ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ο πολύ όμορφος & ρομαντικός γάμος του Παναγιώτη & της Βασιλείας στην Ευαγγελίστρια στο Ασφενδιού

2
10370

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ένας πολύ ιδιαίτερος και ξεχωριστός γάμος, ατμοσφαιρικός και ρομαντικός,  δύο καλών φίλων και υπέροχων παιδιών, του Παναγιώτη Σταμίρη και της εκλεκτής της καρδιάς του, Βασιλείας Μαλιλή (αδελφή του Προέδρου της Κοινότητας Ασφενδιού Σταμάτη Μαλιλή), πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή στον γραφικό ΙΝ της Παναγίας Ευαγγελίστριας στο Ασφενδιού, όπου πλήθος συγγενών και φίλων έδωσε τις θερμότερες ευχές τους στο όμορφο ζεύγος για βίον ανθόσπαρτο με κάθε χαρά και ευτυχία.

Κουμπάροι του ζεύγους ήταν ο Ερμής Φραγκούδης και ο Σταμάτης Κατσούλης.

Ακολούθησε η βάφτιση της μικρής χαριτωμένης κορούλας τους Αικατερίνης-Ευαγγελίας, με νονούς την Ειρήνη Τρουμούχη και τον Δημήτρη Χατζαντώνη.

Να ζήσετε παιδιά και να ευτυχήσετε, ας είναι ο γάμος σας η αρχή μιας ατελείωτης χαράς, ευτυχίας, ευημερίας και αρμονίας που να σας συνοδεύει γλυκά και τους δύο για πάντα! Επίσης, να σας ζήσει η νεοφώτιστη, να τη χαρείτε και νυφούλα!

Ευχαριστούμε πολύ τον καλό φίλο Νικηφόρο Nikiforos Art & Commercial Studio ΖΗΠΑΡΙ ΚΩΣ 6947071809, για τις υπέροχες φωτό του

Και κάποιες πρόσθετες φωτό από το fb:

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ευτυχία σας χτύπησε την πόρτα 2 φορές……..Την πρώτη σας χάρισε την αγάπη σας……..Την δεύτερη το παιδακι σας…….Δωστε της τα κλειδιά της νέας σας ζωής και θα σας χαρίσει ακομη

  2. Η ευτυχία σας χτύπησε την πόρτα 2 φορές…….Την πρώτη σας χάρισε την αγάπη σας……..Την δεύτερη το παιδακι σας……..Δωστε της τα κλειδιά της νεας σας ζωής και θα σας χαρίσει ακόμη πολλά πολύτιμα δώρα…………. ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ