμε τον κοινωνικό κατήφορο τον ηθικό τα εγκλήματα τα φονικά τις ληστείες τους άχρηστους πολιτικούς και τους νόμους που νομιμοποίησαν τα Σόδομα και τα Γόμορρα. σκέτη παρακμή .φτώχεια άστεγοι βία ναρκωτικά ακρίβεια προβλήματα στην αγροτιά στην υγεία στην παιδεία . δεν αναγνωρίζουμε την Ελλάδα μας που ακολουθεί τον κατήφορο της Ευρώπης και τον εκφυλισμό των ανθρωποειδών.

    • Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα .Ενημερώνεσαι στα γρήγορα από τα sites που ο καθένας άσχετος γράφει ότι θα προκαλέσει περισσότερα κλικ και εσυ το θεωρείς είδηση.

  4. «Ομόφυλος», κατά κυριολεξία, είναι εκείνος που ανήκει στην ίδια φυλή με κάποιον άλλον. Όχι αυτός που έχει το ίδιο φύλο. Άλλο πράγμα η «φυλή» και άλλο το «φύλο». Συνώνυμα του ομόφυλου είναι ο «ομοεθνής», ο «ομογενής». Αντίθετα του ομόφυλου είναι ο «αλλόφυλος», ο «αλλογενής», ο «αλλοδαπός», μεταφορικά ο «ξένος» (βλ. Ἀντιλεξικόν ἤ Ονομαστικόν τῆς Νεοελληνικῆς Γλώσσης, ἐπιμ. Θ. Βοσταντζόγλου, β΄ ἔκδ., Ἀθῆναι 1990, σ. 93). Με την ίδια λογική συναντούμε και άλλους όρους με πρώτο συνθετικό το «ομο»: ομόβουλος ή ομόθυμος ή ομόφρων, ομοειδής, ομόγλωσσος, ομόθρησκος .Εντελώς άλλη σημασία έχει ο όρος «ομοφυλόφιλος»: αυτός που αισθάνεται παρά φύσιν γενετήσια έλξη προς άτομα του ίδιου φύλου (βλ. Ἀντιλεξικόν ἤ Ὀνομαστικόν, ό.π., σ. 281).

    • Ευκαιρία να χωρίσουν τα τσανάκια τους οι παπάδες.Να μην περνούν μισθο από τους πολιτικους ,το κακό κράτος.Να τους πληρώνουν οι πιστοί τους.

  5. Εγώ είμαι ηλίθια όπως λέει ο ηθικός φασίστας κατά δήλωση του, με παρακολουθεί και 2 χρόνια.Όπως κάνουν οι φασιστες κρατάει φάκελο.Αλήθεια τώρα.Εγώ είμαι κουτορνίθι εσυ πως το εξηγείς με αυτά τα κακά η κυβέρνηση να αύξησε τα ποσοστά το 2023 από ότι είχε πάρει το 2019;Για σκέψου λίγο.Μήπως επειδή γράφεις πολλά σχόλια εναντίων μου νομίζεις ότι είστε πολλοί;Τέλος και ξεκάθαρα.Ποτέ δεν είπα είναι τέλεια όλα.Αυτό που λεω πάντα είναι,υπάρχει στις μετες μας καλύτερος από το Μητσοτακη και τη ΝΔ;Σε αυτό Απάντα.Τέλος πες την δικιά σου γνώμη.Έχεις;Το να με βρίζεις και να κανείς copy pastèque από ψεκασμένα και γραφικά sites σε τι σε βοηθάει;Συνέχισε τον άλλο μήνα θα σου ξανά απαντήσω.Μέχρι τότε βριζε.Παμε

    • Αει χάσου ξόανο.
      Περι ηλιθιότητας να μην το ανοίξουμε το θέμα. Δεν σε συμφέρει.

    • Αφού νομιμοποίησε λαθρο, γάμο & τεκνοθεσία ΛΟΑΤΚΙ & λογοκρισία στο διαδίκτυο, πήγε στην Ινδία & υπέγραψε για να έρθουν εκατοντάδες χιλιάδες ινδοί σκλάβοι στην Ελλάδα για να δουλέψουν για κολλητούς ολιγάρχες & να γονατίσουν τις αμοιβές των Ελλήνων! Ποια είναι η άποψή σας γι’αυτόν;

  6. «….. Όσο εσύ λοιπόν θα αναγκαστείς να ασχολείσαι με το αν ο Παλαιοχριστιανός έσκαψε λαγούμια, σε λίγο θα χρειάζεται να σκάψεις κι εσύ το δικό σου λαγούμι για να μπεις μέσα. Γιατί άλλος τρόπος επιβίωσης δεν θα υπάρχει…

    Δεν ξέρω αν το έμαθες αλλά στην Ελλάδα έχουμε τη δέκατη πιο ακριβή βενζίνη στον κόσμο! Θα είχε μια κάποια λογική αν είχαμε και τη δέκατη καλύτερη οικονομία. Τώρα δεν έχει. Απλά να το θυμάσαι κάθε φορά που πηγαίνεις στο βενζινάδικο. Να θυμάσαι ότι κάποιος σε κλέβει και σε θεωρεί πολύ-πολύ-πολύ βλάκα. Τόσο που πιστεύει ότι αν ασχολείσαι με τον Παλαιοχριστιανό θα ξεχάσεις την κλοπή…. «

  7. «… Άκου λοιπόν να δεις: Όσο κι αν ασχολείσαι με τα λαγούμια του τύπου στην Κορινθία, κάθε φορά που θα είσαι αντιμέτωπος με το άδειο ντεπόζιτο θα σε κλέβουν ασύστολα. Όλοι. Για την ακρίβεια όλοι όσοι άφησαν αυτό το ράλι αισχροκέρδειας και ασυδοσίας με μοναδικό θύμα εσένα. Και όσοι πόλεμοι κι αν γίνουν στην Ουκρανία, στο Ιράν και στα… κάτω Πετράλωνα, το να πληρώνει ο Ελληνάκος τη βενζίνη χρυσάφι δεν μπορεί και δεν πρέπει να στο δικαιολογήσει κανείς. Γι’αυτό και θα φας Παλαιοχριστιανό στη μάπα.

    Όσο δε, η αντιπολίτευση γίνεται μόνο από τα «ρέστα» του εκλογικού σώματος, όχι η βενζίνη αλλά ο αέρας που αναπνέεις θα κοστίζει πια χρυσάφι. Γιατί, στην πραγματικότητα, κανενός το αυτό ιδρώνει. Εξ ου και το γεγονός ότι η είδηση για την δέκατη ακριβότερη βενζίνη στον κόσμο που πληρώνει ο Έλληνας, περνάει στα ψιλά… Γιατί όταν δεν έχεις να χάσεις από κανέναν, κάνεις απλά «επικοινωνία». Και κερδίζεις…. «

  8. https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi7hEWzlY6343Nx1hNUolbGuYFROMUsdVWLLLmVFYnY4JcGOUDWNJVSOGtvvUmrmhKolsawVq5l0YZNw0jGMSDgofXUG7vgfCGgyxzezzABy-xZhyphenhyphen4FltfojQop4SNR9LItLU0J6aBCZQF0RETtvKiFiX_TitYr1YKiZ-78iX7Ef2TOCUEXiRqYJTpUuE4/s639/2024-02-22_095108.png

    Υ. Γ…
    ΚΑΙ ο κουλης συνεχιζει να δημιουργει… ΑΣΤΕΓΟΥΣ,, παιρνει σπιτια με πλειστηριασμους βαζει εχτρα φορους,…

  9. Δεχτειτε τους νομους.. Και συμφιλωθειτε με την ΑΝΩΜΑΛΙΑ…. Δεχτειτε την νεα διδασκαλια…που θέλουν να περάσουν Π@@ΣΤΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΣΕ ΝΗΠΙΑ και μαθητες δημοτικου..

    Μερικα απιασμασματικα απο .. Το πολυσέλιδο – ΕΛΕΙΝΟ. – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    δράσεις που έχει σχεδιάσει ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ για το τρέχον έτος για μαθητές, σχολεία και εκπαιδευτικούς πλήθος δράσεων όπως:

    «…κατα λεξη..
    Επιμορφωτικό πρόγραμμα και εκπαιδευτικό υλικό!!!!! για τους εκπαιδευτικούς και τα στελέχη εκπαίδευσης για την πρόληψη και την καταπολέμηση της βίας – Πρόγραμμα Φιλία με ρητή αναφορά στην ομοφοβία και τρανσοφοβία, καθώς και στη διαχείριση ζητημάτων σεξουαλικού προσανατολισμού, έκφρασης, ταυτότητας και χαρακτηριστικών φύλου μαθητών, εκπαιδευτικών και οικογενειακών δομών, με διασαφήνιση της ΛΟΑΤΚΙ+ ορολογίας [ΕΣΔ ΛΟΑΤΚΙ+]. Συγκρότηση και λειτουργία Επίτροπων Ισότητας Φύλου και Καταπολέμησης των Διακρίσεων σε κάθε Α.Ε.Ι. – παράλληλη οργάνωσή τους σε Συντονιστικό? Δίκτυο.

  10. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΡΧΕΤΑΙ.. μονο σε καρτα οι πληρωμες, επιδοματα εως τελος χρονου

    Άλλη μια “θεωρία συνωμοσίας” επιβεβαιώνεται!!!

    Το κράτος θα σου λέει τι θα αγοράσεις και τι όχι… ΜΑΛ@Κ@, ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ, ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ!!!
    Ηδη  επιβεβαιώνεται απο το Γερμανικό Υπουργείο Εσωτερικών.το… Ψηφιακο ευρω.. Ερχεται και στην ΕΛΛΑΔΑ

    Τι σημαινει ψηφιακο ευρω? ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ… δεν θα μπορεις να αγορασεις η να πουλησεις, χωρις να ξερει το κρατος, τι αηοραζεις, ποτε, που, ποσο κανει… Κτλ
    Πληρωμές μόνο με ορισμένους περιορισμούς (π.χ. αριθμός πληρωμών ανά ημέρα, συγκεκριμένο χρηματικό ποσό ανά συναλλαγή ή ανά ημέρα) ή χωρίς περιορισμούς (εκτός από γενικούς περιορισμούς, εάν η κεντρική τράπεζα κρίνει σκόπιμο να τους επιβάλει).

    OXI MONO ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ, ΠΟΣΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
    Πριν βιαστεις ΗΛΙΘΙΟ ΟΝ MIRANTO.. . να μας κρινεις ως φασιστες, κρατησε αυτο το μυνημα,.. Και ελα σε 1 ΧΡΟΝΟ να μας πεις ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.. ΝΔ!

    • Μακάρι.Κλεφτης είσαι καλό φοβάσαι ότι δεν θα βρίσκεις να κλέψεις η έχεις μαγαζί και θα πρέπει να τα κτυπάς η ελεύθερος επαγγελματίας ,γιατρός,δικηγόρος;Τι είσαι και που σε χαλάει;

  11. Η σεξουαλική επιλογή ολων των που@@δων κυριολεκτικα και μεταφορικα βουλευτων που μας κυβερνανε έγινε Νόμος του Κράτους.

    .. πανηγυρίζουν όλοι αυτοί που μισούν αυτήν την χώρα των ηρώων και των μαρτύρων, βριζωντας ιερεις, οικογενειαρχες.., . Για ρατσιστες, ομοφοβικους… Αυτους που κραταβε την Ελληνικη σημαια για ρατσιστες… Φασιστες.. Και οι βουλευτες χαιρονται.. Με ριν ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ… κανωντας τρικουβερτο γλεντι…αραγε ποσοι μ@λ@κες ψηφισαν αυτα τα γελοια υποκειμενα..

    • Αναπολείτε ποτέ την πανσεξουαλικη περίοδο σας, πριν εσεις επιλέξετε τον ίσιο δρομο; Μιλήστε για το πως κάνατε την επιλογή σας, αλλά κυρίως για την περίοδο πριν από αυτή, τότε που σας άρεσαν σεξουαλικα όλοι.

      Γι’αυτο λες τα στατιστικά του πορχαμπ δείχνουν ότι ο μέσος παραδοσιακός Έλληνας τη βρίσκει κυριως με πρωκτοσεξ και λεσβιακά ΛΟΑΤΚΙ βίντεο; Είναι κατάλοιπα της περιόδου πριν επιλέξει τον ίσιο τον δρόμο; Τώρα εξηγούνται όλα.

  12. , και να σου φερνουν παιδακι 2 Φ0ySτ@rες, και να κλαιει το παιδακι και να φωναζει:
    “ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑ…”
    (και να σκεφτεσαι μεσα σου: Ποιον απο τους 2;)τον γονεα 1 η τον γονεα 2..γιατι απαγορευεται βαση νομου στο μελλον η Λεξη πατερας – μητερα!!!!
    Και να φωναζεις στα υπολοιπα παιδακια:
    “ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΑΜΑ. ΜΗ ΚΛΑΙΣ…”
    Και στο παιδακι των Gay να λες:
    “ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ”

    Αντε να σε δω τι θα πεις, πως θα του το πεις, οταν το παιδακι των Gay, σαν σφουγγαρι απομνημονευει απο τα αλλα παιδακια το “ΜΑΜΑ”, και ρωτησει τη δασκαλα:
    “Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ;;;;;;”

    Καταλαβαινεται τωρα για το τι Νεα Διεστραμμενη Εποχη ξεκινα στην Ελλαδα, Εγκρισης του Ανωμαλου Νομοσχεδιου… που εγινε Νομος του Δικτατορικου Κρατους!
    Λυπαμαι για τα παιδια, μωρα, νηπια.. που θα πανε σε χερια γκειΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ…

    • Εξήγησε σε παιδάκι τον παραδοσιακό γιο στην παραδοσιακή οικογένεια που αποκεφάλισε τον πατέρα του. Και την μάνα που εκπόρνευσε την ανήλικη κόρη της και τους παραδοσιακές οικογενειάρχες που την βίαζαν. Και τον παραδοσιακό χριστιανό που έκλισα τα παιδιά του σε σπηλιά και αιμομικτικά άφησε έγκυο την κόρη του.

      Η παρακμιακή χυδαιότητά σας είναι προϊόν της οικογένειας ή της θρησκείας; Η της παιδείας σας (τουλάχιστον παιδικό σταθμό πρέπει να βγάλατε, έτσι;)

  13. Πολυ προοδος.. :
    Ορδές λαθρομεταναστών
    Ελληνοποιούνται,…
    κίναιδοι υιοθετούν παιδιά,

    οι Έλληνες υποφέρουν από την ακρίβεια και την εξαθλίωση,

    τα σπίτια των Ελλήνων αρπάζονται από τις τράπεζες σε συνεργασια με το κρατος

    ενώ η υπογεννητικότητα αυξάνεται και σύντομα θα είμαστε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα..απαγορευεται να υιουετουν οι γκει παιδια.. απο παρενθετη μητερα.. (Απαγορευση μαλλον

    Το σχέδιο γενοκτονίας είναι σε πλήρη εξέλιξη…

    Αποχαυνωμένες μάζες παρακολουθουν αποχαυνωμενα τις ειδησεις,,-miranta- βριζωντας ανωνυμα απο τα πληκτρολόγια.. Οποιον πει κατι κατα του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    • Άντε ρε ΜΠΑΤΡΙΩΤΗ! ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΓΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ! Σφύχτικες και ήρθε μια μπόχα α αχαχαχαχ

  14. POS στις τριγωνικές συναλλαγές της TUI?
    Αφού τα λεφτά μένουν εδώ σύμφωνα με Κυβερνητικές τοπικές πηγές ,γιατί δεν φτιάχνεται ένας καλύτερος δρόμος που είναι ο ίδιος απ τα τέλη της δεκαετίας του 60 ΜΟΝΟ στο ΜΗΚΟΣ,γιατί στο πλάτος κουτσουρεύτηκε και φρακάρει..δεν γίνεται χειμώνα η Κως να έχει μποτιλιάρισμα στα φανάρια ,σε διασταυρώσεις πρωί /μεσημέρι !!!!Να πλημμυρίζουν οι δρόμοι σε κάθε βροχή.
    Γιατί δεν περισσεύει χρήμα απ τον πλούτο που παράγεται,ώστε να γίνει ένα Κέντρο Υγείας,να καλυφτούν οι λακκούβες, να κοπούν έγκαιρα τα χόρτα στους Αρχαιολογικούς χώρους, γιατί η Κυβέρνηση που βγήκε με σκοπό να καταργήσει τον Λαϊκισμό δεν έφτιαξε απ το 2019 το Λιμάνι, τα μνημεία, τα Αρχαία..
    Γιατί γράφει σε sait της Ολλανδίας, υπήκοος βραβευμένη απ τον Δήμο ότι σε πτήση με την Sky Express στις 2/1/24 το αεροσκάφος είχε νέα παιδιά μέσα συνοδούς ταλαιπωρημένων γέρων ,με προορισμό ακτινοθεραπείες και χημειοθεραπείες στην Αθήνα?

    • Μπόχα, βρώμα και δυσωδία το νησί και η αιλλάδα. Γκαρσόνια της ευρώπης και των βαλκανίων τίποτα παραπάνω.

    • Το τελευταίο .Αλήθεια σε πόσες πόλεις της Ολανδιας 25000 χιλιάδων κατοίκων έχουν νοσοκομεία ;

      • Και γενικά αδίστακτος παπαγάλος του κε….ά για να αμφισβητείς την πραγματικότητα σε ένα τέτοιο ΙΕΡΟ δικαίωμα στην θεραπεία ετοιμοθάνατων συμπολιτών μας,που αναγκάζονται και πάνε συνοδεία στην πρωτεύουσα και γενικά αηδιάζω όταν παραβλέπεις τις ημερήσιες δημοσιευμένες αεροδιακομιδές .
        Εδώ κολλάει ο τίτλος ,Το μεν πνεύμα άρρωστο ,η ψυχή Λέρα !!!!
        Παίζει να νομίζεις ότι ζεις στην ΑΘΑΝΑΣΙΑ..αλλά κράτα ‘μικρό καλάθι’.
        Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές.
        Μακάρι να μπορούσα να ποστάρω φωτογραφίες….

      • Ανήθικε ξέρεις πόσους συμπολίτες σου ,επιδοτεί ο Δέσποτας και η Τοπική Εκκλησία?

        Λόγω της μόδας των βραχυχρόνιων μισθώσεων γύρω απ τα Νοσοκομεία που μεταβαίνουν πολίτες Κω και Νισύρου δεν μπορούν και δεν αντέχουν τα ποσά και βοηθάει η Επισκοπή ,αν δεν ξέρεις τι είδους μαλακία να βαρέσεις, βγάλε το σκασμό και δείξε σεβασμό…Στην Ολλανδία έχουν πολλές παραπάνω δικλείδες ασφαλείας,ρώτα κάποιον που μπήκε στο δικό μας.
        Έχω προσωπική εμπειρία όπου βοήθησε ο Δεσπότης για μετάβαση και παραμονή σχεδόν δύο μηνών για ακτινοθεραπείες.
        Ο κάθε μαλάκας θέλει να διαστρεβλώσει ..Πήγαινε στα επισκεπτήρια του Μούντζιου και του Αβραάμ ογκολόγων που έρχονται δύο μέρες κάθε μήνα ,να δεις τα δράματα συμπολιτών με τα μάτια σου. ΑΝΗΘΙΚΕ!!!!!

        • Έτσι να μιλάς σπίτι σου και στα παιδιά σου.Καλε Χριαστιανε μου.

      • Απάντησε στο θέμα του σχολίου που αφορά την απορία σου..ΝΑΙ ΕΊΜΟΥΝ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΠΤΗΣΗ της SKY την 2/1/24 και εγώ βλάκα.

        Έρχονται δύο ογκολόγοι από Αθήνα για εξέταση Ασθενών επειδή δεν έχουμε στο Νοσοκομείο?Πληρώνονται 80 ευρώ την επίσκεψη?Στέλνουν ‘πακέτο’ σε Κεντρικά Νοσοκομεία της χώρας δεκάδες συμπατριώτες μας? Τους συνοδεύουν συγγενείς? Αποζημιώνονται από κάπου?
        Βρίσκουν χώρο ενοικίασης τριγύρω απ το ΝΙΜΙΤΣ για παράδειγμα? Παίρνουν ταξί καθημερινά για να πάνε να κάνουν ακτινοθεραπείες, επειδή με το ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ???
        Έχει συμπολίτες μας που ζητούν βοήθεια απ την Εκκλησία της Κω?
        Καλύπτονται απ την ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ?

        Αφού ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ για άλλη μια φορά θα σε πω ΑΝΗΘΙΚΟ ,επειδή ΕΙΣΑΙ…

    • Τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου.Ξέρεις η Κως δεν είναι ανεξάρτητο κράτος ,όσο αφορά τα έσοδα.Έχεις τοπικούς άρχοντες με αυξημένες αρμοδιότητες το ξέρεις;Όταν ψηφίζεις για δήμαρχο η Περιφεριάρχη δεν ψηφίζεις τον κουμπάρο,τον γειτωνα η το καλό παιδί.Επιπεγεις ανθρώπους με γνώσεις που μπορούν.

      • Σχόλια επιπέδου νηπιαγωγείου, λες και ποστάρει ένα παιδάκι τρίτης Δημοτικού.
        Είσαι για δέσιμο,για πολλά σακχαρόπηκτα ελεγχόμενης αποδέσμευσης με μαλακή γέλη που διεισδύει ευκολότερα στην στοματική κοιλότητα

  15. Γιατί Όλα στην Ελλάδα είναι ακριβότερα?Με μισθούς Βαλκανίων...

    Ρίξτε μια ματιά,αφιερωμένο σε πατσαβούρες.

    https://www.capital.gr/arthra/3774560/giati-stin-ellada-ola-einai-akribotera
    Στις 22:50 Κυβερνητικός εκπρόσωπος καλεσμένος στην ΕΡΤ ,είπε ότι πρέπει ν αποκτήσουμε Κοινωνική, κουλτούρα Κοινωνικής αλληλεγγύης, κουλτούρα ΙΣΟΤΗΤΑΣ.
    Ο μεγαλύτερος απατεώνας είναι το κράτος.
    Πόσο πήγε το χρέος της ΝΔ σαν κόμμα, έχετε ιδέα?

  16. αφού ετοιμάζονται εφοριακοί να πάνε μασκαράδες για ελέγχους στα καρναβάλια όλα καλά

    το καλοκαίρι μασκαρεμένοι τουρίστες με την τρίχα 10 εκατοστά(ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΕΜΠΕΙΡΊΑ) ,πάνε και ελέγηχουν όλους τους βιοπαλαιστές, αλλά τρώνε τον περίδρομο εκεί που τους έκλεισε διαμονή σε συγκεκριμένα 5άστερα με τιμές αρχηγών Κράτους,και κάνουν ότι δεν βλέπουν τίποτα παράνομα.
    Καταρχήν είναι ανίδεοι στο πως ελέγχεται ένα All Inclussive,αφού οι διαδρομές είναι εξωχώριες.
    Έλεγχος σε Λογιστάδες,δικηγόρους,μικροβιολόγους,Ιδιωτικούς γιατρούς,Συμβολαιογράφους,Φαρμακαποθήκες,Φροντιστήρια και Σούπερ Μάρκετ άραγε ,πότε θα δούν τα εγγόνια μας???
    Ευτυχείτε!!!

      • Ο πωλητής μαλλιού της γριάς ,μπορεί να ελεγχθεί, δεν έχει βίλλα με πισίνες ,δεν καλλιεργεί στο 5άστερο οπωροκηπευτικά δεν έχει περιουσίες.Τι να κλέψει?με σεντς δουλεύει.
        Ο κλέφτης είν αυτός με τα τεράστια ποσά που τα διοχετεύει έξω,με τις καταχρήσεις επιδοτήσεων που είναι δήθεν για ανακαίνιση ,αλλά πάνε σε άλλες ΑΓΟΡΈΣ.
        Δεν δικαιούται κανένας να κλέβει,αλλά να είναι φορολογικά ισότιμος όμως λέει στο Σύνταγμα.
        Ο καθένας ανάλογα τις δυνάμεις του συνεισφέρει.
        Εσύ βλέπεις να γίνεται αυτό τριγύρω σου,στο Νησί μας?
        Πήρε ο καντινιέρης επιδότηση και την επένδυσε?
        Ε,βλάκα ,έχει μια καρότσα που πουλά πορτοκάλια…κατάγγειλέ τον.
        Ο γερολαδάς.
        Υποτίθεται ότι η ΑΑΔΕ έχει πρόσβαση σε όλα τα περιοδικά στοιχεία του καθενός.
        Το Πόθεν Έσχες ξέρεις τι είναι?

        • Απλά βάλε ένα όριο.Οταν μπει κλέφτης σπίτι σου,πες του μέχρι τόσα μπορείς να πάρεις ελεύθερα.Μην το ξεπεράσεις γιατί θα σε κυνηγήσω.Επιτελους το κράτος είναι δικό μας.Σπιτι μας.Επιτελους οι μεγάλες εταιρίες δεν είναι προσωπικές.Μπορει να έχουν μεγαλομετόχους αλλά έχουν και μικρούς.Οποιοσδηποτε μπορεί να επενδύσει ,όπως και τα ασφαλιστικά μας ταμεία.Το καταλαβαίνεις αυτό φαντάζομαι.Αν πιστεύεις στο κουμουνισμο δικαίωμα σου αλλά μέχρι σήμερα δεν βλέπω κάπου να έκανε ευτυχισμένους ανθρώπους.Παντα οι άνθρωποι έφευγαν από τα απολυταρχικά καθεστώτα και ερχόντουσαν στα κακά καπιταλιστικά (όπως λέτε ).Εσυ ακόλουθα το αντίθετο.

  17. Το κράτος θα μπορούσε να ασχοληθεί με αυτά λιγάκι, και μετά, ως επιβράβευση, ας στείλει όσους μασκαράδες εφοριακούς θέλει στο καρναβαλι,αφού η ίδια είναι ο Καρνάβαλος.

  18. Να δω τον Μητσοτάκη... πολέμιο των καρτέλ... και μπορεί και να τον ψηφίσω

    Προβλέπω POS και στην ελευθερία του λόγου σύντομα.

      • Δοκίμασαν και στην Πρωτεύουσα την Οικογένεια σωτήρων με τον μεγάλο περίπατο και κατάλαβαν.

  19. Ο άλλος ψήφισε Βελόπουλο η Νίκη η ακόμα χειρότερο Σπαρτιάτες,είναι ικανοποιημένος από την ψήφο του και βρίζει τη ΝΔ.Τι να πεις.

  20. Έχει μεγάλη πλάκα.Ζητάς από τον φασίστα εδώ ,να σου πει την γνώμη του,την άποψη του,την πρόταση του, κάτι τέλος πάντων και κάνει copy paste από διαφορά sites.Κάτι δικό σου άνθρωπε μου.Εσυ η οικογένεια σου,ήταν καλύτερα το 2019,20,21,22,23, πότε;Καλυτερεύει χρόνο χρόνο η χειροτερεύει ;Η χώρα διεθνώς τι ακούς είναι καλύτερα η χειρότερα,οικονομικά,στρατιωτικά,σχέσεις με διεθνείς οργανισμούς κλπ.Θα ήταν καλύτερα αν είχαμε άλλη κυβέρνηση ας πούμε με το Βελόπουλο η τη Νίκη που συμπαθείς;Έχεις να πεις κάτι;

    • 170 δις έδωσαν στην Ουκρανία, ξεσηκώθηκε η Ευρώπη και τελικά χάνει …αναλυτές αντικατασκοπείας απ την Νορβηγία λένε ότι η κατάσταση στο μέτωπο είναι τραγική.
      Αυτό για τα βλήματα που έφυγαν απ την χώρα μας και τα Νησιά, εσύ είσαι το μεγαλύτερο βλήμα.
      Τι να μιλήσω με ένα βλαμμένο…μόνο τον πληθωρισμό να δεις ,φτάνει ..να σε φασκελώνουν ομαδικά.
      Ευημερούν οι αριθμοί. Τώρα πια και αυτά τα δελτία των 8 μην μπορώντας να κάνουν αλλιώς κάθε μέρα δημοσιεύουν την κατάντια της γενιάς των 900…Ξεφτίλα σκέτη, ηλίθια ,ντουβάρι…

      • Βγάλτε ακρη.Τι τον ρωτησα και τι απαντάει .Απλά να σημειώσω ότι δέχεται το «φασίστας».Μια παρατήρηση μόνο να τον καθησυχάσω.Δεν ξέρω για βλήματα που έφυγαν ,αλλά κανένα πρόβλημα.Το μεγαλύτερο,ο ίδιος έμεινε.

        • Τι ρώτησε και τι απαντάω:Ότι οι πιπεριές πήγαν στα 2,80,ότι το λάδι έγινε είδος πολυτελείας, ότι τα τυριά και η φέτα ,τα κρουασάν ,τα κρέατα, τα αλλαντικά σύμφωνα με το Πανευρωπαϊκό και Ελληνικό παρατηρητήριο τιμών έχουν πάει στο Χρηματιστήριο.
          Οι πολίτες κόβουν τα βασικά, όχι υπόδηση και ένδυση,κόβουν απ τα είδη διατροφής.
          Ότι πιο ηλίθιο και βρώμικο έχει παρουσιαστεί ποτέ σε τοπικά ΜΜΕ.

    • Απορια τα γκαρσόνια δεν είναι δουλειά;Εσυ τι δουλειά κανείς;Να γίνουμε όλοι επιστήμονες.Τι θα τρώμε;Πως;Η ουσία είναι να διαλέξεις το επάγγελμα που θα μπορει να σου εξασφαλίσει αξιοπρεπή διαβίωση και να το κανείς ευχάριστα και σωστά.Ας είσαι γκαρσόνι,υπάλληλος υποδοχής,σκουπιδιάρης η πυρηνικός φυσικός.Ατομα σαν εσένα μια ζωή θα είναι δυστυχή και απλά θα παρακολουθούν τη ζωή των άλλων.

      • Κουτοπόνηρος λαός εσείς οι γραίκυλοι. Με τόσο μπζέκασμα νομίζετε οτι τα ξέρετε όλα, παρόλα αυτά σας έχει πάει η ΕΕ ασαλίωτο και λέτε και ευχαριστώ. Είστε το Μπαγκλαντές της νοτίου ευρώπης πολύ απλά.

  21. Σήμερα λόγω καλού και ζεστού καιρού,υψηλών θερμοκρασιών η παραλίας της Λάμπης είχε 200 ατομα

    Οικογένειες, ζευγάρια, πρόσφυγες, μετανάστες, κάποιους ξένους, συνοδούς σκύλων, κολυμβητές ..Πέρασα στις 17:00 η εικόνα απίστευτη από σκουπιδαριό, γόπες, περιττώματα σκύλων, παιχνίδια παιδικά σπασμένα…Αυτό στα υπόψη της διαβούλευσης για το επικείμενο νομοσχέδιο .

    • Τι να σου κάνει νόμος και διαβουλεύσεις;Παιδεία χρειάζεται .Γονεις και δασκάλους.Πως να εκπαιδεύσεις ένα παιδί όταν το μαθαίνεις από μικρό ότι το κράτος και η κοινονια είναι δικιά μας;Δεν είναι ανάλογα ποια κυβέρνηση έχουμε .Δεν θα έρθει ποτέ από τον ουρανό με μαγικό ραβδί.Δεν θα εξαφανίσει τα σκουπίδια καμία κυβέρνηση.Εμεις τα κάνουμε και ζούμε με αυτά βρίζοντας άλλους.Εσεις κύριε έχετε δει κάποιον να πετάει σκουπίδια η περιττώματα;Τι κανάτε;Θα είπατε δουλειά μου είναι;Αστυνόμος θα γίνω;Ναι είναι σπίτι σας το περιβάλλον .Αντιδραστε.Αν τύχει και βρέθηκε σε ξένη Ευρωπαϊκή χώρα και πετάξετε γόπα η αφήσετε περιττώματα θα πέσουν όλοι τριγύρω σας να σας συνετίσουν.Εδω απλά θα κάνουμε σχόλιο και θα πούμε τι κακή κυβέρνηση η δήμαρχο έχουμε.Εξαλου δεν είναι ΔΙΚΟΣ μας.

    • Συμφωνώ απόλυτα! Σκέψου την ελλάδα σαν την αποχέτευση της υπόλοιπης ευρώπης ή σαν το τσαντηρι της ευρώπης όπου διαμένουν όλοι οι ανεπιθύμητοι, άξεστοι και άεργοι χριστιανοταλιμπάν χωρίς ίχνος πολιτισμού, πετάνε τα σκουπίδια τους όπου βρούν, δεν μαζεύουν τα κόπρανα από τα σκυλιά τους και καπνίζουν όπου βρουν

      • Ειδικά ο επιθετικός προσδιορισμός των τραγέλαφων μασκαράδων παντός καιρού και χρόνου. Οι αιώνιοι μασκαράδες ,οι φιγούρες των αυτόκλητων σωτήρων ,οι αμόρφωτοι που ασχολούνται πάντα με το τι κάνουν οι άλλοι,αλλά όχι τα των οίκων τους.Οι υποκριτές που παρελαύνουν κάθε Κυριακή.

  22. Συγχαρητήρια κ.Κιαρη για το παρόν άρθρο σας!Περιγράφει με πληρη σαφήνεια την κατασταση,η οποία επικρατεί στην ευλογημενη και πανέμορφη νήσο Κω!Η εικόνα αυτή επίσης αντικατοπτρίζει και την γενικωτερη εικόνα στο σύνολο της ελληνικής επικρατειας,με μικρες επι μέρους διαφοροποιησεις.Δυστυχώς οι κρατούντες δεν ενδιαφερονται για την προκοπή αυτής της «ερμης» πατρίδος!Οι προτεραιότητες των είναι τα κελεύσματα των σκοτεινών νεοταξιτικων διευθυντηριων!Λυπάμαι για κάποια σχόλια που διαβάζω τα οποία μαρτυρούν,ισχυρη ελλειψη αντιλήψεως της σκληρής πραγματικότητος και των επερχόμενων δεινών.Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί το γεγονος οτι η πλειονοτης των σχολίων αναδεικνύει ενα υψηλό επίπεδο εθνικού φρονήματος και χριστιανικης ορθοδοξου ευλάβειας και σεβασμού των Κωων ως ε- πισης και κατανοήσεως του τι ακριβως συμβαίνει γύρω μας!Ψηλά το κεφάλι αδέλφια μέχρι την τελική ΝΙΚΗ!

  23. ΠΑΙΔΙ: Μπαμπά 1 πως γίνονται τα παιδιά;;

    ΓΟΝΈΑΣ 1 : Με αγάπη παιδί μου…

    ΠΑΙΔΙ: Δλδ εγώ που αγαπάω τη φίλη μου την Ευτέρπη και τον φίλο μου τον Βρασίδα στο σχολείο και κάνουμε παρέα θα κάνουμε παιδιά;

    ΓΟΝΈΑΣ 1 : Ε όχι παιδί μου. Δεν κάνεις παιδί έτσι.

    ΠΑΙΔΊ: Αλλά πως; Εγώ πως έγινα; Από πού με πήρατε; Από τι φτιάχτηκα;

    ΓΟΝΕΑΣ1: Έγινες από την ένωση ενός ωαρίου κι ενός σπερματοζωαρίου.

    ΠΑΙΔΊ: Τί είναι πάλι αυτά; Πού τα βρίσκει κάποιος …..Στο σούπερ μάρκετ έχει;;;; Αν έχει θα πάω ν αγοράσω και θα κάνω παιδί με τους φίλους μου.

    ΓΟΝΈΑΣ 1: Όχι δεν έχει στο σούπερ μάρκετ. Αυτά βρίσκονται στο σώμα των ανθρώπων

    ΠΑΙΔΊ: Αααα δλδ εσύ και ο μπαμπάς 2 τα έχετε στο σώμα σας;

    ΓΟΝΈΑΣ 1 : Εγώ και ο μπαμπάς 2 έχουμε σπερματοζωάρια στο σώμα μας παιδί μου….

    ΠΑΙΔΙ: έγινα με την ένωση σπερματοζωάριο και …ωάριο;;; Σωστά;;

    ΓΟΝΈΑΣ 1: Ναι σωστά….

    ΠΑΙΔΊ: Ναι αλλά …..αν δεν έχεις ούτε εσύ ωάριο ούτε ο μπαμπάς 2….σε ποιόν άνθρωπο το βρήκατε;

    ΓΟΝΈΑΣ 1 : από μία γυναίκα το πήραμε .

    ΠΑΙΔΙ: Και ποιά είναι η γυναίκα αυτή που σας έδωσε το ωάριο της και έγινα εγώ;;;

    ΓΟΝΈΑΣ 1: Δεν την ξέρουμε…

  24. Ηδη στον 1 χρονο… Ακομα
    Περισσοτερο
    ΑΥΞΗΣΗ :
    Ακρίβειας

    Αυξηση Ανεργία ελληνων, αντιθετα αν προσλαμβαμβανει νομομοποιει ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟ

    Αυξηση Φτώχειας..

    Αγρότες στους δρόμους (η διαλυση του πρωτογενους τομεα ειναι ΕΝΤΟΛΗ δεν ειναι τιποτα τυχαιο..

    Τέμπη

    Εξαφανισμένος απο το χάρτη Θεσσαλικός κάμπος !!!! (μαζι με την εξαφανισμενη ευβοια και ΤΟ 50%δασικων εκτασεων

    Νοσοκομεία χωρίς γιατρούς και θεραπευτές

    Παιδεία χωρίς δασκάλους αλλά με ιδιωτικά

    πανεπιστήμια 🤑

    Κουκουλωμενα Σκάνδαλα χωρίς διαλεύκανση-βιασμοι, μελη ΝΔ τεμπη..κτλ

    Εγκληματικότητα στο κόκκινο

    Άλυτο μεταναστευτικό

    Πλειστηριασμοί

    Δικαιοσύνη κατά περίσταση-κυνηγανε εναν παλαιοημερολογιτη που δεν πηγαινε τα παιδια του σχολειο οταν Μελος τους (ΜΙΧΟΣ βιαζε ανηλικα..

    Ουκ έστιν τέλος…….

  25. 1 οινοπνευμα
    Γαζες
    Ορο..

    Δωρεαν παπα να τον εξομολογησει πριν πεθανει
    _αν πεθανει… Δωρεαν κολλυβα

  26. Πρωτα Εξαναγκασμός (υποχρεωτικοτητα εμβολιων…που πεθανα τον μισο πλανητη – τυχεροι οσοι επιβιωσαν

    ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ (ΜΜΕ,.. «δηθεν επιστημονων με 500 – 2 εκκατομυρια.. Δωροκια ολα νεσω διαυγεια. Σε τσιορδες,, παγωνες. Και παπαγαλακια των ΜΜΕ (Εκει η δωροδοκια ειναι , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ
    ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και λογοκρισία ειναι 20 εκκατομυρθα τον χρονο…
    εργαλεία που χρησιμοποιούνται από τις ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ….ΑΥΤΟΥΣ που κόπτονται για την υγεία μας .ενω ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Η ΦΥΤΟΖΩΟΥΝ…

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ μίζες, προπαγανδα, δωροδοκιες. Αλλα οχι για νοσηλείες,
    …. Συνεχιζουν με ιδιωτικοποίηση της υγείας.. .

    Οποιος πει κατι εναντιον φιμωνεται, φυλακιζεται.. ΝΔ

  27. Δεν είναι τυχαίο Που κυνηγάνε τον άνθρωπο που ζει σε τροχόσπιτο.. (παλαιοημερολογιτη

    Στο πρόσωπο του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη και όχι » παλαιό χριστιανού » που τον λένε συνέχεια,,.. ΈΧΕΙ όνομα ο άνθρωπος ρεμάλια… Αντίθετα μπορείτε να αποκαλείτε τους πολιτικούς.. Αιμομικτες, ανώμαλους, κλέφτες., αρπάγες .. Αντίχριστους, άθεους.., απατρίδες, Αντί με το Όνομα τους… Και ειδικά του πρωθυπουργού που τα ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ ΌΛΑ ΤΑ, ΠΑΡΑΠΆΝΩ.., ας τους λέμε έτσι λοιπόν..!!!! Όλα τα ΜΜ Ε εντάχθηκαν στο κυνήγι ..αυτού και της οικογένειάς του, ΜΕ ΕΝΤΟΛΉ… γίνεται προσπάθεια τρομοκράτησης όσων αντιστέκονται στο Σύστημα, συγχρόνως.το μόνο που κάνουν να . διασυρουν, ..καθε πολίτη που έχει διαφορετική άποψη για την οικογένεια, την Ορθοδοξία…και δεν θέλει να στέλνει τα παιδιά του στο μπ@@ρδελο ανατροφής @ ανωμαλών.. (ΣΧΟΛΕΊΟ,) ένα σχολείο που καταργεί την ιστορία, και σου διδάσκει.. Τον αυνανισμό.από νηπιακή ηλικία .. Και την επιλογή φύλλου από 10 χρονων

  28. Βρήκα το πρόγραμμα του ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ 2024-2028.. (αυτά που ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΆ.

    Διάλυση της Ορθοδοξίας, και κατ’ επέκταση και η εκκλησία!!! φαίνεται ότι δεν σέβονται την πλειοψηφία των 90%χριστιανων..που αντιπροσωπευουν την ΕΛΛΆΔΑ και κατά συνάμα την ιδεολογία των χριστιανών κατα του σχεδίου ομοφυλοφυλλων..
    Δεύτερος στόχος η διάλυση της οικογένειας, η μείωση γεννήσεων..
    ΜΕΤΑ η διάλυση παιδείας(ιδιωτική) μετά η κατάργηση ελληνικής ιστορίας ,(κάνεις δεν αντιστέκεται με τα τρισάθλια ντοκιμαντέρ, ταινίες που παρουσιάζουν τον Μέγα Αλέξανδρο ομοφυλοφυλο)
    Φυσικά συνεχίζουν – αν και έχει ήδη γίνει – με την ΔΙΆΛΥΣΗ της υγείας,
    ΔΙΆΛΥΣΗ του πρωτογενού τομέα
    ΌΛΑ ΤΑ έχουν ΔΙΑΛΎΣΕΙ..
    Δεν παραλείπουμε την οικολογική καταστροφή της Ελλάδας , εν μέρες ΝΔ, την συμμετοχή σε πολέμους (Ουκρανία, Ισραήλ)..και όπως διαβάσατε από την ανακοίνωση αστυνομικών Την.. Αποστρατικοποιηση και απο-αστυνομοιηπηση.. ΤηςΕλλαδας

    • Δεν έχεις τίποτα άλλο να κανείς; Δεν έχεις φίλους, οικογένεια, σχέση; Χόμπι; Τι ζωή είναι αυτή όλη μέρα βουτηγμένος στα άδυτα του μίσους και της συνωμοσιολογίας;

  29. Συγνώμη για τα κεφαλαία αλλά θέλω να το φωνάξω.Περιμενω απάντηση οποίος έχει και όχι βρισιές.Επιχειρημα ότι καποιος άλλος η κόμμα είναι καλύτερος και πιο προοδευτικός.
    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ,ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ..ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..Αυτό.

  30. Τα περισσότερα νομοσχέδια θυμίζουν φιρμάνια τουρκικής αυτοκρατορίας

    αν δεν κάνετε αυτό 10 φορές το πρόστιμο,αν δεν συμμορφωθείτε σε εκείνο,οι συνέπειες είναι μεγάλες.

    Δυστυχώς αυτό είναι καθεστώς,όχι δημοκρατία και έχουν βάλει και την αστυνομία σε εναντίωση με το ν πολίτη.
    Όλα θυμίζουν εντολές από Βρυξέλλες,όλα άνισα, κοινωνικά μη αποδεκτά λόγω κοινωνικών ανισορροπιών.

  31. Όλοι καμαρώσαμε την απάντηση σε αυτό που ρώτησα.Με αυτά κάνετε τον κόσμο που ακόμα αμφιβάλει να πιστέψει οτι δεν υπάρχει άλλη λύση.Συνεχιστε έτσι.

    • Σύλλογος Οικονομολόγων Πειραιά.

      https://www.taxheaven.gr/news/66616/solp-periodos-anoxhs-gia-th-diasyndesh-tameiakwn-me-pos-kai-thn-ypobolh-periodikhs-dhlwshs-fpa?nomobile=1
      Διάβασε το καλά..ζήτησε να στο μεταφράσουν εκεί στα Γραφεία των Βουλευτών που γλείφεις τ αρχίδια τους.
      » Οι εισαγωγές τρίτων χωρών δεν ενημερώνουν την Περιοδική ΦΠΑ.»
      Τώρα μάντεψε για τις εισαγωγές από Πολυεθνικές ,που ενημερώνει η TUI για παράδειγμα?.
      Ο στόχος είναι ο τυροπιττάς και όχι ο ιδιοκτήτης 5άστερου που επενδύει τις επιδοτήσεις.
      Το ξέρω ότι τα βλέπεις Κινέζικα,έτσι είναι η ζωή για τους ηλίθιους που το παίζουν έξυπνοι …

        • Πως αφήνουν δύο τρεις ηλίθιους που ισχυρίζονται ότι έχουμε υγεία στο Νησί

          Άρρωστος είσαι και φαίνεσαι λόγω της μειωμένης αντιληπτικότητας των όσων συμβαίνουν τριγύρω σου.
          Η μία ηλίθια ισχυρίζεται ότι έχουμε ευζείν το 2024 σε σχέση με το 2019,ενώ ο άλλος ότι στην Ολλανδία δεν έχουν Νοσοκομεία σε πόλεις 25.000 κατοίκων, σε μια χώρα επίπεδη, χωρίς Νησιωτικό σύμπλεγμα, που λειτουργεί η μεταφορά με ελικόπτερα άμεσα σε κάθε περίπτωση χωρίς καθυστερήσεις,που όλα τα Νοσοκομεία έχουν εξειδικευμένους γιατρούς και ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ που την κοπάνησαν σε πολλά Νοσοκομεία που συνδέονται με μεγάλα δικά μας τηλεοπτικά παράθυρα και μιλούν ξεκάθαρα για τους λόγους που έφυγαν.
          Ποιος είναι ο άρρωστος αλήθεια?Χαπάκια,που ζεις στο ψέμα..ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ,πανίβλακα.Λες και δεν έχεις διαβάσει τα μηνύματα του ΕΜΕΤΟΥ εδώ και δύο χρόνια .
          Στο επαναλαμβάνω ότι η aegeanews έχει αρχείο,τα γραπτά μένουν και μπορούμε να τα βάλουμε κάτω και να δούμε ποιος είναι ο σαλεμένος.

        • POS στα Θερμά ή στην ανηφόρα στο Ψαλίδι από που θα πιάνει σήμα?
          Το σύστημα στήθηκε στο ποδάρι,για μνημονιακές υποχρεώσεις.
          Δεν θα καταπολεμήσει την φοροδιαφυγή..που λίγο να έχεις ασχοληθεί θα ήξερες από που και πως προέρχεται.
          Αυτό που θα φέρει στα ταμεία είναι ζεστό χρήμα από …πρόστιμα…

    • Μήπως τελικά δεν "πατάσσουν" τη φοροδιαφυγή οι τραπεζικές συναλλαγές;

      https://www.capital.gr/me-apopsi/3775539/mipos-telika-den-patassoun-ti-forodiafugi-oi-trapezikes-sunallages/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1708985460

      Τελικά θα πηγαίνουν όλοι στον Θεοχάρη να τον φέρνουν στις επιχειρήσεις να βοηθήσει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.
      Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
      Βρε αχαχαχαχαχαχχα
      Μεγαλολογιστάδες που βγάζουν Λάδι τα 5άστερα ,θα βοηθήσουν την πλατφόρμα που κόλλησε σήμερα?
      Ο Υπουργός Οικονομικών που δεν έχει ένα ένσημο στην ζωή του,σκέφτεται για μκικρή παράταση διασύνδεσης 400.000 POS με ταμειακές.
      Βρε νούμερα,’ερχονται οι Ευροεκλογές,εκεί θα πάρετε το μήνυμα..σκέφτομαι την καντίνα να βάζει κέτσαπ στο POS για να πάρει μπροστά…ενώ τα λεφτά που εισέρχονται μέσω Fraport φεύγουν έξω σε δευτερόλεπτα.
      Η ΑΑΔΕ είναι σε συνεννόηση με τους εμπόρους POS και ταμειακών…την στιγμή που οι ηλεκτρονικές απάτες στην χώρα μας είναι στις πρώτες θέσεις και το e banking τόσο πίσω.
      Τουρκικών δελτίων μετά το…

  32. Για ακόμα μια φορά προχθές το νησί παρέλυσε με βροχή μιας ώρας.

    Απο που να το πιάσεις? Απο το σημείο στον Σκλαβενίτη που κανείς δεν κάνει κάτι γιαυτό?Η είσοδος της πόλης, στην ευθεία για σημαίες, ήθελε βάρκα… Ενα έργο που έγινε μολις πριν απο κάποιους μήνες… (επίσης στο ίδιο σημειο υπάρχει ήδη καθίζηση, και απο την άλλη μεριά ετοιμάζοντε να κάνουν τομές…
    Έξω απο το ξενοδοχειο Blue lagoon city, τα ίδια, ο δρόμος πριν την πιάτσα ροτόντα πάλι γεμάτος ρωγμές.
    Και στο Τιγκάκι, παλι ο δρόμος που έφτιαχναν τόσο καιρό, βγήκε προβλήματικός και ξαναγίνοται μερεμέτια.
    Ζηπάρι της λακούβας το κάγκελο… Μην πιάσουμε και τα πέρα χωριά, δεν φτάνει 1 βιβλιο…. Το μόνο που ξέρουν οι αρχοντες του τόπου μας ειναι να βγαίνουν φωτογραφίες όποτε τους συμφέρει, δήθεν οτι κάνουν έργα… Η Κώς είναι ίσως πάρα πολλή για εσάς ή μήπως ο Κωακός λαός ζητά τα αυτονόητα? Το πράσινο φανάρι στον συνεταιρισμό θα το φτιάξει κανεις? Είναι έτσι τουλάχιστον 4 μήνες και δεν γίνεται τιποτα. Το κάθετο φανάρι στο σημείο εκεινο εμποδίζεται απο πινακίδα… Κως το μεγαλείο σου… Έρχεται η σεζόν και η Κώς θα είναι ακόμα μια φορά σε ένα μόνιμο μερεμέτι…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ