Τα «πολιτικώς ανορθόδοξα»… Πολλά τα «σοκ», τα μηνύματα, οι συμβολισμοί και τα μπερδέματα

44
5179

Τα «πολιτικώς ανορθόδοξα»

Πολλά τα «σοκ», τα μηνύματα, οι συμβολισμοί και τα μπερδέματα της επικαιρότητας.

Τόσο καιρό που «φωνάζουμε» για τα «ξαφνικά» δεν έδινε κανείς από αυτούς που θα πρεπε, ιδιαίτερη σημασία. Έλα όμως που η αλήθεια είναι αμείλικτη.. Ήρθε ο πραγματικά τραγικός θάνατος της νέας και όμορφης δημοσιογράφου του ΔΟΛ και μάλιστα λίγο πριν γεννήσει το παιδί της που ήταν όνειρο ζωής για αυτήν και συντάραξε κι αυτή την «περίεργη φυλή», που κάποτε ήταν στην πλειοψηφία της με την αλήθεια και τώρα δυστυχώς είναι -για να το πούμε κομψά- με την «πολιτική ορθότητα» (μια μορφή ελέγχου της σκέψης που απειλεί την ελευθερία της έκφρασης και ακολουθεί μια συμμόρφωση στις απαιτήσεις των κυρίαρχων ομάδων πίεσης και συμφερόντων).

Κατά τα λοιπά κι ενώ -την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές- περιμέναμε τα αποτελέσματα του πρώτου ραντεβού Μητσοτάκη-Ερντογάν, μετά το «Μητσοτάκης γιοκ» :Ενθουσιασμένος ο τουρκικός τύπος από τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν

(έχουμε επισημάνει τους κινδύνους και τις πιέσεις από το διεθνές διευθυντήριο) η πολιτική επικαιρότητα είναι στη φάση των νέων ζυμώσεων του μετεκλογικού τοπίου:

Η κυβέρνηση πορεύεται με βασικά βιολιά τους πρώην «Σωματοφύλακες του Σημίτη», όπως γράφουν εύστοχα πολιτικοί αναλυτές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ «τρώγεται» μέχρι να εκλέξει τον ή την διάδοχο του Τσίπρα.

Ο Τσίπρας κάποια στιγμή θα επανέλθει με νέο κόμμα και χωρίς τα βαρίδια και τα αγύριστα κεφάλια του παρελθόντος που θεωρεί -όχι άδικα- ότι πάνε το κόμμα ολοταχώς πίσω στο 3%.

Από τους «μικρούς» η πρώτη έκπληξη ήταν αυτή του Βασίλη Στίγκα των «Σπαρτιατών» που (οι περισσότεροι βγήκαν έξω από την αίθουσα όταν άρχισε να μιλάει) άφησε «σύξυλους» τους οπαδούς του Κασιδιάρη που τον έστειλαν στη βουλή… Καθώς προέκυψε υπερασπιστής του Μητσοτάκη κατηγορώντας (μόνο) τον ΣΥΡΙΖΑ και μιλώντας¨ενθέρμως υπέρ των προγραμματικών θέσεων της κυβέρνησης για… την «τεχνητή νοημοσύνη» και την «ψηφιακή τεχνολογία!

Αντί σχολίων για όλα τα παραπάνω έχει ενδιαφέρον να δούμε απόψεις αδέσμευτων πολιτών για την σχεδόν πλήρη «ποδοσφαιροποίηση» της πολιτικής (δεν είναι τυχαίο ότι κοντά οι μισοί ψηφοφόροι δεν πάνε να ψηφίσουν συνειδητά…)

«Για αυτό και οι νέοι σιχαίνονται την πολιτική γιατί μοιάζει πολύ με το ποδόσφαιρο».

“𝛥𝜀𝜈 𝜋ή𝛾𝛼𝜈 𝜊𝜄 𝜅𝜀𝜈𝜏𝜌𝜊𝛼𝜌𝜄𝜎𝜏𝜀𝜌𝜊ί 𝜎𝜏𝜂𝜈 𝜅𝜐𝛽έ𝜌𝜈𝜂𝜎𝜂 𝜏𝜂ς 𝛮𝛥 𝛼𝜆𝜆ά 𝜂 𝛮𝛥 𝜎𝜏𝜂𝜈 𝜅𝜀𝜈𝜏𝜌𝜊𝛼𝜌𝜄𝜎𝜏𝜀𝜌ά;”

Η αλήθεια είναι ότι ο Κ. Μητσοτάκης δεν χρειάστηκε να περπατήσει και καμιά μεγάλη απόσταση για να προσεγγίσει την κεντροαριστερά (του ΠΑΣΟΚ), διότι εδώ και πολλά χρόνια η κεντροαριστερά έχει γίνει (κέντρο)δεξιά.

Κάποτε είχε πει ο Αντρέας: “ 𝛨 𝛮𝛥 𝛿𝜀𝜈 𝜀ί𝜈𝛼𝜄 𝜋𝜊𝜆𝜄𝜏𝜄𝜅ό 𝜅ό𝜇𝜇𝛼. 𝛦ί𝜈𝛼𝜄 𝛢𝛦. 𝛭𝛼𝜁𝜀ύ𝜊𝜈𝜏𝛼𝜄 𝜋𝜊𝜆𝜄𝜏𝜄𝜅ά 𝜅𝛼𝜄 𝜀𝜋𝜄𝜒𝜀𝜄𝜌𝜂𝜇𝛼𝜏𝜄𝜅ά 𝜏𝜁ά𝜅𝜄𝛼, 𝜅𝛼𝜄 𝛽ά𝜁𝜊𝜐𝜈 έ𝜈𝛼 «𝜅𝜀𝜑ά𝜆𝛼𝜄𝜊». 𝛫𝜄 ό𝜏𝛼𝜈 𝜋𝛼ί𝜌𝜈𝜊𝜐𝜈 𝜏𝜂𝜈 𝜀𝜉𝜊𝜐𝜎ί𝛼, 𝜀𝜉𝛼𝜌𝛾𝜐𝜌ώ𝜈𝜊𝜐𝜈 𝜏𝜊 «𝜅𝜀𝜑ά𝜆𝛼𝜄𝜊»𝜋𝜊𝜐 έ𝜒𝜊𝜐𝜈 𝛽ά𝜆𝜀𝜄.”

Πόσοι από το ΠΑΣΟΚ που πρωταγωνίστησαν την τελευταία 25ετία θα συμφωνούσαν με αυτή την διαπίστωση; Ο Βενιζέλος; Ο Λοβέρδος; Η Διαμαντοπούλου; Ο Φλωρίδης; Ο Χρυσοχοΐδης; Ο Πιερρακάκης; Ή οι μικροί που ξεπετάχτηκαν… η Μενδώνη, ο Γεραπετρίτης και Σία.

Ή το υπόλοιπο σημιτικό «λουμπεναριό» που ακόμα δεν έχει μετακομίσει στη ΝΔ, ή μετακόμισε πρόσφατα;

Η μετάλλαξη είχε ξεκινήσει μετά τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Η άνοδος του σημιτισμού, εκτόπισε (μέσα στο κόμμα) το λαϊκό στοιχείο του ΠΑΣΟΚ, και έδωσε το κουμάντο στις ελίτ (παραδοσιακές και νέα μεσοστρώματα που ανέλαβαν σταδιακά επιτελικές θέσεις στην οικονομία & το κράτος από το ’96 και μετά).

Ακόμη κι όταν έσκασε η βόμβα της χρεοκοπίας, το νέο (σημιτικό) ΠΑΣΟΚ, εν χορώ με την «δεξιά», έριχνε το ανάθεμα στο λεγόμενο «λαϊκίστικο» Παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, και εμφάνιζε τον εαυτό του σαν κομμάτι των υγιών πολιτικών δυνάμεων του τόπου που προσπάθησαν, έστω ημιτελώς, να διορθώσουν τις «υπερβολές» της Παπανδρεϊκής περιόδου.

Κι ας αναπτύχθηκαν επί των ημερών των πεφωτισμένων τεχνοκρατών Σημίτη, Στουρνάρα, Παπαδήμου και λοιπών,  οι περισσότερες από τις συνθήκες που οδήγησαν στη χρεοκοπία:

Ένταξη στο ευρώ με χαλκευμένα δημοσιονομικά στοιχεία και επίπλαστη ισοτιμία,

προκλητική διασπάθιση του δημόσιου χρήματος,

πρωτοφανής υπερκοστολόγηση δημόσιων έργων,

ξέφρενο πάρτι των ολυμπιακών αγώνων,

διαπλοκή με την οικονομική-μιντιακή ολιγαρχία (με εκείνην που πρωτοστατούσε στην ποινική καταδίκη του Αντρέα για το σκάνδαλο Κοσκωτά),

απροκάλυπτη διαφθορά κυβερνητικών στελεχών και η μεγαλύτερη (ως τότε) αναδιανομή του πλούτου προς τα πάνω μέσω του χρηματιστηρίου, με το οποίο πραγματοποιήθηκε η αντιστροφή της αναδιανομής του πλούτου προς τους «μη προνομιούχους» (όρος του Αντρέα) στα 80s.

Ποια η ευθύνη όλων των παραπάνω για την πτώχευση της χώρας και τα μνημόνια που μάτωσαν την κοινωνία μας;

Δυστυχώς, οι πολιτικοί γυρολόγοι κατάντησαν τη πολιτική επάγγελμα.

Μια μερίδα στον ΣΥΡΙΖΑ όταν είδαν ότι έπαιρνε την εξουσία και έμπαινε στα πράγματα και στην συνέχεια οι πιο «εκσυγχρονιστές» ή καλύτερα «μεταλλαγμένοι» στην πρώην «επάρατο δεξιά» που τώρα «εκσυγχρονίστηκε» ερχόμενη προς το κέντρο.

Μεγάλη κατάντια επίσης στελεχών της λεγόμενης «δημοκρατικής παράταξης» το απροκάλυπτο γλύψιμο με συνεχείς αναρτήσεις υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη του γιου δηλαδή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (άσπονδου του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ) όπως οι διάφοροι φλωρίδηδες για καμία πενταετία για να καταντήσουν αργότερα υπουργοί του αφού έγιναν χειρότεροι του (συμπαθούς) γυμνοσάλιαγκα.

Τι μένει; Πολύ εύστοχα κάποιοι αναλυτές επισημαίνουν ότι «τα δύσκολα για τον Μητσοτάκη θα αρχίσουν όταν το παραμύθι περί δήθεν κεντροδεξιάς παράταξης πάψει να πουλάει και εμφανιστεί ένας πραγματικός ηγέτης στα δεξιά με λόγο και κύρος. Βλέπε Λεπέν στη Γαλλία που απαλλάχτηκε από τα βαρίδια του φασισμού του πατέρα της και διεκδικεί πλέον με αξιώσεις την Προεδρία».

Σε όλα τα παραπάνω φυσικά δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί. Αλλά και αυτοί που τους εκλέγουν, που είναι η αντανάκλασή τους. Και πως να γίνει διαφορετικά όταν οι περισσότεροι είναι/είμαστε «πολίτες-πελάτες-ψηφοφόροι».

Μόνο «δικαιώματα» και καθόλου υποχρεώσεις.

Πώς να κάνουν τη μικρή ή μεγάλη παρανομία τους «αρκεί να μην τους πιάσουν».

Από το παράνομο παρκάρισμα (γιατί «έλα μωρέ, πετάχτηκα δυο λεπτά στο περίπτερο») έως το χτίσιμο παράνομων ορόφων χωρίς άδεια, έως συντάξεις και προσλήψεις από το παράθυρο μέσω του γνωστού, του φίλου, του συγγενή κλπ.

Τα ίδια ή και χειρότερα δυστυχώς και στα τοπικά… (Οπότε, ας μην παραπονιόμαστε και πολύ).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

44 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καποια μη καμμενα στρεμματα ειχαν ξεχαστει για προχωρησουν τα εργα και σημερα διευθευτησαν το θεμα…..
    ΄΄΄΄..φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 14/7 στην περιοχή Δροσιά του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στην Εύβοια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά καίει χορτολιβαδική και δασική έκταση ΄΄

  2. Η Κυβέρνηση συνιστά στους πολίτες οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας,μάλιστα σε συγκεκριμένες ώρες,ενώ οι Αλλοδαποί του δεκάρικου στα 5άστερα έχουν κλιματισμό τσάμπα όλο το 24ωρο.
    ευτυχειτε.

  3. θα ήθελα να ήξερα ποιος ηλίθιος αποφάσισε να ρίξει άσφαλτο και να κλείσει η είσοδος της πόλης τον Ιούλιο

  4. ΟΙ φασιστες της ΝΔ KAI οι ψηφοφοροι τους (τυπου μιραντοειδες..φασισταρια )..αρχισαν παλι τον φασισμο κατα των ελληνων

    αρχισαν τις δημοκρατικες διωξεις επιθεσεις…επι ελληνων .ξεκινωντας με μεγάλες καταστροφές στην βιοτεχνία του προεδρου των Σπαρτιατων κ.Στίγκα ….βεβαια..δεν θα βαγλει ανακοινωσηη κανενα μπουρ@@καναλο να το καταδικασει…
    .τωρα θα προχωρησουμε και σε εκτελεσεις…σε οσους δεν ψηφιζουν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    εντωμεταξυ προχωρανε ακαθεκτοι στα σχεδια τους…οι ανθελληνες…..Μία ημέρα μετά τη συνάντηση του με τον φιλο του Ερντογάν δρομολογήθηκε νέος διάλογος για το αιγαιο και τα ελληνοτουρκικά, ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στο ΣΚΑΪ ,μας το φερνει σιγασιγα…..αφου παραδέχθηκε ότι συμφωνία για την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα μπορεί να σημαίνει και κάποιες υποχωρήσεις.
    ΑΥΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

  5. Μητσοτάκης : «Η απομείωση της εθνικής κυριαρχίας είναι μια έννοια σχετική,

    ..αλλά πρέπει να σας πω ότι οποιαδήποτε συμφωνία αυτού του τύπου μπορεί να συνεπάγεται ορισμένες υποχωρήσεις από κάποιες ελληνικές θέσεις»
    καποιος να μου εξηγησε ιτι σημαινει…

  6. Τυχαίο… Οι αποσπάσεις και υποστελεχωση πυροσβεστικό σώματος.. ,, εν μέσω καύσωνα,. Και θερμοκρασίας 40 βαθμών…. Και ναι είναι γεγονός… Οι πρώτες φωτιές του 2023.με τις ευλογίες της ΝΔ.. ..ξεκινησανε…πρώτα η Εύβοια. Μέρα Λουτράκι, Αττική…
    . 4 χρόνια δεν βάλανε μυαλό… Από την ολική καταστροφή της Ελλάδας.. ΌΧΙ βεβαυα… Αφού αυτό επιδιώκουν…. Και αυτοί το έκαναν….. Κάποιος αντίλογος η λύση, από τα εγκεφαλικά βοδια ηλιθιους μιραντα-νεοδημοκρατη Έχουμε

  7. το πρώτο μέτρο ήταν η αύξηση του μισθού στο Δημόσιο,ώστε να κρατά ομήρους το κράτος και τον Δημόσιο τομέα..Καλλίτσης απ την Καθημερινή Κυριακή μέσα Νοεμβρίου 2022.

  8. ….»Τοοοοοσα χρόνια παρακαλάμε υιοθεσίες φιλοξενίες ε τώρα δεν θα ξαναπαρακαλέσουμε… 10 έμειναν και δεν ξέρω πόσα έχουν φύγει στο δρόμο διότι ανοίξαμε πόρτες να φύγουν περίπου 14 κάηκαν και εκεί που δεν μας ήξερε ούτε η μάνα μας… ξαφνικά με καλούν όλα τα βοθροκαναλα να τους δώσω ζουμερή είδηση μετά από αυτή την καταστροφή εγώ απλά τελείωσα σίγουρα αυτή τη στιγμή θέλω να πεθάνω …. δεν θα το κάνω διότι επιβίωσαν κάποια.. Απλά εγώ και η φιλοζωία τελείωσε!!!!!».
    https://www.msn.com/el-gr/news/national/%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%AC-%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AE-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CF%89-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CF%85%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B6%CF%8E%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%AC%CE%B7%CE%BA%CE%B5/ar-AA1dZfiv?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=d1bd80eebd7e4b11b75b3cf8d712b22a&ei=13&fullscreen=true#image=1

  9. Τα «πολιτικώς ανορθόδοξα»..που σχετιζονται και με την εκκλησια

    ενας απο τους σκοπους των μασωνων και η καταργηση της θρησκειας. .εκτος καταργηση του χρηματος για την επομενη 4ετια

    ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟς….ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΣ
    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgQmtEI7Di6P4cTtVRlKkp5n4LEnXF6PKQbCT-EsouZSH4t0EbXlhNq4O9ZxQgjFyAx5BRh1YA9Y8sPSB-XNeKAvv8P8Tu_zGRZjN_-bfwWKfORtFmi_fsSrRJ-LiuqivQlL6dKVnqzVUNHx7XQCa9oDxGXt-oNjetlXnZC8QBRvrQwrUBYSwZPxAWNABQ6/s929/Screenshot_20230712_181056.jpg

    την εποχή που υπήρχε ο Χριστόδουλος η εκκλησία έκανε πραγματικούς αγώνες απέναντι στην νέα τάξη πραγμάτων, Μετά την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Χριστόδουλου… Όλα πάνε κατ ευχή ΜΕ ΤΟ μασωνικο Ιερατειο..υπερ καθε νομο των σιωνιστων (καμια αναφορα για τους νεους νομους. σεξουαλικς διαπαιδαγωγησης , .παιδοφιλιας,νεες ταυτοτητες χωρις θρησκευμα,κλεισμο εκκλησιων επι κοροδοιου..πιστο σκυλι των εβραιων ..

  10. https://youtu.be/JBlISt5o0Gs
    ..τα 800 σχολια..ειναι ενας αριθμος βρ8σιματος… ΜΗΤΣ ΓΜΣ!!!!! Φαντασου στα 10 εκκατομυρια ελληνες
    Τωρα καταλαβαινεις γιατι το 80% της ελλαδας τον ΕΦΤΥΣΕ…….
    τωρα καταλαβαινεις… Ποσως τους ενδιαφερει η ελλαδα, αλλα οι μπιζνες..
    40%…και πανηγυριζουν οι βλακες .που ουτε λογικα ουτε μαθηματικα προκυπτει. …. Μονο με τους καλπικους νομους τγς ΝΔ βγαινει .

  11. Τι αγχώνεστε μερικοί μην και δεν μάθουμε κάτι και μας ξεφύγει.Έχουμε στη Βουλή τα μεγάλα κεφάλια,Βελόπουλο,Κωνσταντοπουλου,τον Παισιο ,τη Νίκη εννοώ και του Σπαρτιάτες.Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.Γιαυτο δεν τους βγάλατε;Ξεκουραστητε τώρα.

    • υπάρχουν τα άκαυστα και αυτά που χρησιμοποιούνται για ..προσάναμμα.

  12. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΕΣ. ΤΑ «ΟΦΈΛΗ» ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ… ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΡΥΠΟΓΟΝΟ ΑΝΡΘΩΠΟ,,,ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΌΜΑ???????

      • αναγάγει σε ειδικό πραγματογνώμονα;τις εί;τι επικαλεισαι που αποδεικνύει το αντίθετο;

  13. την προπερασμενη Παρασκευή με τα μποφόρ,Μ ένα γεμάτο 7άρι στο μέρος της Κω που έχει πάντα το πιο δυνατό ρεύμα,στην Λάμπη δηλαδή,το ξενοδοχείο πρώτη μούρη στην γωνία,φιλοξενούσε ένα γάμο.στις 11:45 σταμάτησε η κυκλοφορία επειδή ένας ηλίθιος βλάκας και δούλος του ταληρου άρχισε να ρίχνει βεγγαλικά σταματώντας την κυκλοφορία,επί ένα τριλεπτο,οι καύτρες πήγαιναν στα αγριόχορτα,στην χορτολιβαδική περιοχή ,καλαμιές και άναβαν μικρές εστίες ,λίγα μέτρα δίπλα απ’ την πυροσβεστική.Του λέμε ότι θα αρπάξει φωτιά και λέει μην φοβάστε, κοιτάτε την δουλειά σας.Καλουμε πυροσβεστική,όπου υπάρχει μαγνητοφωνημένη συνομιλία ότι έρχονται να δουν εκεί..περιμέναμε ένα μισάωρο,ο τύπος εξαφανίστηκε μαζί με τα εργαλεία του και φυσικά δεν ήρθε ποτέ.
    αυτά είναι τα επακόλουθα των διαπλεκόμενων.χαιρετώ

  14. Όλες οι χώρες έχουν υποστεί τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής

    όλες οι χώρες έχουν φωτιές,αλλά μόνο σ ένα κ///οχανείο την βραδιά που απομακρύνθηκαν οι κάτοικοι απ τα σπίτια τους για να μην καούν,οι ‘αγνώστου πατρός ‘ επιδοτηματίες έκαναν ρεσάλτο στα σπίτια των πυρόπληκτων την νύχτα χθες και πήραν τηλεοράσεις και ψυγεία, απορώντας οι κάτοικοι πως δεν έγιναν αντιληπτοί όταν πέρασαν απ’ τον ίδιο δρόμο που ήταν οι άνδρες της Δημόσιας Δύναμης.
    ο Μενιδιάτης.

  15. είναι η ταύτιση του γουρζουλαμά με την .. καταστροφή.
    μέχρι να φύγει θα αφήσει στάχτη.

  16. https://youtu.be/jM2whz8T8qM
    .. Αυτα τα οντα που διοικουν την ελλαδα,..(χωρθς ηθικη,. Χωρις τυψεις,, που τους νοιαζειΜΟΝΟ ΤΟ χρημα… Εχουν υπογραψει συμβασεις…. ΦΤΟΥ ΣΑΣ..Κ@ΠΡΟΙ..ΕΛΛΕΙΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ

  17. …… Για να καουν και τα υπολοιπα δασικα τεμαχια….

    Εδω ο κλοουν… Μας αναφερει πως ακριβως.. Τονπετυχε αυτο το θαυνα σε 3 χρονια…δεν εχει αφησει… Δασικη εκταση…
    .. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ. ΕΛΛΑΔΑ.., ..οποιος θελει να μαθει τις επιπτωσεις της καταστροφης της χλωριδας στην κλιματικη αλλλαγη.. Να ενηνερωθει….
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ….. ΕΣΕΙΣ ΦΑΙΡΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΠ…
    https://youtu.be/xOHM0EwYtCc

    • Εμετικό.Καταστρέφετε το μέλλον μας και κάποιοι ανθέλληνες χαίρονται επειδή δεν πήραν πολλούς ψήφους στις εκλογές να κάει η χώρα.Ούτε Τούρκοι να εισασταν.

  18. Αν δεν το άκουγα με τα αυτιά μου δεν θα το πίστευα.Κάποιοι «άνθρωποι»μιλούσαν μεταξη τους (οπαδοί και ψηφοφόροι νέου κόμματος που μπήκε ξαφνικά στη Βουλή)τα είχαν με την τύχη τους και την κωλοφαρδία του Μητσοτακη που δεν κάηκε η Ελλάδα πρην τις εκλογές για να χάσει ψήφους.Ναι έτσι σκριβως και καμαρώνουν σαν Ελληναρες .

  19. Σε καμμένο χωράφι σπίτι πωλητή, θα τον παραδεχτώ..(τόσο κσμκυν οι κόποι μιας ζωής) .. Δυστυχώς ένα 5 λιρό αποζημιωση… Θα δώσει.. Και ξεκινάει τα έργα ανεμογενητριων.
    ΕΣΥ ΜΙΡΆΝΤΑ… ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΠΟΥ ΈΚΑΨΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 2 ΕΚΚΑ ΣΤΡΈΜΜΑΤΑ.. ΕΛΛΗΝΑΑ ΠΡΟΒΑΤΟ..ΠΟΥ ΧΑΊΡΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ 40 %ΠΟΥ 40 ΝΑ ΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ. ΗΛΙΘΙΕ,, ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΔΈΞΟΥ ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΠΌΣΟ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ ΕΊΣΑΙ…ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΣ ΓΙΑΤΡΌ…ΜΗΤΣΟΤΚΙΑΣΗ Μ@Λ@ΚΥΝΣΗ. ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ….

  20. ΑΜΑ σου λεω μιραντα οτι ψηφιζεις..χωρις να ξερεις τι σου γινεται...

    λογω οτι εχει ερωτευτει τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…το επιβεβαιωνει και ο ΡΩΜΑΝΟΣ..ΓΙΑ ΤΑ 2 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ
    Η Ελλάδα χωρίς το Αιγαίο δεν θα μπορεί να υπάρξει πλέον ως χώρα, τελειώνει» ..και αυτο θα το δωσει ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ .ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο Γ. ΡΩΜΑΝΟΣ . Σε αυτή την κόλαση η Ελλάδα έφτασε γιατί βρέθηκαν στις Εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, 2.113.087 ψηφοφόροι της ΝΔ, είτε ως πελάτες με ιδιοτελή συμφέροντα είτε ως παντελώς απληροφόρητοι και έτσι εθνικά επικίνδυνοι!!!
    Από ΤΙς «Πρέσπες Μητσοτάκη».παμε στο αιγαιο…(η αγια σοφια ηταν ενα μηυνυμα τι θα δωσει ςστους τουρκους
    τωρα αρχιζει να υλοποιεί τις «Πρέσπες του Αιγαίου» με καταφανείς υποσχέσεις σε Ερντογάν και Αμερικανούς, σαν γιουσουφακι…

  21. ο ΣΥΡΙΖΑ…ΕΕΕ συγνωμη η ΝΔ αφου το ιδιο ειναι..τα ιδια αφεντικα…εκτελουν το προγραμμα που θελει η τουρκια..

    1.Μη αναπλήρωση όπλων στα ήδη αφοπλιζόμενα νησιά μας και έτσι υλοποίηση της σταδιακής αποστρατικοποίησής τους, όπως επιβάλλουν Τουρκία και ΗΠΑ.
    ο οιδιος ξερει τι θα κανει..και το φερνει σιγα σιγα ο κοπρος….λεγωντας Οποιαδήποτε συμφωνία μπορεί ενδεχομένως, ναι, να συνεπάγεται και κάποιες υποχωρήσεις από θέσεις που αποτελούν την αφετηρία της διαπραγμάτευσης»
    πώς ο Μητσοτάκης δηλώνει έτοιμος για εθνικές υποχωρήσεις και παράδοση εθνικών εδαφών στην Τουρκία πριν καν αρχίσει ο διάλογος; Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;. ΟΕΟΟ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΝΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥς ΒΟΥΚΕΦΑΛΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ-ΜΙΡΑΝΤΑ
    Έτσι σχηματίστηκε ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΝΔ μια αντιδημοκρατική κυβέρνηση, ΜΕ ολιγαρχική μειοψηφίας, με ποσοστό 21,18%, επί του συνόλου των Εγγεγραμμένων.πολιτων με δωρο 50 εδρες. αντιδημοκρατικα !!!!πανηγυριζωντας για 40%

    • Χαζούλη είσαι ενοχλητικός πια.Βριζε το σπίτι σου και την οικογένεια σου.Ποτέ θα καταλάβεις ότι στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία και η πλειοψηφία κυβερνά;Η ΝΔ ,ο ΣΥΡΙΖΑ ,Το ΠΑΣΟΚ και το φασιστικό κόμμα σου με το ίδιο σύστημα κατέβηκαν στις εκλογές και ο κόσμος αποφάσισε.Εκτός τώρα αν δεν εισαι Έλληνας και βρίζεις τους Έλληνες και την κυβέρνηση τους.Κόφτο πια εκτός σπο αντιαισθητικό κουράζεις να βλέπουμε συνέχεια τα βρομόλογα σου.

    • Μην φοβάσαι έβαλες τους Καλαματιανούς,Συγχνωμη τους Σπαρτιάτες στη Βουλή και θα τα φτιάξουν όλα.

  22. ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι πεπαιδευμένος κλώνος αμερικανικών πανεπιστημίων και της αμερικανικής πολιτικής. έγινε Πρωθυπουργός, κυρίως λόγω της οικογενειακής κληρονομικής εξουσίας που του παραδόθηκε…οι Αμερικανοί ανεβασαν τον Μητσοτάκη «σαν» πολιτικό αρχικά και «σαν» πρωθυπουργό για δύο τετραετίες.

    Μέσα σε αυτές λογαριάζουν –και το πετυχαίνουν– να πάρουν τα πάντα από την Ελλάδα,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. μετά τον όλεθρο Τσίπρα που και αυτόν τον «υποβοήθησαν» οι Αμερικανοί. ο καταλληλότερος συνεχιστής του Τσίπρα βρέθηκε στο πρόσωπο του Μητσοτάκη, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ,,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ..ΑΘΡΗΣΚΟΙ,ΜΑΣΩΝΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ
    ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ…ΜΕΣΩ Της Πλύση εγκεφάλου, του απολύτως εξαγορασμένου Τύπου-ΜΜΕ, με την λίστα Πέτσα, κυρίως των μεγάλων υπερχρεωμένων καναλιών τηλεόρασης. .ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    • Φύγε από τη χώρα μας.Ανθέλληνα δεν έχεις καμία δουλειά εδώ.Σταματα να μας βρίζεις .τραβά στην Τουρκία.

  23. EΕΙΠΑΜΕ…ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΔΙΑΣΩΣΗ..
    (ΧΩΡΙς ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΗΡΘΑΝ..ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΥΓΕΙΑΣ.ΧΩΡΙΣ ΗΛΙΚΙΑ..
    η πραγματικη ανακοινωνωση επρεπε να ηταν αυτη….
    σήμερα το πρωί περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. ευρισκόμενο σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε ακυβέρνητη πνευστή λέμβο στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Φωκά Κω.

    Το πλήρωμα του σκάφους Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην άμεση περισυλλογή και διάσωση 34 ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ (26 άντρες, 4 γυναίκες, τρία αγόρια και ένα κορίτσι), τους οποίους μετέφερε με ασφάλεια στο λιμάνι.

    Οι τέσσερις ανήλικοι διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κω για παροχή πρώτων βοηθειών, απ’ όπου εξήλθαν.

  24. μόλις επιστρέφουν απ την μπαρ στριτ να κουβαλούν πόρτες,τραπέζια,καρέκλες,πινακίδες ,ποδηλατοθήκες, πινακίδες,διαφημιστικά,σαν να είμαστε ένας οίκος ανοχής και στησίματος κ@λου,δεν φοβούνται τίποτα.τα περιπολικά καλογυαλισμένα στην σειρά στο λιμάνι, περιπολίες ένα και αν σου επιτεθούν καθότι όλοι είναι πιωμενοι και μαστιυρωμένοι..πας αδιάβατος.Εκεος σ αυτό το,,,δέλο

  25. Για όλους τους νεκρούς,για όλους τους αγνοούμενους,για τους βασανισθέντες που το 90% του Ελληνισμού ξέχασε

    https://youtu.be/vwqbFm3QgYk

    βέβαια η διασταύρωση όλων των ιστορικών πηγών αποδεικνύει ότι οι απώλειες ήταν πολλές ή απ τους βατραχανθρώπους που βγήκαν παραλία πριν ξημερώσει,ή απ τους βομβαρδισμούς που ακολούθησαν,νομίζω στο 5ο Πολεμικό ανακοινωθέν ανακοινώνεται ο βομβαρδισμός νοσοκομείου με ανάπηρους και θύματα ανήμπορους για μετακίνηση τροφίμους.
    ‘θα έρθω μια νύχτα έπαιζαν οι ραδιοσταθμοί τους δύο το 1963’ ..πως γίνεται να ξεχαστεί αυτή η απειλή απ τον Πρωθυπουργό και οι τόσες προσωπικές προσβολές σε μια νύχτα.
    https://youtu.be/2Bo8aCScPtg
    Αφιερωμένο στα ανιστόρητσ,ανίδεα, άσχετα, αδιάβαστα κοπρόσκυλα του φόρουμ.
    η Επιστράτευση κηρύχθηκε στις 12 το μεσημέρι όπου φάνηκε η κωμωδία που ξεπρόλαλε απ τις ασκήσεις Ελληνικών κ Κυπριακών Ενόπλων δυνάμεων που προετοιμάζονταν απ το 1963.

  26. https://youtu.be/UjTBbOw4tEw
    αστυνομικοί κλωτσούν δύο πρόσωπο διαδηλωτές του Πολυτεχνείου.
    ανθρώπους που κάηκαν,πλημμύρισαν ξανά και ξανά ,έχασαν συνανθρώπους και συγγενείς τους.
    καλά εκεί στον ΣΚΑΙ γιατί δεν το βαλατε ολόκληρο;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ