«Pummaro… και μαξιλάρια των 37 δισ» πρωτοσέλιδα για να γελάμε… | ΔΝΤ και ακρίβεια «στα ψιλά» για να κλαίμε…

42
4156

«Pummaro… και μαξιλάρια των 37 δισ» πρωτοσέλιδα για να γελάμε… | ΔΝΤ και ακρίβεια «στα ψιλά» για να κλαίμε…

Απίστευτα κι όμως Ελληνικά… (Θα λέγαμε, σχολιάζοντας μόνο την Ελληνική επικαιρότητα. Εάν και εφόσον όμως η «παράνοια» δεν είχε επιστρέψει σε παγκόσμιο επίπεδο και αν η Ελλάδα είτε με Σημίτη, είτε με Σαμαρά, είτε με Τσίπρα και Μητσοτάκη μέχρι σήμερα, αλλά και με όποιον άλλον Κασσελάκη, Ανδρουλάκη κλπ στο μέλλον… δεν ήταν μέλος ενός παγκόσμιου συστήματος με συγκεκριμένες δεσμεύσεις και εξαρτήσεις).

Κι ενώ λοιπόν η Κασσελακειάδα (βοηθούντων πάντα των «συστημικών» ΜΜΕ συνεχίζεται με πιο πολύ σασπένς σε καθημερινά επεισόδια μέχρι τελικής διαλύσεως…) με πολιτική επιθεώρηση τύπου «pummaro… και μαξιλάρια των 37 δισ», για κάποιους «άθλος» και για άλλους «αθλιότητα», λες και αυτά τα χρήματα μαζεύτηκαν από κάποια παραγωγική διαδικασία και δεν ήταν χρήματα που στέρησαν από τους ταλαίπωρους συνταξιούχους, μισθωτούς και μικρομεσαίους οι εκάστοτε Κατρούγκαλοι και Φωτίου (θυμάστε τη δήλωσή του με το μπαράζ αντιδράσεων που απεσύρθη άρον άρον μαζί με τον ίδιο, τον «εξαφάνισαν» πριν τις εκλογές Μαΐου)  και όλα τα υπόλοιπα συναφή περνάνε στα «ψιλά» τα… άσχημα προμηνύματα.

Όπως, ας πούμε το ΔΝΤ το οποίο κάνει δυναμική επανεμφάνιση στο εσωτερικό της ελληνικής οικονομίας (και κοινωνίας)στο κείμενο των συμπερασμάτων του τονίζοντας ότι δεν πρέπει να υπάρξουν αυξήσεις σε συντάξεις και μισθούς στον δημόσιο τομέα, αλλά αντίθετα αυξήσεις σε κρίσιμους τομείς, όπως οι τιμές των καυσίμων!

Και νέα «αστέρια» τύπου Σκρέκα προαναγγέλουν ότι: «Θα καταργηθούν λέει οι προσφορές και τα προϊόντα “1+1” στα σούπερ μάρκετ για να μην μπερδεύεστε»!

Με το σκεπτικό ότι «Αυτή η πρακτική των σούπερ μάρκετ έχει ως αποτέλεσμα ο πολίτης καταναλωτής «να στοκάρει με προϊόντα. Αντί να πάρει ένα σαμπουάν που χρειάζεται, αναγκάζεται να πάρει 1+1 για να το πάρει σε προσφορά ενώ χρειάζεται μόνο ένα. Τελικά αυτό δεν βοηθάει στο να έχουμε μία σταθερά χαμηλή τιμή στα προϊόντα. Να υπάρχει μία μόνιμα χαμηλή τιμή στα προϊόντα. Αυτό λέγεται every day low price στο εξωτερικό και θέλουμε να το εφαρμόσουμε στην Ελλάδα, μέσω μίας νέα μεταρρύθμισης που θα έρθει από το υπουργείο Ανάπτυξης».

Και ολοκληρώνοντας αποκάλυψε ότι η εν λόγω ρύθμιση θα εφαρμοστεί το πρώτο τρίμηνο του 2024 έτσι ώστε να μπει ένα φρένο «στις εκατοντάδες προωθητικές εκπτώσεις στα σούπερ μάρκετ που έχουν ως αποτέλεσμα να μπερδεύουν τον καταναλωτή».

Τώρα αν αυτά τα 1+1 ήταν η μέχρι σήμερα λύση οικονομικής ανάγκης για πολλά νοικοκυριά και πως τα περί low price και μάλιστα every day στην Ελλάδα που από την εφαρμογή του ευρώ μέχρι σήμερα όλα τα προϊόντα έχουν πάρει μόνο την ανιούσα (δεν πα να πέφτει ο πληθωρισμός κλπ), θα το δείξει και πάλι… η νεκροψία.

Τρέλα…

Προς το παρόν οι αναλυτές και τα μεγάλα ΜΜΕ δεν ασχολούνται και τόσο με αυτά τα ευτελή οικονομικά των νοικοκυριών αλλά είτε σπάνε πλάκα, είτε ψάχνουν να βρουν τον γρίφο με την επιθεώρηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν ανατρέξετε σε παλαιότερα άρθρα είχαμε γράψει όχι προφητικά, αλλά νομοτελειακά ότι «πρώτοι οι αριστεροί θα φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ», κι αυτό γίνεται σε δόσεις όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Κασσελάκης απλά είναι η φάρσα μετά την τραγωδία (που έλεγε κι ο Μαρξ) οι ιαμαρτυρόμενοι κάθε είδους και απόχρωσης αλληλοκατηγορούνται ως οι χειρότεροι εχθροί «βοναπαρτισμός», «Τραμπισμός αλά ελληνικά», «Μουσολινική έμπνευση», «πέμπτη φάλαγγα», «εναλλακτική ακροδεξιά» όπως η καημένη Αχτσιόγλου με τον Χαρίτση που αναγκάζονται να μείνουν προς ώρας με βαριάκαρδιά. Ελπίζοντας σε ένα θαύμα ώστε να αναστήσουν την Αριστερά υπό τη νέα … «ακροδεξιά» ηγεσία.

Ο απίστευτος (σε όλα) Κασσελάκης δηλώνει όλο συνέπεια (υπάρχει μια λαϊκή παροιμία, αλλά χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει) ότι «θα συνεχίσει το έργο του Τσίπρα» αλλά σε κάθε ευκαιρία βγάζει σκάρτες και γελοιοποιεί τις επιλογές του.

Ο δε μέγας οικονομολόγος της «Αριστεράς» Τσακαλώτος, ισχυρίζεται όλο υπερηφάνεια, ότι την τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ «έγινε αναδιανεμητική φορολογία, στηρίχθηκε το κοινωνικό κράτος και το εργατικό κίνημα» αλλά στο τέλος χάσανε όχι για το Κατρουγκαλοπετσόκομμα των συνταξιούχων και την άγρια φορολογία μικρομεσαίων (θυμάστε που έριχνε στα 5000 την μεσαία τάξη η ανεκδιήγητη Φωτίου; για να μην ακουμπήσουν όλους αυτούς που δεν πλήρωναν τα χρέη τους (νόμος Κατσέλη). Πετσοκόβοντας όλους τους συνεπείς -τα συνήθη υποζύγια- που πλήρωναν 40 χρόνια εισφορές).

Όλοι τώρα ψάχνουν να βρουν και να αναλύσουν αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε συνασπίσει ένα μεγάλο αριθμό αριστερών ομάδων που δείχνουν να απέχουν μεταξύ τους έτη φωτός. Δεν είναι κατανοητό, σε τι διαφέρουν ιδεολογικά ή πολιτικά, ίσως ο μόνος λόγος διαφωνίας είναι ότι όλοι θέλουν να είναι αρχηγοί στο δικό τους μικρό μαγαζάκι.

Κι όμως αυτή η «τρέλα» -όσο και να το αναλύουν εφήμερα- είναι κατάλοιπο του «ελληνικού διχασμού» της κομματοκρατίας (από την εποχή του Αγγλικού, Ρωσικού, Γαλλικού).

Και μην νομίζετε ότι δεν υπάρχει στους υπόλοιπους χώρους που συγκυριακά και για λόγους συμφέροντος δείχνουν να παραμένουν «ενωμένοι» (δείτε για παράδειγμα πόσα κόμματα δεξιάς ή κεντρώας απόχρωσης υπάρχουν και πόσες διαφοροποιήσεις όταν έχουν εσωκομματικές εκλογές ή εσωκομματικές κρίσεις και κονταροχτυπιούνται. Και η ΝΔ τα πέρασε με Μητσοτάκη, Άδωνι και Σία. Και το ΠΑΣΟΚ με ΓΑΠ, Λοβέρδο κλπ.

Πόσο πέφτουν μέσα τελικά οι «θεωρίες συνωμοσίας» (και ποιους βολεύει να τις βαφτίζουν έτσι; Θα το μάθουμε πάντα μερικά χρόνια μετά. Διαβάστε και λίγο Κίσινγκερ)

Αν ο Stefano δεν είναι «φυτευτός» από τους αμερικάνους που κάποιοι το θεωρούν υποτιμητικά και καλά «θεωρίες συνωμοσίας» (λες και η συνωμοσία είναι άγνωστη παρά τις τόσες αποκαλύψεις από την πρόσφατη παγκόσμια ιστορία που διαρκώς έρχονται στην επιφάνεια καμιά δεκαριά-εικοσαριά χρόνια μετά… στην μέχρι σήμερα εφαρμοσμένη πολιτική… των Διεθνών ταμείων, οργανισμών υγείας, προσφύγων, λεσχών Μπίλντεμεργκ  και πάει λέγοντας), τελικά -όσο και να μην του το χαμε- είναι ένας πανέξυπνος επιχειρηματίας… που τα έβαλε και νίκησε ανίκανους χαρτογιακάδες της «καθιστικής» αριστεράς τύπου Φίλη και Σία (;)

Τώρα, αν το ΠΑΣΟΚ που με την διαρκή δημοσκοπική κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ καταφέρει να πάρει τα πάνω του ώστε να έχει η ΝΔ την πραγματική αντιπολίτευση που έχει ανάγκη ο τόπος, δεν είναι μόνο θέμα τοπικό (στα Δωδεκάνησα ήδη ο Νικητιάδης, ο μακαρίτης ο Φώτης και οι υπόλοιποι το είχαν καταφέρει από το Μάιο), αλλά κεντρικό, της ηγεσίας του.

(Ένα σχετικό σχόλιο στο διαδίκτυο που λέει πολλά: Το 2021 ο Λοβέρδος διεκδίκησε την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ, που ξανά έγινε ΠΑΣΟΚ. Η ΝΔ του Μητσοτάκη, «αντίπαλο» κόμμα,  έστειλε μαζικά τα στελέχη της για να τον ψηφίσουν. Εκ των υστέρων, αποδείχθηκε ότι εκείνο το διάστημα η ΕΥΠ με προϊστάμενο τον Μητσοτάκη παρακολουθούσε τουλάχιστον τον Ανδρουλάκη και η παρακολούθηση σταμάτησε αμέσως μετά την λήξη της εκλογικής διαδικασίας. Ο Λοβερδος στις εθνικές εκλογές του 2023 δεν εκλέχθηκε Βουλευτής και έφυγε από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ χωρίς να γνωστοποιήσει τους λόγους της αποχώρησης. Χειραγώγηση; Υπονόμευση της ανεξάρτητης και αυτόνομης πορείας των κομμάτων; Στρέβλωση του πολιτικού πλουραλισμού; Χαρακτηριστικά της πολιτικής ανωμαλίας των κυρίαρχων καθεστώτων; Πολιτική ομηρεία; Ο καιρός θα δείξει…)

42 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η πολιτική χωρίζει τους μισούς ψηφοφόρους και τους άλλους τους κάνει υποχείριο της. Η Πολιτική είναι σαν το αποχωρητήριο βρώμικο αλλά και αναγκαίο. Ο πολιτικός πρώτα προσφέρει στη τσέπη του και μετά ρίχνει ψίχουλα στο λαό. Το μεθύσι της εξουσίας καθοδηγεί τον πολιτικό και απόβλακωνει τον ψηφοφόρο.

  2. Γενιά του Πολυτεχνείου, η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων όλων των εποχών
    Η γενιά, που τα έφαγε όλα και χρεωκόπησε το κράτος.
    Η γενιά, που, για να σωθεί η ίδια πούλησε τα παιδιά της στο ΔΝΤ.
    Η γενιά που ακύρωσε τον κόπο και τη θυσία της γενιάς του πολέμου.
    Η γενιά που με το καλημέρα, έγινε η αιτία να χαθεί η Κύπρος.
    https://traianou.gr/2020/11/blog-post_29.html

    • Κι όμως.
      Υπάρχουν νεκροί του Πολυτεχνείου, αλλά δεν τους ξέρει κανείς.
      Ο πρύτανης του ΕΜΠ Ιωάννης Θεοφανόπουλος το Δεκέμβριο του 1944 απήχθη από μέλη του ΕΛΑΣ και οδηγήθηκε πεζός μαζί με άλλους κοντά στην Αράχωβα.
      Εκεί πέρασε Λαϊκό Δικαστήριο και εκτελέστηκε από το λόχο του ΕΛΑΣ, »Λόρδος Βύρων» (μέλη του οι Πέτρος Κόκκαλης και Νίκος Κούνδουρος).
      Άλλοι 2 καθηγητές του ΕΜΠ (Γ. Σαρρόπουλος-Σ. Κορώνης) και 12 φοιτητές εκτελέστηκαν τότε.

  3. Ο κόσμος δεν έχει λεφτά να αγοράσει ψωμί..
    Οι χειμερινοί προορισμοί είναι ήδη κλεισμένοι κατά 100%.
    Ελλάς 2023.

  4. Κομμουνιστές που νομίζουν ότι το Πολυτεχνείο έριξε την Χούντα και φασίστες που νομίζουν πως η Χούντα έκανε καλό στην Ελλάδα…
    Σκέτη παράνοια όλοι οι Έλληνες ενώ λάθρο και ρομά κάνουν ότι γουσταρουν

  5. οι χειμερινοί προορισμοί είναι σύνολο κάποιες δεκάδες χιλιάδες,δεν είναι ο πως ένα νησί με 2 εκατομμύρια αφίξεις.
    οι προορισμοί αυτοί αφορούν τους έχοντες,για αυτό και η χώρα είναι το Άνδρο των κοινωνικών ανισοτήτων.
    ακόμα και ο Λίβανος έχει την άρχουσα τάξη που θα πάει στις Άλπεις,αλλά αφορά το 2-5% του γενικού πληθυσμού..η ευμάρεια του νησιού μετριέται με μια βόλτα στο λιμάνι και άλλη μία στου ψυχολόγους.
    πατσαβούρα οταν

  6. Μόλις 15% αύξηση στα μελομακάρονα και τα κουραμπιοειδή για φέτος

    Τσουρέκια και μοσχαροκεφαλές κάπου στα 10%.
    Πάντως καλή σκέψη η επίσκεψη του Ηγεμόνα στα Σούπερ Μάρκετ,
    Βρήκα πακέτο 1+1 δώρο Βακαλάο Υγράλατο με Καρβουνάκια Ιεροσολύμων.
    Πίτσες μπλε + σουπιές Ινδίας δώρο.
    Μοσχαλό…λο + το τελευταίο πόνημα της Δημουλίδου.
    Άχνη κουραμπιέδων + Φάτνη των Αλόγων.
    Αυτές είναι προσφορές.
    TUI υπάλληλος θα κάνει αιτήσεις για μέρες καριέρας μέσα στα Λιδλ επιδεικνύοντας την …γλώσσα του για 1200 ευρώ.
    Άντε και καλές απόκριες

  7. pummaro..φημες οτι θα αποσυρθουν οι προσφορες pummaro συμπυκνωμενο 1+1δωρο

    τομάτα πελτές διπλής συμπύκνωσης (70g) 0,56 €
    για να μην μπερδευονται οι καταναλωτες με τις προσφορες…του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…εκπτωση 10 λεπτων

  8. που Ο κόσμος δεν έχει λεφτά να αγοράσει ψωμί..
    ΚΑΙ Οι χειμερινοί προορισμοί είναι ήδη κλεισμένοι κατά 100%.

    ΕΙΝΑΙ κατι τυποι…σαν και εσενα…χαρταμοφαιδες…χωρις οικογενεια. η παιδια.ΧΩΡΙς εξοδα ,χωρις παιδι αν αφροντισουν..χωρις χρεη.,αφου τα πληρωνουν ο μπαμπασ και η μαμα…..-τρωνε και ζουν με τους γονεις τους…τζαμπα..ΕΛΛΑΣ 2023!!!και τον ελευθερο χρονο τους ..γραφουν μ@λα@κιες..επειδη δεν εχουν παιδια η γυναικα.!!!να αασχοληθουν!!…και κλεινουν χειμερινες διακοπες .οι γονεις χαιρονται που θα ….γλυτωσουν λιγα εξοδα .γαι αυτους..και θα ηρεμησουν.. τους που τους ταιζουν καθημερινα.,..παιρνουν και φαγητο της μαμας στο ταξιδι μαζι τους…
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ,,,ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΧΕΙΕΜΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ..????κοπροσκ@υλο νεοδημοκρατη
    Ελλάς 2023….

      • Πες μου ποιος έλυσε το καρκίνωμα της Ολυμπιακής,ποιος ξανά έκανε την ΔΕΗ να σταθεί στα πόδια της εκεί που ήταν έτοιμη να καταρρεύσει περνώντας όλη τη χώρα μαζί της;Ένσημα δεν ξέρω.Αν είναι να κάνουν εμένα υπουργό που έχω πιο πολλά.Τι λες;

        • Άιντε ….κω τον πιο ανίδεο στα Οικονομικά Υπουργό έχουμε.
          Protergia Οικιακό Value+: 0,0888 Euro/kWh από 0,1254 το Νοέμβριο.
          Ήρων GENEROUS GUARANTEE HOME: 0,0693 Euro/kWh από 0,0855
          Elpedison economy plus: 0,12 Euro/kWh (αμετάβλητο).
          Nrg on time+: 0,11700 Euro/kWh (αμετάβλητο).
          Watt&Volt Value+: 0,0888 Euro/kWh από 0,1254.
          Φυσικό Αέριο Ελλάδος Ρεύμα Οικιακό MAXI Free+: 0,227 Euro/kWh από 0,139
          Zenith Power Home now: 0,074 Euro/kWh από 0,099
          Volton Energy Free: 0,1061Euro (αμετάβλητο).
          To Ράλι της ακρόβειας σ όλα τα επίπεδα,από τα ρνοικιαζόμενα,απ τα μαναβικά,απ τα λάδια,απ υα εισιτήρια,τίποτα δεν βγαίνει.Μόνο φούσκες!!!!

    • Αυτό το άκουσες?Το είπε κανείς?Στα εγκαίνια παρέστησαν πολλοί Γαλάζιοι

      https://www.youtube.com/watch?v=XmSaufzl5hg&ab_channel=PronewsTV

      Το καλό είναι που δεν είχε καν άδεια.
      Μην λέμε για χούντες και ελευθεροτυπίες, επειδή αυτό που ζούμε και ειδικά για τις παρακολουθήσεις ..ούτε η Ουγκάντα.

      • Αυτά σας λένε ,αυτοί που παρακολουθείς και καμαρώνετε;Πιστεύεις αυτό για τη χώρα σου;Έλληνας είσαι;

        • δημόσιο ρεζίλι για σένα και τα αριστούχα παιδιά σου

  9. Στον Τρίφτη 500gr. 0,96€… (οι προσφορές 1+1 καταργήθηκαν για να μην μπερδεύεται ο κόσμος με τις προσφορές του Κουλή..των 0,001 λεπτών
    Επίσης pummaro σπιτική
    Και pummaro κλασσική 1,01€!!!

    Είναι μια προώθηση του υπουργείου οικονομικών για τις δύσκολες ώρες των πολιτών..
    Επίσης το υπουργείο προωθεί και συνδυασμό προϊόντων .και σας βγάζει και το μενού της ημέρας ..για μια μακαρονάδα με Μακαρόνια ν3 των 0,10 λεπτών.. (Τουρκίας) και κιμά( Βουλγαρίας) 3€ με…
    Να ευχαριστείτε και την κυβέρνηση…

  10. Ρε μιραντα.. Εγω παρακολουθω και καμαρωνω τον ευαγγελατο (με τις 2 βιλες με πισινα και το 1 κοτερο

    … Και καθε τσουτσεκι δημοσιογραφο… Τους καμαρωνω που προωθουσαν τα εμβολια, τον εκφοβισμο, την τρομοκρατια.. ΚΑΙ που εστειλαν.. Στον θανατο εκκατομυρια.. Και βγηκαν αληθινοι οι συνωμοσιωλογοι… Καμαρωνω που παιρνουν 5 δις επιδοτησεις καθε χρονο..με 200 χιλιαδες ο καθενας ετησιο μισθο.. Για να γλυφουν την κυβερνηση 24 ωρες,, να κρυβουν τα σκανδαλα, τις απατες…. Τις μπιζνες.. Τωρα αν εσυ εισαι ελληνας περισσοτερο απο μενα ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ .ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ που στηριζεις ανθελληνες, προδοτες, που ξεπουλανε το αιγαιο, την μακεδονια, την θρακη. Την κυπρο, την αγια σοφια… Εχεις αλλεργια στο ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ της ΕΛΛΑΔΑΣ την σημαια.. σε καθε τι ελληνικο… . και υποστηριζεις τον ΛΑΘΡΟΑΠΟΙΚΙΣΜΟ και νομιμοποιιηση ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.ταλιμπαν βρωμιαρηδων Απο 78 χωρες Ο ΙΔΙΟΣ .. ξεπουλαει την ΕΛΛΑΔΑ..

  11. Αλλα δυστυχως δεν μπορω να γραψω σε 5 γραμμες το φαγοποτι, τις μπιζνες, την βρωμια, τις συμφωνιες του καρκινωματος που λεγεται ΔΕΗ, ΟΑΣΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΜΑΡΙΝΕΣ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ….αττικη οδο, .. θα χρειαστει τουλαχιστον να αναφερω 150 πολιτικους,,(αναμεσα τους παντα ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ) και αλλους πολιτικους , με ονοματεπωνυμο,.. Για την κλεψια της ΕΛΛΑΔΑΣ… απο νεα δημοκρατια

    • Γιατί με βρίζεις;Έτσι μιλάς στο σπίτι σου;Έχεις γυναίκα κσι παιδιά;Τα λυπάμαι;Δεν μπορείς να γράψεις κάτι χωρίς βρισιά;Δεν έχουμε Δικαιομα να έχουμε άλλη γνώμη από εσένα;Τι σας έχουν ποτίσει;Έχεις στοιχεία ότι έκλεψε κάποιος και τα κρύβεις η απλά πετάς λασπη ανώνυμα να κερδίσεις τι;Εξαλου δεν μας λες τι ψηφίζουν οι έξυπνοι.Πως να ακολουθήσουμε;

  12. Θα σου πω συντομα ποιος εφαγε απο τα εργα της ολυμπιακης, ποιος την ξεπουλησε

    Και πως εκαναν τη ΔΕΗ να κατακλεβει τον κοσμο…. Πλουτιζωντας.. Οι πωλητες και αγοραστες…της νεας δημοκρατιας
    Συγνωμη που σε διεκοψα απο την πρωινη ενημερωση σου.. Του παπαδακη… Συνεχισε…. Και το απογευμα μην χασεις την ενημερωση απο τον ευαγγελατο.. Σημερα θα μπει μεσα στα κτιρια της χαμας,, με την εικονικη πραγματικοτητα.. συνεχιζωντας την προπαγανδα κατα του παλαιστινιακου λαου… (αλλο 1 κοτερο του υποσχεθηκε ο κουλης….

  13. Είσθαι παράφρονες σαδομαζοχιστες!!! Οι μισοί Έλληνες υποφέρουν! Και άλλοι μισοί χαίρωνται πού υποφέρουν οι άλλοι!!!

  14. Έχω μια απορια.Ποτε ήταν πιο ισχυρή η Ελλάδα από τα τελευταία χρόνια με κυβέρνηση Μητσοτακη;Μην ξεχνάτε πως ήμασταν τα πρώτα χρόνια που ανέλαβε ,που προσπαθούσαμε να αποφύγουμε τις βόλτες των Τούρκων σε θάλασσα και αέρα και πως είμαστε σήμερα χάρη στις συμμαχίες και τον εξοπλισμό που έκανε.Ποιος είναι πιο πατριώτης τελικά ;Αυτός που κάνει παρελάσεις με σημαίες και εικόνες η αυτός που εξοπλίζει την Ελλάδα;Όλα αυτά σε περίοδο που μόνο κομήτης δεν έπεσε πάνω μας αλλά σταθήκαμε όρθιοι και γίναμε πιο δυνατοί.Αυτο τρελάνει τους ανθέλληνες και γραφικούς ψεκασμένους.

  15. Που χαιρεται να κλεβει, να εξαπατα και να φτωχοποθει εναν ολοκληρο λαο… Για να πλουτισει…και μαζοχιστες… Οι ηλιθιοι που τον ψηφιζουν… Δυο τετοιοι.. παράφρονες…. σαδομαζοχιστες .. Η μιραντα.. Και ο νεοδημοκρατης!!!….. (χαιρονται που βγηκε ο Μητσοτακης… Για να υποφερουν οι αλλοι..!!!!
    Αν και το μηνυμα ειναι γραμμενο απο την μιραντα… Πιστευω να χεις δει… τον ευατο σου στον καθρεφτη…!!
    Δεν βλεπω κανεναν σχολιαστη.. Να χαιρεται με την φτωχοποιηση. ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΜΙΡΑΝΤΑ.. Που χειροκροταει τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..
    (και αλλη φορα μιραντα… Μην αλλαζεις ψευδωνυμο…. Απογοητευμενος

    • Γιατί βρίζεις;Ποιος είναι ηλίθιος;Εγώ που βλέπω όπως η πλειοψηφία των Ελλήνων ότι ο πιο Αξιος για κυβερνήτης είναι ο Μητσοτάκης και η ΝΔ;Σκέψου ότι ψήφισες κάποιον που δεν ήξερες μερικές μέρες πρην,ούτε σήμερα τους ξέρεις,επειδή στο είπε ένας εγκληματίας φυλακισμένος.Ποτέ θα μας πεις τα πιστεύω σου για τη χώρα;Πως την θέλεις;Έξω από ΕΕ,ΝΑΤΟ με δραχμή ;Ποτέ θα μπεις με κάποιο σταθερό όνομα να λες τη γνώμη σου χωρίς να βρίζεις;Σε προκαλώ μήνες,πες μας ποιος είναι καλύτερος ,ποιον πιστεύεις να κουβεντιάσουμε θέσεις.Έχεις;

  16. Ειστε ο συλλογος με τη μεγλυτερη προσφορα στο νοσοκομειο τα τελευταια χρονια

  17. Παιδιά ο Σύριζα τι απέγινε? Όταν έλεγαν η Μιράντα, ο Νεοδημοκράτης και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα ότι δεν είναι σοβαρή παράταξη, δεν έχει θεμέλια, πρόγραμμα, στόχους και εξαντλεί τη μέθοδο της υβριστικής αντιπολίτευσης μήπως είχαν δίκιο? Τι έβλεπαν που δεν το βλέπαμε εμείς? Τέτοια καταστροφή, δηλητήρια εκατέρωθεν βρισιές και φαγωμάρα ποιος το περίμενε?

  18. εσυ μιραντα(με ψευδωνυμα απογοητευμενος..ανωνυμος..κτλ)..δεν σου προτεινω να πας σε ψυχολογο

    για την μ@λ..που σε δερνει. ….γιατι και αυτος δεν θα ξερει που να σε στειλει..σε σεξολογο..ισως..θα σε παραπεμωεει γιατι ΟΛΑ ξεκινανε απο εκει… .και το γενικο πορισμα του θα ειναι./.το εξης
    ΄΄ ανηλικο. θρασυδειλο .μαμοθρεφτο…με /////απωθημενα που δεν μπορει να/////// λογω διχασμου///// συγχρονως τασεις παλιμπαιδισμου.. με μονη διεξοδο να κρυβεεται πισω απο ενα πληκτρολιο..εεφοσν τον φτιαχνει ισως..////////////////

    • Πρέπει να έχεις μεγάλη στέρηση .Τι ακριβώς μας είπες ;Περιμένουμε από αντράκια σαν εσένα να μας δείξεις το δρόμο και απλά μπαίνοντας ,χωρις να έχεις το θάρρος να βάλεις ένα ψευδώνυμο,κάνεις επίδειξη σε βρισιές.Εγω απλά χαίρομαι που βγάζω στη σέντρα ,στερημένα ανθρωπάκια σαν εσένα.Εσυ χαίρεσαι με αυτά που γράφεις;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ