Το χειρότερο σενάριο της νέας 5ετίας: «γιατί να το κάνει αυτός και να μην το κάνουμε εμείς;»

40
10596

Το χειρότερο σενάριο της νέας 5ετίας: «γιατί να το κάνει αυτός και να μην το κάνουμε εμείς την επόμενη;»

Το έντονο παρασκήνιο των τελευταίων ημερών (για να δούμε και ποιοι δεν θα πάνε στο δημαρχείο παραμονές Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς) φαίνεται ότι δρομολογεί εξελίξεις, όχι μόνο για την επόμενη μέρα από την ανανέωση της θητείας της νυν δημοτικής αρχής, αλλά και για την επόμενη πενταετία.

Ίσως είναι νωρίς ακόμα να πει κανείς αν από την «εύθραυστη ισορροπία» της περασμένης τετραετίας θα περάσουμε στην «ισορροπία του τρόμου» υπό την απειλή παραιτήσεων αποχωρήσεων κλπ.

Ωστόσο, οι αποφάσεις του δημάρχου για τον ορισμό Αντιδημάρχων και γενικά την κατανομή θέσεων και αρμοδιοτήτων αφενός επιχειρεί να στείλει το ξεκάθαρο μήνυμα σε αυτούς που για λόγους ισορροπίας δεν κατάφερε να «τραβήξει τα αυτιά» (όπως είχε πει στο ντιμπέιτ)  «εγώ είμαι ο δήμαρχος».

Αφετέρου, το επίσης ηχηρό μήνυμα που εστάλη προς τον ίδιο με sms από μέχρι πρότινος στενούς του συνεργάτες  «τέλος ανοχής», προδιαθέτει για το τι θα επακαλουθήσει από την ομάδα των δυσαρεστημένων.

Με άλλα λόγια η τοπική πολιτική σκηνή συνεχίζει στη γραμμή της «σύγκρουσης εγωισμών» όχι τόσο σε διαπαραταξιακό, όσο σε ενδοπαραταξιακό επίπεδο.

Σύνηθες φαινόμενο -θα πει κανείς- τόσο στην πολιτική όσο και στην καθημερινή ζωή («Εγώ είμαι ο Δήμαρχος, εμένα υπερψήφισε ο κόσμος με κοντά 60%… Ναι αλλά «χωρίς εμάς τους ψηφοσυλλέκτες, την ομάδα των Χ ή των Ψ που τυγχάνει να είμαστε στον μηχανισμό του κυβερνώντος κόμματος και του τάδε ή δείνα βουλευτή να δούμε τι θα έκανες μόνος με τους ξέμπαρκους ή δανεικούς από τον πρώην…»)

Αν προχωρήσουμε με αυτές τις δύο συγκρουσιακές λογικές και με την βολιδοσκόπηση ήδη από τώρα προσώπων για τη νέα παράταξη που έχει ξεκινήσει, με πυρήνα την ομάδα των δυσαρεστημένων από την μετεκλογική στάση του δημάρχου «κατά όσων καβάλησαν το καλάμι», (δηλαδή των περισσότερων για να μην πούμε όλων… στη λογική ότι το «καρφί βγαίνει με καρφί»…)

Τότε μάλλον μιλάμε πλέον από τώρα με μαθηματική ακρίβεια για άλλη μια χαμένη πενταετία.

Δυστυχώς, τα λάθη και τα πάθη του παρελθόντος τείνουν να επαναληφθούν.

Όπως έγινε παλαιότερα και με το (υποσχόμενο διαχρονικά) νέο νοσοκομείο, αλλά και όλα σχεδόν τα λεγόμενα «μεγάλα έργα» που δεν προχώρησαν στο βωμό των κομματικών ή παραταξιακών διχαστικών λογικών και ατέρμονων συγκρούσεων «γιατί να το κάνει αυτός και να μην το κάνουμε εμείς».

Ποιο νέο νοσοκομείο και ποιο μεγάλο έργο, τότε λοιπόν θα αφήσουν να ολοκληρωθεί σε αυτή την πενταετία, αν ετοιμάζουν από τώρα τη διάδοχη κατάσταση με κομματικό πρόσωπο κοινής αποδοχής;

Εύλογα θα πουν και θα αποφασίσουν «γιατί να γίνει τώρα επί Νικηταρά, άστο να το κάνουμε εμείς την επομένη»… Άσχετα αν μετά -ποιος ζει ποιος πεθαίνει- μπορεί να αλλάξει η κυβέρνηση, να χαθούν οι ευκαιρίες κλπ και να πάμε στην Κω του 2030-35… με τα ίδια και χειρότερα προβλήματα που είχε η Κως του 2000 ή του 1990.

Το χειρότερο ίσως και τραβηγμένο σενάριο θα πει κανείς.

Μακάρι, να είναι έτσι.

Αλλά τα πρώτα δείγματα και δήγματα (δαγκώματα) για κάτι τέτοιο προϊδεάζουν.

Ανάλογα με την απόσταση που έχουν από τη πραγματικότητα και τις προσωπικές ή μικροπαραταξιακές βλέψεις/φιλοδοξίες καθενός κινείται η πολιτική μας ζωή (και δεν είναι μόνο στην Κω, τα είδαμε και στη Λέρο, όπως και σε άλλες τραγελαφικές ορκωμοσίες ανά την Ελλάδα).

Σε αυτό το πλαίσιο, έξυπνη και προς τη σωστή κατεύθυνση, αν μη τι άλλο μπορεί να θεωρηθεί η εξαγγελία του νέου Επικεφαλής στη δημοτική ομάδα της Δύναμης Αλλαγής Ηλ. Σιφάκη  ότι θα κινηθεί με θετικό πρόσημο, προτάσεις και εποικοδομητική στάση αυτή την πενταετία (σου λέει -και δεν έχει άδικο- αφού ξεκίνησαν από τώρα το ‘ψυχροπολεμικό’ κλίμα μεταξύ τους, άστους να τσακώνονται και να αλληλοτρώγονται μόνοι τους).

Να κρατήσουμε από τις υποσχέσεις, τουλάχιστον από την Περιφέρεια, αυτή του Γ. Χατζημάρκου ότι στην τρίτη θητεία που διανύει, θα γίνει το «άλμα» (όσο κι αν το «θα» ακούγεται κάπως ξεπερασμένο).

Δεν πρέπει να μας διαφεύγει εξάλλου ότι οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιηθούν,  τοπικά έργα τα οποία αυξάνουν τη δυναμικότητα στη διαχείριση αποβλήτων και λυμάτων, σε θέματα ύδρευσης-αποχέτευσης, σε τοπικά οδικά δίκτυα κ.ά.

Έργα, δηλαδή, τα οποία θα υποστηρίξουν τις επενδύσεις που γίνονται από τον ιδιωτικό τομέα (κυρίως στον τουρισμό).

Είναι βέβαια και ζητήματα υποδομών (πχ δρόμοι) αλλά και διαχείρισης καθημερινότητας (εδώ επανερχόμαστε στα του δήμου) όπως και γενικότερα Ασφάλειας (αυτό αφορά την κυβέρνηση) που πρέπει να ιδωθούν με ιδιαίτερη σοβαρότητα.

Ήδη έχουμε ξεφύγει σημαντικά…

στο ζήτημα της εγκληματικότητας και δεν γίνεται τίποτα το ουσιαστικό για να μαζευτεί η κατάσταση.

Θα πει κανείς, αναλύουμε τόσο τα του δήμου (λογικό είναι, αφού εδώ ζούμε) αλλά βλέπει κανείς από την πρόσφατη έξαρση του μεταναστευτικού μέχρι την ψήφιση της τροπολογίας για τις μαζικές νομιμοποιήσεις ότι οι θέσεις και οι απόψεις των ανθρώπων που μας κυβερνούν, γίνονται «κουρελόχαρτα» κατά το δοκούν (σύμφωνα με τα συμφέροντα και τις εντολές που δέχονται).

Νάντια Κομανέτσι συνολικά το κυβερνών κόμμα, όχι μόνο ο Άδωνις, (απλά αυτός το τερματίζει και δείχνει το πόσο επιπλέουν οι πολιτικοί φελλοί):

Το 2020 δήλωνε για τους μετανάστες ότι «έχουμε πέσει θύμα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας».

Το 2019 ότι «κανένας μας δεν αισθάνεται ευχάριστα με την αναγκαστική μεταφορά μεταναστών στην ενδοχώρα».

Το 2016, από τη Χίο, διαβεβαίωνε: «Η γραμμή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι καθαρή. Φύλαξη των συνόρων, προαναχωρησιακά κλειστού τύπου κέντρα στην ηπειρωτική χώρα. Στα νησιά hotspots, στα οποία θα μένουν μόνο δυο τρεις ημέρες το πολύ, για να φεύγουν και να πηγαίνουν στα κέντρα».

Το 2013 πως «πρέπει να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα. Ένας από τους τρόπους για να τους πείσεις είναι η συχνή προσαγωγή τους. Να τους κάνεις τη ζωή όσο μπορείς πιο δύσκολη για να καταλάβουν ότι ήρθε η ώρα να πάρουν το αεροπλάνο και να φύγουν…» (Τελικά αυτά που φεύγουν είναι τα έσοδα και οι αμοιβές από τον τουρισμό, με εμβάσματα σε τρίτες χώρες. Δεν είναι τυχαίο ότι το 25% του ΑΕΠ της Αλβανίας, προέρχεται από την Ελλάδα. Περισσότερα ΕΔΩ).

 

40 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ. ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Π.Χ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ; ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΝΙΚΗΤΑΡΑ-ΧΟΝΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΟ ΑΒΡΙΘΗ; ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΣΤΑΧΑΝΙΔΗΣ; Ο ΠΕΤΡΗΣ;;;Ο ΒΡΑΚΙΔΗΣ;;;

    • Η πιο αισθητη απουσια που συζητάει ολη η πολη ειναι αυτη του Πετρη. Πραγματικά η απουσια του εγινε αθορυβα,σεμνος,χωρις πολλα λογια,ηχηρή ομως αν σκεφτεις οτι ετρεχε για ολους αλλα ολοι τον πουλησαν με πρωτο τον δημαρχο που στήριξε τον Χατζηχριστοφη και την ανιψια του.

  2. ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΙΦΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑΣ. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΠΙΒΆΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ Ο ΖΑΧΑΡΟΣ. Ο ΑΒΡΙΘΗΣ; Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΑΔΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΩΡΑ. Ο ΧΟΝΔΡΟΣ; ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ. ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΚΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ. ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ Η ΤΡΑΜΠΑ. ΝΑΣΤΑΧΑΝΙΔΗΣ ΑΠΩΝ.
    ΧΟΝΔΡΟΣ ΑΠΩΝ.
    ΠΕΤΡΗΣ ΑΠΩΝ.

  3. υπέκυψε στις απαιτήσεις μερικών της παράταξης… μερικές επιλογές καλές κασσιωτη χόνδρος Ζαχαρος Κυπραίου Δουδους για τους υπόλοιπους έπεσε θύμα εκβιασμού

  4. Ρε παιδια αφου εδω δεν μιλιουνται μεταξυ τους.
    Ο Δημαρχος με την επαρση που έχει, με τα στελεχη που εχει διπλα του αν αυριο γινοντουσαν εκλογες δεν θα επιανες το 30%.

  5. είστε τόσο τσοπάνηδες εδώ που θα σας φάει η Κάκια και ο φθόνος που έχετε, προκοπή δεν θα δείτε πότε σας

  6. Δεν ξέρω αν είναι κακίες όλα αυτά που γράφονται. ξέρω όμως ότι δεν μου αρέσει η συνθήκη ζωής στο νησί. και έχω ζήσει σε άλλα 3 μέρη όχι μεγάλα. και εκεί τα πράγματα είναι καλύτερα. οπότε κάτι δεν πάει καλά. βρείτε το και φτιάξτε το
    τα εγώ είμαι ο δήμαρχος να ξέρετε ειναι λάθος. ένας σωστός ηγέτης ξέρει πρώτα να ακούει και μετά να μιλάει. αφου αφουγκραστει αμερόληπτος τις ανάγκες του τοπου και των από κάτω του παίρνει την καλύτερη δυνατή απόφαση. φήμες λένε ότι αυτό δεν γίνεται. φήμες επίσης λένε ότι υπάρχουν και υπήρχαν πολλά φιλότιμα και ηθικά άτομα που δουλεύα με σεβασμό και σοβαρα για τον Δήμο και τα «σφαξατε» στο γόνατο γιατί δεν δέχτηκαν να γίνουν μαργιονετες σας. αυτό είναι μεγάλη ήττα….για εσάς και το νησι γιατί εκείνα γλύτωσαν την σαπίλα

    • Ναι οκ…. φημες επισης λενε οτι πριν χρησιμοποιουμε βαριες λεξεις
      οπως « ηγετης» να ξερουμε την σημασια τους!
      Φημες λενε … οτι ο ηγετης εχει οραμα… ειναι ο εμπνευστης … και επιδιωκει στοχους!!!
      Εντελως λαθος η λεξη λοιπον…. με τον κυριο του 60%!
      Και σταματω εδω…

  7. Πολυ σωστα και ας μην το εχει καταλαβει ο Σιφακης που το παιζει και εμπειρο στελεχος και θα επρεπε να βγαλει ανακοινωση που να γελοιοποιεί το Νικηταρα. Αναπληρωτης δημάρχου μονο αντιδημαρχος μπορει να ειναι και οχι ο Ζαχαρος ως προεδρος της ΔΕΥΑΚ

    • να. φάει την ξεφτίλα μόνος του ο κοψιμιος. τέσσερα χρόνια δεν έμαθε ούτε τα βασικά. ΑΝΙΚΑΝΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!

  8. Δυστυχώς η ΕΠΑΡΣΗ Νικηταρα μετα το εκλογικο αποτέλεσμα με 60% θυμιζει έντονα την επαρση Κυριτση. Το εργο το εχουμε ξανα δει. Η αρχη του τελους για την πτωση Νικηταρα ξεκινησε απο τον ιδιο. Το καλο παιδι που βλέπαμε ηταν ενα καλο θεατρο. Ο πραγματικος Νικηταρας ειναι αυτος που βλεπουμε ολοι.
    Αλλαζωνας,αυταρχικος ,προκλητικος.
    Ανθρακας ο θησαυρος

  9. Η απορια μου είναι αυτά τα διαπιστώσατε τώρα;Όταν φωνάζαμε κάποιοι και μας βρίζατε ήταν όλα καλά;Δεν υπάρχει καμία έκπληξη για μένα.Τα έλεγα πρην ,τώρα δεν έχουμε εκλογές ,κέρδισε ο καλός άνθρωπος.Εγω την ίδια δουλειά θα κάνω και τώρα και αύριο όπως και εχθές.Ειναι μεγάλη δουλειά να εξάρτησε από τα δικά σου χέρια.Ακριβως Γιαυτο από εδώ που είμαι κάνοντας τις διακοπές μου ,εύχομαι υγεία σε όλους και πάνω από όλα.Αυτον θελανε αυτόν έχουν.Οσο για την κυβέρνηση,τι ακριβώς ήταν καλύτερο το 2019 που ανέλαβαν από σήμερα;Τι ακριβώς περιμένουν από ποιον όσοι την κατηγορούν θα μας πείτε;Τέλος μπορείτε να μου πείτε κάποιον υπουργό που έχει περάσει σε κυβερνήσεις από τον αντιπαθητικό ,που φωνάζει και στριγκλίζει,τον Αδωνη Γεωργιάδη;

  10. Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.αχρηστοι τεμπεληδες ολοι.

  11. Την αλαζονεία του ΚΥΡΠΟΦΤΟΥ.. την έπαρση.. Τις ύβρεις.. Τα ξ… Τις βωμολοχίες, τις προσβολές,, τις πράξεις έργα εκδηκικοτητας… (κάτι ξηλωματα περγολων μόνο στους καισερλικους, με αποδείξεις..) κάτι άχρηστες μπάλες, Κολωνάκι για να κόψει την κίνηση στα μαγαζιά των καισερλικων..κάτι άχρηστες μονοδρομησεις που μας ταλαιπωρούν 10 χρόνια,, . Κάτι ξεπούλημα τα αβικω, ναυτικού ομίλου, κάτι χλευασμός σε πολίτες, δημοτικά στελέχη… ΤΟ 60%ειναι περιφρόνηση στον ΦΑΣΊΣΜΟ… και εύσημα για την ταπεινοτητα ΝΙΚΗΤΑΡΆ… ΑΥΤΆ …..ΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ 35%

    • Αχ αυτη η ταπεινοτητα και η καλοσυνη….
      Θα τον γνωρισετε και εσεις … γιατι εμεις τον ξερουμε… και αυτον και τους ομοιους του!!
      Προς το παρον… φατε .. πιειτε… γραψτε… τσαμπα ειναι…. και θα καβατζωσετε…..

      Υ.Γ Μονο τα φασιστακια κλεινουν μικροφωνα!!
      Και σταματω εδω…

    • και για εμάς που δεν έχουμε πολιτικούς φανατισμους….ούτε ο ένας ούτε ο άλλος ανταποκρίνεται αξία στις ψήφους που έχουν λάβει. ούτε να βρίζεις και να συμπεριφερεσαι έτσι είναι αποδεκτό ούτε όμως με το χαμόγελο να κάνεις ότι θέλεις με απώτερο σκοπό το προσωπικό σου όφελος. η δουλειά τους η μια από τις δύο που έχουν είναι το δημαρχιλικι και ως δήμαρχοι πρέπει να δουλεύουν για το καλό του τόπου. επίσης καλό θα ήταν να μπερδεύονται οι 2 δουλειές τους…σωστα? προς όφελος ενός γραφείου μηχανικού να χρησιμοποιούν την εξουσία που τους έδωσε ο λαός γιατί τους την έδωσε για να διοικήσεων τον τόπο….όχι για προχωράνε οι προσωπικές τους δουλειές και να αποκτούν νέες με εκατονταδες χιλιάδες ευρώ. αυτά κύριοι και κυρίες συμβαίνουν και όχι δεν είναι χολή αλλά είναι επισήμανση ότι κάπου υπάρχει όριο….και το έχουν ξεπεράσει και οι 2…κ ο νυν και ο πρώην

    • Απορια.Τι μας λες;Οι εκλογές τελείωσαν έχουμε διαλέξει με 60%δημαρχο.Πες μας λοιπόν για το πόσο καλός είναι και τι περιμένεις την επόμενη 5ετια.Ζεις μόνο για να βρίζεις τους άλλους;Όνειρα δεν έχεις;

      • επισης πες μας για τα ποσα εργς εζουν σταματησει απο τον νυν…..τοσαααα εργα εροιμα να γινουν με μελετες κτλ και εζουν σταματησει…και περιμενουμε ποτε θα βρει καποιοννδικο του και καλα να το αναλαβει (γιαβετοιμες μελετες μιλαμε) ωστε να βγει σωτηρας. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ απο το δημο….καταλαβενετε τι γινεται ?????

      • πρέπει να πάς σε γιατρό. Εσύ δεν είσαι αυτή που ζεί μόνο μόνο για να σχολιάζει, να βρίζει, να προσβάλλει και να χαρακτηρίζει όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου φασίστα και ΧΑυγίτη;

  12. Σάββατο Άγιας Νύχτας 23/12/23 ,μια βόλτα μετά τις 8 θα πείσει ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

    Για το πόσο ‘μπροστά’ πάει το Νησί,σε Όλα τα επίπεδα.
    Η Ιστορία καθώς και τα αρχεία Μέσων Ενημέρωσης θα θυμίζουν σε όλους τα λάθη.
    Δεν μιλάμε για 3ο Τουριστικό Προορισμό,αλλά για ένα απ τα μέρη της Πατρίδας,που εισέρχονται τα περισσότερα χρήματα.
    Τα οποία μετατρέπονται σε κρυπτο-κοπρο-νομίσματα.
    Το σε πιο Χρηματιστήριο διαπρέπουν,θέλει ψυχίατρους.

  13. δεν φοβομαστε εχουμε τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .με τα market pass..ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgHlwtKnP946qprRcrE91a0PokPQeUcYgGedpxsdHdB3ovwMwEI0zHrCgYBfvgfHVGcksptokReK7fOExXe3NqTvY529_2zrBiYw-_XfuLeHj43Myj6auEzEQr2TwhMAibBmVwiec300FWy-TrU_K_z2HFbNhsTvU8BIRnjfyKHy5KcoCcTKgmPdm8gls4/s1296/412375259_1737487173414240_8172112728345489860_n.jpg

    τωρα ευτυχως οι βο-λευτες..με την αυξηση του μισθου τους σε καπου 4-5 χιλιαρικα καθαρα.,.ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ θα περασουν καλα..δεν θα κλαινε οπως ο αδωνης…(με τις ευλογιες τους φορους..που πρπει να πληρωσουν μεχρι τελος του χρονου …οχι δεν παραπονιεμαι…εγω καπου 10 ευρω για γαλοπουλα

  14. Αλλά κύριε Διοικητή της τροχαίας Κω,όταν το περιπολικό σου από τις 15:15 τρέχει με εκατόν εικοσι χιλιόμετρα σε άδειους δρόμους και ‘γράφει’ έναν πολίτη για παραβίαση στοπ απ τον ELTA και τον σταματάει στο γήπεδο για να του πει ότι πέρασε με κόκκινο, ενώ ποτέ στα 41 χρόνια οδήγησης ποτέ δεν είχα, ατύχημα,ούτε παράβαση,.δεν έχω αποδεικτικό πέραν των καμερών τιυ ΕΛΤΑ,και της πόλης όπου στην Ελευθερίου Βενιζέλου, και τις υπόλοιπους οδούς τα Όργανα έτρεχαν με 120-150 χιλ ανά ώρα, δεν πάμε καλά,δεν τρέχω ,ανήκω στην ομάδα πρόληψης ατυχημάτων και δεν θα με βγάλουν στραβό.Xρόνια τώρα παλεύω για την τροχονομική ευταξίας!!!!!!!
    Όλοι συμπάσχουμε στον ανίερο ακρωτηριασμό απ τον χούλιγκαν,αλλά τα εορταστικά πρόστιμα είναι εορταστικά Bulling.
    ας κατεβάσουμε ΤΙς Κάμερες των ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ δήμου ΤΗς Πόλης της Κω,έΤΡΕΧAN ME ΦΑΝΑΤΙΚΌ ζήλο φανατισμό,με αγένεια,σταματώνντας με «2 χιλιόμετρα» μετά την παράβαση με επιθετικό ΝΕΎΜΑ.
    Κάθε χρόνο ΧΡΟΝΟ στις εορτές βγαίνουν καραοούλι για εισπρακτικούς λόγους.
    Δυστυχώς θα χρησιμοποιήσω τις κάμερες του Δήμου για το πόσεςς παραβάσεις του ,έκαναν.

    • Όλα καλά φίλε μου αλλά πως συνδέεις την εγκληματική ενέργεια εναντίων ενός νέου ανθρώπου,αστυνομικού με το αν πέρασες εσυ με κόκκινο η όχι;Άντε να πιστέψουμε εσένα ότι δεν είχε τι να κάνει το περιπολικό και κυνήγι σε εσένα να σε γράψει ,έτσι χωρίς λόγο.Ξερεις ότι μέχρι να σκοτώσει καποιος η να σκοτωθεί σε τροχαίο,δεν το είχε κάνει πρην.Θελεις να πούμε ότι δεν κάνουν όλοι σωστά τι δουλειά τους ;Ισχύει.Σε ποιο επάγγελμα την κάνουν;Ξαναλέω τι γράφεις ακριβώς δεν μπορώ να το χωνέψω.Λυπηθηκες λέει για τον αστυνομικό ,όποτε δεν έπρεπε να σε γράψουν;Πας καλά άνθρωπε μου;

  15. κ.Διοικητά το περιπολικό της τροχαίας την 24η προς 25η το έπαιζε φόρμουλα ένα

    Ανεπίτρεπτη συμπεριφορά,ανάγκη ανάλυσης καμερών..είπαμε ότι υπάφρχουν οι μεθυσμένοι,αλλά οι ίδιοι καταλύουν τον ΚΟΚ.
    Διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων υπάρχει?
    Κάμερες πάντως υπάρχουν.

  16. Δεν υπαρχει ποιος και τι θα κανει... Δεν υπαρχει λογος να τσακωνεσται..

    Θα τα κανει ο Νικηταρας με τον καισερλη ΤΕΛΟΣ…

  17. Ανεμομαζωματα διαολοσκορπισματα, ότι σπειρεις θα θερίζεις, η πρώτη τετραετία ήταν χαριστική τώρα η ανοχή τελείωσε όπως κατέθεσε με γραπτό μυνημα ένας σοφός η ο σοφοτερος των σοφών νομικός και αγρότης, και πολιτικός και μπετατζης και γνωστής λιμενικών έργων, και δημαγωγός και όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω εκλεγμένος δημότης Κω.

  18. Έξω απ την Λέσχην των αξιωματικών χθες στην χοροεισπερίδα ,με κάμερες κατεγραμμένες

    πόσοι ένστολοι,αφού είπιαν τον περίδρομο όπως συνήθως,πήταν το παρκαρισμένο και οδήγησαν?
    Επαγγελματική αλληλεγγύη.Η πιο διεφθαρμένη χώρα στον ΄πλανήτη…έλεγαν για τα τροχαία..να αναρτήσω βίντεο?στην Zougla?Πάρτε τις κάμερες απ τα ξενοδοχεία,ρεμάλια

    • Διεφθαρμένος είσαι εσυ και άρρωστος.Θα πάει λέει στη Ζούγκλα.Σε ποια ζούγκλα ζεις;Έχεις αρχές η χώρα.Δεν σημαίνει αν επειδή ,δεν ξέρω,την γλύτωσε καποιος παράνομος έπρεπε να στην χαρίσουν.Αυτο θέλεις να μας πεις;Πηγές με τα στοιχεία που έχεις,εκεί που πρέπει η απλά εδώ ανώνυμα καλείς διάφορους ,απηλοντας ότι θα το πεις και στη ζούγκλα;

        • Πέρασες με κόκκινο ναι η όχι;Περίμεναν να περάσεις με πράσινο να σε γράψουν,σωστά;Τώρα ποια είναι ανώμαλη και πατσαβούρα άστω.Εισαι παιδί από σπίτι.Αν σκότωνες κανένα βλάκα,θα σου έφταιγε η κακιά στιγμή;

      • είχαμε φέτος;πόσες υπερβάσεις καθήκοντος,πόσους επίορκους,πριν δύο μέρες λιμενικοί,πριν δύο βδομάδες ένστολος στο.γηπερο,πυροβιδνοι κατά λάθος;όλοι είναι σωστοί; αλάνθαστοι;βλητο

        • Φαίνεσαι ποσό σοβαρός άνθρωπος και οικογενειάρχης είσαι από αυτά που λες.Δεν χρειάζονται αποδείξεις μας επισες.Ετσι μιλάς και στο σπίτι σου να φανταστώ;

      • Δεν μιλάει κανείς για το σύνολο των ενστόλων, ημέρα που πενθεί η χώρα δύο απώλειες.
        Αλλά όπως όλοι οι φίλαθλοι δεν είναι δολοφόνοι σαν τον 18χρονο που σκότωσε τον αστυνομικό, έτσι και οι πολίτες δεν είναι όλοι αποβράσματα, ούτε παράνομοι ,και κάποιοι πληρώνουν την σύγχυση αυτή την ένταση ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑ.
        Εσύ ούτε την μπροστά απ την μύτη σου δεν μπορείς να δεις.

      • της συσσωρευμένης αγανάκτησης που έχουν όλοι μαζί σου,καθώς εκτός από ξερολας σε όλα τα θέματα,φάκελώνεις σχολιαστές,του αποκαλείς ναζιστές και φασίστες,χαλάς τα θέματα όλα και γενικά η στάση σου είναι χωματερής

    • Εννοειται οτι πινουν τον περιδρομο και μαλιστα σχεδον τζαμπα. Στην υγεια των κοροιδων που τους πληρωνουν το φαγοποτι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ