Δεν έχετε ασθενοφόρα και γιατρούς; Θα σας στείλουμε ελικόπτερα…

39
4830
Δεν έχετε ασθενοφόρα και γιατρούς; Θα σας στείλουμε ελικόπτερα…
Ακούγοντας τις προεκλογικές εξαγγελίες -όχι μόνο από τον Κ. Μητσοτάκη. αλλά κυρίως από αυτόν που στοχεύει στην αυτοδυναμία- με αφορμή και την πρόσφατη επίσκεψη του στα νησιά της βόρειας Δωδεκανήσου (όχι φυσικά της Κω για ευνόητους επικοινωνιακούς λόγους) μας έρχεται στο μυαλό η ατάκα πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ που χαρακτήρισε τις προεκλογικές εξαγγελίες σαν » τα γλυκόλογα που λέει ο άντρας στη γυναίκα για να τη ρίξει…»

«ΘΑ λύσουμε -θα κόψουμε αν χρειάζεται- τον “γόρδιο δεσμό” της στελέχωσης των νησιών μας με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Και βέβαια, ΘΑ ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο το σύστημα των διακομιδών μας, στην περίπτωση που χρειάζεται κάποιος να μεταφερθεί σε ένα μεγαλύτερο νοσοκομείο (και αυτο θα γίνει με ελικόπτερα όπως εξήγησε μια μέρα μετά ο Κ. Μητσοτάκης στο δελτίο του Star:

Επιγραμματικά, το σχέδιο για την ενίσχυση του ΕΣΥ περιλαμβάνει παρεμβάσεις που αφορούν σε:

Πρόσληψη 10.000 γιατρών και νοσηλευτών (αυτό το ακούμε χρόνια και ούτε στην πανδημία με τους τόσους θανάτους εντός και εκτός ΜΕΘ έγινε).

Αξιολόγηση των διοικητών των νοσοκομείων (να το δούμε για να το πιστέψουμε).

Δαπάνη επιπλέον πόρων για την υγεία (έτσι κι αλλιώς «τσάμπα» είναι).

Αξιοποίηση ελικοπτέρων για διακομιδές από ορεινές και δυσπρόσιτες περιοχές (τώρα «σωθήκαμε»).

Ενίσχυση της τηλε-ιατρικής (εμπρός-πίσω στην εποχή του μακαρίτη Τ. Αλιφέρη).

Πρόσθετα επιδόματα στο υγειονομικό προσωπικό).

Τα τελευταία (επιδόματα) ελπίζουμε να μην είναι σαν τα «καλοκαιρινά μπόνους» Πλεύρη ο οποίος αθεόφοβος αμέσως μετά το πρόσφατο θλιβερό περιστατικό με το θάνατο της γυναίκας σε καρότσα δήλωσε ότι «δεν συμφέρει στα νησιά τουριστικούς προορισμούς για μερικούς μήνες να φτιάξουν δομές υγείας που να δουλεύουν όλο το χρόνο…» Και οι όποιες απώλειες ανθρώπων όπως πρόσφατα θα είναι όπως πολύ σωστά σχολιάστηκε στον τύπο «παρά-Πλεύρες».

Εντωμεταξύ όπως ανακοινώθηκε μέχρι τότε…. Με εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ ασθενοφόρα των ΕΔ θα καλύπτουν περιστατικά στα νησιά (και στην Κω).

Και πάλι καλά να λέμε. Διαβάζουμε ότι τον περασμένο Αύγουστο στην Χίο (με σαφώς πολύ λιγότερους τουρίστες απ’ ότι η Κως) με παρέμβαση Μηταράκη κλήθηκε «ιδιωτική κλινική να διαθέσει (ενοικιάσει) το ασθενοφόρο της μαζί με το πλήρωμά του στο Γ. N Xίου, κατόπιν δωρεάς ιδιωτών με πρωτοβουλία του κ. Νότη Μηταράκη.
“Το ασθενοφόρο θα συμβάλει καταλυτικά στην πραγματοποίηση των απογευματινών και βραδινών βαρδιών καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου.
Επιπλέον, θα βελτιωθεί η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και θα ανταποκριθεί το Γ.Ν. Χίου αποτελεσματικά στις αυξημένες-λόγω τουρισμού- ανάγκες¨.

Στο ίδιο δημοσίευμα παρακάτω διαβάζουμε «για την κατάντια του Νοσοκομείου: Την υπολειτουργία του ακτινολογικού, τα εγκαίνια αίθουσας χημειοθεραπείας χωρίς ογκολόγο ιατρό, τον εμπαιγμό με τη συνεχιζόμενη ανεπάρκεια του ΕΚΑΒ, κ.α»

Δηλαδή «τι είχες Γιάννη, ‘τι είχα πάντα».

Και ο Αύγουστος πλησιάζει μετά τις δεύτερες εκλογές

όπου σχεδόν όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις βλέπουν αυτοδυναμία με 7κομματική ή και 8κομματική βουλή  (Kappa Research, Metron Analysis, GPO, Marc, MRB, τον διεθνή δημοσιογραφικό Οργανισμό Politico, την GPO, και την ALCO, κατά χρονολογική σειρά. Δίνουν τη Νέα Δημοκρατία στο: 38,3 %, 39 %, 40,91 %, 39,2 %, 40,2 %, 38 % .37,9 % kai 39,9 % με: 149, 152, 156, 151, 157, 153, 160 και 155 βουλευτές. Οι μετρήσεις της Marc, της Metron Analysis και της Pulse – «Βάζει» στη Βουλή και το ΜεΡΑ25 η Metron – Κάτω από το ψυχολογικό όριο του 20%  ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου).

Οπότε, τέρμα τα «γλυκόλογα» και «τα κεφάλια μέσα…»

Άλλος τίτλος από την επικαιρότητα: Τέλος στις επιδοτήσεις για το ρεύμα το Φθινόπωρο – Ανησυχία στους καταναλωτές… (άλλωστε,  μετά την απομάκρυνση εκ της κάλπης ουδέν λάθος αναγνωρίζετε…)

Ενώ ο Ερντογάν δηλώνει στα Τουρκικά ΜΜΕ ότι περιμένει την αυτοδυναμία Μητσοτάκη για να συναντηθούν και να συζητήσουν… (αυτά που μας προϊδέασε ο Τσούνης άραγε;)

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν υπάρχει περίπτωση να λυθεί το θέμα με κάποιον τρόπο,ο μόνος που μπορεί να δώσει λύση είναι ο Μητσοτάκης και η ΝΔ.Υπάρχει κάτι άλλο και άλλος;Να μας το πητε.Οποιαδγποτε πρόταση η λύση δεκτή.Ναι ξέρω όλοι θελουμε ένα νοσοκομείο με 500 κλίνες 20 εντατικές,200 νοσοκόμες και 100 γιατρούς.Όχι μόνο στη Κω Αλλά και στη Καλυμνο Λερο κλπ Τουλάχιστον σε αλλά 50 νησιά.Ποιος δεν το θέλει;

  2. Αποχή από τις εκλογές στην Κω . αυτό θα τους ταρακουνήσει. αλλιώς μαυροοοοοο δαγκωτοοοοο να καταλάβουν ότι η δύναμη και η εξουσία τους προέρχεται από το λαό. Οι γυρολόγοι της πολιτικής μόνο ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις ξέρουν. αλίμονο στα αρνιά που θα ψηφίσουν τους λύκους.

  3. Έχουν συνηθίσει να μετά κινούνται με ελικόπτερα οι πολιτικοί.. τους με

    Ακόμα και για να πάνε..τις μετακινήσεις τιυς . ….. Τόσο απλά….
    Ενώ οι πολίτες μετακινουνται με ντάσουν…

  4. πόσο βόδια ειναι τελικά οι ελληνες η αλλιως ελληναριά!!! ουτε ενα παιδακι δεν θα πιστευε αυτα τα ψέματα που χαφτουν οι βλαχονησιώτες!!!!! θελω να δω μόλις σας παρει τον σταυρο ο μητσοτάκι και θα ψοφατε στις καροτσες….θα χειροκροτατε ακομα ?????

      • Ψήφισε μια πορνοντίβα ή κόψε τα βρωμόχερά σου.
        Έτσι κι αλλιώς ο γουρλομάτης που ψηφίζεις , εντολές εκτελεί.
        Δεν κυβερνά.

  5. παντού.δεν φτάνει η δουλεία στα σκλαβάδικα,η ανισότητα μεταξύ επισκεπτών και ντόπιων,η συγκοινωνία πουσε κάνει να κάνεις τάματα όταν.βγεις απ το.σπιτι,τώρα δεν φρόντισαν πως θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες των εποχικών υπαλλήλων.
    και δεν στέκομαι στο βιασμό και την εξαφάνιση , αλλά σε πολλά περιστατικά που πανε παραλία και ενοχλούν ακόμα και μητέρες που έχουν παιδιά,δεν τα υπολόγισε αυτά η Βούλτεψη..

  6. Ντόρα Μπακογιάννη: «Εφεύρεση ο Χριστιανισμός όπως και το διαδίκτυο»

    Αυτοί οι ΑΘΕΟΙ θέλουν τις ψήφους των Χριστιανών κάνοντας μεγάλους Σταυρούς για να παραπλανήσουν τους δεξιούς φασίστες ψηφοφόρους https://katohika.gr/ellada/ntora-mpakogianni-efevresi-o-christianismos-opos-kai-to-diadiktyo/

    • Τελικά οι φασιστες είναι χριστιανοί;Κατάλαβα Καλα αυτό λες και θα τους ξεγελάσουν να μην ψηφίσουν φασιστικό κόμμα;Ξεμπερδέψουν λίγο.

      • Οι νεοδημοκρατες ειναι φασιστες από τα χρονια της ερε που ψηφιζαν και τα δεντρα. Σημερα ψηφιζουν και οι πεθαμενοι ξεστραβωσου τους εκλογικους καταλογους ΒΟΙΔΑΡΕ ΚΕΦΑΛΑ

        • Περίεργο.Εγώ που ήμουνα στη καταμέτρηση σε εκλογικό τμήμα μόνο ζωντανοί ήρθαν και ψήφισαν και αυτά μετρήσαμε.Πολλά έργα βλέπεις μου φαίνεται.Φασίστας είσαι ;Μάλλον για να μην λες ποιο κόμμα υποστηριζεις

        • Δηλαδη οι ζωντανοί δεν ψηφίζουν;Δηλαδή πήγαμε ψηφίσαμε και αλαξανε τα ψηφοδέλτια με πεθαμένων;Τι λες ρε παιδί μου.Μεγάλα μυαλά.Πως δεν το σκευτηκε ο Τσιπρας αυτό να τους ξεσκεπάσει;Ευτυχως φίλε μου μας άνοιξες τα μάτια

  7. οσον αφορα το μεταναταστευτικο ....και η συμφωνια μητσοτακη ερτνογαν να στελενει ..προσφυγες

    καταρχην για οποιον γνωριζει τις χωρες που καταγραφει η Frontex, ..στο μεταναστετυικο..ειναι οι χώρες της Λιβύη, Τυνησία και Αλγερία αποτελούν σήμερα τα τρία σημαντικότερα και αυτα ειναι τα τρια σημεία δράσης των παράνομων κυκλωμάτων διακίνησης ανθρώπων!!
    οι δρόμοι εισόδου σήμερα στην Ευρώπη είναι
    • Από το Μαρόκο προς την Ισπανία
    • Από την Αλγερία προς την Ιταλία
    • Από την Τυνησία προς Μάλτα και την Ιταλία
    • Από την Λιβύη προς Μάλτα, την Ιταλία και την Ελλάδα
    • Από την Αίγυπτο προς την Ελλάδα
    • Από την Τουρκία προς την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ιταλία

    ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ..ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ…ΑΠΟ 78 ΧΩΡΕς…ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ,Ε ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ..ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΛΙΜΕΝΑΡΕΧΕΙΟΥ ΝΑ ΟΤΥΣ ΒΟΗΘΑΝ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ…
    ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΕΝΘΟΣ..!!!!

  8. Τι πρέπει να καταλάβεις ότι οι υπανθρωπο(ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ) είναι άθεοι οικογενειακώς ??

    Και εκτός από άθεοι… Είναι και απατρίδες…. Ως εκ τούτου έναν απάτρη.. Δεν τον ενδιαφέρει… Η Ελλάδα… Αλλά οι μπίζνες και οι πωλήσεις. Να μου πεις ο παππούς του ΠΡΟΔΌΤΗ πότε δεν πολέμησε για να.υπερασπιστεί την Ελλάδα, αντίθετα.. Την ξεπουλουσαν . Αυτοι που οι άλλοι πολεμούσαν για να κρατήσουν.(οι δικοί μας παππούδες … Και οι κοιμισμένοι, νεοδημοκρατης και Μιράντα.. Στηρίζουν τους ξεπουλητες του έθνους 70 χρόνια κοντά (σκοπιά, Θράκη, Αιγαίο… (σας προλαβαίνω ηλίθιοι.. Δεν είμαι σύριζαιός, δεν είμαι πασοκος.,,δεν είμαι βελοπουλος δεν είμαι τίποτα είμαι Έλληνας πολίτης..

  9. Γιατί φυγαδευτηκε στην Γερμανία….ηταν η καταραμένη μέρα που γέννησε τον μπασρ….. Ο νοών νοειτω

  10. Επιτέλους όλοι στην Ελλάδα ζούμε και όλοι το έχουμε νοιώσει.Δεν περιμένουμε κανέναν πολιτικό μέσω η δημοσιογράφο η τρολ να μας το πει.Όλα στη χώρα μας είναι καλύτερα από το 2019 που ανέλαβε η ΝΔ και ο Μητσοτάκης.Ξεκινήστε από εκεί και κάντε προτάσεις πως θα γίνουμε καλύτερα.Το όραμα σας .Όσο βρίζετε λέτε βλακείες χωρίς καμία πρόταση κανένα όραμα να προτείνετε ,απλά θα παλεύετε ποιος είναι η θα είναι καλύτερη αντιπολίτευση.Είναι τραγικό για μια χώρα να μην έχει αντιπρόταση για κυβέρνηση απλά…θα μπει αυτός να πει αυτό ,θα μπει ο άλλος να πει το άλλο ,η άλλη θα τους τρελάνει κλπ.Δώστε τους μάθημα στις 25 μηδενιστε τους μήπως έτσι σοβαρευτούν και φτιάξουν ένα κόμμα που να διεκδικεί κυβέρνηση.Όλοι μαζί να πάρει 50% η ΝΔ .Θα είναι καλό για την αντιπολίτευση εκτός των άλλων.

  11. Εφεύρεση οι πολιτικοί…. Για να πλουτίζουν κλέβωντας τους πολίτες.. Και θέλετε την ψήφο μας…

  12. Ετοιμαστείτε για νέο ,εποικισμο,αφού έδωσε την Μακεδονια,για.. Τουρκικη συνεργασία… Στο Αιγαιο,. πολεμο με την. Ρωσια, απορώ γιατί δεν αφήνουν τιυς Ρώσους να πάρουν την Ουκρανία να πάει στο δι@ολ….. Ετοιμαστείτε για νέο ψηφιακο νομο που θα σας ρουφάει μέχρι κσι τι μεδούλι.. Εκτός από το σπίτι… Ετοιμαστείτε για μια νέα χαρούμενη.. Ανώμαλη κοινωνία,, με νόμους υπέρ αμβλωσεις,ομοφυλοφυλια,. Η χαρά των ανωμαλιών.. Των π@δτηδων,των κιναιδων

    • Έχετε μεγάλη πλάκα.Εσυ είσαι πατριώτης και οι άλλοι βγαίνουν πρωθυπουργοί τα έχουν όλα αλλά θέλουν να τα πουλήσουν .Ρε ξεκολατε τι σας ταΐζουν;

    • Ξέχασες να πεις για τους εξωγήινους που ψήφισαν .Άσε που πιστεύω ότι υπάρχει σύστημα του Πιερρακακη που βάζεις ένα ψηφοδέλτιο στο φάκελο αλλά μπαίνοντας στα κάλπη αλαζει και γίνεται της ΝΔ.Να μην ξεχάσουμε και τους εμβολιασμένους που με το τσιπάκι που τους έχουν βάλει τους αλαζουν το μυαλό και ψηφίζουν άλλο από αυτό που θέλουν.Θα υπάρχει και κάποια σχέση με τους μαχνητες ,αλλά δεν το ξέρω Καλα αυτό θα ακούσω τον ηγέτη της Νίκης να το καταλάβω.Καλα τα λεω σύντροφε;Τα βόδια δεν τα καταλαβαίνουν αυτά.

  13. Το ποσό %ηλίθιοι υπάρχουν…
    Αυτο αντιπροσωπεύει το 40%..των ψηφοφόρων.. .. Και ευτυχώς πιστεύω ακόμα στην λογική, αν κρίνω. Από τα υπόλοιπα 8 εκκατομυρια…. Τώρα πως με 2 εκκατομυρια ψήφους…. Δηλ Η ΑΚΡΑ ΜΕΙΟΨΗΦΊΑ.τονκομμα που φτύνουν 8 εκκατομυρια Έλληνες. Θα βγει για να κυβερνήσει.. Και να κάνει ότι θέλει. Καταλαβαίνετε πόσο.. Απέχει από την δημοκρατία…. (ανάθεμα οι ψήφοι αν είναι από Έλληνες, , αν είναι από νόμιμους ψηφοφόρους και όχι λαθρο… αν δεν μαγειρευονται από το κρατος

    • Να ξαναπάς σχολείο να μάθεις αριθμητική.Τώρα .Αλήθεια οποίος δεν ψήφισε ΝΔ συμφωνεί Μαζι σου;Έτσι σου λένε;Σκέψου ότι τα 10 εκ είναι εναντίων σου φασιστακο.Έτσι δεν είναι;Δεν πιστεύω να σε χαλάει που σε λεω φασίστα έτσι;Αφού δεν ξέρεις ότι κυβέρνηση βγαίνει οποίος πέρνει την πλειοψηφία όχι όλους τους ψήφους όπως σε χουντικά και κουμουνιστικα καθεστώτα..Αρχινα από τα Βασικα και άντε ψήφισε τώρα αυτό πιυ σου είπαν.Αν άκουσα Καλα τώρα σας λένε να ψηφίσετε Σπαρτιάτες έτσι;

  14. Πόσα ασθενοφόρα η γιατρούς θα περνάμε με τα 400 εκατομυρια που κοστίζουν οι δεύτερες εκλογές;Δεν πρέπει να τα χρεωθούν όσοι ψήφισαν την απλή αναλογική;Με ποιο σκοπό την ψήφισαν;Να δυσκολέψουν να έχουμε κυβέρνηση;Ποιος έχει όφελος από αυτό που η χώρα για ένα μήνα είναι σχεδόν ακυβέρνητη;ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ,Βαρουφακης και ΧΑ ψήφισαν μαζί την απλή αναλογική.Γιατί;Αφού δεν είχαν σκοπό να συνεργαστούν.Μας χρέωσαν όλοι αυτοί 400 εκατομυρια για το τίποτα.Τιμωριστε τους.

  15. Έχω ακούσει πολλές ομιλίες του ΚΚΕ.Δεν άκουσα ποτέ ΕΛΛΑΔΑ και Ελληνικός λαός.Έχει ακούσει κάποιος;Για ποιον λαό ακριβώς και χώρα θα παλέψει το ΚΚΕ θα μας πει κάποιος;

  16. Προς νέους και παλιούς ψηφοφόρους του ΚΚΕ.Ποια είναι η διαφορά του ΚΚΕ με τους φασιστες της ΧΑ και Κασιδιάρη;Καλός ο χαβαλές του διορισμένου ΓΓ Κουτσούμπα αλλά από ουσία τι;

  17. Σκίζεις. Χαίρμαι να διαβάζω τις απαντήσεις σου. Γράφεις ιστορία. Δώσε.
    Άντε λίγες μέρες έμειναν, να πάμε πάλι στις δουλειές μας να ησυχάσουμε.

  18. Έχουν βρει άλλο σύστημα.. Εκεί στην νέα Δημοκρατία για να μην χτυπάει άσχημα στα αυτιά των Ελλήνων…. έχουν αλλάξει την ονομασία από ΛΑΘΡΟ… σε πρόσφυγας… (σε καμία χώρα από τις 78 δεν υπάρχει πόλεμος εκτός την Συρία..) έχουν αλλάξει το όρο εισβολή… Σε ΔΙΆΣΩΣΗ… διάσωση 150 ατόμων στον Έβρο, » διάσωση καθημερινα.» . 1000 αδων ορδων από ταλιμπαν.. Το αστείο έχουν δικαίωμα ψήφου…. Εργασίας.. Νόμιμης διαμονής…τώρα βρήκαν την άλλη προπαγάνδα τα μο.. πάνα οι προδότες. Το πιο γελοίο… εθνικό πένθος… Αν καταφέρουν και δεν μπουν παράνομα στην Ελλάδα. ΟΥΣΤ ΡΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ.. ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ… ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΑΣ..

    • Είμαι οπαδός της ΝΔ .Με βρίζεις γιατί;Είσαι πιο Έλληνας;Πιο πατριώτης;Το λες μόνος σου;Τι ακριβώς έχεις κάνει για την Ελλάδα εσυ;Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσοι Έλληνες δεν θέλουν εσένα και τους ομοίους σου να σε εχουν πατριώτη;Τι σχέσεις έχεις με το λαό μας ;Έχεις καταλάβει τι γίνεται η μπα;Έχεις σκευτει γιατί έχεις τέτοιο μίσος;Ποιος το έχει μετά δώσει;Τέλος τι σε κάνει να πιστεύεις ότι βρίζοντας κερδίζεις κάτι;Μάθε ότι είσαι αδιάφορος και απλά ηχορήπανση προκαλείτε όλοι εσείς οι ψεκασμενοι φασιστες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ