Μετά το «καιγόμαστε», «βουλιάζουμε», «πνιγόμαστε» τι; (Εννοείται, ότι δεν τα χουμε δει όλα…)

54
10109

Μετά το «καιγόμαστε»,  «βουλιάζουμε»,  «πνιγόμαστε» τι; (Εννοείται, ότι δεν τα χουμε δει όλα…)

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να σβήσουν τα αποκαΐδια από τις πυρκαγιές και να σου οι φονικές και καταστροφικές πλημμύρες.

Τραγωδίες, θεομηνίες, βιβλικές καταστροφές.

Από το «καιγόμαστε» στο «βουλιάζουμε»,  «πνιγόμαστε» και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

Όλα αλλάζουν ξαφνικά από τη μια μέρα στην άλλη, Θεσσαλία Μαρόκο, Λιβύη (15 οι νεκροί στην Ελλάδα με μιας μέρας μόνο δυνατή βροχόπτωση σε πρωτοβρόχι Σεπτεμβρίου, πάνω από 3.000 στο Μαρόκο, κοντά εκτιμάται ότι θα φτάσουν στη 10.000 στη Λιβύη μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές).

Κι όμως κάποιοι είχαν προειδοποιήσει χρόνια πριν για όλα αυτά που  ήρθαν και που έρχονται ακόμα  (έλα μωρέ με «Κασσάνδρες», με «γραφικούς» και με «συνωμοσιολόγους» θα ασχολούμαστε…)

Χτες λοιπόν ήταν οι πυρκαγιές, σήμερα οι πλημμύρες (και δεν μπήκε καν το φθινόπωρο) αύριο τι; (σεισμός 8ρίχτερ; Για ρωτήστε και τους σεισμολόγους ή γκουγκλάρετε να δείτε τις εκτιμήσεις-προβλέψεις τους για τις sos περιοχές του Ελλαδικού χώρου; Και μετά τα ξαναλέμε)

Και όχι μόνο στην Ελλάδα (άστε που με τις συγκρίσεις (Μαρόκο, Λιβύη που λέγαμε  φονικοί τυφώνες στις ΗΠΑ και αλλού) πρέπει να νιώθουμε… «τυχεροί».

Έγραψε εύστοχα το Πρώτο Θέμα ότι η κλιματική αλλαγή χρησιμοποιείται όχι για να γίνουν καλύτερες οι κατασκευές των υποδομών και αποτελεσματικότερος ο κρατικός μηχανισμός, αλλά ως δικαιολογία για τις αποτυχίες στην αντιμετώπιση των καταστροφικών φαινομένων

Ακραίες συμπεριφορές. Ακραίοι άνθρωποι. Ακραίες καταστάσεις. (Ένα από τα πετυχημένα που γράφτηκαν: Άλλοι στέλνουν τρόφιμα, νερό, είδη πρώτης ανάγκης στη Θεσσαλία, η κυβέρνηση έστειλε τα ΜΑΤ, ότι μπορεί ο καθένας…)

Ακραία καιρικά φαινόμενα. Ακραίες, εφιαλτικές προοπτικές. Τραγικές και ίσως ανεπανόρθωτες «ζημιές».

Ακραίες λύσεις υπάρχουν;

Ίσως ότι -θέλοντας και μη (αυτό που δεν έκαναν στις πυρκαγιές- βάζουν πλέον και το στρατό στην ανάγκη συνδρομής στις έκτακτες ανάγκες και φυσικές καταστροφές λόγω ανεπάρκειας του κρατικού μηχανισμού και των δομών του, σε όλα τα επίπεδα.

Στην Ελλάδα βέβαια, έχουμε συνηθίσει εκ των υστέρων να αναζητούμε ενόχους… (σταθμάρχες, υπάρχους, εμπρηστές,κακούς πολιτικούς που εμείς ψηφίζουμε και θα ξαναψηφίσουμε οσονούπω). Για όλα φταίνε οι άλλοι.

Τώρα μάλιστα που είμαστε στο φόρτε της προεκλογικής περιόδου (εδώ είναι που ταιριάζει γάντι η γνωστή ρήση του Αισώπου: “Ω κάκιστα ζώα, των οικιών υμών εμπιμπραμένων, αυτοί άδετε”) και η εργολαβία κατασυκοφάντησης του αντιπάλου είναι για άλλη μια φορά στις δόξες της (εδώ που τα λέμε, εμείς μιας χαρά είμαστε, σε σχέση με αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν σε άλλες περιοχές όπου για παράδειγμα υποψήφιος δήμαρχος «πιάστηκε» από την κάμερα να ρίχνει σακούλα με… περιττώματα στο σπίτι του αντιπάλου. Ή αλλού όπου 3 και μισή τα ξημερώματα άλλος υποψήφιος δήμαρχος ξύπνησε με ντουντούκα βρίζοντας με ακατανόμαστες φράσεις τον εν υπνώσει αντίπαλό του, με τη γυναίκα και τα δύο μωρά παιδιά τους μπροστά…)

Άραγε τα αντιπλημμυρικά έργα, όλες αυτές οι απαραίτητες υποδομές, έχουν ολοκληρωθεί σε όλο το φάσμα; Και αν όχι ποιοι ευθύνονται; Οι δήμαρχοι; Οι περιφερειάρχες; Μεταξύ τους τα έχουν ξεκαθαρίσει; Συνεργάζονται Ο αρμόδιος υπουργός; Και πόσα ξοδεύτηκαν; Πόσα ενθυλακώθηκαν; Και από ποιους;
Εδώ είναι που λένε, πιστοί και μη πιστοί μαζί: «ο Θεός να βάλει το χέρι του».

 

Ως κατακλείδα το ανέκδοτο που είχε πει ο Τσίπρας (ο «αδελφικός φίλος» του Ζάεφ) στον Μητσοτάκη (στα τέλη του ’20) και το οποίο μας θύμισαν οι εφημερίδες με την ευκαιρία της παραίτησης Βαρβιτσιώτη και της επαναφοράς του Κύπριου Στυλιανίδη: Όταν φεύγει ένας πρωθυπουργός, λέμε ότι αφήνει τρεις επιστολές. Στην πρώτη δύσκολη στιγμή  λέει στην πρώτη του επιστολή ρίξ’ τα στον προηγούμενο, στη δεύτερη λέει ρίξ’ τα στον υπουργό και στην τρίτη λέει «ξεκινά να φτιάχνεις τις δικές σου».

Μετά την επανυπουργοποίηση του κ. Στυλιανίδη (που «φαγώθηκε» πριν λίγο καιρό, λόγω ανεπάρκειας στην πολιτική προστασία), ίσως θ’ άξιζε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και στον Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέως (που «φαγώθηκε» στην τραγωδία των Τεμπών, έτσι κι αλλιώς λήγει το 5μηνο-6μηνο της κατά Άδωνη «κοντής μνήμης» του Έλληνα).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

54 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μιας και έχουμε δημοτικές εκλογές να μιλήσουμε για τι δημοτική αρχή.Είναι η Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Η δημοτική αρχή,που δεν πραγματοποίησε κανένα μα κανένα δικό της έργο παρά μόνο ότι βρήκε από την προηγούμενη. Είναι η Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Η δημοτική αρχή της οποίας οι παρεμβάσεις εξαντλούνται στην ελαιοφύτευση των πλατειών και στην ακριβή τοποθέτηση του I LOVE KOS και των πανάκριβων ανθέων. Είναι η Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Η δημοτική αρχή η οποία αγνοεί ότι στο νησί της Κω υπάρχει η Καρδάμενα, υπάρχει η Αντιμάχεια – γι’ αυτό παραιτήθηκαν κοινοτικοί της σύμβουλοι- δεν ξέρει ότι υπάρχει η Κέφαλος, το Πυλί και αυτό ακόμα το Ασφενδιού από το οποίο κατάγεται ο δήμαρχος. Γι’ αυτόν υπάρχει μόνο το Τιγκάκι και αυτό όχι ολόκληρο, από την πλατεία μέχρις ένα ορισμένο σημείο στο οποίο έγινε έργο που διαμαρτύρονται όλοι.

    • δεν έχεις αντιληφθεί ότι είναι η είναι η μοναδική δημοτική αρχή μετά την μεταπολίτευση που δεν είχε πλειοψηφία και αντιμετώπισε τις συνεχείς αποχές της τοξικής αντιπολίτευσης και τους αντιπολιτευόμενους παραταξικά προέδρους των κοινοτήτων. Στην κακία, την εμπάθεια και τον κοινωνικό διχασμό δεν επιστρέφουμε.

      • Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ,μια και το λες,που πήρε δημοτικό σύμβουλο που είχε εκλεγεί με άλλη παράταξη.Με τι αντάλλαγμα;Πως αισθάνεστε ο κόσμος που τον ψήφισε;Το ωραίο είναι ξανά κατεβαίνει.Φαντάζομαι θα πει στα πρόβατα ελάτε τώρα ψηφίστε αυτόν γιατί τρώω από εδώ.

  2. Είναι η Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Η αρχή η οποία δεν έβαλε ούτε ένα πετραδάκι σ΄ αυτό που λέμε «ανάπτυξη» της Κω. Αντίθετα άφησε ένα νησί να είναι στον «αυτόματο πιλότο» και να προχωρά μέχρι εκεί που άντεχε μόνο του. Οι υποδομές αφέθηκαν στην μοίρα τους, η καθαριότητα που ήταν το καμάρι του νησιού άρχισε να υπολείπεται και να φτάνουμε σήμερα στην κατάσταση που όλη η πόλη ζέχνει και κανένας δεν ενδιαφέρεται.

    Οι οδοκαθαριστές είναι ελάχιστοι, αλήθεια οι προσλήψεις που είναι; Εξαφανίστηκαν; Ή μήπως εργάζονται «αλλού»;

    Πρόσφατα πριν λίγο καιρό στην οδό Απελλού τα λύματα έκαναν την εμφάνισή τους για να καλωσορίσουν τους τουρίστες χαϊδεύοντας τους τα πόδια, στην αυλή ενός σχολείου φύτρωσαν φυτά μέσα από την άσφαλτο με την οποίαν είχαν επιστρώσει την αυλή πριν μερικούς μήνες – «επάνω στο ξερό χώμα της καρδιάς μου φύτρωσε ένας κάκτος.» (Μίκης Θεοδωράκης).

  3. Σε ποδηλατόδρομους αναφύονται χόρτα και αναγκάζουν τους τουρίστες να επιδεικνύουν τις ικανότητές τους σε ράλι.

    Κάδοι απορριμμάτων ξεχειλίζουν από σκουπίδια τα οποία μυρίζουν απαίσια λόγω της εποχής.

    Μία βόλτα στην λεωφόρο των φοινίκων σε αναγκάζει να κρατάς την αναπνοή σου από την μπόχα που βγάζουν οι κάδοι συλλογής απορριμμάτων.

    Η διαμόρφωση του δρόμου στην είσοδο της πόλης, το επιλεγόμενο και «χωνί» έχει προκαλέσει την δίκαιη διαμαρτυρία όλων των περιοίκων και άλλων επαγγελματικών ομάδων και η μόνη απάντηση από επίσημα χείλη είναι πως «αν δεν λειτουργεί θα το τροποποιήσουμε»!!!!! Ε, φοβερή πολιτική θέση;

    Όλα αυτά αλλά και πολλά άλλα –για τα οποία θα επανέλθω- χαρακτηρίζουν την πόλη μας, χαρακτηρίζουν το νησί μας.

  4. Γι’ αυτούς Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Ο Σ στόχος είναι η με κάθε μέσο και κάθε τρόπο επανεκλογή, είναι ο Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Ο Σ σκοπός τους.

    Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα και τριτεύοντα.

    Τέτοια δημοτική αρχή θέλουμε;

    Tέτοιο δημοτικό άρχοντα –ανύπαρκτο– θέλουμε;

    Αξίζουμε τέτοια αδιαφορία;

    Αξίζει ο τόπος μας τέτοια εγκατάλειψη;

    OXI.Είμαι σίγουρη πως όλοι λέμε ένα μεγάλο μεγάλο ΟΧΙ.

    Βασιλική Μπόμπου

    Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

    Δημοτική Ενότητα Κω

  5. αΑυτά είναι απλά πειράματα, όπως το πείραμα του covid που έτρεξε όλο το κοπάδι μες την βροχή και το κρύο να τσακώνονται ποιος θα πρωτοεμβολιαστει να σωθουν σε μας αλλά και σε όλο τον κόσμο, αφού πέτυχαν αυτά χωρίς το κοπάδι να ξεσηκώνεται τα χειρότερα επονται. Ο τσοπάνος σφάζει το πρόβατο μπροστά στα άλλα πρόβατα χωρίς να αντιδρούν παρόλο που ξέρουν ότι έρχεται και η σειρά τους. Απλά πραγματα .

  6. Οπως βεβαι ξεκαθαρα μας δειχνει οτι ειναι υπηρετης της μεγαλης επανεκιννησης και του Κλαους Βαμπ…τωρα γιατι εμεις ανεχομαστε εναν εκλεγμενο πρωθυπουργο να υπακουει εναν πολιτη ειναι μεγαλη ιστορια που δεν φαινεται να εχει ο λαος την συνειδηση να διαχειριστει !….Οι πληροφοριες που δεχεστε κανουν την διαφορα και την συναινεση σε ενα μελλον πολυ πολυ ζοφερο …!
    https://www.tiktok.com/@vakis_tsiompanidis/video/7278014750464822561

  7. φωτιες..που δεν σβηνουν.μεχρι να καουν τα παντα...πλυμμηρες που δεν ανοιγουν τα φραγματα. μεχρι να βουλιαξουν τα παντα.

    ερχονται καπακι οι αυξησεις..οι νεες ταυτοτητες….αλλο ενα επιτευγματου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Α.Ε .

    ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙ ΑΜΕ ΤΗΝ φιλεναδα Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen -με αυτη που εθεαθη να παιρνει το γευμα του γυμνος..σε μια ταβερνα αυτη η κυρια λοιπον. ζήτησε ουσιαστικά ένα παγκόσμιο σύστημα ψηφιακής ταυτότητας για όλους τους πολίτες σε όλο τον κόσμο.
    , ως βάση για την παγκόσμια ψηφιακή τεχνολογία και την χρήση της για την αναγνώριση ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, !!!!
    «Η ταυτοποίηση δίνει την δυνατότητα στους ανθρώπους να συμμετέχουν πλήρως στην οικονομική ζωή. Διευκολύνει την πρόσβαση στην απασχόληση και την εκπαίδευση, καθώς και σε υπηρεσίες όπως οι τράπεζες, τα κυβερνητικά προγράμματα και η υγειονομική περίθαλψη….αυτα!!!!οποιος κατλαβε…οποιος δεν το εχει καταλαβαινει

  8. Ακραία φτώχεια, πυρκαγιές, πλημμύρες, ληστείες, ασταμάτητη λαθρομετανάστευση, υπογεννητικότητα, ανωμαλία…,draqueen. παιδοβιασμοι..
    Θα γίνουν ΠΟΛΛΑ πραγματακια ακόμα απο .τη ατζεντα 2030 .πλειστηριασσοι.,απραπγη περιουσιων,….νεοι εμβολιασμοι..ταυτοτητες..καταργηση -αλλαγη διατρφικων συνηθειων-θα μας απαγορεψουν τπο κρεας…ερχονται…
    απο εναν….ψεκασμενο!!!ο οποιος θα επιβεβαιωθει συνττομα!!!
    βεβαια ποτε θα ξεσηκωθοιυν οι σκλαβοι. ..ποτε.!!.αφου περιμενουν το μαρκετ Pass,το εβρος pass…το .ζησε λιγο περισσοτερο ..pass ..-ΣΚΛΑΒΕ

    • Άντε να τελειώσει η σεζόν, να κοιμηθείς λίγο, γιατί πάντα τέτοια εποχή η παρακρουση φτάνει στο ανώτατο επίπεδο.Καθε βράδυ ξενύχτι εδώ και 2 χρόνια περίπου που σε παρακολουθώ,η κατάσταση έχει ξεφύγει.Στον ειδικό δεν πηγαίνεις και χειροτερεύει.Αξιος της μοίρας σου, σεκιουριτα/νυχτοφυλακα του κ@λου.Δεν βαρέθηκες;Μονολογεις, βλέπεις ότι σε έχουν όλοι γραμμένο.STAR X ÷ ΜΑΣ ,οι απόψεις σου, κορόιδο… ΟΥΣΤ Κ@ΠΡ@ΣΚ@Λ@….

      • λες και είναι αιτία για τις απόψεις του το ..περασμένο της ώρας.
        φτου σου τσο….. , ρατσιστή.

        • Τα ίδια και τα ίδια κάθε βράδυ.Ναι είναι αιτία το ξενύχτι ενός ανεπροκοπου, ανίκανου προς κάθε άλλη εργασία πλην του νυχτοφυλακα/σεκιουριτα.Στο φινάλε STAR X ÷ MAS οι απόψεις του.

        • Τα ίδια και τα ίδια κάθε βράδυ.Ναι είναι αιτία το ξενύχτι ενός ανεπροκοπου, ανίκανου προς κάθε άλλη εργασία πλην του νυχτοφυλακα/σεκιουριτα.Στο φινάλε STAR X ÷ MAS οι απόψεις του.

  9. ΤΙ σχεση εχει η εταιρεια...τροποποιησης καιρου(ψεκασμα ατμοσφαιρας)..με τα σχεδια ΜΗτσοτακη ...ΤΕΡΝΑ..και πολλα δις

    οχι προς θεου..ειμαστε ψεκασμενοι….εε μιραντα…!!!!οταν ξυπνησεις απο τον υπνο και την αποβλακωση που σε διακατεχει…..θα ειναι αργα..
    ενημερωσου προς το παροον..για την ΕΠΙΣΗΜΗ εταιρεια…ψεκασματος
    https://www.3dsa.gr/el/
    Μας ψεκάζουν ιωδιούχο αργυρό αλλά είναι λένε κάτω από τα όρια επιφυλακής..

    Ελληνική εταιρία τροποποίησης καιρού..
    υποσημειωση…ΔΕΣ » Προστασία από Ακραία Καιρικά Φαινόμενα
    ..πρόγραμμα ΔΑΦΝΗ για την ενίσχυση βροχόπτωσης στην περιοχή της Θεσσαλίας…΄΄
    ΟΠΩΣ και υποσημειωση » Ενίσχυση Βροχής
    Πιλοτικό πρόγραμμα για την ενίσχυση της βροχής στην Κεντρική Ελλάδα…»»»!!!
    ΤΟΜΕΑΣ τεχνολογια…ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ αεροσκαφων…

    υποσημειωση…μετα τις φωτιες..και καψιμο 1,7 εκκα εκτασεων της κιματικςη αλλαγης .βρεθηκε..χημικη ουσια.που προωθει το καψιμο..στο υπεδαφος…η οποια ψεκαστηκε. μερε πριν τις φωτιες .καμια σχεση με πυροσβεστικο υλικο..
    Τωρα μπορειτε αβιαστα να μας πειτε οτι φταιει η κλιματικη αλλαγη

  10. …………Το είχε κλείσει η εφορία.Ξαναλέω αυτό που παραχωρήθηκε δωρεάν σε κάποιους νέους από εμάς τους δημότες του νησιού.Πως να το εξηγήσω αυτό στους φίλους επισκέπτες του νησιού;Περνάει στο ντούκου.Καταλαβαίνετε τι έγινε;

  11. ..πριν βριζεις παλι χρυση αυγη..κκε..σπαρτιατες ,θεσαλους..βελοπουλο…οπως παντα,..στον αντιλογο σου…
    μερικα ευχαριστα πραγματα για την φτωχη κοινωνικη ταξη που προβλεπεται απο τΗΝ ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

    ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ Ττων σπαρτιατων,,ανεξαρτητα αν στηριζονται απο χιλιαδες κοσμο.. δειχνει ποσο ., δημοκρατικη..ειναι
    η μόνη λειτουργία που μπορεί να κάνει σωστά είναι να κλεβει το δημόσιο χρήμα που μαζεύεται από ΕΜΑΣ και να το μοιράζεται με τη συμμορία του και τους κολλητούς του
    ΜΙΑ ΖΩΗ στην μιζα. κομπινες δις για να κονομησει ηβρωμο οικογένεια ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΚΑΙΙΚΟΥ του και τα ξένα κοράκια
    πληρώνουμε δισεκατομμύρια σε φόρους και χαράτσια… ΜΗΔΕΝ ΥΓΕΙΑ…ΜΗΔΕΝ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΦΟΡΩΝ..ΑΥΞΗΣΕΙΣ..ΦΟΡΟΥ,ΡΕΥΜΑ.ΤΡΟΦΙΜΩΝ ..λαθρομεταναστευτικο…καλει αντι να διωχνει..
    καμμενη γη,.,πλυμμηρισμενη γη…

  12. + Υποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων και χαράτσι για τις φυσικές καταστροφές (ΠΟΙΟς ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΒΡΕ Μ@Λ.. ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ…
    εκτος των αυξησεων στα τροφιμα ,ρευμα..φορους…ερχεται
    +θέσπιση νέου φόρου με πρόσχημα τις φυσικές καταστροφές που οι ιδιοι εσκμμμενα προκαλουν..με τις ελλειψεις..και εχωντας ηδη συμφωνιες με κολλητους ΤΕΡΝΑ..για ανεμογενητριες,,και ολα τα εργα της ελλαδας
    + ερχεται δημόσια διαβούλευση για την κατάργηση των ΝΠΔΔ των δήμων
    μια ΕΛΛΕΙΝΗ οικογενεια..υποταγμενη σε ξενα fund,συμφεροντα..πατερας.,μανα ,θειος
    γιος.. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

  13. + Υποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων και χαράτσι για τις φυσικές καταστροφές (ΠΟΙΟς ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΒΡΕ Μ@Λ.. ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ…
    εκτος των αυξησεων στα τροφιμα ,ρευμα..φορους…ερχεται
    +θέσπιση νέου φόρου με πρόσχημα τις φυσικές καταστροφές που οι ιδιοι εσκμμμενα προκαλουν..με τις ελλειψεις..και εχωντας ηδη συμφωνιες με κολλητους ΤΕΡΝΑ..για ανεμογενητριες,,και ολα τα εργα της ελλαδας
    + ερχεται δημόσια διαβούλευση για την κατάργηση των ΝΠΔΔ των δήμων
    μια ΕΛΛΕΙΝΗ οικογενεια..υποταγμενη σε ξενα fund,συμφεροντα..πατερας.,μανα ,θειος
    γιος.. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

  14. ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟΥ ΣΚΑΪ (ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ)ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ…ΜΕΤ ΑΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ… ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ
    ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΤΙΜΗΣ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΕΒΡΑΙΟΙ, ΚΛΠ), ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΗΔΗ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟ 25-75 % ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.
    ΚΑΛΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΈΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΑΜΠΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ (ΒΛ. ΧΑΡΠ) ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ, ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΤΙΜΗΣ,..ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟΚΛΑΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

    https://www.youtube.com/watch?v=jNK3ZkJ6PrQ

  15. ΜΕΤΑΝΣΤΕΥΤΙΚΟ
    ..ιδια πολιτικη συριζα..
    ΔΕΝ αντιμετωπιζει το μεταναστευτικο αλλα το ενθαρυνει με τις παροχες που δινουν στους εγκατεστημενους μεταναστες,και στην ευκολια χορηγησης ασυλου.
    Δεν απευλανονται απο εκει που ηρθαν ουτε αντιθετα…τους δινετα εργασια μονιμη και νομιμη..
    εκτος αυτο υπαρχουν αποδειξεις οτι .. χρηματοδοτουνται υπογειως απο ευρωπαικες κυβερνησεις για να πληρωνουν ατομα για τους διακινητες ΓΙα ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΝ…και εντολες στο λιμενικο να τους περιθαλπει… διασωση το ονομαζουν…,παρεχοντας τους παραλληλα οδηγιες για το πως θα κατευθυνθουν προς την ελλαδα..μεσω εβρου,νησιων
    δηλαδ ενα καλοστημενο και οργανωμενο σχεδιο ..ποσο θ ακοστιζει στον ελληνα αυτο??κοινωνικα.οικονομικα..??.

  16. https://www.3dsa.gr/el/drasthriothtes/tropopoihsh-kairou
    τελευταία πτήση της εταιρειας ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΑΚΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ήταν 04/09/2023 πάνω από τη Θεσσαλία!!!..μετα ηρθαν οι μελισσες…..

    Στοιχεία πτήσης, εταιρεία και ημερομηνία τελευταίας πτήσης στις 09/09/2023.υπαρχουν..
    ο ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΤΗ.ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΧΗΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΨΕΚΑΣΜΑΤΟς …για την ακολουθη εταιρεια.. ΓΙΑ ΤΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2023 αναρτημενα στο διαδυκτιο για οποιον ενδιαφερεται ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΓΑ(οργανισμο ελληνικων γεωργικων ασφαλισεων(650 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΜΑ

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΔΩ
    http://www.naturalife.site/2018/08/blog-post.html?m=1
    ΜΠΕΕ

  17. Κυρία Μιράντα... Άκουσες και εντυπωσιαστηκες από την ομιλία του Μητσοτάκη..

    Τα ίδια παραμύθια σου έλεγε και η μαμά σου Για να φας την φαριν λακτε…. Τόσο μπαγλαμάς…

  18. https://youtu.be/rf78rEAJvhY?si=gXerp4MERg0pKLrE

    Θα ξυπνήσετε όλοι θέλετε, και θα αναγκαστείτε να δείτε την πραγματικότητα..
    Εντάξει Μιράντα,, το λύσαμε το θέμα,, ??

    Από ένα » ψεκασμενο..
    Ααα ξέχασα να σου πω.. Εμείς οι ψεκασμενοι..λέγαμε και για ζωή σε άλλον πλανητη..
    Τώρα το επιβεβαιώνει …Ο Ευαγγελάτος. Χαχα…. Που τον παρακολουθείς
    . ..

  19. Συνεχίζουν κάποιοι να ασχολούνται μαζί μου,να βρίζουν όσους έχουν ,όχι άλλη άποψη,απλά άποψη και γνώμη.Οι ίδιοι δεν έχουν τίποτα εκτός από μίσος και βρισιές,σε πολιτικούς,δημοσιογράφους οτιδήποτε,ΧΩΡΙΣ ποτέ να που την γνώμη τους.Χρινια εδώ έχετε δει κάποιον να λέει τι γνώμη του,εκτός ίσως από τον ΨΙΤ.Δεν συμφωνώ μαζί του αλλά έχει μια άποψη.Ο νεοδημοκράτης που σχεδόν έχουμε ίδιες απόψεις,εκτός του ότι αρκετές φορές κατεβαίνει στο επίπεδο των τραγικών σχολιαστών και τους βρίζει.Αλήθεια ξέρετε άλλον με άποψη;Ακόμα χειρότεροι είναι κάποιοι προοδευτικοί αριστεροί που αφήνουν τους φασιστες να βρίζουν χωρίς αντίλογο,απλά επειδή βρίζουν τον Μητσοτακη.Τραγικό.

  20. Θα το πω αλλιώς μπάσκετ και περάσει.Το κρύβουν και δεν ξέρω γιατί,ενώ είναι πελώριο θέμα για την πόλη μας.Πόσες συνεργατικές έγιναν πει δημαρχίας Καϊσερλή;Ξέρετε τι λογική που τις έκανε και έδωσε δημοτική περιουσία και διαφορά προνόμια να δουλέψουν «νέοι».Λοιπόν μια συνεργατική από αυτές πιάστηκε από την εφορία να κλέβει.Ακούσατε κάτι;Μάλλον έχουν τα «μέσα» στον τοπικό τύπο και η αντιπολητευση του Κυριτση κοιμάται η λόγο εκλογών κάνει τον «κινέζο»μην χάσει καμία ψήφο κατά λάθος..

    • επειδή φεύγουν τώρα τελευταία πολλοί που ανήκαν στης τάξεις του δημοσίου, έφυγαν πανομοιότυπα αλλά χωρίς να λένε τον λόγο ,το μικρόβιο είναι δικαιολογία η υποχρεωτικοτητα έχει αυτά τα αποτελέσματα και δεν θα το πουν ποτέ, λυπάμαι για τα ελληνόπουλα που υποχρεώθηκαν να φύγουν τόσο νωρίς…

    • κι αν εμείς που παίρνουμε ζωή δεν προσέχουμε την υγεία μας και δηλητηριάζουμε το σώμα μας? ο νοων νοειτω

  21. ΦΟΡΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΙΣ… ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΠΑΞΙΣΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

    -ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος του market pass, λέγοντας ότι θα συνεχιστεί ως το τέλος του χρόνου μόνο στη Θεσσαλία και τον Έβρο.
    – προανήγγειλε φορολογικά μέτρα για τον τουριστικό τομέα. Όπως είπε, με στόχο να ενισχυθεί το ταμείο έναντι κλιματικών καταστροφών θα αυξηθεί ο φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία.
    -υποχρεωτική ασφάλιση όλων των περιουσιών, όλων των σπιτιών, όλων των παραγωγικών μονάδων από φυσικές καταστροφές
    -θέσπιση νέου χαρατσιού με πρόσχημα τις φυσικές καταστροφές

  22. βρε τι συμπτωσεις ειναι αυτες.. ΟΛΑ .ολα οργανωμενα μελετημενα ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ

    Αναρωτιέσαι γιατί καίγεται όλη η Ελλάδα KAI οτι δεν μπορει να καει..πλυμηριζει.. η ηη Η ΧΙΟΝΙΖΕΙ//(ATTIKH ΟΔΟΣ 2022!!αλλη συμπτωση ποιος ανελαβε το εργο..
    ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ :καταρχην να ξεκινησουμε με το ποιο ανελαβε τα αντιπλημμυρικά έργα στην Θεσσαλία μετά τον «Ιανό» και ΠΟΥ κατέρρευσαν κατά την πρόσφατη κακοκαιρία!!ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ(πεθερος υπουργου ΝΔ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ)
    Δευτερη συμπτωση : Κωστής Μιχαλάκης στέλεχος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Ο Κωστής Μιχαλάκης είναι ο γιος του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων (υπό τον Κώστα Αγοραστό) Χρήστου Μιχαλάκη.
    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEitTKpI6h8xXbjFOO8Kl7n62_UUJHGX02g_ApCnMlN-QsKMGi0JTbbldz-s_fq88CXVUI8NR927Bc8IoPwko5_BGSPBtzVcljQjGp6EG4moxoX_6AF82NmxK-YSTT2FpDrEwTWOKHxGgCxn1POOGPW_scAmCLjxhZVKtm-iq50-i27AZ2_hvEagvw/s1352/%CE%9C%CE%99%CE%A7%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%99%CF%82.jpg

    ΤΡΙΤΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ…¨μετα το …χιονι…στην αττικη οδο..παλι επι ΝΔ 2022…
    ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΓΕΡΚ ΤΕΡΝΑ
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΕΠΙ ΝΔ

  23. θυμαστε την χιονοπτωση στην αττικη οδο?
    Τρεις ακριβώς ημέρες πριν την έναρξη της χιονόπτωσης ,το ΤΑΙΠΕΔ , δημοσιεύει στηνΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ την προκήρυξη με την οποία καλούνται οι παλαιοί ιδιοκτήτες -εκμεταλλευτές και κάθε ενδιαφερόμενος να μετάσχουν σε διαγωνισμό για να συνεχίσουν να έχουν την χρυσοτόκο όρνιθα για άλλα 25 χρόνια.
    ,δύο ημέρες πριν την χιονόπτωση 22 γεναρη 2022 δημοσιεύεται ένα ρεπορτάζ ,σύμφωνα με το οποίο θα πάει κοντά στα δυο δισεκατομμύρια ευρώ το τίμημα του διαγωνισμού.
    Την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ. ποιος την αναλαμβανει τωρα 2023 ??Η ΓΕΡΚ ΤΕΡΝΑ!!.
    https://www.naftemporiki.gr/business/1514216/attiki-odos-me-ti-voyla-sti-gek-terna-ola-ta-stoicheia-gia-to-megalo-ergo/
    Τεράστιο ποσό 2 δις.. για αγορά και για να το πραγματοποιήσει κάποιος θα πρέπει να υπολογίζει ότι θα βγάλει τουλάχιστον τα τετραπλάσια κέρδη στην 25ετία.
    Δηλαδή κέρδη κοντά στα 6-8 δις στα 25 χρόνια,δηλαδή κοντά στα 300 με 400 εκατομμύρια το ΧΡΟΝΟ!!!
    ο Μητσοτακης ..συναπτει συμφωνιες .ο πεθερος του γεραπετριτη (υπουργος ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ..εκτελει
    https://www.newsit.gr/ekloges/giorgos-gerapetritis-aytos-einai-o-neos-ypourgos-epikrateias/2828068/

  24. Θα πληρωνουν.. Φορους τα 9 εκκατομυρια ελληνες για 5 χρονια.. Οπως ανακοινωσε ο κουλης… Ευτυχως που δεν βγηκε ο βελοπουλος.. ΗΝικη, οι οι σπαρτιατες…. Χαχα…
    Ααα.. Ξεχασα. Το 1 εκκατομυριο λαθρο που τον ψηφισαν… Δεν θα πληρωνουν φορο….!!!! Και θα εργαζονται οι μισοι μαυρα.. Οι μισοι νομιμα… …
    Επισης… Τα σπιτια των ελληνων που θα παιρνει ο κουλης, τα επομενα 5 χρονια… Απο τους ελληνες… Σε συνεργασια με τις τταοεζες… Εφοσον… Οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν προβλεψαν την ακριβεια στα τροφιμα.. 1000%..του ρευματος, της βενζινης. Αναγκαστικα.. Οσοι επιβιωσουν….αφου δεν θαχουν να φανε λογω ακριβειας. για να πληρωσουν τις υποχρεωσεις του φορους,, του κρατους, τραπεζες, τα ρευματα.. Τελη,. Τελη κλιματιλης αλλαγης,, τελη αερα, τελη οξυγονου,, τελη που ζεις στην ελλαδα. .. Θα λιμοκτονησουν. .. Πληρωνοντας μονο τους φορους….. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ.
    το μονο που δεν ειπε ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Να . ευχαριστησει τα προβατα.. Που τιν εβγαλαν…

  25. ΣΥΝΟΙΛΙΚΑ 5.000 σε 15 μέρες
    τον Σεπτέμβριο του 2022 1.656. Από την αρχή της χρονιάς, η Λέσβος έχει δεχθεί 6.620 πρόσφυγες και μετανάστες, η Σάμος 3.740, η Ρόδος 2.435, η Κως 1.987, ενώ η Χίος 1.190

    Ας ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ
    ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ..ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ..ΓΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.,.χωρισ ελληνες..θα πολεμησουμε τον ναβιτισμο ειπε ο κουλης….
    χαχαχαχαχαχα

  26. Επιτέλους θα ξυπνήσετε να καταλάβετε ότι δεν θα μείνει ούτε ένας με τα θρομβόλια που έχετε κάνει; πηγαίνετε να μάθετε για τα π (ε)ωτόκολλα θεραπείας

  27. Λιγο παραξενα ειναι αυτα δέντρα είναι αυτά που ξεφόρτωσαν στις 12/9/23 στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης
    ξεφορτωνουν τα πρωτα δεντρα…»αναδασωσης¨» μηκος 50 μετρων
    θα ακολουθησουν και αλλες..δενδροφυτευσεις,,,,,
    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwv0Xi4fEq5kn7kzmumfS37HYdlES5J_Q-LIY3eesP0R5VewudYlHLX2ACrKfm8cfpJWXqMicI0r6baXiBsiazlDhRAnzGJfyWOsnqOh5z-ZCdJP64jAj6uIGruhGnnoULz8SWiuM4rFtaJUBFgi_i6rqGAHJhIEby0GrS0aevxvCAQCjDpysGy94xkq8/s1000/2023-09-19_200427.png

  28. ο τουρισμος παντως παει καλα...ειδικα απο τις αφρικανικες..χωρες.λιβυη,αφανισταν.ΝΔ 41%

    αυτες τις μερες ειχαμε overbooking..δεν ειχαμε δωματι αν ατους βαλουμε…και τους στελναμε σε αλλα ξενοδοχεια….ας πουμε σρο ξενοδοχειο της κω….που απαριθμει 3600 ατομα με πρωινο μεσημερινανο βραδυνοall inclusive…
    Χιλιάδες παράνομοι αλλοδαποί έχουν κατακλύσει το κέντρο της πόλης της Ρόδου μετατρέποντάς το σε «hot spot»! – Υπό διάλυση της αστυνομικά τμήματα του νησιού
    συγκεκριμεν αγι ανα μην νομιζετε οτι σας κοροιδευω….ηδη απο χθες
    Στο κέντρο της Ρόδου, εκατοντάδες παράνομοι αλλοδαποί επσιη δεν εχου ξενοδοχειο…τρώνε και αφοδεύουν στο κεντρο της πολης.. περιμένοντας να μεταφερθούν στa all inclusive HOTSPOT Κω και Λέρου!

  29. ΘΕΛΩ να μου πει η μιραντα..τι καταλαβαινει απο αυτο το βιντεο...

    ετσι θα σαςλυθει η απορια γιατι ερχονται κατα 1000-1000
    https://www.youtube.com/watch?v=ewXTL6yom1c
    Την αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού ανακοίνωσε και επίσημα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
    πριν ενα ετος….-

    επισης δεν το βγαζει μονος του..να μαθει ..ποιον υπηρετει!!!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=liZrkHvLqPc&t=28s
    (ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ: ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ.. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    Να αναφέρουμε επίσης, πως ο Κος Σόρος, φέρεται να ελέγχει και να χρηματοδοτεί κάποιες από τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται και στην χώρα μας.
    τι εκανε ο μητσοτακης οπως ο ΣΥΡΙΖΑ..
    ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΟΧΙ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ
    -Ελληνική Ιθαγένεια σε ΟΛΑ τα παιδιά λαθρομεταναστών και προσφύγων σε πρώτη φάση και στην δεύτερη ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !
    -Να μην υπάρχουν κλειστά κέντρα Φιλοξενίας,συμβαινει στην κω..και παντου
    -ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ-συμβαινει σε ολα τα hotspot
    -ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    -ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    -ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
    τι εντολες εκτελει..Η ΝΔ .το ιδιο αφεντικο με ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

  30. ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ..πχ..ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΚΤΛ και των εντολοδων τους

    είναι η παγκοσμιοσκατοποίηση των λαών, δηλαδή η ανάμιξη με λαούς αμόρφωτους και ηλίθιους, έτσι ώστε να δημιουργηθούν κοινωνίες ευκολότερα διαχειρήσιμες από την παγκόσμια εξουσία των τραπεζιτών και την ΕΛΙΤ

    Μία τέτοια ηλίθια μάζα είναι σαφώς οι Ισλαμιστές που πιστεύουν στην μετά θάνατον καλοπέραση με τις 72 παρθένες σφάζοντας κάθε άπιστο..βιαζοντας κοπελες..
    μια φυλη που ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΙ..
    Η επιβολή του εποικισμού στην Ελλάδα με αλλοεθνείς λαθροπίθηκους ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΧΕΔΙΟ..
    Που είναι η Αστυνομία και γιατί δεν επεμβαίνει, υπάρχουν διαταγές να αφήσουν τους ξένους να καταπατήσουν το Σύνταγμα και τα δικαιώματα της Ελλάδας και των Ελλήνων.με εντολες αντιθετα να .διασωζουν……καθημερινα 1000 αποικους ????

  31. Ένα είδος φασισμού είναι και η απεργία σήμερα.Κάποιοι αποφάσισαν να ταλαιπωρήσουν τον κόσμο και να βλάψουν την Ελλάδα.Τους χαλάει να πηγαίνουμε μπροστά.Απεργούν οι δημόσιοι υπάλληλοι που δουλεύουμε για να τους ταΐζουμε γιατί;Γιατί απεργεί το Μέτρο παράδειγμα;Τι τους αφορά ο νόμος;Ο νόμος αφορά τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.Ξεφτυλες την κυβέρνηση θίγετε η τη χώρα που ξαφνικά ο κόσμος στο λιμάνι δεν μπορεί να πάει στο αεροδρόμιο;Η πλάκα είναι ότι από ότι είδαμε το νομοσχέδιο μας ευνοεί.Το μόνο που επιρεάζει εμάς στα ξενοδοχεία είναι ότι τις Κυριακές που δουλεύουμε έτσι και αλλιώς θα πάρουμε +40% πάνω στο +75% που περνάμε.Συνδηκαληστες φασιστες έρχεται η σειρά σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ