Επιτέλους, να και μια νορμάλ κυβερνητική αυτοκριτική: «Μουτζώστε μας»

111
4041

Επιτέλους, να και μια νορμάλ κυβερνητική αυτοκριτική: «Μουτζώστε μας»*

Δεν τους σώζουν ούτε οι μούτζες. “Καλά κάνουν οι νέοι άνθρωποι που έχουν εξεγερθεί…” Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται.

Και βλέποντας το γενικό ξεσηκωμό εντός και εκτός Ελλάδας για το έγκλημα των Τεμπών και αφού -λόγω της γενικής πίεσης- το θέμα βγήκε στα MEGAλα κανάλια να σου και η (μη) απάντηση Πλεύρη για το «μπόνους των 1800 ευρώ»

Βλέπετε οι υποσχέσεις του τύπου:

«-Ενισχύουμε άμεσα το υπάρχον νοσοκομείο με γιατρούς -Χτίζουμε νέο νοσοκομείο στο νησί του Ιπποκράτη- Έχουν προκηρυχθεί οι θέσεις  2 Παθολόγων στο νοσοκομείο Κω και έρχονται…» Πήγαν άπατες, αφού τέσσερα χρόνια δεν έκαναν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Κι έτσι έρχεται λοιπόν τώρα που υπάρχει γενικός ξεσηκωμός, οργή, αγανάκτηση και «κράξιμο», ένα μήνα πριν τις εκλογές να τάξει… μπόνους 1800 ευρώ για τρεις καλοκαιρινούς μήνες!

Δηλαδή το δούλεμα της αρκούδας!!!

(Αφήνουμε ασχολίαστη την επισήμανση «έχουμε 7 γενικούς ιατρούς» και καμία τριανταριά λοιπών ειδικοτήτων… (σώνει και καλά Παθολόγους θέλετε;;) που θυμίζει Μαρία Αντουανέτα και οι πλέον κατάλληλοι να του απαντήσουν είναι οι ίδιοι που έρχονται αντιμέτωποι με τα καθημερινά περιστατικά και σηκώνουν τα χέρια ψηλά…)

Ποιος θα μπει στη διαδικασία για τρεις μήνες να έρθει μόνος ή οικογενειακώς σε ένα νησί 40χιλιάδων μόνιμων κατοίκων που τους μήνες αυτούς με τους τουρίστες τριπλασιάζεται και πενταπλασιάζεται;;(Ακόμα και αν του δώσουν δωρεάν διαμονή  τα ξενοδοχεία, όπως έχει ξανακάνει η Ένωση Ξενοδόχων σε όσους έρχονταν περιοδικά).

Μιλάμε όχι απλώς για ημίμετρα, όχι απλώς για σπασμωδικές κινήσεις της τελευταίας στιγμής, αλλά αν δούμε όλο τον χειρισμό της (υποτίθεται) κρίσιμης για την υγεία του κόσμου 4ετίας που πέρασε (16χιλιάδες πέθαναν εκτός ΜΕΘ) τα έκαναν όλα μαντάρα.

Διέλυσαν το ΕΣΥ, κουρέλιασαν το δημόσιο σύστημα υγείας και τα άφησαν όλα στο έλεος κλείνοντας το μάτι στην ιδιωτική κερδοφορία.

Και δεν είναι μόνο το νοσοκομείο της Κω (που θέλουμε να τονίζουμε με στόμφο ότι είναι «της πατρίδας του Ιπποκράτη» μπας και συγκινηθεί κανένας τους…  Εις μάτην όμως, καθώς  όλα τα νοσοκομεία της χώρας -όπου και αν ρωτήσεις- είναι σε ΜΑΥΡΟ χάλι.

Οι άνθρωποι είναι εκτός τόπου και χρόνου, είτε πριν, είτε μετά την (κάθε) τραγωδία (μακάρι αυτή των Τεμπών να είναι η τελευταία της θητείας τους) και με απτές αποδείξεις.

GPO: Κυβερνητική ευθύνη για τα Τέμπη «βλέπει» το 75%. το υπόλοιπο 25% τα ρίχνει στον σταθμάρχη και στα… τσίπουρα.

Καμία εμπιστοσύνη, φοβούνται συγκάλυψη.

Όχι εδώ εντός Ελλάδας, για να λένε «βαλτοί είναι…» Αλλά, Έλληνες του εξωτερικού που βγήκαν στους δρόμους, μέχρι και στη… Μάλτα, μεταξύ άλλων στο φυλλάδιο που μοίραζαν οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία τόνιζαν αυτό που όλοι λίγο πολύ ψυλλιαζόμαστε, ότι «η εν εξελίξει επίσημη έρευνα πιθανότατα θα οδηγήσει στην τιμωρία μόνον του υπευθύνου σταθμάρχη, επικεντρώνοντας στο ανθρώπινο λάθος και αγνοώντας τα βαθύτερα ζητήματα. Κανείς πολιτικός είτε αξιωματούχος ΔΕΝ θα θεωρηθεί υπεύθυνος».

Για ποια δημόσια υγεία και ποιο δημόσιο λοιπόν μιλάμε; Το τσιφλίκι των πολιτικάντηδων; Όλες οι θέσεις ευθύνης περνάνε από πολιτικά γραφεία, τα ίδια βουλευτικά γραφεία διορίζουν στις υπεύθυνες θέσεις (βλέπε εκάστοτε διοικήσεις, αντί να είναι τεχνοκράτες) τι περιμένετε; Το δημόσιο νοσεί γιατί η πολιτική σκηνή της χώρας είναι βαριά άρρωστη και νοσηρή. Θα αλλάξει κάτι μόνο όταν οι πολίτες επιβάλλουν την αξιοκρατία και κάνουν ξεκάθαρο στους πολιτικούς ότι δεν ανέχονται άλλο αυτό το τρισάθλιο αλισβερίσι μεταξύ δημοσίου και πολιτικών είτε μιλάμε για δημόσιους υπαλλήλους είτε για επιχειρηματίες που κάνουν έργα δημοσίου κλπ. Αλλά πως θα γίνει αφού υπάρχει ομφάλιος λώρος αλληλεξάρτησης από το κομματικό σύστημα;

Παραιτήθηκε λέει λόγω εγκλήματος Τεμπών ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Ηλείας. Όπως ανέφερε «Αποσύρομαι από τη διεκδίκηση σταυρού προτίμησης…Η τραγωδία στα Τέμπη αλλάζει ριζικά το πολιτικό κλίμα, μέσα στο οποίο θα διεξαχθεί η επικείμενη εκλογική αναμέτρηση. Οι εκλογές θα διεξαχθούν σε μία συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα με κύριο χαρακτηριστικό την έλλειψη εμπιστοσύνης στην πολιτική και τους πολιτικούς. Δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα και την πολιτική μου διαδρομή η διεκδίκηση του σταυρού προτίμησης από τους συμπολίτες μου και ιδίως τους νέους, την ώρα που έχει τρωθεί καίρια η αξιοπιστία των πολιτικών. Πιστεύω θα ακολουθήσουν κι άλλοι…»

Από την άλλη ο κ. Άδωνις Τσιρίδας αμόλησε το κορυφαίο: «Ξέραμε την αλήθεια, αλλά δεν την λέγαμε, διότι ο κόσμος δεν θα έμπαινε στα τρένα»…  Οπότε, κοιμηθείτε (αν)ήσυχοι αφού υπάρχουν αντίστοιχες προειδοποιήσεις τεχνικών και για τα πλοία και για τα αεροπλάνα-αεροδρόμια… Έχοντας καρμπόν τον  ίδιο φόβο και αβεβαιότητα για το τι μπορεί να μας επιφυλάσσει το μέλλον….

Άραγε, σε πόσους άλλους τομείς ισχύει το ίδιο, οι αρμόδιοι ξέρουν-έχουν πάρει τις προειδοποιήσεις τους από υπεύθυνα χείλη- κρύβοντας, Μπορεί λόγω συγκυριών και καλής… τύχης να μην είχαμε αντίστοιχα αποτελέσματα… Μέχρι πότε όμως; Μέχρι την αμέσως επόμενη… τραγωδία.

*Δεν πίστευε στα αυτιά της η Αναστασοπούλου ακούγοντας τον Μπάμπη

 

 

Εντυπωσιακή η αυτοκριτική του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη (ΑΝΤ1), τόσο πολύ που ούτε η Μαρία Αναστασοπούλου δεν πίστευε στα αυτιά της!

Συζητώντας για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη ο πρώην δημοσιογράφος είπε «Μουτζώστε μας»! Ακριβώς αυτό όμως! “Μουτζώστε μας”! Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο! Νωρίτερα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είχε πει ότι “Καλά κάνουν οι νέοι άνθρωποι που έχουν εξεγερθεί”, για να προκαλέσει την απορία της Μαρίας Αναστασοπούλου που προφανώς δεν πίστευε τι άκουγε, με αποτέλεσμα να ρωτήσει διευκρινιστικά “Έτσι λέτε”; Ναι έτσι είπε! “Καλά κάνουν οι νέοι και έχουν εξεγερθεί”! Το είπε!

Ομολογουμένως αιφνιδίασε τους τηλεθεατές η αυτοκριτική του βουλευτή, αφενός διότι ήταν εξαιρετικά προωθημένη και αφετέρου διότι εξαιτίας παλιότερων θέσεων του σαφώς πιο αντιδραστικών, αυτήν τη φορά βγήκε από τα αριστερά (και χωρίς φλας, απροειδοποίητα)! Για αυτό και η Μαρία Αναστασοπούλου αναγκάστηκε να πει “Δεν το περίμενα από εσάς κύριε Παπαδημητρίου”!

Υπάρχει όμως και καλύτερο! Και το άφησε για το τέλος… Αφού όταν ο Γιώργος Παπαδάκης αποσβολωμένος κι αυτός λέει “Να πείτε τότε και στα ΜΑΤ να μην πετάνε δακρυγόνα σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τους μπαχαλάκηδες”, για να απαντήσει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου “Συμφωνούμε”!

 

111 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Θυμίζει το 1967.
  Τα ΜΑΤ έσπασαν το τζάμι αυτοκινήτου στην Θεσσαλονίκη, κτύπησαν με την ασπίδα διαδηλώτρια,επετέθηκαν σε ομάδες και έσπασαν τα πανό και το κυριότερο η κλούβα έκανε σλάλομ ανάμεσα σε πολίτες με τεράστια ταχύτητα που παραλίγο να έχουμε και άλλη τραγωδία.
  Εκτροπή πολιτεύματος.Γιάννη ανέβασε τα βίντεος που Θυμίζουν όσα έκαναν σε κατοίκους της Χίου.

  • Λες γιαυτη που πήγε μπροστά στα ΜΑΤ και έβριζε προκαλώντας να γίνει θέμα;Δεν λες τίποτα για τους ψυχολογικά ανωμαλους.που απλά κατεβαίνουν να σπάσουν και να κτυπήσουν αστυνομικούς.Έπρεπε να μην φύγει το αυτοκίνητο της αστυνομίας που προσπαθούσαν να αποκλείσουν οι άρρωστοι με άγνωστες συνέπειες για τον αστυνομικό;Έσπασαν οι αστυνομικοι και όχι τα ανθρωποειδή που έκαψαν και έσπασα αυτοκίνητα και μαγαζιά.Ποσό άρρωστος είσαι;

   • H ηλίθια που το παίζει αλληλέγγυη σε κακοποιήσεις γυναικών

    εγκρίνει την χρήση βίας κατά διαδηλώτριας.
    Δεν υπάρχει πιο ηλίθιο, πιο βλαμμένο ,πιο βρώμικο εμμονικό άτομο στο σάτ και στην Κω γενικά.

   • Λέω αυτό που είδε όλη η Ελλάδα και στέκομαι στις δηλώσεις του κ.Καιδατζή.

    Αν.καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου ότι η συμπεριφορά των ενστόλων της τάξεως ήταν ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ!!!!!
    Ωμή βία όπως η κουτουλιά σε νεαρή, που για σένα και την φάρα σου το άξιζε. Η Δικτατορία των ηλίθιων .

    Η αλόγιστη χρήση χημικών,που είναι καρκινογόνα,δείχνει την Δημοκρατία σου.Πατσαβούρα σε λένε,αλλά είσαι μέχρι και την τελευταία ίνα.

    • Διαδηλώτρια για πιο λόγο;Επειδή την έβαλε το κόμμα της η ήταν αυθόρμητη;Οι ζωές για τα κόμματα έχουν άλλη αξία ανάλογα ποια είναι κυβέρνηση;Εσένα προφανώς σου λείπει η αστυνομία της χούντας που ήταν δημοκρατική.Απορώ δεν έχετε ζωή;Περιμένετε κάποιον να σας πει τι συμβαίνει;

    • Μην το ξεχάσω. ο καθηγητής που λες είναι…δημοκράτης;Έτσι δηλώνει;

   • Ο μόνος ειλικρινής που πράγματι δεν ξέρει τίποτα για τίποτα, είναι ο Μητσοτάκης,

    όλοι οι άλλοι υποκρίνονται,Εκτός του να παρακολουθείς τους πολιτικούς αρχηγούς, τους υπουργούς και βουλευτές, τον αγεεθα, τον μπάμπη από τα πατήσια, τη Bούλα από τον πειραιά κ.α.

   • το άνοιγμα της ψαλίδας για την ανισότητα,είναι το κόμμα σου πατσαβούρα.
    Απλά πρέπει να περιμένουμε τι άλλο θα μας βρει.
    Από τύχη ζούμε.
    Δεν ήξερα.

  • Θυμάσαι αναρχοκουμούνι τι κάνατε? Εμπρησμός της τράπεζας Marfin. Πάει και η έγγυος πάει και το έμβρυο. Να σας πω ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ?

   • Ρε βλάκα ,κρέατα είναι .του θυμόμαστε όλοι απ την εδώ δράση τους

    Απ την Χίο, Σάμο και την Μυτιλήνη…Είναι το βαθύ παρακράτος.
    Μαύρο και σ αυτούς της Marfin,αλλά μαύρο και στους αλήτες που έφεραν τα 5 νησιά σ αυτό το χάλι..κυρίως για όσους έταξαν ότι θα αδειάσουν τα νησιά, Περάστε μια βόλτα απ το λιμάνι ,απ το κέντρο της πόλης, στα διαμερίσματα καπνίζουν χασίς ,μέχρι τα ξημερώματα…Θες να σου ανεβάσουμε και βίντεο?
    Που είναι η εξονυχιστική εξέταση των ΜΚΟ?
    που είναι οι ισολογισμοί τους?

   • Που γράφω ότι ήθελα να καούν ζωντανοί 3 άνθρωποι σαν ποντίκια?Ρε //////πας καλά?
    Και επειδή κάηκαν από άνανδρους ,ελεεινούς τρεις άνθρωποι ,πρέπει να ξεπλύνουμε με αναρχία τα νησιά μας?
    Γιατί βάζεις ταμπέλες σε σχολιαστές ,αφού δεν τους ξέρεις ,δεν μιλάς καν Ελληνικά για να συμπεράνεις τι θέλουν να πουν?
    Κοίτα στο Πυλί τι γίθνεται
    https://vimatisko.gr/katigoria/kentriki-1/a-kefalianos-proedros-koinotitas-pylioy-oi-ka
    Σήμερα ενόχλησαν μια κυρία 60 ετών που τάιζε στο λιμάνι γάτες και τους είπα ότι είναι παράνομοι,ότι θα φωνάξω την Αστυνομία.Στ αρχ΄΄΄΄τους,αφού η αστυνομία η ίδια τους κάνει πλάτες και σ αυτούς και στις ΜΚΟ και σε διακινητές.Μπορεί και να βαρέθηκαν ,αλλά αυτά τα γνωρίζαμε απ το 2015.Τώρα τους παίρνουν και σε δουλειές.Θες να σου πω ξενοδοχεία που απασχολούς μετανάστες?
    Τσο΄….. .

 2. Εγώ λεω να το καθιερώσουμε.Αν κάνουμε λάθη στη δουλειά μας,(Ευτυχως. δεν έχουμε να κάνουμε με ζωές)να τα βάζουμε και να ρίχνουμε το λάθος στο διευθυντή και την επιχείρηση .Αυτοί φταίνε που μας προσέλαβαν.Σωστά;Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται .

  • Σταθμάρχης Βλακείας,ηλιθιότητας,τσ….νιάς,ανηθικότητας έχεις καταντήσει πατσαβούρα.

 3. Αν και τα καθεστώτα πεφτουν με Επαναστάσεις, αλλιώς άλλος είναι στην Κυβέρνηση και ΑΛΛΟΙ (οι ιδιοι «Άριστοι») εχουν την πραγματική Εξουσία…

 4. .. Μαζί με τους μπάτσους διπλα δίπλα.. Που να τους δίνουν το σύνθημα ποτέ να.. Επιτεθούν…
  ΔΕΝ είναι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.. Ειναι.. Ενταλμενοι κουκούλοφόροι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ… Απλά για να αμαυρώσουν την ειρηνική συγκέντρωση… Οι δήθεν συλλήψεις,, είναι fake.. Συλλαμβανουν.. Απλά δικούς τους ανθρώπους…

 5. Πάντως το Εμπορικό τραινο ΕΒΡΑΪΚΩΝ συμφερόντων... Κουβαλούσε μπύρες ...

  Μετα από επανειλημενως ερώτησεις…. Τελικά το αποκάλυψαν..
  Και αμέσως έτρεξαν να ρίξουν άσφαλτο… Στα υπολειματα των μπυρών..!!
  ΦΗΜΕΣ λένε ότι
  Προφανώς οι μπύρες προορίζονταν για τον Στρατό και γι αυτό έσπευσε άμεσα στον τόπο του εγκλήματος…ο ΣΤΡΑΤΌΣ.ΆΜΕΣΑ μαζί με ανώτατα στελέχη μπας και βρουν Καμία εναπομεινων.. Μπύρα…
  Εντωμεταξύ… Ήταν τόσο πολύ η αιθανόλη της μπύρας από την έκρηξη.. Που δημιούργησε μανιτάρι.πυρηνικων διαστάσεων… Και οι πυροσβέστες.. Αποροφησαν τόσο πολύ μπύρα… Που είχαν εσωτερικά εγκαυματα.. Μεσα από την στολή.. Ραδιενεργες μπύρες θα ήταν αυτές!!
  Αλλά αυτό που κάνει εντύπωση… Ειναι ότι τους πήρε δέκα έξι μέρες να μας το πουν…!!!το, κρατουσαν κρυφο!!
  !!!

 6. Εγώ λέω ότι το Εμπορικό εβραϊκό βαγόνι.. Κουβαλούσε μήλα.. Για να τα προωθήσει στην λαϊκή του Πειραιά… Σε Καλές τιμές
  1 ευρώ το κιλό!
  Άλλοι πάλι λένε… Ότι κουβαλούσε και …νιτρικό βαριο και
  στρόντιο…. Το οποίο χρησιμοποιείται σε εκρηκτικα Αλλά αποκλείεται..ΒΛΑΚΕΙΕΣ λένε.. Το πρώτο ισχύει…. Εξαλου Μπορεί συμπτωματικά η λευκή σκόνη που βρήκαν στον αέρα η οποία Είναι αρκετά τοξικη και ερεθίζει τα μάτια, το δέρμα και τους πνεύμονες…(χαρακτηριστικό του νιτρικόυ στρόντιου Να ανήκει στις μπύρες..

 7. Απορία.Τον Κασιδιάρη τον έδιωξαν από την ΧΑ η έφυγε μόνος του;Ήταν πολύ light η ΧΑ η αυτός;Κάποιος να με βοηθήσει;

 8. Τσίπρα ο αυταπατημένος,ο Ανδρουτσάκης ο Ευρωβουλευτής (ακόμα εκεί μην χάσει κανένα μισθό)έρχεται τα Σαββατοκύριακα κάνει δηλώσεις και φεύγει.Βελόπουλος,ο εκλεκτός του Ιησού που του έδωσε τις επιστολές να πουλάει μαζί με τις κρεμούλες του.Τις οποίες φτιάχνει στο Πακιστάν και τα λεφτά του τα έχει στη Γερμανία,Ο Κουτσούμπας,αλήθεια ποιος τον έβαλε εκεί;που έχει πάρει την πρωτοβουλία να νοιάζεται για το λαό και τους εργαζόμενους.ΧΑ η Κασιδιάρης,αυτός που δέρνει γυναίκες δημόσια στη τηλεόραση και οι οπαδοί του λένε σιγά δεν της έδωσε πολλές.Αυτοί είναι από την μια και από την άλλη έχουμε τον Μητσοτακη που δεν τον θέλουν οι Τούρκοι γιατί τους έχει στριμώξει και τον σέβονται όλοι οι Ευρωπαίοι εταίροι ακολουθώντας πολλές από τις προτάσεις του.Σικωσε όρθιους όλους στο κογκρέσο ,δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικανούς να τον χειροκροτούν.Αλήθεια τώρα.Αν έχεις σώας Τάσος φρένας τι θα διαλέξεις;Ναι ξέρω θα βρίσετε κλπ αλλά κάποιο επιχείρημα υπάρχει για την επιλογή σας;

 9. δήλωση μητσοτάκη στό μαρούσι ( από τό ι-εφημερίδα): ΄΄ ή καλύτερη δικαίωση γιά τά θύματα τών Τεμπών ,νά εξασφαλίσουμε ότι δέν θά ξαναγίνει…΄΄ Μετά τήν κατακραυγή γιά τήν δήλωση πορτο σαλτε, υιοθετεί παρόμοιο λόγο. αδιόρθωτος μέ βλέννη στόν εγκέφαλο. αναμένω τήν υπεράσπισή-αιτιολόγησή του από τιράντα.

 10. Στους νεοδημοκρατες και σύριζαιούς…. Αργότερα και για τους πασοκους έχω δώρο…αυτο αφιερώνεται στα προσκυνημενα γερμανικά φασισταρια.. Οι κατεξοχήν τρομοκράτες, κλέφτες, λησταρχοι, βιαστές κυριολεκτικά, κσι μεταφορικά τιυ ελληνικού λαού.. ΣΥΡΙΖΑ-ΝΈΑ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑ…

  https://youtu.be/qLaAjQxwPZY

 11. Ο Πολάκης πάλι μέσα είναι στα ψηφοδέλτια. Ότι κι αν κάνει, όσους κι αν βρίζει κι αν λοιδωρεί με τον δικό του μορφωμένο/πολιτισμένο τρόπο-όχι συγνώμη δε ζητάει ούτε αυτός ούτε το αφεντικό του, αλλά πάντα θα είναι στα ψηφοδέλτια. Εμπρός καμαρώστε.

 12. να του θυμίσω ότι ήταν άοπλη, δεν κρατούσε ούτε αμυντικό ,ούτε επιθετικό όπλο !!!!
  Ρουφιανάκο ότι μα ότι και να λέτε, όσες δικαιολογίες και να πείτε, υπάρχουν έγγραφα που θα σας στοιχειώνουν για πάντα.Σας είχαν προειδοποιήσει,
  https://www.ot.gr/2023/03/01/epikairothta/tempi-eggrafa-fotia-proeidopoiousan-gia-dystyxima-ston-sidirodromo/
  Όσο για την διαδηλώτρια ,είχε απέναντι της άνανδρους όπως εσένα.

  • Έγιναν λάθη πήγε σπίτι του ο αρχηγός της αστυνομίας αμέσως.Όσο για αυτούς που προειδοποιούσαν ήταν οι ίδιοι που την κοπάνησαν από την δουλειά τους και έβαλαν έναν άσχετο υπηρεσία για να πάνε τριήμερο;Αυτούς τους δολοφόνους εννοείς;

   • Δηλαδή η ΕΥΠ μπορεί να παρακολουθούσε την υπεύθυνη ασφάλειας

    ή ότι άλλο ήταν μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμος την εφαρμογή της οποίας την έχουμε σχεδόν όλοι στο κινητό μας ενώ αυτή πηγαινοερχόταν στην Ελλάδα και αλλού . Αν είναι δυνατόν; χάθηκε ο κόσμος να παρακολουθήσουν κανά τουριστάκι που πάει στην Ικαριά και χορεύει όλη νύχτα μπάλο ζαλισμένος; ντιπ, χαϊβάνια αυτοί εκεί πέρα στην ΕΥΠ, Μητσοτάξη γ@μιέσαι!

    https://www.tanea.gr/2023/03/20/greece/new-york-times-thyma-tis-eyp-kai-tou-predator-i-artemis-sifornt/
    Η πιο βρώμικη Χούντα που πέρασε απ την χώρα. Δίχασε έναν λαό,απ τον άλλο μήνα που έρχονται τα τσάρτερ καταργείται η υποχρεωτικότητα της μάσκας στην χώρα της διαφθοράς και το αποτέλεσμα 36.000 μνήματα.

 13. Και στην.. Ελλάδα…. Θα πω ένα ρητό του Σαίξπηρ..
  » Η κόλαση είναι άδεια, Και όλοι οι διάβολοι είναι εδώ»(σαιξπηρ)

 14. Αυτόι οι δημοσιογράφοι.. Των κρατικών καναλιών πόσα πληρώνονται

  Για να αποκρύψουν την αλήθεια… Αυτος είναι ο ρόλος των δημοσιοκαφρων…

  1… Ο κρατικός μηχανισμός…που Δεν μπορεί να σβήσει πυρκαγιές στην Ελλάδα…και την αφήνει να καεί.. . Εδώ σε Δύο μέρες φαίνεται πολύ δραστήριος. (όταν γενικά είναι δυσκίνητος.. Εκεί που τον συμφέρει.) με συνοπτικές διαδικασίες κατάφερε να μεταφέρει τόνους ασφάλτου, τσιμέντου, άμμου και χαλικιού για να καλύψει κάθε σπιθαμή του επίμαχου χώρου από τα… Υπολείμματα της έκρηξης…ΜΕΣΑ σε ΔΎΟ ΜΕΡΕΣ . (αντί να ζητηθεί γνώμη έμπειρογνωμών για τα υπολειματα της έκρηξης… . Κάνουν το αντίθετο!

  2.ακομα δεν μας λένε από τι προήλθαν τα εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού στους πυροσβέστες !!
  Όλος τυχαίως εγκαύματα τέτοια μπορούν να δημιουργηθούν, αν έχει διαρρεύσει ραδιενέργεια).. Το χειρότερο σίγουρα μολύνε όλους όσους βρέθηκαν εκεί αλλά και στην συνέχεια στα νοσοκομεία, ή αυτούς που σώθηκαν και επέστρεψαν στα σπίτια τους…

 15. Ο ρόλος των μητσοτακαικων δημοσιοκαφρων είναι η ΠΑΡΑΠΛΆΝΗΣΗ..

  ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΆ ΠΡΆΓΜΑΤΑ…ας πούμε
  . Πως γίνεται χωρίς ο ΕΝΑΣ εργοδηγός της επιβατικής να μην έχει λάβει απόλυτη διαβεβαίωση από πηγή Ελέγχου του Σιδηροδρομικού Δικτύου πως η εμπορική αμαξοστοιχία είχε σταματήσει στο Σταθμό των Νέων Πόρων και θα περίμενε για περίπου 20 λεπτά εκεί, μέχρι την έλευση της επιβατικής αμαξοστοιχίας για επαναφορά της στο σωστό ρεύμα κυκλοφορίας.? ΤΥΧΑΊΑ??!! και τα δύο τραίνα είχαν ήδη καθυστερήσει — λόγω ταυτοχρόνων «βλαβών»!!!!?? — επί μία περίπου ώρα την προγραμματισμένη αναχώρηση τους για την διαδρομή…

 16. τα κ@πρ@σκυλα..οι Δημοσιοκαφροι δεν απορείτε γιατί δεν κάλεσαν επιστήμονες εμπειρογνωμονες να μάθουν πως προκαλείται τόσο μεγάλη ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΉ εκρηξη.(ΔΙΌΤΙ απλούστατα θα μάθαινε την αληθει ο κόσμος..) μάλλον.. Από τα φρουτάκια και τα ζαρζαβατικα προκλήθηκε.. Η εκτυφλωτική λάμψη… Η από τα λάδια… 😂
  Πληροφοριακά τέτοιο μέγεθος και λάμψη έκρηξης.. την κάνει.. Μια ουσία που λέγεται λευκός φώσφορος. επίσης μόνο ο φώσφορος καίει σε όλα τα σημεία του ατυχήματος τόση ώρα μετά τη σύγκρουση.τρίτο επίσης. μόνο ο φώσφορος έχει αυτή τη μορφή σκόνης. Που βρέθηκε.. κανένα άλλο υλικό δεν τυνχάνει να έχει και τις 2 αυτές ιδιότητες.
  Η περιοχή του δυστυχήματος, πρέπει να ήταν τίγκα στη ραδιενέργεια….εεεε στα λάδια ήθελα να πω… Γιαυτο .την τσιμεντωσαν… Με άμεσα τηλεφωνήματα μέσα σε δύο μέρες. . Να μην γλυστρησουν οι άλλοι οδηγοί.. αυτά καλημέρα

 17.  ΣΥΝΟΛΟ θάνατοι στην Ελλάδα
  2014… 114.088 νεκροί
  2015… 121.785 νεκροί
  2016… 118.623νεκροι
  2017….124.832 νεκροί
  2018….120.886 νεκροί

  Επί ΕΠΟΧΉ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
  2019…..125.755 νεκροί
  2020…..131.839 νεκροί
  2021…..145.365 νεκροι
  2022…..142.573 νεκροί
  Κάντε σύγκριση 2014 με 2022
  Πηγή https://www.covidstats.gr/grstats.html

  Επί ΕΠΟΧΉ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΆΗΚΕ ΌΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ(δεν ξέρω αν εμεινε καποιοδάσος)
  Εύβοια 508.800 στρέμματα,
  Βαρυμπόμπη 83.700, στρέμματα
  Ηλεία 180.000 στρέμματα,
  Μεσσηνία 51.000,
  Μάνη 104.700.
  Βίλια και Κερατέα 94.000 στρέμματα
  Πάμε στην οικονομική κατάρρευση
  Οι επιπτώσεις της πανδημίας στις ελληνικές επιχειρήσεις και στους εργαζομένους που επλήγησαν από τις επιπτώσεις της ΠΑΝΔΗΜΊΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΊ… άλλοι αυκτονησαν.. Άλλοι πτωχευσαν.. Αλλοι εχουν καταντήσει αποροι στο κέντρο της Αθήνας… Δεν ξέρω αν τους πήραν τα σπίτι οι τράπεζες.. Με το νόμο που ψήφισαν.. Περί ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Α ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ… (επί ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και αυτό)

  Κερασάκι στην Τουρτα…. Οικονομική κατάρρευση πολιτών… Με αύξηση ρεύματος, αγαθών, ενέργειας.. Μέτα τα λοκντασουν..

 18. .για όποιον θέλει να χτίσει νέο σπίτι νατο σκεφτεί…το κόστος των νέων οικοδομών έχει αυξηθεί σχεδόν 80%, με την προ πανδημίας περίοδο.
  Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, πριν από την πανδημία, ένα ενδεικτικό κόστος κατασκευής ήταν κοντά σε 1.100 ευρώ/τ.μ., ενώ τώρα ξεπερνά τα 1.800 ευρώ/τ.μ. Η ακρίβεια των υλικών επίσης ανεβάζουν το κόστος κατά 50%, χωρίς να συνυπολογιστούν οι υπόλοιπες αυξήσεις

  Πάμε στην αύξηση ρεύματος
  Στουρνάρας: Άνοδος 40% των τιμών ενέργειας μεταξύ 2022 και 2023

  Ήδη 2 στους 3 αδυνατούν να πληρώσουν η/και χρησιμοποιούν λιγότερη κατανάλωση. Πχ… Δεν μαγειρεύουν τρώνε ωμά,, δεν ζεσταίνονται.. Με πετρέλαιο, ενέργεια,,.. Έχουν αγοράσει από 5 κουβέρτες… Δεν ανάβουν τα φώτα,.. Έχουν πάρει λάμπα πετρελαίου… Η τηλεοραση καταργήθηκε.. Καίει και αυτή..
  Ίσως στην επόμενη 4ερια του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ….. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.. – ΕΞΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΆ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ

 19. Την οργή και τον θυμό τα χειρίζονται οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών στα Εξάρχεια και κάπως λιγότερο οι Τουρκικές που αφισσοκολουν και την περιοχή, γράφοντας και συνθήματα στους τοίχους.
  Όλα κατευθυνομενα και χρηματοδοτουμενα έξωθεν. Τίποτα πηγαίο και αυθόρμητο.
  Συνέλθετε

 20. από αυτό το ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΝΈΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΌ κόμμα που λέγεται νέα Δημοκρατία..συνεργάτες Γερμανών ΝΑΖΊ,,. Αμερικανοδουλους
  Ας ξεκινήσουμε από Τον Φεβρουάριο του 2020, που έστειλε χιλιάδες ροπαλοφόρους αστυνομικούς σε Λέσβο και Χίο για να καταστείλουν την εξέγερση των νησιωτών που αντιδρούσαν στην ανακοίνωση μόνιμης εγκατάστασης των παράνομων μεταναστών στα νησιά
  Αλλά ο Μητσοτάκης σε συνεργασία με τον φίλο του τον ερντογαν.. Είχε δεύτερη λύση. επέτρεψε . στον ΦΊΛΟ ΤΟΥ και συνεργάτη Ρ.Τ.Ερντογάν να στείλει χιλιάδες παράνομους στον Έβρο οι οποίοι προσπάθησαν να περάσουν τα συρματοπλέγματα.

  Αμέσως μετά ήρθε η χούντα  Το lockdown λόγω Covid-19!
  Εγκαθιδρυσε το ολοκληρωτικο δικτατορικο.. καθεστώτος κλείστηκε σπίτια.. Κυκλοφορία 2 ώρες,, κλείδωμα σφράγισμα επιχειρήσεων.. Φτώχεια, ανεργία… Η χούντα θα ζήλευε αυτό το καθεστώς..

 21. 1. lockdown 2020..1η οικονομική καταστροφή Ελλήνων

  2.προωθηση εμβόλιων με εκκατομυρια επιδοτήσεις σε ΜΜΕ,ψευτο γιατρούς,… Ενώ ρημαζοταν η οικονομία
  3.η κρατική διάλυση στα πρώτα χιόνια,
  4.ο κυβερνητικός παιδεραστής Λιγνάδης,κσι η συγκάλυψη ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΊΧΟΥ
  5. τα ατέλειωτα καλοκαιρινά lockdown σε τουριστικές περιοχές. Και νησιά που ζουν.. Από τον τουρισμό
  6.το έγκλημα των πυρκαγιών, όπου καταστράφηκαν τα Γεράνεια, η βόρεια Εύβοια και τόσες άλλες περιοχές,
  7.το νέο lockdown στα τέλη του 2021,
  8.η αναστολή 10 χιλιάδων γιατρών
  ο εκβιασμός των πολιτών που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν,
  9.τα δεκάδες κυβερνητικές οικονομικά σκάνδαλα,
  10.η αποκάλυψη ότι η κυβέρνηση παρακολουθούσε το μισό ελληνικό λαό με τα Predator και την ΕΥΠ,
  11. η κατάρρευση των εισοδημάτων του Έλληνα λόγω της πολιτικής συμμετοχής στην Ουκρανία και άλλα . Αύξηση ενέργειας τροφιμων που πάτωσε την ελληνική οικονομία…

   13.το έγκλημα των ΤΕΜΠΩΝ 110 ΝΕΚΡΟΊ

 22. Πως το κατάφερε??
  Με τον έλεγχο ΌΛΩΝ των ΜΜΕ με την λίστα Πέτσα, με τον , διαμοιρασμό δισεκατομμυρίων σε «συγγενείς και φίλους» και στην παρακολούθηση πολιτικών αντιπάλων και αντιπάλων, γενικότερα….
  ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑ…
  εκλογές 13 Αυγούστου για να ξαναβγεί

 23. Εμείς τα ξέρουμε.. Και τα λέμε κάθε μέρα… Ελπίζω να ξυπνήσουν κάποιοι άλλοι.. Που τους έχει ναρκωσει………… Η ενημέρωση… Ανάθεμα αν λένε ένα πράγμα σωστό οι… ΔΗΜΙΟ ΚΑΦΡΟΙ

 24. Χρυσαυγίτες χέρι χέρι με τον Αλέξη να τραγουδούν τον ύμνο του ΕΑΜ .Ότι και να κάνετε η Ελλάδα θα πάει μπροστά.Όσο και να προσπαθητε να την κρατήσετε πίσω συμμαχώντας ακόμα και με εχθρούς δεν θα το καταφέρετε.Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

 25. Που λέγεται vouli….απλα πληροφοριακά στο λέω και επειδή το πληρώνει ο Έλληνας… Αν το παρακολουθούσες…ισως θα σου έφευγε η απορία… Από που ενηνερωνομαστε.. Για πολλά,,… Να μάθεις τα μελλοντικά σχέδια του Μητσοτάκη για τις πωλήσεις,, όπως σήμερα για το ψήφισμα για την πώληση του νερού…. Αλλά ξέχασα εσύ,, αυτή την ώρα.. Βλέπεις μενςγακη στο άλλο κανάλι….. Πάντως ελπίζω τώρα να σου φύγει η απορία, ότι αυτά που λέμε, δεν μας τα λέει… Η CIA Η Ο ΧΙΟΣ…. αλλά 147 άνθρωποι της αντιπολίτευσης…. Λόγω της ηλικίας σου.. Πίνεις φρεντο.. Εκείνη την ώρα, Παίζεις με το Facebook.. Η βάζεις πόσες στο tik tok….. Και όταν κάνεις παυση…. Γράφεις τις ηλιθιότητας σου, σαν 20 αρης… Σήμερα ήταν το ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ επί 3 ώρες του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για το νομοσχέδιο πώλησης νερού σε ιδιωτες… Αυτά…

  • Με σποστομωσες.CIA και Χίος ίδιο πράγμα.Αλήθεια ξέρεις που δούλευε ο Χίος;Μου είπαν σε πρωινάδικο έλεγε τα αθλητικά.Μετά του ήρθε η επιφωτιση;Ειδεςτι ταλέντα υπάρχουν στα πρωινάδικα που τα ειρωνεύεσαι;Γιατί με λες ηλίθια;Αισθάνεσαι όμορφα έτσι;Επειδή λέω ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καλύτερος από τον Μητσοτακη;Υπάρχει;Πες μας γιαυτο τότε .Μπορεί να με πιέσεις.Είμαι ελεύθερη εγώ και ακούω.Πισε με.

 26. Σου απέδειξα πόσο.. Μπροστά με την όπισθεν… Πήγε η ΕΛΛΆΔΑ το 2019-2023…στην υγεία, στην οικονομία, στο εμπόριο, στις επιχειρήσεις, στην αγροτική παραγωγή… Όλα… Εντεχνως ΔΙΑΛΎΘΗΚΑΝ…. Μιλάμε με αποδείξεις… Στατιστικά, γεγονότα… Και τι βιώνει ο Έλληνας….

 27. Μου ρχεται αμέσως… Στην εικόνα ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ…. ΟΙ γέροι, τα παιδιά,, ακομα πονάνε από τις γκλομπιες… Και τα μάτια τιυς ακόμα τρέχουν… Από τα δακρυγόνα… Δες μωρή ηλθια ρλτις φώτο.. Με τα ΜΑΤ.. και ΔΊΠΛΑ ΔΊΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΎΛΟΦΌΡΟΥΣ…. Να τιυς δίνουν το συνθημα τα ΜΑΤ.. ποτε να επιθέτουν…. Βλαμμένη… Γνωστή τακτική της κυβέρνησης είτε λέγεται σύριζα,, είτε ΝΔ, ΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚ.. ΕΙΤΕ ΌΤΙ ΣΚ@ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ..

 28. Σε τι διαφωνείς… Να το συζητήσουμε…. Να δούμε ποιος θέλει γιατρό…. Εσυ που ψηφίζεις Μητσοτάκη…?? Η απλά ο Ελληνας…σχολιαστης.. Που βιώνει την πολιτική ? Για πεσμου να γελάσω…
  Πάντως ο μόνος που δεν θελει γιατρό εισαι εσύ… Χαχαχαχα….
  Περιμένω απάντηση αν ξέχασα να πω κάτι για την τριετία ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… Και Πεσμου τι θα ψηφίσεις… Να επιβεβαιώσουμε την συνάντηση με γιατρό…

 29. Με επείγουσα απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. αυξάνονται σε 24ωρη βάση τα μέτρα προστασίας σε πολιτικά πρόσωπα και τηλεσχολιαστές
  Οι αποφάσεις για αυξημένα μέτρα και 24ωρη περιπολία αφορούν πρώτιστα τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και προβεβλημένους σχολιαστές δημοσιογράφους, μεταξύ των οποίων ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Δημήτρης Οικονόμου.
  το ερώτημα είναι γιατί ο ελληνικός λαός θα πρέπει να πληρώνει την αυξημένη φρούρηση προσώπων που κατ’ επανάληψη έχουν προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα

  • Όταν λες προκαλέσει τι εννοείς;Έχουν άλλη άποψη από τη δίκη σου και είναι έγκλημα;Πάντως δημοσιογράφους βουλευτές περισσότερους στο ΣΥΡΙΖΑ ψάξε.Όλη η ΕΡΤ στη Βουλή πήγε.

 30. Ότι θα βρίζεις την επόμενη κυβέρνηση για όσα θα κάνει…Η μάλλον θα έβριζες τον σύριζα η το ΠΑΣΟΚ αν ήταν κυβερνηση την 4ετια που πέρασε.. ..καταλάβες πόσο ερωτευμένος είσαι με τον Μητσοτάκη..??? . Τα πρόσωπα αλλάζουν… Η πολιτική είναι η ίδια ΗΛΙΘΙΑ…ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ, ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ… ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ..αν θες να ψηφίσεις Μητσοτάκη… Ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ… το ίδιο ειναι… Θα συγκυβερνησουν… Αντε καλά μυαλά….

  • Η αμέσως προηγούμενη καλή κυβέρνηση για μένα ήταν ΠΑΣΟΚ του Σιμητη.Δεν είμαι πρόβατο σαν εσένα.

 31. .. Πρώτα πεσμου γιατί λες εσύ τους πολίτες φασιστες, ναζιστες.. Και μετά θα σου πω γιατί σε λεω ηλίθια. ..
  Φαίνεται ότι δεν ξέρεις ακόμα και Δεν ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΈ ΣΟΥ το κανάλι που λέγεται vouli.. Αλήθεια το ξέρεις η όχι.??.δεν προσπαθώ να σε αποστομωσω.. Προσπαθώ να σου δείξω πόσο ηλιθιος είσαι! . Όταν…παρακολουθώνταςτο κανάλι θα μάθεις όλα τα σχέδια..μιας κυβέρνησης… Και θα ενημερωθεις Ενώ πιστεύεις ότι είναι CIA και οΧίος!!.οσό για την CIA.. Η την ΕΥΠ.. ξέρεις τι έλεγχο έχει ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ? τα τελευταία 3 χρόνια του ήρθε η επιφωτιση να παρακολουθεί τους πάντεςΚαι μίλας ΧΊΟ που ξέρει ο Μητσοτάκης τι χρώμα βρακι φοράς ;Ειδεςτι ταλέντα έχει η ΝΔ!? ΑΝ αισθάνεσαι όμορφα να λες φασιστες τους πολίτες.. Ειναι μια αρρωστεια που την έχει και η μάνα του πρωθυπουργού.επίσηςτηνκανει να αισθάνεται όμορφα να μας λέει ψεκασμενους… Καλύτερος εντεταλμένος υποτακτικος μασωνος Γερμανό δούλος από τον Μητσοτάκη δεν υπάρχει συμφωνώ

 32. Επειδή κάποιος… κάπου,, κάποτε μου είπε ότι είσαι τόσο ηλίθιος. .. Θέλω να σε πληροφορήσω ότι απέναντι από το κανάλι της μενεγακη..και τα αθλητικά . .. Υπαρχει ένα κανάλι.. Που λέγεται vouli… σου δίνω οδηγίες
  https://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Vouli-Tileorasi
  Σου δίνω και οδηγίες πως να το συντονίσεις..
  1. μεταβενεις στο μενού του δέκτη σου.

  2. επιλέγεις «Εγκατάσταση» ή «Ρυθμίσεις » (ενδέχεται να χρησιμοποιούνται και διαφορετικές διατυπώσεις ανάλογα με τον δέκτη).

  3. Εάν επιλέξεις αυτόματο συντονισμό ο δέκτης αναζητά και αποθηκεύει στη μνήμη όλα τα διαθέσιμα προγράμματα.

  4. Εάν επιλέξεις χειροκίνητο συντονισμό ο δέκτης αποθηκεύει στη μνήμη τα προ­γράμματα συγκεκριμένης συχνότητας.

  5. Στο τέλος της αναζήτησης πατάς ΟΚ/ΝΑΙ…και είσαι οκ…

  Τώρα μπορείς να ενημερωθεις για όσα λέει…. Η CIA…και ο ΧΙΟΣ… Αν κατάλαβες τι εννοώ…

 33. Όταν λέω… Έχουν προκαλέσει..ειναι οτι το δυστύχημα στα Τέμπη… Ήταν μια ΘΥΣΙΑ… 100 ανθρώπων.. .για να πάει ο ΤΡΑΙΝΟ ΣΕ μπροστά..!! Όσο για άποψη..έχουν την ίδια άποψη με τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… Ο οποίος και αυτός είπε για θυσία… Έχουν την ίδια άποψη ότι.. Φταίει ο σταθμάρχης… Εχουν την ίδια άποψη ότι το ισραηλιτικού τραίνο της εταιρείας ΖΙΜ κουβαλούσε τρόφιμα. (βεβαια στο επίσημο site. της εταιρείας θα μάθεις τι κουβαλάει.. Συμφωνώ και ο σύριζα, και το ΠΑΣΟΚ.. Και η ΝΔ.. Έχει το δικό της συναφι… Πουλημενων δημοσιοκαφρων…
  ..

 34. Οι φονεις των 57 +53 εξαυλωθεντων… Ειναι συγκεκριμένοι,, αναγνωρίσιμοι…όμως ελεύθεροι νομικά.. Και πολιτικά….. Προστατευόμενοι.. . Από την κυβέρνηση
  Θέλει τόσο πολύ την αλήθεια όταν. Εμπειρος σιδηροδρομικός στέλνει σειρά ἐπιστολων στό ὑπουργειο συγκοινωνιων, περιγράφοντας τήν ἐπικίνδυνα κακή κατάσταση του σιδηροδρομικου δικτύου και Τό ὑπουργειο τόν ἀπειλει..Να παύσει . Με απειλες
  (η αλήθεια… Θέλει να λαμψει…
  Την ίδια στιγμή που όριζε τριήμερο πένθος για το δυστύχημα.. Προχωρούσε σε 2 αροαχτικα νομοσχέδια.. στην ιδιωτικοποίηση πανελληνίως του νέρου και του ογκολογικου κεντρου παιδων..
  Η συνέχεια της παραπλανησης από ΤΑ ΜΜΕ…

 35. ΓΙΑΤΙ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΚΑΓΚΑ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΑ;
  Η σορος του Κυπρίου φοιτητου της νομικης Κυπριανου Παπαϊωάννου, πού οἱ ἀστυνομικοί  σφράγισαν τό φέρετρο μέ τήν αιτιολογία , ότι ειναι διαμελισμένο ηταν ἀκέραιο, καθώς διεπιστώθη!

  τό εμπορικό βαγόνι Ισραηλιτών συμφερόντων (ZIΜ περιειχε ραδιενεργό υλικό , τό ὁποιον εκρηγνυται δύο δευτερόλεπτα πριν την συγκρούση..
  μετά το σχηματισμό εκτυφλωτικής λάμψης .. έγινε άμεσα η ρίψη τονων ασφαλτου, τσιμέντου στην περιοχή… Σε συνεργασία με το στρατό εκ του ΝΑΤΟ! Η οποία διαδικασία αυτή ακολουθεί την οποία διασπορά ραδιενέργειας… Οπως έγινε στο Τσέρνομπιλ και την Φουκουσίμα…
  Με τους δημαγωγικους του λόγους… Επαναπαυει τους μόσχους οπαδούς του.. Ότι η δικαιοσύνη θα κάνει την δουλειά της… ὑπόσχεται νά συστήσει “ἀνεξάρτητη και ὑπερκομματική ἐπιτροπή ἐμπειρογνωμόνων .(για να συγκαλύψει τελείως τα στοιχεία..ΤΩΝ Ισραηλιτών » αδελφών» του Και τις αποδείξεις της έρευνας…… !!(αφού τα συγκαλύψε

 36. Κάρολος Παπούλιας, Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς, Αβραμόπουλος και Δένδιας… Όλοι φόρεσαν την εβραϊκή κιπά..
  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΕΚΛΕΓΗΚΑΝ.. πρωθυπουργόι, πρόεδροι δημοκρατίας.
  Ὁ ὑπουργὸς Προστασίας τοῦ Πολίτη κ. Δένδιας, έχει ομολογήσει ὅτι εἶναι δικηγόρος τῶν Ρότσιλντ καὶ ἄνθρωπος τῶν Ἑβραίων, ἐνῶ γιὰ τὶς σχέσεις του μὲ τὴν μασσονία ἀρκέστηκε νὰ δηλώσει ὅτι ἔχει «ἀρκετοὺς φίλους τέκτονες,.

  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΒΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ

 37. Αποδεδειγμένα η καλύτερη χουντικη κυβέρνηση μετά την αντιπολίτευση..

  Κατά την διάρκεια των επεισοδίων στην πορεία της γενικής απεργίας την 16 Μαρτίου στο Σύνταγμα και ενώ κάλυπτα την εξέλιξη των επεισοδίων οι αστυνομικές δύναμης ρίξανε πάνω στο κεφάλι μου και το σώμα μου 2 χειροβομβίδες κρότου λάμψης οι οποίες εξερράγησαν πάνω μου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μου»,

  «Την επόμενη μέρα το πρωί μετά, από πόνους και ενοχλήσεις στο δεξί αυτί επισκέφθηκα το Παμμακάριστος Νοσοκομείο που είχε εφημερία ΩΡΛ.

  Η διάγνωση είναι η εξής: Κάκωση ακουστικού νεύρου – τυμπάνου.

  Υποβλήθηκα σε ακοόγραμμα με διάγνωση απώλειας ακοής. Μου χορηγείται θεραπευτική αγωγή για 5 ημέρες.

  … Γιάννης Λιάκος (ελεύθερος φωτοΡεπόρτερ)

 38. Πριν μιλήσεις για βελοπουλους, χρυσή αυγή… Κτλ… Πρεπει να πληρώσεις τα 30 εκκατομυρια πρόστιμο στην Ελλάδα Από το συμβούλιο της Ευρώπης για τα θύματα αστυνομικής ΒΙΑΣ… ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ
  ΕΠΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Η ΒΙΑ ΕΚΤΙΝΑΧΘΗΚΕ, ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΝΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…Τόσα επιδίκασε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ…για την αστυνομική βία καρά των πολιτών…
  Φασισταρια,, χουντοκυβερνησεις.βρωμιαρηδες,, λησταρχοι. νεοδημοκρατες.. ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

 39. Συγχρόνως και φιλοναζιστικη..
  Κων/νος Μητσοτάκης: ‘Εμμισθος πράκτορας CIA
  Κωνσταντίνος Καραμανλης: Καταδότης Εβραίων στους Ναζί, στην κατοχή…
  Μία που ανέφερες CIA ΗΛΊΘΙΑ ΜΙΡΆΝΤΑ… δεν ξέρεις από ιστορία… Να σου κάνω μαθήματα :
  Και να σε ενημερώσω ότι η ίδια η CIA, είχε υπάλληλο τον Καραμανλή… Που εκτός αυτό ήταν καταδότης Εβραίων στους Ναζί, στην κατοχή.!
  Τα ίδια και Κων. Μητσοτάκη που έκανε θητεία στην CIA..

  Κωνσταντινος Μητσοτάκης
  Δικηγόρος των ναζί.. Επί κατοχής με τα ανάλογα ανταλαγματα (δωρεάν αυτοκίνητα κτλ από το γερμανικο στρατό ) με πάρτυ κάθε μέρα στο σπίτι του με Γερμανούς αξιωματικούς .. Ειναι αυτός που πήρε σπίτια κρητικών… Για να τους γλυτώσει από τους Γερμανούς…
  Διάβασε λίγο ιστορία.. Και μαρτυρίες εκείνης της εποχής να δεις την συνεργασιαπρώην πρωθυπουργων (ΝΔ) με τους ναζί

 40. Μια που είπες για CIA… μπορείς να μου πεις τι αναγράφει αυτό το έγγραφο… . Τυχαίως.. αναφέρεται Το όνομα του κ. Κωνστ. Καραμανλή στονπίνακα των πρακτόρων των γερμανικών αρχών κατοχής,..
  https://i2.prth.gr/files/2015/10/29/eggrafo%20%201%20ka.png
  Οικογένεια ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΕΜΠΛΕΚΌΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΆ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΧΡΌΝΙΑ…

   

 41. Όσο ήσουν ενημερωμένος για τον ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΉ ΜΙΧΟ… Και ότι δεν τα παιρνε… Και ότι ήταν χρυσαυγιτης.. Άλλο τόσο ιδέα… Εχεις για τους…
  . Μητσοτάκηδες…
  Είσαι μικρός, άσχετος, φανατικός… Ηλιθιος.. Και το κυριότερο… Το γελοιοτερο… Είμαστε φασιστες. Ναζιστες. …ως προς την CIA….εχει εμπειρία ή βρωμερη οικογένεια ..χαχα….

 42. Έχεις πάει σε ψυχολόγο, ψυχίατρο, σεξολογο… Τελευταία? Οι πρώτοι δύο θα σε βοηθήσουν… Στο ψυχολογικό σου πρόβλημα που σε διακατέχει , και ο σεξολογος.. Ίσως σε βοηθήσει να βρεις το φύλλο σου.. …

 43. Ότι το βράδυ, βάζεις γόβες και το γυρνάς σε Μιράντα….. Ειναι αλήθεια..??
  Εντωμεταξύ αν μάθεις να λες,, κάπου, κάποιος καποτε… .. Σου είπε…. (την μια σου είπαν για ΤΟΝMIXO ότι ψήφιζε ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ… τι άλλη κάποιος καποτε.. Σου είπε.. Σχετιζει τον Χίο με την CIA… Καταλαβαίνεις πόσο μπουρδολογος είσαι… Θες να σου αποδείξω για τον Χίο.. Που ασκεί το επαγγελμα του ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.. Ποσο είναι έγκυρες πηγές.!???.. περιμένω όμως πρώτα να μου πεις την. Πηγή…. Που πληροφορειται από την CIA…. ΧΑΧΑ😂 .εντωμεταξύ . Βεβαιώθηκες για το κανάλι της Βουλής..?? Ασχετε, αμόρφωτε, ανενημερωτε,πανιβλακα??? !!! .

  • Σε πρωιναδικο δούλευε ο Χίος και έλεγε αθλητικά.Ναι η όχι;Μετά ανακάλυψε πόσοι ψεκασμένοι υπάρχουν και τους ενημερώνει.Πάντως ακολουθεί την τακτική του Κασιδιάρη.Δέρνει γυναίκες και αυτός.Αλήθεια έχεις πρόβλημα αν είμαι γυναίκα;Ακόμα εκεί είσαι;Τόσο ενημερωμένος;Εσυ τι είσαι;Γιατί δεν βάζεις όνομα;Αρσενικό η θηλυκό;Ντρέπεσαι ;Σε βρίζω εγώ που θα ψηφίσεις Χίο να σε σώσει;Εσυ γιατί βρίζεις;Πες μας ποσό καλά θα τα κάνει τα πράγματα ο αρχηγός σου.Μην μας ζαλίζεις πια.Τόσο βλακεία πια; Λέγε με Μιράντα η όπως θέλεις.Λυπιση προκαλείς.Λυπάμαι τη γυναίκα σου αν είσαι άντρας και παραμένει ακόμα μαζί σου.Τέλος πια οι απαντήσεις σε φασιστοειδή.Μόνο πολιτικά προσωπικά και κουτσομπολιά μεταξύ σας να τα λέτε να καμαρώνετε.

 44. Στις εκλογές όπως φαίνεται έχουμε δυο επιλογές.Η πάμε με τον ΣΥΡΙΖΑ που μάλλον νομίζει ότι ξεχάσαμε ότι κυβέρνησε και δεν προτείνει τίποτα καινούργιο.Απλά ότι θα αλλάξει τους δικαστές και θα βάλει κάποιους που θα εκπεδευσει αυτός.Α και ότι θα ακυρώσει τη συμφωνία με Τη Γαλλία και Αμερική.Προφανώς θα βάλει και τον Βαρουφάκη ξανά υπουργό οικονομικών .Και άλλο που θα κάνει;Λέτε να ανακαλύψει ο Τσιπρας ότι η ΚΩΣ ανήκει στην Ελληνική επικράτεια και να μας έρθει;Είναι τόσο το θράσος του που άξιος είναι να βάλει υποψηφιότητα στα Δωδεκάνησα.Από την άλλη έχουμε τον Μητσοτακη που έκανε τη χώρα δυνατή και σεβαστή παγκοσμίως.Μίλησε στο κογκρέσο και τους σήκωσε όλους όρθιους να τον χειροκροτούν.Έκανε τον Ερντογκαν να μας λέει να μην τον ψηφίσουμε.Δεν έχει ξαναγίνει.Θα κάνετε ότι λέει ο Ερντογκαν;Ναι δεν τα έκανε όλα τέλεια.Δεν έδιωξε χαραμοφάηδες του δημοσίου.Όταν προκηρυχθούν οι εκλογές θα βάλουμε ένα ένα τι έκανε και σε ποιες συνθήκες και ένα ένα τι λέει ότι θα κάνει ο Συριζα(βασικά δεν λέει απλά κάνει φασαρία ).

 45. Όσον αφορά τους δημοσιογράφους….
  Εγώ πιστεύω ότι κάθε μέρα η ενημέρωση που παίρνουμε από τα μεγάλα κανάλια.. Και τους δημοσιογράφους,,…συνεγαρζονται με την CIA… ?? Ααα… Ξέχασα… Και Ο ΧΙΟΣ συνεργάζεται με την CIA…. Χαχαχαχα… Άρε ηλιθιο ον

  • Εγώ πάλι απορώ τι την έχουν και την πληρώνουν τη CIA.Αφού ακόμα και εσυ τους έχεις πάρει χαμπάρι.Ποιο το νόημα να υπάρχει;Ενώ αφήνουν και κάποιους σαν τον Χίο να τους αποκαλύπτει σε όσους δεν τους έχουν καταλάβει.Φαντάζομαι το Φοβουντε και τον τρέμουν μην τους βγάλει στο Μακελειό.Τώρα Βασικα δεν είναι να απορείς που στις δημοσκοπήσεις βλέπεις ένα 15% να περνούν διάφοροι σωτήρες.Από Βελοπουλους,Κασιδιάρηδες,ΧΑ ,Βαρουφακιδες,είχαμε και Προηγούμενους σωτήρες,Λεβεντιδες,Καμένους,Ποτάμια και βουνά.Βοήθεια μας.Άσε που έχουμε χούντα και ο τελευταίος μπορεί να βρίζει οποιοδήποτε.Προεδροθς,Πρωθυπουργούς,Υπουργούς,Θεσμούς και αξιώματα.Τέτοια χούντα.Βοήθεια μας.

 46. Όχι τίποτα άλλο.Έχει χαθεί και Σώρρας να μας μοιράσει χρήμα.Αλήθεια τι έγιναν οι οπαδοί που με έβριζαν που δεν τον πίστευα;Φανταζομσι τώρα με βρίζουν που δεν κατακαβαινω πάλι την επιλογή τους.Κασιδιάρηδες,Χιους κλπ.Σωστά;

 47. Ο Κουτσουμπασλεει Παρί στο Παρίσι να μιλήσει στους εκεί Έλληνες μετανάστες που ….υποφέρουν.Από την άλλη βέβαια δεν ψήφισε να έχουν Δικαιομα ψήφου εκεί;Σου λέει εκεί έχουν δει πως είναι η πραγματικότητα,πως θα ψηφίσουν εμάς τους κουμουνιστες του 19 αιώνα με τις φρέσκιες ιδέες μας.Δοξάστε τον.

 48. Την ιδια ενημέρωση που έχει ο ΧΙΟΣ.. Έχουν και οι δημοσιογράφοι… Τις ίδιες πηγές μέσα και έξω από την κυβέρνηση.. Πολιτικούς παράγοντες, θεσμικούς παράγοντες,. Κυβερνητικούς παράγοντες…. Ξέρουν τόσα οι δημοσιογράφοι (ΑΝΤ, ΣΚΑΙ, ΜΕΓΚΑ..ΚΤΛ)που αν τα βγαζαν στην φορά….θα έχαναν την δούλεια τους,, το bonus των 20 εκκκατομυριων και 100 – χιλιάδες τον χρόνο…. Οι δημοσιογράφοι ο καθενας.. Τόσος είναι ο μισθός τους των δημοσιοκαφρων για να μην Δημοσιεύουν, σκάνδαλα, γεγονότα, κομπίνες…..

 49. Σίγουρα δημοκρατία έχουμε.. Ο κάθενας γράφει ότι θέλει… Κάτι τρόφιμοι στα ψυχολογικά ιδρύματα Ιδια άποψη με σένα έχει… Και έχουν δικαίωμα ψήφου…. Χαχα

 50. Είναι εύκολο να λες για το πρόγραμμα του σύριζα…, βρίζεις τους πάντες, χκευαζεθς τους πάντες.. Όμως απορώ γιατί δεν λες για το πρόγραμμα της ΝΔ…. έκανε την Ελλάδα δυνατή.. Χαχα… Τι έκανε.. Στα αναφέραμε σε λίστα.. Την έκανε πιο φτωχή, ευάλωτη, εξαρτωμενη, με συμφωνίες που παραχωρουν δικαιώματα σε τρίτες χώρες. (Λιβύη Αιγύπτου.).αλλα είσαι τόσο αδαής.. Που δεν το ξέρεις.. Έκανε την Ελλάδα Γκέτο λαθραίων.. Που τους καλεί όλους… Για νόμιμη εργασία.. ανοιχτά.. Αυξήσεις βιωτικου επιπέδου.400%σε τροφιμα, ενέργεια…. Το τι θα κάνει. :συνέχεια πωλήσεων δημόσιας περιουσίας, υγείας, νερού. (ήδη πέρασε με156 .ψήφους) .. Οσό για το κογκρεσσο.. Ειναι για το ευχαριδτω των Αμερικανών… Με τους τόνους όπλα στην Ουκρανία..ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΒΟΉΘΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΔΊΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.. ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΆ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ…

 51. 1. lockdown 2020..1η οικονομική καταστροφή Ελλήνων

  2.προωθηση εμβόλιων με εκκατομυρια επιδοτήσεις σε ΜΜΕ,ψευτο γιατρούς,… Ενώ ρημαζοταν η οικονομία
  3.η κρατική διάλυση στα πρώτα χιόνια,
  4.ο κυβερνητικός παιδεραστής Λιγνάδης,κσι η συγκάλυψη ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΊΧΟΥ
  5. τα ατέλειωτα καλοκαιρινά lockdown σε τουριστικές περιοχές. Και νησιά που ζουν.. Από τον τουρισμό
  6.το έγκλημα των πυρκαγιών, όπου καταστράφηκαν τα Γεράνεια, η βόρεια Εύβοια και τόσες άλλες περιοχές,
  7.το νέο lockdown στα τέλη του 2021,
  8.η αναστολή 10 χιλιάδων γιατρών
  ο εκβιασμός των πολιτών που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν,
  9.τα δεκάδες κυβερνητικές οικονομικά σκάνδαλα,
  10.η αποκάλυψη ότι η κυβέρνηση παρακολουθούσε το μισό ελληνικό λαό με τα Predator και την ΕΥΠ,
  11. η κατάρρευση των εισοδημάτων του Έλληνα λόγω της πολιτικής συμμετοχής στην Ουκρανία και άλλα . Αύξηση ενέργειας τροφιμων που πάτωσε την ελληνική οικονομία…

  13.το έγκλημα των ΤΕΜΠΩΝ 110 ΝΕΚΡΟΊ

 52. Ο Μητσοτάκης έτρωγε με τον ερντογαν.. Μπακλαβά.. Ρωτώντας για την μυστική συνταγή…την γυνσικα του..
  ΌΣΟ.. Έκανε περιπολίες το orcut Reis…. Ο Δενδιας.. Υποσχέθηκε μη εξόρυξη υδρογονανθράκων… Αντίθετα παραχωρώντας κυριαρχικά εδάφη της Ελλάδας μ συμφωνία Λιβύης Αιγύπτου…
  Αυτα

 53. 15 Μαρτίου δεν είναι ημέρα γιορτής αλλά ημέρα διαμαρτυρίας

  Το ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας κάθε χρόνο στις 15 Μαρτίου τιμά την παγκόσμια ημέρα καταναλωτή.
  Είναι μια ημέρα σκέψης προβληματισμού για όλα αυτά που συμβαίνουν για εμάς χωρίς εμάς.
  Κάθε μέρα όλο και περισσότερο βαθαίνει η κρίση στην τσέπη και το πορτοφόλι μας.
  Μέχρι τις 10 του επόμενου μήνα δεν υπάρχουν πλέον χαρτονομίσματα μεγάλης αξίας αλλά κέρματα και ψιλά για τις υπόλοιπες μέρες του μήνα.
  Στις μεγάλες τιμές στα προϊόντα τα τελευταία 2 χρόνια δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε το καλάθι του νοικοκυριού ούτε το market pass και όλα τα pass της κυβέρνησης.
  Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τους 11 μήνες της απόλυτης κρίσης αύξησης στην τιμών στην ενέργεια, καύσιμα, φυσικό αέριο… .

 54. ..» . Εμείς ως ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας είμαστε ο φορέας που ανάγκασε την κυβέρνηση να αναστείλει τουλάχιστον για ένα χρόνο την ρήτρα αναπροσαρμογής που στέγνωσε την αγορά.
  Βέβαια ο αγώνας και η πρόθεση μας είναι η κατάργηση της και όχι η αναστολή της.
  Ζούμε κάτω από το άγχος των αυξήσεων παντού ακόμα και στα ενοίκια επαγγελματικής ή οικογενειακής στέγης.
  Μέσα σε 8 μήνες ζητούν αυξήσεις τιμών ενοικίων χωρίς λόγο και αιτία.
  Η προστασία της πρώτης κατοικίας είναι στον αέρα με την απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου.
  Τελικά μήπως το κράτος το κυβερνά το τραπεζικό σύστημα και τα funds ;
  Αυτό επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την επιβίωση πολλών συμπολιτών μας

 55. … » Αυξήσεις καθημερινές στα είδη διατροφής περιποίησης χωρίς αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις φέρνει σε απόγνωση το σχεδόν 48% των πολιτών Καταναλωτών.
  Πόσο ακόμα να αντέξουμε και έως πότε ;
  Ζούμε χρονιές με ακρίβεια παντού μείωση ποσότητας στα προϊόντα και βέβαια τώρα και ποιότητας.
  Αξίζει λοιπόν ένας μεγάλος αγώνας κατά όλων αυτών που βιάζουν το εισόδημα των Ελλήνων πολιτών Καταναλωτών.
  Όμως το βασικότερο είναι να λειτουργήσουν οι έλεγχοι των φορέων προστασίας της ποιότητας των προϊόντων, καθώς και η σωστή λειτουργία της επιτροπής ανταγωνισμού.
  Η επιλογή της κυβέρνησης για δήθεν δικαιολογίες συγκράτησης των τιμών φέρνει στο τραπέζι μας αμφιβόλου ποιότητας τρόφιμα
  Όχι στην ταξική αντιμετώπιση των πολιτών Καταναλωτών με τα καλάθια του νοικοκυριού.
  Δεν πρέπει να δώσουμε την δυνατότητα να συνεχίζουν να μας ταΐζουν με βάση τα δικά τους θέλω αλλά με βάση τις δικές μας επιλογές….. »

 56. .. » Το δικαίωμα στην επιλογή δεν το έχουν οι κυβερνήσεις αλλά εμείς οι πολίτες καταναλωτές.
  Ας μην τους κάνουμε την χάρη γιατί είναι στο χέρι μας.
  Και μην ξεχνάμε πως η δύναμη της αγοράς είμαστε εμείς οι πολίτες καταναλωτές.
  Ήρθε η ώρα των πολιτών Καταναλωτών.
  Ήρθε η ώρα αφύπνισης του γίγαντα.
  Λέμε όχι στην ιδιωτικοποίηση του νερού
  Λέμε όχι στην αισχροκέρδεια κερδοσκοπία στην αγορά
  Λέμε όχι στις πολιτικές των παρόχων ενέργειας
  Λέμε όχι στην αισχροκέρδεια των καυσίμων
  Λέμε όχι στις αυξήσεις τιμών φαρμάκων
  Λέμε ναι στην προστασία της πρώτης κατοικίας.
  Λέμε ναι στην δημόσια υγεία
  Λέμε ναι στο κοινωνικό κράτος
  Λέμε ναι στην ασφάλεια των επιβατών.. »

 57. Ως και προς το τι θα κάνει..Ο κίναιδος . Επειδή δεν ξέρεις, δεν γνωρίζεις,,,.. Σε ενημερώνουμε εμείς τι έκανε… Και τι θα κάνει
  1. Στο τομέα της υγείας… (ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΣΥ,,) και ιδιωτικοποίηση της ΥΓΕΙΑΣ…με τρομερές επιπτώσεις στην δωρεάν περίθαλψη.. Συγχώνευση 60
  Νοσοκομειων και κλεισιμο κατά τοπους.. . 2. Στο περιβάλλον, ψηφίστηκε η ιδιωτικοποίηση του νερού με οποία αποτέλεσμα..(όπου ιδιωτικοποίηθηκε το νέρο παρουσιασε υποβάθμιση της ποιότητας που πίνουμε,, από μεγάλες εταιρείες,, έλεγχος κλείσιμο υδάτινων πόρων, πηγών., έλεγχος αγροτων.κτλ.. .) .
  Επίσης κατακαυση 1,2 εκκατομυρια στρέμματα αγροτικής, περιοχής…. Για ανεμογεννήτριες…!!
  3.τομεας τροφίμων… Υποβάθμιση ποιότητας τροφής,.. Μπορείς να διαβάσεις 100αδες επιστολές του INKA (www.inka.gr)..με αυξήσεις 500%…παρουσιάστηκε ήδη 50%μειωση αγορών..και υποβάθμιση ποιότητας για φθηνές αγορές..

 58. 4.οικονομια… (κατέστρεψε την οικονομία μέσα σε 3 χρόνια… Μικρής και μεσαίας τάξης… Με τα αλλεπάλληλα λοκντασουν…
  5.θεσπιση νόμου για ΑΡΠΑΓΉ Α ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ…
  7.αμυντικα… Υπογραφες με παραχωρηση δικαιωμάτων της Ελλάδας σε.. Άλλες χώρες.. Μέσω συμφωνιών Λιβύης Αιγύπτου.. (το χουμε αναλύσει τι σημαίνει αυτή η συμφωνία.. Παραχωρουν χιλιάδες μίλια Αιγαίου σε ξένα κράτη…
  8.λαθρομεταναστευτικο..:ελευθερη είσοδος από Έβρο και Αιγαίο… Και παγκόσμιο καλεσμαγια νόμιμη εργασία… Λαθρο.

 59. https://www.newsbeast.gr/financial/arthro/9513481/erevna-oi-ellines-meiosan-tis-fores-pou-kanoun-banio-periorisan-to-kreas-kai-dyskolevontai-na-pane-diakopes
  Από Επιπτώσεις οικονομίας, αύξηση ενέργειας κτλ
  • Σε ποσοστό 40%, οι καταναλωτές μειώνουν τις φορές που κάνουν μπάνιο ενώ οι περισσότεροι προτιμούν ένα γρήγορο ντους αντί για μπάνιο (73,5%).

  • Το 74,4% δηλώνει ότι αποφεύγει τη χρήση του φούρνου της ηλεκτρικής κουζίνας. Το ποσοστό όσων μείωσαν το καθημερινό μαγείρεμα είναι 57%.

  Οι καταναλωτές μείωσαν τη μετακίνηση με Ι.Χ. (77,3%) ενώ σημαντικό ποσοστό μείωσε την αγορά τροφίμων και τα λοιπών βασικών ειδών πρώ­της ανάγκης (55,6% και 65,10% αντίστοιχα). Το 83,5 % επιλέγουν να προβούν σε περικοπή δαπανών για την προσωπική τους φροντίδα και το 90,4 % για την ένδυση / υπόδηση.

  • 6 στους 10 καταναλωτές αδυνατούν να καλύψουν τη δαπάνη για μία εβδομάδα διακοπές το χρόνο. .

  • Σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες, μία φορά την εβδομάδα μπορεί να καταναλώνει κρέας το 41,3%. Με βάση τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό, ψάρι μία φορά την εβδομάδα καταναλώνει το 52,3%

  Για να δεις τι κατάφερε ο Μητσοτάκης μέσα σε 3 χρόνια…αναλυτικά ψάξε
  meleth-akribeia_17-03-2023.pdf

 60. .. ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός,
  ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας,
  ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος,
  ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο,
  ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο,
  ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά.
  Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων,
  ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη,
  παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων
  σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό.
  Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου…
  Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε
  ΚΑΙ ΤΗΝ ………….
  (Ζοζέ Σαραμάγκου, Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας 1998)

 61. Και εγώ θα μπορούσα να μην απαντάω σε ηλιθιους όπως εσύ.. Νεοδημοκρατες.. Συγχρόνως αμόρφωτους οπως εσύ..απλα μιλάω με γεγονότα, αποδείξεις.. Η μόνη σου απάντηση.. Οι φασιστες,, σχολιαστές αυτό λες,, τίποτα άλλο.. (..υποστηρικτές ΧΊΟΥ.. ψεκασμενους.. .. Και μερικά άλλα ΩΡΑΙΑ ΕΠΊΘΕΤΑ . και βρισιές για γυναικες, μάνες, παιδιά.. Να χαίρεσαι τους νεοδημοκρατες γονείς σου που σε μεγαλώσανε έτσι..πότε δεν θα μάθεις να μιλάς η να γράφεις κάτι άλλο.. . μιλαμε πάντα πολιτικά, πάντα με αποδείξεις, στατιστικα,.γεγονότα…. Δεν σου είπαμε να μας απαντάς… Εξαλου αυτό θέλουμε… Μπορείς να μην απαντάς σε κσθε σχόλιο .? . Βαρεθήκαμε να μας βρίζεις… Ως φασιστες….εσυ απλά διάβαζε τα σχόλια..να μορφωνεσαι….εδώ θα είμαστε σαρεσει… Δεν σαρεσει… Εσυ απλα βριζε…αν κάτι δεν σαρεσει…οι πολίτες ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΝΤΑΙ..δεν τα γράφουμε για σένα παλιολινατσα..

 62. Γράφεις κάτι ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ .. Για ΤΟ ΧΊΟ.. ΓΙΑ κασιδιαρηδες…. Αν ειμαι άντρας η γυναικα (άντρας ειμαι…εγω απορώ για σένα τι είσαι τελικά).. Εσυ μάλλον ντρέπεσαι για όσα λες..ΕΊΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.. φοβάσαι μην αποκαλυφθείς.νομιζω?? … Δεν ψηφίζω Χίο.. ούτε κασιδιαρη, ούτε σύριζα ούτε οαδοκ.. Και Απορω γιατί τα αναφέρεις, .. βριζε καλύτερα τα ΜΜΕ.. ΑΝΤ, ΣΚΑΙ.. Ευαγγελάτο…μήπως αυτούς βρίζει όλη η Ελλάδα.. ΑΝΤΙ τον ΚΑΘΕ Χίο? . Για την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.ΤΩΝ πουλημενων που ξέρουν περισσότερα του Χίου του μπαξεβανη και όλων μαζι…αλλα δεν την λένε?? !!
  Δεν ντρέπομαι καθόλου και για τίποτα..έχω μεγαλώσει στην ηθική, στις αξίες,και όχι από βλακες γονείς !! .οι μόνοι που πρέπει να ντρέπονται.. Ειναι οι νεοδημοκρατες γονείς σου για σένα!!! οι μόνοι που πρέπει να ντρέπονται. Ειναι οι πουλημένοι γιατροι, δημοσιογράφοι, πολιτικοί… Πρωθυπουργοι..ναι έχω γυναικα..σε πληροφορώ η γυναικα μου με θαυμάζει.και τα παιδιά μου.. Μαζί . Αλλά και ,οι αμέτρητοι φίλοι μου.. Η οικογένεια μου και καμιά 15 άρια χιλιάδες άνθρωποι στα social….. .. πρέπει να είσαι Η ΝΤΡΟΠΉ ,ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ.. ..

 63. Εγώ πιστεύω… Οτι την τακτικη ξύλου,, με γκλομπ. Η δολοφονίας δημοσιογράφων… Την κατέχει η ΝΔ… εσυ τι λες…. Μάλλον.. Δεν δέρνει ο Χίος… Αλλά η ΝΔ … Δέρνει.. Και δολοφονεί. ..!! Η αποπειρα δολοφονίας Χίου..καραιβαζ… . οι μελανιές των πολιτών από τα γκλομπ…. Εχουν πηγή την ΝΔ…
  …εισαι όχι για λύπηση..
  .μια σημείωση κοινωνική κσι ένα μήνυμα αν δεν έχεις ,,,,,,,
  ΕΊΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ… ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ

 64. και δεν το ξέρετε. Σε ποιο σύστημα αξιών υποβιβάζεται ένας πολίτης επειδή υποστηρίζει ένα κόμμα ανοιχτά? Ποια είναι η ηθική που γαλουχηθήκατε βρίζοντας έναν συμπολίτη μας και τους γονείς του μόνο και μόνο επειδή υποστηρίζει το εκλογικό του δικαίωμα?
  Τι να πω.
  Φάρμακα η λύση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ