Το αλλόκοτο, το αφύσικο, το ασύνδετο… Βαρβαρότητα – Παράνοια σκέτη, ούτε καν ψυχιατρείο

111
19604
Το αλλόκοτο, το αφύσικο, το ασύνδετο… Βαρβαρότητα – Παράνοια σκέτη,
ούτε καν ψυχιατρείο
 
Η τρομακτική εγκληματικότητα, η έλλειψη αστυνόμευσης, η αντιμετώπιση της ακρίβειας και η περίθαλψη στα δημόσια νοσοκομεία είναι τα κυρίαρχα προβλήματα των πολιτών σύμφωνα με τις πρώτες δημοσκοπήσεις του 2024 (εντάξει, αν μιλάγαμε για την Κω θα είχαμε πρώτη τη δημόσια υγεία, το νοσοκομείο, την κατάσταση των δρόμων με τις λακκούβες και συνολικά την καθημερινότητα. Αρχή είναι μόλις ανέλαβαν οι νέοι υπεύθυνοι τομέων που είναι και άνθρωποι του τουρισμού. Οπότε, τα ξαναλέμε αναλυτικά σε 1-2 μήνες…).
Ποια εγκληματικότητα όμως; Εγκληματικότητα είχαμε πριν από χρόνια όταν μιλούσαμε για κλοπές, ληστείες, διαρρήξεις. Άντε και κάνα δύο εγκλήματα «πάθους» τον χρόνο, συνήθως μέσα στις γιορτές, ή καμία πατροκτονία-μητροκτονία τις «ήσυχες μέρες» του Αυγούστου (συν τη βία στα γήπεδα που έφτανε έως και σε τραγικές απώλειες ζωών διαχρονικά, από παλιά).
Σήμερα ωστόσο μιλάμε πλέον για βαρβαρότητα… Παράνοια σκέτη, ούτε καν ψυχιατρικές περιπτώσεις..
Τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα είναι στις πρώτες ειδήσεις τις ημέρας. Ξεπεράσαμε και το Τέξας:
«Δολοφόνησε με τρεις μαχαιριές την έγκυο σύζυγό του…Ο 39χρονος που σκότωσε τη Γεωργία στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται και για βιασμό της αδερφής του…«Θα το τακτοποιήσω» είπε ο 50χρονος στην κόρη του και σκότωσε τον 33χρονο που τη βίαζε από τα 9 της… Μη-τέρα  σκότωσε το παιδί της στη Βέροια χτυπώντας το μέχρι θανάτου μέσα στο σπίτι… Σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του στο Βόλο γιατί βίαζε την κόρη του από τα 9 της… 35χρονος σκότωσε τον πατέρα του στο Περιστέρι «για να σώσει τη μητέρα του»… Αστυνομικός μαχαιρώθηκε από Νορβηγό στη Θεσσαλονίκη και κατέληξε… Λίγες μέρες πιο πριν νεκρός άλλος αστυνομικός από φωτοβολίδα…Μεσολόγγι: Μυστήριο με την εξαφάνιση του 31χρονου – Σε σπίτι φίλου κατέφυγε ο 50χρονος κρεοπώλης με τον οποία είχαν βγει για κυνήγι υπό το φόβο εκδίκησης…»
Ερανίσματα κεντρικών τίτλων ειδήσεων μόλις των τελευταίων ημερών (μέχρι τη δημοσίευση του παρόντος κειμένου, να δούμε τι ή πόσα άλλα θα προκύψουν…)
Η κυβέρνηση βέβαια έστειλε τον Χρυσοχοΐδη στο Υπ. ΠΡΟΠΟ (μια χαρά όνομα… όλα στην τύχη τους/μας) και δεν πολυασχολείται με «προσωπικές υποθέσεις». Σου λέει «πάντα συνέβαιναν αυτά -όπως και με τις ξαφνικίτιδες… Άλλο όμως το 1-2-3-4-5 το χρόνο και άλλο τα 2-3-5 καθημερινά! (Έλα μωρέ, ψιλά γράμματα…)
Βλέπετε, έχει σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί: μετά τη «λύση» της νομιμοποίησης της εισαγόμενης «μαύρης εργασίας» (α, και το «ξεπούλημα» του ΠΑΟ, μετά  την έλευση του Τερίμ, ο Ατζούν θέλει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του «τριφυλλιού») προτεραιότητα για αυτήν τώρα έχουν τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων… (ακόμα και εις βάρος των δικαιωμάτων των παιδιών βρε αθεόφοβοι;, Ε, μικρά είναι, άσε που δεν ψηφίζουν…).
Δυστυχώς, η ολοένα αυξανόμενη παράνοια και η βαρβαρότητα των ημερών που ζούμε (και θα ενταθεί ακόμα περισσότερο αν δεν συμβεί κάτι το συνταρακτικό) είναι απόλυτη συνέπεια όλων των πράξεων και των επιλογών μας, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.
Τις προθέσεις μπορούμε να τις αντιληφθούμε και από τις πρόσφατες δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης (με την κυβέρνηση σε απόσταση ασφαλείας να σιγοντάρει ελέω «δεσμεύσεων» και ψήφων).
Παιδιά με παρένθετη μητέρα (δρομολογείται η κατάργηση ακόμα και αυτής της ιερότερης λέξης
αντικαθιστώντας την με το ξερό, άχρωμο, άγευστο και άοσμο  «γονέας Β»), επιλογή φύλου, μεταφορά χαρακτήρα, κλπ.
Μπροστά στα παραπάνω υποχωρεί (ή μάλλον γίνεται «βούτυρο στο ψωμί τους») η εκμετάλλευση των γυναικών, της φτώχειας και της αδυναμίας τους, με την  καινούργια «μπίζνα» που στήνεται με όλες τις συνέπειες.
Πως θα μεγαλώσει άραγε ένα παιδί (τύπου κατοικίδιο «Φάρλι»), που θα μάθει ότι το 50% του dna του ανήκει σε αγορασμένη γυναίκα και το κυοφόρησε άλλη αγορασμένη μήτρα. Τι γνώμη θα έχει για τις γυναίκες; (Σιγά τώρα, το πολύ πολύ να καταντήσουμε μια κοινωνία σαν την «Ιστορία της θεραπαινίδας» της Ατγουντ).
Ενάντια στην φύση δεν μπορείς να πας.
Και αν το κάνεις τιμωρείσαι σκληρά (και από τον φυσικό νόμο).
Αντιγράφουμε από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:
Επιβάλλεται αυτοί που νομοθετούν να μην βιαστούν να κατοχυρώσουν δικαιώματα σε μειοψηφίες εις βάρος βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παιδιών και γυναικών, εκμετάλλευσης ανθρώπων από ανθρώπους, δίνοντας λαβές για νέα κυκλώματα και αλλοτρίωση της κοινωνίας.
Δεν μπορεί να μην λάβει υπόψην πρώτα τα δικαιώματα των παιδιών και μετά των γυναικών, που είναι και η πλειοψηφία.
Αλλιώς, να το πάρουμε απόφαση ότι πάμε σε μια κοινωνία τελείως αποκτηνωμένη (ας μας συγχωρέσουν τα ζώα γιατί σ’ αυτά δεν υπάρχει το παρά φύση) και αφού θα πωλούνται μήτρες, γιατί όχι και νεφρά και μάτια και ότι άλλο
Έχουμε σκεφτεί για το πώς θα νιώθουν τα παιδιά που θα μεγαλώσουν (είτε ως υιοθετημένα είτε από παρενθετους γονείς) σε «οικογένειες» με δύο πατέρες ‘η με δύο μητέρες; Ακόμη και να λαμβάνουν από αυτούς αγάπη και στοργή, μεγαλώνοντας και όταν αρχίζουν να καταλαβαίνουν τον κόσμο, θα διαπιστώσουν ότι η προσωπική τους περίπτωση, αποτελεί μια μοναδική ‘η ακόμη χειρότερα αλλόκοτη περίπτωση. Οι φίλοι τους θα έχουν πατέρα και μητέρα (έστω χωρισμένους).
Σε όλες τις παλιές και νέες ταινίες στην τηλεόραση και σε όλα τα βιβλία της παγκόσμιας λογοτεχνίας στα βάθη των αιώνων, παντού μια οικογένεια αποτελείται από πατέρα και μητέρα. Ακόμη και στις απαρχές της ύπαρξης του ανθρώπινου είδους να ανατρέξει το παιδί, πουθενά δε θα βρει στοιχεία ότι υπήρξαν ποτέ οικογένειες με ομοφυλόφιλους γονείς.
Πώς θα νιώσει λοιπόν ψυχολογικά τότε το παιδί; Πως θα αντιδράσει και τη ψυχισμό θα δημιουργήσει, όταν δει ότι ουσιαστικά το έχουν χρησιμοποιήσει, για να δημιουργήσουν καταχρηστικά δικαιώματα σε ανθρώπους, στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Χωρίς όμως να συνυπολογίσουμε τα δικαιώματα του ίδιου του παιδιού.
Όταν τέτοιες πολιτικές επιβάλλονται με το ζόρι (άνωθεν ή έξωθεν) στην Ελληνική Κοινωνία, επιβάλλεται να υπάρξει αντίδραση από όλους.
Για πια αγάπη μιλάμε, όταν στερείς από το παιδί το δικαίωμα του παιδιού να έχει μητέρα, την παγκόσμια ημέρα της οποία έχεις θεσμοθετήσει και γιορτάζεις; Κάποια πράγματα δεν αναπληρώνονται.
Όσο για επιλογές φύλου κλπ, αυτά είναι ηθικά απαράδεκτα. Σε κάθε περίπτωση στο ελληνικό δίκαιο -όπως και σε όλον τον κόσμο- δεν επιτρέπεται γενετική επιλογή στην τεχνητή γονιμοποίηση.
Ήταν τεράστιο αυτογκόλ στις επιδιώξεις της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας η ατυχής (;) δήλωση Κασσελάκη για τα δύο αγόρια που θέλουν να αποκτήσουν κατά παραγγελία με τον «σύζυγο» του.
Αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβάνονται το ρόλο του γονέα αλλά και των παιδιών.
Το δικαίωμα των παιδιών να μεγαλώσουν φυσιολογικά από φυσιολογικούς γονείς είναι «υπέρτατο» και τα δικαιώματα των παιδιών προέχουν έναντι οποιονδήποτε άλλων ανθρώπων»
Ποιος πνευματικός νόμος και ποιος ασχολείται τώρα με αυτόν…Ακόμα και με όσα απίστευτα κι όμως αληθινά ζούμε στις μέρες μας. Σου λέει «παραμύθια της Χαλιμάς».
Εντάξει τότε… Ζήσε με την καθημερινή βαρβαρότητα, τις σφαγές, το ξύλο, τις «εξαφανίσεις», τις πτώσεις από μπαλκόνια και ορόφους, τα χάπια και τα ψυχιατρεία και… μη μιλάς.
Αλλά και οι ελάχιστοι που θα βγουν να μιλήσουν από αγανάκτηση πως μπορούν να το αποτρέψουν αυτό σαν κοινωνία όταν επιστρατεύονται τόνοι ψεύδους για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα; Σου λέει «το παιδί, το εγκατέλειψε η μητέρα του» κλπ.
Υποκριτική «πρόοδος» και περίοδος, που στηρίζεται μόνο σε αισθήσεις, επιθυμίες και ένστικτα… Τα οποία ο σοφός Σωκράτης έλεγε ότι πρέπει να τα υπερβούμε και να τα χαλιναγωγήσουμε; Ούτε ευεργετικές νηστείες πια, ούτε τίποτε που έκαναν οι Έλληνες από την αρχαιότητα ακόμα, μέχρι κι οι Επικούρειοι… Ωμή αποϊεροποίηση των πάντων. Μάλλον μας λείπει η συνείδηση παρά η «πρόοδος»…»

111 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα είπες όλα Γιάννη. ζούμε την απόλυτη παρακμή της Ευρώπης των ΗΠΑ της Ελλάδας. απαξίωση στην ιερή μορφή της μητέρας η και του πατέρα. για χάρη αρρωστημένων παθών θα νομιμοποιήσουμε τα Σόδομα και τα Γόμορρα που στην Ιερά Βίβλο κατακαηκαν. θα ακυρώσουμε τον συνταγματικά κατοχυρωμένο θεσμό της οικογένειας για τις ανώμαλες ορέξεις τους. είναι 55 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι στην κοινότητα τα Σόδομα και τα Γόμορρα. επιβάλουν τη γνώμη τους και κρατούν υψηλές πολιτικές θέσεις. ο κατήφορος της κοινωνίας είναι ολισθηρός και η ελπίδα της ΝΔ εξανεμίστηκε στην ψηφοθηρια. Μόνο ντροπή για τους βουλευτές που εξαπάτησαν και βολεύτηκαν στο 41/εκατό

    • Με ποιο νόμο κυρία μου καταργητε η οικογένεια και δεν το έχω καταλάβει;Ποιο Δικαιομα σου στερεί ο νόμος;Ναι δίνει κάποια δικαιοματα σε συναθρωπους μας που υπάρχουν,ζουν ανάμεσα μας.Σε ποιον όμως στερεί κάτι;Δικαιομασου να έχεις οποία οικογένεια θέλεις με οποίες αρχές και παραδόσεις.Να πιστεύεις σε όποιον Θεό και θρησκεία.Στο απαγορεύει κάποιος νόμος να επαναστατήσουμε όλοι μαζί;Θα μπορούσα να σου πω ότι οι gay από κανονικές οικογένειες βγήκαν αλλά δεν στο λεω.Τέλος τα παιδιά δεν θέλουν πρώτυπα,αξίες θέλουν να τους δώσουμε.

  2. ο πρωθυπουργός ας πλησιάσει να ρωτήσει πώς περνούν τα υιοθετημένα παιδάκια; πριν τα κάνει αντικείμενα για ανθρώπινο εμπόριο σε αφύσικους ανθρώπους . μερικά περνούν καλά και ευεργετήθηκαν από τους κηδεμόνες τους που ήταν και φυσιολογικά ζευγάρια. άλλα πάλι πλήρωσαν την ατεκνία την στειρότητα τις παραξενιές ξένων κηδεμόνων. φανταστείτε όταν κλείνει η πόρτα που θα πέσουν αυτά τα παιδιά και σε ποιους. όσο για το Σχολικό μπουλινγκ όλη μέρα θα τα κοροϊδεύουν και θα τα φωνάζουν με τα γνωστά υβριστικά λόγια. ας ρωτήσουν οι βολεμενοι βουλευτές αυτά τα άτυχα παιδάκια που η μοίρα τους έδειξε τα κοφτερά της δόντια νωρίς . όσο για τις πάρενθετες μητέρες τέρατα που κυοφορούν και ξεπουλούν το σπλαχνο τους τι θα τους απαντήσουν όταν τις βρουν; γιατί θα τις βρουν τίποτα δεν μένει κρυφό

  3. Ποια βαρβαρότητα ρε Γιάννη,Το πρωπατορχικό αμάρτημα με την .... την ...Εύα καθημερίς.

    Same Shit Different Day…
    Δεν χωράνε χαλαρές αντιδράσεις σε τέτοια θέματα.
    Οι πιγκουΐνοι των Θρησκευτικών δικαιωμάτων,οι Ορθόδοξοι, αλλά βρωμεροί στα προσωπικά τους απωθημένα ,που είναι?
    Σημαίες στας Κυριακάς για πατριδοκαπηλία, την αυτοκριτική την έκανε κανείς»¨?
    Έχεις να μάθεις Δέσποτα για αναμάρτητους και εκκλησιαζόμενους σάτυρους σύντομα,όπως ΟΛΗ ΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Αναμάρτητους που δήθεν τους έσωσε ο ΑΖρχάγγελος.Να δούμε την επόμενη επίσκεψη,πως θα σου κλέγονται.

  4. Το σχόλιο σας(έως 2.000 χαρακτήρες)…..Μάλλον δεν θα χωρέσουν αυτά που θέλω να εκφράσω.Τα είπες όμως ΟΛΑ αγαπητέ Γιάννη

  5. Γιατί δεν κανει δημοψήφισμα ο Μητσοτάκης πόιος του έδωσε το δικαίωμα να περάσει τέτοιους παράλογους κ αφυσικους εναντια στην φύση κ τον Θεό νόμους .Από αυτά που έχουμε διαβάσει από τα βιβλία της εκκλησίας δύο φορές κατέστρεψε ο θεός τον κόσμο επί Νώε κ στα Σόδομα κ Γόμορα ,αλλά για τους άθεους μασωνους σατανικούς ανθρώπους αυτά νομίζουν πως είναι ανόητα κ δεν τα πιστεύουν .Επειδή όμως ο Έλληνας στην πλειοψηφία του είναι πιστός δεν θα το ανεχτούμε αυτό ,θα πάει κ ο Μητσοτάκης στα αζητητα όπως ο Τσίπρας ,είναι το μόνο μας όπλο κατά του κακού .

      • ρε θείο και ο μεγάλος σεισμός που θα γίνει στην Αθήνα που 1 στις 4 πολυκατοικίες θα μείνει όρθια από το ρήγμα της Αταλάντης και τον Αλκυονίδων θα είναι. Μελέτησε τον πνευματικό νόμο λίγο και η φύση αντιδρά στην αμαρτία δηλαδή την αστοχία και την παρέκκλιση των ανθρώπων από το καλό στο κακό, δεν τα ρίχνει κανένας Θεός και κανένας Δίας που πιστεύεις.

        • ΄΄πίστεψες,χάθηκες΄΄ φ.νίτσε. δέν πιστεύω. ΄΄δ.α.α μ.σ.΄΄

        • μπορώ κ γώ νά σέ υβρίσω ξέρεις…είσαι κλινική περίπτωση, τό συζητάμε μέ συναδέλφους…

        • γιά τον »μελετητή » τού πνευματικού λόγου… πού έφτασε στήν ΄΄κορύφωση ΄΄ ΄ή όπου νά΄ναι φτάνει, ,ώστε νά μέ βρίζει ….. ΄΄οί εξαιρετικοί ισχυρισμοί απαιτούν εξαιρετικά αποδεικτικά στοιχεία΄΄ — κάρλ σέγκαν

  6. Στο εξωτερικό υπάρχει υποστήριξη, για κτηνοβατες… Όμως εδώ με τον νόμο περί που…..ων.. Γιατί τέτοια είναι ΚΑΙ ΜΟΝΟ
    Και και ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΗ υιοθεσίας από παρένθετη μητέρα,, δείχνει τις προθέσεις τους…των άλλων που… Ων πολιτικών..κατάργηση του τρίπτυχο πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, μείωση πλυθυσμου.. Μια κοινωνία ανωμαλων
    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvcPeZQdhB05UJhzljmJf2BmcjJo013TY7Z2C0fd0EBeIDZ9eYDMXqe4Esuazr3Cy2mQEy0tdK9N5H3lKlHxE0TuknJ3Colfw-FueA8DNMpURUiy4s7IN5PKdffwncSbsGh_Hb895ue2ErH0C3UoDBUUamxDPsAir7idZlb9cRbrqjnajV1pTMm0d5wH0/s613/20

  7. Είναι ότι
    XΙΛΙΑΔΕΣ ZΕΥΓΑΡΙΑ.. Που οι γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν παιδι. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ(. Μόνο μέχρι τον Ιούλιο του 2023 είχαν πραγματοποιηθεί 2639 αιτήσεις για υιοθεσία) και η άθλια κυβέρνηση τρέχει γρήγορα νόμους υιοθεσίας ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ…προστασία παιδιών 0%.. Παιδιά που θα μεγαλώσουν 90%..με προβληματα… Βάσει στατιστικών από – ανώμαλα ζευγαρια

  8. και τα σκλαβοπάζαρα θέλουν την πρόνοιά τους.
    Και εκ των ένδων και απο νωρίς, οικογενειακά και με πλήρη έλεγχο τού σκλάβου-υιοθετημένου παιδιού.

  9. ΣΥΡΙΖΑ: Ο Π.Πολάκης διαφωνεί με το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια

    Ο Παύλος Πολάκης εξέφρασε τη διαφωνία του για το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια και προτίθεται να υπερψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης φέρεται να είπε ότι «δεν μπορεί να ανέβει κανείς πάνω από 300 μέτρα υψόμετρο (σ.σ. τα χωριά) και να ανοίξει συζήτηση για οποιοδήποτε άλλο θέμα, χωρίς να σου πουν για αυτό (σ.σ. το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια)».

  10. η φωτιά του «Αγίου Έλμου», γνωστή στους Έλληνες ως «Αγιονικόληδες», φαινόμενο το οποίο οφείλεται σε αποφόρτιση κορώνας που δημιουργεί φωτεινό πλάσμα από ένα αιχμηρό αντικείμενο κατά τη διάρκεια έντονου ηλεκτρικού πεδίου στην ατμόσφαιρα, όπως κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας.

  11. Εδώ και μια Ολλανδική εκδοχή της υιοθεσίας,που μπορεί να γίνει από έναν γονέα,χωρίς θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο.

    https://link.springer.com/article/10.1007/s40865-021-00183-7
    ΓΑΜΟΣ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ είναι ή αστική ένωση δύο πολιτών.
    Απ όλα αυτά που συμβαίνουν ,την δημόσια διαβούλευση και τις κορόνες, τις ‘απόψεις’ και τις κομματικές πειθαρχίες ,πρώτα απ’ ‘όλα φαίνεται να έχει σημασία η ΤΕΛΕΤΗ. Η Δημόσια απόδειξη αυτής της Ένωσης.
    ΠΆΝΤΩΣ η Ελληνική Κυβέρνηση φαίνεται ότι έχει λύσει όλα τα θέματα,οικονομικά,έξαρση βίας,παιδική εγκληματικότητα,τιμή ελαιολάδου,παιδικού γάλακτος,λακκούβες,μπουρδέλο τα πάντα όλα και όπως με τα πλασματικά νούμερα των επισκεπτών της Κω,που θυμίζει το Χάνι της Γραβιάς για 6 μήνες…είπε να λύσει και ένα άλλο μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα.
    Απλά μια χώρα για…ΔΕΣΙΜΟ.
    Θα ήθελα να έβλεπα τον Βορίδη να βαφτίζει βρέφος υιοθετημένο από παρένθετη μητέρα και θα πιω μελάνι χουντικό,.

  12. https://www.zougla.gr/greece/oi-egkefaloi-kai-oi-pelates-tis-speiras-ekpornefsis-anilikon/
    Καλά δεν φθάσαμε ακόμα σε συγκρότηση κομμάτων παιδεραστών και κυνοπρωκτισμού,αλλά δεν είμαστε και μακρυά…
    Εισαγόμενη εγκληματικότητα,σημαίνει ότι έκανες λάθος με την αθρόα εισβολή της σάρας και της μάρας.
    Κυβέρνηση Εθνικής ενότητας.
    Δεν πάμε καλά.

  13. Κάτι άσχετο.Ο φιλοναζι εδώ που ψήφισε τους Σπαρτιάτες για το καλό μας,ξέρει τελικά,τα μοίρασαν τα λεφτά μεταξύ τους οι βουλευτές;Πόση προμήθεια πήρε τελικά ο Κασιδιάρης;

    • Αναλογίσου λοιπόν την επίταση ακριβώς σε αυτό το πάση θυσία σε εκείνους που έχουν μπαταρία με δύο θετικούς πόλους

      αλλά παρά ταύτα επιθυμούν ρεύμα στο κύκλωμα….Βάλε μπρος να καταργηθεί το αρχαιότερο επάγγελμα κατά πως το λένε τοτε.
      Ακόμα και η ίδια η φύση έχει απεφανθεί για τον αρσενικό και θηλυκό πόλο που παράγουν ένωση για διασπέραση ρεύματος.
      Ένα ομόφυλο ζευγάρι γυναικών μπορεί να βρει τρόπο αναπαραγωγής/παρενθετο πατέρα , ενώ ένα ομόφυλο ζευγάρι αντρών δεν θα επιτρέπεται να βρει παρένθετη μητέρα.
      Το ομοφυλο αντρων να κανει υπομονη 9 μήνες, να παντρευτεί ο ενας με καποια παρενθετη τυπικα (lot of €€€) , να γεννησει παιδι, να παρει διαζύγιο +επιμέλεια και μετα να κανει συμφωνογαμο
      Αρκει ο ενας «πολος» να την εχει πιο μεγαλη (την ταση), οποτε θα διαρρέει ρευμα στο κυκλωμα.
      Προφανως αν εχει καποιος παιδια και μετα κανει συμφωνογαμο δεν θα του τα αφαιρεσει καποιος.

      ΜΙΡΑΝΤΑ ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ /////.

      • Τι μας είπες τώρα.Στη φύση που μιλάτε τώρα υπάρχουν ομόφυλα ναι η όχι; ο νόμος θα τα κατασκευάσει;Ο νόμος προσπαθεί να διευκολύνει το ζωή τους χωρίς να βλάψει κάποιον άλλο.Η γνώμη σας Δηλδη είναι να τα αφήσουμε όπως είναι;Όλα Καλα ;Μήπως έχετε κάτι άλλο να πείτε για βελτίωση του νόμου η απλά κλείνουμε τα μάτια κσι δεν υπάρχουν;

        • Εδώ μιλάμε για την εγκληματικότητα των μικρών ρομά,των ανηλίκων που έχουν υποτίθεται καλούς γονείς ,για την αντικοινωνική συμπεριφορά των κοπριτών στα Λαικά και στις παιδικές χαρές, σχολεία ,παραλίες, σκέψου βόδι τα υιοθετημένα παιδιά από γονείς τέτοιους τι θα μπορούσαν να κουβαλούν. Αυτοί οι γονείς μπορεί να τα βλέπουν νορμάλ,αλλά που να καταλάβεις τι γράφει αυτός από πάνω.Για την φύση και τους νόμους της λέει,στο ξανα-είπα,βάλε υπότιτλους,μεταφρασέ το,βάλε ένα συγγενή σου να στο μεταφράσει…

  14. Τι είναι αυτό το ναρκισσιστικό σύμπλεγμα ανωτερότητας που κανει κάποιον να κρίνει και να σπέρνει άνετα τόσο μίσος; Ανώμαλα πάθη, αρρωστημενες ορεξεις, για τα Σόδομα και Γόμορρα, μπλέκουν κτηνοβασίες και παιδεραστίες, κόλαση και αιώνιες τιμωρίες.
    Ενώ την επόμενη μέρα συναντάνε στην εκκλησία, στην εκδήλωση, στους δρόμους, στο σχολείο τους γονεις με το ομοφυλόφιλο παιδί στην οικογένεια. Καταλαβαίνουν το κακό που προκαλούν σε αυτές τις οικογένειες, στους γονείς, στα παιδιά;

    Ενώ Χριστιανοί οικογενειάρχες είναι οι ένοχοι για ξυλοδαρμούς, σφαγές, γυναικοκτονιες, βρεφοκτονίες, μητροκτονιες, πατροκτονιες, βιασμούς ανηλίκων, κακοποιήσεις και βιασμούς ζώων. Επιγεια κόλαση.

    Παρακμιακος νεοναζι εχθές εδώ μίλησε για ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ομοφυλοφίλων και δεν τον κατέκρινε κανένας σας. Του δώσατε βήμα να μιλήσει για ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ. ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ.

    Που είναι αυτή η περιβόητη χριστιανική αγάπη προς τον πλησίον που την έχετε μονοπώλειο; Η ενσυναίσθηση; Η συμπόνια για τον συνάνθρωπο;

    Που είναι η αυτοκριτική;

    Εμπάθεια, μίσος και σκοτάδι. ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ.

    • Ο ΦΟΒΟΣ!Ότι πιάνεις τον παρακμιακό νεοναζί που δεν του δίνει κανένας σημασία και τον κάνεις κυρίαρχο για σένα.. Ότι πιάνετε την ιδιαιτεροτητά σας και την κάνετε παρέλαση και πιέζετε με όλα τα παράκεντρα εξουσίας να γίνει νόμος η ΑΝΩΜΑΛΙΑ! Το μίσος προς την ετερότητα ξεκινάει από ένα αγιάτρευτο ΚΟΜΠΛΕΞ. Από που κι ως που κατηγορείς Χριστιανούς οικογενειάρχες για όλα τα κακά που γράφεις βρε χαλασμένη κυβέρνηση? Χριστιανοί σαν και εσένα μπορεί να ναι που βαφτίστηκες και μετά πήρες το δρόμο που πήρες για λόγους που μόνο εσύ ξέρεις. Αν φταίει η οικογένεια σου ΔΕΝ είναι χριστιανοί κι ας πηγαίνουν στην εκκλησία κι ας κάνουν τάχα μεγάλους σταυρούς. Η πίστη στον Χριστό δεν είναι θρησκεία, ούτε λόγια, είναι πράξεις, είναι Αποκάλυψη. Έρχου και ίδε, όπως είπε ο Χριστός. Μην μπερδεύεις συνέχεια άσχτα πράγματα…. Υπάρχουν Άγιοι και σήμερα. Και ο Πορφύριος και ο Παϊσιος και ο Ιάκωβος και ο Ευμένιος ζωντανοί είναι και τρέχουν περισσόιτερο τώρα που είναι στον ουρανό. Ζήτα τη βοήθεια τους και θα δεις. Πάψε να κατηγορείς όλους τους άλλους και κάνε κι εσύ μια αυτοκριτική, μια εξομολόγηση. Μέγα ΜΥΣΤΗΡΙΟ είναι κι αυτή. Νέο βάπτισμα. Εμπρός Τόλμησε το!

      • Δηλ υποστηρίζετε τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ανθρώπων του χριστιανού νεοναζί;

        Δεν υπάρχουν λόγια. Σας παραπέμπω στον πολύ πετυχημένο τίτλο του άρθρου. Ο θεός να σας φωτίσει.

        • Σαν ανεμόμυλος γυρίζει το μυαλό σου όλο νάζι, χριστιανφάγπ μου εσύ (το ο ουδέτερο τρίτου τύπου).

          Μακάρι, ο φωτισμός σε όλο τον κόσμο! Μπράβο σου για την κατακλείδα!

        • Εσυ είσαι που προτεινες τις δημόσιες εκτελέσεις στον προηγούμενο άρθρο και τώρα ήρθες και εδώ; Είπα και ‘γώ, από που έρχεται η μπόχα; Σιχαμενε

    • ποιος σου είπε ρε άνθρωπε πως είναι αποδεχτα όσα πρατουν τώρα τελευταία κ κάποιοι συζηγοκτωνοι ?????? Το κακό θα είναι πάντα κακό ,κ μην λες για αλλά τώρα γιατί αυτό το θέμα με τους ομοφυλόφιλους αφορά όλη την Ελληνική κοινωνία ,κ αναφέρομαι κ σε εσένα ,κυρία ΜΙΡΑΝΤΑ ,μας ενδιαφέρει γιατί χαλάει η δομή της οικογένειας ,δεν είναι τόσο απλό όσο το φαντάζεσαι .Δεν είναι οικογένεια οι δύο άντρες ,ούτε η δύο γυναίκες ,δεν αναπαράγουν ,δεν είναι φυσιολογικό ,είναι παρά φύση ,είναι διαστροφή ,είναι ανωμαλία .Σε τι οικογένεια μεγάλωσες ?? Πως τα βρήκες εσύ τα πράγματα πριν από χρόνια ? Τι συνήθειες κ τι παράδοση κ ποια θρησκεία σου άφησαν σαν παρακαταθήκη οι παππούδες σου ???? Στο σχολείο δεν έμαθες για τα Σόδομα κ Γόμορα ?? Για την καταστροφή του κόσμου επί Νώε ???? Δεν ξέρεις ότι δύο φορές κατέστρεψε τον κόσμο ο θεός για αυτή την αμαρτία ??? Από πού σε φέρανε ?? από την Ολλανδία που ξεχείλισε η ανομία τα ναρκωτικά κ άλλα πολλά ????? Δεν είσαι χριστιανή ορθόδοξη ?? οι γονείς σου δεν σου μίλησαν για Θεό ποτέ ???

      • Σίχαμα νεοναζί ταλιμπάν, που δεν ένιωσε ποτέ την αγάπη στη ζωή του, εγραψε εδώ μέσα:

        « Νόμο του Σόλωνα που θέλετε… Εάν κάποιος Αθηναίος συνάψει ομοφυλοφιλική σχέση με άλλον θα έχει τις εξής κυρώσεις:
        1. Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων
        2. Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας
        3. Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού
        4. Δεν επιτρέπεται να ασκεί εξουσία εντός ή εκτός της Αθήνας
        5. Δεν επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου
        6. δεν επιτρέπεται να εκθέσει γνώμη (ως άμουσος – ανισόρροπος)
        7. Δεν επιτρέπεται να μπει σε (δημόσιους) Ναούς
        8. Δεν επιτρέπεται να στεφανωθεί στις στεφανοφορίες
        9. Δεν επιτρέπεται να μπαίνει στον ιερό χώρο της αγοράς
        “Όποιος λοιπόν έχει καταδικαστεί ως ομοφυλόφιλος αλλά ενεργήσει ​αντίθετα των διατάξεων του νόμου θα τιμωρείται με Θάνατο.”»

        Και κανένας χριστιανός δεν τον προπηλάκισε

        • Μωρε αγαθιαρικο καποιος βρηκε το νομο του Σολωνα που εγραψε πριν 2700 χρονια και τον αναρτησε και εσυ τον πηρες σαν προταση δημοσιων εκτελεσεων. Ειπα κι εγω οτι ηταν τιποτα σοβαρο. Διαβασε ποιος ηταν ο Σολωνας γιατι υπαρχει οδος με το ονομα του , που τον εχει η νομικη επιστημη και μετα αμολα τις φοβιες και τις παρανοησεις σου

        • Που υποστηριζεις τη γνώμη του ότι χρειάζεται τώρα η εφαρμογη του νόμου με τον οποίο να θανατώνονται οι ομοφυλόφιλοι, θα κανεις τους Ταλιμπάν κομπλεξικους

  15. Αφήστε τους επιτέλους να παντρεύονται μεταξύ τους, τουλάχιστον θα γλιτώσουμε απο το να παντρεύονται ΕΜΑΣ και να μας κερατωνουν με άντρες..
    ΟΛΑ, ΟΛΑ, ΟΛΑ, ΟΛΑ, ΟΛΑ ,ΟΛΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ προέρχονται από τους ΑΝΤΡΕΣ!!!!!!
    Πολιτικοί και Ιερείς/Ιεράρχες ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ. Ο φαλλοκρατισμος, μυσογυνισμος κλπ. καλά κρατάει σε πολλους νεοΜεσαιωνικους Ελληνοχριστιανους. Κι οσες γυναίκες συντάσσονται με το σκοτάδι, ειναι αντρογυναικες, εχουν ως πρότυπο το βρωμεροτερο ζώο του πλανήτη. Τον ΑΝΤΡΑ. Που… τάχα έπλασε… πρώτο 😂😂😂😂😂🙊😂😂😂😂🙊🙊🙊🙊🙈🙈🙈🙈🙈😂😂😂😂😂. ο… Θεός….!!!!

  16. Ε εντάξει, αφού τους το δώσανε το παιδάκι το έρμο, το έχουν όμηρο τώρα…. Και ζητάνε επιπλέον αναγνωρίσεις, χάριν του παιδιού καλέ!!! Τουλάχιστον ψηφίζουν τον πολιτικό που τους το επέτρεψε;;; Γι’ αυτό υπάρχει καμιά έρευνα;;;
    Παιδί αντί ψήφου, στην τελική. Κι ό,τι γίνει το παιδάκι. Σάμπως θα μπορέσει ποτέ κανείς να αποδείξει πως για το χψζ ξεστράτημα του παιδιού/ενήλικα φταίει το γονικό περιβάλλον.
    Στ ,,,,μας ο Χατζηπαπ,,,, και το Όραμα του.

  17. Αριθμός ρεκόρ περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας τα τελευταία δύο χρόνια – Ξεπέρασαν τα 10.000

    https://www.zougla.gr/greece/arithmos-rekor-peristatikon-endooikogeneiakis-vias-ta-teleftaia-dyo-chronia-xeperasan-ta-10-000/

    Άκουγα ένα τραγούδι πριν λίγο στο ERT Cosmos…ποτέ δεν πρόκειται να είναι ξανά το ίδιο…..κάθε Σάββατο θα βλέπουμε ότι πάμε κατά διαόλου.
    Και το χειρότερο είναι ότι πάλι θα σπάσουμε όλα τα ρεκόρ στον Τουρισμό.
    Ρε δεν πάτε να ..mpip???

  18. Τα πάντα άδεια, κίνηση μηδέν,τα μαγαζιά που έμειναν ανοιχτά αγκομαχούν,ένα ///ρδέλο .
    Ακρίβεια,δεν βρίσκεις την ίδια τιμή του προιόντος που αγόρασες πριν δυο μέρες,τα λεφτά δεν φθάνουν,τα πρόστιμα,οι εξώσεις,τα ενοίκια και οι λαλάκες της Ιστορίας πάνε να λύσουν τα προβλήματα των στρεβλών παρά φύση.

  19. Προς ψεκασμένους θρησκόληπτους και φασιστες.Σοβαρα τώρα χαλάτε τόσο χρόνο για κάποιο νόμο που δεν σας αφορά;Ναι αυτός ο νόμος δίνει κάποια δικαιώματα σε κάποιους ,που ήδη υπάρχουν δίπλα μας.Εσεις τι ακριβώς χάνετε;Τι δικαίωμα σας στερεί αυτός ο νόμος;Σας απαγορεύει κάτι;Σας υποχρεώνει για κάτι;Άνετα μπορείτε να πιστεύεται και να τιμάτε τον Θεό σας και την πίστη σας και μετά από αυτό το νόμο.Ναι η όχι;Στην οικογένεια σας δεν θα δώσετε ότι αρχές και παραδόσεις θέλετε;Σας εμποδίζει σε κάτι;Απλά προσπαθήστε να σοβαρευτητε λίγο.Οσο δύσκολο και να είναι για κάποιους σαν εσάς.Ελευθερωστε τουλάχιστον τους νέους,τα παιδια σας να σκεφτούν.

    • Η διαχείριση των ομοεθνών.....Άστο κούτσουρο,μην σχολιάσεις.Μόνο εμετό προκαλείς πατσαβούρα.

      https://www.zougla.gr/greece/ton-gazosan-me-97-sfaires-exo-apo-to-venzinadiko-tou/
      Πόσα δημόσια συμβόλαια θανάτου σε δύο χρόνια? Πόσες Δημόσιες εκτελέσεις????ΠΟΣΕΣ ???
      Την Πρωτεύουσα της Βενεζουέλας δεν θέλατε να αποφύγετε ??
      Η χειρότερη διακυβέρνηση που είχε ποτέ η χώρα.
      ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ////// ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ.
      Ευτυχείτε!!!!

        • Στην παιδεραστία δεν τιμωρείται η ανωμαλία, προστατεύεται η ανηλικότητα. .

          Λόγω της οποίας είναι πνευματικά ανώριμος ο ανήλικος να διαθέσει ελεύθερα το σώμα του.Είναι αίσχος ενώπιον του θεού ή του κράτους να παντρεύονται ποδολάγνοι ή ουρολάγνοι κλπ.
          Άρα ανωμαλόμετρο τώρα και φακέλωμα βίτσιων για να αποφεύγουμε τους γάμους ανώμαλων.
          Είσαι η πιο ηλίθια και μαλακισμένη που έχει αναδείξει στην ιστορία της η Δημόσια Τοπική διαβούλευση.
          Δεν θα κάτσω να ανακατέψω τα βίτσια με την ψυχολογική υγεία των παιδιών.Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Το παρόν νομοσχέδιο,όπως και όλα είναι δεσμεύσεις μνημονιακές.
          Δεν γίνεται να γίνει Ευρώπη π.χ. η Αλβανία απ την μια μέρα στην άλλα.
          Εσύ και τα βίτσια σου με τους Σπαρτιάτες ///κισμένο.

  20. Είναι να μην είσαι.. Π……Η τουλάχιστον να μην υποστηρίζεις και στηρίζεις την ανωμαλία…
    ΘΑ σε πουν οπισθοδρομικο..
    (κάτι ανάλογο να μην θες στην πατρίδα σου.. Ταλιμπαν.. Βιαστές,… Θα σε πουν ρατσιστή, χρυσαυγιτη…
    ΚΆΤΙ ανάλογο.. Να μην θες να.. Εμβολιαστεις.. Με 6, 7, 8, 9,15 δόσεις…. Θα σε πουν .. Ψεκασμενο..
    Γενικά πρέπει να είσαι ανώμαλος, κίναιδος η να υποστηρίζεις αυτούς τους βρωμιαρηδες,..και μαζί με τους άλλους βρωμιαρηδες ταλιμπαν.. . Συγχρόνως να είσαι. , εμβολιασμενος,. Επίσης αντί ρωσσοφιλος κατα του πουτιν….. Για να είσαι φυσιολογικός.. . .. και επίσης… Να μην..μην είσαι τόσο οπισθοδρομικος..και να… Ψηφίζεις Μητσοτάκη..

    • Εσυ που απειλείς και υποστήριζες ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ανθρώπων, πως θες να σε χαρακτηρίσουν γι’αυτο;

      Ας ανοίξει κάποιος κανένα παράθυρο.

  21. Επειδή κάποιοι δεν το ξέρουν.Η Κανέλη του ΚΚΕ έχει παιδί ανύπαντρη από παρένθετη γυναίκα.Αυτο το έχετε καταπιεί;Παράλληλα το κόμμα της δεν ψηφίζει το νόμο.Δηλδη η Κανέλη που έχει παιδί ανύπαντρη με παρένθετη δεν ψηφίζει να έχουν και άλλοι.Τετοιοι είστε για όσους δεν σας ξέρουν κκεδες.

    • Θα ιχνηλατείται όλη η διαδρομή, από το όσχεο μέχρι το μαιευτήριο

      Ότι πιο ηλίθιο υπάρχει…
      Το 4χρονο βρέφος στο παιδικό δωμάτιο να ακούει τις ακουστικές ερωτικές περιπτύξεις των …γονέων του.
      Νεοδημοκράτη, Λαμόγιο που είσαι? Τι θα ψηφίσεις?

        • διαβάζεις κλειστό φάκελλο μέσα από μυωπικά γυαλιά..Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν εμένα απέναντι στους Σπαρτιάτες.
          Μεγάλος βλάκας…

      • Οι ετεροφιλικές ερωτικές περιπτύξεις δηλαδή όταν ακούγονται έχουν άλλο ήχο; … ψεκασμένα χριστιανοταλιμπάν ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

  22. ===== ΄΄Το αλλόκοτο, το αφύσικο, το ασύνδετο… Βαρβαρότητα – Παράνοια σκέτη, ούτε καν ψυχιατρείο.»’ ===== τελικά… ό τίτλος τού άρθρου αφορά στό … περιεχόμενο των σχολίων, στό τί γράφουν στά σχόλια…
    ===== μήπως πρέπει νά γραφεί ένα άρθρο σχετικά μέ τά σχόλια;

    • Ποια είναι η θέση σου για το σχόλιο ομοϊδεάτη σου που έγραψε το παρακάτω

      « Νόμο του Σόλωνα που θέλετε… Εάν κάποιος Αθηναίος συνάψει ομοφυλοφιλική σχέση με άλλον θα έχει τις εξής κυρώσεις:
      1. Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων
      2. Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας
      3. Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού
      4. Δεν επιτρέπεται να ασκεί εξουσία εντός ή εκτός της Αθήνας
      5. Δεν επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου
      6. δεν επιτρέπεται να εκθέσει γνώμη (ως άμουσος – ανισόρροπος)
      7. Δεν επιτρέπεται να μπει σε (δημόσιους) Ναούς
      8. Δεν επιτρέπεται να στεφανωθεί στις στεφανοφορίες
      9. Δεν επιτρέπεται να μπαίνει στον ιερό χώρο της αγοράς
      “Όποιος λοιπόν έχει καταδικαστεί ως ομοφυλόφιλος αλλά ενεργήσει ​αντίθετα των διατάξεων του νόμου θα τιμωρείται με Θάνατο.”»

      Κάνε μια ανάλυση για όλους εσάς που τον υποστηρίζετε

        • Ότι το θέμα είναι ο υποστηρικτής εκτελέσεων ανθρώπων. Αν δε θες να απαντήσεις αν τον υποστηριζεις, δικαίωμά σου.

        • ΥΠΕΚΦΕΎΓΕΙς ΑΤΈΧΝΩΣ ΚΑΊ ΣΤΑ 4 ΣΗΜΕΊΑ ΤΩΝ 2 ΠΡΟΤΑΣΕΏΝ ΣΟΥ.ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΌΤΙ ΕΊΣΑΙ Ό ΕΚΔΌΤΗς.ΕΧΩ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΉ ΜΟΥ ,ΌΧΙ ΔΙΚΑΊΩΜΆ Μ. ΜΌΛΙς ΦΎΓΕΙ Η ΠΑΡΕΑ . ΔΈ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ.

        • Αλλά μόλις απειλήσατε κάποιον; Δε χρειεζεται να απαντήσετε στο παραπάνω ερώτημα

        • κανένα πρόβλημα,έχω πολλά καί πολύ σοβαρά πράγματα νά κάνω. όποτε θές επανέρχομαι.

        • β΄επίσης, τό υποκοριστικό -άκι ήταν γραμμένο μέ ειρωνικό τρόπο.

        • γ΄ …καί θέλεις νά αποφύγεις τήν απάντησή μου. λέγε κανα γειά όταν συναντιόμαστε…

  23. Απαντηση προς μιραντα.. miranta 14 Ιαν 2024 at 8:33:28 Προς ψεκασμένους θρησκόληπτους και φασιστες.

    Τι σημαινει ψεκασμενος…πρωτον Μπορεις να μας το εξηγησεις… Για σενα ειναι Αυτος πιθανον που εχει μια αντιθετη , ηθικη πλευρα και λογω των ηθικων αρχων που μεγαλωσε, που εσυ δεν το εχεις.. και βασει της θρησκειας και της ηθικης που μεγαλωσε..και εσυ δεν το εχεις.βριζεις.. .. Ειμαι σιγουρος οτι εισαι τουρκος.. Με τις αρχες του μωαμεθ να βιαζεις 14χρονα..και των πακιστανων που το κανουν μεταξυ τους….οσο για φασιστας,, δεν ανεφερα ποτε κατι φασιστικο..ρατσιστσικο..βουρλο.. Η εκκλησια δεχεται και τους πουσ. ες.. Κα τους βιαστες.. Και τους κτηνοβατες και τους παιδεραστες, και τους κλεφτες..και τους φονιαδες.. Και αυτους που κλεβουν την περιουσια του ελληνικου λαου.. Εν παραδειγματι Μητσοτακης Αλλα.. Αλλα η εκκλησια Μαλλον…περιμενει την μετανοια τους… Οσο για Φασιστικος ειναι μαλλον ο τροπος που κυβερνα ο Μητσοτακης,,..και τους ευλογει ο Ιερωνυμος.. .

  24. Η ατζέντα της ανωμαλίας.. Συνεχιζεται.. Τα συγχρονα ΣΟΔΟΜΑ..

     Η αναίδειά τους είναι ο κατήγορός τους και τις αμαρτίες τους τις διακηρύττουν όπως στα Σόδομα· δεν τις αποκρύπτουν. Αλίμονό τους, γιατί ετοιμάζουνε τη δυστυχία τους…” (Ησαΐα 3:8-9).
    τα Σόδομα έμειναν στην ιστορία ως η πόλη που έκανε τάση τον σοδομισμό,μοδα.. δηλαδή έναν συνδυασμό σεξ μεταξυ ιδιου φυλλου, . σεξουαλικης.. , υπερηφάνειαςκαι διαφήμισης της αμαρτίας,….
    Τα αποτελεσματα γνωστα….και εμειναν δτην ιστορια…

  25. Κανεις εδω μεσα δεν υποστηριζει ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ..

    Κυριε μιραντο(που το παιζεις νοικοκυρα… Μητερα).
    Οι μονες δημοσιες εκτελεσεις,.. Μεσω εμβολιου…. Οι μονες δημοσιες εκτελεσεις Κλεψιας, , αρπαγης περιουσιων,.. Αυξηση και Εγκαταλειψη αστεγων…αρπαγη σπιτιων,..,.. Εισβολη και βιασμος πατριδας απο ταλιπμαν.. ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

    • « Νόμο του Σόλωνα που θέλετε… Εάν κάποιος Αθηναίος συνάψει ομοφυλοφιλική σχέση με άλλον θα έχει τις εξής κυρώσεις:
      1. Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων
      2. Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας
      3. Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού
      4. Δεν επιτρέπεται να ασκεί εξουσία εντός ή εκτός της Αθήνας
      5. Δεν επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου
      6. δεν επιτρέπεται να εκθέσει γνώμη (ως άμουσος – ανισόρροπος)
      7. Δεν επιτρέπεται να μπει σε (δημόσιους) Ναούς
      8. Δεν επιτρέπεται να στεφανωθεί στις στεφανοφορίες
      9. Δεν επιτρέπεται να μπαίνει στον ιερό χώρο της αγοράς
      “Όποιος λοιπόν έχει καταδικαστεί ως ομοφυλόφιλος αλλά ενεργήσει ​αντίθετα των διατάξεων του νόμου θα τιμωρείται με Θάνατο.”»

    • Που ζεις ρε φίλε σε γυάλα; Δεν μιλάς με κόσμο για μόνο με όσους έχετε τα ίδια μυαλά και απόψεις; Στάσου έξω από ένα μαγαζί και ρώτησε πέντε δέκα αγνώστους τη γνώμη τους για όλα αυτά; Όλοι συνυπεύθυνοι κι εσύ κι εγώ. Μη βγάζεις την ουρά σου απέξω ότι είσαι ο φρένημος και οι άλλοι οι άξεστοι. Σύνελθε

    • Ως παρατηρητής αναγνώστης απόγνωση όταν λέει ο άλλος ότι θέλει να εκτελεί ομοφυλοφιλους. Ως κάτοικος του νησιού, άνθρωπος και χριστιανός, απόλυτο τρόμο που τετοια τέρατα ζουν ανάμεσα μας. Εσυ που φαίνεσαι λογικος ανθρωπος, πως νιώθεις γιαυτο;

  26. Τωρα εξηγειται γιατι ο ιερωνυμος που εκπροσωπει την μασωνια..

    Εεεε… Την χριστιανοσυνη ηθελα να πω… Ειναι ακομα στην θεση.. Του.. ΓΙΑΤΙ συμφωνει με τα παντα… Ηθελα να ηξερα ποια η θεση του.. Σαν ηγετης ..οταν δεν σεβεβεται και δεν υποστηριζει τον λογο του Θεου(που καταδικαζει τους «αρσενοικοιτες,, τις αρσενικες πορνες δηλ) ως βδελυγματα… Δεν τους τιμωρει… Αλλα περιμενει να.. αλλαξουν.. Απο τα βδελυρα παθη τους ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ..

  27. Αυτος ο αρχιφασιστας,, ο ψεκασμενος, ο θρησκοληπτος μεγας ΙΕΡΑΡΧΗΣ...

    … τον λεω για να ειρωνευτω την ΤΟΥΡΚΑΛΑ μιραντα…. Ειχε πει. «Σκεφθείτε πού έχουμε φθάσει, σε ποιο

    κατάντημα έχει φθάσει η ανθρωπότητα»«Αυτό που είναι αμαρτία,

    διακεκηρυγμένη, βοώσα και κράζουσα, θέλει να την καλύψει, να μη μιλάμε, γιατί

    ενοχλούνται αυτοί που έχουν το «κουσούρι», γιατί θέλουν όλοι οι άλλοι να το

    παραδέχονται ως φυσιολογική κατάσταση. Κανείς δεν είπε ότι πρέπει να πάρουν το

    κεφάλι όλων των αμαρτωλών. Όχι να είσαι αμαρτωλός και να λες είμαι μια χαρά.

    Αυτό είναι διαστρέβλωση της αλήθειας»…. όποιος τολμά να μιλά γι’ αυτές μπαίνει στο περιθώριο. «Οι πολλοί δεν

    θέλουν να ακούν αυτές τις αλήθειες. H αλήθεια ενοχλεί.

  28. «… Μπήκα στον κόπο να μιλήσω με έναν ειδικό… μου διηγήθηκε μια ιστορία για ένα παιδί που ζήτησε αλλαγή φύλου γιατί ανέβηκε στον Υμηττό και του το είπε ένας εξωγήινος. Με το νομοσχέδιό σας αυτός ο άνθρωπος μπορεί να προβεί σε αλλαγή ταυτότητας φύλου και αυτό να το βρει μπροστά του στη ζωή»,…..
    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
    ( στην κοινοβουλευτική συζήτηση για τη ΝΑΤΦ)

  29. Μην Ειστε παραπονιαρηδες.... Με την αυξηση του μισθου των βουλευτων.. (αφορολογητα 80%
  30. Οι φελλοί.. Οπως εσενα… Και καποιους τηλεμαιντανους, κασσελακιδες,, δημοσιοκαφρους,, ξεπουλημενους, φουστηδες,.. επιπλέουν στο νερό… μα δεν αντέχουν στον χρόνο!…

  31. Ότι φελός είναι ο Μιράντος είσαι κι εσύ εξυπνοπόνηρε αρσενικοθηλυκε. Εχεις μπερδέψεις τα πίσω με το μπρος το Σολον με τον…ολον

      • Τις έχει γράψει στα ουαν θαουζαν εν θρι σχόλια του. Ότι το μυαλό το δικό του ότι το δικό σου.. Φασιστες και ρατσιστες που κατηγορείτε όλους τους άλλους ως τέτοιους μιτσοτακοφουσελακηδες

        • Οι κρύες λεξοπλασίες δεν κρύβουν το γεγονός ότι επιμένετε να υποστηρίζετε το τέρας που πρότεινε ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

  32. Η κατασκευή εχθρού στο μικροσκόπιο
    Σύμφωνα με την ψυχαναλυτική προσέγγιση, η παρανοειδής προσωπικότητα προκύπτει από την αναζήτηση ψυχικής ηρεμίας… Έπειτα από πολλαπλά τραυματικά γεγονότα, το άτομο ασυνείδητα θα διασπάσει τη δυσάρεστη εμπειρία από την ευχάριστη, προβάλλοντας θυμό και επιθετικότητα σε άλλα άτομα.
    Ανατρέποντας την σχέση θύμα-θύτης, ο παρανοϊκός τοποθετεί τον εαυτό του συνεχώς στη θέση του θύματος. Μέσα από την προβολή αποδίδει αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις σε τρίτους ανθρώπους διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, δημιουργώντας εχθρούς, τεκμηριώνοντας την πεποίθησή του με απόλυτη βεβαιότητα και περίσσια πειθώ.

    • ‘κατασκευή εχθρού στο μικροσκόπιο’ ο ομοϊδεάτης σου που πρότεινε δημόσιες εκτελέσεις ανθρώπων και εσυ που αρνείσαι να τον κατακρινεις;

      • Πρώτα ο νομικός κόσμος, έπειτα οι ιστορικοί, ο δήμος Αθηναίων κλπ που τον έκαναν οδό. Δεν είσαι τίποτα. Σκούζε όσο θέλεις για τον ανώνυμο αντιγραφέα του. Εδώ σε θέλω χρυσό μου θύτη, ουδέτερε!

        • Αφού τότε περηφανα υποστηριζεις τις εκτελέσεις ανθρώπων, τι σε πειράζει η υπενθύμιση αυτού το γεγονότος; Θες και εσυ οδό;

  33. Τηλέφωνο για Λέρο. Έλα που δεν θέλεις λούλη. Οι Ταλιμπάνοι είναι η φαντασίωση σου.

  34. Πατέρας πήρε το νόμο στα χέρια του κι αποτελείωσε τον βιαστή της κόρης του (από τα 9). Τρομάζω και μόνο με το γεγονός ότι ένιωσα σαν άνθρωπος δικαίωση με αυτό το έγκλημα. Τι να πω. Ίσως επειδή έχω παιδιά..

  35. το οποιο εχει να κανει με ολους οσους επιθυμουν να γινουν γονεις παση θυσια, αλλα κάποιοι εχουν συσχετιστει βλακωδως με τα gay ζευγαρια.

  36. Που είναι οι γυναικείες οργανώσεις που ξεσηκώνονται υπέρ η εναντίον των αμβλώσεων ; τώρα το σώμα τους δεν τους ανοίκει που θα το ενοικιάζουν οι γκέι και θα γίνεται ανθρώπινο εμπόριο ; δηλ οι γυναίκες έγιναν κλωσσομηχανες που παράγουν παιδιά προς πώληση; καμία αντίδραση για την ιερότητα της μητρότητας και την γυναικεία αξιοπρέπεια;

  37. Εγώ γουστάρω την κατσίκα του γείτονα μου,.. .. Περιμένω πως και πως ο Μητσοτάκης να νομιμοποίηση την κτηνοβασία… Και μετά να προχωρήσει στον γάμο μεταξύ κατσίκας, προβάτου, αγελάδας, .. Με άνθρωπο.. Με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο… Ας πάρει παράδειγμα την Γερμανία και τα δικαιώματα των κτηνοβατων,.. .. 2024 έχουμε πια,, ας μην ζούμε στο μεσαίωνα…μην είστε τόσο οπισθοδρομικοι ψεκασμενοι…και ας πάρει παραδείγματα από το εξωτερικό.. Η αιμομιξία, παιδεραστία, κτηνοβασία ανθεί… ..Να το επιτρέψει με την προϋπόθεση.. Να γινεται με αγάπη…. .τότε επιτρέπεται.. Καθε Α Ν Ω Μ Α Λ Ι ΑΝα τα ευλόγησει και ..Ο ΨΕΥΤΟ ιεραρχης μας.. αρχηγός μασωνων ΙΕΡΏΔΟΥΛΟΣ. ..
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02jHGspMqHxbc6PuAh43Wn2r5Fra3DYqG2nk5tfSUCQoMJqLAPi4r7B91EmLC4HvNfl&id=126959317342667

    • Προτιμάς κατσίκες γιατί αυτες οταν τις βαρεθεις τις σφάζεις χωρίς να μπλέκεις;
      Θα έλεγες ότι η καημένη η δικιά σου έχει μπλέξει με αιγοκεντρικο;
      Θα σας στεφανώσει τραγοπαπας;
      Σε καυγά που έχει δίκιο, βράζει στο ζουμί της;
      Όταν θες να επιβληθείς της λες μούγγα στη στρούγκα;
      Θα έλεγες ότι το μαντρί είναι για εσένα το goat to μέρος για καμάκι;
      Αν σε απατήσει της λες το κέρατό μου το τράγειο;
      Το Πάσχα την πας στο Ντουμπάϊ;
      Η δικιά σου μασάει ταραμά;
      Το μπήκαν τα γίδια στο μαντρί αποτελεί για σένα ευφημισμό;
      Όταν θέλει χάδια και αγκαλιές, σου λέει χαϊδευτικά γκλίτσα;
      Ακούς συχνά τη φράση δώστα όλα ποιμένα μου;
      Όταν ντύνεται καλά για έξοδο της λες μανούρι μου;
      Ολα αυτά τα λες υπό την αιγίδα του εβραιομασονικού φεζμπουκ;
      Ξέρεις ότι και ο ζούκερμπερ σφάζει τις δικές του κατσίκες; Όλες ρητορικές

      Την κάνω κατσίκα

    • Είναι Κατσικοποδαρη που έμπλεξε μαζί σας;

      Παραθερίζετε στο Πόρτο Κατσίκι;

      Αν υποψιαστει ότι ρέπετε προς ακροδεξια θα σας πει Κατσιδιαρη;

      Αν την παρατήσεις για αγελάδα θα σε πουν γουρούνι;

      Όταν δε σε αφήνει στην ησυχία σου να κανείς την έρευνα στο φεζμπουκ, σου κατσικώνεται;

      Ποσα μπε σημαίνουν, όχι σήμερα έχω πονοκέφαλο;

      Τα παιδακια σας τα λέτε χαριτολογώντας παϊδακια;

      Όταν τα βαζετε για ύπνο λέτε, επιτέλους η σιωπή των αμνών, άνοιξε το κιαντι;

      Αν κάνει κατάχρηση γρασιδιού την λέτε βουλκολικιά;

      Λαδόκολλα, με πατάτες και κλέφτικο είναι λέξεις-ασφαλείας που χρησιμοποιείτε μονο σε κινκι καταστάσεις;

      Πίσω από την πλάτη σας, σάς κοροϊδεύει με τις φίλες της ως κοντοσούβλη;

      Όλες ρητορικές

  38. Αίσωπος μύθοι:

    Μετάφραση: Όταν ο Δίας έπλασε τους ανθρώπους, έβαλε μέσα τους διάφορες αρετές και ευαισθησίες. Ύστερα είδε ότι ξέχασε την ντροπή αλλά δεν ήξερε απο ποιο σημείο να την βάλει μέσα στον άνθρωπο. Τότε πρόσταξε τη ντροπή (προσωποποιημένη) να μπει στον άνθρωπο από τον πρωκτό του. Η Ντροπή δεν το δεχόταν, προέβαλε αντιρρήσεις και δυσανασχετούσε. Αναστέναξε η ντροπή, δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, «εντάξει» είπε, «θα μπω, αλλά με μια συμφωνία: αν μετά από εμένα μπει από την ίδια τρύπα κάτι άλλο, και προπάντων αν μπει ερωτικό όργανο, εγώ θα φύγω από εκείνον τον άνθρωπο!».

    Κάπως ετσι ορίσθηκε η λεξη: ΚΙΝΑΙΔΟΣ

    • Μιλάμε για τον ίδιο Δια?????? Αυτόν της αιμομιξίας?????? Της απόλυτης διαστροφής και σεξομανιας???????????

      Πάλι ξενύχτι απ’τα πολλά γέλια…

  39. Άλλη ερώτηση:
    Ας υποθέσουμε πως δυο αρσενικοί ετεροφυλόφιλοι αποφασίζουν να παντρευτούν, όχι για ερωτικούς λόγους (ο καθένας μπορεί να γκομενιάζει με γυναίκες) αλλά γιατί κάνουν καλή παρέα, τα βρίσκουν στα οικονομικά, για φορολογικούς λόγους, υπάρχει διαθέσιμο ένα πολύ μεγάλο σπίτι, έχουν μόνο 2-3 δονητές ο καθένας τους
    Δεν γουστάρουν να παντρευτούν γυναίκες, δεν ανέχονται τις παντοφλιές, τις έχουν μόνο για «γκόμενες».

    Και στην πορεία θέλουν και ένα παιδί.
    Τώρα; Μπορούν να έχουν παρένθετη;
    Και το επεκτεινω.
    Και τρεις και τέσσερεις…υπάρχει περιορισμός στην ανωμαλία?

    • Μόνος σου το σκευτικες όλο αυτό;Τι πίνεις άνθρωπε μου; Είναι τόσο εύκολο να πάρεις ένα παιδί;Από το σούπερ μάρκετ το περνεις;Τι διαβάζουμε Θεέ μου.Εδώ άνθρωπε μου κανονικά ζευγάρια δεν μπορούν η ταλεπωρουνται χρόνια να υιοθετήσουν ένα παιδί.Θα το δίνουν σε οποιοδήποτε;Φρονισε τα παιδιά σου και ασχολησου με αυτά και άσε τις πολιτικές.Θα σε ξαφνθασω αλλά οι τύποι που αναφέρεσαι προορχονται από οικογένεια σαν την δικιά σου « κανονικές» δεν φυτρώνουν.

  40. Στη φύση που μιλάτε τώρα υπάρχουν ομόφυλα ναι η όχι; ο νόμος θα τα κατασκευάσει;Ο νόμος προσπαθεί να διευκολύνει το ζωή τους χωρίς να βλάψει κάποιον άλλο.Η γνώμη σας Δηλδη είναι να τα αφήσουμε όπως είναι;Όλα Καλα ;Μήπως έχετε κάτι άλλο να πείτε για βελτίωση του νόμου η απλά κλείνουμε τα μάτια κσι δεν υπάρχουν;

  41. έρχεται καιρός όπου οι άνθρωποι θα παραλογίζονται. Και αν δουν κάποιον να μην παραλογίζεται, θα ξεσηκωθούν εναντίον του λέγοντας: “Συ είσαι παράλογος”. Και αυτό θα συμβεί, γιατί δεν θα είναι όμοιός τους».Όσον αφορά το νομοσχέδιο, προσωπική μου άποψη είναι ότι… θα περάσει κι αυτό! Και θα έρθουν ακόμη χειρότερα. Όπου να είναι θα έρθει το νομοσχέδιο για το γάμο ανθρώπου και ζώου! Ήδη αυτό συμβαίνει στα “φωτισμένα έθνη” της Ευρώπης. Κι εμείς αφού είμαστε Ευρώπη, δεν μπορούμε να παραμένουμε καθυστερημένοι. (Σε χώρα της Ε.Ε. κάποια παντρεύτηκε το χαλί της!). Δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο να βρεθεί τρόπος να νομιμοποιηθεί ακόμη και η παιδεραστία και η αιμομιξία.Πράγματα που τώρα τα αντιμετωπίζουμε με φρίκη και τα καταδικάζουμε απερίφραστα, θα έρθει καιρός που οι ναρκωμένες συνειδήσεις δεν θα έχουν την δύναμη να αντισταθούν. Όταν παλιότερα, σε κρίσιμες για τον τόπο μας περιστάσεις, ρωτήθηκε σοφός καθηγητής πανεπιστημίου να πει τη γνώμη του απάντησε: «Βαίνομεν ομαλώς προς νέας ανωμαλίας». Ο λόγος του επιβεβαιώθηκε πολλές φορές.
    Η νάρκωση είναι βαθιά. Εκτός και αν μας λυπηθεί ο Θεός, όπως έλεγε και ο Σωκράτης στους δικαστές του:
    «Τὸν λοιπὸν βίον καθεύδοντες διατελοῖτε ἄν, εἰ μὴ τινὰ ἄλλον ὁ Θεὸς ἐπιπέμψειε κηδόμενος ὑμῶν».
    Δηλαδή:«Θα μείνετε κοιμισμένοι σ’ όλη σας την ζωή, εάν δεν σας λυπηθεί ο Θεός, να σας στείλει κάποιον άλλο».
    Καλό ξύπνημα!

    • Οι εγκληματικές παιδεραστίες και αιμομιξίες τί σχέση έχουν με τα ανθρώπινα δικαιώματα δυο ανθρώπων που συναινετικά αποφασίζουν να ζήσουν μαζί; Όταν ομως υποστηριζεις το ανώμαλο εγκληματικό τέρας που θέλει με νόμο να θανατώνονται ομοφυλόφιλοι, αναρωτιεμαι τι να σκέφτεται ο θεος για εσας. Ίσως αν δε σπέρνατε τόσο μίσος στην κοινωνία, λιγότερες γυναίκες και παιδιά να βιάζονταν και να σφάζονταν στις ελληνικές παραδοσιακες οικογένειες. Διαχρονικά όμως έτσι εξελίσσονται οι κοινωνίες – αγνοώντας σας. Και αυτό είναι το ευχάριστο συμπέρασμα.

  42. Η Ιερά Αποκάλυψη του εν Πάτμω Ιερού Ευαγγελιστή Αγίου Ιωάννη και Μαθητή του Χριστού λέγει. Θα έρθει καιρός που δεν θα ξεχωρίζουν οι άντρες από τις γυναίκες. επιπλέον θα φορούν οι άντρες τα ρούχα των γυναικών και αντίθετα. οι λαϊκοί άνθρωποι θα μοιάζουν σαν τους άρχοντες του σκότους και οι κληρικοί σαν τους λαϊκούς ανθρώπους.

    • Κυρία Αγρελη.Θυμιστε μου την ενδυμασία των ανδρών την εποχή του Χριστού η του Ιωάννου;Θα ήταν χρήσιμο .Να ξέρουμε ποιο είναι το πρότυπο.Απο την Άλλη φαντάζομαι ο Κολοκοτρονης και οι ήρωες της επανάστασης θα καίγονται στη κόλαση με τις φούστες που φορούσαν.

  43. Έτσι πάνε πανε οι κοινωνίες μπροστά. Με τους πολιτικούς γάμους, τα δικαιώματα των γυναικών, την εξωσωματική γονιμοποίηση, την τεχνολογία, τα ανθρώπινα δικαιώματα κλπ. Όχι με τα αναχρονιστικά κειμενα χιλιετιριδων – αυτά, που λένε να μη χτίζετε ναόυς για τον θεό, να μην προσκυνάτε εικόνες που τον φωτογραφίζουν και μοιράσετε τα μισά σας υπάρχοντα στους φτωχούς. Να πιστεύετε λοιπόν, επιλεκτικά, ο,τι θέλετε. Δεν πρόκειται να σταματήσετε την πρόοδο. Απλά κάντε μια υπεράνθρωπη προσπάθεια να σπέρνετε λιγότερο μίσος.

  44. ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

    ΤΟ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΥΤΕ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ! ΕΞΑΣΚΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΑΣΕΛΓΕΙΑΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΛΥΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΙΣΜΟΥ ΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ! Ο ΚΙΝΑΙΔΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΉΚΜΑΖΕ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΟΥΤΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ! ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙΣ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ ΣΕ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ!

  45. Ετυμολογία
    κάφρος < (άμεσο δάνειο) ιταλική cafro < αγγλική kaffir / kaffer < αραβική كفار (kaffār: άπιστος) < كفر (kafara: απιστώ) < ρίζα ك ف ر ‎(k-f-r)
    Ουσιαστικό
    κάφρος αρσενικό

    κάποιος που δρα χωρίς να λαμβάνει υπ' όψη του τα συναισθήματα ή/και την ενόχληση των άλλων
    ο κάφρος είπε ότι θα με περίμενε στη στάση του λεωφορείου αλλά τελικά πήγε για καφέ
    μου πήρε 10 ευρώ για να με βοηθήσει με την άσκηση του σχολείου! Πολύ κάφρος!
    στο φουαγιέ έχει πινακίδες που απαγορεύουν το κάπνισμα αλλά οι κάφροι τις έχουν γραμμένες στα παλιότερα των υποδημάτων τους
    Σημειώσεις
    Το ουσιαστικό είναι αρσενικού γένους, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς άρθρο ως προσδιορισμός και για γυναίκες
    Αυτή η γυναίκα είναι κάφρος.

  46. Πασίγνωστος ιδιοκτήτης μεγάλης μάρκας ΠΑΙΔΙΚΩΝ καλλυντικών (Έλληνας) έχει υιοθετήσει αγοράκι νήπιο με τον σύντροφό του. Πολλοί θα πουν ως εδώ καλά. Πάμε παρακάτω. Κάθε πρωί πριν βγάλει το παιδάκι έξω για το σχολείο του του φοράει με το ζόρι μια στέκα μονόκερο (έχουν οι κόρες μου). Το αγοράκι το κοροιδεύουν στο σχολείο. Δε θέλει τη στέκα. Κλαίει. ΟΜΩΣ οι γονέας 1 και γονέας 2 του την επιβάλλουν με το ζόρι. Είναι αυτό έγκλημα ή ακούγεται πολύ βαριά η λέξη?
    Για να μην παρεξηγηθώ. Ο καθένας παντρεύεται ό,τι θέλει. Στη φύση στα ζώα τα πουλιά τα έντομα, υπάρχουν όντως κάποια είδη που είναι ομόφυλα,όμως όχι ομόφυλα με οικογένεια. Αυτό δεν έχει γίνει πουθενά. Έχω φίλους, γνωστούς ομοφυλόφιλους. Κανένα πρόβλημα. Όμως με τις ψυχές των παιδιών δεν παίζει κανείς. Αυτό το πείραμα δε θα πετύχει και θα φανεί σε λίγα χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ