Σημεία των καιρών…

98
5379

Σημεία των καιρών…

Εν μέσω τόσων και τέτοιων συμβάντων «πανζουρλισμού» μέσα στον Αύγουστο… Αφού δεν παύουν να έχουν τελειωμό τα καθημερινά «σοκ», οι «ανθρώπινες τραγωδίες» και οι διακοπές για κάποιους κινδυνεύουν να βγουν… «ξινές».

Ειδικά με τα τόσα «ξαφνικά» συμβάντα,  με τα οποία όχι μόνο δεν ασχολείται κανείς αρμόδιος φορέας, αλλά και ταυτόχρονα διακρίνει κανείς μια επίσημη γραμμή υποβάθμισης, ξορκίζοντας τα απλώς με ένα «ε, τι να κάνουμε, αυτά συνέβαιναν πάντα…»

Καμία σχέση φυσικά ένα στα τόσα με διαφορά ετών ή μηνών με την τόσο αυξημένη συχνότητα και τον απίστευτο καθημερινό αριθμό, όχι μόνο πανελλαδικά αλλά και σ’ όλο τον κόσμο! Σε λίγο θα μας που ε, τι πιο φυσιολογικό από αυτό…

Όπως, πχ ο Πρωθυπουργός που έκανε το μπάνιο του στο Μαράθι παρέα με τον 70χρονο πρώην αντιδήμαρχο και σημαίνον στέλεχος της αυτοδιοίκησης στα Χανιά, το βράδυ πέθανε ξαφνικά. Την επομένη το πρωί πήγε στην κηδεία του και μετά για ψώνια. Και να σου τα τόσα συλλυπητήρια (από την Ντόρα, Υπουργούς, Βουλευτές κλπ) για το «τόσο ξαφνικό και αναπάντεχο» αλλά σου λέει 70 καλά είναι… Ναι αλλά η 24χρονη, μετά τους 40χρονους από τη Ρόδο, η 16αρα στη Χαλκίδα μέσα σε λίγες ώρες διαφορά;;

Κανείς. Τίποτα. Κιχ.

Μετά τις ανελέητες φωτιές, τις εκρήξεις σε αποθήκες πυρομαχικών, την εγκληματική δράση των εισαγόμενων χούλιγκανς, κάτι φαίνεται να κινείται ετουλάχιστον σε επίπεδο ανθρώπινης δράσης-αντίδρασης.

Έτσι ξαφνικά λοιπόν, ξεπρόβαλε και το κίνημα «πετσέτα στις παραλίες» από την Πάρο και στην συνέχεια στα άλλα κοσμοπολίτικα Κυκλαδονήσια.

Κι αυτό που θα πρεπε να προβληματίζει είναι η χρόνια απραξία αρχών, υπηρεσιών, πολιτών (αλυσίδα πάει το πράγμα).

Βέβαια, έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα με το 16ωρο εργασίας, τη σύνταξη στα 74, την ιλιγγιώδη αύξηση των τιμών (τα καύσιμα έπιασαν κόκκινο πάλι) έχουμε να δούμε αρκετές κι άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες,  γιατί μόνο έτσι μπορεί να μπει ένας φραγμός στη διαρκή διολίσθηση και την ασυδοσία των πάντων (καταπάτηση και ιδιοποίηση δημόσιας γης όπως δάση, αιγιαλοί, κλπ . Το μαρτυρούν άλλωστε 2 εκατομμύρια και πλέον αυθαίρετα).

Όπως γράφτηκε επί παραδείγματι  σε κτηματική υπηρεσία παραθαλάσσιου νομού, με εκατοντάδες χιλιόμετρα ακτογραμμής, υπάρχουν τρεις υπάλληλοι με αρμοδιότητα μερικές χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης του δημοσίου. Σ’ αυτή την υπηρεσία έχουν συσσωρευτεί χιλιάδες καταγγελίες για καταπατήσεις. Οποιοσδήποτε νοήμων θα έβλεπε το προφανές. Ότι συμφέρει το δημόσιο να έχει καλύτερα στελεχωμένη τη συγκεκριμένη υπηρεσία γιατί θα του επιτρέψει να αυξήσει τα έσοδα του χτυπώντας την παραοικονομία και γιατί όχι, να μειώσει το συντελεστή της φορολογίας. Όμως κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Γιατί απλά έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με το μαύρο διαπλεκόμενο χρήμα. Και είναι πολλά τα λεφτά.

Ωστόσο όπως προέκυψε μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από τα πανελλαδικά ΜΜΕ υποσχέθηκαν να πάρουν αποφάσεις για να απλοποιήσουν τις διαδικασίες και τις αρμοδιότητες έτσι ώστε ένας φορέας να είναι υπόλογος για την κατάσταση των παραλιών (βέβαια το καλοκαίρι έφυγε, άλλα -αν το θυμηθούν- ίσως το κάνουν από του χρόνου).

Αντίστοιχα, στο περίμενε είμαστε και σε ότι αφορά τις περιβόητες προσλήψεις και αλλαγές στην υγεία (τουλάχιστον ο ένας και μοναδικός μοτοσυκλετιστής διασώστης αποδεικνύεται αρκετά αποτελεσματικός αν και ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη).

Στα καθ’ ημάς, παραμένει το καρδιοχτύπι και η διαρκής ετοιμότητα σε περίπτωση κινδύνου πυρκαγιάς κλπ, με τα επικαιροποιημένα υπό εκπόνηση σχέδια της Πολιτικής Προστασίας και πάει λέγοντας.

Βέβαια, δήμος και περιφέρεια έχουν μπει ήδη σε προεκλογική τροχιά, απολογισμός έργου, συγκεντρώσεις, περιοδείες μαζί με τις καθημερινές ανακοινώσεις δεκάδων υποψηφίων μέχρι να συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό και φυσικά… η αντίστοιχη προπαγάνδα («φούσκωμα» των δικών μας και «ξεφούσκωμα» των άλλων…)

Δυστυχώς, όμως (στην Ελλάδα κάθε χρόνο έχουμε εκλογές, με ό τι αυτό συνεπάγεται) ε,  τι να πούμε «αυτά μας φάγανε…»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

98 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παρόλα αυτά τους ψηφισαν και θα τους ξαναψηφισουν και πάλι στις τοπικές εκλογες τους ίδιους….. Η μήπως δεν τους ψηφίζουν ; και τους ψήφους τους φέρνουν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές όπως τους συμφέρει;…..απορία όλων.

  2. μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό ένας ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ , όταν δυο χρόνια πριν είχαν φέρει ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ( ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ λει πολλα για το τι εντολες εκτελει
    και οι δυο εντεταλμενα πιονια των ΗΠΑ…ο ενασ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ηθοποιος ζελενσκι μας παρουσιασε με καμαρι τον Μαχητή του νεοναζιστικού τάγματος «Αζόφ» μεσα με τον ιδιο παραδέχεται ότι είναι μαχητής του νεοναζιστικού τάγματος «Αζόφ».
    ο .. Β. Ζελένσκι ειπε : «Είμαι βέβαιος ότι με την βοήθεια της Ελλάδας θα νικήσουμε… Ακούστε δυο μαχητές». τι να νικησουν…και με ποιους μαχονται…χριστιανους ορθοδοξους ρωσους,!!!
    αυτες οι δυο εντεταλμενες πολιτικές πόρνες…ο ενας ειναι ο ζελνσκι…τον αλλον τον ξερετε….πιστοι στο σχεδιο των ΗΠΑ. και των σχεδιων ..της παγκοσμιας ταξης… οχι μονο δεν ντρεπονται να φερνουν στον “ναό της δημοκρατίας” που υποτίθεται πως είναι το κοινοβούλιο, ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ …ΤΟ ΙΔΙΟ , ΕΠΕΤΡΕΨαν ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ και με την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ του κιεβου!!

  3. ΟΛΟΙ αυτοί οι αξιωματικοί σε αυτό το….δέλο σώματα ασφαλείας,πυροσβεστικης ,δικαστικων.ΜΜΕ.. ΣΤΡΑΤΟΥ , ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ.ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ.ΑΡΧΗΓΟΙ ειναι απλα εντεταλμενα πολιτικο- κοματοσκυλα- εκτελουν πιστα τις εντολες της ΝΔ όλες οι διαταγές τους είναι στον αφανισμό,το καψιμο την καταστροφή ΚΑΙ το ανελέητο κυνήγι του Έλληνα πολιτη.μέχρη κ η εκκλησία Μούγκα σε 100 θέματα ΠΑΙΔΕΙΑς..ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,ΘΡΗΚΣΕΙΑΣ .δυσωδια.εξαγορα ,και σήψη παντου !

  4. Η Ελλάδα καίγεται, τα σύνορα έχουν καταρρεύσει, δουλέμποροι δολοφονούν οικογενειάρχες στην μεγαλύτερη οδική αρτηρία της Ελλάδας, Ναζί εισβάλουν και δολοφονούν για πρώτη φορά μετά το 1941, Αλβανοί αναβιώνουν τα σχέδια εξόντωσης του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού, το φάντασμα της πείνας επανέρχεται στην Ελλάδα καθώς σε λίγο το καρβέλι θα κοστίζει μια λίρα, όμως ο Κυριάκος και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου απολαμβάνουν τα μπάνια τους σε Μαράθι και Νάξο αντίστοιχα!
    667 ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ…πανω απο 60 την ημερα…
    Μητσοτακης:»..φωτιες…ειχαμε,εχουμε και θα εχουμε..
    ..δεν ειναι περιεργο οτι η εγ- κλιματικη αλλαγη ηρθε πολυ αποτομα…

  5. πως μπορεις να σεβεσαι το περιβαλλον…η να επιδιωκεις την ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ..οταν εχεις σαν κουλτουρα ..την εκκενωση…ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ…και οχι την προληψη και καταστολη των εμπρησμων
    ΑΦΗΝΟΝΤΑς ΕΣΚΕΜΑΝ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ…1,8 εκκα στρεματα ?
    ΕΙΣΤΕ εχθροί του περιβαλλοντισμού και της οικολογίας, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ…κατα των πολιτων ,της ανθρωπινης αξιοπρπειας..του περιβαλλοντος…..μπροστα στο χρημα ανιθετοι σε οτιηποτε εχει να κανει και οτι στηρίζει πραγματικά το περιβάλλον.

  6. Το έχω πει κύριε Γιάννη.Έχουν βάλει σκοπό να μας ξεκάνουν.Ο σκοπός τους είναι να μην έχουν ψηφοφόρους.Συμφωνείτε;Έτσι να μείνουν μόνοι του οι Βελοπουλικοι,Έλληνες,Σπαρτιάτες,Παϊσιοι να κυβερνήσουν.Έχει τελικά κάτι καλό η χώρα μας;Τόση μαυρίλα;Προχθές είχα ρεπό.Όλη μέρα στη θάλασσα με τα παιδιά περάσαμε υπέροχα .Ζούμε σε ένα υπέροχο νησί,μια υπέροχη χώρα απολαύστε την.Ναι ξέρετε δεν είναι όλοι πρωί,βράδυ τι θα σκεφτούν μαύρο,άσχημο,να πουν για να χάσει ποσοστά ο Μητσοτάκης.Η ζωή για κάποιους όπως λέτε είναι μικρή ας τη ζήσουν τουλάχιστον.Στις εκλογές μας λέτε τότε τον μάγο που μας κρύβετε να τον βγάλουμε να γίνουμε άλλη χώρα.Εγώ θα είμαι υπερήφανη Ελληνίδα με οποιαδήποτε κυβέρνηση και κάνω πάντα τους άλλους να ζηλεύουν που ζω εδώ.(Μην παρεξηγηθώ.Οποιαδήποτε κυβέρνηση εκτός από φασιστική)

  7. Είναι βέβαιο ότι ακούμε και διαβάζουμε για ξαφνικούς θανάτους νέων ανθρώπων. Ας ρίξουμε και μια ματιά στα επίσημα στατιστικά με ημερομηνία 11 Ιουλίου για την περίοδο 1/1 – 4/6

    Στην κατηγορία 20-24 ετών είχαμε 87 θανάτους το 2022 και 91 το 2023 (+4)
    στην κατηγορία 25-29 ετών είχαμε 120 θανάτους το 2022 και 101 το 2023 (-19)
    στην κατηγορία 30-34 ετών είχαμε 126 θανάτους το 2022 και 126 το 2023 (0)
    στην κατηγορία 35-39 ετών είχαμε 241 θανάτους το 2022 και 200 το 2023 (-41)
    Οπότε βλέπουμε ότι συνολικά (σε σχέση με το 2022) υπάρχει μείωση.
    Βέβαια δεν υπάρχουν στοιχεία αν ήταν πνιγμοί, ανακοπές, τροχαία κλπ

    • «Αύξηση θανάτων παιδιών 552% μετά το εμβόλιο κορονοϊού» Αύξηση - σοκ 503% στους θανάτους αθλητών παγκοσμίως

      Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, από τον Μάιο του ’21, που ξεκινάνε εμβολιασμοί παιδιών από 5 ετών και άνω μέχρι το Νοέμβριο του ’22, έχουμε αύξηση των θανάτων παιδιών από 5-15 ετών σε 552%. 552%! Από τότε που ξεκινάνε τα εμβόλια για τον κορονοϊό».«Εδώ τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Ας ψάξει οποιοσδήποτε. Συνάδελφος, πολίτης, όποιος νομίζει τέλος πάντων. Πού αλλού υπάρχει αυτή η εμβολιαστική πολιτική στην Ευρώπη; Που να μιλάνε για χορήγηση εμβολίων ακόμα και για τη γρίπη. Μήπως τους έχει στοιχίσει το γεγονός ότι τα παιδιά δεν έχουν νοσήσει σοβαρά είτε από κορονοϊό είτε από γρίπη», είπε.Ισχυρίστηκε, επίσης, επικαλούμενος στατιστικά για τους θανάτους από covid-19 στην Αυστραλία: «Το 56% των θανάτων είναι τετραπλοεμβολιασμένοι. Το υπόλοιπο 44% είναι τριπλοεμβολιασμένοι. Δεν είναι κανένας ανεμβολίαστος στους θανόντες από covid ή με covid. Αν, λοιπόν, μας προφυλάσσει το εμβόλιο, γιατί πεθαίνουν μόνο εμβολιασμένοι; Επαναλαμβάνω, μόνο εμβολιασμένοι! Ποια είναι η προστασία;». https://youtu.be/Xx17-bBv1BA

      • Αυτά πρέπει να απαντηθούν ,από αυτούς που πίεσαν τον κόσμο να εμβολιαστεί .Τώρα φεύγουν στην Κω άνθρωποι των 60 περίπου ετών ,αυτούς δηλαδή που έβαλε το κράτος να κάνουν κ Τετάρτη δόση γιατί υποτίθεται ότι θα τους προστάτευε .Γιατί δεν βγαίνει κάνεις να μιλήσει επίσημα ?????? Που είναι ολοι αυτοί που μας κουνούσαν το δάχτυλο στα κανάλια κ μας έβαλαν κ πρόστιμο ????? Τώρα πρέπει να πληρώσουν μεγάλα πρόστιμα ο Βασιλακόπουλος ο Τσίοδρας η Παγώνη ,κ κύριος η κυβέρνηση σε αυτούς που έχασαν την ζωή τους από το εμβόλιο .Ααααα κ οι δημοσιογράφοι ,άλλοι πάλι αυτοί όλοι του συστήματος .

  8. Μιράντα.. Ο Ευαγγελάτος.. Κάνει παραμυθενιες διακοπές τρώγοντας γκουρμέ αστακό..

    .. Εκεί πάνε… Τα δις επιδοτήσεων για την καθημερινή σου αποβλακωση…. Και σήμερα μην ξεχάσετε εεε οικογενειακώς… Στηθειτε στις 8.. Για να δείτε Ευαγγελάτο…
    Εσυ και 50 χρόνων να πας… Ηλιθιος θα παραμείνεις…

  9. Η Ελλάδα πάει μπροστά.... Τέτοια πρόοδος... Πρέπει να σταματήσει κάπου,.. Ας βάλει ένα φρένο στην πρόοδο...

    Φθηνήναν τα πράγματα,,
    Η βενζίνη μειώθηκε
    ΟΙ μισθοί ανέβηκαν
    ΟΙ φόροι μειώθηκαν
    Ο Έλληνας πλέον δεν έχει ανάγκη να δουλέψει για να πληρώσει τα χαράτσια, φόρο, ενφια,, του νταβατζή του κράτους…
    Απλά ο αδωνης.. Μας δίνει το πλεονέκτημα να δουλεύουμε 16 ώρες… Για να πληρώνουμε ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ..των 7000 ευρώ εκαστων….. Διότι ο ένας μισθός είναι μόνο για το ρεύμα, τα καύσιμα, και. Ότι μείνει να φάμε…..
    Πως θα πληρώσουμε τις 150 δωρεάν παροχές των ΚΛΕΦΤΩΝ,,.. Αμάξια, καύσιμα, φόρο,.. Εκτός αύτα.. Και τον μισθό των πουλημενων ΜΜΕ, καναλαρχων, δικαστών, αστυνομικών….

  10. Πάντως ομολογώ ο Ευαγγελάτος,, έχει ωραίο σκάφος.. Είναι από τις λίστες ΠΈΤΣΑ...

    https://voutospress.gr/%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%86%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1/

    Εκτος το εξοχικό με πισίνα… Και αυτό από τις λίστες ΠΈΤΣΑ…
    https://www.tilestwra.com/to-palati-ton-stefanidoy-eyaggelatoy-i-kataleyki-vila-stin-chalkida-echei-apo-pisina-mechri-gipedo-mpasket/amp/

    Εκτος της βιλάς στην κηφησια

    Άξιος ο μισθός..των εμβολίων που πάλεψε τόσο καιρό

    • Άλλος ένας τραχανάς.Βρε βλήτο όταν μιλούσαν για τα εμβόλια είχαν πια πουληθεί.Θελανε και αλλά ο κόσμος και δεν υπήρχαν.Μετρημένα τα δίνανε.Εσυ μας λες έδιναν χρήματα για να τα προοθησουν;Χαζοί ήτανε η εσυ καταπίνεις τόσο εύκολα ότι σου πουλάνε οι μάγοι;

  11. Στην Ελλάδα ορθώς καταδικάζουν τους ΝΑΖΙ οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που μπήκαν στην Ελλάδα για να σκοτώσουν ΕΛΛΗΝΕΣ, ωστόσο κλείνουν τα μάτια στους Ουκρανούς ΝΑΖΙ που σφάζουν στην Ουκρανία!!! Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρει..παγκοσμια…, Ουκρανός ΝΑΖΙ μιλά για την κατάστασή του από την Γερμανία, στην οποία περιθάλπεται επιδεικνύοντας τα ναζιστικά του σύμβολα!!!. Σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν πολύτιμος μόνο όταν πολεμούσε!!! Σημειώνεται πως Αζοφιστές έχουν πολεμήσει πλάι πλάι με ΝΑΖΙ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ!!!…
    . (όπως Ο ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ!!!)

    • Το έχουμε ξεκαθαρίσει πια αγαπητέ μου αυτό.Η Ουκρανία επιτέθηκε στο Δημοκράτη Πούτιν .Γιαυτο Εξαλου όλοι οι δημοκράτες,Β Κορέα,Κίνα,Ιράν στηρίζουν τον Πούτιν.Η φασιστική Δύση είναι εναντίων του.Όλα τα ασόβαρα κράτη,ξέρεις αυτά που πνίγονται άνθρωποι μπας και φτάσουν εκεί,Αγγλία,Γαλια,Γερμανία,Καναδάς,ΗΠΑ ,ακόμα και εμείς.Εσυ τι κάθεσαι εδώ και δεν πας να βοηθήσεις τους Ρωσσους και να τα λες ελεύθερα εκεί,παρά κάθεσαι εδώ στη Χούντα που δεν μπορείς να βρίσεις;Έχω κάπου άδικο;

  12. Αυτός ο πανηψιλος του ενός μέτρου,που έχει και την χωρίστρα στην μέση,με μια τρίχα στην κεφαλή,που ξέρει να βρίζει τους κωους,και τον δήμο στα facebook,που χάθηκε ο ζουμπάς; Ένα προμαζεμα ειναι μονο και τιποτα αλο.🤡🤡🤡γατάκι βρισκεις και κανεις.

  13. Προς όλους τους υποψήφιους .

    Ρε σεις δεν σταματάτε όλοι οι μαϊντανοι το αστείο.Εχουμε απ’ την μια τους δύο που σε λίγο δεν θ αφήσουν ψηφοφόρο στο νησί που να μην εμφανιστεί δίπλα τους,έχουμε κι εσάς τους χαμένους μια τετραετία ξαφνικά να παίρνετε βήμα,σαν υπερασπιστές ή κριτές των πάντων.Αντε γυρίστε στα λαγούμια σας βαρεθηκαμε τις κορώνες σας.
    Με τόσους μαϊντανόυς που μαζεψατε κι ο ένας κι ο άλλος,ανθόκηποι καταντησατε.Μεχρι τις εκλογές αναμένουμε να μείνουν τα νήπια και οι μουγγοι χωρις να εξωτερικευσουν τις προτιμήσεις τους.

  14. τα ΜΜ Ε-ΠΗΡΕΑΣΜΟΥ..που πρωτοστατει πρωτα ο κυριος με το κοτερο…(ευαγγελατος..και επειτα ολοι οι υπολοιπο που ο καθενας εχει ακινητα..μισθο 100 χιλ ευρω.. βιλα..πισινα και κοτερο…οπως και καθε πολιτικος!!!ερχονται σε πλήρη αντίθεση με την πραγματικότητα !!!!… καθημερινα τα επικοινωνιακά επιτελεία τΗς ΝΔ συνεχίζουν τον αποπροσανοτισμο και την πλύση εγκεφάλου. !!!
    με βάση τα επίσημα στοιχεία στη χώρα μας βρίσκομαστε στον πάτο της Ευρώπης- . Δεν είναι μόνο στις παραλίες και τις ξαπλώστρες -νόμιμες και μη- αλλά είναι και στα καύσιμα, τα σούπερ μάρκετ, την ενέργεια, τις τράπεζες, την τηλεφωνία, την ακτοπλοΐα. η συνεχής λεηλασία και αφαίμαξη των μισθών συνχιζεται..εδω και 4 χρονια η ζωη γίνεται ημέρα με την ημέρα ολοένα και πιο ακριβή, ενω άλλες ευρωπαϊκές χώρες εκτος οτι εχουνδιπλάσιους μισθούς από τους δικούς μας- όλα είναι πιο προσιτά. ..ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ
    41% περισσοστερη ακριβεια,
    41% περισσοτερα καμμενα
    41% αυστηροτερος ελεγχος..στους πολιτες
    41% περισσοτερο λαθρο
    Με φθηνες δικαολογιες από ταΜΜ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ..(κλιματικη αλλαγη…

  15. Μοιρασε στα προβατα μερικα επιδοματα και pass..και ετσι…ΣΩΘΗΚΑΜΕ..!!
    oλοένα και περισσότερες περισσότερες χώρες οι τιμές των προϊόντων υποχωρούν. Στην Ελλάδα όχι μόνο δεν συμβαίνει αυτό αλλά ιδιαίτερα στον τομέα των τροφίμων οι ανατιμήσεις συνεχίζουν να είναι υψηλές και μάλιστα σε διψήφιο ποσοστό. Ακόμη και κορυφαίοι υπουργοί του οικονομικού επιτελείου υποχρεώνονται να παραδεχτούν ότι παρά τα όποια μέτρα έχουν ληφθεί, η ακρίβεια θα ροκανίζει το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών και στο μέλλον.
    ΤΟ ΜΟΝΟ που κανει .-..ειναι τα 112…
    ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΡΟΛΗΨΗ .0%.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ..ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΜΙΕΣ…ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .. η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια διευκολύνει το κράτος στον σκοπο του -ΕΧΕΙ φορολογικά υπερέσοδα … !!! θελει να το παιξει φιλανθρωπος …(αν καταφερει να αποζημιωσει πρωτα τις κατασροφες των πυρκαγιων )…ΜΕ καποια pass…τα μηνιαια pass…ειναι τα εξοδα μιας ημερας μας

  16. 2 χρονια τις εκλογες ΤΗΣ ΝΔ…ξεκινησε η κατηφορα… των ελληνων… από τον Σεπτέμβριο αναμένεται και νέο κύμα ακρίβειας!ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ….ο κεντρικός τραπεζίτης Γ. Στουρνάρας. Στο ρευμα..στην βενζιμη..στα τροφιμα….και οχι ο χιος

    Από τη σύγκριση της ΕΛΣΤΑΤ προκύπτουν αυξήσεις 65% σε προϊόντα, όπως ο καφές, το τελευταίο εννιάμηνο, στα ζυμαρικά αγγίζει το 38%, στο ελαιόλαδο το 39%, στο γιαούρτι το 18%, στα αβγά το 45% και στα συσκευασμένα κρεατικά 15%-30%. και αλλα απο 30% έως 60%.ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ..η αγροτικη παραγωγη εχει πατωσει από την ολοσχερη καταστροφη ..
    Και επομενο να γινει αυξηση στα κτηνοτροφικα.γαλκτοκομικα….λαδι 150 ευρω ο τενεκες..απο 50 το 2019
    Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ FUEL…KAI MARKET PASS..(σαν τα κουπονια που εδιναν στον πολεμο..γαι επιβιωση)

  17. τα τελευται 4 χρονια… Η κυβερνηση κερδιζει περισσιοτερα με τις αυξησεις και ο πολιτης..χανει περισσοτερα (ας μην βαλουμε τα 2 χρονια λοκαντουν !!!!. ολες αυτες οι αυξησεις..(ρευμα.τροφιμα..βενζινη,,,και τα εκαολουθα ειστηρια.μετακινησεις….η κυβερνηση κερδιζει ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ,διοτι εχει αυξημένα έσοδα από τον ΦΠΑ και τον Φόρο Ειδικής Κατανάλωσης.ΠΟΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ…Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ- ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ . ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ…ΚΤΛ
    Για κάθε λίτρο βενζίνης που κοστίζει . 1 ευρώ, ο συνολικός φόρος είναι 0,63 λεπτά, δηλαδή το 63%. Οταν ένας πολίτης για να γεμίσει το ρεζερβουάρ του με 50 λίτρα ξόδευε το ποσό των 50 ευρώ, το κράτος κέρδιζε 31,5 ευρώ. Ομως, με 2 ευρώ τη βενζίνη, όπως τώρα, ο πολίτης δαπανά πλέον 100 ευρώ για τα 50 λίτρα. Αυτό σημαίνει ότι στα δημόσια ταμεία καταλήγουν 63 ευρώ! Τα διπλάσια!
    Οι πετρελαϊκές εταιρίες, σε διεθνή κλίμακα, παρουσίασαν το 2022 υπερκέρδη 200 δισ. δολαρίων, ποσό κοντά στο ΑΕΠ ολόκληρης της Ελλάδας
    Καταλαβαινετε γιατι ενισχυουν τον πολεμο..και συμπρατει ο καθε μητσοτακης . δεν υπαρχει επισιτιστικη-κλιματικη κριση…

  18. Τους υποψήφιους που κατεβάζουν κάθε μέρα τους δοκιμάζουν πρώτα άμα ξέρουν την προπέδεια?

    • Το κριτήριοείναι ποσό μεγάλη οικογένεια είναι και αν έχει από άλλη παράταξη κάποιο συγγενή για να μοιραστούν οι ψήφοι.

    • Δεν χρειάζεται η προπαιδεια! Αποτελέσματα εργατικότητα και ποιότητα χρειάζεται!!! Και μείνε εσύ με την προπαιδεια σού! Να φτιάχνεις τρύπες στο νερό! Μόρφωμα!!!

  19. Ενημερωτικά.Εκλογές έχουμε το 2027.Το λέω στο φίλο που κάθεται και γράφει όλες αυτές τις βλακείες στα περαπανω σχολια Αυγουστιάτικα.Απλά από το 39% πήγε στο 41% επειδή τα κάνει όλα λάθος.

  20. Ηλίας Μαρίνος, πρατηριούχος καυσίμων: «Η κανονική τιμή της βενζίνης είναι 1.20 τα υπόλοιπα είναι φόροι…
    @ΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ…..ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ..ΞΕΖΟΥΜΙΖΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ…ΤΗΖ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ (ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΡΕΥΜΑ-ΒΕΝΖΙΝΗ…ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΥΠΕΡΑΥΞΗΣΕΙΣ…ΤΟΝ ΜΗΝΑ + 150 ΕΥΡΩ…ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ 30 ΠΙΣΩ….

  21. Ο Κυριάκος θυμίζει επίτευγμα της τεχνητής νοημοσύνης
    Απαλλαγμένος από κάθε συναίσθημα, αναστολή και συνείδηση, υλοποιεί το σχέδιο του.. με την έλλειψη όμως οποιασδήποτε αναστολής λόγω «ανθρώπινης συνείδησης». είναι ενα δημιούργημα της παγκοσμιας ταξης,,,, ΧΩΡΙς ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. ειδικα ανθρωπινο συναισθημα….
    μία υπολογιστική μηχανή…που κλεινει συμφωνιες,,.βλεποντας κερδη..στις τσεπες
    ενα ρομποτ ..ειδικα προγραμματισμενο να λεει ψεματα…
    Κινείται ακριβώς με το ίδιο μοτίβο που λειτουργεί ένα κομπιουτεράκι, το οποίο θα κάνει την πράξη που του ζητάει ο χρήστης, χωρίς καμία παρέκκλιση.
    Εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε για τους κροατες…, ενώ τον είχε ειδοποιήσει σχεδόν ολόκληρη η υφήλιος. Από τους Κροάτες, τους Μαυροβουνίους, την Γιουροπόλ, την Ίντερπόλ, την UEFA.

    Ο ίδιος τρόπος λειτουργίας χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό σε όλα τα κρίσιμα θέματα. Τα εθνικά θέματα, την οικονομία, την κοινωνία, την ακρίβεια.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.
    ΨΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ..

  22. ΕΝΑΣ ΗΘΙΚΟς ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΝΕΣ..ΤΟ ΧΡΗΜΑ…..ΕΕΕΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΧΑΧΑΧΑΧ
    Δεν έχει πρόβλημα να διώξει τον Μηταράκη επειδή πήγε για μπάνιο, και έπειτα να φύγει ο ίδιος για μπάνιο διαρκείας. Δεν έχει καμία αναστολή να παρευρεθεί σε «πάρτυ εθνικού εργολάβου» και στη συνέχεια ο εθνικός εργολάβος να ανακοινώσει μονομερή αύξηση των διοδίων.
    τα τέσσερα χρόνια που κυβερνά, η χώρα μας κατέγραψε την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού σε καιρό ειρήνης από συστάσεως του ελληνικού κράτους…ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ..ΦΤΩΧΕΙΑ.. Πιο ψυχρός και από μικροτσίπ,ΤΟ πιο αποτελεσματικό ΣΚΥΛΙ του Κλάους Σβαμπ.για μειωση του πλυθησμου

  23. στην μιραντα..ΜΕ Α Γ Α Π Η
    ο υπουργός της δημοκρατικής μας κυβέρνησης του φασιστικου κομματος της ΝΔ…δεν αφησε ποτε τα πιστυεω του…απο το 1980 ηταν Μέλος της Ν.Ο.Π.Ο. Τη Ναζιστικής Οργάνωση Παναθηναϊκών Οπαδών, ΠΟΙΟς ηταν αυτος…μα ποιος αλλος….
    ο Μάκης Βορίδης,!!!
    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj5qTw6fDDTtBetho4YUKHUTzflJtjIs7MQkx8-1Pj7eQ407vRcVQlULHu1uR_T0V_jy_J8Q7Zhuye9ZPid0lBsDrpQMsiEO6haGVuzKlMbhxprPZSamqMeY_X_PFaL64p6Vhe9TkPU2BKTrVMyK-3o7u-nooynEO5DRX3d7I6WXzEf32k7X2Evkw/s640/366553983_1471058403648684_3986318221411009233_n.jpg

  24. ολα τα καναλια..κανουν απολογισμο τι καταφερε Το «112» !!!! ενα τιποτα
    το ιδιο και ο γελοιος μητσοτακης
    Οταν βρεις το σπίτι σου αποκαΐδια, μπορεί να μην είσαι ο ίδιος νεκρός, αλλά μέσα σου έχουν πεθάνει πολλά πράγματα. Ως εκ τούτου το επιχείρημα που ακούγεται «δεν πέθανε κανείς», ενώ γίνονται στάχτη οι κόποι μιας ζωής, για άλλους το μέσο βιοπορισμού τους, για άλλους οι παιδικές τους αναμνήσεις και για όλους ο δασικός μας πλούτος, μόνο ως ειρωνεία μπορεί να ακουστεί. απο τους κιναιδους

    • Σαν ενημερωμένος που είσαι φαντάζομαι άκουσες τη γίνεται στη Χαβάη.Πόσοι χάθηκαν,σε κάλυψα;Α μην το ξεχάσω έχει και εκεί ο Μητσοτάκης εταιρία να βάλει ανεμογεννήτριες ;

      • μόλις μας αποκαλύψες το IQ σου.Κατι τέτοια σου λέγε ο 5€ τα φασολάκια και μπάμιες και τον ψηφισες βουρλο

        • Χαβάη: «Η φωτιά ήταν σαν Κόλαση» – Άνθρωποι έπεφταν στη θάλασσα για να σωθούν

          Ο απολογισμός της καταστροφής είναι βαρύς, ανέρχεται σε 80 νεκρούς, αλλά θεωρείται προσωρινός…
          Από τα καταστήματα, τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια που έδιναν τον χαρακτήρα της παραθεριστικής πολιτείας των 13.000 κατοίκων δεν μένει σχεδόν τίποτε.
          Κατά τη διάρκεια του εφιάλτη, οι κάτοικοι δεν είχαν την δυνατότητα να στηριχθούν παρά στις πληροφορίες «από στόμα σε στόμα», καταγγέλλει ο Ουίλιαμ Χάρι, ένας από τους κατοίκους.
          Ο αριθμός έκτακτης ανάγκης 911 σταμάτησε να λειτουργεί σε ορισμένα τμήματα του νησιού, ενώ οι σειρήνες συναγερμού για πυρκαγιά ΔΕΝ ενεργοποιήθηκαν. Η καταμέτρηση δεν έχει τελειώσει. Ομάδες έρευνας και διάσωσης, με την βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων, έχουν φθάσει στο Μάουι για να αναζητήσουν θύματα. Μόνο στην πόλη της Λαχάινα, το κόστος της ανοικοδόμησης υπολογίζεται στα 5,52 δισεκατομμύρια δολάρια. Μπροστά στην ταχύτητα της φωτιάς, όσοι κάτοικοι της Λαχάινα κατόρθωσαν να διαφύγουν έτρεξαν χωρίς να γυρίσουν να κοιτάξουν πίσω τους και ορισμένοι ρίχτηκαν στην θάλασσα για να ξεφύγουν από τις φλόγες. Η πυρκαγιά ήταν σφοδρή «σαν την Κόλαση».

        • Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Εσυ ποιον ψήφισες δεν μας είπες να μας ανοίξεις τα μάτια.Μόνο φιλοσοφίες μας λες.Γιατί δεν βοηθάς και τους βλάκες;

        • Τα κοινά στοιχεία με την πυρκαγιά στο Μάτι είναι ότι ΔΕΝ λειτούργησε ο τριψήφιος αριθμός εκκένωσης. Και μιλάμε για Αμερική. Όχι Ουγκάντα. Τουλάχιστον να σωθούν άνθρωποι . Αυτό θελουμε. Είναι ένα κομμάτι της διαχείρισης κρίσεων αυτό. Το οποίο στερεώθηκε και λειτούργησε στην διακυβέρνηση Μητσοτακη. Βλέπεις, ούτε ο Τσιπρας ούτε οι υπεύθυνοι στη Χαβαη το είχαν εξασκήσει και γι αυτό ψάχνουν ακόμη πτώματα. Η αλήθεια να λέγεται. Αμ πως!

      • Τους ένστολους που ήταν στην διαχείριση της κυκλοφορίας και του

        συντονισμού στο Μάτι,τους προήγαγε η Ν.Δ.
        μου θυμίζει τις εξώσεις λόγω χρεών σε πολίτες αλλά καμία λέξη για το πόσο αυξήθηκε το χρέος της Ν.Δ.πηρε 20 % πάνω,Ε.. σ’ αυτό δεν έχουμε κάτι κοινό με την Χαβάη;χαχαχαχαχα

  25. Έχω ξαναγράψει κάτι ανάλογο, αλλά θα το κάνω πιο σαφές για να πάρουν το μήνυμα και ορισμένοι… «ειδικοί». Φανταστείτε έναν κατάλογο παραλογισμών, ακραίων ψεμάτων και μυθολογιών. Μια σειρά από δηλώσεις τόσο εμφανώς εξωπραγματικές και να περιμένει να τον πιστέψουν,
    μετά, μπορείτε,να κρινετε εσεις τι ειναι αληθεια και τιι ψεμα
    1) Ο Έλβις Πρίσλεϋ είναι ζωντανός και τον έχουν απαγάγει εξωγήινοι.
    2) Ο πάνθηρας είναι ένα χορτοφάγο ζώο. Τρέφεται αποκλειστικά με λαχανικά, φρούτα και γρασίδι.
    3) Η Γη είναι επίπεδη, και στο χείλος κάθε πλευράς της ο θεός Δίας έχει υψώσει φράγματα για να μη χυθούν οι ωκεανοί προς τα… κάτω; Προς τα κάτω. Μάλλον.
    4) Αν έχετε να ζυγιστείτε καιρό και η ζυγαριά σας δείξει είκοσι κιλά παραπάνω, δεν έχετε παχύνει. Η βαρύτητα του πλανήτη έχει αυξηθεί.
    5) Ο Μητσοτάκης είναι ένας έντιμος άνθρωπος που έχει δουλέψει πολύ στη ζωή του.
    6) Πριν τρία χρόνια είχαμε πανδημία, με θνησιμότητα 0,002%
    7) Βρισκόμαστε σε κλιματική κρίση.γιαυτο καιγοντα τα δαση

    • Όλα αυτά για να αναφέρεις τον Μητσοτακη;Εδώ κάπου 200 χιλιάδες αν δεν κάνω λάθος ψήφισαν κάποιον και κάποιο κόμμα που πρην μια εβδομάδα δεν το ήξεραν.Λέω για τους Σπαρτιάτες.Βασικα ούτε σήμερα τους ξέρουν αλλά δεν έχει σημασία ,έτσι είπε ένας φυλακισμένος.Κατάλαβες τι θα πει πλύση εγκεφάλου;Τα αλλά που λες είναι ιστορίες για άγριους.

        • Αυτά αγαπητέ πεστα στη μανάβισσα. Από που ψωνίζεις? Εγώ στης Νετζιπε τα αγοράζω όλα πάμφθηνα και όχι δεν είμαι η Μιράντα. Έλεος πια. Τη φάγατε την κοπέλα. Καλή Παναγία Χριστιανοί.

      • άμα καταφέρεις και μας εξηγήσεις εσύ πρώτα πως 15.000 ψήφισαν τον φονιά των Τεμπών κι άλλες τριάντα χιλιαδες τον ανεκδιηγητο(που σημειωτέον μαζί με τον Βορίδη ξεκίνησαν από ακροδεξιά κόμματα) που φτύνει μιλώντας σε όλα τα παράθυρα των καναλιών τότε σου εξηγούμε ότι θες

      • εφαρμόζεται σε όλη τη Δύση και έχει επιτυχία όσο τα προβλήματα είναι βατά. Στα δύσκολα αποτυγχάνει.
        Η μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων περιμένει άμεση επίλυση σοβαρών και αέναων δυσλειτουργιών του κράτους αυτού. Η εξίσωση για το πρώτο κόμμα είναι προβληματική. Προσπαθεί να κερδίσει/κρατήσει όλο και περισσότερους κεντρώους-κεντροαριστερούς θεωρώντας ότι οι παλιοί δεξιοί «κάτοικοι» δεν έχουν άλλη λογική επιλογή. Η οικονομία είναι αυτή που συντηρεί το πιο πάνω σκαρίφημα.
        δυστυχώς για σένα που πρέπει να ξανα-κατσεις στα θρανία,η πραγματικότητα είναι αμίληκτη.
        τα φασολάκια και οι μπάμιες και τα εποχικά φρούτα, κηπευτικά είναι πολύ ακριβά για έναν μέσο μισθό των 900 ευρώ.
        αλλά τώρα είναι αργά να το διορθώσει ο Έλληνας.
        όχι ότι οι ζαιοι ήταν καλύτεροι, αλλά δύο τρία μαμούχαλα μέσα στο φόρουμ, απαγορεύουν σε κάποιους να θέλουν έναν Δεξιό Πρωθυπουργό περισσότερο ειλικρινή και σωστό.
        αυτό που λέω εδώ μέσα είναι ότι είσαι η πιο μεγάλη μαλάκω γιατί απαγορεύεις ακόμα και την σκέψη ότι υπάρχει καλύτερο απ’ το ίδιο σου το κόμμα.
        μια μ….. χωρις τσίπα, ηλίθια και με έπαρση παγώνας.

  26. καποιες ευτελεις παραλογισμοι χρησιμοποιούνται ΚΑΤΑΚΟΡΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ και από τον διεθνή παρακρατικό υπόκοσμο ως άλλοθι κακουργημάτων και εγκλημάτων !!. Ως δήθεν «αιτίες» για οτιδηποτε συμβαινει..τιποτα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ..ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ.ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ και ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ .Η η διεθνής ΠΟΛΤΙΚΗ μαφία παρουσιαζει τόσο εξωπραγματικές δικαιολογίες !! μετα ερχεται η καθημερινη πλυση εγκεφαλου …,εκει .. ποντάρουν !! ? ΣΤΑ ΜΜ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ..ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ..ελεγχόμενα ΜΜΕ ΝΑ προπαγανδίσουν φούμαρα, καμία «πραγματική» δικαιολογία (καμία λογική αιτία δηλαδή) δεν θα μπορούσε να προκαλέσειΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ…. . Και το τερατώδες συμπέρασμα είναι ότι ναι, αυτό το πολύ μεγάλο μέρος των κοινωνιών ήταν έτοιμο να δεχθεί ότι η Γη είναι επίπεδη και ότι ο πάνθηρας είναι ζώο χορτοφάγο!!! Τόσο άβουλα, )
    Τηλε-λοβοτομημενα προβατα

    • Αν δεν το έχεις αντιγράψει από κάπου ,φαντάζομαι είσαι άτομο μέσα στις μυστικές υπηρεσίες.Σωστά μάντεψα;Να σου πω και εγώ κάτι σαν μια απλή εργαζόμενη;Άντε κάνε κανένα μπάνιο να σε φυσήξει το αεράκι ,βάζω στοίχημα ότι θα αισθανθείς καλύτερα,από το να κάθεσαι εδώ να βρίζεις τι miranta,απορώ και μόνο που ασχολησαι εσυ ένα τέτοιο μυαλό μαζί μου.Καλή μέρα ,εμένα μου την έφτιαξες μόλις έπιασα δουλειά.Άντε πες μας για τους μασόνους και τις στοές μετά.

      • Μια μέρα ρεπό έχεις και πήγες με τα παιδιά σου για μπάνιο και κάθεσαι όλη μέρα και απαντάς στις αναρτήσεις. Και μάλιστα τζάμπα. Εκτός και αν είσαι από τα πληρωμένα τρολ της ΝΔ οπότε άξιος ο μισθός σου.

        • Ναι Πεστης και που να Παει στο ρεπό της. Ποσο κρίμα που πέρασε υπέροχα με τα παιδιά της στην πανέμορφη θάλασσα με το γαλάζιο του ουρανού να τους σκεπάζει κι έναν ήλιο που στο μισό πλανήτη δεν έχουν ξαναδεί. Πως μπόρεσε να τολμήσει να περάσει καλά ενώ υπάρχουν άλλοι που διυλίζουν τον κωνωψ? Τς τς τς.

  27. ξεκατινιαστειτε λίγο οι οικογένειες που μοιραστηκατε να έχει ενδιαφέρον…

  28. ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ…(ΝΔ εν συντομια..)με την δικτατορια..που δεν συμφερνε τις ΗΠΑ..και ττους διεθνεις λωποδυτες
    ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ…ΠΕΦΤΟΥΝ ..το ιδιο και στην ελλαδα.. .γιατι δεν συμφερουν τους ολιγαρχες..πολιτικους
    παμε σε ενα ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ…20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ…

    και οι λογοι που ριχνουν τους λεγομενους δικτατορες…
    1. στη Λιβύη, το ρεύμα ήταν δωρεάν για όλους τους πολίτες. Δεν υπηρχε λογαριασμός ρεύματος- οι πολιτες την ελλαδα ΠΗΡΩΝΟΥΝ 300% ΑΥΞΗΣΗ
    2. οι τράπεζες ήταν κρατικές, πίστωση στους πολίτες με νόμο 0 %.Δεν υπήρχαν επιτόκια .ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ 20%
    3. Ο πρωθυπουργος της χωρας ΛΙΒΥΗΣ δεν αγοράσε ποτε εχτρα σπίτι για τους γονείς του μέχρι όλοι οι πολιτες να αποκτήσουν σπίτι.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΙΛΕΣ…ΟΤΑΝ ΤΟ 30% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ Η ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
    4. Όλα τα νιόπαντρα ζευγάρια στη Λιβύη έλαβαν 60.000 δηνάρια από την κυβέρνηση για επδομα για στηριξη στην οικογενεια -ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ

  29. 5. υπηρχε δωρεαν ιατρικές θεραπείες στη Λιβύη-ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ..ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ . ..ΜΟΝΟ ΘΑΝΑΤΟΣ -ειδικα σε ανιατους ευαθανασια
    6. Εάν οι Λίβυοι ήθελαν να ζήσουν σε φάρμα, τους παρεχοταν δωρεάν οικιακές συσκευές, σπόρους και βοοειδή.-στην ελλαδα ..εχουν καταστρεψει πρωογενη γεωργικη αναπτυξη.,.,
    7. Εάν δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν στη Λιβύη, το κράτος τους χρηματοδοτούσε για διαμονή και θεραπεία στο εξωτερικό.–εδω..να μην το περιγραψουμε
    8. Η τιμή της βενζίνη ςηταν $0,14 το λίτρο. στην ελλαδα…2 ευρω/λιτο…ισως και ο μισθος δεν σου φτανει
    10. Η Λιβύη δεν είχε εξωτερικό χρέος και τα αποθέματα ήταν $150 δις..στην ελλαδα τ α2 κομματ μονο χρωστανε 800 εκκατομυρι..και ειναι χρεωμενη για 100 χρονια
    11στην Λίβυη η κυβέρνηση θα πληρώνε τον μέσο μισθό όταν δεν μπορούν να βρουν δουλειά..!!

  30. 12. Μέρος των πωλήσεων πετρελαίου της Λιβύης συνδέεται άμεσα με τους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των πολιτών.!!
    13.καθε μητέρα που θα γέννουσε το παιδί θα έπαιρνε 5.000 δολάρια
    14. 40 καρβέλια ψωμί κοστίζουν $0.15.
    16. υπηρχε το μεγαλύτερο αρδευτικό έργο παγκοσμίως γνωστό ως «BIG MAN PROJECT» για να εξασφαλίσει τη διαθεσιμότητα νερού στην έρημη χώρα.
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ σκοτωσαν τον κανταφι…τον παπαδοπουλο…και ολους τους δικτατορες.
    Αν αυτό λέγεται «ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ», κατα των πολιτων αναρωτιέμαι τι είναι δημοκρατία;

    ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ… σκοτώθηκε ο Καντάφι…φυλακιστηκε ο παπαδοπουλος…και οι λοιποι ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ..ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ….των τραπεζιτων ,ολιγαχρχων

  31. ..ευτυχως δεν ανηκω σε κανενα κομμα της κλεπτοκρατιας…ολα αυτα τα γραφουμε ως συμπερασματα…για τους ψηφοφορους-προβατα

  32. Ναι αυτος που ειπε οτι τα ατυχηματα γινονται για βελτιωνονται οι σιδηροδρομοι… Με το πολυνεκρο τοτε ατυχημα(να του υπενθυμισω παρεπτιπτοντως εδω,, οτι τα υλικα επιδιορθωνιναι… Οι ανθρωποι δεν επιδιορθωνινται… Οταν ειναι νεκροι..) αυτο το δημοσιογραφικο λοιπον αποβλητο… Ειπε πριν μερικες οτι απετυχε η κυβερνηση μητσοτακη……
    Μαλλον απαιτουν θελουν περισσοτερα εκκατομυρια της λιστας πετσας…. Για να λενε οτι ολα ειναι καλα…

    • Με τι ασχολησαι τελικά;Τι ακριβώς θέλεις να πεις;Ήθελε λεφτά ο Χίος και η εφημερίδα του και δεν πήρε;Έχεις καταλάβει τι πιπιλας;Έπρεπε να δώσει λεφτά για να ξυπνήσει ο κόσμος και να ενημερωθεί σε πια ακριβώς κανάλια και εφημερίδες πες μας.Τέλος αγαπητέ ψεκασμένε .Στις εκλογές κρίθηκαν όλα αυτά.Τελικά αυτοί που λέγατε τις βλακείες αυτές μετρηθήκατε και βρεθήκατε λίγοι.Τι να κάνουμε να αλαξουμε την πραγματικότητα;Αυτά θα λες και στις επόμενες εκλογές;Τα ίδια επιχειρήματα;Άραγε περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα;

  33. Και εχουν βαλει μονο 3000…
    Το 112 θα δωσει ρεστα παλι,,.. Για αμεσες εκκενωσεις…
    Οι δουλιτσες δεν τελειωσαν

  34. στην πλατεία κονιτσης δεν είπαμε τίποτα.Για το ότι αυτοί που έκανα μυνησεις για τις μουσικές τώρα καλούν μουσικούς για το ότι κάποιοι μη Κωοι.δηλωνουν ότι αγαπούν πιο πολύ την Κω για το ότι ονόμασαν τις κινήσεις του(πολιτικές και εμπορικες)Κωνιτσεια (!!!!)δεν είπαμε τίποτα!!! τίποτα…ομως

  35. σκάσε ΔΟΥΛΕ και δούλευε…!τωρα μπορεις -16 ωρες
    για να πληρωνεις
    ρεύμα 200%
    θέρμανση 200%
    βενζίνη
    τηλέφωνα/ίντερνετ
    διατροφη…500%ΟΛΑ αυξηση …
    με ενα μισθο οι περισσοτεροι 5 μηνες!!!!
    Έφτασες απλά για να επιβιώνεις και να πηγαίνεις στην δουλειά…για να ξεπληρωσεις απλα τα δανεια…μην σου παρουν το σπιτι..με χρεος εστω 1 ευρω…τον επομενο μηνα.. ηΑΑΔΕ…θα στελνει μυνηματα ..αν χρωτσας 1 ευρω

  36. συνεχισε να βριζεις ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ,ΚΚΕ.ΠΑΣΟΚ….!!!ΩΩ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑς…ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ
    σ ελιγο θα ερθει η στιγμη που θα κυκλοφορεις χωρις παπουτσια.. οπως τον πολεμο ..παρα με σανδαλια.αυτοσχεδια…οπως του ΕΥΜΟΡΦΙΔΗ
    καφες… 3-4ΕΥΡΩ , κινηματογραφο 9 ευρω!!
    ξεχασε τα δωρα στα εγγονια.. σύντροφό/μάνα/φίλο/ ανιψιά/ανιψιό/
    τους γιατρους ,εξοδα και τις διακοπές

    αν δεν εχεις για να σπουδασεις η να ταισεις τα παιδια σου γιατί θα πεινάσουν μαζί σου…λογω οτι πληρωνεις τον κοπο σου γαι να σπουδαζουν τα παιδια του ΜΗΣΤΟΤΑΚΗ στα ακριβοτερα πανεπιστημια..
    Απλά «ζεις για να δουλεύεις».ενας συγρονος δουλος..
    Kαι χτυπάς παλαμάκια .ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ψηφισες και επελεξες ξανα τον δημιο σου – ..
    ΒΡΙΖΕΙΣ οσους δεν ψηφισαν ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…ΤΣΙΠΡΑ,ΠΑΣΟΚ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚ@ΤΑ ΘΕΣ.,ακομα και σπαρτιατες.
    χειροκροτάς όσους δεν σε αφήνουν να ζήσεις,!!ανοιγεις σαμπανιες που ξαναβγηκαν…υποκειμενα που δεν εχουν κανενα ανθρωπινο στοιχειο μεσα τους…παρα να δουλευεις 16 ωρο για πληρωνεΙς τους μισθους τους!!!!Είναι μεγάλη ηλιθιοτητα απλα να λατρεύεις τον δημιο σου…

  37. .. ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΆΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΊΤΗ…
    ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΑΚΈΛΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΧΟΎΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΙΖΟΤΑΚΗ

    «Είστε υποχρεωμένοι να δώσετε προαιρετική χρήση αυτής της κάρτας. Εκείνος ο οποίος αισθάνεται προσβεβλημένος από τη χρήση της, να μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί με τον παλαιό τρόπο», έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης, επικαλούμενος «τις διακηρύξεις σειράς Ιεραρχών της Ελλαδικής Εκκλησίας που αρνούνται να παραλάβουν αυτήν την κάρτα και καλούν το ποίμνιο τους να μην την παραλάβει».

    «Για μία μεγάλη μερίδα ορθοδόξων χριστιανών, αυτή η κάρτα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Προσβάλει τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις»(07-02-2011)
    https://www.facebook.com/parlapipasnews/videos/1021086375696669/?ref=embed_video&t=8

    • Έλεος μεταφέρεις τι λέει ο «παρλαπιπας»στο φέισμπουκ ;Τι επίπεδο ρε Ταλιμπάν τι θέλεις στη κοινωνία μας; Απορώ οι Ιεράρχες σου αποδέχονται το Facebook;Δεν είναι του διαόλου;

  38. σας αφηνουμε να δουμε που θα την φτασετε ..ειχατε 4 χρονια,,εχετε αλλα 5…
    Κατά μέσο όρο κάθε μήνα αναρτώνται στη Διαύγεια περίπου 20 πράξεις αποδοχής παραίτησης μόνιμων γιατρών του ΕΣΥ
    https://www.protothema.gr/greece/article/1401707/to-esu-nosei-paraitoudai-oi-giatroi-apo-ta-nosokomeia-tis-eparhias-koposi-dusareskeia-kai-kataggelies/
    ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ

  39. Ας τον ψήφιζαν τον άνθρωπο περισσότεροι, να κάνει κάτι. Το ποσοστό της αποχής είναι υπερδιπλάσιο από το ντροπιαστικό 21,8%. Και εγώ τίποτα δεν θα έκανα αν δεν με ψήφιζε το 78,2%…

  40. μπες στα δελτία ειδήσεων και κοίτα τις τιμές των λαϊκών όλης της χώρας,η Αθήνα,ο Πειραιάς,η υπόλοιπη Ελλάδα δεν έχουν την πολυτέλεια της Νετζιπιέ,ούτε η εξαίρεση αλλοιώνει ποτέ έναν κανόνα..με τέτοια γελοία επιχειρήματα ποτέ δεν προάγει μια συζήτηση Δημοσίου διαλόγου.
    αυτό για να μάθεις τα βασικά.
    https://4epoxes-manaviko.gr/product-category/ta-proionta-mas/laxanika/freska-fasolakia/
    χρόνια πολλά και καλά μυαλά.

    • Χρόνια Πολλά και του χρόνου.
      Όσον αφορά στις τιμές των προϊόντων ναι έχουν ακριβύνει σαφώς όπως και σε όλη την Ευρώπη μαθαίνω. Όμως επειδή ψωνίζω και σε λαϊκή της Αθήνας οι τιμές των ζαρζαβατικων ποικίλλουν. Βρίσκεις και φτηνά ειδικά προς το μεσημέρι που τις ρίχνουν ακόμη πιο πολύ να ξεπουλήσουν. Θέλει τρόπο….

  41. https://www.evima.gr/oikonomia/fasolakia-opos-chaviari-kaine-oi-times-ton-freskon-kipeftikon-stis-laikes/

    σ όλα τα δελτία ειδήσεων,στο εβδομαδιαίο παρατηρητήριο τιμών τα κηπευτικά έχουν πιάσει τιμές χαβιαριού,αλλά κάποιοι εδώ μέσα εξισώνουν την βούρτσα με /////
    πάνε να βγάλουν τρελούς όλους τους άλλους.
    Ο Άλφα,ο Αντένα,το Όπεν,το ΣΚΑΪ η ΕΡΤ όλοι δείχνουν τις τιμές των ντόπιων πράσινων φασολιών, αυτοί εκεί,στην μίζερη τακτική του τετραγώνου κύκλου.

    • Ο παραγωγός επερνε για το λίτρο γάλα πρην μερικά χρόνια 30 λεπτά.Σήμερα πέρνει 160.Ποσό περιμένεις να το βρεις το γάλα στο Σούπερ Μάρκετ.Δεν είναι το παλιό που αγόραζαν από τους παραγωγους φτηνά και κέρδιζαν οι μεσαζοντες.Μην τα μπερδεύεις λοιπόν.Όλοι εδώ ζούμε ξέρουμε για την ακριβια.Το θέμα ειναι πως την αντιμετωπίζεις.Άντε πεσμας να σε κάνουμε υπουργό οικονομικών.

      • οι στρεβλώσεις της αγοράς θέλουν έλεγχο, ελεγκτικούς μηχανισμούς.
        εκεί χάνει το κράτος.την τιμή που αμφισβητείς,την καταγγέλλουν όλοι και ακόμα οι έχοντες άδεια λαϊκής που είναι φθηνότεροι από τα S.Market.
        Όταν σε στήνουν στον τοίχο με επιχειρήματα και αποδείξεις, πετάς σάχλες για να υπερασπιστείς τι;
        σε ξαναρωτάω,έχεις δει κανένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων τελευταία βδομάδα; αγόρασες μια εφημερίδα να δεις τι έρχεται;
        έχεις μια επιχειρηματολογία για την αύξηση των καυσίμων σε περιόδους ύφεσης;
        δεν ξέρεις τι λες και όμως αντί για τουμπεκί,λες σαχλαμάρες..και γω σου λέω ,ποια η διαφορά στις τιμές στις μπάμιες;από τι δικαιολογείται;

      • το σκέφτηκες καλά το σχόλιο πριν το μπουμπουνίσεις;
        αυτές τις ειρωνικές σάχλες να τις λες εκεί που σε παίρνει, πουθενά δηλαδή αν κρίνω από το νόημα της απάντησης σου.
        η αισχροκέρδεια,η κατακόρυφη άνοδος προϊόντων ντόπιας παραγωγής,η καθετοποιημένη αύξηση του λαδιού,των φρούτων και πρόσεξε το κυριότερο,η πώληση ελληνικών φρούτων στο εξωτερικό φθηνότερα απ την Ελλάδα,Ε αυτό είναι κατάντια..Το παραδέχεται και η ίδια η κυβέρνηση που τρέχει να μοιράσει pass market , αντιμετώπιση του καρκίνου με ασπιρίνες
        αν αδυνατείς να εκφέρεις λογικά επιχειρήματα,μην καταντάς γελοίος.

        https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1457792/akriveia-froyta-kai-laxanika-apo-xrysafi-apelpismenoi-oi-katanalotes

  42. που στοίχησε μια ζωή και απώλειες περιουσίας επαγγελματιών,η UEFA δεν μπορεί να πει όχι στην διεξαγωγή των αγώνων λόγω των 25 στοιχηματικών.

  43. η ακριβεια…συνεχιζεται…ο κουλης συνεχιζει να απολαμβανει τα μπανια…και τα κερδη απο τους φορους.τις μπιζνες…τις συμφωνιες….
    και εντωμεταξυ στην ελλαδα συμβαοινει το εξης..χαμηλοσυνταξιουχοι συνταξη 400 ευρω ..αυξηση ΟΧΙ δεν προβλεπεται…ας ζησουν με αυτα…αν τα καταφερουν με 15 ευρω λαδι..,2 ευρω βενζινη..100%αυξηση ρευματος…κτλλ.
    τα Χριστούγεννα ο κιναιδος…θα τους πετάξει εκεί κάτι ψίχουλα τύπου μπαξίσι 200 και θα λεν και ευχαριστω!! για να περάσουν μ’ αυτά ως τα επόμενα Χριστούγεννα.ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ…Ο ΨΕΥΤΟ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΠΟΥ νομοθέτησε τη διαφορά και πάγωσε τις συντάξεις στα 400 ευρώΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟς ΚΟΥΛΗΣ…που κατηγπορει μονο..μπορουσε να αλλάξει τον νόμο δεν το κάνει επειδή τον συμφέρει ,!!!! και τώρα παίρνουν τα ίδια ποσά σύνταξης αυτοί που δούλεψαν και που έχουν ένσημα με αυτούς που ποτέ δεν δούλεψαν και λαμβάνουν την Εθνική σύνταξη, και με τους αλλοδαπούς που είναι χρόνια στην Ελλάδα χωρίς ένσημα γιατί τα έπαιρναν μαύρα. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ.. και οι Έλληνες πεινούν, κλείσανε τις επιχειρήσεις τους με τα Μνημόνια ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ Μονάρχη της αγιας οικογενειας 41%

  44. εδω βλεπουμε τον πρωθυπουργο.. με την»κολλητή» του, την πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και του συζύγου της, τους οποίους φιλοξενεί για ένα τριήμερο στην βίλα του στο Ακρωτήρι, στα Χανιά.!!!!
    Ναι,ΑΥΤΗ που έχει στηρίξει ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ αφορούν στην κυβερνητική του θητεία – υποκλοπές, δολοφονικές επαναπροωθήσεις προσφύγων, κτλ.
    ΣΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ του ανταποδίδει μεγάλες χάρες, -ο Μητσοτάκης χρηματοδότησε με 32.εκκατομυρια ευρώ από τα κρατικά ταμεία την κοινοπραξία εταιριών Theracell Laboratories IKE, στην οποία συμμετέχουν η ελληνική Theracell Α.Ε. και η εισηγμένη στο Nasdaq, Orgenesis Inc στην οποία είναι στέλεχος ο Χάικο φον ντερ Λάιεν, ο σύζυγος της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν,
    να φανταστειτε τον βουρκο των μπιζνων με δις/// αποτελεσμα η κυρια προεδρος της κομισιον να μπει στο στόχαστρο των POLITICO και των Νew York Times για τις μυστικές διαπραγματεύσεις με τον Bourla της Pfizer -το σχετικό συμβόλαιο ξεπερνά τα 35 δις ευρώ-
    Ολα αυτά δεν πέρασαν απαρατήρητα απο το Ευρωκοινοβουλίο που διερευνά τις παρακολουθήσεις στην Ελλάδα, , ζητώντας επί της ουσίας την παραίτησή της από την προεδρία της Κομισιό,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

  45. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΧΙΟΣ..ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΕΛΣΤΑΤ .ΟΥΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
    με βάση έρευνα του Ιουνίου (ΣΕΛΠΕ), σχεδόν για 7 στους 10 (69%) το μειωμένο διαθέσιμο εισόδημα λόγω ανατιμήσεων στα προϊόντα είναι ο βασικότερος παράγοντας που επηρεάζει αρνητικά τις διακοπές.. και ακολουθούν το αυξημένο κόστος μεταφορικών (43%), το αυξημένο κόστος διαμονής (38%), το μειωμένο διαθέσιμο εισόδημα λόγω του αυξημένου κόστους ενέργειας (37%). Η φετινή εγχώρια τουριστική δαπάνη για εσωτερικό τουρισμό υπολογίζεται μειωμένη κατά 15% σε σχέση με πέρυσι.

    ΑΝΑΤΙΜΉΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΎ
    οι τιμές των ξενοδοχείων φέτος το καλοκαίρι είναι αυξημένες κοντά στο 30%, ανάλογα με την εποχή και τον προορισμό, ενώ οι ξενοδόχοι κάνουν λόγο για μέσες αυξήσεις στο 10%.
    η αμόλυβδη, που πλησιάζει τα 2 ευρώ/λίτρο
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..ΔΥΝΑΜΙΚΑ 41%

    • Ο κόσμος τρώει από τα σκουπίδια το ξέχασες αυτό.Έχετε ξεφύγει τελείως μου φαίνεται .Φέτος έχουμε περισσότερους Έλληνες τουρίστες από τα τελευταία χρόνια.Τζάμπα χαίρεσαι.Η Ελλάδα πάει μπροστά παρά τις δυσκολίες παγκόσμια.Σας λυπάμαι που θέλετε μαυρίλα για να υπάρξετε .Βγητε έξω ,διασκεδάστε η ζωή είναι όμορφη.Εχουμε 4 χρόνια μπροστά μέχρι τις εκλογές.Τότε βγειτε πάλι να βρίζετε και να καταριέστε.Σταματήστε έχετε κουράσει please.

      • δεν φτάνουν τα λεφτά,παλιά κοροϊδεύαμε τους ξένους που αγόραζαν ένα μήλο,ένα πορτοκάλι,μια μπανάνα και φέτος κάνουν οι δικοί μας συμπολίτες το ίδιο.
        είσαι τυφλό κομματικό βαμπίρ.

      • Δεν είναι η διαφορά κοσμοθεωρίας,αλλαγή ανυπαρξία επιχειρημάτων.

        Έχει μερίδιο στις παρατυπίες που γίνονται εδώ και πολύ καιρό .Δεν μπορεί να έχουμε τα περισσότερα προϊόντα στο super market αρκετά πιο ακριβά από Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Δανία κλπ.
        Προφανώς και δεν φταίει για όλη την ακρίβεια, αλλά εδώ πέραν των αυξήσεων πχ από τα κόστη μεταφορικών, έχει πέσει και αισχροκέρδεια που υποτίθεται ελέγχει το κράτος με τον αντίστοιχο (ανεφάρμοστο) νόμο.
        Καρτέλ σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία.
        Ακρίβεια στο ρεύμα. Φόρος κατουρήματος, φόρος επειδή κοίταξες μια ψαρόβαρκα, κλπ κλπ.

  46. μιραντα. περιμενω την στιγμη που θα ξυπνησεις απο τον ληθαργο και την ηλιθιοτητα σου…αλλα ειναι τοσο πολυ το εγκεφαλικο καψιμο..(οικογενεια,ευαγγελατος,ΚΤΛ….
    .παντως ..ευχομαι καποια στιγμη στα επομενα 4 χρονια..ναδεις και εσυ τι ψηφισες!!!
    εχετε ολο τον καιρο να κανετε ολα τα εργα που δεν κανατε τα προηγουμενα 4 χρονια..(μην πω40) για την βλετιωση της ποιοτητας της ζωης μας,,το εμποριο,την οικονομια..να αυξησετε μισθους συνταξεις(εφοσον το κοστος ζωης αυξανει…σε ολα.. πρπει να αυξηθει ο μισθος.. .να ενισχυσετε την αγροτικη παραγωγη,κτηνοτροφικη παραγωγη ,να αναδασωτε τουλαχιστον τα καμμενα.. .αρκει το 1/10 που ειναι 200 χιλιαδες στρεμματα,να βελτιωσετε το ΕΣΥ-και οχι μονο ν πλασαρετε νεες δοσεις εμβολιου ..να κοψετε τις παρανομες ροες λαθρο καθημερινα(εχθες παλι …»εσωσαν-καμια 30 αρια , να αναπτυξετε τις βιομηχανιες και οχι να τις κλεινετε εργοστάσια,οι βιοτεχνίες, τα μαγαζιά,
    Ανάπτυξη σημαινει η ελλαδα να εξαγει.,οχι να εισαγει..
    αλλα τι κανετε. :..νεες ταυτοτητες..ανοιγμα συνορων.πληρης εγκαταλειψη ΕΣΥ,περισσοτερος ελεγχος μεσω ααδε πολιτων,πλειστηριαμους

  47. Αλλα που να ξεστραβωθεις… Τοσο καψιμο απο τον σανο….
    Αυτο σου λεει κατι?

    Μάριος Αθανασίου: Στο νοσοκομείο η κόρη του – Το δημόσιο ξέσπασμα για το σύστημα Υγείας..
    https://www.zappit.gr/enimerosi/marios-athanasiou-sto-nosokomeio-i-kori-tou-to-dimosio-ksespasma-gia-to-systima-ygeias/3352488#google_vignette

    Χρυσαυγιτης θαναι!!!!! Χαχα
    4 χρονια δεν εκανε τιποτα… Η μαλλον.. Διελυσε το ΕΣΥ. ….. Εμβολια,, εμβολια. εμβολια…. Αν πεθαινες απο ελλειψη γιατρων… Το λεγανε κορωνοιο!..
    4 χρονια για την δασοφυλαξη, τιποτα!αντιθετα εκαψε τα παντα 2 ΕΚΚ ΣΤΡΕΜ
    4χρονια για το μεταναστευτικο….τιποτα αντιθετα αυξησε τις ροες,, καθε μερα απο εβρο και θαλασσα με εντολες να τους περιθαλπουν..
    4 χρονια οικονομια…δεν την βελτιωσε την ξεσκιισε .. Αυξησεις 500%
    4 χρονια τουρισμος,, τον πατωσε ακομα και φετος, εκτος τα 2 χρονια ολοκληρωτικη καταστροφη με τις απαγορευσεις του λοκνταουν… Ηροδος πατωσε
    Τωρα μας στελνει μεσω ΑΑΔΕ.. με μηνυμα απο 112, αν χρωσταμε…..να μην αργησουμε να πληρωσουμε.!!!ΞΕΦΤΙΛΑ τι να πρωτοπληρωσεις ηθελα να ξερα ετσι που τα κανε το ΛΑΜΟΓΙΟ… το ρευμα, τα τροφιμα, την βενζινη,..

  48. Τεχντητης νοημοσυνης.. Μετα Να γραψεις.. Αυτα που γραφεις….για ολους εμας…ως φασιστες… Μετα ανεφερε τα δεδομενα της ΝΔ (τα τελευταια 5 η παραπανω) Και πες. Ποσο …εισαι… Μην απορησεις για το ποδοστο σου να ξεπερναει το 80%..ισως 100%…μετα απο ολα αυτα τα δεδομενα κανε ερωτημα τι να ψηφισω…. ΑΝ σου βγαλει Μητσοτακη…..
    Πορισμα Η τεχνητη νοημοσυνη,, θεωρειται ανωτερη της ανθρωπινης…. Ειδικα της ανθρωπων με iq αρνιου… Μπε.

  49. ΈΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ

    Μετά τις φονικές πυρκαγιές στο πιο προηγμένο κράτος του Κόσμου την Αμερική. Που κάηκε ολόκληρο νησί με χιλιάδες νεκρους( μόνο το 1/10 του νησιού έχουν ψάξει) και χωρίς να ειδοποιηθεί κάνεις.Αφιερώνω την παρακάτω ανακοίνωση σε αυτούς που μετράνε μόνο τα στρέμματα καμένου δάσους και όχι ζωές.

    Προσοχή λοιπόν έκτακτη
    ανακοίνωση της επιτροπής απόδοσης βραβείων Νόμπελ της Σουηδίας.

    Αγαπητοί φίλοι λόγω της κλιματικής αλλαγής, είμαστε αναγκασμένοι να προσθέσουμε μια κατηγορία Νόμπελ ακόμη. Αφορά τα κράτη που λειτουργεί το 112 και κυρίως τους ηγέτες τους, που έσωσαν από φωτιές χιλιάδες κόσμο, με μοναδικό υποψήφιο για το 2022 και το 2023, την Ελλάδα και τον Μέγιστο Κυριάκο Μητσοτάκη. Προσοχή κατά την ημέρα απονομής στον Μέγιστο Κυριάκο , όλα τα Νοσηλευτικά ιδρύματα θα εφημερεύουν, λόγω των πολλών εγκεφαλικών που αναμένεται να πλήξουν τους προοδευτικούς στην Ελλάδα.

  50. Με αυτά που διαβάζω από δω μέσα έλεγα να μεταναστεύσω Καναδά για καλύτερα.

    Ω του θαύματος. Μητσοτακης κι εκεί ?
    Καναδάς: Κάτοικοι απομακρύνονται ακόμα και με αεροπλάνα – Μαίνονται πάνω από 230 πυρκαγιές
    https://www.newsit.gr/kosmos/kanadas-katoikoi-apomakrynontai-akoma-kai-me-aeroplana-mainontai-pano-apo-230-pyrkagies/3839024/

  51. Αυξήθηκαν τα χρέη προς την Εφορία – Πάνω από 4 εκατ. οι οφειλέτες

    Φόρους που αγγίζουν τα 2,8 δισ. ευρώ δεν πλήρωσαν οι φορολογούμενοι το πρώτο εξάμηνο του 2023 με τον αριθμό των οφειλετών να παραμένει πάνω από τα 4 εκατομμύρια.

    Τα στοιχεία της ΑΑΔΕ δείχνουν ότι το συνολικό ύψος των ληξιπρόθεσμων οφειλών βρίσκεται στα 105 δισ. ευρώ εκ των οποίων 26,294 δις. ευρώ είναι ανεπίδεκτα είσπραξης

    Ανοιχτούς λογαριασμούς με την Εφορία έχουν 4.184.515 φυσικά και νομικά πρόσωπα. Από τους οφειλέτες αυτούς, 2.031.656 απειλούνται με κατασχέσεις ενώ σε 1.455.216 έχουν επιβληθεί αναγκαστικά μέτρα είσπραξης.

  52. Σήμερα στις 12:05 ακριβώς βρέθηκα μπροστά σε μια σκηνή απίστευτη

    δύο αστυνομικοί έριχναν σφαλιάρες και γροθιές σ’ έναν επώνυμο συμπολίτη μας,που απ ότι είδα μέσα απ’ το αυτοκίνητο είχε μια διένεξη με κάποιον.
    είναι εικόνες αυτές;είχε ένα σταματημένο λεωφορείο αμάξια,μηχανάκια και γείτονες.
    δεν γινόταν να ακινητοποιηθεί/συνεχιστεί αλλιώς;όλα αυτά έξω απ’ την άλεση των αξιωματικών μέρα μεσημέρι..σφαλιάρες και γρονθοκοπήματα.
    υπάρχουν εσωτερικές υποθέσεις; Εισαγγελέας διαβάζει;

  53. Με πολλή αγάπη και εξίσου πολλή σοβαρότητα σε όλους τους υβριστές της ΝΔ

    Μάγκες αν πραγματικά σας ενδιαφέρει ένας σωστός δημόσιος διάλογος αλλάξτε επιχειρήματα και μην περιορίζεστε σε βρισιές ως τα μονα επιχειρήματα που γεννατε.
    Ποιον θέλετε εσείς για πρωθυπουργό και γιατί?
    Μπέσα κι ωραία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ