«Ό τι έχει ο καθένας δίνει…» Η Ελλάδα ‘πήγε μέρα’ κι έδειξε την τεράστια μεγαλοψυχία της (και τα πρώτα μαντάτα του φιάσκου που έρχεται)

115
8724

«Ό τι έχει ο καθένας δίνει…» Η Ελλάδα πήγε μέρα κι έδειξε την τεράστια μεγαλοψυχία της (και τα πρώτα μαντάτα του φιάσκου που έρχεται)

Κι όμως έγινε παγκόσμιο θέμα και συζητιέται παντού… η Ελλάδα πήγε μέρα και έδειξε την τεράστια μεγαλοψυχία της κατά την διάρκεια των φοβερών σεισμών σε Τουρκία-Συρία χωρίς να λάβει καθόλου υπόψη της αυτούς που την απειλούσαν ανοιχτά «θα ‘ρθουμε μια νύχτα ξαφνικά…» λίγο πριν πάθουν αυτή την αναπάντεχη μεγάλη καταστροφή.

«Ό τι έχει ο καθένας δίνει», σύμφωνα με τη γνωστή ρήση και διήγηση («μια μέρα ένας πλούσιος άνθρωπος παρέδωσε ένα καλάθι με σκουπίδια σ’ ένα φτωχό άνθρωπο. Ο φτωχός άνθρωπος χαμογέλασε και έφυγε με το καλάθι.Το άδειασε, το έπλυνε και το γέμισε με όμορφα λουλούδια.Το επέστρεψε στο πλούσιο άνθρωπο και του το έδωσε.»Γιατί μου δίνεις όμορφα λουλούδια, ενώ σου έδωσα σκουπίδια;» τον ρώτησε έκπληκτος, και ο φτωχός απάντησε: – Ο καθένας δίνει ότι έχει στην καρδιά του…»)

Πανελλαδική κινητοποίηση μέχρι το πιο μικρο χωριό και το τελευταίο σχολείο… Στείλαμε διασώστες, ιατροφαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα, ρούχα, υλικοτεχνική βοήθεια, κλινοσκεπάσματα και ότι άλλο είχε ανάγκη η γείτονα χώρα. Και όχι από θέμα «διπλωματίας» των σεισμών αλλά υψηλού αισθήματος ανθρωπιάς και καθήκοντος που δόξα τω Θεώ είναι έμφυτο  στον Έλληνα (παρά τα τόσα άλλα κακά του και τις προσπάθειες ομογενοποίησης του τελευταία, στη δίνη της παγκοσμιοποίησης).

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στην Τουρκία για να συνδράμουν το καίριο και πολύ επικίνδυνο έργο της διάσωσης κάτω από τα συντρίμμια και μετά ακολούθησαν οι διασώστες από πολλές άλλες χώρες.

Δήμοι, περιφέρειες και μητροπόλεις σε όλη την Ελλάδα συλλέγουν καθημερινά τρόφιμα, ρούχα και φάρμακα για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και οι Έλληνες ανταποκρίνονται σε απίστευτο βαθμό, χωρίς καν να σκεφτούν τις ξεδιάντροπες συνεχείς απειλές του Ερντογάν και των ομοίων του.

Παρόλα αυτά, όπως έχουμε ξαναγράψει και πάλιν και πολλάκις «κάθε θαύμα τριήμερο».

Σύντομα όλα αυτά θα ξεχαστούν.

Ο στόχος του «βαθέος» τουρκικού κράτους -ανεξαρτήτως κυβερνώντων- είναι σύνορα στην μέση του Αιγαίου και στην Θεσσαλονίκη και μια Ελλάδα υποτελή σε αυτούς και δεν τον αλλάζει κανένα παρόμοιο γεγονός.

Δεν έχουν αφήσει όμορο λαό απείραχτο (Αρμένιους, Κούρδους, Σύριους, Ιρακινούς κλπ).

Ωστόσο τα νέα δεδομένα τους ανέτρεψαν άρδην τους πρόσφατους εκλογικούς ή μετεκλογικούς σχεδιασμούς καθώς: Το 15% των Τούρκων πιθανώς να παραμείνουν άστεγοι και άνεργοι για μήνες ή χρόνια, (χιλιάδες οι νεκροί και τραυματίες, 13 εκατομμύρια πολίτες στις 10 πόλεις που επλήγησαν από τον Εγκέλαδο βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση υπό συνθήκες δριμύτατου ψύχους και οι περισσότεροι χωρίς μια πρόχειρη στέγη. Τα πολυώροφα κτήρια που γκρεμίστηκαν σαν τραπουλόχαρτα έχουν προκαλέσει την οργή των πολιτών για τη μη τήρηση των αντισεισμικών κανόνων στην κατασκευή τους με την «ευλογία» της κυβέρνησης, που αποκαλύφθηκε πως κατά καιρούς χορηγούσε «κατασκευαστικές αμνηστίες». Ο άλλοτε αγέρωχος Ερντογάν με «πεσμένα τα αυτιά» επισκέφθηκε τους σεισμόπληκτους και υποσχέθηκε πολιτικάντικα πως τα κτήρια θα «σηκωθούν» ξανά σε ένα χρόνο.

Ενώ είναι άγνωστο πόσο όλο αυτό το κακό θα επηρεάσει τη συνολική παραγωγή της χώρας, τον τουρισμό, τις εξαγωγές της αλλά και τις μεταναστευτικές ροές, τη στρόφιγγα και τη μάνικα των οποίων ρυθμίζει ο «σουλτάνος» και ρίχνει κατά δω, κατά το δοκούν.

Ήδη συζητείται το σενάριο για αναβολή των εκλογών της 14ης Μαΐου για Νοέμβριο και βάλε.

Αλλά και όταν θα γίνουν, τι θα συμβεί; Ξεμπερδέψαμε με την τρέλα, τη μανία και την επιθετικότητα τους,  ή μήπως απλώς γίνουν χειρότεροι μέσα στα τόσα προβλήματά τους, όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά οι αναλυτές. «Η Ελλάδα έφτασε να χάσει το 25% του ΑΕΠ της μέσα στην δεκαετία των μνημονίων, οι γείτονες απώλεσαν το 10% του δικού τους μέσα σε μία στιγμή, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, όταν «χτύπησε» ο σεισμός των 7,8 ρίχτερ»

 

Άλλωστε ποτέ δεν είχε κανένα «ηθικό πλεονέκτημα» το οποίο να κινδυνεύει να χάσει με το να συνεχίσει και πάλι λίγο αργότερα να απειλεί πως θα επιτεθεί νύχτα σε μια χώρα που του έτεινε χείρα βοηθείας…

Τουλάχιστον καταγράφηκε ανεξίτηλα (και όχι μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) ότι ο τουρκικός λαός είναι ευγνώμων δείχνοντας το πανηγυρικά. «Βλέπουν οι Τούρκοι την ελληνική σημαία και αρχίζουν να χειροκροτούν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα, Χριστόδουλος Λάζαρης.

Δεν έλειψαν βέβαια και οι «άλλες» φωνές της …«Κάποιοι «γείτονες» με τη δικαιολογία της βοήθειας έστειλαν ομάδες που κατασκόπευαν» δήλωσε χωρίς ντροπή ο (όνομα και πράγμα) Τζιχάτ Γιαϊτζί.

Αυτοί μόλις περάσει η καταιγίδα των σεισμών με τις φοβερές καταστροφές που έφεραν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα δείξουν και πάλι το πραγματικό τους πρόσωπο. Με παραβιάσεις στο Αιγαίο, καραβάνια τηλεκατευθυμόμενων ακραίων Ισλαμιστών παράνομων μεταναστών να εισβάλλουν στην Ελλάδα, προκλητικές και ανιστόρητες διεκδικήσεις στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, καθώς και στην Ανατολική Θράκη. Το βαθύ κράτος της Τουρκίας είναι και παραμένει το ίδιο, σταθερά πάντα εχθρικό και επιθετικό εναντίον της.

Τα πρώτα μαντάτα του φιάσκου των δημοσκοπήσεων

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα θα γίνουν δημοσκοπήσεις με κάλπη, και όχι τηλεφωνικές, για να περιοριστεί το ρίσκο, ενώ στελέχη εταιρειών στην Αθήνα επικοινωνούν με συναδέλφους τους στη Λευκωσία προσπαθώντας να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη.

( Ωιμέ που έγινε Α-πα-πα)

 

* ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ HDP ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

φυλακισμένος πρόεδρος του HDP Selahattin Demirtas …
Όσους «εχθρούς» κι αν προκαλούσαν λέγοντας «Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ», ήρθαν ξαφνικά να βοηθήσουν ένα πρωί. Χάρη στους φίλους μας σε όλες τις γλώσσες του κόσμου καθώς συνεχίζουμε να επουλώνουμε τις πληγές μας μαζί. Ευχαριστώ, Spas, Danke, Gracias, Șukran, Efharistó

115 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Χρειάζεστε τις δημοσκοπήσεις;Μια βόλτα να κανείς και μα μιλήσεις με τον κόσμο όλοι σου λένε πως όλα ήταν καλύτερα με τον Τσίπρα,μισθοί υψηλότεροι ,ανεργεια χαμηλότερη.Έτσι δεν είναι;45% θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ.Η ΝΔ ίσα ίσα να μπει στη Βουλή.Καλα δεν τα λεω;

 2. Ένα είναι το συμπέρασμα Γιάννη τίποτα δεν είναι δεδομένο . Ένα δυνατό χαστούκι από μια απρόβλεπτη φυσική καταστροφή και όλα μηδενίζονται .Γι’αυτό να προσέχουμε γιατί αν καταστραφεί ο γείτονας διόλου απίθανο να μείνει ανέπαφο και το διπλανό σπίτι. Ας είμαστε ευγνώμονες στον Μεγαλοδυναμο για αυτά που έχουμε. Καιρός να προσγειωθούμε και να πετάξουμε τον εγωισμό και την κακεντρέχεια από τη ζωή μας. Πόσο ψεύτικη είναι η ζωή αυτό το είδαμε.

  • Ναι κυρία Αγρελλη ,έτσι είναι με μικρές διαφορές ,οι Τούρκοι έχουν ποινικό μητρώο ,κ θα πληρώσουν τον τίμημα ,ακόμα περισσότερο ,το λέω χωρίς να χαίρομαι ,διότι οι καινούργιες γενναίες νεότουρκων δεν φταίνε για τα εγκληματα των προγόνων τους .Επειδή όμως εξακολουθούν την ίδια ρητορική μίσους κ επεκτατισμού εναντίων της Ελλάδας μας ,κ δεν μετανιώνουν για τις χιλιάδες σφαγές γενοκτονίες Ελλήνων κ Αρμενίων ,αλλά κ ζΚουρδων , γι’αυτό το λόγο οι προφητείες μας λένε ότι θα αποδεκατιστουν κ στο τέλος θα μείνει μόνο το ένα τρίτο από αυτούς .Θα πληρώσουν την αλαζονία τους ,κ μάλιστα από τους σημερινούς φίλους τους .Όσο για εμάς ,εμείς θα πληρώσουμε το γεγονός ,ότι φύγαμε μακριά από την διδασκαλία των πρώτων πατέρων ,κ κάνει ο κάθε κληρικός κ λαϊκός κατά όπως νομίζει ,κάνοντας την θρησκεία στα μέτρα μας .Όλα επιτρέπονται χωρίς νόμους κ κανόνες χωρίς θεό χωρίς οικογένεια όλα χύμα ,αυτό θα πληρώσουμε ,κ εύχομαι να ακούσει τις πρεσβείες της Παναγίας μας ο Χριστός κ να μας σώσει .

 3. Γιάννη συγχαρητήρια... Για το άρθρο... Τα λες έμμεσα μερικά πράγματα

  Καταλαβαίνω την ουδέτεροτητα σου,, αν και δεν αντέχεις!! …. Η ουσία είναι πιο βαθεια από ότι είπες… Δεν φτάιει το βαθεως κράτος της Τουρκίας… Αλλά το βαθεως κράτος των ΗΠΑ, για τα γεωπολιτικα συμφερόντα. Που υποδηλώνουν καθε λαο.. Άλλους με το καλο … Άλλους με μερικές.. Βόμβες… Η σεισμό… Δεν ξέρω…Βοσνία, Συρία, Αφγανιστάν, Λίβανος, Λιβύη,γιουγκοσλαβια,Σομαλία, Ιράκ, Κροατία, Παλαιστίνη …. ΟΥΚΡΑΝΊΑ.. ….ολοι πια δικτάτορες.τα τελευταία 20 χρόνια από το ΝΑΤΟ . , (όλοι πια δικτάτορες βάση της Μιράντα????

 4. Δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος.. Και μια παρατήρηση στην Μιράντα.... Που ρωτάει τι θα ψηφίσεις

  Ότι και να ψηφίσεις ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΊΔΙΟ… ΜΙΡΆΝΤΑ..τσιπρας, Μητσοτάκης,..και η γιαγιά μου να βγει.. .το ίδιο πρόγραμμα της ΕΟΚ ακολουθούν βαση ΝΑΤΟ. ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΆΛΩΝ.. συγνώμη που θα το πω αλλά είναι τόσο αφελής,,,. (νέος ειναι.. Γιαυτο τον δικαιολογώ.. Απειρος με τν βρωμιά της πολιτικής 70 χρόνια..) όταν κατακρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ (η το ΠΑΣΟΚ η τον βελοπουλο…) όταν γνωρίζει πολύ καλά ότι όλοι ψήφισαν.. ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΊΣΟΥΝ ξανά τα ίδια για τα μεγάλα συμφέροντα..αλλιώς έχει σουτ…. ΔΕν αλλάζει κάτι, τα αφεντικά είναι τα ίδια.. Απλά όσους επιλέγουν… Για τα έργα τους, φροντίζουν να είναι δικοί τους δηλ άθεοι, απατριδες, φιλοχρηματοι, χωρίς ιδέες, ιδανικά… Τα πάντα ελέγχονται.. Από το WEF, το ΝΑΤΟ… όλες οι συμφωνίες που υπογραφει ο Μητσοτάκης προέρχονται και καθοδηγουνται από το ΝΑΤΟ..

  • Μόνο ναζί σε βολεύουν εσένα;Αυτά εινσι τα καλά αφεντικά;Ειναι καλύτερα εκτός από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ;Θα ήταν ο κόσμος στην Ελλάδα πιο ευτυχισμένος;Αυτό πιστεύεις;Όλοι οι πολιτικοί είναι πουλημένοι εκτός από ποιους;Αυτούς που πιστεύεις δεν είναι πολιτικοί;Ο Μητσοτάκης και ο Τσιπρας αγωνίζονται για να είναι δούλοι;Είναι φασισμός να θεωρείς όλους ίδιο.Ασχετα αν κάποιος πιστεύει τον ένα η τον άλλο καλύτερο είναι διαφορετικοί.Ίδιοι είναι μόνο οι φασιστες σε οποιαδήποτε χώρα.Εκεί δεν υπάρχει διαφορά,στη δημοκρατία μας έχουμε, γιαυτο έχουμε προοδεύσει τα τελευταία 50 χρόνια όταν απαλαχτηκαμε από χούντες και δικτάτορες.Μην ξεχνάς δεν υπάρχει τέλειο αλλά πάντα υπάρχει σύγκριση.Έτσι επιλέγεις.

 5. Θα στα προσθέσω εγώ… όσο αφορά την υπόθεση παιδοβιασμού με τους μη συλληφθέντες 150 και βάλε… Δεν μας κάνει εντύπωση.. Αυτο που ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος κ Νουλέζας.. Μέσα από μαρτυρίες του ίδιου του γνωστού νεοδημοκρατη αρχηγού των βιασμών του 12χρονου Ηλία Μίχου ότι τουλάχιστον αλλά δύο ονόματα πασίγνωστων πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας, εμπλέκονται στον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού…και ενα μυνημα στην ..Miranta… Δεν μας τα λέει η CIA….

  • Ποιος τα λει ;Κάποιο μπλοκ που ανακάλυψες;Μου αρέσει που εσυ ξέρεις για 150.Ποιος τους είπε;Μίλησε ο παιδεραστής και τα είπε κρυφά και τα άκουσε ο δικός σου ;Τι σχέση έχει η πολιτική με τα εγκλήματα και Μαλιστα τα χειρότερα;Υπάρχει δηλαδή κόμμα να μην θέλει να τιμωρηθούν εγκληματίες και γιατί;Ο Μίχος έχει δηλώσει και Παναθηναϊκός το ξέρεις φαντάζομαι έτσι;Δεν λες κάτι για το Παναθηναϊκό.Γιατί;Θα μια πεις τι απαντάω σε κάποιον ανόητο .Έτσι να περάσει η ώρα.Ξέρεις τι έμαθα εγώ;Ο Μίχος έχει ψηφίσει ΧΑ.Ψέματα είναι; έχεις αποδείξεις;Άσε που δεν επερνε λεφτά αν Ήσουνα του κόμματος αντίθετα δεν σε έπιανε πελάτη αν δεν εισουνα .Τελικά Ασχοληθητε με το καπνό που βγάζουν τα αεροπλάνα η την επιταγή του Σώρρα που θα μας ξεχρεώσει ,έχει περισσότερο πλάκα.

  • Να τα πει όλα ααααααααααααααααααααααααν υπάρχουν. Αλλιώς μόκο χωρίς αποδείξεις. Μάθαμε τώρα όλοι τη μέθοδο του δολοφονώ εύκολα έναν χαρακτήρα διότι ο κόσμος ευκολότερα θυμάται τη ρετσινιά παρά το ανδραγάθημα. Κατευθείαν στον εισαγγελέα έπρεπε να είναι από χτες. Όχι να βγαίνει και να λέει ξέρω πολλά. Τους μάθαμε πια. Ο συγκεκριμένος ποινικολόγος υπερασπιζόταν εκείνη την ανώμαλη μουρλέγκω που έκλεψε και κακοποίησε το κοριτσάκι στη Θεσ/νικη και μάλιστα διερύγνηε τα ιμάτιά του ότι η μουρλή ήταν εντελώς αθώα αλλιώς αυτός δε θα την υπερασπιζόταν…

   • Για τον βιασμό πάλι αν υπάρχουν…
    Αφού ο Εισαγγελέας θα μείνει χωρίς δουλειά στο τέλος,άσχετα αν και τώρα η Δικαιοσύνη τον βαράει κανονικά,ομαδικά.

 6. Όλοι έχουν ανακαλύψει ότι Οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν να προηγείται η ΝΔ δεύτερο ο σύριζα… Χαχαχαχα και ο πιο ηλιθιος μπορεί να καταλάβει ότι , είναι ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ…και μεθοδευμενες από τα ταισμενα ΜΜΕ με δις

  Στην ουσία, είναι το αποτέλεσμα των συνεχών χρηματοδοτήσεων στο μιντιακό σύστημα και στα επιχειρηματικά συμφέροντα…
  Ο ελληνικός θα τρέξει να ψηφίζει φανατισμενος ο ένας ΝΔ ο άλλος ΠΑΣΟΚ, ο άλλος σύριζα… (δείγμα της ανοησίας του. ) , σε μια ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 7. Άσε κάποιος φίλος μου είπε ότι μου έχει ξεφύγει κάτι μα τις παρακολουθήσεις.Δεν μου έχει ξεφύγει φίλε μου.Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Βαρουφακης κατηγορούν τη ΝΔ για αυτές.Ποιος;Ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Βαρουφακης που καμάρωνε όταν κατέγραφε παράνομα τους συναδέλφους του στις συνεδριάσεις υπουργών της ΕΕ.Ο ίδιος το είπε δεν είναι μεταφορα άλλου.Απλά φίλε μου δεν έχουν προκηρυχτεί ακόμα εκλογές.Έχουμε να θυμίσουμε πολλά για το τι έχουν πει και έχουν κάνει όλοι τους.Υπομονή.

 8. Επιλεκτικά πρόστιμα.. Σε ΟΛΕΣ τις εταιρείες εκτός τον ΜΑΣΟΎΤΗ.. τυχαίο?

  ΑΒ 319.900 ευρώ ( το δεύτερο μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί σε σούπερ μάρκετ..
  50.000 ευρώ σε άλλα super market
  Lidl : πρόστιμο 26.680 ευρώ ενώ
  Γαλαξίας : προστιμο 21.387 ευρώ
  Κρητικός: 9300
  και συστάσεις σε άλλες δυο εταιρείες..
  Ολως τυχαίως.σε ΟΛΑ .
  Εκτος τον Μασούτη που το 10%ανηκει σε εταιρεία συμφερόντων που εργάζεται η κόρη του Μητσοτάκη. .!!!
  Sofia Mitsotaki!!
  Συγκεκριμένα κανένα πρόστιμο στην εταιρεία ΜΑΣΟΥΤΗΣ που έχει εξαγοραστεί κατά 10 %από το αμερικανικό fund CVC Capital, που έχει καταστεί μεγαλύτερος ξένοςσυμφερόντων του πρωθυπουργού..!!! Η κόρη του κατεχει τον τίτλο ως περίοπτη θεση » investor relations at CVC Capital partners στην Εταιρεία…που πρόκειται να εξαγόρασει το 10 %του ΜΑΣΟΎΤΗ
  O αντιπρόεδρος του κόμματος,…. Ο ΑΔΩΝΗΣ(ναι αυτός με την Novartis.. Και αυτός που πούλησε μερικές μαρίνες..) βρέθηκε στο νέο κατάστημα αλυσίδας που λίγο μετά θα εξαγοραστεί από το fund που δουλεύει η κόρη του Πρωθυπουργού της χώρας( Super market ΜΑΣΟΎΤΗ αεροδρόμιο Μακεδονίας..!! ..
  ΠΕΊΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΉΣΩ..

  • ο Μασούτης να είναι καθ’ όλα νόμιμος δεν παίζει στο μυαλό σου. Έπρεπε για σένα να βρεθούν όλοι παράνομοι. Μηδενός εξαιρουμένου.

 9. που δεν είναι περίεργο.. Που θα ψηφίσει.. ΝΔ..κανεις δεν λέει για τις χοντρές μπίζνες του Μητσοτάκη… Οποιαδήποτε εταιρεία η παροχή υπηρεσιών.. Ειναι μέσα η κυβέρνηση.. Ενέργεια, τηλεφωνία, συμφωνίες γεωπολιτικες, εφημεριδες, τηλεόραση….μου θυμιζει κάτι σαν την μαφία του Μπερλουσκόνι που κατείχε το 70 %της ενημέρωσης δηλ της προπαγάνδας. (εκτός τα πάρτι γυναικων. …σε αυτά οι νεοδημοκρατες τον ξεπερνάνε έχουν προχωρήσει.. Κάνουν πάρτι με 12 χρόνια…. Ο νεοδημοκρατης αρχηγός ..ΜΙΧΟΣ Ακομα διστάζει να ομολογήσει..τα ονόματα του υπολοίπου καστ των νεοδημοκρατων..των οργίων.. Πολύ φοβάμαι.. Ότι θα τον αυτοκτονησουν… Δηλ θα βγει …. νεκρός θα βγει από την φυλακή πριν προλαβει να ομολογήσει…

 10. Για όποιον ενδιαφέρεται ποια είναι η αμερικάνικη CVC που αγοράζει ότι πετάει και κολυμπάει στην Ελλάδα..

  (Σε αυτή την εταιρεία κατέχει διεθυντικη θέση η κόρη του πρωθυπουργού.. .!!Η οποία έχει εξαγοράσει και την ΔΕΗ )

  Μπορεί να ενημερωθεί από εδώ
  https://analyst.gr/2022/07/17/dei-neo-skandalo/

  https://www.ertopen.com/news/ellada/item/63317-ta-pairnei-ola-h-cvc-meta-to-10-ths-deh,-exagorazei-ta-soypermarket-%E2%80%9Cmasoyths%E2%80%9D

  Δυστυχώς.. Κανένα π@ρνοκαναλο δεν τα λεει. .λενε για τον σεισμό.. Στην Τουρκία αυτήν την εποχή…!! Πριν λέγανε για την πισπιριγκου… Και πιο πριν.. Για τα κουπόνια τροφίμων… ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΈΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΉ ΕΝΗΝΕΡΩΣΗ….

 11. (πριν προλάβει ο Μητσοτάκης να δημιουργήσει λογοκρισία και να μπλοκάρει την ενημέρωση στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο..)για να φύγει η απορία της miranta… .. …. Μερικοί θεωρούν την ενημέρωση… Λάσπη, .. Πραγματικά έχω να πω η μόνη λάσπη και βρωμιά… Ειναι οι μπίζνες της ΝΔ.. Και του Μητσοτάκη

 12. Και μόνο μια ματιά να ρίξετε στο τι κατεβαίνει με ΣΥΡΙΖΑ φτάνει. Έχει και Συμπερίληψη μέσα κι από όλα. Έναν έναν τους διάβασα με καταγωγές με από όλα. Φάτε μάτια ψάρια και καλωσορίστε πολλούς αμέτρητους μετανάστες αν βγει ο Αλέξης. Καλή απόλαυση…
  https://www.newsit.gr/politikh/ekloges-2023-syriza-apofasi-gia-ta-psifodeltia-tou-kommatos-apo-tin-koumoundourou-ola-ta-onomata/3710247/

  • Δεν πάνε καλά κάποιοι.Επίσημα κάλεσε η Κυβέρνηση 90.000 Ασιάτες

   Για την εφετινή σαιζόν. Αλλάζει ο τρόπος χορήγησης vizas express για να μην έχουν κόλλημα, η Βούλτεψη έχει ξεχωρίσει με διαδικασίες φαστ τρακ άλλους τόσους μετανάστες απ τις δομές και ο άλλος βλέπει ΣΥΡΙΖΑ,έχει και άλλους κομματικούς σχηματισμούς φίλε, που δεν είναι αυτοί που σε οδήγησαν σε χρεωκοπία, δεν έφαγαν τόσα που δεν θα ξεπληρώσουμε ποτέ,έχει νέους πολιτικούς που δεν είναι από τζάκια…και αυτοί πρέπει να μας ξεκολλήσουν απ την λάσπη που βυθιζόμαστε.

   • που το λες ότι θα δείξεις την εμπιστοσύνη σου κάπου αλλού. Ναι, υπάρχουν κι άλλοι. Ίσως είναι αξιόλογοι, δεν τους γνωρίζω όλους. Μπορεί όντως να υπάρχουν κάποιοι με υψηλά ιδεώδη.

  • Δεν κατάλαβα γιατί όλοι αυτοί που παρακολουθούσαν τα προσωπικά τους δεδομένα

   για ποιο λόγο γινόταν?Εσύ μήπως ξέρεις?Θα σ άρεσε ας πούμε να σου κρυφάκουγαν τα προσωπικά σου?
   Δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει Δημοκρατία και ελευθερία για σάς …
   Είσαι σίγουρος ότι ο αξιωματούχος που άκουγε πολύ προσωπικά δεδομένα των τόσων προσώπων,δεν θα πει τίποτα αλλού?
   Για πες μου, θα σ άρεσε να παρακολουθεί τα τηλέφωνα και τις συνομιλίες με την γυναίκα σου κάποιος,να το παραδέχεται στην Βουλή αλλά να μην σου λέει τον λόγο.
   Αυτά μες τους Εισαγγελείς και τις αλήθειες αλλού,αφού το ξέρει ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ότι το παραδέχθηκε.

 13. Εκλογές κόμματα. πιάσε το ένα χτυπά το άλλο. Τρέξτε αρνιά να ψηφίσετε τους λύκους τους ανίδεους πολιτικά
  Όπως ποδοσφαιριστές θεατρινους μοντέλα συνοδούς πολυτελείας δημοσιογράφους γλάστρες συνταξιούχους υπέργηρους και όποιον δεν έχει σχέση με πολιτική. Είδατε κανέναν που έχει τελειώσει νομικά πολιτικές επιστήμες δημόσιες σχέσεις να ανακατεύεται με τα περιττώματα της πολιτικής; πολύ σπάνια.

 14. Προς miranta... Δεν ανακαλύψαμε τον τροχό...με τις παρακολουθήσεις σαν κάτι νέο

  Οι παρακολουθήσεις υπήρχαν, υπάρχουν.. ΚΑΙ θα υπάρχουν.. Εσαει..χρόνια πριν και χρόνια στο μέλλον . Να γνωρίζεις κάτι που δεν γνωρίζεις… Κάθε πρωθυπουργός της χώρας έχει υπό την εποπτεία του την ΕΥΠ.. για να τον προστατεύει από απόπειρες δολοφονίας, ,κτλ. Η ΕΥΠ δουλεύει απο ΠΑΣΟΚ.. Σύριζα.. Καραμανλή (εξαλου αν δεν τον ενημέρωνε η ΕΥΠ θα ήταν νεκρός από τους Αμερικανούς.. Κάτι χρόνια πριν..! ) .. Μηπως άραγε ο Μητσοτάκης φοβόταν για πραξικόπημα..Από όλα όσα έχει κάνει… Η να τον ρίξουν εκ τω έσω….. Εξαλου δεν έχει τηρήσει όλες τις συμφωνίες των μεγάλων αφεντικών!!! … Και έτσι τον ανάγκασαν για αντικατάσταση..!! (πάντα τα μεγάλα κεφάλαια.) . Οποίοι νομίζουν ότι θα ξαναβγεί.. Μάλλον να το ξανασκεφτουν.. Τα ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΈΧΟΥΝ ΆΛΛΗ ΓΝΏΜΗ.. γιαυτο και η αντικατάσταση του.. Μην έχετε ελπίδες.. Και ονειρα

 15. Απαντήσεις..στην Μιράντα..

  Περί παιδοβιαστη ΜΊΧΟΥ :Από τα πιο σταθερά και ταγμένα στο καθήκον στελέχη της επικοινωνιακής ομάδας του πρωθυπουργού Της ΝΔ. Κομματαρχης…..
  είναι μέλος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Κολωνού με πολύ καλές σχέσεις με πολλά στελέχη της κυβέρνησης όπως Γιώργο Πατούλη, τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αλλά και τον υπουργό Υγείας Θανάση Πλεύρη.. Κτλ..
  (ποτέ δεν ανήκε στην χρυσή αυγή…. Εκτός αν το επινοήσες ..αν επιμένεις μπορείς να το ψάξεις.. Και να μου πεις που το αναφέρει.. Η που το έμαθες..)
  Δεύτερον η λίστα με τα 213 ονόματα παιδοβιαστων, υπάρχει εδώ.. Και μήνες στα αρχεία..ολη η αστυνομία και οι εισαγγελείς ξέρουν για όλα τα ονόματα με ΟΝΟΜΑΤΕΠΏΝΥΜΟ…των 213 παιδοβιαστων ( Στα αρχεία της ΕΛΑΣ. από αρσεις απορρήτου, ) γνωρίζοντας τους πάντες! Όχι δεν μίλησε ο ΜΙΧΟΣ, γιατι δεν πρόκειται να μιλήσει(..και γιατί άραγε δεν μιλάει.. Φοβάται κάτι? Μάλλον την ζωη του) . Μίλησαν ωστόσο οι αρσεις απορρήτου…τι σχέση έχει επομένως η πολιτική με τους παιδοβιασμούς,,οταν 2 ανώτατα στελέχη της ΝΔ ειναι στην λίστα, παιδοβιασμων?

 16. Απαντήσεις..στις ερωτήσεις σου για να σε διαφωτίσω..
  ΝΑΙ υπάρχει κόμμα που καλύπτει τους παιδοβιαστες.. Και είναι η ΝΔ. εξαλου.. δεν είναι ο μόνος.από την ΝΔ .μερικά χρόνια καταδικάστηκε και άλλος βουλευτής της ΝΔ, (Νίκος Γεωργιάδης.) για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων..(ήδη μίλησε ο ΜΙΧΟΣ για αλλά 2 στελέχη της ΝΔ)
  Η ομάδα αίματος, όπως και η ομάδα ποδοσφαίρου, δεν παίζει ρόλο, στα εγκλήματα…(ΑΛΛΆ δεν ξέρω γιατι λες ότι ανήκε στην χρυσή αυγή που ποτέ δεν ήταν!! Μάλλον τότε θα είχε νόημα σε ποιο κόμμα ανήκε εεε σωστά.! . . Όμως δυστυχώς το κόμμα που ανήκε και ανήκει είναι η ΝΔ , νομίζω ότι έχει αρχίσει να εκτίθεται η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ όταν τόσα πολλά στελέχη του ίδιου κόμματος είναι μπλεγμενα σε παιδοβιασμους. . Αλλά Τι περιμένει κανείς από το να χαρακτηριστεί τελικά η ΝΔ ως οργάνωση παιδεραστών;…
  (και διοργανωτής κατά τα άλλα gay pride…

 17. Πάμε τώρα στις μπίζνες μέσω ΝΔ του ΜΊΧΟΥ.
  Εκτός τα χρήματα που έπαιρνε από τους παιδοβιασμούς…(ΜΕ το πελατολόγιο 213) .επαιρνε και δουλειές του δημοσίου.. Με χρηματικά πόσα μέσω της ΝΔ που είχε σχέση..
  ( αναθέσεις από υπουργεία, τον Δήμο Αθηναίων, εταιρείες του Δημοσίου, εταιρείες Παιγνίων.. αν ανατρέξεις στη «Διαύγεια», και γράψεις την λέξη ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ την τελευταία δεκαετία είχε πάρει 34 απευθείας αναθέσεις από φορείς του Δημοσίου και τον Δήμο Αθηναίων.!! Πολλά χρήματα!!
  Όλα αυτά όχι μόνο από τωρινής κυβέρνησης αλλά Επί κυβερνήσεων Αντώνη Σαμαρά , επί δημαρχίας Καμίνη ( Δήμο Αθηναίων) και Μπακογιάννη. . .

 18. Ο δικηγόρος κ Νουλέζας δήλωσε ότι έχει στα χέρια του την λίστα των 213 ατόμων…..
  .. Μάλλον σου έφυγε η απορία.. Ότι η όλη εισαγγελία και η δικαιοσύνη Της ΕΛΛΆΔΑΣ ξερει.. Τους παιδοβιαστες….
  Ελπιζω να σε κάλυψα..

  • Καθόλου.Όλοι κρύβουν ένα νεοδημοκράτη.Αστυνομία ,εισαγγελείς ,δικαστές,πολιτικοί,όλοι αλλά ένας ο υποψήφιος του Κασιδιάρη τον ξέρει .Όποτε πιστεύουμε αυτόν.Αλήθεια ποιος κερδίζει ακριβώς που τον κρύβουν όλοι αυτόν;Μήπως να σε δει γιατρός;

 19. Φαιβεται ότι… Ο μητσοτακισμος σε έχει επηρεάσει… Βλέπεις παντού φασιστες πολίτες …Η ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ….. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ που εξαγορασαν τα πάντα στην Ελλάδα,, αεροδρόμια, λιμάνια, ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ, ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΝΟΣΜΙΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, με την δέσμευση της Ελλάδας 99 χρόνια εκτός το ΝΑΤΟ
  με τις απαγορεύσεις και τις βλέψεις του στο Αιγαίο….. . Μαρεσει που λες…..» . 50 χρόνια απαλαχτηκαμε από χούντες και δικτάτορες.»όταν 50 . ΧΑΧΑΧΑ… τελικά καταλαβαίνεις πόσο μικρός, αφελής ανόητος είσαι??!!??
  Φτάσαμε στο αποκορύφωμα της φτώχειας με συμφωνιες του Μητσοτάκη με το ΝΑΤΟ που ρημαξαν την Ελλάδα τα τελευταία 3 χρόνια, και ζει με κουπόνια..Όχι δεν ειμαι χρυσή αυγή, . Ηλιθιε… ένας πολίτης ειμαι..ΝΑΖΙ αφεντικά έχει μόνο ο Μητσοτάκης (Μερκελ, κλαους σβαμπ,.. ΣΟΙΜΠΛΕ…. ΗΠΑ..

 20. ΦΥΣΙΚΆ ο Μητσοτάκης, ο Παπανδρέου. και ο Τσιπρας.. Ο Σαμαράς…και ο λεβέντης.. Και ο βελοπουλος… Δεν αγωνίζονται για να είναι δούλοι…!!! Αντίθετα.. Κάνουν μπίζνες… .. Ξεπουλωντας τα πάντα… Υπογραφωντας συμφωνίες προς τα συμφέροντα τους…. Κάνοντας δούλους τους πολίτες!!!!! Υπογραφές, συμφωνίες μεταναστευτικού,. Ενέργειας.. Κτλ. Με το αζημίωτο… Ασχετα αν κάποιος πιστεύει τον ένα η τον άλλο… ΕΙΝΑΙ ΊΔΙΟΙ.. ακριβώς ΟΠΩΣ όλοι οι φασιστες σε οποιαδήποτε χώρα… Που ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ…. 27 ΧΩΡΕΣ ΈΧΟΥΝ ΤΟ ΊΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΌ…. ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΊΑ, ΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ….δεν περιμένω να ξυπνησεις…γιατι σου πα είσαι νέος, απειρος, άσχετος.ανενημερωτος,. Αδαής .. το μόνο που κανεις σε κάθε μήνυμα να μιλάς για φασισμό..χρυσή αυγή . Κατά φαντασία σου.. Όταν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ (και τα αφεντικά τους) ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ…αντε πήγαινε ψήφισε.. Μητσοτάκη.. (Μην σου χαλασω το όνειρο

 21. .. Αν τα πει… ΌΛΑ Ο Μιχος… Μέτα καλύτερα να μείνει στην φυλακή… Θα είναι πιο προστατευμενος… Από το να βγει έξω… Η ίσως δεν προφτασει να βγει…η ίσως.. Δεν προφτασει να μιλήσει….προστατεύει και θέλει να εγγυηθεί την ζωή… Του….αλλα δεν νομίζω να γλυτώσει την .. Αυτοκτονια…. Λυπάμαι ότι Θα τον …Αυτοκτονησουν

 22. Που δεν της αρέσει,, με αποδείξεις, στοιχεία, ονόματα, ….. Δεν της μένει τίποτα άλλο,, αφού δεν έχει να πει όπως πάντα… (πάρα τον φασισμό.. Των πολιτών. Ότι όλοι είμαστε χρυσαυγιτες, Χαχα. Άκου επιχείρημα…).. να… Λέει και ο τσιπρας τα.. Ίδια έκανε… Φυσικα…. Έκανε τα ίδια ο τσιπρας…. Εφόσον είναι ένα κόμμα όλη η βουλή.. Μιράντα… Άλλαξε επιχείρημα μπας και μας πείσεις να ψηφίσουμε ΝΔ… χαχα(αδύνατον… Βέβαια… Αλλά επικεντρώσου σε αυτό… Πάρα να βρίζεις τους πολίτες ως ΝΑΖΙ…, εμένα δεν με πειράζει… Απλά γελοιοποιείσαι… Και θα γελοιοποιείσαι… Μάθε να μιλάς χωρίς λάσπη…και βγαλε από το λεξιλόγιο σου την λέξη φασίστας… Χρυσαυγιτης, βελοπουλοι για τους πολίτες, το κανεις σε κάθε σου μήνυμα.. Δεν επαρκεί να ψηφίσουμε Μητσοτάκη… Χαχα

 23. Μερικά από τα αδικήματα του κομματαρχη και συνεργάτη γραφείου της ΝΔ ΜΊΧΟΥ (οπως μας τα αναφέρει η ΕΛ. ΑΣ,): Διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση, Κατάχρηση ανηλίκου μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη κατ εξακολούθηση, Διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων (απόκτηση, κατοχή, διανομή), Διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών με.. πρόσφορα χρημάτων η οποιουδήποτε ανταλλάγματος, Γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής, Παράνομη βία σε βάρος ανηλίκου, Εμπορία ανθρώπων και διώξεις Νόμου περί όπλων. όπλα, περίστροφα, μαχαίρια, σφαίρες και ξιφολόγχη, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε χώρους του κατηγορούμενου. Επίσης του ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη για για το αδίκημα της διακεκριμένης εμπορίας ανθρώπων, αλλά και για παράνομη οπλοκατοχή.του κομματαρχη της ΝΔ…. 317 συνομιλίες έχει η ΕΛΑΣ….. Υπομονή και θα μάθεις και τους υπόλοιπους τουλάχιστον 2 νεοδημοκρατες της σπειράς…

 24. Νομίζω έχεις λαλήσει….άλλη φορά να διαβάζεις τι γράφεις πριν το δημοσιεύσεις…. Και γίνεις περίγελος.. Κάτι γράφεις για ομάδες,, κάτι για αεροπλάνα.. Σωρρα, επιταγές και χρυσή.. (ΠΆΛΙ) ΛΕΣ… δηλ άσχετα.. Αρλούμπες

  ΝΑΙ ο Μίχος έχει δηλώσει και Παναθηναϊκός.. το ξέρω…. Αλλά δεν έχει δηλώσει βιαστής, σοδομιστης..μπράβος, παιδοβιαστης.. . φαντάζομαι έτσι; η τα δήλωσε και δεν θυμάμαι..? . Τώρα το ποιος απαντάει σε έναν ανόητο.. Κρίνε το εσύ… Χαχαχα… .. επειδή ειμαι πολιτισμένος. σου απανταω με επιχείρηματα . Αν θες διαολογο με επιχειρήματα…. (και δεν είμαι χρυσαυγιτης,, ..

  • Έμαθα έπιασαν και ένα γιατρό.Επειδή είμαι χαζή.Οι γιατροί είναι παιδεραστές;Βοήθησε με και σε κάτι άλλο.Έβαλαν τους υπόπτους και ψήφισαν και είδαν τι κόμμα είναι;Πράγματι έχω μπερδευτεί.Εδώ στο νησί μας ,εγώ και όσοι ψηφίζουμε ΝΔ,είμαστε παιδεραστές;Θα έλεγα σοβαρευτείτε αλλά τζάμπα δεν έχετε σκοπό μιας και ενώ σε κάποιους μήνες θα ψηφίσουμε δεν έχω ακούσει καμία άλλη πρόταση εκτός από βρισιές και κατηγορίες.Είπαμε η ΧΑ τελείωσε εσυ που δεν είσαι τι προτείνεις;Τον Αλέξη η τον Ανδρουλακηπου λένε ψηφίστε και βλέπουμε τι θα κάνουμε μετά ;Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις.Ελεύθερη και αδέσμευτη πάντα.Απλά βλέπω μόνο μια πρόταση καλή η κακή από τη ΝΔ άλλη δεν υπάρχει και δεν θέλω περιπέτειες για τα παιδιά και τη χώρα μου.

 25. Ζουμε μια δικτατορια αδιστακτων ολιγαρχων,που θελουν να Μοιραζουν επιδοματα..

  για οτιδηποτε, φαι, βενζινη, θερμανση,.Και πηγαινει ο μαλακοποιημενος ψηφοφορος και ψηφιζει παλι και παλι τους διεφθαρμενους δυναστες του,μεσα απο τις διεφθαρμενες εκλογικες διαδικασιες τους. Η νεοταξικη μαριονετα ΤΟΥ ΣΒΑΜΠ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ πιστος υποταγμενος στο ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΒΑΜΠ
  ( ΑΥΤΟΥ ..ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ Δ ΡΑΙΧ.(ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ). συνεχιζει την φτωχοποιηση!!.

 26. Δεν υπηρξε ποτε καθαρος ο δεξιος χωρος!!Παντα κολυμπουσε μεσα στον υπονομο και αναλογα την εποχη,αναδυοταν και η αναλογη μποχα.δεξιοι,αριστεροι ειναι κατι που δεν υπηρξε ποτε δεξιοι, αριστεροι ,κεντρωου,κεντροδεξιοι ,κεντροαριστεροι , ”πολιτικες” ηλιθιοτητες,ειναι μοναχα η ”πρεζα” του ΛΑΟΥ !!!
  Πόσοι πολίτες θα εξαγοραστούν θα κρίνει και για το εάν η ΝΔ έχει αυτοδυναμία ή όχι…Μόνο τα ΖΩΑ τρώνε κουτόχορτο…
  Κριτική σκέψη κάτω από το ΜΗΔΕΝ και απλωμένα χέρια για επαιτειο ατων επιδοματων
  ο αριστερος Τσιπρας ξεπουλησε τον κρατικο ΟΣΕ ΓΙΑ 45 ΕΚΚ. ΚΑΙ ΤΟ δεξιο ανθελληνικο μασωνικο ΑΠΟΒΛΗΤΟ -ΓΝΩΣΤΟ τσουτσεκι ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ Μητσοτακης ..επιδοτει σημερα τον ιδωτικο πλεον ΟΣΕ ΜΕ 50 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!ψηφιστε μητσοτακη-τσιπρα -πασοκ…και οτι αλλο σκ@τα θελετε…η λερναια υδρα εχει 153 κεφαλια ..

    • Βλακακο μην διαβάζεις τίτλους και βγάζεις συμπερασμα.Κατάλαβες τι γράφει και για πιο χρέος μιλάει;Να σου πω κάτι απλά.Έχεις ομόλογα που λίγουν σε ένα μήνα με κάποιο επιτόκιο.Βγαίνεις στην αγορά ζητάς αυτό το Ποδο για να το ανακυκλώσεις και βρίσκεις μεγαλύτερο ποσό με χαμηλότερο επιτόκιο.Το περνεις η όχι;Το περνεις φυσικά μεγαλώνεις το χρέος αλλά εινσι πια χρέος με πολύ χαμηλότερο επιτόκιο.Τι λες συμφέρει;

   • Όχι. Μπακογιάννη τελευταία δήλωση.
    Proctosynalar

 27. «εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε» ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ 2019-2022 !!–η ΝΔ ΗΤΑΝ ο κατεξοχην πωλητής εμβολίων και Ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΤΩΝ χιλιαδων θανατων απο τις παρενεργειες τους
  50 εκατ για διαφημιστική προβολή του Μείνε στο Σπίτι ….και αλλα 2 δις γαι επιδοτησεις ψευτογιατρων-ΠΛΑΣΙΕ!!!
  Ας αφησουμε τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και παμε στην στάση της κυβέρνησης στο Ουκρανικό!!
  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.. ,,αλλά δεν είδαμε καμία ενέργεια της ελληνικής κυβέρνησης προς αυτή την κατεύθυνση… αντιθέτως είδαμε ενέργειες που έδειξαν τυφλή υποταγή στις ΗΠΑ που είναι η λάθος πλευρά της ιστορίας… στο Ουκρανικό.σε ενα πολεμο που συνεχιζεται με ενισχυση απο την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..1 χρονο
  συνεχιζουμε με την εμμονή του να ΚΑΛΕΙ ,να χρηματοδοτεί και να εγκαθιστά λαθρομετανάστες παντού, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ αδιαφορώντας για την ισλαμοποιηση περιοχών, για την πληθυσμιακή αλλοίωση..την ανεργια..των ελληνων

  σε ποιο σημειο ακριβως διαφοροποιείται από τον ΣΥΡΙΖΑ?.οι μισοι ερχονται απο το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, ακόμη και από την ΚΝΕ.

 28. τελικα...παμε για γερη συνεργασια με τους τουρκους.....στο αιγαιο..μετα τον σεισμο .χαχαχ

  Ιδού το ευχαριστώ της Τουρκίας για την βοήθεια στους σεισμούς.. Πολεμική άσκηση στα Δωδεκάνησα εντός του EEX! στις 14 Φεβρουαρίου!!!!! και όταν η Τουρκία είχε χτυπηθεί από τους φονικούς σεισμούς … το τουρκικό κράτος ως “ευχαριστώ” δέσμευε περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελορίζου για πραγματοποίηση πολεμικής άσκησης με drone TB-2 Bayraktar εντός του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ).
  Μάλιστα στην ελληνική ΝΟΤΑΜ που εκδόθηκε οι Τούρκοι απάντησαν ότι δεν αναγνωρίζουν εναέρια ελληνικά σύνορα στα 10ν.μ.!!!..

 29. οι τουρκοι..μυαλο δεν βαζουν..οσους σεισμους και να τους χτυπησουν..παρτε και αλλον..βρε γιουσουφια..μπας και βαλετε μυαλο

  λίγες ημέρες μετά τον σεισμο…ο Τσαβούσογλού αναφερόμενος στο Κυπριακό, ειπε ότι οι προσπάθειες για ομοσπονδία εδώ και 50 χρόνια δεν απέδωσαν αποτέλεσμα.!!
  λεγωντας…«Υπάρχει ένας απλός λόγος για την αποτυχία. Η Ελληνοκυπριακή πλευρά δεν θέλει να μοιραστεί την εξουσία και τον πλούτο με τους Τουρκοκύυπριους οι οποίοι είναι συνιδιοκτήτες στο νησί», είπε ο Τσαβούσογλου…»
  ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ……σημειωστε

 30. προς Μιραντα...αντι να λες,..καποιος μου ειπε..καπου ακουσα..κατι ειδα...καλυτερα να διαβασεις

  τα σχολια…με τα πιο ονοματα..πηγες. και επιχειρηματα .μπας και αρχισεις να γραφεις πιο συγκεκριμενα με ονοματα και επιχειρηματα …στην προσπαθεια σου να ..αρθρωσεις καποια λεξη …(εκτος την λεξη φασιστες…χαχαχα
  οσο για πιστευω σου για το φιλανθρωπο ΝΑΤΟ αντι να μιλας αοριστα αφηρημενα .επειδη ετσι σου καπνισε μεσα στο θολωμενο, σου μυαλο…….μπορει να μας πεις πως πηγε την ελλαδα μπροστα και οχι πισω 50 χρονια ….ενα μονο λογο πες μας….στον μισθο του ελληνα..στο βιωτικο του επιπεδο..στο μεταναστευτικο..στις βιομηχανια στην αγροτικη αναπτυξη..στην ενεργεια.(ρευμα) ..στις επιχειρησεις στον ιδιωτικο και δημοσιο τομεα.στην αμυνα….περιμενω με παραδειγματα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ….για να σε διευκολυνω απλα πεσμου …τι δεν πουληθηκε…

 31. Γιατί πάμε σε πρόωρες εκλογές?Θα ήθελα μια απάντηση από την Μιράντα…και θα ήθελα να μου πει ποιον ψηφίζει για επόμενες εκλογές.. Εγώ ψηφίζω Μητσοτάκη.. Ελπίζωντας.. Να συνεργαστεί επιτέλους με τους Τούρκους…. Στο Αιγαίο…. Βλέπεται είμαι Τούρκο φίλος.. Και ας φυτέψει επιτέλους τις ανεμογεννήτριες στις καμένες περιοχές…. Αλλά μην αγχώνεσαι θα το κάνουν οι επόμενες κυβερνήσεις… Και θα βρίζουμε αυτές… Και όχι αυτόν που έκαψε την Ελλάδα και υπέγραψε τις συμβάσεις ,, τέτοια ηλιθιότητα

 32. Πότε ψηφισε ο ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ χρυσή αυγή.. (μια ζωή νεοδημοκρατης σκληρός έφαγε τον άπατο με συμβάσεις δημοσίου.. )…. Όμως πεσμου Μια χρονολογία μαζί με την έγκυρη πηγή δημοσιευμένη που θα βρεις πέρι ΗΛΊΑ ΜΊΧΟΥ και χρυσής αυγή (δεν θα το βρεις πουθενά αλλά λέω τώρα..)..ισως τον μπερδεύεις με τον ΝΊΚΟ ΜΙΧΟ (που είναι φυλακή, βουλευτή της χρυσής αυγής … Τέτοια τρικυμία στο μυαλό σου ,!! Μέτα αν θες πεσμου,, αν το έγκλημα 12 χρόνου και επανειλημενως ώθησης στην πορνεια επί αμοιβή,,. Μαζί με τις άλλες κατηγορίες είναι κατώτερες από τα…ανύπαρκτα .. Εγκλήματα της χρυσής αυγής… (δεν είμαι χρυσαυγιτης..) πόσα άτομα καταδικάστηκαν από την χρυσή αυγή.. Για ένα μαμουχαλο.. Που το σκότωσε ένας μ@λ@κας.. 50,60.. ..Και πόσοι παιδοβιαστες βίασαν την 12χρονη 213
  Επίσης σου αφιερώνω τη τελευταία σου… Παράγραφο .. » Ασχολησου με το καπνό που βγάζουν τα αεροπλάνα η την επιταγή του Σώρρα που θα μας ξεχρεώσει ,έχει περισσότερο πλάκα…!!!! Εφόσον δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα…

  • Δεν ξέρω τι ψήφισε ούτε τι ψηφίζουν οι «πελάτες»του.Μακάρι να τους βρουν όλους και να σαπίσουν στη φυλακή.Δεν είσαι ΧΑ αλλά λες μαμουχαλο έναν νέο που δολοφονήθηκε απλά επειδή είχε άλλες ιδέες;Πλάκα μας κανείς;Ποιοι προσπάθησαν να κρύψουν αυτόν τον δολοφόνο δεν μας είπες;Ποιοι προπαγάνδιζαν τέτοιες συμπεριφορές;Ξέρεις στις εγκληματικές οργανώσεις δεν κάνουν όλοι την ίδια δουλειά.Δεν είναι όλοι εκτελεστές.Όπως ο Μίχος είναι μέσα έτσι και οι Χρυσαυγίτες.Αλήθεια βλέπεις λόγο ύπαρξης της ΧΑ;Έχει παντού στην Ευρώπη Ακροδεξιά και εθνικιστικά κόμματα.ΠΟΥΘΕΝΑ όμως ναζί δεν κυκλοφορούν ελεύθεροι .Η ΧΑ και ο Κασιδιάρης είναι Ναζί.Εκμεταλευτικαν μια περίοδο που τα είχαμε χαμένα όλοι στην Ελλάδα που από το ότι θέλαμε περισσότερα λεφτά και λεφτά υπάρχουν βρεθήκαμε από την μια μέρα στην άλλη χρεωκοπημένοι.Σε κάλυψα;

 33. Απορώ με τους οπαδούς του Βελόπουλου και του Κασιδιάρη.Δεν τον διάβασαν τον Τούρκο επιστήμονα που είπε ότι τον σεισμό τον προκάλεσαν μέσω δορυφόρων οι Αμερικανοί;Με απογοητεύσατε ρε παιδιά.Αυτό έπρεπε να γίνει η σημαία σας.

  • ηλίθια?
   Θα ακούς Καψαμπέλης και θα τρέχεις και συ και το τσο,,,,, ο κόπρος.
   Απλά η Ντροπή του Δημόσιου Βήματος στο Νησί.

 34. Θέλω να ενημερώσω τους «φίλους» ναζί οπαδούς του Καδιδιαρη και της ΧΑ.Αυτούς που ήθελαν να με δείρουν όπως θέλουν να κάνουν στις γυναίκες που έχουν φωνή.Ένα πράγμα σαν τους φανατικούς μουσουλμάνους.Τουλάχιστον αυτοί δεν το κάνουν στη τηλεόραση σε ζωντανή μετάδοση σαν τον Κασιδιάρη, που τον ήθελαν και αρχηγό τους.Λοιπόν τέλος γλυτωσαμε από εσάς δεν ξανά ασχολούμαι μαζί σας ούτε σχολιάζω ξανά.Η κοινωνία μας μας σας απέβαλε.Ναι υπάρχουν και κάποιοι ακροδεξιοί και εθνικιστές.Αυτοί είναι κάτι άλλο ,γραφικοί αλλά μέχρι εκεί.Οι Ναζοι

  • τελευταία φορά?
   Αν εννοείς φωνή μια ηλίθια που βαφτίζει όλους έχουν αντίθετη άποψη φασίστες και ναζιστές ,μάλλον στόχος σου είναι οπαδοποίηση του φόρουμ,γι αυτό και σε γράφω στ αρχίδια μου,αφού πάντα κρύβεσαι,δεν ξέρεις τι λες,ενώ τα επιχειρήματά σου είναι παρόμοιας κατάντιας.

 35. Θέλω να ενημερώσω τους «φίλους» ναζί οπαδούς του Καδιδιαρη και της ΧΑ.Αυτούς που ήθελαν να με δείρουν όπως θέλουν να κάνουν στις γυναίκες που έχουν φωνή.Ένα πράγμα σαν τους φανατικούς μουσουλμάνους.Τουλάχιστον αυτοί δεν το κάνουν στη τηλεόραση σε ζωντανή μετάδοση σαν τον Κασιδιάρη, που τον ήθελαν και αρχηγό τους.Λοιπόν τέλος γλυτωσαμε από εσάς δεν ξανά ασχολούμαι μαζί σας ούτε σχολιάζω ξανά.Η κοινωνία μας μας σας απέβαλε.Ναι υπάρχουν και κάποιοι ακροδεξιοί και εθνικιστές.Αυτοί είναι κάτι άλλο ,γραφικοί αλλά μέχρι εκεί.Οι Ναζί τέλος.Όποτε Δυστοιχως για εσάς εγώ θα ψηφίζω ότι θέλω και να μην το θέλετε,αλλά εσείς απλά θα σκούζετε.Κάτι άλλο …ίσως έχετε προσέξει ότι και κάποια άλλη η άλλος σχολιάζει σαν miranta.Δεν με αφορά.Δεν γράφω για να πω ότι το είπα εγώ.Η σκέψη και η γνώμη μου θα γράφω και θα μένει.Αν άλλος γράφει κάτι άλλο με το ίδιο όνομα κανένα πρόβλημα.Μένει η δικιά του.

 36. Στέλνω ένα μήνυμα στην μιραντα(διότι ξέρω ότι θα απαντήσει... Επομένως απαντώ και στην ήδη βλακώδης απάντηση της όπως πάντα.

  Ετοιμάσου.. Κυρία Μιράντα… Τα κόμματα που βρίζεις τώρα (σύριζα, ΠΑΣΟΚ και ότι άλλο σκ@τ@..θες,,,να δυγκυβερνηδιθν κσι να γίνουν ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ.. αλλιώς οι ψήφοι.. Δεν βγαίνουν… Επομένως.. Κατάλαβες πόσο ηλιθιος είσαι..πρώτον.. . Να υπερασπιζεις τον Μητσοτάκη (ο οποίος βρίζει τα υπόλοιπα κόμματα… Που στο τέλος θα συνεργαστούν..!! ) και δεύτερον.. Που τελικά δεν διαφέρει σε τίποτα..
  ανάλογα με τα αποτελέσματα κυρίως ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θα αγκαλιαστούν σαν συνέταιροι… που λίγο πριν μάλωναν για το ποιος θα φάει το μεγαλύτερο κομάτι πίτας αλλα εφόσον θα φάνε μαζί πάλι,όλα περασμένα ξεχασμένα… Απλά ήθελα να ξερά ο βελοπουλος, ο Ανδρουλάκης θα συνεργαστεί…? Το ψάχνουν ακόμα… Χαχα

 37. Βρε απανθρακωμενο εγκεφαλικά και πνευματικά ον.. Του διαδικτύου.. Ο κάθε σχολιαστής ούτε βελοπουλος εινσι, ούτε χρυσαυγιτης….. Σου έχω πει και επιβεβαιώνεται.. Όταν δεν έχεις να πεις κάτι σαν σοβαρό διάλογο . Μην… Γράφεθς συνέχεια… Βρίζεις τους σχολιαστές ως Την φασίστες,, χρυσή αυγιτες , βελοπουλους. … Εμένα δεν με πειράζει… Βλρεπω τον αντίλογο σου.. Οι σχολιαστές εντωμεταξύ ενημερώνονται σε κάθε σχόλιο για το ποιον της ΝΔ.. εσυ συνέχισε.. Να βλέπεις… Φασιστες. . Έτσι δεν μας πείθεις να ψηφίσω ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ….. Με τα ασυνάρτητα άνευ περιεχομένου σχόλια… Κατά των φασιστών σχολιαστών… Για σένα!!!! Χαχα

 38. Θα βρίζει πάλι τους σχολιαστές.. Ως φασιστες…..δεν λέει να ξεκολλήσει το μυαλό της, να απαντήσει σαν άνθρωπος χωρίς πολιτικές αναμειξεις… Κόμματα και…. Παρατάξεις… Για την πραγματικότητα… 20 χρόνος βαρεμεμος νεοδημοκρατης… Με αφίσα του Μητσοτάκη πάνω από το κρεβάτι του…. Και όταν κοιμάται… Κρατάει μια κούκλα.. Που την έβγαλε Μητσοτάκη… .

 39. Μιράντα... Ο ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ τελικά πότε ψήφισε χρυσή αυγή... Θα περιμένω πολύ?

  Όχι τίποτα… Αλλά να μάθεις να μην λες αρλούμπες… Εντωμεταξύ σε αφήνω να γράφεθς τις υπόλοιπες αρλούμπες…με τα συνήθης Κάπου καπως , καποτε…. Κάποιος μου είπε… Και εμένα κάποιος, μου είπε.. Ότι αγοράζεις εσώρουχα από το χοντος..ειναι ψέματα? Πεσμου… Χαχα.. Ηλιθιο ον . .

 40. Σωστά!!!!! Κάθε οργανισμός κρύβει ένα νεοδημοκρατη (εισαγγελείς, αστυνομία, δικηγόροι δημοσιογράφοι.,οργανισμοί… Παντού. Μπλεγμένοι στην διαφθορά… Ο ένας συγκαλύπτει τον άλλο….ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ…και .και μετά ίσως από απορησεθς θέλουν γιατρό… Να απεξαρτηθουν από την αρρώστια να βιάζουν… 12χρονα…..κσι την κλεπτομανια..ΟΛΟΙ θα επικσκεστιθν ψυχίατρο να γλυτώσουν. .. ΣΥΝΈΧΙΣΕ για ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ εσύ ..φανταζομαι άρρωστος νεοδημοκρατης μηπως ….και κίναιδος… Όπως η Μιράντα…?

 41. Σίγουρα η Μιράντα… Και εσύ θέλετε ένα γιατρό… Αυτο είναι σίγουρο… Η αρρωστεια σας λέγεται Μητσοτακιαση σε προχωρημένο βαθμό..!! .. ..!!! Αν υπάρχει θεραπεία για τα βλαμμένα….. Ααα ξέχασα είμαστε ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ,, χαχα…..

 42. προς ανωμυμος...ποσα χρονια εχει η ΝΔ..10????.. φυσικα ο ΜΙΧΟΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ...ΜΙΡΑΝΤΑ..

  Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε Την πληρωμή του ΗΛΙΑ ΠΑΝ. ΜΙΧΟΥ , με Α.Φ.Μ. 051477035 και στη Δ.Ο.Υ. Α ́ΑΘΗΝΩΝ με το ποσό των δέκαπέντε χιλιάδων εννιακοσίων τριάντα οκτώ ΕΥΡΩ και ενενήντα πέντε λεπτών ( 15.938,95 ) σε βάρος του Φ. 110Κ.Α.Ε. 1231 του προϋπολογισμού του Υπουργείου Υγείας οικον. Έτους 2012 ,με την έκδοση ισόποσουχρηματικού εντάλματος πληρωμής για την υλοποίηση του σκοπού της ( 7 ) σχετικής .. Την αριθ..οικ.ΔΥ(3-4/γ/ΓΠοικ.165470/30-12-2010 Υπουργική Απόφαση
  ΑΠΟΦΑΣΗ 30-12-2010 Υπουργική Απόφαση ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

  2Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣ Γραφείο Γεν. Γραμματέα Τηλέφωνο 3. Δ/νση Οικ/κού – Τμήμα Α ́ ( 5 ) 4. Δ/νση Προμηθειών – Τμήμα Β ́ 5. ΜΙΧΟΣ ΠΑΝ. ΗΛΙΑΣ
  ΘΕΜΑ : ́Εγκριση ποσού 3.889,63 ΕΥΡΩ από την πίστωση που αναλήφθηκε με τηνΔΥ5α/οικ.25218/11 απόφαση από τον Φ. 110 Κ.Α.Ε. 1231 .
  Αθήνα 2 – 5 – 2011

  και μερικες ακομα. ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ…..!!!!συνολο 34!!!!
  ΜΕΤΑ βεβαια .βρηκε πιο ευκολο χρημα…..!!!!!213 πελατες ηταν αυτοι

 43. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ 210 ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ..(για οσους εχουν αποριες γιατι αργουν

  https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2022/10/09/ViastisND.webp
  φωτογραφιζομενος με ολα τα μπουμπουκια της
  Ναρκεμποροι-φουρθιωτηδες- λιγναδηδες -γεωργιαδηδες -ανομαλιες ολοι μαζι στην ΝΔ

 44. «Δεν είναι ταμπού η συνεκμετάλλευση, εγώ δεν έχω κανένα ταμπού, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, υπάρχει η συμφωνία Αιγύπτου – Ισραήλ – Ελλάδας στην οποία εκλήθη και η Τουρκία. Η συμφωνία Ισραήλ – Λιβάνου που είναι σε πόλεμο είναι ένα παράδειγμα, συνεργάζονται».. «Κάποια στιγμή θα γίνει διεθνής διάσκεψη για τα ενεργειακά στη Μεσόγειο,.. . Η Μεσόγειος είναι μικρή θάλασσα με πολλά κράτη».
   «Η επέκταση των 12 μιλίων ανατολικά της Κρήτης έχει τεθεί ήδη στο τραπέζι, αλλά μια τέτοια κίνηση γίνεται με ενημέρωση του πολιτικού κόσμου της χώρας. Επί της ουσίας, επί των στρατηγικών επιλογών της χώρας δεν υπάρχουν διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ….. »»’ » ‘
  .. :Στην ουσία δεν είναι  «ταμπού» η συνεκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων στην ανατολική Μεσόγειο και η επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια
  ΠΕΊΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΉΣΩ…

 45. σε άλλον που νομίζεις ότι το έγραψε. .άντε ηλίθιε, που θα μας μάθεις και οικονομικά με τις κάρτες και τα χρέη .βλάκα.
  Έχεις μπει και συ στην πλατφόρμα των αμπελοφιλοσόφων ,των οικονομικών αναλυτών με πτυχίο πεντικιούρ.
  Βλάκα.Όλα τα φταίνε τα θύματα,ποτέ οι πολιτικοί.Ηλίθιε.

 46. Περαστικέ ,άλλο το Δημόσιο ακαθάριστο χρέος,άλλο το Χρέος Γενικής Κυβέρνησης,

  Την προηγούμενη φορά έλεγες ναι στα κόκκινα Δάνεια όταν πέφτει έξω ένας πολίτης για κάποιον υπεράνω λόγο,άρα και για το ότι έπεσε έξω στο Ενδοκυβερνητικό Χρέος ο παρών Θίασος, πρέπει Δημόσιοι Πόροι να βγουν στο σφυρί? ‘Άκουσες για τα δύο Χιονοδρομικά κέντρα?Έχεις ακούσει για τις ρήτρες που μας επέβαλαν οι Δανειστές?
  Γιατί ο απλός ιδιώτης να πληρώσει τις σπατάλες Δημοσίου Ενδοκυβερνητικού σπάταλου κράτους?
  Θυμάσαι αλήθεια το κούρεμα των ομολόγων?
  Γράφει ότι η αύξηση του ακαθάριστου Εθνικού χρέους συμπαρέσυρε το Ενδοκυβερνητικό κατά 8 δις.
  Πως εσένα σου ξεφεύγουν τέτοια πράγματα?
  Τα κρατικά ομόλογα + αυτά που επενδύθηκαν σε κρατικά αμόλογα, αν αφαιρεθούν απ το Ακαθάριστο,πόσο της εκατό του ΑΕΠ μας κάνουν? Αυτός ήταν ο στόχος?
  Πες μας και για το Ταμείο Ανάκαμψης κάτι..θα προστεθεί και πως?

 47. Θα σου πω εγώ τι ειναι φασισμός Μιράντα.. Αφου σαρεσει ο διάλογος.

  3 χρόνια φασισμός 2019-2023
  Ο αληθινός Φασισμός έχει όνομα και λέγεται ΝΔ. (ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑ)
  1. Διώξεις Ελλήνων στο εξωτερικό για να προσλάβουμε λαθρο αφγανους, ιρακινού, πακιστανους με μόνιμη εργασία.. (ΕΛΑΤΕ..καλεσμα Μητσοτάκη.. ΦΎΓΕΤΕ προτροπή στους Έλληνες
  2.3 χρόνια φασιστικός εμβολιασμός, (σε λίγο θα κάνουν και στα ζώα.. Από την μανία τους..)
  Υποχρεωτικό δηλητήριο για να εργαστείς, να ψώνισεις, να κυκλοφορήσεις.(ολα άχρηστα, επιζημια και θανατηφόρα με αποδείξεις..)
  4.φασισμος είναι 3 χρόνια διώξεις, έως και φυλακίσεις επιστήμονων (Ελλήνων) με αντίθετη επιστημονική τεκμηριωμένη άποψη ενάντια στη ψευτιά των εμβολίων,και όχι εξαγορασμενη των @@ουδτηδων γιατρών( με επιδοτήσεις εκκατομυριων και ομολογία από τους ίδιους 2 χρόνια μετά ότι οι ίδιοι οι θάνατοι… Λογιζονταν ως covid και οι μάσκες και τα λοκνταουν έβαψαν την κοινωνία ..
  5. αναστολή εργασίας γιατρών 2 χρόνια ανεμβολιαστων
  4.φασισμος ήταν τα υποχρεωτικά rapid test (1 μισθός ολόκληρος για καθε χρόνο).. 2 φορές την εβδομάδα τρύπημα ..που η μύτη σου έγινε σουρωτήρι αν δεν..εκανες τα 5 εμβόλια ευθανασίας.. .

 48. 5.φασισμος είναι τα υποχρεωτικά πρόστιμα 100€ άνω των 60 (όσοι..τυχεροί . έζησαν… θα τα πληρώσουν.. .)
  6.φασισμος είναι η λογοκρισία, διαγραφή λογαριασμών, block και πρόστιμα.. Youtube, και κάθε τι.. Σε λογαριασμούς ιστοσελίδες, άρθρα , αντίθετης άποψης η γνώμης που ήταν ενάντια στο σύστημα, Μητσοτάκη
  Μόνο από τα Πουλημένα ΜΜΕ θα ενημερώνεσαι,, (θα αποβλακωνεσαι..δηλ!
  7.φασισμος ειναι να σε υπόχρεωνουν να πληρώνεις. Κανονικά χρέη, τράπεζες, φόρους μέτα την οικονομική συμφορά 2 χρόνων που διέλυσαν την οικονομία και καπάκι τον πόλεμο που ενισχύουν.
  8..φασισμος είναι.. Τα ΜΑΤ. που πετάνε δακρυγόνα ενάντια σε κάθε εκδήλωση αντίστασης…. Στο βρωμερό σύστημα τους..
  Ήδη TA MAT TOY ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ απο χτες ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ… κατά εκπαιδευτικών στο Μέγαρο Μουσικής

 49. Ποιος θελει να σε δείρει…
  Εγώ ξέρω μόνο ο Μητσοτάκης δέρνει γέρους νέους, παιδιά με δακρυγόνα, γκλομπ… Όπως προχτές.στο Μέγαρο.. Από τα σκύλο ΜΑΤ .. Κανένα άλλο κόμμα δεν ΔΈΡΝΕΙ… μάλλον κατά την αφάνταστα σου αναφέρεις πάλι χρυσή αυγή, σαν καραμέλα εσύ κσι η Μιράντα… ΔΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΈΦΤΗ.. Εσένα και το κόμμα σου ποιοι είναι οι ΝΑΖΊ… στην. Πράξη… Και επίσημα συνεργάτες Γερμανών…. Αν δεν υπήρχε η χρυσή αυγη…ειμαι περίεργος τι αντίλογο θα είχατε…. ΤΊΠΟΤΑ..

 50. Ο επανειλημενως παιδοβιασμος ανηλίκου και εξωθηση στην πορεία με άτομα που ανήκουν στην ΝΔ..(με πελατολόγιο .. Ειναι πλημελημα η έγκλημα.. Δεύτερον.. Ερώτημα.. Γιατί είναι έξω?.. Και τρίτον ερώτημα… Τα αδικήματα της ΝΔ… Όχι 15 χρόνια φυλακή.. Αλλά ισοβαθμούν το λιγότερο με ισόβια στα 153 μέλη.. Της εγκληματικής οργάνωσης…

 51. Εφόσον έψαξες.. Όλο το βράδυ… Και δεν βρήκες πουθενά τον βιαστή Μιχο ως χρυσαυγιτη..(κριμα..εεχαχα στενοχωρηθηκες,,) εφόσον… Στο πρώτο μηνυνα σου αναγράφεις..αυτολεξη..»»Έτσι να Ξέρεις τι έμαθα εγώ;Ο Μίχος έχει ψηφίσει ΧΑ.Ψέματα είναι; έχεις αποδείξεις;Άσε που δεν επερνε λεφτά αν Ήσουνα του κόμματος αντίθετα δεν σε έπιανε πελάτη αν δεν εισουνα …’ » » ‘
  Τελικά ΟΧΙ μόνο λεφτά έπαιρνε όπως είδες αλλά πακέτα.. Και τελικά τωρα δεν σε νοιάζει τι ψηφίζει.. Εεεε..επειδη δεν είναι χρυσαυγιτης…!!!! .. Ο δολοφόνος του ραπερ….σε ένοιαζε τι ψηφίζει!!! ……. Αυτα τα ψέματα σου η άγνοια σου…η επιλεκτικότητα σου…και η εμμονή σου ότι είμαστε ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. Σε καθιστούν… ΑΠΛΆ ΑΝΩΡΙΜΟ….

 52. Προς Δεν κατάλαβα γιατί όλοι αυτοί που παρακολουθούσαν τα προσωπικά τους δεδομένα 19 Φεβ 2023 at 22:07:15 για ποιο λόγο γινόταν?

  Ούτε εγώ το κατάλαβα… Γιατι το έκαναν πράγματι… Στην χρυσή αυγή…. Για να βρουν ποιος σκότωσε τον τραγουδιστή… Εσυ μπορείς να μου πεις…. Πως ανακάλυψαν ποιος τον σκότωσε… Ούτε πράγματι μπορώ να καταλάβω γιατί ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε την μισή πολιτική σκηνή…

 53. Η απλά την Μιράντα με διπλό σχόλιο με άλλο ψευδώνυμο… Ποιος δε εμπόδισε να γράψεις ότι θες,, δημοκρατία έχουμε,, και η σκέψη του πιο ηλιθιου ακούγεται… Απλά να σταματάς να φαντασιωνεσαι, και να προσβάλεις τον κάθε ένα σχολιαστή ως χρυσαυγιτη, ναζί..εκτος αν δεν μπορείς να βρεις επιχείρημα, άποψη, ιδέα..Η διάβαζε τα πολιτικά σχόλια, .χωρίς να βάζεις ταμπέλες επιτέλους… Εσυ προκαλείς να σε δείρουν.. Και μόνη σου το φαντάζεσαι Γιατι είσαι αυθάδης, και υβριστής μια ζωή… Ως ναζί οι σχολιαστές…
  Επίσης όσον αφορά στο σχόλιο περί τραγουδιστή.. Και Μίχου… Δεν είμαι χρυσή αυγή ηλιθιε.. Και καλώς έκαναν και έβαλαν φυλακή τον δολοφόνο του τραγουδιστή…. ΤΟΝ ΜΙΧΟ τον παιδοβιαστη απορώ γιατι τον έχουν έξω…

 54. Έχεις κάνει 45 σχόλια, τα μισά για να βρίσεις τους σχολιαστές,,ως φασιστες… (σύνηθες φαινόμενο) και τα άλλα μισά για να γράψεις κάτι σαχλό, ασυνάρτητο ειρωνικό,… Δεν λυπάσαι τον χρόνο σου…η τον εαυτό σου να γίνεσαι τόσον αστείος περίγελος… (.. Επόμενο μήνυμα Μιράντα, θα αρχίζει με την λέξη ΝΑΖΊ…….. ΧΑΧΑ

 55. Και εσύ πολλά όνειρα βλέπεις ότι θα βγει ο Μητσοτάκης… Και τα βλέπεις ξύπνιος..

 56. Η πιθανότητα δηλ να εξαιρεθηκε απλά επειδή εξαγοράστηκε από το fund που δουλεύει η κόρη του Μητσοτάκη….. Και το γεγονός ότι βάλθηκαν.. Προστιμα σε όλες τις άλλες…..μαλλον ούτε στο Τζόκερ τέτοια πιθανότητα….. Πάντως ο αδωνης δεν παραβρέθηκε σε εγκανεια αλλού σούπερ μάρκετ εκτός του ΜΑΣΟΎΤΗ…. … Απλά λέω τώρα. ΓΕΛΟΊΟΙ..

 57. Τι είναι Δημοκρατία... είναι η ελευθερία να εκλέγουμε τους δικούς μας δικτάτορες.(αποβαλωντας αλλά κόμματα

  Με τον Μητσοτάκη… Είδαμε το αληθινό πρόσωπο του φασισμού…
  Μια μορφή κυβέρνησης που , αποτελείται από εγκληματίες, βιαστές, κάθε είδους,κομπίνες, μια κυβέρνηση βασιζόμενοι στην κλοπή, τον εκβιασμό, τα ψέματα, την εξαπάτηση, στις διώξεις , τον πόλεμο για συμφέροντα .στις παρακολουθήσεις, στις δολοφονίες η απόπειρες..στην εξαγορά συνειδήσεων, δημοσιογράφων,ΜΜΕ Πολιτικών, γιατρων , δικαστών.. .
  Μια χούντα εγκληματιών που ονομάζεται ΝΔ δημοκρατία με «εκλεγμένους» ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕΣ,
  Αυτή η ΜΑΦΙΑ συνεργάζεται και κυβερνάται από το βαθύ εγκληματικό κράτος που αποτελείται από τα μεγάλα τραπεζικά και εταιρικά συνδικάτα και τα fund που λειτουργούν με
  στόχος την πλήρη φτωχοποιηση και κυριαρχία επί των πολιτών (κατασχέσεις, σπιτιών,. Φόροι, φόροι και ήδη θεσπίστηκε , το νέο σύστημα ΑΔΔΕ ο απόλυτος ολιγαρχικος ελέγχος… !! Καμία ανεκτικότητα στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας… Όπως είδαμε.. Καμία ανεκτικότητα.. Πουθενά

 58. Τα ΜΜΕ (εξαπάτησης και κοροϊδίας) θα επιδοτηθουν ν με άλλα 20 εκκατομυρια για να τελεσουν τον ρόλο τους.. .. Και έτσι κοροϊδία του λαού είναι μια εύκολη υπόθεση,
  Φαίνεται και από εδώ μέσα (με δύο συγκεκριμένους σχολιαστές… Νεοδημοκρατες)… Ότι η πνευματική ικανότητα των μαζών έχει μειωθεί τόσο πολύ μέσα από αυτή την προπαγάνδα, σε σημείο..προβατο ποίησης
  Όλοι περιμένουν πως θα ζήσουν από το ΣΑΤΑΝΙΚΌ κράτος με επιδόματα, φτώχειας. Που στην ουσία είναι μόνο ο σατανάς μεταμφιεσμένος ως σωτήρας τους..
  ΕΞΟΥ ολοι μασωνοι υποταγμενοι στο χρήμα )

 59. .. Ειναι αυτή η εκμετάλλευση τωνπλουσιων ολιγαρχων ενάντια της φτωχής τάξης… ..
  Απλά είναι είναι μια συγχώνευση κρατικής και εταιρικής εξουσίας! .

  Οι πρωθυπουργόι μαριονέτες,, είναι απλά διεκπαιραιωτες.. Των αφεντικών τους…
  Για ότι γίνεται και υπογράφεται στην Ελλάδα, χρόνια τώρα, το κέρδος επωφελούνται γερμανικές εταιρείες, τουρκικές εταιρείες,. Λιβανεζικες εταιρείες, . (λιμάνια, ΟΣΕ μαρίνες, αεροδρόμια, ΔΕΗ, ενέργεια…μεταναστατευτικο…Γεωπολιτική, ενέργεια .παντου συμφωνίες … Οι μαριονέτες βουλευτές, και ο πρωθυπουργός απλά υπογράφουν… Παίρνοντας μερίδιο επί τις %.. Επί των συμφωνιών).. αδωνης, Μητσοτάκης… Και τα υπόλοιπα λαμογια…

 60. Είμαστε ΝΑΖΊ, Ρωσσοφιλοι, ψεκασμενοι, αντιεμβολιαστες.. Όπως έλεγε η μάνα του πρωθυπουργού… Μπακογιάννη…. Εκτός τον ίδιο. (….. Για άλλους λένε αδερφή του χαχαχα
  Στην Ελλάδα οι χαρακτηρισμοί ψεκασμένοι, αρνητές, συνωμοσιολόγοι, φασίστες, αμόρφωτοι,ναζι, ηλίθιοι, χρησιμοποιούνταν από τον πρωθυπουργό και το ΕΠΙΤΕΛΕΊΟ ΤΟΥ σε όποιον εναντιωνοταν… Από τον πολίτη, δάσκαλο, γονέα μέχρι τον καθε ανεξάρτητο δημοσιογραφο, γιατρό…. Που δεν συμμεριζοταν τις απόψεις του. (Γιάννη και σενα σε είπαν ρωσσσοφιλο, ψεκασμενο ΝΑΖΊ?? Άραγε .. Χαχα

 61. θελω καποιος...(η μιραντα θα προ τιμουσα) να μου πει τις διαφορες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ(που βριζει..) σε αυτα τα θεματα/...

  εθνικα θεματα-εδω ο κουλης ξεπερασε τον κουλη…ανοιξε εντελως το αιγαιο..υπογραφωντας ΣΥΜΦΩΝΙΕς παραχωρωντας δικαιωματα σε ξενα συμφεροντα
  μεταναστευτικο-και εδω ο κουλης ξεπερασε τον κουλη / Ο Τσιπρας τους ΕΦΕΡΕ ,Ο Κουλης του νομνιμοποιει για εργασια !!
  πανδημια -οικονομικη καταρευση-και εδω ο κουλης ξεπερασε τον κουλη με καταστροφη οικονομιας σε 2 χρονια .
  δημοσιο χρεος-και εδω ο κουλης ξεπρασε τον τσιπρα με το τριπλασιο χρεος απο οτι ηταν προ ΣΥΡΙΖΑ
  τραπεζες-και εδω ο κουλης ξεπρασε τον τσιπρα.. οχι απλα εγκρινει ,ειναι συμμετοχος στους πλειστηριασμους με τους τραπεζιτες
  υγεια–και εδω ο κουλη ξεπερασε τον τσιπρα!!!διαλυση.απολυσεις..αναστολες..7000 γιατρων υποστελεχωση καταρευση ΕΣΥ!!

 62. πληστειριασμοι Α κατοικιας-και Εδω ο ΚΟΥΛΗΣ ξεπρασε τον τσιπρα !!
  φωτιες,πυρκαγιες κατακαυση ελλαδας-και εδω ο κουλης ξεπερασε τον ΤΣΙΠΡΑ με 100αδες περισοσοτερα σπιτια καμμενα και 10πλασιες αγροτικες οικισιμες εκτασεις !!
  δικαιωματα ανωμαλων(αποκαλουμενους ομοφυλο.γκει παιδοβιαστες..) και εδω ο κουλης ξεπρασε τον τσιπρα αφου το κομμα του κατεχεται απο παιδοβιαστες και διοργανωνει gay pride ,παρτι με draquuen..σε 10 χρονα..και υπερασπιζεται παιδοβιαστες
  για μενα δυο κομματα ,μαζι με τα υπολοιπα βουτηγμενα στο βουρκο της διαπλοκης..της ανωμαλια της κλεψιας

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ?ΑΦΟΥ σε ολα συμφωνουν!!!!ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

 63. τα αεροδρομια …ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
  τα τραινα…ιταλικα
  τα λιμανια..κινεζικα
  οι πολεις….εγιναν…αφρικη!!!
  οι ελληνες αντικατασταθηκαν με πακιστανους ,αφγανους…
  και ο πολεμος για την μαζα συνεχιζεται για το ποιον θα ψηφισουν….χαχαχα..οι ηλιθιοι –ΑΦΟΥ ξεγελανε του ςυποψηφιους με …τσακωμους ..χαχαχα
  14 αυγουστου 2015….222 βουλευτες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙ..ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΣΟΜΙΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ
  Η ΝΔ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ..ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ 40 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ…ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ!!
  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΙΝΕΤΕ???

  (απο εναν φασιστα πολιτη………

 64. Ντόρα Μπακογιάννη αυτη η κλωσσα..που εχει να τρωει για 5 γενεες...

  ειπ ετο εξης
  : «Υποχρέωση του μνημονίου οι πλειστηριασμοί. Είμαστε υπό επίβλεψη. Έχουμε υποχρεώσεις. Αν δεν γίνουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας δεν θα δίνουν οι τράπεζες δάνεια»
  στην ουσια οχι ι μόνο θεωρεί άκαιρη την οριοθέτηση της ΑΟΖ ή την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια, αλλά δηλώνει ότι θεωρεί αποδεκτή τη συνεκμετάλλευση των πόρων του Αιγαίου με την Τουρκία.!!!
  απληστη , διεφθαρμένη. μέχρι το μεδούλι οπως και ο γιος της./..
  Ότι πιο σάπιο, ότι πιο σαθρό, ότι πιο ανθελληνικό, σ’ αυτή την ΚΩΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ υπαρχει
  ΘΑ ΧΑΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΡΙΖΑίο, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚο, για κάθε ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, που θα τους ξαναψηφίσει και θα χάσει το σπίτι του.

  • Αυτό είναι επίπεδο.Φαντάζομαι οι ίδιοι με σένα θα πουν ,μεγάλε την τάπωσες.Ψηφίσεις εσυ τώρα;Έχεις οικογένεια και παιδιά;Ειλικρινά σε λυπάμαι ακόμα και τους γονείς σου που έφτιαξαν τέτοιο….πράμα.Περαστικα

 65. προτεινω στην κυρια μιραντα..να δοκιμασει αυτο το νεο επαναστικο προιον...

  «Η ομάδα της Chazz έλαβε υπόψη τις επιθυμίες και των δύο φύλων της κοινωνίας και εργάστηκε εντατικά για να σας παρουσιάσει τα νέα πατατάκια με γεύση ανδρικού μορίου»

  .και οπως λεει η εταιρεια…chazz »»’Τα πατατάκια με γεύση ανδρικού μορίου δεν προορίζονται για προσωπική χρήση. Ναι, μπορείτε να τα αγοράσετε και να τα φάτε μόνοι σας, αλλά το προϊόν είναι για κοινοποίηση.
  Είναι το τέλειο δώρο για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή κάποιο ανοιχτόμυαλο φίλο που αγαπά τη διασκέδαση. Με αυτό το δώρο στέλνετε το μήνυμα ότι δεν έχετε εσωτερικά εμπόδια και μπορείτε να μιλήσετε για τον έρωτα ανοιχτά, χωρίς κόμπλεξ και προκαταλήψεις…MIRANTA ΜΗΝ ΑΝΤΙΚΕΣΕΣΑΙ..
  ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ..ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ..ισως στανιαρεις..

 66. Αλήθεια μας στοιχίζει ο ΔΗΡΑΣ 573000 και έχει έσοδα 42000;Πάτε Καλα;Ποσά έργα τα κάναμε με αυτά τα λεφτά;Αυτό είναι έγκλημα για το νησί μας και ούτε ένα σχόλιο;Ο λαλίστατος που πληρώνουμε να κάθεται και να κάνει σχόλια ούτε λέξη;Τι ζούμε;Έχουμε και τους γραφικούς ταλεπωρους να λένε καλό άνθρωπο το δήμαρχο και να τον υποστηρίζουν βρίζοντας τους άλλους για να οικονομανε κάποιοι;Έλεος πια.

 67. Στα 75 σχόλια,48 έχει γράψει ο γνωστός βλαμμένος νυχτοφύλακας-σεκιουριτας του κλου.Οσο πλησιάζουν οι εκλογές παθαίνει παρακρουση.Φανταστειτε τί θα πάθει το βράδυ των εκλογών.Μητσοτακη, ΝΔ,miranta βλέπει και ασχολείται κάθε μέρα.Μια μόνο απορία έχω: τί από ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ έχει φάει και πονάει τόσο;Δεν μπορεί να είναι μόνο ιδεολογική αντιπαράθεση γιατί δεν μιλάει για κάποιο κόμμα, παρά βρίζει την ΝΔ,τον Μητσοτάκη και όποιον τούς υποστηρίζει.Μεγαλο νταλκα βαράει.Τα έχει βροντηξει.Εγω θα συνεχίσω να του αφιερώνω στιχάκια: Δεν μας γουστάρεις, μήπως θα ήθελες…;Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

 68. Ακυρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις και η παρέλαση για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων από τους Τούρκους (επειδή πέθανε ο ΕΒΡΑΙΟΣ δήμαρχος!

  … Πυρετωδώς προετοιμασίες.. Κατά τα άλλα για το εθιμο της τζαμαλας στις 26 Φεβρουαρίου..Ιωαννίνων !!!

  Μηπως δεν κατάλαβα κάτι???

  » ανακοινώνεται ότι ο τριήμερος εορτασμός για την 110η Επέτειο Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων ματαιώνεται λόγω της απώλειας του Δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ.
  Συγκεκριμένα ματαιώνονται όλες οι εκδηλώσεις του τριημέρου, η κατάθεση στεφάνων στις 20/02/2023 και η παρέλαση, που θα γινόταν στο πλαίσιο εορτασμού της τοπικής επετείου απελευθέρωση!!!
  Αλλά όχι το εθιμο των καρναβάλιστων!!

  ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ τον Εβραίο που ήταν λάτρης του ΑΛΗ ΠΑΣΑ!!! Αυτή η εικόνα της προέδρου πάνω από την 5αλφα… Κατι σημαίνει άραγε??? https://www.skai.gr/sites/default/files/styles/article_680x440/public/2023-02/26834531.jpg.webp?itok=HTElmk57

 69. Γνωστός νεοδημοκράτης, και πρώην υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Αττική.!!… Τι σχέση άραγε με 12χρονη
  ……
  Αστυνομία : Σε είχε στείλει(Ο ΜΙΧΟΣ) .. ;

  12χρονη : Ναι….

  Αστυνομία :.. εκεί βρισκόσασταν… ;

  12χρονη : Ναι

  Αστυνομία :… Ήταν ένας άντρας δηλαδή με τον οποίο είχες έρθει σε επαφή περισσότερο από μια φορά;

  12χρονη : Ναι…..

 70. Γράφεις να μην κοιτάμε τις επικεφαλίδες, αλλά την μείωση των επιτοκίων για το Δημόσιο Χρέος,
  Ε λοιπόν εγώ σου βάζω το χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των επιμέρους δεικτών που αποτελούν το Δημόσιο Χρέος.
  Κοίταξε πότε υπολογίζεται η εξόφληση εντόκων γραμματίων,ομολόγων εκτός PSI,Τραπεζικών δανείων,το πιο ενδιαφέρον είναι αυτά του μηχανισμού ανάκαμψης. Το χρονοδιάγραμμα φτάνει μέχρι το 2070.Ποιος χρεωκόπησε την χώρα θα μας πεις? Αυτά τα επιδόματα που δίνονται ,ξέρεις που πάνε?
  Εδώ μέσα 2-3 μαμούχαλα μας λένε να ψηφίσουμε αυτούς που πήγαν στον πάτο την χώρα και αναθεματίζουν τον Κασιδιάρη,τον Χίο,τον Βελόπουλο,ε πως να τους λυπηθείς όταν αντί για το 2070,πάει πίσω μέχρι το 2200 Μετά Μητσοτάκη.

  https://www.pdma.gr/el/debt-strategy-gr/public-debt-gr/level-of-debt-gr

  • Αγόρι μου τι κουράζεσαι;Πεστω με απλά λόγια.Το 15-19 Ήσουνα και ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση από ότι σήμερα;Απλό είναι σκέψου αν πιστευεισ αυτό,εμπιστέψου τον ΣΥΡΙΖΑ να προκόψεις.Όλα τα αλλά είναι λόγια.

 71. Ένα μήνυμα στην μιραντα... Και το κράτος της (από εναν ΝΑΖΙ.. φτωχό ΠΟΛΊΤΗ...)

  Η σημερινή Κοινωνία με σταθερά βήματα συνεχώς απομακρύνεται από
  την αγκαλιά του Θεού, πράγμα που σημαίνει, ότι ο σημερινός άνθρωπος
  ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ
  ΔΙΑΒΟΛΟΥ!
  .. Ελάτε να θυμηθούμε

  την σχετική διήγηση από την Παλαιά Διαθήκη:
  Η σχετική διήγησις της Παλαιᾱς Διαθήκης (Γένεσις κεφ.19)
  Οι κάτοικοι των Σοδόμων και των Γομόρρων της εποχής του Αβραάμ ήσαν
  ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Σαρκολάτρες! Και …… ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ!)…..

  .. μητροπολίτης Αμβροσίος

  • Αγαπητή/ε μου.Είσαι καλύτερος άνθρωπος εσυ από μένα;Σε τι ακριβώς;Που λέει η θρησκεία μας να διαφημίζουμε τη καλοσύνη μας;Μήπως τα έχεις μπερδέψει;Εσυ θα κρίνεις τους ανθρώπους η ο Κριτής όλων μας;Μηπωδ γίνεσαι βλασθημος/η;Καλή σου μέρα.

  • Όλοι είδαμε τους 4 γραφικούς του ΣΥΡΙΖΑ που τους έκανε ρεζίλι ο Μητσοτάκης και γέλαγε όλο το θέατρο μαζί του.Καλά δεν είδες όλο το βίντεο;Αλήθειες φίλε μου ,με τα ψέματα δεν κερδίζεις τίποτα.Είμαστε πια στο 2023 όλοι έχουμε τις ζωές μας και κρίση.Εσυ θα μας πεις τι είναι το καλό μας;Έχουμε σύγκριση πια.2015-2019 και 2019-2023.Δεν υπάρχει τέλειο αλλά εύκολη σύγκριση.

 72. Αν δεν αρχίσει να διώχνει τους δολοφόνους και να εφαρμόζει τους νόμους θα κλαίμε αθώους καθημερινά.
  Όσο και να μιλούν οι αλληλέγγυοι όλων των αποχρώσεων ,το 80% των σκληρών παραβάσεων σύμφωνα με την Ελληνική στατιστική προξενείται από ξένους.
  https://www.zougla.gr/greece/article/nea-ionia-taftopi8ikan-4-apo-tous-drastes-tis-ematiris-simplokis

 73. Μητσοτάκης από την Κρήτη: Το έργο μας η καλύτερη απάντηση στην τοξικότητα – Θέλουν να κυλήσουν την χώρα στη λάσπη

  Όταν δεν έχεις να πεις τίποτα στους πολίτες για το πως οραματίζεσαι το μέλλον αλλά ούτε όταν δεν μπορείς να υπερασπιστείς ούτε το παρελθόν σου το οποίο φέρνει στη μνήμη επώδυνες αναμνήσεις τότε καταλήγεις να κάνεις μόνο αυτό που ξέρεις να διχάζεις και να πολώνεις και επιχειρείς να κυλήσεις την πολιτική ζωή του τόπου στη λάσπη».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ