Ποιά είναι τα αναπτυξιακά projects για τον Δήμο Κω την επόμενη μέρα των εκλογών;

112
5505

Ποιά είναι τα αναπτυξιακά projects για τον Δήμο Κω την επόμενη μέρα των εκλογών;

Με αφορμή τη δημόσια συζήτηση  απολογισμού 2022 της Δημοτικής αρχής και τις προεκλογικές θέσεις προτάσεις που διατυπώθηκαν από τον δήμαρχο, αλλά και τους υπόλοιπους επικεφαλής -υποψήφιους δημάρχους Κω,  ένας μικρός παραλληλισμός με την συζήτηση που γίνεται για τα αναπτυξιακά τουριστικά project της επόμενης μέρας της Ρόδου.

Στόχος η καθιέρωσή της σε ένα τουριστικό θέρετρο παγκόσμιας εμβέλειας και τεσσάρων εποχών, που θα προσελκύει εκατομμύρια τουρίστες υψηλής ποιότητας απ’ όλον τον κόσμο.

Ανάμεσα στις ήδη γνωστές επιδιώξεις (ανάδειξη της Ρόδου ως προορισμού τεσσάρων εποχών, προσέλκυσης κινηματογραφικών παραγωγών (Film tourism) και ως προορισμού τέλεσης γάμων (destination wedding), ξεχωρίζουν ιδιαίτερα:

-Η αναβίωσης του Κολοσσού της Ρόδου, ενός από τα 7 θαύματα του αρχαίου κόσμου (Μια παλιά πρόταση που φαίνεται πως έχει ωριμάσει σημαντικά με την κατάλληλη αναζήτηση πηγών χρηματοδότησης ως ένα τεράστιο asset για τη Ρόδο, ένα εμβληματικό και μοναδικό landmark, το οποίο θα αξιοποιηθεί κατάλληλα για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη του νησιού).

-Η ίδρυση Διεθνούς Πανεπιστημίου Τουριστικών Σπουδών (με ξενόγλωσσα προγράμματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών) Με προγράμματα, δηλαδή, τα οποία θα απευθύνονται και σε ανώτερα στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων, που θα εκπαιδεύονται σε αντίστοιχα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά τμήματα, επιδιώκοντας να στελεχώσουν ανώτερες και υψηλά αμειβόμενες διευθυντικές θέσεις σε παγκόσμιους τουριστικούς ή επενδυτικούς κολοσσούς.

-Η δημιουργία τεχνητού υποθαλάσσιου μουσείου για καταδυτικό τουρισμό (Το διασημότερο τεχνητό υποθαλάσσιο μουσείο στον κόσμο βρίσκεται στο Μεξικό, κοντά στο τουριστικό θέρετρο του Cancun και αποτελεί βασικό τουριστικό αξιοθέατο της περιοχής. Ένα ακόμη υποθαλάσσιο μουσείο εγκαινιάστηκε το 2021 στην Αγία Νάπα της Κύπρου. Το δημιούργημα του Βρετανού καλλιτέχνη Jason deCaires Taylor, που επιμελήθηκε και το αντίστοιχο υποθαλάσσιο μουσείο στο Μεξικό, κόστισε μόλις 1 εκατομμύριο ευρώ και τα 93 γλυπτά του μουσείου αναμένεται να προσελκύσουν σημαντικό αριθμό από τα 6 εκατομμύρια πιστοποιημένων Ευρωπαίων δυτών).

-Κατασκευή πρότυπων οικισμών για την ανάπτυξη της silver economy, με σκοπό την προσέλκυση εύπορων αλλοδαπών συνταξιούχων για μακρά διαμονή ή μόνιμη εγκατάσταση, όπως έχω αναπτύξει σε παλαιότερο άρθρο μου. Πρόκειται για μία αγορά, η οποία σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης προσεγγίζει σήμερα τα 5 τρισεκατομμύρια ευρώ, με αυξητικές τάσεις, σύμφωνα με σχετική έρευνα της διαΝΕΟσις. Η χωροθέτηση των προτεινόμενων οικισμών θα γίνει βάσει κεντρικού ή περιφερειακού σχεδιασμού).

-Κατασκευή πολυτελών ξενοδοχειακών συγκροτημάτων με overwater bungalows. (Τα overwater bungalows, τα δημοφιλή ξενοδοχεία σε εξωτικούς προορισμούς με δωμάτια που είναι κτισμένα πάνω στο νερό, αποτελούν ίσως την πιο εμβληματική εικόνα του παγκόσμιου τουρισμού. Εκτιμάται ότι ότι στο άμεσο μέλλον θα ξεπεραστούν τα υφιστάμενα νομικά εμπόδια και τότε θα δούμε και στην Ελλάδα ανάλογα καταλύματα).

Εύλογα, διερωτάται κανείς -εν μέσω μάλιστα μιας ιδιαίτερης, υποτονικότερης και με χαμηλότερο τον πήχη των προσδοκιών, σε σχέση με παλαιότερες και πιο πλούσιες σε μεγαλόπνοους στόχους υποσχέσεις, προεκλογικής περιόδου- οι αντίστοιχοι στόχοι (αναπτυξιακά projects) της Ιπποκρατικής Κω ποιοι/α είναι;

-Η πανεπιστημιακή σχολή που «χάθηκε στη μετάφραση»;

-Το υπό ίδρυση (με ή χωρίς αστερίσκους και νεότερη ενημέρωση) μεταπτυχιακό;

-Το (διαρκώς εξαγγελλόμενο και μηδέποτε υλοποιούμενο) νέο νοσοκομείο;

– Το αναξιοποίητο κεφάλαιο «Ιπποκρατική Κως»; (η Ρόδος θέτει ως στόχο ένα γιγαντιαίο Κολοσσό και η Κως… ακόμα δεν αξιώθηκε να στήσει ούτε ένα περίοπτο άγαλμα του Ιπποκράτη -στον οποίο βασίζει την παγκόσμια επωνυμία της).

– Η αξιοποίηση των Ιαματικών Πηγών του νησιού και του θερμαλισμού;

– Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και ο χειμερινός τουρισμός;

– Η υποδομή για κρουαζιερόπλοια (ο πολυεξαγγελλόμενος μόλος που δεν έγινε), εν γένει το κεφάλαιο λιμενικές εγκαταστάσεις (μετά και το πάθημα με την πολύπαθη Σέγκεν);

Αλήθεια, υπάρχει κάτι το χειροπιαστό και επεξεργασμένο που θα δώσει μια νέα σπίθα ή μια «νέα πνοή» (που «έπαιζε» πολύ ως έκφραση παλαιότερα) σε όλα τα παραπάνω αλλά και σε κάτι ακόμα μεγαλύτερο, ποιοτικότερο στοχοθετημένο και διεκδικήσιμο όπως επί παραδείγματι, τα αναπτυξιακά projects της γειτονικής μας Ρόδου;

 

112 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιάννη όχι άγαλμα της εμβέλειας του Ιπποκράτη δεν κάναμε αλλά ούτε και καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τον φάκελο που θα ανακηρύξει το Ασκληπιείο ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ και τον ιπποκρατικο όρκο ως μνημείο πνευματικής κληρονομιάς. όσο για τα δωμάτια στο νερό με την κλιματική αλλαγή την επιθετικότητα της φύσης σε σεισμούς τσουνάμι πλημμύρες και βίαιες καταιγίδες καλλίτερα μην το τολμήσουμε.

  2. Διεθνές καταρέζιλο για μια ακόμα φορά, φύγετε λέει στα υψώματα...

    Παππούς με δυο εγγόνια και την κόρη του 10 ώρες πάνω στο νεροχύτη της κουζίνας καθώς πλημμύρισε 1.3 μ το σπίτι μέσα και δεν πρόλαβε να φύγει. Θα έρθει λέει ελικόπτερο με βάρκα να τους σώσει.
    εδώ μέσα έχουμε δύο πανηλίθιος που μας κουνάνε το δάκτυλο!!
    δύο κοπρίτες που μιλούν για το αναθεματισμενο 41% .
    ποτέ δεν είχε τέτοια γεγονότα αρνητικής επικαιρότητας η χώρα μας.
    η ξεφτύλω η πατσαβούρα ασχολείται με τον Καθιδιάρηθ ακόμα

  3. https://youtu.be/IOPyN4k6pNU?si=-U5EwGhqebG4gxgd

    Πάμε κατά διαόλου σε κάθε πτυχή της ζωής μας, ζούμε κατά τύχη, αλλά ευτυχώς η οικονομία και οι CEO κάθε εταιρείας που πνίγει έναν ΑΜΕΑ ευημερούν…
    Μητσοτάκη εσύ θα στρώσεις την κατάσταση… Ακόμα στην αρχή είμαστε, έχουμε όλο τον καιρό μπροστά μας…Να πάρουμε μερικές χιλιάδες αστυνομικούς και λιμενικούς ακόμα να πίνουν καφέ και να κοιμούνται ενώ φαίνεται ότι κάνουν υπηρεσία…
    Δεν υπάρχει βροχή. Απλά μας φτύνουν.
    οι σαλίγκαροι ποτέ βγαίνουν να γράψουν;
    η ώρα είναι περασμένη..

    • Δεν έπνιξαν κανένα άνθρωπο οι CEO ανθρωπάκι.Συνδικαληστες του ΚΚΕ είναι.Μέλη του ΠΑΜΕ ήταν.Άντε να δούμε πια.Δεν βλέπετε σιγή από το ΚΚΕ;Ο ΓΓ Κουτσουμπας με τις ατάκες του που είναι;Τα κρατάει ακόμα στο κόμμα έτσι;Τέτοια είστε.

      • πατσαβούρα, αναγνώρισε τα εγκληματικά λάθη,τις παραλήψεις,τις παλινωδίες,τις κωλοτούμπες,την ανυπαρξία,την φαιδρότητα του αρχηγού σου,το μπάχαλο.. μιλάς ν……….. που είχατε εργαλειοποιήσει τους νεκρούς στο Μάτι και τώρα κάθε μέρα δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώνει, ηλίθια,βγάλε το σκασμό πατσαβούρα

      • ΄΄ανθρωπάκι΄΄; τί εκφράσεις είναι αυτές; στήν ψυχολογία αυτό αναφέρετε ώς αίσθηση ΜΕΓΑΛΕΊΟΥ.

        • Ανθρωπάκι=κάτι σαν άνθρωπος χωρίς δικιά του σκέψη.Αυτό εννοώ φιλόσοφε .

        • Στην γλώσσα της πραγματικότητας που αγνοείς, λέγεται δούλεμα

          https://youtu.be/LgRcY4I-8Ek?si=h1CeuXKFX8XF7egD

          οι αντιδράσεις είναι αντίστοιχες των δράσεων.
          στο ξανάπα,το ότι δύο μαλάκες εδώ μέσα,πολιτικοποιουν και κομματικοποιούν τα πάντα μέσα απ’ την δική τους βόλεψη,δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα τους αγνοούν..εσύ είσαι το σκουληκάκι.
          σαλιγκάρι.
          βλάκα με υπογραφή.

        • Ουρά για λίγο νερό είχαμε να ακούσουμε από τους παπούδες μας στην κατοχή

          τ ακούς μαλακά;τέτοιες ώρες ζητάς ένα συγγνώμη από όλους που τέσσερα χρόνια έλεγες εγκληματίες.. κοιτάς τα δικά σου λάθη και το που έφερες την χώρα.
          κάθεται όλο το φόρουμ και βλέπει μια πατσαβούρα να μας κουνά το δάκτυλο..άσε μας ρε βλάκα.. κοίταξε να σκουπίζεις τα σάλια σου

        • ..το επιτελικό κράτος μερικών… ξεπερνά όλα τα αναχώματα των ποταμών!

          Μέχρι και ο πορδοσαλτε κράζει…

        • Ρε γι αυτά θα μας πεις κάτι;που πήγαν τα λεφτά;άιντε βρωμόσκυλο

          Την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2020, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, προέδρευσε στην Επιτροπή Συντονισμού Μεγάλων Έργων Υποδομής.

          Ο κ. Καραμανλής εισηγήθηκε και ομόφωνα αποφασίστηκε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία ανάθεσης έργων αποκατάστασης ύψους 150 εκατ. ευρώ στην περιοχή της Θεσσαλίας από το φαινόμενο «Ιανός».

          ΤΕΡΝΑ: ξεκίνησαν τα έργα 143 εκ. ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών στην Θεσσαλία από τον “Ιανό”

        • και άσε τα μαθήματα ψυχολογίας,στην γλώσσα την καθομιλουμένη ο λόγος σου ονομάζεται ‘κυνισμός’…
          πες ότι όλος ο πλανήτης βλέπει από την παραμονή της Καθαράς Δευτέρας και μέχρι τώρα…

        • Έχει η ψυχιατρική ορολογίες 'ως' ,'ωσάν',σαν, κάτι σαν, έως σαν'?

          μα σας παρακαλώ, μη λαϊκίζεται, δεν είναι ώρα για φθηνή αντιπολίτευση»! Ποιοί τα λένε αυτά; Αυτοί που όλη τους η πολιτική καριέρα χτίστηκε πάνω στην σκύλευση των νεκρών στο Μάτι; Λίγη ντροπή βρε εκεί στη ΝΔ, λίγη τσίπα!

          επ ευκαιρίας η ψυχιατρική προσφέρει βοήθεια σ όσους της το ζητήσουν, ειδικά σ αυτούς που χάνουν την ψυχραιμία τους προσφέρει και ταμπλέτες από 2 έως και 100 Μίλγκραμ.

      • δεν ξέρουν πώς να το γιορτάσουν οι πληγέντες…αφού όσοι έχασαν το βίος τους,τα τρακτέρ,τα ζώα,το οικιακό εξοπλισμό , χάρηκαν που έστησαν πάρτι στις ταράτσες..δεν.μπηκαβ στα ελικόπτερα απ τη χαρά τους.

      • Γνωρίστε και την ειδικό που ασχολείται με τσιμέντο ταχείας πήξεωευ

        αφού πήρε την εξυπνάδα όλη αυτή η σχολιαστής,που να προλάβουμε εμείς..
        πατσαβούρα που πάντα θα μαζεύει λάσπες

      • Έχει χαθεί η μπάλα και ορισμένοι παραμένουν η μικρή αμετανόητη μειοψηφία

        Αλλά αυτό τους καίει, παρότι είναι σχεδόν 2 μήνες μετά!!! Μη χάσουν την καρέκλα και τα πλεονεκτήματα της, ξέρετε ποιά!

        https://www.newsit.gr/ellada/kakokairia-karditsa-eimaste-250-atoma-stin-marathea-stis-taratses-mas-xoris-nero-kai-fagito-epi-dyo-meres/3854203/

        μόνο απολυταρχικά καθεστώτα θα συμπεριληφθούν έτσι,ακόμα και οι οπαδοί τους που κατάντησαν τσογ…..

      • παίρνεις και δύο δωδεκάδες νερό του Ολυμπίου Διός.

      • τα σχόλια σου αποτελούν αιτία εγκλεισμού,τόσο καιρό αυτοί που σου απαντούν το γνωρίζουν καλύτερα και απ’ τον γιατρό σου.

      • καθότι για 5η μέρα η Εθνική οδός είναι μη προσβάσιμη για αυτοκίνητα,δίτροχα, νταλίκες,κάπου εκεί στο μέρος με το δυστύχημα των Τεμπών όπου το νερό έφτασε τα 18 μέτρα.
        έχεις καμία ενημέρωση με εξωλέμβιες πόσο θα πληρώσω;
        εικόνες χώρας Δυτικού κόσμου.

  4. θα μπορούσε να φτιάξει λιμάνια και μόλους σε ηπειρωτικές ορεινές περιοχές της κεντρικής Ελλάδας.Μονο ένας ηγέτης Άριστος θα μπορούσε να μετατρέψει σε Βενετία την Καρδίτσα και Τρίκαλα.Αφου έκανε έκκληση για να δώσει άδειες για γόνδολες ..

  5. Τι περιμένετε από το ΑΝΙΛΑΝΟ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ …

  6. ΠΩ..ΠΩ..ΡΕ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ...ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    «Έκανε το λάθος ο 36χρονος και μπήκε στο #bluehorizon την ώρα που ξεκινούσε. Ας τον πλακώναν στις κλωτσιές!!!!!!!!!!
    …ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    https://www.youtube.com/watch?v=fBgD544yPFs
    ΜΜΕ

    • ή …..θα ξεφουρνησεις ή ………
      ότι πιο ηλίθιο υπάρχει στο νησί
      μια πατσαβούρα,μια χωματερή.

  7. ενα τεραστιο αναπτυξιακο εργο που δεν περασε οσο επρεπε στην κοινωνια ειναι η μεταγραφη της επεκτασης σχεδιου πολης μετα απο 34 χρονια!! ακομα και η ιδια η λειτουργια του κτηματολογιου θα ηταν αδυνατη χωρις την υπογραφη των μηχανικων του δημου. ο πρωην ειχε αποσυρει τους μηχανικους και δεν εκανε τιποτα για την μεταγραφη. μονο ταξιδακια βρισιες κυνηγητα, και καλοπεραση. ο δημος στον αυτοματο πεντε χρονια!!

  8. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 50.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

    • ΝΙΚΗΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

      ΔΗΜΑΡΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΩΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΤΕΛΟΣ Ο ΦΑΚΙΣΜΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  9. Εκεί στον δήμο. Συμπολίτευση και αντιπολίτευση! Κόψτε τα πολλά συμβούλια, φωτογραφίες, ανακοίνωσης, και τα πολλά λόγια!!! Και κάντε τα αυτονόητα εργασίας!!? Ώρα είναι να δουλέψετε μεθοδικά και ουσιαστικά! Μόνον με το έργο κρίνεσται!!!

    • »απογ/νε », επίσης , τραγικός είναι ό τρόπος-φρασεολογία,επιχειρηματολογία,ήθος,επίπεδο,λεξιλόγιο,ορθογραφία κ.α. – πού χρησιμοποιήτε από τήν πλειοψηφία όσων σχολιάζουν υπερασπιζόμενοι τούς υποψηφιους τής αρεσκείας και συμφέροντός τους.

      • σ’ αυτούς που ταιζετε ψέματα τόσα χρόνια..
        Χαρείτε μεταξύ σας γιατί έξω τα πράγματα έχουν αγριέψει με τον κόσμο. Δε θα τολμά υπουργός να βγεί από το καβούκι του. Βράζουν οι πάντες, 3η μέρα κατάρρευσης των πάντων! Παίρνουν 100δες τηλεφ από αγανακτισμένους οπαδούς σας όλα τα ΜΜΕ
        ηλίθιε που θα μας μάθεις και ήθος, βλάκα .

        • τό σχόλιο μου έγινε συμφωνόντας μέ τόν ΄΄απογοητευμένο΄΄. δέν είμαι διδάκτωρ ηθικής απλά παρατηρώ καί διαπιστώνω. πού κατάλαβες ότι είμαι οπαδός καί φιλοκυβερνητικός είναι απορίας άξιο. είμαι αγανακτησμένος μέ όλους τούς πολιτικούς. δέν ανήκω σέ κανέναν χώρο αφού δέν θελω νά είμαι ΄΄οπαδός». παρατηρώ πώς προσπαθούν νά αμβλύνουν τίς εντυπώσεις – εκτός από τά ψέματα- τό κράτος καί οί δημοσιογράφοι τού ραδ/νου καί τής τηλ/σης. από ότι βλέπω δέν έχεις καθόλου ήθος βρίζοντας εμένα. οπότε έχω δίκαιο στό αρχικό σχόλιό μου. πάσχεις από »απλή έλλειψη ικανότητας διάκρισης – -ερμηνείας – αντίληψης αυτών πού διαβάζεις΄΄.δέν έγραψες τουλάχιστον τό μικρό όνομά σου.καλημέρα.

        • β΄ διόρθωση: αντί ΄΄απλής΄΄ ,τό ΄΄βασικής-απαραίτητης αντίληψης΄΄.

      • μπες στο αρχείο της aegeanews και διάβασε τα σχόλια αυτής που λες ότι βρίζουμε.
        έχει βαφτίσει όλο τον κόσμο φασίστες , ναζιστές,Χ.Α, έχει καταφερθεί κατά σχολιαστών, έχει αλλάξει την ιστορία,έχει χαλάσει νήματα,ενώ βλέπεις ότι φακέλωσε και κάποιους.
        φυσικά και τηρώντας το όλα έχουν και ένα όριο,αντιδρώ στην αλαζονεία,έπαρση και τον ναρκισσισμό έτσι..
        αν ψάχνεις άτομα με φιλοσοφία ‘γυρίζω και το άλλο μάγουλο ‘,όχι δεν είμαι
        η λάσπη φέρνει αντίδραση.ετσι απλά.
        η συκοφαντία και το συνεχές και αυθαίρετο ‘βάπτισμα’ είναι αιτία εγκλεισμού και θεραπείας.
        ψάξε αλλού για Μαμά Τερέζα.

      • Πιο πάνω αποκάλεσες άλλον σχολιαστή 'ανθρωπάκι' παίρνοντας θέση στην αντιπαράθεση τιυ

        με ένα φασισταριό,με μια αλάθητη ηλίθια που quitάρει στον καθένα ξεχωριστά φιμώνοντας τον.
        δεν είναι ούτε δικό της το φόρουμ,ούτε της επιτρέπει κανείς να γίνει διαχειριστής.
        δεν αφήνει κανέναν να γράψει την γνώμη του,να λογοκρίνει, μπαίνει αμέσως και απαντά στο κάθε σχόλιο προκλητικά αποκαλώντας τον/την φασίστα ωσάν απαγορεύοντας του να έχει αυτήν την άποψη.
        Ε,όχι αγαπητέ,δεν θα σας περάσει.
        ο τσογλανισμός στον Δημόσιο διάλογο προερχόμενος από ηλίθια πιόνια, πρέπει να στηλιτεύεται.
        τι να την κάνεις την αντίληψη,όταν είσαι εκτός τόπου και χρόνου.

        • Από το ψευδώνυμο που βάζεις φαίνεται τι δημόσιο διάλογο θέλεις.Η ηλίθια έχει ένα σταθερό λέει την άποψη της και κρίνεται.Εσυ ;Απλά βρίζεις χωρίς άποψη αφού ντρέπεσαι να μπεις με ένα σταθερό ψευδώνυμο.Ανθρωπακι ,φασιστακο όπως οι πρόγονοι σου με την κουκούλα έδειχναν στους Γερμανούς ποιους να εκτελούν.Επιμένω στα ανθρωπάκια και ταυτόχρονα λεω την γνώμη μου και τι πιστεύω.Εσυ;

    • Τι να το κάνεις το όνομα;τι θα σήμαινε για σένα να γράψω ένα ψευδώνυμο;

      εφόσον δεν ανήκεις σε κάποιο χώρο,τότε άνοιξε τα μάτια σου και κοίτα τριγύρω,η χώρα μας ποτέ δεν ήταν έτσι ξέφραγκο αμπέλι.
      έξι νεκροί από πυροβολισμούς.
      ένα …ρδέλο κατάντησε.

      https://www.newsit.gr/ellada/pyrovolismoi-sti-loutsa-eksi-nekroi/3856685/

  10. ‘χουν με τις διασώσεις στο νερό, μήπως τους πήρε πουθενά το μάτι σας;
    επίσης το λιμενικό που ξέρει από puss back και διασώσεις αλά Μυταράκι πουν ρε παιδιά;

  11. Εξαιρετικά επίκαιρη η καταστροφή, υπάρχουν οι λεγόμενοι προεκλογικοί δρόμοι

    που θα ήταν άνετα ένα μάθημα οδοποιίας,απ το χώμα κατευθείαν στην φλούδα ασφάλτου..μην μου πείτε ότι δεν σάς θυμίζουν τίποτα;
    το έχουμε γράψει πολλάκις,η πιο διεφθαρμένη χώρα στον δυτικό κόσμο.
    η καταστροφή έφερε στο φως τις λεπτομέρειες

  12. Απορώ ο φασιστακος εδώ ακόμα δεν έχει σχολιάσει;Ο Μητσοτάκης επίτηδες έριξε τόσο νερό στο Θεσσαλικό κάμπο για να βάλει υδρογεννήτριες.Έλα μεγάλε εγώ θα τα λέω;

  13. ο Μητσοτακης συνεχιζει το προγραμμα του εξισλαμοποιησης της Ελλαδας...

    Καθημερινές είναι πλέον οι μεταφορές ΛΑΘΡΑΙΩΝ – από άλλα νησιά (κυρίως από τη Ρόδο) προς την Κω, για να φιλοξενηθούν στην δομή στο Πυλί και όλα αυτά την ώρα που οι ροές, από τα απέναντι παράλια προς την Κω έχουν αυξηθεί σε επικίνδυνο βαθμό και η δομή στο Πυλί βρίσκεται στα όριά της. Σήμερα έφτασαν με το καταμαράν άλλα 100 περίπου άτομα και οδηγήθηκαν στην δομή.

    Να υπενθυμίσουμε ότι μέσα σε 3 μηνες διπλασιάστηκαν οι διαμένοντες στη δομή, που από 140 που ήταν τον Μάιο, προς στα τέλη Αυγούστου ξεπερνούσαν τους 1.600.

    • Το πρόβλημα σου ποιο είναι ακριβώς;Σου πήραν την δουλειά μήπως;Σου ζήτησαν να τους ταΐσεις;Σε εμπόδισαν να πας στην εκκλησία σου;Σου κλέβουν τα σχόλια εδώ ;Πες μας.

  14. Το ΓΕΣ διέψευσε ότι πλημμύρισε η Βάση ελικοπτέρων,αλλά μετά λίγες ώρες το εκκένωσε.

    https://www.koutipandoras.gr/article/ekkenonetai-i-plimmyrismeni-vasi-ton-elikopteron-sto-stefanovikeio/λ
    δεν το λέει μόνο το Documento,αλλά όλα τα έντυπα και άυλα σάιτ..μιλάμε τα έχουν χάσει, έχουν τρελαθεί στην κυβέρνηση των θιάσων

  15. Τι είδους άνθρωποι είναι τελικά αυτοί που σε κάθε καταστροφή ,φωτιές,πλημύρες ,σιδηροδρομικά ,αυτοκινητιστικά ,ναυάγια ,χαιροντε επειδή έχουν να κάνουν σχόλιο για τον Μητσοτακη.Ποσό άρρωστοι είναι;Προσθέστε και το ότι απλά να βρίσουν ,όχι να πουν τον εκλεκτό τους.Να νας πουν αν ητανε ο τάδε όλα θα ήταν ρολόι.Πως κοιμούνται άραγε;Μάλλον δεν κοιμούνται,τα βράδια κυνηγάμε ταλαίπωρους μελαψούς .

  16. Ατυχία μόνο 12 νεκρούς είχαμε.Πως θα ανέβουν έτσι τα ποσοστά μας;Ευτυχως τα βρήκαμε στους Σπαρτιάτες με τη μοιρασιά.Να πέσει το χρήμα.

  17. Ειχαν παρει 530 εκκατομυρια το κρατος για προληψη αντιπλημυρικων,... Αλλα τοσα για.. Αντιπυρικα,

    Μεσα σε 2 μηνες… (
    1,740 εκατομυρια στρεμματα, καμμενα
    730 χιλιαδες πλημμυρισμενα
    .. Ολοκληρωτικη καταστροφη, αγροτικης γης,, κτηνοτροφιας..παραπλευρες απωλειες 100 νεκροι,, χιλιαδες αστεγοι, ανεργοι….
    Ουτε στην βομβα της χιροσιμας δεν εγινε τοδο καταστροφη… Ουτε οπως στον Β παγκοσμιο πολεμο.. Θα πεινασουμε τοσο τον χειμωνα που ερχεται
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ…
    Τοσο μπροστα…που θα χρειαστει 5 χρονια οπως λενε ειδικοι.. Να επανελθει στα φυσιολογικα, απο την πλημυρα…η πολη… Και αλλα 100 απο τα καμμενα…
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ…

  18. Κομπλεξικοί, ψευτοπατριώτες, τρωγλοδύτες
    Μοσχοπηδάτε την πατρίδα μου και πάτε
    Φιρί-φιρί, και στάλα-στάλα, να τη φάτε
    Ρουφιάνοι πρόστυχοι και φαύλοι μασκαράδες
    Αρχοντοπλούμιστοι και βουτυρολαπάδες
    Με τα συκώτια της ψυχής μας, χορτασμένοι
    Φανεροέλληνες και κρυφοπουλημένοι
    Παρακεντέδες, μια ζωή προσκυνημένοι,
    Κι απ’ τη ζωή κι από τη μοίρα ξεγραμμένοι
    Στην παρακμή σας κολυμπάτε, μαύρα φίδια
    Της Ιστορίας μας αισχρά αποκαΐδια
    Σαλπίζω άγρια μες στον τρελό αγέρα
    Το ποίημά μου να σαϊτέψω πέρα ως πέρα
    Τριχιά να γίνει, της Αλήθειας, να σας πνίξει
    Καινούργια πόρτα στα όνειρά μου πια, ν’ ανοίξει
    Κι εκεί ν’ ανθίσει μια γενιά ευλογημένη
    να ξαναστήσει μιαν πατρίδα αναστημένη..

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ:για τους διαχρονικούς Εφιάλτες και Νενέκους εμπρηστές,πράκτορες και μιζαδόρους.

  19. Ο Μητσοτάκης, λένε πολλοί, είναι άτυχος, στην πρώτη θητεία του έπεσε πάνω σε μια σχεδόν πρωτοφανή ιστορικά πανδημία, την COVID-19, μετά σε πόλεμο και ενεργειακή κρίση που συμβαίνει μία στα 40 χρόνια. Επειτα ξεκίνησε τη δεύτερη θητεία του στραβά, με φωτιές, πλημμύρες, άτυχα περιστατικά, όπως φόνοι από ξένους χούλιγκαν στην Ελλάδα, κάτι ανεύθυνα κτήνη (και μια ανίκανη διοίκηση ακτοπλοϊκής εταιρείας) που έπνιξαν στον καταπέλτη πλοίου έναν άνθρωπο. Φυσικά για όλα αυτά δεν ευθύνεται ο πρωθυπουργός, ούτε για τις θεομηνίες, ούτε για τα ζώα που παριστάνουν τους ναυτικούς, αλλά να συμφωνήσουμε ότι τα περιστατικά αυτά γκριζάρουν και χαλάνε την εικόνα της κυβέρνησής του, της δεύτερης θητείας του………

  20. ……..Και εκτός του απρόοπτου ή της κλιματικής αλλαγής, εν πολλοίς εμφανίζεται και ο κρατικός μηχανισμός με τις αδυναμίες του, αμαρτίες δεκαετιών, όπως το μπάχαλο στα πολεοδομικά και ρυμοτομικά σχέδια των πόλεων, τα αυθαίρετα, τα μπαζωμένα ρέματα και πολλά άλλα μικρά και μεγάλα που συνθέτουν το περίφημο «αυτή είναι η Ελλάδα» που είχε πει κάποτε σε κρίση επάνω ο Κώστας Σημίτης.

    Πάνω κάτω συμφωνώ, με κάποιες αρκετά σημαντικές βελτιώσεις που έγιναν τις τελευταίες δεκαετίες, πράγματι αυτή είναι η Ελλάδα. Αλλά θεωρώ ότι με βάση το υφιστάμενο πολιτικό προσωπικό και τα δεδομένα, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να αλλάξει την Ελλάδα στο μέτρο του εφικτού και του δυνατού, να τη βελτιώσει και να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις, όπως, ας πούμε, η ραγδαία κλιματική επιδείνωση, αυτός είναι ο Μητσοτάκης. Ξέρετε ή σκέφτεστε κάποιον άλλον;

  21. Οχι ο μητσοτακης δεν εβαλε τις φωτιες, προς θεου……!!!! . Τις 20.χιλιαδες ανεμογενητριες… Μονο θα βαλει..χαχα.!!!
    Τι κανει νιαου, νιαου….
    Και βεβαιως…. Ξερωντας απο πριν οτι θα καουν……
    Και προφητης…
    Εγω αναδασωση… Με ενα δεντρο δεν ειδα… Ποτε ουτε στην ευβοια σρα, 1,2 εκκ καμμενα ουτε στα, σηνερινα 1,7 εκκ καμμενα….
    ΜΟΝΟ ΑΔΕΙΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΩΝ… ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΕΡΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ….

  22. Πολύ άνδρες αυτοί οι Σπαρτιάτες και πατριώτες.Έκαναν επανασταση για τον Κασιδιάρη ,μόλις κατάλαβαν ότι χάνουν τα λεφτά,ξανά πίσω στο μαντρί.Ούτε σημαίες ούτε θρησκείες,το χρήμα.Φωνάζετε ηλιθιοι μικροί φασιστες εσείς,φαντάζομαι θα καμαρώνετε με τα αστέρια που στήλατε να σας αντιπρωσοπευουν.Μου αρέσει που βρίζετε τους πολιτικους ενώ οι δικοί σας είναι άγιοι.Μην το ξεχάσω.Μην ακούτε τα βοθροκαναλα και βγητε από τι γραμμή.

  23. Να ο λογος που εχουμε απο 300..2000 ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΚΩ…. 50-50 ΕΡΧΟΝΤΑΙ…μετα το καλεσμα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…
    Βεβαια δεν ειναι απορθας αξιο. Οτι ψηφισαν 1 εκκ λαθρο… Μισο εκκατομυριο βλαμμενοι ελληνες,.. Και μισο εκκ προμοδοτηση απο singular.
    Απο συνεντευξη… Τιυ πριν ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ… ΚΑΛΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ…. ΛΑΘΡΟ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ…. ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΥΡΩΠΗ..ΝΑΡΘΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ…
    https://youtu.be/gYJy68NgLb8?si=fdLORe7D5u6GQzHW

  24. Τελικα.. Οι ψηφοροι της ΝΔ.. αυτο το πολυ μικρο ποδοστο της κοινωνιας.

    Δηλ το 10%..-15% ειναι οι λεγομενοι καμμενοι,,….. Μαρεσει που βριζουν τους σχολιαστες, ως ψεκασμενους….. Η κολλημενοι να βρισουν χρυση συγη..(4χρονια φυλσκη. Ηδη)… Σπαρτιατες. Κομμα 2 μηνων…… Βεβαια ο φανατισμος,, τους και οι βρισιες τους στους ελληνες…. Εχει ξεπρασει τηννχρυση αυγη…… Η λεξη φασιστας… Ειναι βρισια… Κατι που δεμ συναδει μεωτα 8 εκκ ελληνων.. .. Και το να βριζεις ελληνες ειναι ιεροσυλια…αλλα πηραν το παραδειγμα απο τον μασωνοεβραιο μητσοτακη… Που βριζει ψεκασμενους τους ελληνες,, αλλα ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΙΥΣ,, ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ…. ΚΑΙ ΤΥΣ ΘΕΛΕΙ… ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ…
    Για να θεραπευτεις ΜΙΡΑΝΤΑ ΑΠΚ ΡΗΝ που σε δερνει.. (αδυνατο…2 χρονθα τψρα.. ..) Πρεπει να πας,, σε σεξολογο, ψυχιατρο… Μαζι με τον συρφετο σου…

  25. https://twitter.com/chris_avramidis/status/1700949458735763726?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1700949458735763726%7Ctwgr%5E785c487570accab968e0ea1dd73bb0b510f3d6b2%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.documentonews.gr%2Farticle%2Fl

    ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ… ΔΕΝ ΆΣΚΗΣΕ ΤΌΣΗ ΒΊΑ ΚΑΤΆ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ…
    Εδώ .. ασκεί βία, σε ένα ψεκασμενο Έλληνα που δεν ψήφισε Μητσοτάκη..

    • Γιατί είναι φυλακή οι χρυσαυγητες;Επειδή δεν σκότωσαν;Πας καλά άνθρωπε μου ;Τι σας ποτίζουν εσάς τους φασιστες;Εδώ ζωντανά στη τηλεόραση ο αρχηγός σας κτύπησε γυναίκα σε ζωντανή μετάδοση επειδή απλά δεν του άρεσαν αυτά που έλεγε.Τελικά έχετε πάθει αποβλάκωση ,θα μου πεις αλλιώς φασιστες θα είμασταν;

  26. Ότι φταίει η κλιματική αλλαγή… Για το νερό…!!!
    Βέβαια… Οπως και για την πυροπροστασια… 0 πρόληψη, 0 αποζημίωση 0 αναδάσωση… 0 διάσωση περιουσιών…. Αφήνουν απλά τους κατοίκους σαν…. Τελειωμένα Κουφάρια εχωντας χάσει τις περιουσίες τους,… Να περιφέρονται…. Ενώ στην επίσκεψη του γελάει…. Ο Χρυσος……

  27. Λιβύη: Σκληρές εικόνες με δρόμους γεμάτους πτώματα στη Ντερνα μετά τις φονικές πλημμύρες από το Daniel

    Το πέρασμα του Daniel
    Εκατοντάδες είναι τα πτώματα που κείτονται σε δρόμο της Ντέρνα στη Λιβύη, μετά τις πλημμύρες που εξαφάνισαν το ένα τέταρτο της πόλης.

    Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι αγνοούνται στη Λιβύη ενώ πάνω από 1.000 πτώματα έχουν ανασυρθεί στη Ντέρνα.

    • Η κακοκαιρία Daniel στη Λιβύη άφησε πίσω της χιλιάδες νεκρούς – Μαζικοί τάφοι και πάνω από 10.000 αγνοούμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Μητσοτακη είσαι πανταχού παρών!!!!!!!!!

  28. Διαβάζω και δεν τα πιστεύουν τα μάτια μου. Αναφέρομαι στις βωμολοχίες του 1 η 2 εδώ μέσα. Αν γουστάρει η Μιράντα να σας μηνύσει…..εύκολα γίνεται.
    Και όχι το φασίστας δεν είναι βρισιά σαν τις απόπατες δικές σας. Σημαίνει οπαδός της ιδεολογίας του Φασισμού. Δε συγκρίνονται. Σας προλαβαίνω διότι θα την πληρώνετε την Μιράντα.

      • Σαν ιδιώτης. Σαν άνθρωπος. Υπάρχει μήνυση για εξύβριση. Ένας νομικός θα σας διαφωτίσει.
        Έχετε πει και ΓΡΑΨΕΙ τα μύρια όσα 2 χρόνια τώρα. Αν κάνεις ανασκόπηση στα προηγούμενα post θα διαβάσεις. Διότι τα γραπτά μένουν.

        • Θα πάνε να κρυφτούν στην τουαλέτα όπως έκανε ο αρχηγός τους όταν κτύπησε τη Κανέλη μην τον πιάσουν.

        • έχω μαζέψει όλες τις ανοησίες που λέει,όλα τα υποτιμητικά σχόλια και είναι πολλά,,
          τουτέστιν εγώ προσωπικά έχω προετοιμαστεί…
          και σένα κ αυτήν σας έχω γραμμένους στους ενδοσκελείς μου αδένες.

        • Δηλαδή πέρασε απαρατηρητος ο λεκτικός στολισμός που εκτοξεύει τόσο καιρό

          ξεκίνησε να αποκαλεί πουτινάκια όλους,ρωσόφιλους,μετά Χ.Α.,μετά Κασιδιάρηδες, φασίστες, ναζιστές, χουντικούς, πάρε ότι στοιχεία θες και πάμε εισαγγελέα βλάκα,να κλείσουμε και ραντεβού;να του δείξω όλες τις λεκτικές επιθέσεις κατά σχολιαστών,αρθρογράφων, ιστορικών,κατά της Ξανθίπης, ηλίθια υποχείρια, δειλά υποκείμενα που θα μας εκβιασετε κι από πάνω;ότι ώρα Θες,πάμε να δείξω μόνο τα μηνύματα που έγραψε για τους νεκρούς στρατιώτες στην Κύπρο,την ασέβεια,την ανηθικότητα,την ανίερη προπαγάνδα..άιντε μα…ες,που σας φτύνουν όλοι και νομίζετε ότι ακόμα σας φοβούνται.ηλιθιοι..και μόνο το φακελωμα που έχετε κάνει σαν την ΕΑΤ ΕΣΑ και επιτίθεστε με μανία λύκου σε σχολιαστές είναι ανήθικο και ξαταγγελτέο.Μα….ες

    • πατσαβούρα θηλυκό

      τεμάχιο υφάσματος για καθαρισμό σκευών ή επίπλων
      (κατ’ επέκταση) οποιοδήποτε βρόμικο, παλιό ή άχρηστο ύφασμα (ή άλλο υλικό)
      (μεταφορικά) κοπέλα χαζή ή ανήθικη
      (

    • Μόνο ότι απειλείς σχολιαστές για την κριτική τους είναι αδιανόητο

      το ότι ένα ///τσέκι δεν επιθυμεί να βλέπει ένα αρνητικό σχόλιο για τον ήρωα της,δεν θέλει καν μια άλλη γνώμη καταστρατηγεί το δικαίωμα της ελευθεροτυπίας..
      να προσέχει η ίδια, γιατί τα σχόλια της υπάρχουν και κάποια απ’ αυτά ήταν προσβλητικά ακόμα και απέναντι σε νεκρούς.
      μην με κάνεις να σου δείξω τι έγραφαν σε πανελλαδικό σάιτ για τα καμώματα της πανηλίθιας.
      αν νομίζεις ότι θα μας φοβίσεις,γελιέσαι.
      η μεγαλύτερη ποινή που της αξίζει είναι ότι αφήνει να διαβάσουν τα παιδιά της.
      λέρες

    • έφτασε στο μετρό,με κουκούλες και όπλα,μπήκε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και σκότωσε έναν Έλληνα..
      δύο ένοπλες συμμορίες ξένων και.μαλισρα Τούρκων, ανταλλάσσουν πυρά,η μια συμμορία έχει γιαφκα λίγο παραδίπλα, σκοτώνονται έξι σε μια απ τις πλέον πυκνοκατοικημένες περιοχές του Κέντρου και συ μιλάς ότι θα τιμωρηθεί όποιος έχει αντίθετη άποψη απ την ηλιθιότητα;
      γιατί δεν γράφεις σ’ ένα Βορειοκορεατικό φόρουμ;βρήκες φως και μπήκες; σ’ αρέσει,την βρίσκεις να ρίχνει λάσπη 19 μήνες ένα ///////νο και οι άλλοι να κάθονται σούζα; όχι,κάνε και σε μένα μήνυση βλάκα,Ε βλάκα.

      • Εχεις μπερδεψει την έννοια της ελευθερίας με την έννοια της ελευθεριότητας. Αλλά τι περιμένει κανείς? Να καταλάβεις τα ευκόλως εννοούμενα?
        Ποτέ. Η ζωή είναι χωρίς κανόνες για σένα. Σωστά?
        Όποιος σου δείξει ότι δεν επιτρέπεται να βάλλεις κατά την ελεύθερη γνώμη των άλλων με βρισιές το θεωρείς απειλή. Γι αυτό πάμε κατά διαόλου. Όχι ότι θα καταλαβαίνατε κιόλας. Μην έχουμε κι αξιώσεις.

        • Αλλά ο άλλος να βάλλει κατά των πάντων βαφτίζοντας τους ότι επιθυμεί

          αυτή είναι η Ισότιμη συμμετοχή σε Δημόσιο διάλογο για εσένα.
          το γιατί πάμε προς τα πίσω,ψάξε να το βρεις στην συμπεριφορά αυτής που υπερασπίζεσαι και στην έλλειψη στοιχειωδών γνώσεων.

  29. οι πληγέντες αναγνωρίζουν με τον τρόπο που βλέπουμε όλοι στις ειδήσεις την επιτυχία της Κυβέρνησης.
    με μπράβους κυκλοφορούν, αναβάλλονται πολιτικές ομιλίες…
    το μπάχαλο αυτό μόνο Βούρλα το επιτυγχάνουν.

  30. Εδώ παρακαλάμε την Ευρώπη,τρέχει ο πρωθυπουργός να βρει λεφτά να βοηθήσουμε τη Θεσσαλία και τα παιδιά μας,οι νέοι…..συνεταιρική …..Κλέβουν την εφορία .Ντροπή

  31. και απο ποιους παιρνει εντολες ..να μην σπασει το φραγμα εδω και 6 ημερες γιαι να φυγοιυν τα νερα…αμφιβαλω αν το βρεις ..ακομα και ι δημοσιοκαφροι το ξερουν…
    μετα ψαξε τι θα γινει στην περιοχη που πλυμηρισε σε 3 χρονια απο τωρα.

  32. https://aegeanews.gr/news/greece-society/492692/farkadona-maziki-minysi-katoikon-espasan-epitides-fragma-tou-enipea-gia-glitosoun-poleis/

    οχι δεν φταει ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ..ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΝΕΙ….ΧΑΧΑΧΑ 500 ΕΚΚ ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΟΝΟ Η ΤΕΡΝΑ..ΚΑΙ 500 ΕΚΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΗΜΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ..ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ..ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ…ΟΕΟ..Ο ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ..ΝΟΜΑΡΧΕΣ…….

  33. έκλεισε τον κύκλο της. Μετά άρχισαν οι μαζικές ειδοποιήσεις ένθεν και ένθεν και η ροή δεν ήταν κανονική

  34. Επειδή κάποιοι είναι στον κόσμο τους. Όταν έχουμε μια καταστροφή ποιος την πληρώνει;Οι γείτονες;Η κάθε κυβέρνηση από την τσέπη της,οι μεγάλες εταιρίες,που θα μετακινήσουν τα έξοδα στα προϊόντα τους;Εμείς οι Έλληνες που ζούμε και φορολογούμαστε εδώ.Μην χαίρεστε λοιπόν σε κάθε καταστροφή μερικοί,ότι ωραία θα πέσουν τα ποσοστά της κυβέρνησης.

  35. σε τσούζει που σε αποστομώνει κάποιος.. αλλά για πες μας που υπογράφει ένας σχολιαστής ότι ανήκει στους Χ.Αυγιτες;δεν βαρεθήκατε τα βαφτίσια;

    • Δεν χρειάζεται υπογραφή.Εσυ είσαι ένας.Σου θίξαμε τον αρχηγό;Η αλήθεια ενοχλεί;Αυτό δεν έκανε;Χτύπησε γυναίκα και κρύφτηκε στη τουαλέτα να γλύτωσε ι το αυτόφωρο.Αν έχω λάθος πες μας εσυ,πως σου είπανε ότι έγινε;Να ακούσουμε και την άποψη της ΧΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ