Διάλειμμα… με «Τόλμη και σοσιαλμιντιακή… γοητεία»

49
7063

«Τόλμη και σοσιαλμιντιακή… γοητεία»

Από τις καταστροφές, τους λοιμούς τις φωτιές, τις πλημμύρες, τους καταποντισμούς (τους σεισμούς δεν τους είδαμε ακόμα, χωρίς να  ξέρουμε «τι τέξεται η επιούσα»), ένα μικρό διάλειμμα για … εκλογές.

Το εθνικό μας σπορ.

Μετά τις εθνικές, οι εσωκομματικές στο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το πρώτο κεντρικό θέμα στα ΜΜΕ όλες τις τελευταίες μέρες, ενώ βαδίζουμε ολοταχώς προς τις αυτοδιοικητικές (σε μικρογραφία των πάνω, μέχρι και τις στοιχηματικές βάλανε στο παιχνίδι).

Η ανάγκη του λαού για… λύσεις οδήγησε στο 41% του Μητσοτάκη. Όπως είχαμε γράψει και τότε δεν πρόκειται για εν λευκώ επιλογή και εμπιστοσύνη, αλλά επιλογή του μικρότερου κακού (μεταξύ τυφλών ο μονόφθαλμος) και λιγότερου δυνατού ρίσκου.

Από την άλλη οι «σοσιαλμιντιακές» εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ τι δείχνουν;

Ότι ο κόσμος κουράστηκε τόσα χρόνια από τον ίδιο ξύλινο λόγο των πολιτικών και των δημοσιογράφων. Το έδαφος είναι πρόσφορο. Τον…ηγέτη, περιμένει.

Τώρα, ποιον ηγέτη; Είναι μια μεγάλη κουβέντα…

Παράλληλα, στην τοπική επικαιρότητα ένα από τα γεγονότα που θα μας απασχολήσει κατά τη διαρκή διόγκωσή του το επόμενο διάστημα (τοπικά και κεντρικά ιδίως στις μεγάλες πόλεις), είναι αυτό της αυξανόμενης παράνομης ή παράτυπης (κατά την «πολιτικώς ορθή» από την παγκόσμια διακυβέρνηση που επιτρέπει και το πρόβλημα για τους δικούς της λόγους, ορολογία) μετανάστευσης.

Ήδη η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, ακόμα και η Κύπρος, δοκιμάζονται από αυτό το φαινόμενο. Στην Ελλάδα ακολουθούμε τυφλά την διεθνή «γραμμή».

Η κυβέρνηση όπως φαίνεται θα αρχίσει να ασχολείται σοβαρά με το παραπάνω ζήτημα (ανεξέλεγκτες ροές καθημερινά, δεκάδες μετανάστες στο κεντρικό πάρκο της Ρόδου που θυμίζει καλοκαίρι του 15 στην Κω) όταν συνειδητοποιήσει ότι αρχίζει να έχει μια σοβαρή και δυναμική αντιπολίτευση.

Η φτώχεια φέρνει γκρίνια, και ακολουθούν οι «ριζοσπαστικές» επιλογές. Ριζοσπάστες χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους, το γράφει και η ταμπέλα του κόμματος. Για να το αποδείξουν δίπλα στην φωτογραφία του Βελουχιώτη και του Τσε Γκεβάρα θα μπει του Κασσελάκη ((παλαιότερα λέγανε για το χαμόγελο γνωστής οδοντόκρεμας του Γιάννου Παπαντωνίου. του Στέφανου είναι στην πιο εξελιγμένη μορφή του).

Ένας νέος άνθρωπος με επικοινωνιακό χάρισμα που δεν έχει σχέση με το «κομματικό μαυσωλείο» της Κουμουνδούρου.
Οι προτάσεις του μοιάζουν (και είναι) περισσότερο ευχές (όπως αυτή που έδωσε στην πλημμυροπαθούσα γιαγιά στην Θεσσαλία), που περιλαμβάνουν μόνον αυξήσεις μισθών και μειώσεις φόρων «για τους πολλούς», με ολίγον από επαγγελματικό στρατό και ισότητα για τις μειοψηφίες, μαζί με τις απαραίτητες για έναν πολιτικό που διατηρεί φιλία με τον Παυλή Πολάκη ιαχές για τα τηλεοπτικά κανάλια, τα ΜΜΕ και τη Δικαιοσύνη… Και είναι μία κουβέντα αέρα- αυτοπεποίθησης το «θα νικήσω τον Μητσοτάκη»-

Όπως εύστοχα γράφτηκε «η Ελλάδα δεν συνορεύει με την Γαλλία και το Βέλγιο, αλλά με τις εχθρικές Τουρκία και Αλβανία…» Δεν είχε καμία συμμετοχή στις νίκες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτές έχουν πια ξεχαστεί. Δεν είχε όμως και καμία ευθύνη για τις ήττες – σε αντίθεση με τους συνυποψηφίους του.
Ο πρώτος ανοιχτά άνετος γκέι υποψήφιος και σύντομα αρχηγός πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα (γονέας α & β που λέγαμε στην πράξη και εκ των άνω). Φυτευτός από τους Αμερικάνους και το new age, για να διεκδικήσει ακόμα και την Πρωθυπουργία.

Όπως δείχνουν οι γελοιογραφίες  που απεικονίζουν σε γκροτέσκο μορφή την πραγματικότητα, ο νέος ΣΥΡΙΖΑ της  μετά Τσίπρα εποχής -μετά τις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης νέου ηγέτη- μοιάζει πλέον με νεολανσαρισμένο, πανάκριβο, αμερικάνικο, γρήγορο και πισωκίνητο αυτοκίνητο.

Αν η επιλογή αυτή αποδειχτεί αυτοκαταστροφική (για πολλούς λόγους, ένας από αυτούς το ιδιαίτερα υψηλό ρίσκο σε όλα τα επίπεδα: πολιτικό, κοινωνικό, ιδεολογικό) ο (αυτο)παραιτηθείς Τσίπρας -λένε οι σκεπτικιστές της ανοιχτής στήριξής του- αυτομάτως θα πάρει (προστιθέμενη) αξία που δεν έχει. Δεν θα επιστρέψει φυσικά στον ΣΥΡΙΖΑ, θα τους περιμένει απαξιωμένους να… επιστρέψουν σε αυτόν.

Η «ανάγκη για σωτηρία της χώρας» θα τον οδηγήσει  να αναλάβει την ευθύνη να ξανά σώσει την Ελλάδα. Ως σοσιαλιστής, ως δεξιός, ποιος ξέρει, αυτό δεν έχει και πολύ σημασία έτσι κι αλλιώς και με «ακροδεξιούς» (κατά δική του ορολογία) συνεργάστηκε και αγκαλιάστηκε όσο είχε τα ηνία «την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενος»: Πάνο Καμμένο, Τέρενς Κουίκ,Χαϊκάλη, Ζουράρη κλπ,  με πρώην ΠΑΣΟΚους συνεργάτες του Άκη, του Γιωργάκη κ.α. και με περσόνες του διαδικτύου, χωρίς να παραλείψει προς χάρη εκλογικής πελατείας να απευθυνθεί ακόμα και σε χρυσαυγίτες ψηφοφόρους, για χάρη της εξουσίας.

Η ουδετερότητα που επιλέγει σε όσα συμβαίνουν στο κόμμα που τον ανέδειξε μοιάζει με εκδίκηση, η δε διάσπαση που ελλοχεύει θα δώσει επί πλέον αξία στον ίδιο μέσω του ενδόξου παρελθόντος («διακυβέρνηση της χώρας από την αριστερά»). Ο Κασσελάκης μπορεί να αποδειχτεί ένα εκρηκτικό μείγμα made in USA «τρέλα πουλάω» με την όποια ιδεολογία να έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Άλλωστε, προηγείται πλέον μακράν το new age, η νέα μόδα, το ξεχαρβάλωμα των όποιων παραδοσιακών προτύπων και αξιών (όπως είχε πει χαρακτηριστικά και ο γέροντας Πορφύριος μεταφορικά πριν από χρόνια «θα σας επιβάλλουν να βγάζετε τις ελιές που κάνουν καρπό και να φυτεύετε αγριέλια…» Το οποίο αν το πείτε σε αγρότες ή ανθρώπους που ξέρουν από αυτά, είναι να τραβάνε τα μαλλιά τους) η γκλαμουριά, το στυλ, η «τόλμη και γοητεία» (ο α ο β και το σκυλάκι τους…  Ποιο χαμόγελο γνωστής οδοντόκρεμας του πάλαι ποτέ Γιάννου Παπαντωνίου, του Κασσελάκη το ξεπερνάει κατά πολύ),

Ο «γραβανταρισμένος» Στέφανος με τον «αγραβάντωτο» Αλέξη «για τον Αλέξη» σε κοντραστ (αξιοσημείωτο του «φορτσαρίσματος» ότι οι στοιχηματικές έδιναν στην Έφη Αχτσιόγλου περίπου 1,45 λίγες ημέρες πριν, ένα ποσοστό που ανέβηκε στο 1,65 λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, όταν και έπεσε στο 2,40 το ποσοστό του Κασσελάκη. Ενώ ανάλογα και στις δημοσκοπήσεις προηγούνταν σταθερά η Ε. Αχτσίογλου. Βέβαια, όπως γράφτηκε οι 45.000 με 50.000, είναι νεοεγεγραμμένοι φιλικά προσκείμενοι προς τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, οπότε συντρέχουν και άλλοι λόγοι).

Κατά τα λοιπά στα άλλα νέα των ημερών που αναγκαστικά πέρασαν στα «ψιλά» μαζί με τις αυξανόμενες ροές από απέναντι: Εργασιακό νομοσχέδιο Α. Γεωργιάδη: Κόβεται το «διπλό» της Κυριακής – Υποχρεωτική εργασία με μειωμένη υπερωρία στο 40%! Με το υπό κατάθεση στη Βουλή Εργασιακό νομοσχέδιο Φέρνει την κατάργηση του 5νθημέρου (εργασία το Σάββατο σε κάθε επιχείρηση), όπου η Σαββατιάτικη απασχόληση θα αμείβεται με 40%, από 60% που ισχύει σήμερα, επεκτείνεται πλέον η τακτική λειτουργία των επιχειρήσεων και τις Κυριακές, ενώ μειώνεται η αποζημίωση για την Κυριακάτικη αργία από +75%, στο 40%!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

49 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άσχετο ,αλλά δεν ξέρω αν είναι για γέλια πια ο δήμαρχος μας η κλάματα. Σίγουρα έχει ξεφύγει τελείος ο άνθρωπος.Τόσους συμβούλους του πληρώνουμε να έχει κανένας δεν τον σοβαρεύει;Όλο παραμύθια και ιστορίες για άγριους.Ας μας πει με βγάλατε δήμαρχο και έκανα ,1,2,3 πράγματα και Γιαυτο ξανά ζητάω να με ψηφίσετε για να κάνω 1,2,3.Τόσο δύσκολο είναι;Ε ναι είναι πολύ δύσκολο αν 4χρονια δεν έχεις κάνει τίποτα και το νησί παντού από την πόλη μέχρι την Κέφαλο είναι χειρότερο από ότι το παρέλαβε.Ναι για μένα δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από την εικόνα.Μπενοντας στην πόλη μας ,έχουμε το συντριβάνι με την σύνθεση της αρπαγής της Ευρώπης ,έργο του Κυριτση,δίπλα ακριβώς μια ελιά .Έργο Νικηταρά.

  2. Τελικα.. Αποδεικνυονται ποσο αντιχριστοι.. Μασωνοι.. Και ανθελληνες ειναι..

    Παει το παιδι στο σχολειο να μαθει.. Καποια πραγματα που του επιβαλει η ΝΔ..
    1. στο μάθημα της Θεατρικής Αγωγής τα παιδιά καλούνται να υποδυθούν τον ρόλο ενός δαιμονίου. 2) Στην Ε΄ Δημοτικού διδάσκονται για την 28η Οκτωβρίου το ψέμα ότι «η Ιταλία μάς κήρυξε τον πόλεμο και εμείς πήγαμε και κρυφτήκαμε στα υπόγεια». 3) Στην ΣΤ΄ Δημοτικού προστέθηκαν στο βιβλίο 27 σελίδες με συνταγές μαγειρικής και πετάχτηκαν έξω τα δημοτικά τραγούδια. 4) Τα παιδιά καλούνται «να γράψουν μια ιστορία στην οποία πρωταγωνιστούν ο Μέγας Αλέξανδρος, η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Καραγκιόζης».!! 5) Μέχρι πέρυσι υπήρχε στην Α΄ Γυμνασίου κείμενο στο βιβλίο Γλώσσας «όπου περιγράφει ανώδυνα, σχεδόν παροτρυντικά, τον δεσμό ενός εικοσιπεντάχρονου άνδρα, του Σάκη, με μια δεκατετράχρονη μαθήτρια. Δεν το καταδικάζει».

    Αντί να δώσει απαντήσεις, η μασωνα κυρία Μιχαηλίδου. Υπουργος παιδειας.. Που την φιορισε ο κουλης…. Μιλαει οι κιναιδοι. Ανθελληνες, βεβηλωτες της ιστοριας. Της ηθικης για διαφορετικοτητα,…

    • Σου αρέσει τόσο πολύ η ομιλία του δασκάλου της Νίκης και την κανείς επανάληψη;Εγωθελω να πω ο Θεός να φιλαξει τα παιδιά που είχαν δάσκαλο αυτό τον βαρεμένο.

    • Ναι είμαστε χαζοί εμείς. Για ρίξτο. Από τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?????????????????????????

  3. οχι φιλε δεν μαρσει ..γαιυτο το αναφερω…εκτος αν αρεσει σε εσενα..
    ερωτημα ..σαρσει ..που αυτη διορισε ο κουλης υπουργο παιδεια προωθει τον εξευτελισμο της ιστοριας μας..τον κιναιδισμο..τον λεσβιασμο..??????πες ενα νια..να τελειωνουμε…με την @@ουστοκρατια που κατακλυζει την ΝΔ ….Η μονη παρελαση που υποστηριζει …εινAI Η GAY PRIDE….ΣΑΡΕ ΣΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΕΕ…σαν .ομοφυλοφυλος που εισαι…..και τα μαθηματα απο τραβεστι draqueen σε 6 χρονα…σαρσει και αυτο…?εμενα οχι…
    αραγε ποιος ειναι βαρεμενος και ποιος να φυλαξει τα παΙδια μας τους κιναιδους..ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕς..υπουργους παιδειας???
    ΝΑΙ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ..ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ.ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ.ΚΙΝΑΙΔΩΝ… ΝΔ .ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ 1000 ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ….ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΡΕΣΕΙ ..
    εξαλου…στο μητσοκαακιικο κυριαρχει η αι…ξια..η παιδεραστεια..η ανωμαλια..ψαξτο!!!!!

    • Βασικα περαστικά.Δεν θα δίνω αξία απαντώντας σε βαρεμένους.Δεν υπάρχει θεραπεία.Πιστευε ότι θέλεις.Τυχερούλη σε βλέπω παράδεισο πρώτη θέση.Ούτε Απόστολοι ούτε προφήτες είχαν προβλέψει ότι κάποιος θα έκανε κόμμα και θα εμπενε σε Βουλή χάρη στη θρησκεία του.

  4. προς περαστικος..δεν ,μας εξηγεις...γαιτι δεν θες τα παιδια σου να εχουν δασκαλο οπως αυτον ΤΗς ΝΙΚΗΣ...

    .ολοι οι γονεις και οι δασκαλοι πανελαδικως αντιδρουν ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΕ…,στο χαλι σας,στην ανωμαλια σας..ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ!!!

    .. Εγω παλι λεω οτι ειναι τυχερα οσοι εχουν δασκαλο αυτον τον ανθρωπο. .και οχι καμια draquuen της ΝΔ..και εγω θελω να πω ο Θεός να φιλαξει τα παιδιά που είχαν δάσκαλο καποιες draquuen….της ΝΔ
    ΑΠΛΑ εισαι εγκεφαλικα ανωμαλος… ΟΠΩς ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΝΔ που σαρεσει να γελοιποιουν την ιστορια σου και αντι αυτου να τα αντικαθιστουν ΤΑ μαθηματα ιστοριας με μαθηματα σεξουαλισμου απο 5 χρονων …το ξερεις πιστευω οτι εγινε νομος και η αιμομιξια η δεν το ξερεις..????..χαιρεσαι…εεε..αντε το περιμενες

  5. ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑ mRNA ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΑ.
    ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ. Η ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ Η ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΠΑΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ???
    Η ΑΜΑΘΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.
    Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ.
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    • Γιατρέ γιατί δεν λες στις γυναίκες ότι ο συνδυασμός απλού Depon με αντισυλληπτικά προκαλεί θρόμβωση 100 φορές πιο πιθανό από την οποιαδήποτε έρευνα για το εμβόλιο που λες ;

    • Πόσο γιατρός είσαι??????
      Τόση μόρφωση πια και γράφεις …η μισή Έλληνες??????????????
      Που τα πουλάτε αυτά ρε…………

      • Το η μιση ελληνες σε πειραξε εσενα επιστημονα της βουρλας. Το οτι καθε μερα πεθαινουν νεα παιδια και δεν ξερετε πως να δικαιολογησετε το τσιμπημα δεν σε νοιαζει μασοναριο τη μια με χαμουργκερ την αλλη με μιλκσεικ και την παραλλη με κουνουπι. Να δουμε ακομα ποσο θα ξεφτιλιζεστε, αφου δυστυχως οι συνεπειες απο τα φονικα σας τσιμπηματα δεν εχουν τελος

  6. ειναι ενα κολπο της κυβερνησης..γαι να δηλωνουμε ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ..ωστε με το πατμικρο να μας το παρουνε???
    μονο οι ηλιθιοι..το χαψανε το πραμυθι..οπως η μιραντα..
    αυτα γι αενημερωση αλλο ενα κολπο..υφαπραπγης περιουσιας..εκτος τους φορους…που θα σου παινερι μια ζωη.,ετσι 41Τ ΤΑΚΑΤΟ
    ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ

    • Έτσι φασιστακο.Έχεις περιουσία και την ε εις κρυφή;Να μην πληρώνεις φόρους εσυ και να πληρώνουν οι φτωχοί;Γιαυτο δεν θέλεις κανονική ταυτότητα αλλά το πλαστικοποιημένο χαρτί για να γλυτώσεις;Ε όχι όλους θα σας πιάσει ο Μητσοτάκης να πληρώσουν όσοι έχουν να γλυτώσουν οι φτωχοί.Ο καθένας ότι του ανάλογη.Τέλος θα γίνουμε κράτος.

  7. Άνδρες το 92% των παράνομων μεταναστών που μπήκαν παράνομα στην Ευρώπη το 2022……. Το λιμενικό τους βοηθάει… Η ειρωνεία ο παράνομος εμποραςς που τιυς φέρνει τους ενδιαφέρει.. Και όχι οι 5000 παράνομοι… Μιράντα 41%….ΕΛΑΤΕ ΈΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΆ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ

    • Σου πήρε καποιος από αυτούς τη δουλειά;Άνεργος είσαι;Ποιος είναι ο εκλεκτός σου που θα τα φτιάξει και πως πες μας.Το καταλάβαμε ο Μητσοτάκης δεν σου αρέσει.Ποιον θέλεις;Ξέχασα χάρηκες που η Ιταλοί έβγαλαν τη Μελονι ,θέλεις να έχουμε και εδώ όσους υποδέχεστε η Ιταλία;Άντε κάνε καμία βόλτα να πάρεις αέρα και άσε να λύσουν το πρόβλημα αυτοί που ξέρουν.Εσυ απλά σκέψου ποσό τυχερός είσαι και δεν είσαι ένας από τους «λαθρομετανάστες» που έρχονται.Αυτή την τύχη θα είχες αν είχαν επικρατήσει στην Ελλάδα καθεστώτα που υπερασπίζεσαι.

  8. αλλο ενα σχολιο..εμπεριστατωμενης βλακειας…!!!!..δηλαδη μηδεν στο πηλικο….κατι για ΜΕλονι..κατι για εκλεκτους..κατι για φασιστες…και υποτιθεται ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ..που βγηκε παλι ο ΜΑΣΩΝΟΣ..ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ..να προχωρησει στο ξεπουλημα της ΕΛΛΑΔΑΣ…
    ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ..ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ..μασωνικα φιλοτουρκικα…ΟΠΩΣ ΕΣΥ….εξαλου γιαυτο τον θελουν πρωθυπουργο οι διεθνεις μασωνοι…ολιγαρχες..γιατι εξυπηρετει τα συμφεροντα τους….και οχι ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ…ξυνα κοιμασαι…αλλα δυστυχως εισαι βλαξ εκ οικογενειας
    απαντηση…. σκέψου λεει ποσό τυχερός είμαι και δεν είμαι ένας από τους «λαθρομετανάστες» που έρχονται!!χαχα ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΚΕΨΗΣ ηλιθιου!!
    Η ΣΩΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ να σκεφτεις ..ποσο ατυχοι..ειναι αυτοι που εγκαταλειπουν την ΕΛΛΑΔΑ..λογω της πολιτικης του κουλη..της ανεργιας…της φτωχειας…της ακριβειας…και της ελλειψης εργασιας..σε λιγο…ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ..για εργασια….ας ξεκινησουμε οτι ερχονται εντελως . ΠΑΡΑΝΟΜΑ…αυτη την τυχη εχουμε σαν ελληνες//..με το καθεστως του ΚΟΥΛΗ

    • Κάτι θέλεις να πεις εσυ αλλά τελικά κατάλαβες τι είπες;Ένταξη μας είπες ότι ο πρωθυπουργός της χώρας όπως και οι προηγούμενοι είναι ανθέλληνες αλλά εσυ είσαι Έλληνας.Τι σχέση έχεις εσυ με τους Έλληνες θα μας πεις;Καλα το ουι δεν τολμάς αντράκι να μας πεις τον εκλεκτό σου να γελασουμε το αφήνω.Ο ανδρισμός σου σταματάει στο να βρίζεις οικογένειες.Απλά μην πιάνεις το όνομα της Ελλάδας στο στόμα σου και το μαγαρίζεις.

  9. Βρειτε τις διαφορες ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ στο μεταναστευτικο…….
    Γιαυτο δεν υπαρχει αντιπολιτευση….
    Οσο για εκλεκτους… Δεν πιστευω.. Οτι ο κουλης ενδιαφερεται για τους Ελληνες…. Η την ελλαδα, σαν χωρα πολιτισμου, ιστοριας, ελληνικοτητας.,υγειας,παιδειας ….συνορων..ΟΛΑ αυτα με την σειρα… Τα καταστρεφει….. Καταργωντας ακομα και το υπουργειο πολιτισμου σε λιγο,,..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΠΕΣΜΟΥ ΤΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ.. ΧΑΧΑ…

  10. Κυριε μιραντο.. Σκεψου ποσο τυχερος.. Εισαι που δεν γενηθηκες γυναικα

    .. Με την λογικη σου… Ετσι σκεψου ποσο τυχερος εισαι… Που δεν απο πακιστανο.. Διοτι αυτους φερνει ο κουλης..μονο αντρες…
    .. Αλλα ετσι και αλλιως ….

    • Εσυ θέλεις να σου φέρει γυναίκες;Δεν βρίσκεις Ελληνίδα;Τόσο χάλια είσαι που βρίσκουν οι Πακιστανοί και όχι εσυ;Αυτό τελικά είναι το πρόβλημα με αυτούς;Πιστεύεις αν δεν ήταν θα σου καθόταν και εσένα καμία.Ξεφτυλα.

  11. Καταρχην… Τι σημσινει ο ορος φασιστας σε μενα.. Με ξερεις προσωπικα…? Δευτερον.. Ο φορος δεν ειναι για κρυφη περιουσθα.. Αφορα 10 εκκ ελληνες..!!!! Για ενα σπιτι που μενουν….σε οσους δεν το εχει παρει. κλυλης… αν εννοεις αυτο περιουσια!!!! Πληρωνω φορο 30 χρονια,…δεν θελω να πληρωνουν. αλλο φορο οι φτωχοι…. Φτανει πια… Αν καταλαβες ποιοινπληρωνουν 50 χρονια.. Φορο.. ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ?? Αντιθετα οπως τα λες,.. δηλ Κσλυτερα, να πληρωνουν οι πολιτικοι που εχουν 80 απαλαγη.!!!και 7000 μισθο.. . Αλλα εμεις ειμαστε οι φασιστες,, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ…… ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ;ΚΑΙ Η ΝΔ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΔΙΣ, ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, παιρνιυν εχτρα δανεια ευνοικα.. Με απαλαγη φορων, βενζινης, μετακινησης..κα..Ε όχι αυτους δεν θα τους πιάσει ο Μητσοτάκης.. Αλλα εμενα που δουλεθω για βασικο μισθο.. Μεωαυξηση φορων.. Για να τους πληρώσω τον μισθο τους..!!! Τέλος θα γίνουμε κράτος… Χαχαχα..και η ληστεια .. Οι μπιζνες, οι λαθρομεταναστες, η ακριβεθα, η πατωση της υγειας.. ΣΥΝΕΧΙΧΟΝΤΑΙ.. Βουρλοοοο

  12. Ο Έλληνας που ζει μεταξύ μας πρέπει να καταλάβει ένα πράγμα, ο γουρλομάτης κατάγεται απο παλιά οικογένεια ΜΑΣΟΝΩΝ και έχει καλλιεργηθεί για αυτό τον ρόλο:
    Την γενική καταστροφή της Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα.
    Την προδοσία της Μακεδονίας δεν την στήριζε όταν ήταν αντιπολίτευση και θα την διόρθωνε αν θα έβγαινε!
    -Τι έκανε όμως; Το αντίθετο…!!
    σκεφτείτε γιατί 4 χρόνια δεν έχει επενδύσει στα πυροσβεστικά αεροπλάνα .στην δασοπροστασια..στα αντιπλυρηικα ! και αγοράζει μαχητικά που που ποτέ δεν θα χρησιμοποιηθούν, ενώ τα πυροσβεστικά χρειάζονται καθημερινά για 6 μήνες το χρόνο.το ιδιο και ασθενοφορα!!..αλλα φουλ…περιπολικα…φουλ…εμβολια…φουλ…φοροι..κλιματικης αλλαγης.. φουλ φοροι σε ρευμα,βενζινη ..αγαθα…θελω να ξερω γιατι ο μ@λακας ελληνας πληρωνει!!!!!!!!!!!!αααα και περικοπη 5νθημερου…

  13. .παιρνει μιζες απο τα 20-25 Ραφαλ αλλα πουλάει την Ελλάδα σε όλα τα εθνικά θέματα μας
    συμφωνιες για λαθρο .πλεον νομιμα…. φέρνει το Ισλάμ στην χώρα, ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ..γεμίζει τα νησιά από ΠΑΡΑΝΟΜΟΥς ΑΠΟ 78 ΧΩΡΕΣ κοπρίτες που και βιαζουν ελληνιδες ,κλεβουν και δεν πληρωνουν ουτε ενα ΦΟΡΟ…συγχρονως δεν δίνει επιδόματα στις ελληνικές οικογένειες για να κάνουν παιδιά!!!
    δεν ενδιαφέρετε για τους Έλληνες..ΑΝΤΙΘΕΤΑ..ενισχυει τις εισροες αλλοδαπων… έχει δηλώσει ότι θα μπολιάσει την ελλαδα..με μαύρο σπόρο λόγο χαμηλής γονιμότητας μας.!! Περιμέναμε δηλαδή τους ισλαμοπιθήκους να κάνουν τα παιδιά μας και να δουλεψουν στην ελλαδα..αντι ελληνες….Η Οικονομική βοήθεια για της ελληνικές οικογένειες δεν υπάρχει σε καμία λογική παρα μονο αφανισμος
    Γελάει για τα καμμένα στην περιβαλλοντική καταστροφή με 3 ΑΚΚ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ πυρκαγιές σε 2 ΜΗΝΕΣ
    Ο προδοτης γελάει απο ικανοποίηση στο βίντεο . Γελάει από την χαρά του. Επιασαν οι πυρκαγιές και ΤΑ ΣΧΕδια ..προχωραμε στο σχεδιο….
    https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1705247356847829302
    αυτος εισαι κοπριτη μασωνε

    • Είσαι εσυ πιο Έλληνας από ποιον;Δεν πας να σε δει γιατρός τουρκοφιλε που ποτέ δεν έχει πει κάτι καλό για την Ελλάδα.Δ εν σου φταίει η χώρα και οι κάτοικοι της,αν εσυ είσαι ανεπρόκοπος και ανάξιος περιμένοντας να σε πάρει καποιος από το χέρι να σε ταΐσει.Την ίδια μοίρα θα έχεις με οποιοδήποτε πρωθυπουργό.Σε λυπάμαι αλλά δεν έχει μέλλον,απλά βρίζοντας και κάνοντας,ΤΙΠΟΤΑ.Δεν έχεις καμία σχέση με τους Έλληνες που παλεύουν ,σέβονται,ζουν και αγαπούν.

  14. η μισή κως καβάλησε το καλάμι για σύμβουλος και οι άλλοι μισοί τους γλύφουν, σιχαμένα υποκείμενα, πως καταντησατε

  15. σιχαμενοι γυμνοσαλιαγκες, ήρθατε στις αυλές μας, μας θυμηθήκατε όπως οι γυμνοσαλιαγκες που φεύγοντας αφήνουν την γλίτσα τους από πίσω, όχι δε θα χαλάσω την μερα μου ναρθω να σας ψηφίσω, φίλοι και εχθροί και δοσίλογοι με το ίδιο σιχαμένος χαμογελο

  16. θα πάρετε όλοι τα ,,@ρια ανεξαρτήτως με τέτοια πίεση, τέτοια λιγδα και αηδία στις προεκλογικές βόλτες στις γειτονιές, σιχαμος σε όλο το μεγαλειο

  17. TO ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΗΟΤΣΠΟΤ...EXEI ΓΕΜΙΣΕΙ..OVERBOOKING,,,ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

    αλλα τι περιμενεις απο αυτους…στις προγραμματικες του δηλωσεις δεν ελγε οτι θα φερει αλλους 5000…λαθρο
    το ακρων αωτο της υποκρισιας δημιουργουν και συνφωνιες μεταξυ τουρκιας!!!!
    και το κυριοτερο…ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ καμι χψρα να βοηθαει χριστιανους/// οπως τους 120 χιλιαδε αρμενιους….αντιθετα καταπολεμουν ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ..

    ΑΛΛΑ τι α ζητησεις από τους δηλωμένους άθεους και αντιχρίστους και τα αφεντικα τους???
    να βοηθήσουν τους χριστιανούς άλλης χώρας; Ποίοι; Αυτοί που προσπαθούν να κλείσουν τις εκκλησίες;
    Αυτοί που κατεβάζουν τις εικόνες του Χριστού για να μη θίγονται οι λαθροεισβολείς;
    Ή μήπως οι θρησκευτικες μαριονετες ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΙ που βγάζουν το σταυρό που φοράνε όταν επισκέπτονται χώρους κσυγκέντρωσης του “πολιτισμού της κομμένης κλειτορίδας και του παιδοβιασμού”..και συμφωνουν με την εκαστοτε μασωνικη κυβερνηση …..ΑΡΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.

  18. προχωραμε με τολμη ..και σοσιαλμιντικαη γοητεια..για μια ελλαδα χωρις συνορα..χωρις ελληνες...

    Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΑΡΩΝ ΜΕ ΝΟΜΟ!!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 100
    ΕΚΤΟς ΑΥΤΟ ….Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ φροντιζει για τον αφανισμο καθε τι Ελληνικου να μην μείνει ούτε Έλληνας!, ούτε ζώο, !ούτε δέντρο σε αυτόν τον τόπο.!!!!!!!!!!
    Έκαψε την μεγαλύτερη έκταση στην σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία.
    Βούλιαξε την πλέον παραγωγική περιφέρεια της Ελλάδας. Αφανίζει τα δάση και βάζει στη θέση τους ανεμογεννήτριες. Αφανίζει τις καλλιέργιες και βάζει στη θέση τους, φωτοβολταϊκά.
    Διαλύει τον οικονομικό και κοινωνικό ιστό, διαπράττοντας τη μεγαλύτερη ληστεία μέσω του κόστους ενέργειας, δηλαδή ρεύμα, πετρέλαιο, βενζίνη και φυσικό αέριο, στην σύγχρονη ιστορία του δυτικού κόσμου.

  19. Απογείωσε το δημόσιο χρέος, καταστρέφοντας το μέλλον των επόμενων γενεών. Κατέγραψε παγκόσμιο ρεκόρ ελλείμματος εμπορικού ισοζυγίου.
    Μετά από 5000 χρόνια, αφελληνίζει το Αιγαίο, δίνοντας το όνομα στην Τουρκία. Αφοπλίζει τα ελληνικά νησιά. Καταστρέφει όλες τις διεθνείς συμμαχίες που πέτυχαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Γκρεμίζει ακόμα και τον East Med, την μεγαλύτερη γεωπολιτική επιτυχία της Ελλάδας, μετά την είσοδο στην ΕΟΚ.
    Αναβαθμίζει την Τουρκία, καθιστώντας την παγκόσμιο παίκτη, εκεί που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν παντελώς αποκλεισμένη, ενεργειακά, οικονομικά και γεωπολιτικά.
    δεν ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ… ..ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗς.ΕΙΝΑΙ. .ΚΑΝΕΝΑΣ πο τους προγονους του..δεν πολεμησε ποτε ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ….ΜΟΝΟ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ..ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ..η μητσοτακικη οικογενεια..

  20. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ…
    ΜΙΑ Χώρα και έθνος υπό έκλειψη…ακομα υπαρχουν μερικοι ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ..με τις πυρκαγιες.πλυμηρες….
    παρδειγμα οτι ξεκινανε εργα αιολικων παντου..στα καμμενα…παραδειγμα οτι Οι τέσσερες μεγάλοι δρυμώνες που το 2021 πέρασαν από Νομικά πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου στο υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής κάηκαν και μπορούν πλέον να αξιοποιηθούν….υπέρ των αγοραστών και σε βάρος του Λαού.
    παμε στην ΑΜΥΝΑ
    Κ.Μητσοτάκης: «Θα συζητήσω συμφωνία που μπορεί να συνεπάγεται και κάποιες υποχωρήσεις απέναντι στην Τουρκία»!
    Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε υποχωρήσεις απέναντι στην Τουρκία, προτού καν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις, (συνέντευξη (13/7) στον ΣΚΑΪ.
    παμε τωρα στην θρακη πυρπολειται …(στάχτη 800.000 στρέμματα στην μεγαλύτερη πυρκαγιά της Ευρώπης ) αλλά και σε κρίσιμες για την εθνική μας ασφάλεια εγκαταστάσεις . Αλλά και περιοχών προκαλύψεων για την εθνική μας άμυνα).γαι να περασει πληρως στην εκμεταλευση απο τυς τουρκους

  21. στο μεταναστευτικο:
    ο Κ.Μητσοτάκης στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Α.Σίσι, ζήτησε από τον Αιγύπτιο ηγέτη «να βοηθήσει στις σημαντικές ελλείψεις εργατικού δυναμικού που παρουσιάζονται στην Ελλάδα» μέσω «νόμιμης μετανάστευσης Αιγυπτίων εργατών»!Στις δηλώσεις του είπε ότι «η Αίγυπτος θα βοηθήσει στις σημαντικές ελλείψεις εργατικού δυναμικού που παρουσιάζονται στην Ελλάδα, τόσο στον πρωτογενή τομέα όσο και στις κατασκευές»!

    Ξεχνώντας προφανώς πως στην Ελλάδα υπάρχουν ένα εκατομμύριο άνεργοι!
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ..ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ κανεις απο αυτους δεν θα πληρωνει φορο…..απο την αλλη ειπε οτι θα ενισχυσει και το δημογραφικο….χαχαχαχ ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
    θα επηρεασουν τον μισθο των ελληνων-φυσικο -διοτι ποιος θα προσλαμβανει ελληνες στα ξενοδοχεια η εργατες με 1000 ευρω και οχι 100 ΕΥΡΩ ΜΗΝΑ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ -??
    Οι Λαθρομετανάστες και η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ θα επιδράσουν στον Τουρισμό
    Μένουν άλλα… τέσσερα χρόνια

    • Που ακριβώς ζουν οι Έλληνες άνεργοι στον αγροτικό τομέα δεν μας είπες.Σοβαρέψου πια με τις βλακείες που γράφεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ