«Εικονική» και «σκηνοθετημένη» πραγματικότητα: 4 στους 10 Έλληνες δηλώνουν εισόδημα κάτω από 5.000 ευρώ…

222
14946

«Εικονική» και «σκηνοθετημένη» πραγματικότητα: 4 στους 10 Έλληνες δηλώνουν εισόδημα κάτω από 5.000 ευρώ…

Τυχαίοι και αυθόρμητοι συνειρμοί διαβάζοντας τα οικονομικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών:

«Ελλάς Ελλήνων Φοροφυγάδων: 4 στους 10 Έλληνες δηλώνουν εισόδημα κάτω από 5.000 ευρώ.

Έχουν αντιστραφεί εντελώς δηλ. οι όροι της παλιάς γνωστής ρήσης: «Ευημερούν οι αριθμοί και δυστυχούν οι άνθρωποι» (Την είχε πει ο Γεώργιος Παπανδρέου στη δεκαετία του 1960).

Η ΑΑΔΕ ανάρτησε τα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων 2021 – «Πάνω από 650.000 φορολογούμενοι με μηδενικό εισόδημα».

Τελικά τα πάντα φαίνεται πως είναι «εικονικά» και «σκηνοθετημένα» την σήμερον…

Σαν τις καθημερινές σκηνές «ευτυχίας» και «επιτυχίας» που λανσάρονται -ας πούμε- στα σόσιαλ… (είναι χαρακτηριστική η ιστορία τοπικού εμπόρου που προσπαθούσε προ μερικών ετών να εισπράξει οφειλόμενα του καλοκαιριού  με την απάντηση να είναι της απόλυτης κλάψας από τον οφειλέτη του για τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει λόγω αναδουλειάς και την επομένη βλέπει οικογενειακές φωτογραφίες του στο facebook με σκι στα χιόνια και τα σαλέ…)

H Ελλάδα, αν πιστέψουμε τα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων δεν έχει… πλούσιους. Ούτε καν το 1% των φορολογουμένων δεν δηλώνουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα άνω των 75.000 ευρώ. Σε σύνολο δηλαδή 6,5 εκατομμυρίων φορολογουμένων, οι φερόμενοι να έχουν οικονομική άνεση, δεν φτάνουν καν στους 60.000. Από την άλλη, εντοπίζονται πάνω από 650.000 φορολογούμενοι με μηδενικό εισόδημα, ενώ οι 4 στους 10 δηλώνουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα κάτω από 5.000 ευρώ, ούτε καν 500 ευρώ τον μήνα (είναι να μην πέσουν μετά τα επιδόματα…;)

«Αυξήθηκαν οι φτωχοί»

Τα εισοδήματα του 2020 ανήλθαν στα 79,7 δις. ευρώ και δεν μειώθηκαν –αντίθετα αυξήθηκαν- συγκριτικά με το 2019, παρά το γεγονός ότι είχαμε πανδημία. Μειώθηκαν τα εισοδήματα των μισθωτών και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα… συνήθη «υποζύγια» (μισθωτοί -συνταξιούχοι) να δηλώσουν αποδοχές 61,6 δις. ευρώ από 64,3 δις. ευρώ το 2019 (η μείωση αποδίδεται στην ανεκδιήγητη αναστολή των συμβάσεων εργασίας των υγειονομικών οι οποίοι δικαιώθηκαν πανηγυρικά έπειτα από μια διετία πείνας και εξαθλίωσης…)

Μειωμένα (από τα 6,7 στα 6,4 δις. ευρώ) ήταν και τα εισοδήματα από ενοίκια κάτι που επίσης αποδίδεται στην πανδημία και στα υποχρεωτικά «κουρέματα» των ενοικίων.

Όσον αφορά στην κατανομή των εισοδημάτων, εμφανίζεται αύξηση του αριθμού των φτωχών συγκριτικά με το 2019.

1. Το ποσοστό αυτών που δηλώνουν εισόδημα έως 5000 ευρώ αυξήθηκε από το 35,9% στο 39,6%

2. Το ποσοστό αυτών που δηλώνουν εισόδημα από 5000 έως 10.000 ευρώ μειώθηκε από το 21,2% στο 19,6%

3. Το ποσοστό αυτών που δηλώνουν εισόδημα από 10.000 έως 20.000 ευρώ μειώθηκε από το 25,1% στο 23,7%

4. Το ποσοστό αυτών που δήλωσαν εισόδημα από 20.000 έως 50.000 ευρώ μειώθηκε οριακά από το 15,7% στο 15,1%

5. Εισόδημα από 50.000 έως 75.000 ευρώ δήλωσαν μόλις το 1,3% των φορολογουμένων. Στην περιοχή των 75.000 έως 100.000 ευρώ είχαμε οριακή αύξηση από το 0,3% στο 0,4% ενώ αντίστοιχη μεταβολή καταγράφηκε και στους έχοντες ατομικό εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ…

Γενικό συμπέρασμα αφού δεν υπάρχουν πλούσιοι στην Ελλάδα… η εισοδηματικά «μεσαία τάξη» εξακολουθεί και παραμένει το βασικό υποζύγιο του φορολογικού συστήματος.»

Τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα προκαλούν δέος και θολώνουν την εικόνα. Μόνο το 17% των φορολογουμένων δηλώνει ετήσιο εισόδημα άνω των 20.000 ευρώ, ενώ το 40% δηλώνει εισόδημα κάτω των 5.000 ευρώ… (σαν να λέμε είμαστε σχεδόν οι μισοί στην Ελλάδα για το συσσίτιο της Μητρόπολης και τις τσάντες της πρόνοιας και του Ερυθρού σταυρού).

Μόνο το 15% των Ελλήνων δεν θα επωφεληθεί από το Market Pass που ανακοίνωσε παραμονές Χριστουγέννων ο πρωθυπουργός… όλοι οι άλλοι είμαστε υποτίθεται για το… καλάθι-καπαμά.

Με λίγα λόγια, αυτό το 17%-20% των μεσαίων εισοδημάτων (ελεύθεροι επαγγελματίες, έμποροι-καταστηματάρχες κλπ) σηκώνει μόνο του ΟΛΑ τα φορολογικά βάρη.

Και μιας και εκλογές έρχονται όσοι δεν βαυκαλίζονται με τα διάφορα pass και επιδόματα-καπαμά θα τους χαϊδέψουν πάλι τα αυτιά με την ανάγκη «διεύρυνσης της φορολογικής βάσης» δηλ. με λόγια του αέρα που πάνε πολλές δεκαετίες πίσω. «Είναι καιρός κάτι να γίνει και τώρα είναι η ενδεδειγμένη περίοδος…»

Κι όλα αυτά ενώ το νέο έτος μπήκε δυναμικά με νέες αυξήσεις και είμαστε μιαν ανάσα από το 50% οι αυξήσεις τιμών σε βασικά τρόφιμα στην Ελλάδα (!!) σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat (η Ισπανία ήδη προχώρησε σε άμεση μείωση του ΦΠΑ σε βασικά αγαθά και μείωσης του ΕΦΚ).

Και διαβάζοντας τις περισσότερες αναλύσεις βλέπουμε για άλλη μια φορά να ρίχνουν το λίθο του αναθέματος (οι ίδιοι που ζητούν αυξήσεις στα φάρμακα για να μην στοκάρουν τα ντεπόν για τα παιδιά στα σπίτια τους λέει οι γονείς…)  στους «φοροφυγάδες» και όχι στο κράτος το οποίο πληρώνουμε όλοι και που θα έπρεπε να εγγυάται την ισονομία, την δίκαιη κατανομή των βαρών και την ίση μεταχείριση.

Μόνο και μόνο αυτή την υπόθεση να κάνει κάποιος μη φοροφυγάς, αντιλαμβάνεται ότι μάλλον είναι το κορόιδο της υπόθεσης. Κορόιδο επίσης προσπαθεί το κράτος να πιάσει τον ελεύθερο επαγγελματία, που έχει ξετιναχτεί από τη δυσθεώρητη αύξηση του ηλ. ρεύματος, όταν δεν του αναγνωρίζει όλα τα έξοδα που κάνει και επιπλέον τον φορτώνει με πρόστιμα για τη δική του ασφάλιση, όταν αδυνατεί να την καταβάλει.

Έτσι λοιπόν με τη σειρά του προσπαθεί να λειτουργήσει ως «ο σώζων εαυτόν σωθήτω» και γίνεται σε φορολογικό επίπεδο ΄ο κλέψας του κλέψαντος΄’ (σου λέει σου δίνω εγώ τους φόρους μου κι εσύ μοιράζεις αλόγιστα σε επιδόματα και pass, με κριτήρια τα οποία είναι πραγματικά για γέλια προκειμένου να έχεις εκλογική πελατεία και να το παίζεις ωραίος…)

Άλλα και το κράτος κάπου δείχνει να βολεύεται αφήνοντας τους πολλούς να κάνουν τις κουτσουκέλες τους για να κάνει τη δουλειά του «επί των χοντρών πακέτων», ώστε να έχει στο τέλος την δικαιολογία ότι «όλοι μαζί τα φάγαμε…» και στέλνουμε τον λογαριασμό στην κοινωνία.

Οπότε περιμένουμε να δούμε τι κυβέρνηση και πότε θα προκύψει… από αυτές και τις αμέσως επόμενες εκλογές  και αν θα πατηθεί φρένο επί μακρόν στην οικονομική δραστηριότητα με υπηρεσιακή κυβέρνηση, με την ευχή να βοηθήσει ο Θεός, να μη βρουν ευκαιρία μέσα στην ακυβερνησία και δημιουργήσουν κάποιο επεισόδιο οι απρόβλεπτοι και εκτροχιασμένοι «απέναντι» (και δεν το γράφουν μόνο οι εγχώριοι αναλυτές αλλά και ξένες εφημερίδες).

Και βέβαια τότε θα έρθει και ο… τελικός λογαριασμός της σημερινής οικονομικής κατάστασης των υποτιθέμενων «γαλαντόμων επιδομάτων «(ΕΛΛΑΣ pou pass)»

Υποσημειώσεις:

* Κατά τους αρχαίους Έλληνες ύψιστος προορισμός ήταν η ευημερία της πόλης-κράτους, του συνόλου δηλαδή γιατί χωρίς αυτή δεν υπήρχε ατομική ευτυχία κι ευημερία, ενώ στους Νεοέλληνες ισχύει το άκρως αντίθετο.

* Φοροληστεία όταν η φορολόγηση υπερβαίνει το 10%, για να θυμηθούμε και το φόρο «της δεκάτης».

* Φυσικά ούτε λέξη για αυτούς που χρωστάνε δισ. στο κράτος, ούτε πληρώνουν, (ούτε διακανονισμό κάνουν) και δεν τους αγγίζει κανένας.

Όλη η ιστορία της χώρας, μέχρι και σήμερα στην ταινία «οι παπατζήδες» (Πως το λεγε ο μακαρίτης ο Σταυρίδης: …άμα τσεπώσεις 500 εκατομμύρια λέγεται σύμβασις και δέχεσαι συγχαρητήρια… Κι άμα μπλεχτείς με τα δισ και με τα τρισ λέγεται εξαγωγή συναλλάγματος και χρααααπ   παίρνεις το παράσημο).

Κοινωνία ένοχη παλιοκοινωνία
είσαι σκάρτη και άπονη και μες στην αδικία… (που τραγουδούσε και ο Στελλάρας).
Καλή χρονιά και έξω φτώχεια!
 

222 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Στοιχεία του 20.Μετά από δυο χρονια μετά από την πανδημία και ένα πόλεμο που ακόμα εξελίσσεται στην ήπειρο μας,έκανε τόσα πολλά η κυβέρνηση και καταντήσαμε να μην βρίσκουμε δωματιο για διακοπές;Μπράβο!!!!

 2. Καλα ρε παιδιά;Πως αυξάνονται τα φορολογικά έσοδα;Χωρίς καμία αύξηση φόρου,αντίθετα πολλοί μειώθηκαν.Να δηλώνουν τόσα λίγα από την άλλη.Κάποιος δεν μας τα λέει Καλα η θέλει να τα πει όπως θέλει.

 3. Που θα συνεχίσει το θεάρεστο έργο του Μητσο-απατεωνάκη… Και η ζωή συνεχίζεται.. Εκλογές κοροϊδία οπως πάντα… Ψηφίζοντας ο χαζός Έλληνας.. Απλά μια αλλαγή.. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, τσιπρας,.. Απλά ενναλασουν τα πρόσωπα που συνεχίζουν την ίδια πολιτικη..και ο κόσμος νομίζει ότι άλλαξε κόμμα. . ΈΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΌΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…ΤΟ ΝΑΤΟ, Η ΑΜΕΡΙΚΉ, Ο ΣΟΙΜΠΛΕ, Ο ΣΒΑΟΥΣ, Η ΜΕΡΚΕΛ…χωρίς χιλιοστό παρεκκλιδη η αντίδραση.. Και οι 300 από αυτούς παίρνουν εντολές. Προτεκτορατο της Αμερικής είναι η Ελλάδα, κάνεις δεν κάνει κουμάντο πάρα μόνο αυτή.. ..από το 1960 δεσμευμένα όλα, στους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ.. έτσι… Προοδευσαμε πήγαμε μπροστά…. Ξεπουλωντας τα πάντα. Και δεσμεύοντας την Ελλάδα για 100 χρόνια. !!. Ο ένας συνεχίζει από κει που στανατησε ο άλλος.. Πρεπει να φάνε και άλλοι… Καμία διαφορα και οι 300..κλεφτες

  • Έχεις σκευτει αν υπήρχε Ελλάδα σήμερα χωρίς τους πολιτικους;Μετά την Χούντα έφτιαξαν μια χώρα μέσα σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς,στον πυρήνα των αποφάσεων.Γνώρισε την μεγαλύτερη ανάπτυξη στην ιστορία της και από ψωροκώσταινας έγινε παράδειγμα για τους γειτωνες μας.Από εκεί που οι Έλληνες ήταν μετανάστες έγιναν χώρα που έρχονται μετανάστες.Όλα αυτά παραλαμβάνοντας από τους χουντικούς μια διαλυμένη χώρα και ταπεινωμένη από την Τουρκία στην Κύπρο.Οδό για το ΝΑΤΟ δες ρε τις χώρες που ήταν εκτός τι έπαθαν και πως παρακαλάνε να μπουν σήμερα .Να είμαστε περιφανή για τι χώρα μας ,μια τόσο μικρή χώρα,που έχει καταφερει τόσα πολλά ,ξεκινώντας από το μηδέν.

 4. Και βλεπωντας την γριούλα που πέθανε… Συλλαμβανοντας την που πουλούσε τερτιλικια για να Ζ ΗΣΕ …..μπιπ……….. Ενώ… Η Αθήνα έχει γίνει Πακιστάν, Αφγανιστάν με τους 100αδες Πακιστανόυς, αφγανους, και όλες τις σκύλο ράτσες, του κόσμου, να πουλάνε παράνομα, παράνομα προϊόντα.. Ανενόχλητοι.. ΈΝΑ ΜΟΝΟ ΈΧΩ ΝΑ ΠΩ φτου σας ξεφτυλισμενοι..

  • Ξεχνάς ότι και η γριούλα μετανάστρια ήταν πρόσφυγας.Όπως συνέλαβαν αυτή κάθε μέρα συλλαμβάνουν εκατοντάδες.Δεν πέθανε από καμία κακουχία,ούτε πεινασμένη.Μην φτιάχνετε ιστορίες.Την σύνταξη που της έδινε το Ελληνικό κράτος χωρίς να έχει δουλεψει εδώ,προσπαθούσε να αυξήσει.Είχε παιδιά και οικογένεια που δούλευαν κανονικά.

  • Ποιον θα υποστηριξεις? Πες μας ποιος ειναι αυτος ο εντιμος ο καλος που πιστευεις. Θα ερθει η ωρα που θα πας για ψηφο. Μη μας πεις ακυρο η λευκο, την ευκολη απαντηση. Θελω να πιστευω πως εισαι πολιτικο ον οπως ειπε κι ο αρχαιος ελληνας σοφος μας. Για πες.
   Εχε υποψη σου οτι με τον Τσιπρα το μεταναστευτικο θα φουντωσει. Εχει δηλωσει τις προθεσεις του. Θελει να ειναι ο καλος κι ο αρεστος στη γειτονια της Ευρωπης και στις ΜΚΟ…. Γιατι αραγε….

 5. Πάλι θα τρέχετε πίσω από τους πολιτικούς γυρολόγους που θα πάρουν τους δρόμους με ταξίδια και υποσχέσεις για νοσοκομεία σχολεία δρόμους κλπ.παλι θα πάτε η αγέλη των προβάτων να ψηφίσετε τους 300 λύκους με τους παχυλούς μισθούς και τα πολλά προνόμια. Και ακομη μεγαλύτερα στους απατεώνες της Ευρωβουλής. Και μην λέτε πως πεινάτε δεν έχετε νοσοκομεία δρόμους σχολεία φάρμακα θέρμανση και τα βασικά αναγκαία είδη .

 6. Διότι από οικονομικά είσαι στουρνος… Κοιτάς τον τουρισμό που τυχαία πήγανε καλά, γιατι οι τουρίστες που ήρθαν ήταν οι ακυρωνενες κρατήσεις τους την εποχή που βούλιαξε όλη οικονομία,, από το λοκντσουν με απαγορεύσεις πτήσεων κτλ.. Ξέρεις πόσοι κατά στράφηκαν, οικονομικά σε 2 χρόνια, πόσοι πήγαν φυλακή για χρέη,.. , Η Ελλάδα παρουσίασε το μεγαλύτερο έλλειμμα, ύψους 17,4% του ΑΕΠ της, τη διετία 2020-2021 μεταξύ των χωρών της Ε.Ε.  και το 2022 πάλι θα εκλείσε με έλλειμμα… Ψιλά γράμματα.. Για τους αδαείς όπως εσύ..

  • Καταθέσεις στις τράπεζαν μειώθηκαν;Αυξήσεις στους μισθούς και καλύτερες συνθήκες εργασίας είχαμε;Καλύτερες συντάξεις;Μειώσεις φόρων;Είναι κάτι ψέματα απο αυτά;Είχαμε ποτέ καλύτερη άμυνα;Ποσό καιρό είχες να δεις διορισμούς εκπαιδευτικών;Διορισμούς κανονικούς και όχι αναπληρωτές;Έχεις παιδιά στο σχολείο;Μέχρι ποτέ είχαν κενά απο έλλειψη καθηγητών;Φέτος είχες;Εγώ δεν σε λεω αδαή.Μάλλον τύφλωση έχεις.

   • Μιραντα……εκει στην παΝΔημθα εχετε 2 τυπους ψηφοφορων…
    Οι μεγαλοαστοι,πλουσιοι και οι ΗΛΙΘΙΟΙ….
    τσεκαρε τον λογ/σμο σου και θα δεις σε ποιον απο τους 2 ανηκεις!!!!ΜΙΡΑΝΤΑΑΑΑΑ

   • εγώ δεν έχω δεί καμία αύξηση στον μισθό μου, μόνο στους λογαριασμούς μου και τα προϊόντα των σουπερμάρκετ και δεν φταίει ο πόλεμος στην Ουκρανία για αυτό, απλά είναι δικαιολογία. Επίσης έχω παιδιά στο σχολείο και πληρώνω το 70% του μισθού μου σε φροντιστήρια ενώ έχουμε δωρεάν παιδεία από την Κεραμέως και δωρεάν υγεία από τον Πλεύρη χωρίς να έχουμε καν νοσοκομείο. Εσύ έχεις τύφλωση και οφείλεται στην έλλειψη

 7. Πάντως όποιος ξέρει από οικονομικά,, και τι σημαίνει έλλειμμα,.. Και τις επιπτώσεις αυτής της πολιτικής στις τσέπες των Ελλήνων,, θα καταλάβει ότι ήταν η πιο καταστροφική.. 3 ετια..για τους Έλληνες επί Μητσοτάκη.. Η Ελλάδα παρουσίασε το μεγαλύτερο σωρευτικό έλλειμμα, ύψους 17,4% του ΑΕΠ της, τη διετία 2020-2021 μεταξύ των χωρών της Ε.Ε. και το 2022 με έλλειμμα έκλεισε και μάλιστα με δίδυμα ελλείμματα της οικονομίας,και προϋπολογισμού γεγονός που συμβάλει στο περισσότερο
  Δανεισμό.. Της Ελλάδας.. Η μάλλον θα προχωρήσει σε ξεπουληματα εδαφικων κυριοτητων, Αιγαίου, ΔΕΗ, για να ξεχρεώσει… Το σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα ζει πλέον με δανεικά.εκκατομυριων . Που θα πληρώνει ο Έλληνας πολίτης .για 200 και τα παιδιά μας – αν ζουν ακόμα ΕΛΛΆΔΑ .και τα δισέγγονα ΜΑΣ.. οι πολιτικοί έχουν εξασφαλίσει το μέλλον των παιδιών τους ειδικά ο Μητσοτάκης στα πιο ακριβά πανεπιστήμια εξωτερικού , με εκκατομυρια διδακτρα το χρόνο και με προίκα ακίνητα που πήρε από τις μίζες κσι τα ποσοστά ποσών εσαει.. Μια ζωή από τις πωλήσεις της ΕΛΛΑΔΟΣ..

 8. Πάμε στο κόστος ενέργειας και τροφίμων… Το πέτυχε η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την πολιτική του ,αυτό που πέτυχε είναι να είναι  η η ακριβότερη ΕΛΛΆΔΑ στο κόστος ενέργειας,στην ΕΥΡΏΠΗ. μια χώρα γεμάτο με λιγνίτη που θα ήταν αυταρχης.. Ξεπουληθηκε η ΔΕΗ,απαγορεύτηκε η εξόρυξη υδρογονανθράκων,,.ΑΠΟ ΤΟΝ ΊΔΙΟ και έγινε εξαρτημένη από το φυσικό αέριο άλλων χωρών,, ΑΜΕΡΙΚΗΣ και μάλιστα το ακριβότερο.!!! Συγχρόνως ο κουλης μοιράζει κάποια επιδόματα για τους αφελείς.. Και food pass

  • Ζεις στο κόσμο σου.Το φθηνότερο ρεύμα πληρώνει ο καταναλωτής στην Ελλάδα.Δες τον φετινό σου λογαριασμό και τον περσυνο τους ίδιους μήνες και πες μας.Καλα τα παραμύθια αλλά είπαμε δεν είμαστε όλοι ΣΥΡΙΖΑ η τα συνετερακια του της ΧΑ.

   • Μάλλον ζείς σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης εκτός της Ελλάδας. Για εξήγησε μας πως γίνεται οι υπόλοιπες χώρες να πληρώνουν 6,8,12,14,15,40.50.65. μέχρι 190€ η Ιταλία για την Μεγαβατώρα και στην Ελλάδα 228€. Αν υπολογίσουμε και τον κατώτατο μισθό, δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

    • Ποσό πληρώνει ο Ιταλός στο Ρεύμα και ποσό εσυ;Μην παίζεις με νούμερα .Έλα στο πραγματικό κόσμο.

 9. Τελικά πόσο αφελής, πρόβατο είναι ο ελληνικός λαός
  Και πόσο λαμογια αυτοί που διοικούν… Για να ρίξει στάχτη στα μάτια,.σπέρνει κάτι επιδόματα,, της φτώχειας. Ενώ οι αποδοχές του ΑΝΕΒΑΊΝΟΥΝ σε δις. από τις πωλήσεις και άδειες ανεμογεννητριών .. Σε όλη την Ελλάδα το 2021, όπου την κατέκαψε.και τις συμφωνίες με Το Νάτο..για απαγόρευση εξορυδγς υδρογονανθράκων… Γιατι.. Για να παίρνει μίζες..από κάθε κιλοβατώρα η ανεμμογενητρια.. . Δεν είναι τυχαία η φτωχοποιηση που οδηγεί την χώρα. εχουμε τον μικρότερο μισθό στην ευρωπαϊκή ένωση (700 βασικός!! οταν πληρώνουμε το ακριβότερο ρεύμα, ιδιώτες και επιχειρήσεις, ξενοδοχεία. Κτλ.. Περιμενε πως θα εκτιναχθουν οι τιμές στα τρόφιμα, στα εστιατόρια (4€το σουβλάκι) αεροπορικά εισητηρια. κρατήσεων στα ξενοδοχεία το 2023-2024λογω αύξησης ρευμάτος, αγαθών…αυτα κάνει για τον τουρισμό. Δηλ καταστροφή
  ..και λένε στο λαό πάρε 10% εκπτωση ψίχουλα και να λες ότι είναι καλάθι νοικοκυράς…
  Food pass,ουσιαστικά είναι ένα δελτίο τροφίμων σοβιετικής Ένωσης, η Αλβανίας του Χότζα.. Απατεωνες

 10. Συνεχίσουμε με μυστικές συμφωνίες με τους Τούρκους, τρώγοντας στο ιδιο τραπέζι.. Μπακλαβά. Και μετά.. Ρίχνουμε στάχτη στα μάτια του κόσμου με εξξαγελιες περί.. Της αμυντικής πολιτικής… Η συμφωνία με τους Τούρκους και ΝΑΤΟ είναι η αποστρατικοππιηση της χώρας..αυτο συμφωνήθηκε και με τους Τούρκους. . Με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, που πλήρωνε ο ελληνικός λαός.. Μειώθηκε το απόθεμα..
  Με τι έχουμε αντικαταστήσει όλα όσα στείλαμε και πιθανόν εξακολουθούμε να στέλνουμε στην Ουκρανία;με τίποτα. Γιατί αυτός εινσι ο σκοπός.. Σε ενα πόλεμο που δεν….. Τελειώνει… Γιατι τους ωφελεί στα γεωπολιτικά, οικονομικά σχέδια τους… Γιαυτο τίμησαν τον Μητσοτάκη στο κοινουβουλιο των ΗΠΑ… γιατι βοηθάει τα σχέδια της Αμερικής., όχι της Ελλάδας,, εκτός τα δις στην τζεπη του. Από το ΝΑΤΟ κάπου μερικά δις . Ο Έλληνας πληρώνει όμως τις κυρώσεις του πολέμου… Χ€€στηκε πατωκορφα ο Μητσοτάκης… Για την Ελλάδα και τους ελληνες

  • Αυτά μόνος σου τα σκευτηκες η στα είπανε;Νοιζεσαι εσυ και πι όμοιοι σου περισσότερο από εμάς και τον πρωθυπουργό για τη χώρα μας;Περαστικά.

 11. ότι η ΕΕ και το ΝΑΤΟ σιωνοκρατούνται.και οι πρωθυπουργοι είναι πιόνια της ατζέντας τους..
  όλοι αυτοί οι πολιτικοί εργάζονται για να αποκομίσουν προσωπικά, οικονομικά και πολιτικά οφέλη αγνοώντας το Εθνικό συμφέρον..

  Εξαλου ποτέ δεν βγαίνουν δημοκρατικά αλλά με νοθεξες, πλαστες δημοσκοπήσεις..
  Με αποχή που ξεπερνά το 40-55% των εγγεγραμμένων εκλογέων, με Ελληνοποιήσεις της κακιάς ώρας, με εξαγορά ψήφων και καταμέτρηση των αποτελεσμάτων από εταιρείες που χρησιμοποιούν ειδικό λογισμικό και με ΜΜΕ που αποκρύβουν ή διαστρεβλώνουν την αλήθεια,..

 12. 18 Μαρτίου ημέρα διοργάνωσης κατα του ρατσισμού κσι του φασισμού.

  Συμφωνώ και εγώ… Φτάνει ο ρατσισμός κατά των ΕΛΛΉΝΩΝ που πληρώνουν φόρους, ενφια, φόρους πάνω στους φόρους,, του ρεύματος… Φόρους ακίνητης, φόρους κινητής περιουσίας… Φυλακή στις μη έχοντες άδεια στις γριούλες που πουλάνε…γθα να ζησιυν…ΠΌΣΑ ΈΧΟΥΝ ΠΆΡΕΙ ΟΙ …ΕΣ ΜΚΟ… του Αβραμόπουλου, του Μητσοτάκη,, του ΜΗΤΑΡΑΚΗ να φέρνουν και να στηρίζουν λαθρο….. και να βάψουν προτεραιότητα στα νοσοκομεία,,,τους λαθρο.. Βεβαια δις μίζες για Hotspot, σίτιση.. Και νόμιμη δούλευα. εσύ ας πεθαίνεις μαλ@κ..ελληνα χωρίς δικαίωμα προτεραιότητας στα νοσοκομεία. Κσι με 700 ευρ βασικό.. ΣΥΜΦΩΝΏ ΦΤΆΝΕΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ… αλλά ξέχασα αν πηγαίνεις ενάντια στο κομουνιστικο καθεστως Μητσοτάκη.. Κάτι σαν ΚΙΜ ΚΓΙΟΝΓΚ… (η νέα Δημοκρατία τίτλος που κολλάει.. Αφού είναι καπιταλιδτικο κομουνιστικο κόμμα ή ΝΔ ).. Σε βάζουν φυλακή..Η ΣΕ εξοντωνουν.. Αν βιάζουν την κόρη σου.. Πακιστανοί αθωωνονται… Η σου παίρνουν τα σπίτια που ΕΧΤΙΣΕΣ 50 χρόνια και τα δίνουν ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ

 13. δε σημαινει οτι ειναι πραγματικοτητα. Συμφωνω οτι καποα ειναι αληθινα αλλα οχι κι ολα. Οι λογιστες ξερουν. Ε τω μεταξυ, δε βρισκεις θεση σε προορισμο. Ολα γεματα, στην Αθηνα ολα τα εστιατορια οι ταβερνες φουλ, τα εμπορικα μια ουρα 3 χιλιομετρα να αγανακτεις…
  Δεν καταλαβαινω.

 14. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΛΈΦΤΗΣ,(ΝΔ) -ΑΠΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ(ΣΥΡΙΖΑ)

  «..ΣΤΗΝ ζωη δεν κινδυνευεις απο τους επαγγελματιες κλεφτες…Ο επαγγελματίας κλέφτης θα έρθει να κλέψει, δεν θα σε σκοτώσει. Ο ερασιτέχνης θα έρθει να κλέψει και να σε σκοτώσει…»,
  Ανδρέα Δρυμιώτης
  ( συμβούλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη ) !!!!!!!!!!!
  πορισμα ..ψηφιζωντας επαγγελματιες κλεφτες δεν κινδυνευετε…
  Τους επαγγελματιες κλεφτες μην τους φοβαστε δεν θα σας σκοτωσουν
  Θα κλεψουν σας θελουν ζωντανους να δουλεψετε να πληρωνετε φορους για να σας ξανα κλεψουν …

 15. οι κανονικες ειδησεις:
  ελλειψη φαρμακων –
  14 ευρω το κρεας..
  1,8 το ψωμι
  1,7 η ζαχαρη
  250 ευρω η κιολβατωρα
  οι θανατοι απο τα εμβολια ..αυξανουν–χωρις να ξερουν που οφειλονται!!
  σκανδαλα αβραμοπουλου ..
  παιδεραστεια σε καθημειρνη βαση ,απο μελη ΝΔ ,χωρις να λενε ονοματα..μονο αρχικα ονοματα ολης της λιστας των 203!!
  παρακολουθησεις πολιτων και συγκαλυψεις απο τις εταιρειες
  κομπινες ΜΚΟ ..με μπλεγμενα στελχη της ΝΔ πολλων εκκατομυριων

  οι ειδησεις απο τα πετσοταισμενα με δις ΜΜΕ της κυβερνησης
  αδαμαντιδης και κοκαινη
  πατερ αντωνιος και κιβωτος
  χαμογελο παιδιου
  χριστουγεννικατικες εκδηλωσεις
  πρωτοχρονιατικες εκδηλωσεις..
  δωρα..10% εκπτωση ..καλαθι νοικουριου..αυξηση μισθων./.κατ α10 ευερω!!επιδοματων βενζινης..10 ευρω μηνα/….ΟΛΑ ΚΑΛΑ!~!!!!!!!

 16. ακομα και οι πουλημενοι δημοσιοκαφροι φασκελωνονται για τα 5 εμβολια που κανανε..

  «Αν πας πουν και για τα εμβόλια, εγώ έκανα πέντε», και εριξε μια μουντζα στον ευαυτο του!!
  δεν ξέρουμε πόσο αποτελεσματικά ήταν τα φάρμακα και τα εμβόλια για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού
  https://www.facebook.com/watch/?v=920724008927049

 17. .. Η γριούλα είναι πραγματική πρόσφυγας από ένα πόλεμο Τούρκων… Αυτούς που υποστηρίζει τώρα ο προδότης Μητσοτάκης, πάλεψε να επιβιώσει, ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΑΝ ΜΚΟ ΤΌΤΕ πάλεψε αγωνίστηκε 60 χρόνια.. Για να την πάνε 90 χρόνων με χειροπέδες στο τμήμα.. Ξεφτλιδτικε πριν πεθάνει..από την χούντα Μητσοτάκη κΕνώ στους σημερινούς λαθρο.. Πληρωνει δωρεάν ρεύμα, διαμονή και φαγητό??

 18. Είναι αλήθεια ότι ο Τσιπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ εμαθαν ότι είναι για πρώτη φορά κοντά να γυρίσουν τα μάρμαρα του Παρθενώνα και έχουν τρελαθεί;Θα κάνουν πορείες να μην έρθουν;Τόσο μίσος πια για τη χώρα μας;

 19. Είναι αλήθεια ότι πολλοί κάνετε σχόλια ενώ βρίσκεστε σε διακοπές εκτός νησιού;Σαν και εμένα δηλαδή.Φτωχια μεγάλη και ανεργία έχουμε.Κάθεστε και κουράζεστε να μας πισετε ότι υποφέρουμε κες και ο καθένας δεν ξέρει πως περνά σπίτι του και αν ήταν καλύτερα με Τσίπρα η τώρα.

  • είσαι για διακοπές και σχολιάζεις τα πάντα σε όλες τα τοπικά μέσα; Σου το ξαναείπα, έχεις πρόβλημα !! Πάσχεις από …. Αντε μπράβο μήπως και σταματήσεις επιτέλους να μας (τα) ζαλίζεις. Άντε βρέ….καλά να περάσεις.

  • στην χώρα δεν θα άφηνε χωρίς βασικά φαρμακευτικά σκευάσματα τους πολίτες εδώ και ενάμιση μήνα,ενώ παιδικά φάρμακα για δύο μήνες .πιο ανήθικοι πιο ευτελείς δοσίλογοι μπάσταρδοιι δεν έχουν υπάρξει…αυτό που γράφει ο Γιάννης προέρχεται από άρθρο της Χριστουγεννιάτικης Καθημερινής .ποτέ μου δεν ψήφισα Χ Α.αλλα ξεπέρασε αυτό το κοτέτσι και την Βενεζουέλα που κάποτε χλεύαζε .ουστ ανήθικοι δρόμο απ την χώρα μας…

    • Compreux ειδικά με το πράσινο χρώμα…έχετε?

     Να ανταλλάξουμε φάρμακα όπως κάνανε παλιά ,ξέμεινε μια καρτέλα αρντάν απ την Θεία μου την Μαριγούλα.

  • Αντε για να τελειωνουμε, γιατι πολυ "μωραι παρθεναι" κυκλοφορουν...

   Χρυσες Αυγες ανεβαζουν αυτοι που ανηθικα εκμεταλευονται την προσωρινη εξουσια τους και πλουτιζουν, η φτωχεια των υποκριτικων food pass, η Δικαιοσυνη που δεν τιμωρει τους επιλησμονες πολιτικους και μη («αδιευκρινιστα», Siemens, Novartis, Noor one κλπ), η Δημοσια Ασφαλεια που γινεται βραχιονας εξουσιας κατα αντιπαλων, η στυγνη εκμεταλλευση εργαζομενων, η καταρευση του δημοσιου κοινωνικου συστηματος υγειας χαριν φιλων, κλπ κλπ. Και οχι ο αντιπολιτευομενος λογος, που καμια φορα μπορει να ειναι υπερβολικος μα ειναι απαραιτητος.

   • Απορία δηλαδή τώρα εσυ λες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδιος με τη ΝΔ αφού ξέρεις τόσα σκάνδαλα εσυ αλλά αυτοί δεν τα βρήκαν να βάλουν κάποιους φυλακή να μας απαλλάξουν;Τελικά ούτε εσένα δεν φταίει κανένας φασίστας απλά οι κακοί πολιτικοί σωστά.Μας επίσες.Κάτι έτσι μην τρελαθούμε τελείως.Η αντιπολίτευση κρίνει και κατακρίνει σκληρά αλλά από την άλλη έχει και προτάσεις για το πως θα το έκανε αυτή καλύτερα .Έχεις ακούσει η λες κάτι τέτοιο εσυ αγανακτισμένε φίλε;Ξέρεις στη πολιτική υπάρχει η σύγκριση και διαλέγεις τον καλύτερο.

 20. Εσυ φίλε που ψηφίζεις ΧΑ ποια είναι η διαφορά σου με το ΚΚΕ και δεν το ψηφίζεις μπορείς να μου πεις;1,2,3.Σε τι διαφέρεις;Δεύτερο ο Κασιδιάρης γιατί έφυγε από τη ΧΑ;Τώρα τι θα ψηφίσεις;Τη ΧΑ η τον Κασιδιάρη και γιατί;Απλές ερωτήσεις μπορείς να απαντήσεις η μπα;

 21. Στην ψευδαυσθηση σου ότι.. Παίρνεις 800 ευρώ.. Και ότι είναι ο πραγματικός μισθός,, αν αφαιρέσεις τα έξοδα διαβίωσης., κόστους, κτλ.. Ο μισθός σου είναι 300 ευρώ ηληθιε.. Απλά τώρα στον αύξησαν με την αύξηση κσι πήγε στα 320?!!αν αφαιρέσεις δηλ τα έξοδα διαβίωσης. Τοσο πονηρός ο ΜΉΤΣΟ ΤΑΚΗΣ… δεν μειώνει μισθό.. Αυξάνει φόρους.. Ρεύματος, ΦΠΑ, τροφίμων.. Και είναι σαν να σου κόβει τον μισθό μισθό εφόσον στα, παίρνει.. Με το γάντι!!Και όλα καλα για τα πρόβατα. Αλλά ξέχασα σε ταΐζουν ο μπαμπάς και η μάμα….αλλα και μόνος σου που είσαι σαν αγόρι στην ηλικία σου δεν θες να βγεις να διασκεδάσεις..,, δεν θα αγοράσεις τις κρεμουλες σου, τα εσώρουχα σου… Τα κομπινεζιν.. (υπάρχουν και για άντρες στο hondos. Μη .)Η σου τα αγοράζει.το έτερον αγόρι? ..

 22. Ρε miranta.. Πρόβατο παραφουσκωμενο από τον σανό. Κοντεύεις να σκάσεις..

  Όχι δεν μπορείς να στήσεις πάγκο κσι να πουλάς.. Ούτε να κλέβεις το κράτος γιστι η ΑΑΔΕ ΜΕτο νέο σύστημα απολυταρχθας θα σε τσιμπήσει.. Πάγκους παραμαγαζα και κλέψιες η βιασμούς ανηλίκων από » πρόσφυγες…!! Και Μέλη της ΝΔ κατεξακολουθηση και κάθε μέρα μπορούν να κάνουν μόνο ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ, Η ΜΚΟ.. ΟΙ ΛΑΘΡΟ..
  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ.. Αλλά να δρουν να κλέβουν, να αρπάζουν, να κάνουν παρανομίες δις… Η κυβέρνηση κσι οι Λαθρο.. ΌΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΠΟΛΙΤΕΣ. υπάρχουν δύο σταθμά… όπως βλεπεις..

  • Που ζεις;Ακόμα τέτοια σου λένε;2023 και κανείς αντιπολητευση του 90;Ναι όλοι οι κακοί είναι ΝΔ και οι καλοί οι άλλοι.Ασχολησου με κάτι άλλο και άσε την πολιτική.

 23. Προς miranta.. No2.. Τους λαθρο αφγανους επί 5 χρόνια δεν τους μαζεύουν από την ομόνοια..

  Την άδεια που την βρήκαν… Κσι ποτέ έγιναν Έλληνες πολίτες, που ακόμα ψάχνουν να βρουν από διάβολο χώρα ειναι όλοι τους, Πόσες Ελληνίδες διαμαρτυρονται… Και δεν μπορείς να κυκλοφόρησουν λόγω βιασμού.. Όταν νυχτώσει.. ΔΕΝ ΜΆΖΕΨΑΝ κανεβα… Καταλαβαινεις . Την διαφορα,.. Πόσα πσιρνουν από τις ΜΚΟ.. δήμαρχοι όπως ο ΔΗΜΑΡΧΙΣ συγγενής του ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ… υπέρ των λαθρο….αυτός είναι ο ρατσισμός καρά των Ελλήνων
  Και στην ουσία,,.. Θα μπορούσε να απομακρυνθεί η να συλληφθεί.. Η γριούλα 92 χρόνων χωρίς διαπόμπευση και χειροπέδες…… Αυτή είναι η διαφορά…. Εντωμεταξύ συμφωνείς… Με σύλληψη γέρων.και διαπόμπευση..Ελλήνων πρισφυψω. .!! . Αλλά δεν συμφωνείς να διωκουν παράνομους.. Χμμμ… Τελικά ποιος πιο φασιστες είναι Ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ.. Η χρυσή αυγή.. Που την θυμήθηκατωρα Που αναποδυγυριζε πάγκους ΛΑΘΡΟ.

 24. Προς miranta.. Κοιμάσαι όρθια.. Ενώ ο Μητσοτάκης τρώει μπακλαβά με τον ερντογαν

  Και τα χουν βρει.. Απλά παρακολουθεί τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.. (ναι, ναι.. Παντα δεν ξέρει ότι παρακολουθειται…οταν από καλύπτεται. .χαχα) κσι ο λόγος που παρακολουθεί εινσι να μην κάνει καμία κίνηση ο αρχηγός κατά των φίλων του των Τούρκων.. Η μοιρασιά έχει γίνει.. Δεν έχει τίποτα να πουλήσει το Αιγαίο.. Εφόσον πούλησε Μακεδονία,. Κτλ… Το χρήμα τον ενδιαφέρει… Κοιμήσου εσύ.. Ήσυχη.. Αλλά εκτός τα περιοδικά που διαβάζεις για τα νύχια. ..και την μόδα.και τα συνολακια τι θα ψωνίζεις.. . . Ενημερώσου από κανένα άλλο έντυπο αμυντικής.., γεωπολιτική, οικονομίας.. από εγκύρους αναλυτές Για την Ελλάδα που βρισκόμαστε.. Τι είναι αυτό θα μου πεις… Μόνο που άρχισες το 2022 να ψηφίζεις… Πριν έβλεπες βέρα στο δεξί… Όταν εμείς ενημερωνομαστε και ξέρουμε 30 χρόνια. . Ποιος είναι ποιος,.. Και το έργο επιτελεί. ..

 25. Θεέ μου.Το καινούργιο του Βελόπουλου το ακούσατε;Θα φυτεψει τρίκορφα σιτάρια και θα έχουμε τριπλάσια παραγωγή.Αυτόν τον άνθρωπο τον ψηφίζουν 5 στους 100.Είναι και …περηφανοι

  • εσύ να είσαι περήφανη που ψηφίζεις Κούλη σαν καλό προβατάκι και άσε τους άλλους να παίρνουν δώρο κηραλειφές. Τί ζόρι τραβάς; Και για να μην περνιέσαι έξυπνη επειδή ψηφίζεις Κούλη, με αυτά που μας κάνει και δεν παίρνετε χαμπάρι είστε πολύ χειρότεροι από τους ψηφοφόρους του Βελόπουλου. Ο Βελόπουλος μαζεύει το σιτάρι και δίνει τον σανό στον Κούλη για να σας ταΐζει. Βελάξτε !!! Μπέεεεε μπέεεε !!!

 26. Προς miranta... Για να μην σε στενοχωρήσω και σε αφήσω με απορία

  Θα σου απαντήσω.. Αν και είναι σαν να κανω συζήτηση με έναν άσχετο 18 χρόνο στην πολιτική… Παραπληριφορημενο από την νεοδημοκρατουμενη οικογεβευαξα του, αποβλακωμενο χωρίς να το θελει από τα ΜΜΕ, στερημενο γνώσεων πολιτικών για το γίγνεσθαι.. Κσι με μειωμένο iq εκ γενετής… Στην ουσία σαν να απαντάω σε ένα καθυστερημένα παιδί μου .. Αλλά ΤΕΛΟΣ πάντων..
  Πολυ με την χρυσή αυγη ταχείς βάλει.. Που την έμαθες το πριν 5 χρόνια.. Ενώ υπάρχει από το 1999!!πριν δημιουργηθούν τα εκτρώματα ελιά, ποτάμι, ρυάκι,.. Πολιτική άνοιξη.. Όλα ανθελληνικά εκτρώματα.. Που ξεπούλησαν τα πάντα.. Έμαθες να ψηφίζεις πριν 3 χρόνια και κάτι έγινε.. Η διαφορα του ΚΚΕ, κΑι θα προσθέσω του ΠΑΣΟΚ, του σύριζα, κτλ.. Από την ΝΔ ΚΑΜΊΑ..Η ΝΔ ΠΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ, ανθελληνικό ΚΌΜΜΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ.. διότι η μητσοτκαιικη οικογένεια έχει παράδοση 10ετιων σε αυτό.. Εσυ βρίσκεις καμία διαφορά..?διαφερω από σενα λόγω ηλικίας επομένως λίγο περισσότερο ανεπτυγμένο iq, μόρφωσης, πολιτικής άποψης, άποψης της ζωής,.. Δεν ξεφύτρωσα εχτές όπως εσύ .

  • Δηλαδή εσυ τώρα νομίζεις ότι απάντησες σε αυτό που ρώτησα;Άνθρωπε μου μεγάλος άνθρωπος πως θα μάθουν οι νέοι;Άσε εμένα ,στα παιδιά σου αυτά λες;Κοιτά αν είναι αρχή μπορείς να το προλάβεις να σε πάνε σε γιατρό.Δεν ήξερα να μάθω από ποτέ υπάρχει η ΧΑ.Ο λόγος να ασχοληθώ με την εγκληματική οργάνωση δεν μου τον είπες.Τουλάχιστον γιατί την εγκαταληψατε εσείς οι έξυπνοι και πάτε με τον Κασιδιάρη;Άσχετο όπως σε όλα δεν μπορείτε να απαντήσετε σε τίποτα βρισιές και ιστορίες που σας μεταφέρουν και αναπαράγετε μισές.

 27. Από την ΕΥΠ.. Τα έμαθα… Θες να σου πω και για σενα..?…. Επίσης υπάρχουν και μερικά δημοσιευμένα…σε εφημερίδες, περιοδικά αμυντικών θεμάτων, στατιστικών, οικονομιας..και διάφορες πηγές που δεν μπορώ να σου πω.. .. Γιαυτο.. Ο φίλος σου Μητσοτάκης προσπαθεί να φιμωσει.. Κάθε πηγή…. Όμως ο σωστός αναλυτής, δημοσιογράφος και αναλυτής,.. Τα βρίσκει… Όπως ανακάλυψε και τα 35 δις της καιλη,,. Τις μπίζνες Αβραμόπουλου.. Και τις αποκαλύψεις.. Των παρακολουθήσεων του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ..

 28. Σας αφήνω.. Στην ψευδαισθηση της ευτυχία σας,, εσένα και την Μιράντα.. Να μην σας χαλάω τα όνειρα… Συνεχίστε να ενημερώνεστε έγκυρα και υπεύθυνα από παπαδακη…

 29. Ρεζίλια άτομα της ΔΕΥΑΚ παραιτηθείτε..ούτε απαντάνε στο τηλέφωνο οι άχρηστοι

  Ολόκληρη περιοχή χωρίς νερό,ούτε καν να δώσουν ένα δελτίο στα ΜΜΕ..κοπρίτες

 30. Όχι μόνο είμαι πολιτικό ον… Κσι εσύ είσαι πολιτικό ον αλλά ηλιθιος.. Η δημοκρατία είναι το χειρότερο πολίτευμα διότι ψηφίζουν όλοι οι ηλιθιοι.. Θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος νόμος να ψηφίζουν άτομα με κάποιο iq…. Διότι η χώρα χαντακωθηκε από μ@λλ.ες όπως εσένα,, τον πατέρα σου την μάνα σου.. (νεοδημοκρατες, πασοκτσηδες,, ) κτλ..υπαρχει κάποιος πολιτικός που ενδιαφέρεται για την ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…αν ναι πεσμου.. Και θα το σκεφτώ αν ψηφίσω.. Βρε. Ζωντοβολο αφού η ΕΛΛΆΔΑ ΔΙΟΙΚΕΊΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΊΑ.. ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.. τι διαφορα έχει να ψηφίσεις τσιπρα, λεβέντη, Μητσοτάκη.. Και τα υπόλοιπα 300 λαμογια ,.. Δεν υπάρχει πολιτικός πρωθυπουργός ο οποίος θα ανεβει στην εξουσία αν δεν τον ελέγξουν αν είναι δικός τους,, δηλ μασωνος, ανθέλληνας…έχεις ρωτήσει 500 φορές και σου έχουμε απαντήσει.. Μπακλαβά Μιράντα .

  • Μεγάλη διαφορά να μην γίνω όπως ήταν οι γονείς μου επι χούντας.Αλήθεια θα διαλέγετε ποιοι θα ψηφίζουν;Οι άνδρες μόνο η και οι γυναίκες;Ξανθοί η μελαχρινοί;Έτσι να καταλάβουν μερικοί τι ακριβώς είστε φασιστακια.Όσοι βέβαια δεν σας κάνουν θα τους πετάτε στη θάλασσα Φαντάζομαι.Ξέρεις κάτι εσάς σας ξέρουμε,αυτό που με τσαντίζει είναι οι Συριζαίοι που κάνουν τους τυφλούς και κουφούς και δεν μιλάνε.Σας ανέχονται επειδή πιστεύουν έτσι ότι κερδίζετε ψήφους από τους υπόλοιπους.Ντροπή συντρόφια.Αφήνετε τα φίδια για μερικά ψηφαλακια;

  • Νομίζετε ότι είναι ο μόνος άνθρωπος με αυτή τη θέση; Εσυ δηλαδή ως Ελλην απόγονος των Αρχαίων Ελλήνων (;;;;) έμαθες καλά από τους προγόνους σου να βρίζεις; Ωραία μόρφωση κι ακόμη καλύτερη έμπνευση για τους γύρω σου συνομιλητές. Παρακάμπτω την λάσπη ΣΟΥ που είναι μόνο δίκη σου και ρωτάω. Εδώ σου μιλάω. Λες λες λες και για την ταμπακιέρα τίποτε. Ποιον θα ψηφίσεις ύψιστο πολιτικό ον;;;;; Όνομα. Όχι π……..

 31. Κ Μιράντα.. Άψογη η συνεργασία του Μητσοτάκη με τον ερντογαν

  Εντωμεταξύ . Άλλο πρόσφυγας..ρωσσοποντιος Άλλο λαθρομετανάστης… Τζιχαντθστγς Μουσουλμάνος
  … Η αλλιώς
  Συνεχίζουμε στον εξισλαμισμο της Ελλάδας, παραδομενη η Ελλάδα στους μουσουλμάνους..
  από τις 1 έως και  31 Δεκεμβρίου αποβιβάστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα   στα νησιά 1933
  Η πραγματικότητα :
  Από αυτούς 757 στην Λέσβο, 495 στην Κω, 219 στη Σάμο, 169 στη Χίο, 97  έφτασαν μέχρι την Κεά, 60 μέχρι την Καλαμάτα, 71 στη Ρόδο, 27 στην Ικαρία, 22 στη Λέρο και 16 στην Πάτμο. Και αυτά είναι μόνο τα επίσημα στοιχεία. Στην πραγματικότητα η κατάσταση είναι κατά πολύ χειρότερη
  .

 32. Βεβαια έχουμε ισχυρή αμυντική πολιτική (όπως είπε ο κουλης….για να τον πιστέψουν τα πρόβατα.
  Εκτος την συνεχιζόμενη εισροή λαθρομουσουλμανων,Αφγανών, νιγηριανων,.. Μη ελεγχιμενων χωρίς ταυτότητα, ηλικία, κσι μέρος προέλευσης (δεν έρχονται πλέον από εμπόλεμης ζώνες) σημειώστε το παρακάτω επίτευγμα :Κλειστές δομές ΠΛΈΟΝ δεν υπάρχουν, όποιος θέλει να μπει στη χώρα μπορεί να το κάνει όποτε και όπως θέλει, απελάσεις δεν γίνονται και η εισβολή των νέων μουσουλμάνων εποίκων συνεχίζεται χωρίς σταματημό και θα συνεχίζεται και για τα επόμενα 20 χρόνια τουλάχιστον, τη στιγμή που ο ελληνικός πληθυσμός αποδεκατίζεται από την υπογεννητικότητα.
  Το καλυτερο??
  δεν υπάρχουν «κλειστές» δομές. Οι αντινατιβιστές της κυβέρνησης έκαναν νόμο (4636/19) οδηγίες (μη υποχρεωτικές) της ΕΕ του ’11 & του ’13 ξεπερασμένες απ τις εξελίξεις.Βάσει του νόμου, δεν επιτρέπεται η κράτηση των αιτουμένων διεθνούς προστασίας… Οργανωμένο σχέδιο..

 33. Τελικά έχουν μεγάλο θρασσος οι φασιστες της ΧΑ.Έριξαν τον Σαμάρα μαζί με τον Τσίπρα για να πουληθεί η Μακεδονία .Τώρα πολεμάμε τον Μητσοτακη μαζί πάλι συν τον Ερντογκαν να μήπως βγει και ακυρώσουν τις συμφωνίες με Γαλλία και Αμερική να γυρίσουν και τα Ραφαλ να ηρεμίσει ο σουλτάνος.Μια ζωή προδότες.Από τότε που έδωσαν την Κύπρο μέχρι σήμερα φιλοτουρκοι.

 34. Ένα θα σου πω την Ελλάδα την έφτιαξε.. Η χούντα.. Από αεροδρόμια.. Έως βιοτεχνίες…και έγινε οικονομικά ισχυρή..Ο πατακος ερχόταν στην Κω να ελέγξει αν τα χρήματα που έστελνε το κράτος θα γίνουν έργα που προορίζονταν για την Κω αλλιώς.. Φυλακή στους καταχραστες… αφού κατάφερε η Αμερική και έριξε τον Παπαδόπουλο,, έφερε τα φερεφωνα του Και την ξεπούλησαν τα φερεφωνα του ΝΑΤΟ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Παπανδρέου… Και συνεχίστηκε με τους ΓΙΟΥΣ και τους δύο στους Γερμανούς…έκλεισε κάθε βιοτεχνία, κάθε βιομηχανία, κάθε οργανισμός ξεπουληθηκε, ΟΤΕ, ΔΕΗ,ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΑ, ΛΙΜΆΝΙΑ, (ΕΥΔΑΠ ΣΕ ΛΙΓΟ.. ΈΡΧΕΤΑΙ.) παρέδωσε την Κύπρο στους Τούρκους την Μακεδονία,.. . η περιουσία της Ελλάδος δεσμεύτηκε, κατά χρεώθηκε επί ΠΑΣΟΚ. Άλλο τόσο επί τσιπρα, και έφτασε στο αποκορύφωμα με τον ΚΥΡΙΆΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.. (συνεργάτης του ΝΑΤΟ). Τι μας έκανε το ΝΑΤΟ δέσμευσε την εξόρυξη υδατανθρακων, με εντολές του έστειλε το τσουτσέκι όπλα στην Ουκρανία… Και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.. Στο αποκορύφωμα της φτωχοποησης.. Γιαυτο σου λέω εκτός από χαζός, άσχετος είσαι κσι πανηλιθιος

  • Έτσι σου είπαν;Φαντάζομαι δεν έζησες τη χούντα .Ούτε εγώ αλλά εσυ που τα έμαθες;Από τις εφημερίδες τις ανεξάρτητες της Χούντας;Εγω δεν ξέρω να έδιωξε κανένας την Χούντα.Μόνοι τους το έβαλαν στα πόδια όταν οι Τούρκοι πήραν τη Κύπρο.98% δεν είχαν πάρει στις εκλογές;Τι έφυγαν;Αλήθεια ποιος σας τα λέει και τα πιστεύετε όλα αυτά;Όλοι πέρναγαν υπέροχα τότε αλλά δεν την ήθελαν σωστά;Περάστηκα.

 35. Έργα επί…. Χούντας :
  Κατασκευή Φραγμάτων Ηλεκτροπαραγωγής:
  Αλιάκμονος
  Καστρακίου
  Πολυφύτου

  Επέκτασις Θερμοηλεκτρικών Μονάδων:
  Ερετρίας
  Πτολεμαϊδος
  Κατασκευή μεγάλων Γεφυρών
  Μέγδοβα
  Ρυμνίου (Αλιάκμονος)
  Σερβίων (Αλιάκμονος)

  «υπάρχουν ακόμα αυτά η τα ξεπούλησαν????

  • Ακόμα τρώνε οι απόγονοι των Χουντικών από αυτά τα έργα μην ανησυχείς.Εξαλου όλα ήταν υπέροχα τότε.Το λέει και ανεξάρτητος και ελεύθερος τύπος της εποχής.Δεν είχαμε τότε κανένα έγκλημα καμία απατεωνιά,ο κόσμος χαμογελαστός στους δρόμους πανηγύριζε για την Χούντα.Στια εκλογές είχε πάρει 98% έτσι δεν είναι;Αυτά έχω διαβάσει στις εφημερίδες της εποχής και λένε σήμερα οι απόγονοι.Απορία μου είναι ότι ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το έβαλαν στα πόδια;Ποιος ο λόγος;Όλα ήταν τέλεια και ο λαός τους λάτρευε.Για ρωτά όσους στα λένε γιατί

 36. Κατασκευή Αεροδρομίων
  Ζακύνθου
  Καβάλας
  Κυθήρων
  Λήμνου
  Μυκόνου
  Πάρου
  Ρόδου
  Σάμου
  Σκιάθου
  Χίου

  Αρδευτικά Έργα
  Αγρινίου – Μεσολογγίου
  Έβρου
  Νέστου
  Πηνειού Ηλείας
  Σερρών

  Κτίρια
  Κρατικά Μέγαρα
  Διοικητηρίου ΟΛΠ
  Εθνικού Νομισματοκοπείου
  ΕΙΡΤ
  ΟΣΕ
  ΟΤΕ
  Πολεμικού Μουσείου
  Υπουργείου Εξωτερικών

  Δικαστικά Μέγαρα
  Αθηνών
  Θεσσαλονίκης
  Ιωαννίνων
  Λαρίσης
  Πατρών

  Επεκτάσεις Νοσοκομείων
  Αντικαρκινικού
  Βενιζελείου
  Γενικού Κρατικού

  Όλα τα έχουν ξεπουλήσει… Μέτα χούντας… Μόνο τα κτίρια έχουν μείνει.!

  • Απορώ.Πρην την Ελλάδα υπήρχε Ελλάδα;Μάγοι ήταν;πως τα έκαναν όλα αυτά;με τι λεφτά;πουλώντας πορτοκάλια;Έλα δεν θέλω να σου χαλάσω το όνειρο.Ψέματα θα είναι αυτό που μου έχουν πει.Το 70 κυκλοφορούσαν στο νησί καμία 10ρια αυτοκίνητα 5ταξι .Τα αεροδρόμια τι τα έκαναν αφού δεν είχαμε αεροπορία εκτός του Ωναση και μεγάλες οικογένειες που βρέθηκαν με πολλά λεφτά τότε τα έκαναν.Σκάψουν μόνος σου ποτέ πλούτισαν;Ο πληθυσμός του νησιού με περισσότερες γεννήσεις αύξανε η μειωνόταν και γιατί;Ρωτά οικογένειες που διαλύθηκαν μιας και σκορπίστηκαν στις 5 ηπείρους για να ζήσουν.Εδώ μόνο οι αστυνομικοί και οι παπάδες νομιζαν ότι πέρναγαν καλά επειδή απλά οι υπόλοιποι δεν είχαν τίποτα.

 37. .σκότωσε 25 ταλιμπάν αλλά δεν το μετανιώνει..σε τι κόσμο μπαμπά….Αυτούς τους πολιτισμένους παρακαλάμε για τα μάρμαρα…
  Μάρμαρα pass προβλέπω σύντομα.

 38. Επέκτασις Οδικού Δικτύου
  Εντός τού 1970 αποπερατουμένη εθνική οδός Κορίνθου – Πατρών ώς συνέχεια τής εθνικής αρτηρίας Αθηνών – Κορίνθου, Κατερίνης – Θεσσαλονίκης, Χανίων – Ηρακλείου, Θερμοπυλών – Ιτέας – Ναυπάκτου – Αντιππίου, Διδυμοτείχου – Ορεστιάδος, Θεσσαλονίκης – Σερρών – Σιδηροκάστρου, Ξάνθης – Παρανεστίου – Δράμας, Θεσσαλονίκης – Κιλκίς – Πετριτσίου, Κυκλώματος – Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, Ηγουμενίτσης – Πρεβέζης, Ιωαννίνων – Τρικάλων, Κυπαρισσίας – Πύργου, Κυβερίου – Άστρους – Λεωνιδίου, Σπάρτης – Γυθείου – Αρεοπόλεως – Δυρού κ.ά.

  Ανδριάς Ελευθερίου Βενιζέλου εις Αθήνας και Χανιά

  Βελτίωση και εκσυγχρονισμός λιμένων:

  ώς τής Ηγουμενίτσης, Πατρών, Βόλου, Μυτιλήνης, Καβάλας, Αλεξανδρουπόλεως, Ηρακλείου, Πρεβέζης, Μεσολογγίου, Κατακώλου, Ραφήνας, Χαλκίδος, Κυλλήνης, Σητείας, Αγίου Νικολάου, ΚΏ , Κιάτου, Καλύμνου, Ν. Μουδανιών, Αγίου Κηρύκου, Ικαρίας, Μυρίνης, Λήμνου, Καλαμάτας, Σπετσών, Νάξου, Θεσσαλονίκης, τού διαύλου Σκαραμαγκά κ.α.

  Μέσα σε 50 χρόνια τα ΞΕΠΟΥΛΗσαν όλα στους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.. Και η Ελλάδα χρωστάει τρις…!!! Το ξεπούλημα συνεχίζεται.. Στο Αιγαίο.. Επί Μητσοτάκη

  • Ειλικρινά…..τα επίκαιρα της χούντας βλέπεις;Αυτά που έδειχνε η ΥΕΝΕΔ και βάζανε πρην τις ταινίες στους κινηματογράφους;Έχεις πέσει σε ψαγμένο άτομο.Άστω φίλε μου.

 39. Sygnomi gia ta Latinika, logo tablet. Re adelfia to arthro mila gia foroclopi kai forodiafigi. Telika forous plironoun mono i ergazomenoi idiotikou kai dimosiou tomea kai oi syntaxiouxoi, ta aionia koroida.. Tois pasi gnosto oi ypoloipoi dilonoun 5 xilirika!!!! Mia volta sto nisi arkei. I pikri alifhia…….

  • Όλα τα ταμπλετ έχουν επιλογή Ελληνικά.Εσυ που ζεις με Λατινικά ταμπλετ και κανείς βόλτα στη Κω;Θα σε βάλω να σκευτεις λίγο.Πως μαζεύουν τόσα δις φόρους αν πληρώνουν μόνο οι μισθωτοί και συνταξιούχοι που δεν έχουν εισόδημα;Μέχρι 12000 δεν πληρώνεις φόρο.Αν κυκλοφορήσεις στη Κω τις βίλες που λένε και τις αυτοκινηταρες τις περισσότερες τις έχουν δημόσιοι υπάλληλοι.Αυτά και γράψε Ελληνικά έστω και ανορθόγραφα σαν εμένα.

   • ακόμα και τοι ότι γράφει κάποιος με λατινικούς χαρακτήρες σε ενόχλησε; Έχεις σύνδρομο στέρησης. Πρέπει επειγόντως…..

    • Για την/τον Μιράντα. Το τάμπλετ το έλαβα δώρο από συγγενή ο οποίος το έφερε από το εξωτερικό. Δεν έχει την Ελληνική γλώσσα δυστυχώς. Τώρα σε απλά Ελληνικά, άλλα γράφει ο Γιάννης στο άρθρο του και τι γράφουμε εμείς. Πρίν μερικά χρόνια η Κως φιγουράζιζε τρίτη στην φοροκλοπή και φοροδιαφυγή στην χώρα, μετά τα γνωστά κυριλέ νησιά!!! Και για να μάθεις ολίγα λογιστικά οι ομάδες πολιτών που ανάφερα πληρώνουν φόρους στην βάση, το Κράτος τα πέρνει μπροστά. Για τους άλλους ότι δηλώσουν, αν δηλώσουν.

 40. Καταθέσεις στις τράπεζαν μειώθηκαν ..εκμηδενιστηκαν..οχι μειωθηκαν…εφτασαν μεχρι τελος χρονου γιατι επρεπ αν πληρωσουμε 500 αυξηση το ρευμα οι ιδωτες και 150 χιλια οι ξενοδοχοι ..θυμησε μου γιατι ο καφεα κρυβηνε..το σουβλακι 4 ευρ λες και παιρνει ςμεριδα?/ΤΑ ΕΣΟΔΑ ηταν για ν πληρωσουμε και παλι τους φορους..ΠΕΣΜΟΥ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ..ΚΑΝΕΝΑΝ ;Αυξήσεις στους μισθούς ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ…εσυ ποσο αυθηθηκε ο μισθος ποεσμου μην ντρεπεσαι 20 ευρω??οχι δεν ειχαμε καλύτερες συνθήκες εργασίας ..ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ Καλύτερες συντάξεις ΟΧΙ ΔΕΝ Μειώθηκαν οι φοροι.ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ καλύτερη άμυνα που την ειδεσ και τι εννοεισ..με τια 150 πτησεισ τουρκων και τα τραπεζαι με μπακλαβαΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ δω διορισμο γιατρων. και αγορα ασθενοφορων…μονο10 καινιουρια αμαξια αστυνομικων εχω δει στην κω να ελεγχουν τον κοσμοΝΑΙ ΕΧΩ παιδιά στο σχολείο..εσυ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ Η που τους διδσασκουν να γινονται σαν …………… !!Εγώ δεν σε λεω αδαή ……..ΣΕ λεω….ΚΑΙ οχι τύφλωση έχεις. αλλα ………………

  • 700 επερνα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ 1200 φέτος με κυβέρνηση ΝΔ.Έχει μια διαφορά έτσι;Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μου λέγαν αν θέλεις για υπάρχουν και άλλοι ,τώρα με παρακαλούσαν να κλείσω για του χρόνου.Έχει διαφορά έτσι;Με ΣΥΡΙΖΑ πλήρωνα περισσότερους φόρους,τώρα λιγότερους.Ψέματα;Το ρεύμα αυτό τον μήνα μου ήρθε πολύ λιγότερο από τον αντίστοιχο μην περσυ.Εσένα;την αλήθεια πες.Ναι με το market pass τον άλλο μήνα θα έχω 50 παραπάνω το μήνα μου.Δεν ξέρω για σενα αλλά για μένα είναι μεγάλη δουλειά όπως ήταν και τα 150 ευρώ που πήρα το καλοκαίρι για βενζίνη.Τέλος επειδή στην Ελλάδα ζούμε και όχι στη Γερμανία να κάνουμε συγκρίσεις,έχεις κανένα υποψήφιο που έχοντας κάποια ιδέα η πρόγραμμα να είναι καλύτερος από τον Μητσοτακη να τον ψηφίσω;Κανένα πρόβλημα πες μου.

 41. Κύριε Μιράντα... Οι μπούρδες που λες,, σε ποια χώρα αναφέρεσαι

  Στην Ζιμπάμπουε περί αύξηση μισθών…? 2700 ο μισθός στην Γερμανία, 700 Ελλάδα… Τώρα κάτι συζητιέται για αύξηση στα. 720….με παράλληλη αύξηση 3πλασυα του φόρου βενζίνης , τροφίμων.κτλ ..!! Και ο πιο αδαής σαν εσένα, θα μπορούσε να καταλάβει το ψέμα, την υποκρισία κσι την απάτη άσε τους οικονομικούς λογιστές, σαν κσι ένας που γελάμε…γιατι ο άλλος δεν έχει να πληρώσει φόρους… Με τόση αύξηση,, χαχα Όταν αναφέρεσαι σε κάτι και αραδιάζει το μπουρδολογιο σου,, μάθε να μιλάς με αριθμούς, νούμερα και σοβαρά . Για να δεις και εσύ πόσο Ηλίθια είσαι. Οταν μιλάς ας πούμε για αύξηση μισθών …

  • Ζεις στη Γερμανία η την Ιαπωνία;Μήπως στην Ισπανία η την Ουγγαντα;Έχεις τυφλώσει η νομίζεις ότι κερδίζεις κάτι λέγοντας παραμύθια;Στην Ελλάδα ζούμε και κάνουμε συγκρίσεις εδώ.Είχαμε μια κυβέρνηση Τσίπρα ΣΥΡΙΖΑ και μια ΝΔ Μητσοτακη.Αυτοί είναι υποψήφιοι πρωθυπουργοί και τα κόμματα τους.Σε ερωτώ ήσουν καλύτερα το 2019 η σήμερα;Σε οποιοδήποτε τομέα να το συζητήσουμε.Χαλάρωσε λοιπόν και δεν είσαι πιο Έλληνας εσυ από μένα ούτε δουλεύεις περισσότερο.Μεγαλώνω και 2 παιδιά και τρέχω και δεν φτάνω.Εγώ όπως και οι περισσότεροι που δουλεύουν ,ψωνίζουν,κυκλοφορούν έξω στο κόσμο ,βλέπουν ότι τα τελευταία χρόνια ,παρά τη πανδημία και τον πόλεμο,περνάμε καλύτερα.Ποτέ δεν είπα τέλεια αλλά καλύτερα.Εσυ προφανως πέρναγες καλύτερα με το Τσίπρα και είχες περισσότερη σιγουριά τότε.Ψήφισε τον λοιπόν και μην με βρίζεις.Τόσο απλά.

 42. Στο νησί υπάρχουν πάνω από 250 βίλλες υπερπολυτελείας .Ποτέ δεν εφαρμόστηκε στην χώρα το περιουσιολόγιο, ούτε η πολυπόθητη ηλεκτρονική σύζευξη Υπηρεσιών.
  Μια απλή παράθεση των δέκα τελευταίων φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων, εταιρειών θα έδειχνε ότι η στοχοποίηση των ΟΛΩΝ επαγγελματιών με το μπλοκάκι είναι άδικη, άνιση.
  Πότε είδατε σ ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων να μας δείξουν τους ελέγχους ΑΑΔΕ σε All Inclusive?Κάθε φορά θα δείχνουν τον ταβερνιάρη της Σίφνου που δεν χτύπησε στην ταμειακή δύο σαλάτες,το φαστ φουντ της παραλιακής που δεν δήλωσε μία τυροκαφτερή ,ενώ ο συντάκτης του κειμένου της Καθημερνής δεν μας είπε πότε θα επιστρέψει τα δάνεια της η ίδια η Ν.Δ., ποτέ δεν θα μάθουμε γιατί κουρεύτηκαν τα δάνεια του Πρώτου Θέματος.
  Ακριβώς την ίδια παρανόηση ζούμε και στην Κω,απ το ένα ρεκόρ στο άλλο πάμε, αλλά μένουν μόνο τα λύματα.

  • Έχουμε τόσους πλούσιους στο νησί;Τι δουλειά κάνουν αυτοί;Όσο για τις αδικίες που λες ,ποτέ πήρες απόδειξη από επαγγελματία με μπλοκάκι τελευταία;Τέλος μάλλον έχεις χάσει επισοδεια…γίνονται διασταυρώσεις και η ΝΔ έχει προχωρήσει το ψηφιακό κράτος και σε λίγο δεν θα χρειάζεται καν να σου κόβουν απόδειξη.Θα έχει όλα τα στοιχεία η εφορία.Μην κανείς κριτική μιας άλλης εποχής.Μάλλον σε άλλη εποχή ζεις.Θα τα πάρουν από τους πλούσιους να στα δώσουν εσένα.Έτσι;Ένας που προοδεύσει πάλι από το ίδιο επίπεδο να ξεκινήσετε θα σε αφήσει πίσω.Τι δεν καταλαβαίνεις;Περιμένεις κάποιος να σου δώσει;Στις μέρες μας αυτό που θελουμε είναι δουλειές να μπορεί ο καθένας ανάλογα τον κόπο και τις ικανότητες του να προοδεύει.

   • Δεν μπορείς να πάρεις θέση σε δημόσιο διάλογο .άνοιξε κάνα βιβλίου,ξαναμελέτησε ύλη Τρίτης δημοτικού και πάνω .. μετά να κάνεις μεταπτυχιακό στην φασολάδα και ίσως ανέβεις επίπεδο..

   • πέρα απ’ τις γνώσεις αβςάσταχτης ελαφρόπετρας,μηδενικής υπόστασης με μπόλικη κία.. ότι πιο ηλιθιο έχει περάσει απ’ τον δημόσιο διάλογο, ότι πιο ανίδεο, κούτσουρο.

   • Ο προπάππους σου δεξιός, ο παππούς το ίδιο ,εκατό χρόνια τα ραμολιμέντα αυτά οδήγησαν την χώρα σε χρεωκοπία εις βάθος 10 γενεών.
    Απόδειξη δεν έκοβε ο γιατρός, ο μηχανικός, ο μικροβιολόγος, ο φαρμακοποιός, ο επιστήμονας ,ο τσιφλικάς ,10-α5 επαγγέλματα υπό την σκεπή της Δεξιάς με δεκανίκια ,απόδειξη για το ποιο είναι το ποσό που πλήρωσε ο εμετός της TUI να έρθει στην Ελλάδα δεν πρόκειται να βρει πουθενά,επειδή δεν εκδίδεται στην Ελληνική επικράτεια.. Σαχλαμάρες μπορείς να λες όσες θες, έχεις γίνει διάσημη και στα διπλανά νησιά. Την χώρα την χρεωκόπησαν όσοι ήταν στην Κυβέρνηση, ότι και να λες ποτέ η αντιπολίτευση δεν χρεοκόπησε χωρίς να κυβερνήσει. Τόση ηλιθιότητα σαν και των 2 μαμούχαλων ποτέ δεν θα δει το φόρουμ.

   • Μάθε ηλίθια ότι σ ένα Δημόσιο Διάλογο, ΙΧ (Ιδιωτικής χρήσης) διαστρέβλωση

    θεωρείται εκτροπή..εσύ και 2 σάχλες κάνετε το άσπρο-μαύρο.
    Άιντε σαχλαμάρω μάθε τα βασικά και άσε τι θα ψηφίσει ο καθένας.,,,,,,,,,,,,,,.

 43. με Ορθοπεδικές Τάβλες χωρίς στρώμα σε άριστη κατάσταση, μπορεί δε να τοποθετηθεί καθετήρας και φιάλη οξυγόνου.
  Στο παρόν έχει γίνει απεντόμωση πασάλειψε με αντισκωριακό καθώς και τοποθέτηση ειδικών ροδών .

  • Υπομονή τα έχει παραγγείλει ο Τσιπρας τα σύγχρονα κρεβάτια.Είναι στο τελώνιο ,περιμένει να γίνουν οι εκλογές να τα εκτελωνίσει.

   • Φυσικά κάνω υπομονή,ο ήλιος θα ανατείλει ξανά στην χώρα νας

    Εσύ έχεις κλείσει στο Δρομοκαΐτειο

    Λουκάνικα ο Χειμάρας.. Αγίου Νικολάου 2 Λαμία..
    Με τις υγείες σου πατσαβούρα

   • Η λ ί θ ι α .
    Γ κ α β ά.
    Π α λ α β ι ά ρ ι κ α
    Ξ ε μ ω ρ α μ μ έ ν α.

 44. Ειναι λογικό με το νεαρό της ηλικίας σου και της ασχετοσύνη σου, να λες για τον Σαμάρα,,, που τον έριξαν η χρυσή αυγή… Ο Μητσοτάκης πανηλιθιε συνέχισε την γραμμή του Σαμάρα,.. Επειδή είσαι αδαής άσχετος και βλακας, και πότε δεν παρακολουθήσες βουλή ψηφισματα ,κτλ,, παρα Μίκι μαους,και Playstation για να δεις ποιοι ήταν οι προδότες ποιοι ψήφιζαν υπέρ.. Πωλήσεις αεροδρομίων, ΟΤΕ, υπέρ πώλησης Μακεδονίας… Και αν ανατρέξεις στα αρχεία της Βουλής,, και τις ψήφους των προδοτών… μετά έλα να μου πεις γιατί μπήκε η χρυσή αυγή φυλακή.. ΌΛΟΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ψήφιζαν… ΤΟΥΣ χαλούσε την σούπα… Και δεν έβγαιναν οι ψήφοι για τα ξεπουληματα…οσο για την Κύπρο..Η πώληση κσι αυτή μετά χούντας… Η Αμερική και εδώ όπως και στα Ίμια, όπως και στα Σκόπια.. Και όπως σε όλο το Αιγαίο στο εγγύς μελλον…

  • Αλλά και αλλά.Η ΧΑ μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισαν την πρόταση του Σαμάρα για να πέσει η κυβέρνηση.Τι ακριβώς από αυτό είναι ψέμα η λάθος;Τι μπερδεύεις πράγματα;Ναι η όχι;Έκανε μετά την συμφωνία με τα Σκοπιά ναι η όχι;Τι μου λες για σκάνδαλα που έχεις στο μυαλό σου;Να τα πεις στο ΣΥΡΙΖΑ και στην ΧΑ που ήταν στα πράγματα και τα κάλυψαν ,αν υπάρχουν.Ποσό άδειοι είστε από επιχειρήματα;

 45. Προς miranta... Όταν λες φασιστες κσι μια ζωή προδότες την ΝΔ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΩΣΤΆ??

  .. Καταρχήν λες για τον Σαμάρα.. Ότι τον έριξαν.. Μηπως και τον Μητσοτάκη θα τον ρίξει στις επόμενες εκλογές η χρυσή αυγή που ειναι φυλακή..βλαμμενε? Εξαλου και ο Σαμαράς προδότης ήταν, και ο τσιπρας και ο Μητσοτάκης όλοι ανθέλληνες.. Προδότες μια χαρά που ξεκουμπιστηκαν.. ..εντωμεταξύ .οταν λες για προδοσία η φασισμό Του έθνους κατα των Ελλήνων , δες την ΝΔ και να μιλάς συγκεκριμένα… Με αποδείξεις..και η προδοσία έγινε νόμιμα ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ..και δείχνουν τον συνεχιζόμενο φασισμό τους … Κατά του έθνους οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ…

 46. Ενώ ο Μητσοτάκης που δεν έχει μίσος, τσιμεντωσε την Ακρόπολη..έκαψε την αρχαία Ολυμπία.. Και δεν ξέρω αν ακόμα κρατάει την τεράστια συλλογή σπάνιων ευρημάτων και αρχαίων, προϊόν αρχαιοκαπηλιας στο σπίτι του….!! Αυτή η μενδωνη τα όσα έχει κάνει… Δείχνει το μίσος για τον ελληνικό πολιτισμό, την ιστορία, και την ΕΛΛΆΔΑ……

 47. Τυπικοί ρωμιοι, από τη μία προσπαθούν με κάθε τρόπο να κλέψουν το κράτος και από την άλλη τα ρίχνουν όλα στο κράτος. Και μετά λένε ότι οι μετανάστες έρχονται να μας πάρουν τις δουλειές και τα λεφτά και να τα στείλουν στις πατρίδες τους, ενώ οι ίδιοι συμπεριφέρονται χειρότερα. Ότι αρπάξουν και κοινωνική προσφορά μηδενική.

 48. Όταν γυρίσεις… Σε περιμένουν ο μπαμπάς και η μαμά σου, που θα σου έχουν πληρώσει το ρεύμα.. Για να βλέπεις τηλεόραση τον παπαδακη.. Και το ίντερνετ να μπαίνεις να βρισκεις καινούρια συνολακια… Επίσης ίσως δυσκολευτείς τώρα, χωρίς τους γονείς σου που θα σε ταΐζουν.. Θα σε συντηρούν.. Και.. Θα θα σε ανέχονται σε ένα σπίτι… Που ποτέ δεν πληρώνεις ΕΣΎ φόρους, χαράτσια…Ίσως αν πλήρωνες εσύ τα τρόφιμα που τρως., . Δεν θα πήγαινες ταξίδι μουροχαυλε.Νειδημοκρατη.. .και πολύ περισσότερο αν είχες παιδιά.. Για να σου μείνουν λεφτά.. Να τα σπουδάσεις,. Η να τα ταΐσεις… Η να πληρώσεις έχτρα διατροφή, ρεύμα, και φροντηστγρυα για 4 άτομα.. Βλαξ

 49. Προς σχολιαστές που απλά βρίζουν ,δεν θέλουν να ακούν κάποιους άλλους και έχουν όνειρο όπως εδώ διάβασα να διαλέγουν ποιοι θα ψηφίσουν,εγώ με απλά λόγια έχω να πω. 700 επερνα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ 1200 φέτος με κυβέρνηση ΝΔ.Έχει μια διαφορά έτσι;Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μου λέγαν αν θέλεις για υπάρχουν και άλλοι ,τώρα με παρακαλούσαν να κλείσω για του χρόνου.Έχει διαφορά έτσι;Με ΣΥΡΙΖΑ πλήρωνα περισσότερους φόρους,τώρα λιγότερους.Ψέματα;Το ρεύμα αυτό τον μήνα μου ήρθε πολύ λιγότερο από τον αντίστοιχο μην περσυ.Εσένα;την αλήθεια πες.Ναι με το market pass τον άλλο μήνα θα έχω 50 παραπάνω το μήνα μου.Δεν ξέρω για σενα αλλά για μένα είναι μεγάλη δουλειά όπως ήταν και τα 150 ευρώ που πήρα το καλοκαίρι για βενζίνη.Τέλος επειδή στην Ελλάδα ζούμε και όχι στη Γερμανία να κάνουμε συγκρίσεις,έχεις κανένα υποψήφιο που έχοντας κάποια ιδέα η πρόγραμμα να είναι καλύτερος από τον Μητσοτακη να τον ψηφίσω;Κανένα πρόβλημα πες μου.

  • Τρέξε να προλάβεις να πάρεις ηρεμιστικά χαπάκια από το φαρμακείο πριν τα στείλουν όλα στην Ουκρανία και εξαφανιστούν. Μιλάς εσύ για σχολιαστές που βρίζουν και δέν θέλουν να ακούν άλλους, ενώ όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου, έχει διαφορετική άποψη ή δεν γουστάρει τον Κούλη σου είναι χρυσαυγίτης και φασίστας; Εναλλακτικά αντί για φάρμακα μπορείς πάντα να ακολουθήσεις την συμβουλή που σου έχω γράψει τόσες φορές σε σχόλια και δεν με ακούς. Ξέρεις τι άλλο μπορεί να σε ηρεμήσει απλά χρειάζεσαι ακόμα

 50. Απορια.Οι Χρυσαυγητες και τώρα οπαδοί του Κασιδιάρη (αλήθεια γιατί χώρισαν)Τι ακριβώς ονειρεύονται για τι χώρα;Έξω από το ΝΑΤΟ την ΕΕ από παντού και ένα κράτος τύπου Αλβανίας του Χοτζα;Αυτός είναι ο στόχος;Οι νέοι που τους ακολουθούν ξέρουν τι σημαίνει αυτό;Πιστεουν ότι αυτοί θα είναι αρχηγοί υα διαλέγουν ποιοι υα ψηφίζουν και θα περνούν Καλα.Ξυπνααατε.Εσείς τα νέα παιδιά.Έχετε όλη τη ζωή μπροστά σας μην γίνεστε πιόνια αρρώστων ανθρώπων.Θα ήθελα να πω κάτι που έχω προσέξει.Η πλειοψηφία των φασιστων ΧΑ και Κασιδιάρηδες αν το ψάξετε δεν έχουν καταγωγή από τον τόπο μας .Τυχαίο;Τα Δωδεκανησα και το νησί μας ήταν πάντα δημοκρατικά και φιλόξενα.Κοσμοπολίτικα και ποτέ δεν φοβήθηκε την ανάμειξη με άλλους πολιτισμούς ξέροντας και υπερασπίζοντας την υπέροχη καταγωγή μας.Έχουμε Εξαλου ρεκόρ μικτών γάμων στη χώρα μας.Απομονώστε τους φασιστες .Δεν υπάρχει εθνικισμός ,Ναζισμός είναι στη διεθνή γλώσσα.

 51. Ψηφίζω Δαγκωτό Μητσοτάκη…ελπιζω να μου δώσει σε μερικούς μήνες αδεια να ψηφίζω εγώ και τα αδέλφια μου οι τζιχαντιστες….μπραβο στον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…. Αλαχ αμπαρ

 52. Που μπορεί να μας βγάλει… από την κατάσταση που δημιούργησε Ο ΙΔΙΟΣ… ΧΑΧΑ

 53. Όχι φίλε,, εγώ είμαι φρέσκος… Μπήκα τώρα.. Με τον ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ.. Τώρα παίζω στην πλατεία της Κω.. Που μου έχει δωρεάν Wifi ο δήμαρχος… Μαζί με την παρέα μου..εναςωαπο το Αφγανιστάν, ένας από την Νιγηρία, ένας από τηνχιμπσμποτς. Και ένας που.. Δεν ξέρει και ο ίδιος από που ειναι…

  • Ποιο είναι το πρόβλημα σου;Έμαθες και Καλα Ελληνικά μια χαρά.Είσαι τυχερός που ήρθες στην Ευρώπη και στη δημοκρατία.Να πεις και στους Χρυσαυγητες τι τραβάτε στα απολυταρχικά καθεστώτα που ζούσατε.Που οι άνθρωποι είναι απλά νούμερα.Τέτοιο οραματίζονται για την Ελλάδα.Αν περάσει κανένας από την πλατεία,αν και αυτοί δεν κυκλοφορούνε μόνοι,να τους πάρετε με τις ντομάτες.

 54. Εχεις βαρέσει μπιέλα…. Γελάμε.. Και θα γελάμε…δεν βλέπω να μιλάς με ντοκουμέντα ποτέ …Η με ένα επιχείρηματα η με νούμερα, η αριθμούς..Η με κάτι χειροπιαστό να μας πείσεις… .για να τον ψηφίσουμε.. μηπως αυτο αποδείκνυει .. Ποσο ιες γράφεις.. Και πόσο βλαξ είσαι..?

 55. Η Σαν ένα πληρωμένο δολοφονο(στην περίπτωση μας, Και παρουσιάζονται ως… Οι φόνοι, η οι καταστροφές, η ή φτωχοποιηση ως Τυχαία.. Γεγονότα.η κατά καύση όλης της Ελλάδας,, η αύξηση ρεύματος, τροφίμων, οι παρακολουθήσεις … Πως δρα νομίζεται το οργανωμένο έγκλημα και ηπολιτικη μαφια

 56. Πιο καλά…. Από οσο πιστεύεις…..!! Ατιμουλη… Ατακτουλη..

 57. 105 σχόλια και τα 80 είναι από την miranta. Έχει αρχίσει και τσακώνεται με τον εαυτό της μέσα από τα σχόλια και νομίζει ότι απαντάει σε Φασίστες και σε Χρυσαυγίτες.

 58. ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤA TA ΔΥΟ ΜΑΜΟΥΧΑΛΑ ΟΥΣΤ Κ@ΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΑΣΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΚΛΥΝ Η ΣΤΟ ΜΠΟΖΟ ΜΕΣΑ

 59. O Μητσοτάκης είναι τόσο αγαπητός… Χαχαχα στον κόσμο.και που θέλει ο κόσμος να χαμογελάει κσι να μην αντιδράει.. κάτι.. Δηλ σαν το κομουνιστικο καθεστώς του δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν.. Αλλά ξεπερνάει. Η ισοβαθμεί με αυτόν.. .διότι όταν κυκλοφορεί τον προστατεύουν πιο πολλοί αστυνομικοί από τον Κιμ Γιόνγκ Ουν.!! Όπως επίσης και οι συνεργάτες οπως ο Τάκης Θεοδωρικάκος διαθέτει σε μόνιμη βάση ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ πάνω από 150 αστυνομικούς να τον φυλάνε;..τι φοβάται…Ποιος πληρώνει.. Ο μ@λ..ελληνας την χούντα εεε την δημοκρατία Μητσοτάκη

  • Απορώ με τους φιλοχουντικους σαν εσένα χρυσαυγητης μου.Αφού σιυ αρέσει η χούντα γιατί τον βρίζεις;Μήπως είσαι δημοκράτης σαν τον Αλέξη.Τελικά μήπως έχεις κρίση ταυτότητας;

 60. Δηλαδή είχαμε καλύτερη κυβέρνηση με τον Τσίπρα και την χάσαμε;Αυτό λέτε εσείς που βρίζετε το Μητσοτακη σαν τον Ερντογκαν;Καλα κρασια

 61. φιλε ,,εχουν καει απο τα εμβολια…εχουν υποστει λοβοτομη.ειναι εκτος πραγματικοτητας…..το χω ξαναπει….105 σχολια μιλανε περισ φασισμου τα μαμουχαλα..και το ξαναειπα ο »νεοδημοκρατης ΄΄ειναι ο ωριμος βλακας.πουβασει της ηλικιας του…ειναι ι τοσο ηλιθιος ενω η miranta.δικαιολογειται απολυτα απο την ηλικια της./.να ειναι τοσο ηλιθιος.. μιλανε περι φασισμου.κατι γγια χαστουκια της κανελλης κατι γγια κατι παγκους που εσπρωχναν οι χρυσαυγιτες..ενω η διαλυση οχι μονο των παγκων..αλλα των 50% των ελληνικων επιχειρησεων σε 2 χρονια που βαρεσαν λουκετο..- με το γαντι εσπρωχναν παγκους Η ΝΔ καταστρεφοντα ςτα παντα σε εποχη κοροδοιου.. οικονομια…-….δεν θελουν να δουν τον φασισμο που ζουμε.,…και ο ελληνας εχει φαει πολυ σκλήρα χαστουκια..και οχι .οπως το χαδεμα της κανελης απο τον καδισδιραη…

  • Εννοείς δεν την σκότωσε ;Αλήθεια παρακολουθήστε αυτά που ξεφεύγουν από τους φασιστες εδώ;Σιγά λέει τις εδώ μερικά χαστούκια χάδια.Να βάλει μυαλό που δεν συμφωνεί.Φανταστητε στο σπίτι του τι κάνει στη γυναίκα του.Αλήθεια εσυ είσαι που με ψάχνεις να με κανείς τι;Πες μας.Την μια λένε θα ψηφίζουν μόνο όσους θεωρούν έξυπνους την άλλη σκοτώνουν απλά επειδή ο άλλος είναι άλλο κόμμα.Καμαρώστε τους ,αν και φοράνε κουκούλες όπως οι πρόγονοι τους στη κατοχή τους ξεφύγουν μερικά αν τους πιέσεις και βλέπετε τα πρόσωπα τους.Αυτός είναι ο στόχος μου.Να δείξω τι κρύβουν τα φίδια.Με στεναχωρούν πάντως οι Συριζαίοι και οι Πασοκους δεν έχω δει κανένα να μιλάει εναντίων της ΧΑ και του Κασιδιάρη.Γιατί ρε συντρόφια;Αρκεί να χάσει κανένα ψήφο ο Μητσοτάκης και δεν βαριέσαι άσε τους φασιστες να μιλάνε.Ντροπή

 62. ποσα χρηματα εχει στειλει το υπουργειο πολιτισμου για την αποκατασταση των μνημειων που καταστραφηκαν απο τον σεισμο του 2017 ..κοντευουμε 6 χρονια !!!!!! σε μερικους μηνες
  και ποσα για συντηρηση -αναδειξη αρχαιοτητων -εκτος το τσιμεντωμα της ακροπολης..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ? δυο απλες ερωτησεις.

  • Άκουσα κάποια εκατομμύρια εγκρίθηκαν προχθές.Ξέρεις όταν έγινε ο σεισμός μην μου θυμίζεις ότι ο τότε πρωθυπουργός δεν πάτησε στο νησί να δει τι έγινε .Τα σχολεία τα άφησε γκρεμισμένα με τα παιδιά να τρέχουν από εδώ και από εκεί.Έχεις το θράσος να ρωτάς τώρα ;Τόσα χρόνια γιατί δεν ρώταγες;Είχαμε και Κωο βουλευτή τρομάρα του.Σεισμό προσφυγικό και δεν πάτησαν να δουν πως ζούμε.Ο ντόπιος απλά μας έλεγε ψέματα και ζήλευε τους Καλύμνιους.Ντρεπότανε που ήταν Κωος έλεγε.Ναι δεν μπορούσαν να γίνουν την άλλη μέρα.Έπρεπε να γίνουν μελέτες και τα λεφτά δεν τα είχαμε να περιμένουν.Ξέρεις δυο χρόνια είχαμε και μια πανδημία….κατάλαβες;

  • Κάτι για την Ακρόπολη.Ρώτησες τα ΑΜΕΑ που την επισκέπτονται για το τσιμέντο;Σε έπιασε ο πόνος για το διάδρομο ;Εδώ την έχετε βάλει υποθήκη με την διαπραγμάτευση του Βαρουφάκη.ΕΞΑΛΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ Ο Τσιάρας και θα βάλει την ηθοποιό που είχε υπουργό δεν θυμάμαι και πως την λένε,αυτή που παίζει στη γη της ελιάς να τα φτιάξει.Ρε βρείτε λόγους και πράγματα να αντιπολητεφθητε. πίστεψε με υπάρχουν πολλά και αφήστε τις βλακείες.

 63. Δεν μπήκα στην διαδικασία να γράψω σε αυτό το άρθρο.Την πέσατε στην miranta όλοι μαζί ( 2-3 είστε, με διαφορετικά ψευδώνυμα). Εγώ θα μεταφέρω τα λόγια του ποιητη αφιερωμένα στους επικριτές μας , στην miranta -και εμένα: Μαζί μας ασχολείστε, πόσο …..@κ@ς είστε;Αν όντως δεν γουστάρετε,σας δείχνω τί να πάρετε….Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

  • Αφού είσαι δειλό ανθρωπάκι,αδέλφω....έλα να μας τα δείξεις από κοντά φασίστα.

   Κοτ,κοτ,κοτ……..2-3 είστε εσείς, τα μαμούχαλα…οι δειλοί.

  • Ότι και να λέτε κοπρόσκυλα,ο Εισαγγελέας κάλεσε έναν ακόμα Νεοδημοκράτη σε απολογία

   Τον Χειμάρα με τα λουκάνικα που σας ..το 4ο στέλεχος απ το Φθινόπωρο και μετά που καταχράται Δημόσιο Χρήμα.. οπότε τι να πεις και συ και η μ…..τελειωμένοι είστε,δειλοί και ανίθικοι..και ότι ώρα θες έλα να μου τα πεις εκ του σύνεγγυς ////////////..

  • και τα πόμολα δεν θ αφήσετε ,θα τα φάτε και αυτά.
   Και διπλοχωνεύονται μάλιστα, τόσο τοξικά στομάχια που έχουν αυτές οι αριστοακρίδες..
   Αριστοσυμμορίτες ουστ απ την χώρα μας αλήτες.

  • όταν ο απλός πολίτης ξέμεινε από φάρμακα εν μέσω πανδημίας..Λέρες, βρωμάτε ,δεν αντέχει άλλους προδότες,ρεμάλια σαν και σας η πατρίδα.

  • Γελάνε και τα ράφια των φαρμακείων μαζί σας εδώ και 2,5 μήνες

   Αγνοούσε επί μήνες o EOΦ τις λίστες ελλειπτικών φαρμάκων που του έστελναν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι, Στο θέμα των ελλείψεων δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον ΕΟΦ και μέχρι που έσκασε το θέμα και στα δελτία, οπότε τρέχει και δεν φτάνει. Ειδικά όταν μιλάει για λίστα με μόνο 161 ελλειπτικά φάρμακα, οι Μομόγεροι απ τα Γρεβενά ακόμα γελάνε. Η περασμένη εβδομάδα ήταν ό,τι χειρότερο. Ευτυχώς από σήμερα άνοιξαν οι εταιρείες.
   Α Ν Η Θ Ι Κ Ο Ι.

   • Οι φαρμακοποιοί στέλνουν τις παραγγελίες στις φαρμακαποθήκες.Έτσι απλά να μην γράφεις ότι σιυ κατέβει.Πάντως όλη μέρα εδώ με τις γειτωνες ίσες αυτό κουβεντιάζουμε.Που θα βρούμε φάρμακα.Έτσι γενικά να έχουμε.Δεν ασχολούμαστε με τι θα μαγειρέψουμε.Δεν παμε πια σούπερ μάρκετ.Όλη μετά έξω από ένα φαρμακείο είμαστε να πάρουμε φάρμακα.Η Καιτη έχει πάρει 3 σιρόπια εγώ μόνο δυο και έχω σκάσει.Όχι πως είμαστε άρρωστες αλλά που ξέρεις ,μπορεί να αρρωστήσουμε.

    • Σε λίγο θα δαγκώνεις.
     Σε κάθε σου σχόλιο/απάντηση δείχνεις την φτώχεια σου την ρημάδα. Την ένδεια των επιχειρημάτων.Την βλακεία σου.
     Δεν έχει ξαναπεράσει τέτοιο έκθεμα βλακείας.

 64. Να μην ξεχνιόμαστε ο Αλέξης τι έκανε με τις παρακολουθήσεις.Τελείωσε ο Βαξεβάνης τις συνέχειες;

  • Πως να ξεχνιόμαστε?Υπάρχει μεγαλύτερη βρωμιά απ τα 2 μαμούχαλα εδώ μέσα?
   Έχετε προσωπικότητα τελικά?
   Έχετε τσίπα πάνω σας?
   Συμμορία λέγεται αυτό, όχι κυβέρνηση.
   Η παράβαση της σύμπραξης Κυβερνητικού με το Δημόσιο ,ισούται με έκπτωση αξιώματος και επιστροφή χρημάτων.
   Για ποια διαφάνεια μιλάτε βρε ηλίθιοιοιοιοιοιοιοιοιοι !!!!!
   Σε ποιους κουνάτε το δάκτυλο?Διαβάζεις επικαιρότητα ηλίθια??
   8,5 Δις αναθέσεις….βρε έχετε τσίπα πάνω σας?ρεμάλια που μιλάτε για βρίσιμο?
   Κοπρίτες.

   • Οποίος κλέβει η εκμεταλλευται τι θέση του να τιμωρητε.Που διαφωνείς;Τι σχέση έχουν κάποιοι που πάντα κολανε στην εξουσία για προσωπικό συμφέρον,με τα κόμματα ,τις πολιτικές και τα προγράμματα τους;Εγώ είμαι χαζή και δεν ξέρω ,εσυ που ξέρεις και παρακολουθείς ,ποια εποχή και σε ποια κυβέρνηση δεν υπήρχαν τέτοιοι;Το θέμα είναι να τιμωρούνται και όχι να κάνουμε ότι …έπεσαν από τον ουρανό η είναι δούρειοι ίπποι.Κατάλαβες;Φτάσαμε στις εκλογές και κανένας εκτός από το Μητσοτακη δεν έχει προγεμνα διακυβέρνησης.Λένε θα δούμε αν είναι πρώτο κόμμα με ποιον θα συνεργαστώ η οι άλλοι ανάλογα τα ποσοστά υα δούμε.Θα παίξουμε την Ελλάδα κορώνα γράμματα δηλαδή;

 65. Και μάλλον έχεις μπερδευτεί με την κατάσταση του σε ποια χώρα βρίσκεσαι.. Γιαυτο εξου και οι τόσες μπούρδες.. Ασυναρτητες εκτός πραγματικότητας.. Βρίσκεσαι βυθισμένη στον εικονικό κόσμο της ευτυχίας που σου πλασάρουν τα κανάλια..

 66. Τα τελευταία 2 χρόνια !!??μην μας πεις για αυξήσεις μισθών από 710 σε 730..γιατι θα γελάσω..(παράλληλη αύξηση ρεύματος 200%,). Ας ξεκινήσουμε από την πρώτη μέρα Μητσοτάκη στην εξουσία… Ως τώρα.. Για πες μου.. Για κάποιον που πληρώνει επιχειρήσεις, υπαλλήλους, τράπεζες, ΔΕΗ,εφορια, Χρέη… ΔΕΝ ΠΆΓΩΣΕ ΚΑΜΊΑ ΠΛΗΡΩΜΉ.. το κράτος ηθέλει τιυς φόρους του, οι τράπεζες το ίδιο… Στα @ρχ.τιυς αν δεν είχες.. Τώρα πάλι τα ίδια,, το κράτος θέλει τιυς φόρους του, ΔΕΗ,, οι τραπεζες τα ίδια… Με αύξηση βιωτικου επιπέδου 300%..στο ρεύμα, τρόφιμα, Βενζινη, ούτε με τα ΒΑΣΙΚΆ δεν μπορείς να ζήσεις και αυτά θα τα κόψεις.. Λαμογια. Απατεώνες

 67. https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgk5NfciivUsWk1NGU42WqA_qdG5krT7dRwLMf2S-jEI7kBi5PusOmIzDIgnSME_X8wEdLN3ds1xYzhtMl15q0w53iAffb9KaPP-eyePCtr7pwncrNNeC35djgnDCDY-iRmM19w2CT-r9LDQ71j2CZjDYL2oIoRUquqwMH6CmHk4CDLOTHVCcQJL6xL/s790/2023-01-10_100110.png

  εν συνεχεια των λογων του χαραρι. συμβουλο του κλαους σβαμπ (ιδρυτη τουςWEF και του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ως προς .τι θα κανουμε με ολους αυτους τους αχρηστους .και περιττους οπως ονομασε ανθρωπους..και ως το το ερώτημα «Τι χρειαζόμαστε τόσους πολλούς ανθρώπους;»..ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ…

 68. Στα ΣκΑΝΔΑΛΑ.. ΤΗΣ κυβέρνησης Μητσοτάκη και την κατάσταση αυτή.. … λέγοντας δειχνει ότι. Τα ίδια έκαναν και άλλα κόμματα, (τσιπρας).. Βγαίνει το πόρισμα ότι ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.. Και με κάνει να συμφωνώ μαζί σου όπως συμφωνείς έμμεσα ότι Ο Μητσοτάκης δεν έχει καμία διαφορά με τον τσιπτα, η το ΠΑΣΟΚ..ειναι η συνέχεια του ΤΣΙΠΡΑ χωρίς Καμία ΔΙΑΦΟΡΆ..(ανθέλληνες προδότες . ΔΙΌΤΙ όλοι παίρνουν εντολές απο τη ίδια πηγή,, το ΝΑΤΟ.. .την Γερμανία.. .αλλά για όλα αυτά… Ξέχασα φταίει η χρυσή αυγή… Και ο βελοπουλος… Τώρα που θα κάνει κόμμα ο βελοπουλος με τον ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ… ποιον από τους δύο θα βρίζεις… Ξέρω ποιον θα βρίζεις… Την χρυσή,, αυτοί οι φασιστες οι ελλεινοι.. Φταινε.. για την φτώχεια, τα λοκνταουν, την ακρίβεια, τα σκάνδαλα.. Την παιδεραστία, την πώληση Μακεδονίας, Θράκης, Αιγαίου… Σωστά??? Εντωμεταξυ άλλοι ψήφιζαν νόμους, φτωχοποιηση, όλο με 153 υπέρ.. Περνούσαν… Και η χρυσή αυγή κανενα ανθελληνικό νόμο δεν ψήφιζε.. Αλλά φταίει αυτή.!!! Πάντως ο Μητσοτάκης δεν φταίει…δεν είδε, δεν άκουσε….ούτε για την ΕΥΠ.. ..μα τίποτα να μην ξέρει…, ενώ αποδεικνύεται ότι ήταν Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ…. ΌΛΩΝ.. Των σκανδάλων

  • Αυτό που μπερδεύεις είναι ότι βάζεις τα κόμματα,ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ και τη συγκρίνεις με τη ΧΑ.Πάντα απαντάω πολιτικά.
   Ναι υπάρχουν σε όλα τα κόμματα λαθρεπιβάτες.Δεν είναι εκκλησίες που και εκεί έχει παράνομους εδώ που τα λέμε.Τι σχέση έχει τώρα αυτό με το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.Να σε ρώτησω κάτι απλό.Ποιος δεν θέλει περισσότερο και από εσένα την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.Σκέψου λίγο.Οι Τούρκοι και ο Ερντογκαν και το ΚΚΕ βεβαίως βεβαίως μην το ξεχάσω.Πια η διαφορά σας ΧΑ ,Κασιδιάρης και ΚΚΕ ποτέ δεν κατάλαβα.Μπορείς να μου πεις αν ξέρεις;Κάτι άλλο το έχεις σκευτει επειδή μιλάτε συνέχεια για το ΝΑΤΟ.Τι έχουν απογίνει οι χώρες που ήταν εκτός στη γειτονιά ξέρεις;Γιουγκοσλαβία,Συρια,Λιβανος,Ιράκ ,Λυβιη,η Κύπρος γλύτωσε η μισή χάρη σε εμάς επειδή είμαστε,αλλιώς φαντάζομαι ξέρεις τι θα ήταν σήμερα.Θέλεις για την Ελλάδα να έχει τη μοίρα των χωρών που σου είπα;Αυτό εύχεσαι;Όσο για τους κλέφτες από οποίο κόμμα και να είναι να έχουν την κατάληξη που πρέπει να έχουν όλοι οι κλέφτες.Κατάλαβες;Θα υπερασπιστώ εγώ κλέφτη επειδή εινσι ΝΔ;Όχι φίλε μου.Για μένα να τιμωρηθεί Μαλιστα περισσότερο από οποιοδήποτε.

 69. Κάτι για τους οικονομολόγους εδώ.Εγώ με 2 παιδιά θα περνώ 50 ευρώ το μήνα για το σούπερ μάρκετ.Δεν λες λίγη αύξηση 50 ευρώ.Αλήθεια πόση περιμένετε από το κομα που θα ψηφίσετε;Άκουσα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε.Τώρα που θα πάει 750-780 αυτός άλλαξε τιμή.Θα δώσει 880.Με ένα νόμο και αθρο φαντάζομαι.Ψηφίστε τον να οικονομισετε.

 70. Η ΝΔ παρέλαβε:
  Ανεργία :17,2 την πήγε 11,4
  Χρέος :184% το μείωσε 171%
  Καταθέσεις :134 δις τις αύξησε σε 184 δις.
  Εισαγωγικό φόρο εισοδήματος :22% τον μείωσε στο 9%.
  ΕΝΦΙΑ:3;9 δις και τον μείωσε σε 2,2 δις.
  Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αυταπατημένος πρόεδρος του;Ελάτε να με συλλάβετε.Έτσι επειδή παμε για εκλογές να ξέρουμε τις επιλογές μας.

 71. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται… Στο χω πει είσαι τόσο ανιδεη, άσχετη,κοινώς μπαζο!! .. Πραγματικα δεν γνωριζεις τίποτα από πολιτική, από γεωπολιτική, στρατηγική, αμυντική,υγείας, ανάπτυξης.. το ποιος είναι ποιος και τι σκοπό βαράει.. Ποιους εξυπηρετεί και τι συμφέροντα. Δεν γνωρίζεις εντελώς τίποτα!!! Πάρα μόνο ότι σου σερβίρουν τα ΜΜΕ.. (που υπάγονται στον Μητσοτάκη) και θέλεις αντικειμενικη πληροφόρηση από ένα πουλημένο μέσο και δημοσιογράφους….ισως περισσότερα ξέρεις για μανικιούρ πεντικιούρ.. Φορέματα,.κομπινεζον Πάρα πολιτική…Δημοκρατία έχουμε εξαλου.. Έχει δικαίωμα και ο καθε ηλιθιος να γράφει.. .. Το θέμα είναι ότι στην δημοκρατία.. Ο ηλιθιος ψηφίζει κιόλας…. Συμπέρασμα το κράτος θέλει ηλιθιους, πολίτες εδώ και 50 χρόνια για να βγαίνει στην εξουσία..τον συμφέρει γιαυτο δεν αφαιρεί το δικαίωμα ψήφου από ηλιθιους,, ειναι χρήσιμοι.. Στην επανεκλογή τους. .

 72. Μας έδωσες Άλλη μια απάντηση στο πόσο..βλαξ είσαι…στο ΝΑΤΟ είμαστε εξ ανάγκης, από πίεση, και από το 60. όχι από συμφέρον.. . Και όχι με την θέληση μας.. Με την βία,, και εξαναγκασμόυς…με εξαναγκασμό επίσης από το ΝΑΤΟ δώσαμε την Κύπρο τα ιμια, την Μακεδονία. ονόματος ΝΑΤΟ.. χωρίς την θέληση μας. Και το Αιγαίο τώρα..χωρίς την θέληση με εξαναγκασμό έστειλε όπλα στην Ουκρανία.. Με εξαναγκασμό παρέδωσε το Αιγαίο μαζί με τους υδρογονάνθρακες.αν δεν το ξέρετε. .. Η ΕΕ…και ΝΑΤΟ είναι το ίδιο συνδικάτο… Σκοπός η υποδουλωση των λαων…οπως βλέπεις παγκόσμια… Η Ελλάδα έχει την μοίρα των χωρών που ανέφερες, χωρίς να το ξέρεις… Οικονομικά,!βλαξ…ο πόλεμος γίνεται οικονομικά εκ των έσω.. Όχι με πυραύλους ηλιθιε. Η Ελλάδα είναι υποχείριο των Γερμανών, και του ΝΑΤΟ τα πάντα πουλήθηκαν σε γερμανικές εταιρείες,, η οικονομία σβήνει και χρωστάει τρις η Ελλάδα, !!το μόνο που χαίρομαι φίλε,,.. Που μιλάς πέρι τιμωρίας κλεφτών και για ΝΔ ΟΠΩΣ και τους άλλα … Εδώ πάω πασσο.. Κσι περιμένω την τιμωρία τους.αφου σφουγγιξσνε τον ελληνικό λαό. . Αν και ποτε!!

 73. Δεν σημαίνει ότι είναι τσιπρας, σύριζα, ΚΚΕ…., χρυσή αυγή. Και ότι σκ@@τα θέλεις… Σου απαντάει σαν απλός πολίτης,. Και την κατάσταση που βιώνει επί Μητσοτάκη… Και δεν κάνουμε αντιπολίτευση….ουτεψεγω ούτε ο κιαρης, ούτε κανείς… Μιλάμε τι βιώνουμε και λύσεις δεν βλέπω..!!!.. Επί Μητσοτάκη…. Μονο ΣκΑΝΔΑλα, αυξήσεις, παρακολουθήσεις, φτώχεια, κουπόνακια, εμβόλια..συνεχιση πολέμου, συμφωνίες με Τούρκους, ακρίβεια, Κτλ . Αυτός είναι ο πρωθυπουργός. . μιλάς συνέχεια για άλλα κόμματα .. Που δεν έχουν ψηφίσει τίποτα από όλα αυτά…Ανύπαρκτους .η περί φασισμού..και έχεις την ανσιδευα να μιλάς για φασιστες… Που τους φυλάκισε 17 χρόνια.. Ο πλέον ΦΑΣΙΣΤΑΣ

 74. -άλλο λαμογιο φυντανι νέας γενιάς προδότης και ανθελληνικό απατριδο, αθρησκο τσουτσέκι – που θα πάει τον μισθό από 710 σε 880…..καλυτερα να ειρωνεύεσαι τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… που θα πάει τον μισθό από 720 στα 750!!
  Σου ανταποδίδω τα δικά σου λόγια.. Ψηφίστε να τα οικονομησετε… (αν σας περισεψουν…για να φάτε απο τις αυξήσεις τροφίμων, ρευματος. Μαζέψτε τα να Φτιάξετε τε και την προίκα στα παιδιά σας,,, χαχαχα…απατεώνας εκ των κορυφαίων.. Στην Ελλάδα

  • Είπαμε όλοι απατεώνες εκτός τον Κασιδιάρη και Βελόπουλο.Δεν είναι αστείο .Άνθρωποι το πιστεύουν αυτό.

 75. Αλα στα έγραψα να ξεστραβωθεις περί.. Τα έργα της χούντας στην Ελλάδα Δεν είμαι φιλοχουντικος..απλα έκανα μια παρένθεση, στο πόσο.. Άσχετος είσαι. . Και ποιοι τα ξεπούλησαν…. Κρίση φύλλου και ταυτότητας,πολιτικής , σίγουρα μάλλον έχεις εσυ… Τώρα το ποιος ειναι φιλοχουντικος.. Σίγουρα χωρίς αμφιβολία είσαι εσύ.. Με την χούντα Μητσοτάκη.. (που ονομάζεται νέα Δημοκρατία)… Η ταύτιση χρυσής αυγής με χούντα. Ίσως ισχύει για την ιδέα για την Ελλάδα και τους Έλληνες!!! Όπως και η ομοιότης Μητσοτάκη και ΚΙΜ ΚΟΝΓΚ ΓΙΟΥΝ …. Περί δημοκρατίας.. Καμία διαφορα,.!αν δεν γεκας κσι δεν μιλάς υπέρ του συστήματος,, φυλκη η εξόντωση ! .άσε την αγάπη την Ελλάδα και τους Έλληνες… Μην γελάσω

  • Τι στεναχωριέσαι;Εκλογές έρχονται με ψήφους θα βγει η κυβέρνηση όχι με διορισμό όπως στις χούντες.Ψήφισε εσυ το δημοκράτη Τσίπρα.Που είναι το πρόβλημα αφού δεν είσαι χουντικός;

 76. Της Γιουγκοσλαβίας της Συρία του Λίβανος του Ιράκ της Λυβιη,…….. ΑΛΛΆ ΤΟ ΖΩ.!!
  Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ… ΚΑΙ ΕΣΎ ΚΟΙΜΆΣΑΙ…στον πόλεμο σου παίρνουν τα πάντα… Και σε υπόχρεωνουν να ζεις για να πληρώνεις φόρους.. Και να Ζευς με συσιτια. Βλέπεις καμία διαφορά…

  • Ναι εκεί που είχα πάει δεν βρίσκαμε δωματιο ούτε τραπέζι να φάμε.Τόση δυστοιχια περνάμε.Επιτέλους είναι θρασσος να μιλάς ότι είσαι το ίδιο με λαούς που πνίγονται να έρθουν εδώ να γλυτώσουν.Εσυ απλά περνεις την Raynaud με 19,90 και πας όπου θες.

 77. Και ποιο σκοπό βαράει… Κρίμα που δεν μπορώ να γράψω τόσα πολλά με ντοκουμέντα για να σου αποδείξω την ανθελληνικη της στάση για την Ελλάδα.. Και την ελληνική ιστορία.. Οσό για τα Αμεα στην Ακρόπολη… Δείχνει πόσο ιερόσυλος είσαι εσύ και η Μενδωνη κατά του αρχαίου πολιτισμόυ… Με αφορμή τα Αμεα….. Εδώ βρε μπαγλαμά κόβουν συντάξεις από ανάπηρους Αμεα,,.. Και σκέφτονται για τα, Αμεα? Βλαξ!! Σε λίγο θα κάνουν και ασανσέρ μέσα στην Ακρόπολη..για τα, αμεα Από τις πυρκαγιές ξέρεις πόση αρχαία ελληνική κληρονομιά χιλετιων και μνημεία καταστραφηκαν…άληθεια γιατί σταμάτησαν οι εργασίες ..στην Αμφίπολη.. .

  • Άσε κούρασες.Όλοι ανθέλληνες εκτός από τους εθνικιστές-ναζιστες σαν εσένα.Τελευταία φορά που κάποιοι πούλησαν την Ελλάδα ήταν αυτοί με το ξεπούλημα της Κύπρου.Μας είχαν στο ψυγείο 7 χρόνια ,έφυγαν με την ουρά στα σκέλια και σήμερα οι οπαδοί τους μας λένε τι ωραία που ήταν τότε.Δεν λένε όμως για ποιος ήταν ωραία;Λεπτομέρεια.

   • Να δεις ποιοι φωτογραφιζονταν με τον χρυσαυγιτη Κασιδιαρη και τον υποστηριζαν και τωρα η ΝΔ τους εκανε υπουργους; Μηπως ηταν ο Αδωνις; Ο Πλευρης; Ο Βοριδης; Ή μηπως όλοι αυτοι; Μιραντα ερχεται πιτσα χαλαρωσε και απολαυσε υπευθυνα.

 78.  μπορείς να μου πεις γιατί παρουσιάστηκε μια (φοβερή) αύξηση της τάξης του 25% στις αυτοκτονίες στην Ελλάδα, από το 2020 έως το 2022.. Έχω σπόρια που οφείλεται.. Ποιος τις προκάλεσε,, μηοως τα λοκντσουν, μηοως η καταστροφή οικονομίας κάθε νοικοκυριού. Μην μπορώντας να ανταπεξελθουν . Ποιος εβγαλε τα μέτρα.. Ποιος συνεχίζει την πολιτική εν έτη 2023? Όχι ρε.. Ο Μητσοτάκης δν φταει..δεν είδε δεν άκουσε, δεν ψήφισε,, ούτε για τα μέτρα, ούτε για τους υποχρεωτικόυς εμβολιασμούς, ούτε τα λοκβταουν…
  (Στοιχεία από Παρατηρητήριο Αυτοκτονιών και το ερευνητικό δίκτυο καταγραφής του Κέντρου Ημέρας για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας της οργάνωσης «ΚΛΙΜΑΚΑ».

  Δηλ το 2022 κάθε μερά αυτοκτονούσε τουλάχιστον ένας!!!! ,βεβαια με τις 600 αυτοκτονίες που καταγράφηκαν… Το νούμερο πάει σε 2..την ημέρα… Λόγω της οικονομικής καταστροφής, ψυχολογικών συνεπειών… Κτλ
  ΧΑΊΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… ΟΙ ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΎΝ..

 79. ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ,,ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΓΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΑΔΑ..ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΔ !!!!!!!!!!!!!!!ΘΕΛΕΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΙΣ.,…ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ..ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ

  • Πολιτικοί έχουν μπει φυλακή για σκάνδαλα δεν στο έχουν πει;Κυβέρνηση δεν ήταν πάντα η ΝΔ.Πόσοι από τη ΝΔ έχουν μπει μέσα;Εσυ έχεις καταλάβει ότι τα «μέσα» μιλάνε για σκάνδαλο και από εκεί τα πήρες .Αυτά φαντάζομαι είναι τα Καλα μέσα;Γιατί δεν τους ρωτάς πως γίνεται τελικά αυτά που σου λένε ποτέ να μην καταλήγουν στη δικαιοσυνη;Δεν ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να τα πάει;

 80. επειδη ειμαι ενας χαζος ελληνας . .μπορεις να μου πεις με ντοκουμεντα,παραδειγματα συγκεκριμενα τι εννοεις για προδοτες,ανθελληνες…κατα της ΕΛΛΑΔΑΣ…και πες μου ποιοι ΦΗΦΙΣΑΝ υπερ πωληση μακεδονιας,..και εγω απο την πλευρα μου θα σου πω ποιος πουλησε κυπρο.μακενοια..αιγαιο..οσο για ποιοι εφυγαν με την ουρα στα σκελια.. .ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ…ειναι πολιτικοι κρατουμενοι εν ετη 2023 απο την ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ….μαλλον Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…. ΜΙΡΑΝΤΟΕΙΔΕΣ ΒΑΛΜΜΕΝΟ …

  • Από ποτέ οι δολοφόνοι λέγονται πολιτικοί κρατούμενοι;Τα έχεις μπερδέψει.Σκότωσαν αν όχι όλοι με τα χέρια τους ένα νέο παιδί απλά επειδή υποστήριζε κάτι άλλο από αυτούς.Βασάνισαν ανθρώπους που απλά έβγαζαν το ψωμί τους εδώ Νόμιμα.Αυτούς λες πολιτικους κρατούμενους;Φαντάζομαι και την 17 Νοέμβρη τους αλλουσ δολοφόνους,πολιτικους κρατούμενους θα τους λες.Σωστά;

 81. ΠΡΟς ΜΙΡΑΝΤΑ..ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ..ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

  και εσυ και η οικογενεια σου να εισαι υπερηφανη που ανηκεις σε ενα κομμα παιδοβιαστων.ανθελληνων,κλεφτων, ..

  • Αν είχα τα μυαλά σου θα σου έλεγα να είσαι περήφανος που στις φυλακές είναι γεμάτες από Έλληνες βιαστές,παιδοβιαστές,συζυγοκτόνους,ληστές από τους οποίους πολλοί είναι και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και παπάδες.Επειδή συμβαίνει αυτό θα ντρεπόμαστε οι Έλληνες;Να σου πω και ένα μυστικό αυτό δεν γίνεται μόνο εδώ.Σε όλες τις χώρες υπάρχουν τέτοιοι.

  • εισαι Ελλην Χριαστιανος Ορθοδοξος? Κατι παρανοησες.
   Λυπαμαι.

 82. Παιδιά έχετε ξεφύγει.Βασικα ένας το πολύ δυο.Είμαι εδώ και δεν έχω πρόβλημα να απαντήσω σε οποιοδήποτε όσο βλάκας και να είναι ,ακόμα και να με βρίζει χυδαία.Ποτέ δεν είχα πρόβλημα ούτε να με λέει άνδρα ,gay οτιδήποτε.Απλά από εδώ και πέρα θα απαντάω μόνο σε όποιον μπενει με όνομα .Όχι το δικό του οποίο όνομα θέλει να βάλει απλά ένα όνομα.

  • και τι σημασία έχει αν γράψω ότι με λένε Τζούλια; Εσύ δηλαδή θα έγραφες τις π@ριές που γράφεις αν έβαζες το πραγματικό σου όνομα; Όχι βέβαια γιατί θα σε φτύναμε στον δρόμο και όπου αλλού σε βλέπαμε !!!

 83. Η ΝΔ παρέλαβε:
  Ανεργία :17,2 την πήγε 11,4
  Χρέος :184% το μείωσε 171%
  Καταθέσεις :134 δις τις αύξησε σε 184 δις.
  Εισαγωγικό φόρο εισοδήματος :22% τον μείωσε στο 9%.
  ΕΝΦΙΑ:3;9 δις και τον μείωσε σε 2,2 δις.
  Τον βασικό μισθο 650 τον πήγε προς το παρόν 713.
  Συντάξεις βρήκε κομενες τον χήρων και τις επανέφερε.380 η εθνική την πήγε 413.Είναι κάτι ψέματα από αυτά;
  Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αυταπατημένος πρόεδρος του;Ελάτε να με συλλάβετε.Έτσι επειδή παμε για εκλογές να ξέρουμε τις επιλογές μας.

  • Τι κ αν βγαίνουν καθηγητές Οικονομικών, αναλυτές και λένε με ακρίβεια ότι δεν έγινε κανένας αποπληθωρισμός τιμών,το αντίθετο…διαβάζει το κούτσουρο ότι γράφει το αφεντικό της,το liberal.gr και αγνοεί ότι όλοι μας πάμε στο βενζινάδικο ,ότι η Φέτα ,τα τυριά ,τα κρεατικά, τα γλυκά,τα σνάκ,ο γύρος ,τα μελομακάρονα, η ενέργεια ,οι συνδρομές, η ΔΕΗ ΗΛΙΘΙΑ !!!!!!! αγνοεί την αύξηση των ληξιπρόθεσμων, γιατί να πιστέψω δύο αλήτες ανήθικους,άτιμους,ελεεινούς..»εκεί που πήγα λέει δεν είχε θέση» !!!! σήμερα έχει θέση?
   Γιατί ρε ….κω δεν πέφτει ο ΦΠΑ?? Καθηγητής Οικονομικών σήμερα στο πρώτο πρόγραμμα στις 21:00 είπε ότι όλα τα μέτρα είναι εφήμερα, ο πληθωρισμός ,η ΕΛΣΤΑΤ δεν καταγράφουν την πραγματικότητα.Τι//////////// είσαστε ρε αλήτες

  • Όλοι έχουν μάτια και βλέπουν…όλοι… τα νούμερα που λες δεν υπάρχουν στην πραγματική οικονομία.
   Όση βλακεία και να επιστρατεύσεις,πιο ρεντίκολο γίνεσαι

   • απο οτι φαινεται φιλε μου. αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας.
    Μετα απο 2,5 χρονια ταλαιπωριας και απιστευτων καταστασεων παγκοσμιως, η χωρα ειναι σε πολυ καλυτερη θεση απο τοτε με τον Τσιπρα και γενικοτερα. Κι αυτο ειναι προσωπικη επιτυχια του Κ.Μ που δε βουλιαξαμε. Τωρα ξαναπαιρνουμε τα πανω μας. Ηδη εχει σωσει κοσμο. Οι ιδιοι τα λενε. Συριζαιοι γυρισαν ΝΔ. Οι συνταξεις αλλιως. Εχει κι αλλα, ομως πραγματκα ειναι τοσο βαρετο να παλευεις να αποδειξεις τα δεδομενα και τα απολυτως αληθη που καταγραφονται παντου. Βεβαια ξεχναω το Μακελειο θα μου πεις. Συγνωμη που δεν τον πιστευει πια ο κοσμος οπως και τον Βαξεβανη. Μονοι τους αποδομηθηκαν. Τι σου λεω τωρα… Proficiency.

    • Δώσε μου στοιχεία όπως σου έδωσα εγώ..Έβαλα ένα γράφημα με τις συγκριτικές τιμές του 21 και 22,είπα για τα ληξιπρόθεσμα δάνεια,ο Καλίτσης της Καθημερινής και πολλοί οικονομολόγοι λένε ότι τα 60 δις που δόθηκαν ισούται με το κούρεμα χρέους του 2012.Οι συντάξεις πόσο ανέβηκαν,πόσο κοστίζει η κιλοβατώρα>πόσοι συμπολίτες μας έχουν καταντήσει έρμαια εισπρακτικών για μη εξόφληση λογαριασμών των παρόχων.Όλος ο κόσμος καταγγέλλει τα πρόστιμα και το κυνήγι των εισπρακτικών.Αλλά φωστήρα μου εσύ για πες ΔΗΜΟΣΙΑ γιατί αποπέμφθηκε απ τον Μητσοτάκη ο Πάτσης?
     Πες το .θέλω να τ ακούσω φωστήρα μου,θελω να το πεις εδώ δημόσια,ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΙΔΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗΣ!!!!!!! πάρε τ …. τώρα.

    • Μήπως και αυτό δεν το είδα καλά?απ τον ΟΟΣΑ για τις τωρινές χονδρικές της ενέργειας.

     https://www.naftemporiki.gr/finance/economy/1426287/oosa-giati-tha-synechisoyn-na-kaine-oi-times-reymatos-stin-ellada/
     Τι να πω ,άλλους δέκα σαν και σένα να έχει το φόρουμ θα αποκτήσουμε όλοι proficiency..
     Καλή η προπαγάνδα ,φτάνει να μην στηρίζεται σε βλακειούλες.
     Όσο για την καλύτερη κατάσταση που λες ότι βρίσκεται ο απλός πολίτης τώρα,τι να πω….ότι διαβάζεις κόμικς?

 84. 1999 σταματησε τις ανασκαφες στα Σταγειρα(Οι τότε κκ. Βενιζέλος, Μενδώνη, Πάχτας έκοψαν τις χρηματοδοτήσεις για την ανασκαφη και η προσπάθεια ανάδειξης της ιστορικότητας του τόπου ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – Υπουργος Πολιτισμού 1996-1999 και 2000-2004
  ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΧΤΑΣ – Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας 1996-2004 ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ – Γεν. Γραμματέας Υπ. Πολιτισμού 1999-2004 και 2009-2015!!
  2002 μπαζωσε τον αρχαιο Βασιλικο ταφο της αρχαιας Πελλανας. ΤΗΣ Λακωνιας! μεγάλης αρχαιολογικής Με 200 τόνους,χοντρο χαλικι και όχι αμμο οπψς προβλεπτεται χωρίς να ενημερωθεί ποτέ ο αρχαιολόγος που τον ανακάλυψε.
  Βασει δημοσιογραφικων πηγων δεν δίστασαν ν’ ανεβάσουν τα βαριά σκαπτικά οχήματά τους (μπουλντόζες και φορτηγά) πάνω στο ήδη γεμάτο με ρηγματώσεις τάφο Το οποιο θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα, την κατάρρευση της οροφής του θολωτού θαλάμου του Βασιλικού Τάφου από το υπερβολικό βάρος και την πρόκληση ανεπανόρθωτων ζημιών στο επιβλητικό αυτό μνημείο!!!!αραγε πετυχε
  (οσο για ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ κ.
  ΘΕΟΔΩΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΚΑΛΥΨΕ -ειχε και αυτος την τυχη του από την ΜΕνδωνη!

 85. 2011 μπαζωσε τον βωμο των 12 θεων ένα μνημείο, το οποίο βρίσκεται σε καθόλου τυχαία τοποθεσίαέχει Πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα μνημεία της Αθήνας, όπως λένε οι αρχαιολόγοι, το οποίο αναφέρεται στον Θουκυδίδη, καθώς και σε άλλους ιστορικούς και αποτελούσε τον ομφαλό της πόλης.
  2014 εκλεισε τις ανασκαφες στο ορος καστα στην ΑΜΦΙΠΟΛΗ
  2019 ενεκρινε την καταστροφη του Αρχαιολογικου χωρου των σκουριων
  2020 τσιμεντωσε την ακροπολη !! Η κυβέρνηση έστειλε γιαπιτζήδες με κομπρεσέρ στην Ακρόπολη και κατέστρεψαν ένα άγαλμα
  χαρισε τον αρχαιολογικο χωρο Κωλιαδα σε ιδιωτη(Λατση)

 86. Είναι υπεύθυνη για τον επαίσχυντο λογαριασμό του «δανεισμού» των ελληνικών αρχαιοτήτων σε ξένα μουσεία για 50 χρόνια, δηλαδή νόμιμη αρχαιολαπεία!
  ενώ τ ην ιδια στιγμη Ελληνικό Υπουργείο επενδύει πάνω από 50 εκατ. ευρώ σε τζαμιά και τεκέδες.
  Αυτό που κανει..ειναι το μπάζωμα της πολιτισμικής μας κληρονομιάς

  Σας λεει τιποτα η φωτια στης Μυκηνες??- που αποδεικνυει την ιστορια των Ελληνων
  Η αρχαια ολυμπια ενας Αρχαιολογικός Χώρος ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΠΟΤΓΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ είναι πλήρως διασφαλισμένος σε περίπτωση που πλησιάσει το μέτωπο της φωτιάς.που εβαλαν!!

  «Ούτε ο Ξέρξης δεν προκάλεσε τέτοια καταστροφή» όπως ΕΓΡΑΨΕ και ο Economist

  Σας λει τιποτα που η Μενδωνη πρωταγωνιστει σε ολες τις κυβερνησεις..
  ΣΗΜΙΤΗ, ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΤΣΙΠΡΑ, …..ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;ΟΛΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ..!!!!
  https://www.nikosonline.gr/wp-content/uploads/2020/06/al708-1-696×348.jpg
  ( ντυμένη σαν αρχηγός Μασονικής Στοάς μεγαλης κλιμακας)

 87. Μενδωνη 20...χρονια καταστροφεας της αρχαιας ελληνικης κληρονομιας!!!

  γνωριζουν οι εβραιομασωννοι οτι Ο Ελληνικός Πολιτισμός και Τα όποια ευρήματα δεν είναι απλώς κάποια υλικά απομεινάρια του παρελθόντος, αλλά κομμάτια από την ΙΣΤΟΡΙΑ . ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητώς η καταστροφή, το εμπόριο αυτών, καθώς και το εκ νέου θάψιμό και αποσιώπηση αυτών ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 3 .
  Από το 2019 και μετά, , υπάρχει ένας διακηρυγμένος στόχος: η ιδιωτικοποίηση των πάντων. θέλουν να δώσουν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ τα Μουσεία σε ιδιώτες
  Έτσι ακριβώς συνέβη με τη «δωρεά» του Ιδρύματος Ωνάση στην Ακρόπολη, με τα αποτελέσματα του «τσιμεντώματος»,
  Ουσιαστικά μέσω της «δωρεάς» το Ίδρυμα Ωνάση και η τεχνική εταιρεία του (ΑΡΙΟΝΑ) έκαναν ό,τι γούσταραν πάνω στην Ακρόπολη, και η Υπουργός με τον ΓΓ πίεζαν την ΥΣΜΑ και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αθηνών να τα δέχονται όλα χωρίς να βγάλουν κιχ!

  • Φίλε τα έχεις μπερδέψει λίγο.Να σε βοηθήσω;Δεν είναι 40 χρόνια υπουργός η Μενδώνη.Τα τελευταία 3 είναι.Χαλάρωσε.

    • Εσυ σαν Πρώην παδοκος δεν ξέρεις τη Μενδώνη;Ντροπή μεγάλος άνθρωπος.Δίπλα της την είχε η Μελινα .

    • Δεν ειμαι Πρωην….μην με μπερδευεις με τον αγαπημενο σου Κοκο…Ποτε δεν εφυγα απο τον πολιτικο μου χωρο..δεν ουτε το σκεφτομαι….Το οτι ηταν στο υπουργειο πολιτισμου με την Μελινα,δεν σημαινει οτι ΤΟΤΕ ειχε αγαπες που εψηναν το ψαρι και απο τις δυο πλευρες….ΤΩΡΑ ομως σαν αδελφες-ταξιδιαρικες ψυχες χρεωνουν τον ηδη φτωχο Ελληνα φορολογουμενο,με καποιες χιλ ευρω..για να δειξουν την ιδιαιτεροτητα τους…..πιστευω να καταβαλες..και δεν θα χρειαστει να στο ζωγραφισω….

    • Αυτο σας νοιαζει η κλειδαροτρυπα? Εγω θελω να κανουν οι ανθρωποι καλα τη δουλεια τους. Κρινουμε και σεξουαλικο προσανατολισμο τωρα, για να υπερθεματισουμε μια κατασταση…
     Εμενα η Μενδωνη φιλη μου δεν ειναι. Αλλα ο τροπος σας ειναι ασχημος. Παντως μπραβο σας που παραδεχτηκατε οτι ειστε οπαδος του Πασοκ. Αρα παμε Ανδρουλακη. Ελπιζω να μην απογοητευτειτε στο μελλον απο πραγματα και προσωπα της παραταξης σας.
     Ευχαριστω.

    • Ασχημος και προκλητικος ειναι ο τροπος με τον οποιον πορευονται καποια δημοσια προσωπα…που ζουν απο την πλατη του φτωχου Ελληνα…Αλλο ο σεβασμος στην διαφορετικοτητα(προσωπικα εχω αλλη αποψη)και αλλο η προβολη της ως προτυπου!!!!!
     Υ.ΓΕιμαι περηφανος που ειμαι ΠΑΣΟΚ….αν απογοητευτω..υπαρχει και η αποχη…

   • Εγώ πάντως την θυμάμαι μια ζωή γενικό γραμματέα στο υπουργείο. Καλύτερα και από υπουργός είναι. Έκανε ένα διάλειμμα με τον Καραμανλή που είχε βάλει το Ζαχόπουλο τον μουστάκια και μετά ξανά μανά η Μενδωνη. Βάλε μισθοί γενικού τόσα χρόνια ταξίδια εκτός έδρας λεφτά λεφτά συμβάσεις λεφτά λεφτά.Χάος.

  • Δεν ειμαι Πρωην….μην με μπερδευεις με τον αγαπημενο σου Κοκο…Ποτε δεν εφυγα απο τον πολιτικο μου χωρο..δεν ουτε το σκεφτομαι….Το οτι ηταν στο υπουργειο πολιτισμου με την Μελινα,δεν σημαινει οτι ΤΟΤΕ ειχε αγαπες που εψηναν το ψαρι και απο τις δυο πλευρες….ΤΩΡΑ ομως σαν αδελφες-ταξιδιαρικες ψυχες χρεωνουν τον ηδη φτωχο Ελληνα φορολογουμενο,με καποιες χιλ ευρω..για να δειξουν την ιδιαιτεροτητα τους…..πιστευω να καταβαλες..και δεν θα χρειαστει να στο ζωγραφισω….

   • Το 19 διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ.Όσο για το αν έχεις αλλάξει χώρο,δες τα σχόλια σου σε τι διαφέρουν από τους Συριζαίους και ακόμα χειρότερα πολλές φορές ταυτίζεσαι και με Χρυσαυγίτες αρκεί να λένε κάτι κατά της ΝΔ.Εγώ επειδή μάλλον εσκεμμένα το ξεχνάς δεν έχω αγαπημένους.Δεν πιστεύω σε πρόσωπα.Απλά αυτή τη στιγμή για την χώρα μας δεν υπάρχει καλύτερη λύση από κυβέρνηση του Μητσοτάκης.Εναλαχτηκη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.Αυτές είναι η επιλογές ,τώρα αν τα υπόλοιπα κόμματα δκοτωνονται να πάρουν κανένα ψήφο παραπάνω για να βγάλουν περισσότερους βουλευτές,(αλήθεια να κάνουν τι;να έχει απόθεμα το πρώτο κόμμα;Αυτό μας έχει διδάξει η ιστορία για να παραμείνουν βουλευτές καταλήγουν κυβερνητικοί.)τι νόημα έχει;Αν κρίνεις λοιπόν καλύτερο τον Τσίπρα πες μας τα πλεονεκτήματα του και του κόμματος του,να μιλήσουμε πολιτικά.

  • Φιλε αν αρχισουμε να βγαζουμε στην φορα τα λουλουδια της κοινοτητας ΛΟΑΤΚΙ απο την παρεα του ζαβου…θα γελασει ακομα και η Μιραντα……χεχεχεχε

 88. Αυτή η εβραιομασωνα αρχαιοκαπηλος είναι τοποθετημένη σε όλες τις κυβερνήσεις από Σημίτη, σαμαρά, τσιπρα,. Μητσοτάκη επί 2Ο.. χρόνια,,για την προωθήσω της καταστροφής της ελληνιστικής κληρονομιάς.. Αν ήταν 40,, θα είχε καταστραφεί όλη η Ελλάδα… Διαβάζεις και λάθος!! .. Ευτυχώς, που δεν ήταν αλλά . Πριν γεννηθείς εσύ!! ….. Αλλά σου πα ψηφίζεις τα τελευταία 3 χρόνια γιαυτό δικαιολογεισαι να είσαι τόσο ανώριμος, αδαής… Βλαξ

  • Τι να απαντήσω σε έναν η μια ¨προς miranta;¨Βαλε όνομα οποίο θέλεις να πέρνει απαντήσεις ακόμα και στις βλακείες που λες.Ήταν η Μενδώνη 40 χρόνια υπάλληλος και έκανε ότι ήθελε άσχετα με το υπουργό.Περάστηκα.Δεν θα κατέβω στο επίπεδο σου να πω,τι δουλειά κάνει ο Κασιδιάρης;Τον έχεις δει με γυναίκα;Είναι αλήθεια αυτό που κυκλοφοράει οτι έχει παραγίνει κουνιστός στη φυλακή;Ξέρεις το λόγο;Είδες ποσό εύκολο είναι να μιλάω στο δικό σου επίπεδο;

 89. Είναι ότι δάνεισε ελληνικες αρχαιοτήτες…. σε ξένα μουσεία για 50 χρόνια!!!! Έτσι ειναι άμα δεν έχει ιστορία μια ξένη χώρα.. Δανείζεται από την Ελλάδα, το λίκνο του πολιτισμού….. Το θέμα είναι ποιος της έδωσε το δικαιωμα αυτό… Ο ελληνικός λαός..?? Μάλλον οι εβραιοιμασωνοι εντολεις

 90. Ποιος έδινε εντολές στην 17 Νοέμβρη για πολιτικές δολοφονίες, ξέρεις???.. Αν μάθεις από που περνάν εντολές,… Έλα να συζητήσουμε… Οσό για δολοφόνους…. Ποιοι σκότωσαν τα 2 μέλη της χρυσής αυγής… Ξέρεις?? Ποιοι αποπειραθηκαν να σκοτώσουν τον Χίο για αποκάλυψη σκανδαλων.. ξέρεις…?? Και ο Μίχος αρχιστελεχος της ΝΔ εβγαζε το ψωμί του.. Βιάζοντας ανήλικα…ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ φίλος κολλητός του λιγναδη… Ευτυχώς που δεν εχεις τα μυαλά μου γιαυτό ψηφίζεις ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… Και ούτε θα τα έχεις ποτέ,, γιατι είσαι γεννημένος βλαξ ηλιθιος…

 91. Αν εχεις καταλάβει… Σου απαντάω.. Επανειλημενως Για να καταλάβεις πόσο ηλιθιος.. Είσαι εσύ… Εξαρχής που….. Απαντάς στον καθένα… Αντιγράφω… ΕΣΈΝΑ.. βλακα

  • Ωραίο ψευδοδημοκράτες το «Προς miranta 11 Ιαν 2023 at 21:02:42»Πολύ καλύτερο από το «Προς miranta 11Ίαν at 21:17:50»και τα προηγούμενα.Δεν συμφωνήτε;

   • Τους εχεις κανει ολους να καθονται σε αναμμενα καρβουνα. Μπαινουν μανιωδως να απαντησουν. Κακα τα ψεμματα, εχεις δωσει αλλη πνοη, αλλον αερα στο aegean. Κι φυσικα μπραβο στον κυριο Γιαννη που αναρτει τα σχολια σου αν και πολλες φορες ερχονται σε συγκρουση με καποια πιστευω. Οπως και να χει θα στο ξαναπω. ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΟΛΑΓΡΑ.
    Εισαι απιστευτη!!!!

    • του αρνητισμού,αδέσποτη λυσσασμένη ύαινα εκτός από αγράμματη ,ανίδεη,ηλίθια,την χλευάζουν και απ τα διπλανά νησιά που διαβάζουν….τώρα εσύ που τα βλέπεις είναι άλλο θέμα ψυχιατρικό

 92. Ελπίζω να σε βοήθησα… Και να σε ξεμπέρδεψα το τι εστι. Μενδωνη.. Δεν είναι κακό να μαθαίνεις την ιστορία των εβραιωμασονων που κυβερνούν την Ελλάδα.. Αρχαιοκαπηλοι, αντίχριστοι, ανθέλληνες,.. Το ίδιο συμβαίνει και με την παιδεία, (κεραμεως) άλλη μασωνα κατά της ελληνικής ιστορίας που αλλάζουν την ιστορία χρόνων στα νέα βιβλία. με την άμυνα,.. Την υγεία. Παντού διορισμένοι εκλεκτοί μασωνοι για να καταστρέψουν η να ξεπουλησουν, κάθε τι Ελληνικό, ιστορία,

 93. Ωραίιο ψευδοδημοκράτες…ΕΙΣΤΕ…..νεοδημοκρατες!!!!νεα χουντοκρατια…..εν ετη 2023….υποστηρικτες ναζι γερμανων..δοσιλογων. .δεν καταφεραν να ποαρουν την Ελλαδα στον πολεμο..την εδωσε τωρα ο κ ουλης!!!!ποια η διοαφορα χουντας που φυλακιζε τους αντιρηιες..τι διαφορα με το δημοκρατικο κομμα ΜΗΤΣΟΤΑΚη…ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΡΩΣΣΙΑ..ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ…ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ…ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΤΟΣΤΑΚΗ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ..ΜΙΛΑΝΕ…
  απλα..εκανα μια εξαιρεση να απαντησω σε ατομα με τοσο φτωχο iq ..εξαλου και το μονο που ψηφιζουν ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. δειχνει ποσο …μυαλο εχουν… οπως επσης .βριζωντας ως χρυσαυγιτες ,ρατσιστες φασιστες.. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ..καταλαβαινεις τι σημαινει..κατα τα αλλα μιλάνε για ΦΑΣΙΣΜΟ …χαχαχαχαχαχαα..

 94. για σενα λες MIranta????ναι ωραιο ψευδωνυμο το miranta…σαν αγορι…θα μπορουσε να γραψεις και ευδοξια…αντι το αντρικο σου ονομα..,

 95. θα συνεχιζω την ηλθιια τακτικη σου..αντιγραφωντας σε..εξαλου και με αλλο ονομα..να απαντας…ξεχωριζεις απο τις ηλιθιες απαντησεις…αντε περιμενω την επομενη απαντηση σου χαζε/..//χαχα

  • Γιατί συνεχίζεις να με λες αρσενικό;Για να με βρίζεις πιο εύκολα;Από ποτέ έχετε εσείς πρόβλημα σε αυτό;Άνετα σας έχει δώσει το παράδειγμα ο τωρινός αρχηγός σας.Να δέρνετε και να βρίζετε γυναίκες.

 96. Σοβαρευτητε πιο.Σαράντα χρόνια τα ίδια δεν κουραστήκατε εσυ οι πατριώτες φασιστες;Όλο ξεπουλάνε την Ελλάδα λέτε οι προδωτες.Οι Εβραίοι νας εξολοθρεύουν…και…και…κλπ.Περίεργο τσιμπιέμαι είμαι ζωντανή;Η Ελλάδα υπάρχει ακόμα;Απορώ σε πιο σύμπαν ζητε;

 97. Εσυ ο φιλοχουντικος ο χρυσαυγιτης πρώην και Κασιδιάρης (έτσι δηλωσεσ εσυ)τώρα δεν έχεις καταλάβει ποσό γελειος γίνεσαι;Βρίζεις όλη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ χούντα το Μητσοτακη και τη ΝΔ.Αντί να καμαρώνεις που έχουμε το καθεστώς που λατρεύεις το βρίζεις;Καλή δεν ήταν η Χούντα δεν μας λες με σπουδαία έργα;Γιατί τι βρίζεις;Πας Καλα άνθρωπε μου;Για σκέψου λίγο.Δηαλαδη θέλεις άλλη χούντα;Δεν είναι καλή χούντα ο Μητσοτάκης;Χμ…να το κοιτάξεις.

  • Η χούντα του Μητσοτάκη κάνει μεταφορά πλούτου στα συγκεκριμένα επαγγέλματα

   στα συγκεκριμένα συμφέροντα,στην ολιγαρχία, αυτό είναι και χούντα και φασισμός και ανηθικότητα..
   Όλα ότι κινείται οικονομικά έχει στόχο τις ολιγαρχίες..ή το καταλαβαίνεις ή είσαι για δέσιμο.

 98. Στα 200 σχόλια: 62 νυχτοφύλακας/σεκιουριτας του κ@λου,54 γεροψιτακος ή Ράμπο του Γηροκομείου με νεροπιστολο(ΒΛΟ),36 αναρχοαπλυτος αριστερός.Αυτοι είστε ρεεεεε.Σας τρολαρουμε κοροιδαααααα.Νομιζετε ότι είστε πολλοί.Η χαρά του μακελειού, του Χίου,της αυγής και του copy paste.Καθε φορά που βλέπετε miranta και ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ:Σας φέρνουμε ζάλη και σύγχυση μεγάλη…….Ουστ κ@πρ@σκ@λ@……

  • Ετσι νομιζεις κακομοιρε??Εχεις σκεφτει μηπως το αντιθετο??Προσωπικα αυτο κανω….γι αυτο ειμαι με τα φεγγαρια στο σαιτ….γουσταρω να τρολαρω ατομα με ψυχικες ασθενειες οπως εσυ…..τους χαιρετισμους μου στον Πσιτ….χαχαχχαχαχ

  • O διχασμός στο φόρουμ έχει όνοματεπώνυμο.Πατσαβούρα και κοπρόσκυλο

   Εσείς φέρατε τον διχασμό, τάγματα εφόδου, λυσσαλέα αγέλη μελανόχρωμων λύκων..Αδιάβαστοι,ανίδεοι,χωρίς επιχειρήματα,φασίστες,ρατσιστές,αδιάβαστο,ανήθικοι,ελεεινοί.Τόσο καιρό ρεμάλι σου αναρτώ άρθρα απ την Οικονομική σελίδα της Καθημερινής, απλά χώνεψέ το….είσαι δειλός και ρεμάλι,….ουστ ΝεοΛινάτσα

  • 0,65 λεπτά πάει το σχόλιο,αλλά την θέση θα την χάσεις και συ //άκα και η πατσαβούρα.
   Ένας βουλευτής σας θα χάσει την έδρα .Ότι και να κάνεις!!!!!αλλά προσωπικά εγώ εύχομαι να βγει ο Μητσοτάκης ξανά με αυτοδυναμία, να ξεπεράσει το άλλο κόμμα με 10% ακόμα και 15%,ώστε να μην έχει κανείς μα κανείς καμιά δικαιολογία για το που πάει η πατρίδα…να τρώμε όλοι με χρυσά κουτάλια όπως τώρα …απλά φοβάμαι άλλη μια Εθνική Καταστροφή. Τόσο διχαστικοί και ανήθικοι είστε τα δυο μαμούχαλα που εκπροσωπείται ΜΟΝΟ την διχόνοια,

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ