«Αυτό ήταν λάθος από την αρχή…» Πως λέγεται όλο αυτό είπαμε;

78
4439

«Αυτό ήταν λάθος από την αρχή…» Πως λέγεται όλο αυτό είπαμε;

Γράφαμε «προφητικά» την περασμένη βδομάδα ότι αν σιωπήσουμε εμείς θα φωνάξουν και οι πέτρες και δεν πέρασαν παρά μόνο μερικές μέρες για να μας επιβεβαιώσει πλήρως η τρέχουσα επικαιρότητα.

Ενώ οι ξαφνικοί θάνατοι παντού, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό (για του λόγου το αληθές 5-10 θα βρει σίγουρα κάποιος αν ψάξει 20-30 τοπικές ιστοσελίδες καθημερινά ανά την Ελλάδα), κι ενώ γνωστοί ελεύθεροι-ανεξάρτητοι γιατροί (Αρβανίτης, Νταλιάνης, Γάκης κ.α.) μιλάνε εξαρχής ανοιχτά για την πραγματική αιτία της «ξαφνικίτιδας»,  προς το παρόν οι προτεραιότητες των επίσημων φορέων της (πολύπαθης) «Υγείας» (το δημόσια πήγε άπατο) είναι αλλού…

Ο διευθυντής Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος επισημαίνει το εξής απίθανο κι όμως ελληνικό: Τον περσινό Ιούλιο είχαμε 400 νεκρούς από Covid, φέτος πάνω από 1.000!

Δεν μας είπε όμως -όπως και κανένας άλλος από τους λαλίστατους συστημικούς και τα εξαπτέρυγά τους- πόσοι από αυτούς είναι πλήρως τρίπλο ή δίπλο-εμβολιασμένοι; (ούτε πρόκειται, παρά μόνο αν πιέσουν πολύ τα πράγματα και οι καταστάσεις).

Όπως και πόσοι από αυτούς που πεθαίνουν ξαφνικά (σε παραλίες, σε σπίτια φίλων, στον ύπνο, στο δρόμο, στη δουλειά, στο χωράφι κ.ο.κ) είναι εμβολιασμένοι και πόσοι ανεμβολίαστοι; (Ασήμαντη λεπτομέρεια προς το παρόν…)

Η δε πρόεδρος του EΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη (η «προληπτική» κυρία με τα κόλλυβα στα πρωινάδικα που θέλει διακαώς να πολιτευθεί), δήλωσε ότι ο τρόπος καταγραφής των νεκρών με Covid-19 στην Ελλάδα δεν είναι σωστός, αφού καταγράφονται ως θάνατοι από κορονοϊό ασθενείς που έχουν καρκίνο ή καρδιολογικό νόσημα!

Δηλαδή, υιοθετεί αυτό που έλεγαν οι παραπάνω και άλλοι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι γιατροί εδώ και δύο χρόνια αποκαλύπτοντας τους πραγματικούς λόγους που εργαλειοποιούσαν τον τεχνητά «φουσκωμένο» αριθμό των νεκρών (με την ομοβροντία όλων των εξαγορασμένων ΜΜΕ, «ειδικών» με η χωρίς εισαγωγικά και όλου του αδρά χρηματισμένου συστήματος) για να επιβάλλουν απαγορεύσεις, lockdown, υποχρεωτικούς (πειραματικούς) εμβολιασμούς κ.α.

Άρα σύμφωνα με την κυρία Παγώνη ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα που έχουν πεθάνει από κορονοϊό δεν είναι αληθής! Οι ασθενείς δεν πέθαναν από κορονοϊό αλλά ΜΕ κορονοϊό το οποίο έχει τεράστια διαφορά!

Συγκεκριμένα είπε «αν κάποιος μπει στο νοσοκομείο για άλλη αιτία πχ καρκίνο ή καρδιολογικό νόσημα και μέσα βγει θετικός στο κορονοϊό καταγράφεται σαν θάνατος από κορονοϊό. Αυτό δεν είναι σωστό στο εξωτερικό δεν γίνεται έτσι».

«Αυτό ήταν λάθος από την αρχή», προσέθεσε (άραγε πόσα λάθη -που οι άλλοι επεσήμαιναν εξαρχής- θα βγουν στη συνέχεια, όπως και για τη ξαφνικίτιδα που περνάμε τώρα;)

Έτσι λοιπόν η Μ. Παγώνη επιβεβαίωσε τον υπουργό Υγείας Αθανάσιο Πλεύρη ο οποίος επίσης δήλωσε ότι αν πάθεις έμφραγμα ή εγκεφαλικό και τύχει να είσαι θετικός στον Covid δεν πας στο καρδιολογικό ή στο νευρολογικό… αλλά βάσει πρωτοκόλλου θα μπεις σε μονάδα κορονοϊού.

Πως λέγεται όλο αυτό είπαμε; Απάτη; (ένας δικός μας Άγιος άνθρωπος, ο Αμφιλόχιος Γάνου και Χώρα -ιδρυτής του ΘΑΡΡΙ, είχε γράψει από τον Απρίλιο για την «Απάτη του αιώνα», αλλά τον είπανε ψεκασμένο, όπως και όλους τους άλλους ανεξάρτητους επιστήμονες τα… «ανεξάρτητα» ΜΜΕ τα οποία και τους «εξαφάνισαν» κανονικά…)

Ακόμα πιο «προφητικά» ο Καρδιολόγος κ. Αρβανίτης γράφει για τα «σκαμνιά» που έρχονται:

«Αυτό είναι είναι το σύστημα που έχει η χώρα μας. Και μετά καταγράφεσαι πως πέθανες από COVID»

Σήμερα δεν είμαστε στην εποχή που θέλαμε να φουσκώσουμε τεχνητά τον αριθμό των “θυμάτων του φονικού ιού” για να πείσουμε για την ανάγκη εμβολιασμού. Το θέλουν βέβαια και αυτό, αλλά υπάρχει κάτι άλλο που προέχει περισσότερο.
Αυτό που προέχει σήμερα, που οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ θάνατοι οι σχετιζόμενοι με Covid συμβαίνουν σε πλήρως εμβολιασμένους, είναι ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ο τρόπος καταχώρισης των θανάτων και να ΜΗΝ χρεώνονται πια στον Covid, γιατι… δεν συμφέρει πια να ακούγεται ότι οι συντριπτικά περισσότεροι νεκροί είναι πλήρως εμβολιασμένοι!

τρόπος καταχώρισης των θανάτων και να ΜΗΝ χρεώνονται πια στον Covid, γιατι… δεν συμφέρει πια να ακούγεται ότι οι συντριπτικά περισσότεροι νεκροί είναι πλήρως εμβολιασμένοι!

(Εδώ έχουν δώσει εντολή στον ΕΟΔΥ και από 10 Ιουλίου και μετά δεν ξανάβγαλε το ημερήσιο δελτίο του Covid, επειδή οι πλήρως εμβολιασμένοι έφτασαν να είναι το 64% των διασωληνωμένων και συνέχιζαν να αυξάνουν!!)
Φυσικά, εννοείται ότι κάποια στιγμή, ΟΛΟΙ οι θάνατοι που άδικα καταχωρήθηκαν στον Covid θα αναθεωρηθούν και η Ιστορία του Covid θα ξαναγραφτεί.
Θα ξαναγραφτεί και θά ‘ναι ντάλα μεσημέρι!
Όσοι δεν προλάβουν το τελευταίο ελικόπτερο, θα φέρουν σκαμνί από το σπίτι τους, γιατί θα χρειαστούν ΠΟΛΛΑ σκαμνιά!
(Κάπως δύσκολο βέβαια γιατρέ αφού από την πρώτη στιγμή φρόντισαν και ψήφισαν το «ακαταδίωκτο» τους, αλλά έστω στη συνείδηση του απλού κόσμου που την πλήρωσε και συνεχίζει να την πληρώνει και μάλιστα πολύ ακριβά…)
Και όλα αυτά ενώ το θέμα των ημερών έγινε (τυχαία;) το νέο σκάνδαλο των υποκλοπών στην Ελλάδα (Mitsotakis Gate), σε συνδυασμό με το πρωτοσέλιδο του βρετανικού Guardian που γράφει ότι

«Το σκάνδαλο στην Ελλάδα θυμίζει τη στρατιωτική χούντα»

Εποχές δικτατορίας των συνταγματαρχών θυμίζει το σκάνδαλο της τηλεφωνικής παρακολούθησης του πολιτικού αρχηγού Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ, σημειώνει συγκεκριμένα το ρεπορτάζ του Guardian.

Τα ελληνικά ΜΜΕ, όπως καταγράφει η εφημερίδα, προσδιόρισαν τις… ξένες υπηρεσίες κατασκοπείας ως ουκρανικές και αρμενικές, με ορισμένα ΜΜΕ να αποδίδουν το αίτημα στις διασυνδέσεις του ηγέτη του ΠΑΣΟΚ με «σκιώδη πρόσωπα που ενεργούν για λογαριασμό κινεζικών συμφερόντων».

Και μια σειρά από εύλογα αναπάντητα ερωτήματα (από το Πρώτο Θέμα):

Πρώτον, γιατί ο διοικητής της ΕΥΠ, ένας έμπειρος επαγγελματίας σε ζητήματα ασφάλειας (και όχι πρέσβης ή δημοσιογράφος όπως οι προηγούμενοι), αισθάνθηκε την ανάγκη να παρακολουθήσει το κινητό του κ. Ανδρουλάκη; Τι στοιχεία διαθέτει;

Δεύτερον, πώς συναίνεσε μια κατά τεκμήριο έμπειρη Εισαγγελέας Εφετών, της ΕΥΠ, στα στοιχεία και τα έγγραφα που της παρουσίασε ο διοικητής ώστε να ανοίξει το κινητό του κ. Ανδρουλάκη; Το συγκεκριμένο πρόσωπο εκ θέσεως έχει τεράστια πείρα αφού ετησίως δίνει περίπου 3.500 παρόμοιες εξουσιοδοτήσεις.

Ποια είναι η απάντηση άραγε, ότι έσφαλαν σε θέμα αρχής, όπως ότι δεν ενημέρωσαν το πρωθυπουργικό γραφείο, ή εκρίθη ότι τα στοιχεία που είχαν ήταν αδύναμα για να «ανοίξει» ένα κινητό πολιτικού προσώπου;

Η κοινή γνώμη θέλει να ξέρει γιατί άνοιξε το κινητό του αρχηγού του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος και μάλιστα όχι από… συνωμότες του σκότους, όχι από «κοριούς» ή διεθνή συστήματα παρακολούθησης εφαρμογών τύπου WhatsApp, Viber, Signal κ.λπ. όπως το Predator και το Pegasus, αλλά υπό τον «προβολέα» της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών με τη συναίνεση Εισαγγελέα Εφετών.

78 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Απορία γιατί ο πρόεδρος ο πλανηταρχης Νίξον των ΗΠΑ παραιτήθηκε αμέσως με το σκάνδαλο παρακολουθήσεων Watergate ; Η Ελληνική κυβέρνηση πόσα σκάνδαλα πόσα ψέματα πόσα λάθη πόσες παρακολουθήσεις θέλει για να φθάσει στην παραίτηση;;όχι πως οι επόμενοι θα είναι καλύτεροι.γιατι η πολιτική και τα βοθροκαναλα που την στηρίζουν είναι τα ίδια περιττώματα.

  • Ασχολείστε με τα ίδια και τα ίδια και δεν βλέπετε χιλιάδες άλλα που μας σκοτώνουν σιγά σιγά. Τα τρόφιμα με όλων των ειδών δηλητήρια. Το πόσιμο νερό μέσα στα φυτοφάρμακα και τα απόβλητα των εργοστασίων ακόμα και των ελαιοτριβείων. Το κάπνισμα που σκοτώνει εκουσίως εκατομμύρια άτομα και το ποτο. Η ΞΗΡΑΣΙΑ που ταλανίζει την Ευρώπη. Οι πυρκαγιές που καψαν όλη την γη. Το κάθε αεροπλάνο που καίει στην καθε απογείωση το οξυγόνο εκατό ετών για κάθε άνθρωπο. Και μου μιλάτε για τα εμβόλια και τις τηλεφωνικές υποκλοπές. ΈΛΛΗΝΕΣ… ΗΓΓΙΚΕΝ ΓΑΡ Η ΩΡΑ. ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ.

  • Όταν βγήκε ο Λαφαζανης και είπε τον παρακολουθούν επι κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τι έλεγες;Οραν βγήκε ο Βαρουφακης και είπε τον παρακολουθούν τι είπες;Τώρα τι λες όταν παρακολουθούσαν ένα ευρωβουλευτή και ο οποίος δεν ενδιαφέρεται να μάθει το γιατί αλλα απλά να κερδίσει μάλλον να χάσει ψηφαλακια η κυβέρνηση, μιας και δεν έχουν να προτείνουν κάτι άλλο,τι λες;Σε μια εποχή που ο εχθρός της χώρας σου έχει δηλώσει μα αλλάξεις κυβέρνηση γιατί δεν του αρέσει ο πρωθυπουργός που έχουμε.

 2. ” Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Μπορεί μεταδώσουμε τις γενετικές μεταλλάξεις στα παιδιά μας.Αυτοί που τα προωθούν είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια..”
  Καθηγητής Λοιμωξιολογίας επί σειρά ετών , αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας…
  επικεφαλής του τμήματος μολυσματικών και τροπικών ασθενειών του πανεπιστημίου από το 1994, ( απολύθηκε από τη θέση αυτή πριν από μερικούς μήνες.)!!!
  μέλος του παγκοσμίου φήμης γαλλικού ερευνητικού κέντρου, του Institut Pasteur,με ειδικευση στη βακτηριολογία και ιολογία, αναπληρωτής διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αναφοράς για τη Φυματίωση και τα Μυκοβακτήρια μέχρι το 1998.

  εχει προεδρευσει στη Γαλλικής Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για τις Μεταδοτικές Ασθένειες και του Ανώτατου Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας (HCSP), η οποία συμβουλεύει την κυβέρνηση για την πολιτική δημόσιας υγείας και την πολιτική εμβολιασμού.
  προεδρεύει της Εθνικής Ομάδας Διαβούλευσης για τα Εμβόλια, γνωστή και ως Τεχνική Επιτροπή Εμβολιασμών (CTV)..

 3. Είμαι περίεργος να δω τα επιχειρήματα στα σχόλια όσων θα σχολιάσουν και θα υπερασπιστούν το αντίθετο από τα όσα παραθέτει στο παρών άρθρο ο κος Κιάρης!!!! Άντε ντε… Θα διαψεύσετε τους ειδικούς σε αυτήν την περίπτωση ή τον πλέον αρμόδιο σε θέματα υγείας, τον Υπουργό Υγείας της χώρας;;;

 4. Αυτοί οι ανένταχτοι ήρωες και θεολόγοι έβγαλαν τα αποτελέσματα και τις θεωρίες τους κάνοντας πειράματα στα εργαστήρια τους και ανέλυσαν τα συστατικά των εμβολίων πρην κυκλοφορήσουν καν;Απορώ τι ξοδεύουν τα πανεπιστήμια και οι χώρες εκατοντάδες ευρώ για έρευνες αφού υπάρχουν γιατροί θεολόγοι και δημοσιογράφοι που αυτά τα παίζουν στα δάκτυλά τους.Απορώ γιατί δεν σώζουν το κόσμο φτιάχνοντας τα Καλα εμβόλια.Οι γιατροί που διάλεξαν για πρόεδρο τους την Παγώνη εινσι βλάκες;Ηερετε δεν διορίστηκε,εκλέχτηκε.Όπως όντος τοίχος οι κυβερνήσεις στο κόσμο.Αυτές που λέτε σύστημα.Αυτό που δεν κατάλαβαν ποτέ οι ψεκασμενοι ,στο κόσμο μας έχουμε ελευθερία ,όλα τα έχουμε ακούσει,διαβάσει,ενημερωθεί.Απλά πως να το κάνουμε …υπάρχουν γραφικοί.Κυκλοφορούν ανάμεσα μας και ζουν .Βέβαια όλο λιγοστεύουν φεύγοντας ξαφνικά αν και δεν κάνουν το εμβόλιο.Περίεργο.

  • Πολύ θα ήθελες καλή μου/καλέ μου πληρωμένο τρολ της Ψεματαλήθειας

   Όσο και να θέλεις να κάνεις το μαύρο άσπρο σαν την κυβερνησούλα και τους χρυσοπληρωμένους «ει-δικούς- σας η πραγματικότητα σας ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΟΙΚΤΡΑ. Όλα θα τα πληρώσετε, ΟΛΑ….

   • Οποίος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι πληρωμένη έτσι;Έχεις σκευτει ότι αυτοί που βρέθηκαν με λεφτά στο τέλος δεν ήταν της κυβέρνησης;

    • Φτωχαδάκια μου, θα κάνουν έρανο οι υγειονομικοί σε αναστολή που πλούτισαν να σας στηρίξουν μην ανησυχείς...

     Μαρή θα γυρίσει ο τροχός και θα σας… Μητσοτάκη δικό σας, ο φτωχός.
     Εν τω μεταξύ ενώ εσύ πας να κάνεις το μαύρο άσπρο για κάφρους σαν κι εσένα και τον νεοφασιστοκράτη το ΔΙΑΥΓΕΙΑ σας ξεφτυλλίζει!!! Λίστα Πέτσα 19.420.147,94 ευρώ για την εξαγορά τους… Λίστα Πλεύρη με 4.960.000 ευρώ για την τρίτη και φαρμακερή…. Λίστα Κικίλια / 18,5 εκατ. ευρώ στα ΜΜΕ για τη διαφήμιση του …Πολλά λεφτα φαίνεται να ξοδεύτηκαν για… έρευνες κατα τη διάρκεια της πανδημίας, οι οποίες όλες αποδείχθηκαν άχρηστες, αφου σχεδόν όλα όσα μας είπαν, σήμερα γνωρίζουμε (όπως και τότε) πως όλα ήταν ανυπόστατα.Ο ένας σπάει το ρεκόρ του άλλου.Όπως φαίνεται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, πήρε πάνω από 2 εκατ. ευρώ εν μέσω κορωνοϊού για να προπαγανδίσει τα εμβόλια του κορωνοϊού απειλώντας τους ανεμβολίαστους, Ο τηλεκαθήγητης Βασιλακόπουλος πήρε για τον ίδιο λόγο συνολικά μόνο 759.259.00€, ο Γκ. Μαγιορκίνης 15.579.627.00€, και ο φτωχούλης κύριος με το λευυκοκίτρινο φακελάκι Τσιόδρας βγαίνει πρώτος με 33.795.550.00€!

  • Σε κάθε νόμισμα αγαπητή Μιράντα υπάρχουν δύο όψεις .Αυτά που αναλύουν όλοι οσοι έχουν αντίθετη άποψη ,προφανώς κ τα έχουν διαβάσει ,από άλλους επιστήμονες κ ερευνητές η αν θέλεις κ καθηγητές φαρμακολογίας ,που γνωρίζουν περίπου τι περιέχουν τα εμβόλια ,γιατί είναι οι πραγματικοί γνωστές ,κ όχι η Παγώνη ο Βασιλόπουλος η ο οικογενειακός σας γιατρός ,που δεν έχει ιδέα πως φτιάχτηκαν τα εμβόλια .Κ αυτοί ξέρεις επιστήμονες είναι !!!!!!!!!!!!!!!Άρα λοιπόν υπάρχει εξήγηση πως γνωρίζουν οι απλοί πολίτες για αυτά τα περίεργα εμβόλια με τις απρόοπτες παρενέργειες .Μας επιτρέπεις να έχουμε τις επιφυλάξεις μας ??????????

   • Φίλε μου λέει άσχετους τον ΠΟΥ;Τους ιατρικούς συλλόγους όλου του κόσμου;Αμερικανούς.Ρώσους,Γιαπωνέζους ,δεν ξέρω κανένα ιατρικό σύλλογο στο κόσμο να λέει αυτά που υποστηρίζουν ελάχιστοι οι οποίοι δεν έχουν καμία συμετοχη σε πείραμα απλά το ξέρουν από πρην.Δεν σου κάνει εντύπωση;Ναι άλλη άποψη δεχτή,από ποιον όμως;Να κουβεντιάζεις με κάποιον που λέει σήμερα η γη δεν είναι στρογκυλη;Μήπως με αυτόν που λέει ότι θα αλαξουν το dna η θα πιάνουμε 5G;Εσυ που έχεις διαβάσει μπορείς να μου πεις ένα επιστήμονα που μιλάνε εδώ και 2 χρόνια που λέει ότι έκανε πειράματα στο εργαστήριο του σε τόσο κόσμο και βρήκε αυτό.Ξέρεις;Μήπως ξέρουν τι έχει το εμβόλιο;Φαντάζομαι ότι θα τι έλεγαν να δώσουν τη φόρμουλα να το παράγουν όλοι ,να πέσουν και οι τιμές.Ναι λοιπόν στην άλλη άποψη αλλά έλεος κάποια πράγματα δεν είναι άποψη.1+1 κάνουν 2.Η άλλη άποψη ποια είναι σε αυτό;

 5. Τα γράφεις πολύ καλά, όπως εξαιρετικό είναι και το άρθρο. Αλλά, συγγνώμη, κανένας άλλος δεν έχει τη δύναμη και τους μηχανισμούς διαφθοράς όσο η ΝΔ. Σχεδόν ΟΛΑ τα ΜΜΕ, εδώ και ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ στηρίζουν τη σαπίλα, σάπια τα ίδια εκ των έσω. Όποιος και να βγει, την χώρα κυβερνά ΠΑΝΤΑ, έστω έμμεσα ελέγχοντας όλη την πληροφόρηση κλπ., η ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΝΟΥΚΛΑ. Για να ανατραπεί αυτό, δεν αρκούν απλές διαδηλώσεις…
  Αν βέβαια μπορούν οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ να ζήσουν χωρίς νταβατζή.

 6. Τα επικαιροποιημένα εμβόλια δεν είναι παρά το ξεστοκαρισμα των ήδη υπαρχόντων… – λόγω της ατυχίας και της αποτυχίας να μην εμβολιαστούν όλοι.. Επέβαλαν 2η,3η,4,η,5η 6η….στα πρόβατα που το δέχτηκαν… Αλλά και πάλι.. Δεν ξεπουληθηκαν..

  • Δεν μας λες ποιοι ήταν κατά και γιατί όμως.Αυτοί οι τρομεροί που ξέρουν τι έχουν μέσα τα εμβόλια .Ποσό μυαλό έχει κάποιος που πιστεύει τον κάθε γραφικο για το τι έχουν τα εμβόλια ,ενώ κράτη και εταιρίες
   δεν ξέρουν να τα φτιάξουν για να τα οικονομισουν.Βάλε το μυαλό σας να δουλεψει λίγο.Ανέλυσε ο κάθε πολιτικός δημοσιογράφος και γιατρουλακος στα εργαστήρια του και βρήκε τη σύσταση των εμβολίων;Αφήνουν κάποιους να οικονομανε όπως λέτε αλλά αυτοί όχι προωθώντας την πατέντα;Αν είναι τόσο καλοί άνθρωποι και γνωστές γιατί δεν βγάζουν το καλό εμβόλιο;Θα μου πεις για μια γριπουλα;Αυτό λέγανε στη αρχή.Πρην βγουν τα εμβόλια.Αλήθεια Καλα οι εμβολιασμένοι πεθάνουν.Οι ανεμβολιαστοι όμως που είναι έξυπνοι και δεν έκαναν το «μπόλι» γιατί πεθαίνουν ;Τι λέει ο Βγενόπουλος η ΧΑ και οι παλαιοημερολογιτες για αυτό;

   • Όπως φαντάζομαι ότι γνωρίζεις αγαπητή Μιράντα ,τα εμβόλια τα παράγουν οι εταιρίες φαρμάκων ,ξ όχι οι απλοί ερευνητές που είναι υπάλληλοι στις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες .Όσο εργάζονται μέσα εκεί δεν τους επιτρέπετε να έχουν γνώμη .Επίσης κάποιοι που έφυγαν κ δεν τους άρεσε όλο αυτό μίλησαν σε διάφορα βιντεάκια στο διαδίκτυο ,αλλά δεν έχουν την δύναμη να κάνουν κάτι άλλο.Επισης σου θυμίζω πως 7500 υγειονομικοι Έλληνες επιστήμονες δεν έκαναν το εμβόλιο ,κ έχασαν κ την δουλειά τους ,κ σε κάποιες περιπτώσεις ,ήταν κ οι δύο γιατροί ,που αυτή την στιγμή πίνανε ,δεν σου λέει τίποτα ούτε αυτο?????????

   • Κράτη κ εταιρίες τα παίρνουν ,η μήπως νομίζεις ότι νοιάζονται για την ανθρωπότητα . Πω πω κ μετά μιλάς για μυαλό κ νοημοσύνη .5 άνθρωποι πάνω στην γη κινουν τα νήματα της οικονομίας ,κ έχουν βάλει εδώ κ καιρό στόχο τους την παγκοσμιοποίηση ,το τσιπσρισμα ,κ τον έλεγχο όχι μόνο του στίγματος ,που θα βρίσκεται ο καθένας ,εξάλλου αυτό γίνετε ήδη από το κινητό μας ,αλλά θα ελέγχουν κ την σκέψη κ την συνηδειση .Τι σας λέω τώρα ξ σας χαλάω τον ύπνο !!!!!!!!!!!!!

  • Πόσο χρονών και το ιστορικό της το γνωρίζεται?

 7. Άσχετο.Ο Ανδρουλακης έγινε ΣΥΡΙΖΑ;Ακολουθεί τον πατερούλη Τσίπρα;Δεν μπορεί να μην έχει καταλάβει ότι όσοι Παλιό ΟΑΣΟΚ επέστρεψαν ,φεύγουν τρέχοντας ;Αλήθεια τι είπε το ΟΑΣΟΚ για την αθώωση και του τελευταίου υπουργού του Λοβερδου,από την σκευοφορια που έστησαν από το ΣΥΡΙΖΑ να τους διαλύσουν;Αφήστε που τον είχαν όμηρο στις εκλογές του κόμματος τη μοναδική υπόθεση που κρατούσαν ανοικτή και τώρα που έλυσαν έβγαλαν απόφαση αθώωσης.Ανδρουλακη έβαλες ταφόπλακα οριστικά στο ΠΑΣΟΚ.

  • Μήπως θυμάσαι ότι με τα στοχευμένα μέτρα ,θα ισοπεδώνονται οι Ρώσοι,το άλλο ανέκδοτο που έλεγε ότι οι εμβολιασμένοι θα περνάμε πίσω τις ζωές μας;ότι δεν θ αρρωσταίνουμε;τι άλλο ανέκδοτο με την τιμή της φέτας το άκουσες;με την άνοδο των τιμών;με την επιδότηση του ρεύματος 600 ευρώ;το ανέκδοτο με την συμφωνία με Πακιστανούς να δουλέψουν σε ξενοδοχείο;
   Αν είσαι καλό κορίτσι θα σου πω και άλλα σε λίγο.

   • Το θέμα είναι ότι όλοι έχουμε άποψη διαβάζοντας όποιον μας αρέσει.Είμαστε τελείως άσχετοι για το θέμα.Ναι η όχι;Τώρα από την μια έχουμε πανδημία ναι η όχι;Βασικό αυτό γιατί από αυτό ξεκίνησαν οι άτι ρήσεις.Πολύ πρην βγουν τα εμβόλια.Ναι γ όχι;Ποσό καλό ειναι το λοκ νταουν κλπ.Τα ξέχασες;Τότε που χανόντουσαν χιλιάδες κόσμος στην Ευρώπη και εμείς με ελάχιστους θανάτους βρίζανε την κυβέρνηση .Ναι η όχι;Μετά από μήνες που βγήκαν τα εμβόλια άρχισαν κάποιοι τύποι χωρίς να ξέρουν καν την σύνθεση τους,

    • Πάλι τα ίδια ανάμασας ,την πανδημία την φτιάξανε ,για κάποιο λόγο Μιράντα ,κ πάνω στον πανικό των χιλιάδων θανάτων ,εκεί πάνω πόνταραν κ βρήκαν τον τρόπο να πάει ο κόσμος με την θέληση του να εμβολιαστεί ,κ να ξανά εμβολιαστεί για να πετύχουν κ να ολοκληρώσουν το σχέδιο τους.Ωραία η απάθεια η ξενοιασια ,αλλά καλό είναι για τις μέρες που διανύουμε τις εσχατες ,να μην βλέπουμε μέχρι την μύτη μας ,να είμαστε περισσότερο υποψιασμένοι .

   • Ξέρεις πως πέρναγε ο Ρωσικός λαός και πως περνάει σήμερα;Ο Πούτιν και οι ολιγάρχες του ούτε είχαν πρόβλημα ούτε πιθανόν έχουν σήμερα.Απλά παιδιά σκοτωνοντε καθημερινά και σκοτώνουν για να τα οικονομανε αυτοί.Μάλλον ζεις άλλου.Ίδια ζωή είχες κλεισμένος σπίτι πρην τα εμβόλια και ίδια σήμερα;Φίλε μου σκευτεσαι η αντιγραφείς κλισέ;Έχεις πάρει χαμπάρι ότι γίνεται πόλεμος;Ναι ακρίβαιναν πράγματα.Για την φέτα θυμάσαι κτηνοτρόφους να χύνουν το γάλα και να διαμαρτύρονται;Σήμερα δεν ακούω κάποιον τι έγινε;Το ρεύμα εσυ άκουσες ότι θα έδιναν 600 ευρώ δωρο;Σεν νομίζω,το 60% της αναπροσαρμογής είχαν πει.Εγώ είχα σταθερό όποτε δεν ασχολήθηκα.Όσο για τους Πακιστανους έχουμε 4 στο ξενοδοχείο δουλεύουν κανονικά και πληρονονται κανονικά με την ασφαλεια τους και τους φόρους τους.Πήραν τη θέση κάποιου;Υπάρχει κάποιος άνεργος στη Κω Έλληνας που θέλει να δουλεψει και δεν βρίσκει;Κάποια άλλη ερώτηση έχεις;Είπαμε απαντώ σε όλα.Εσυ υα μου απαντήσεις ποιον θεωρείς καλό να φτιάξει τη χώρα;Τον Τσίπρα η τη ΧΑ;Απλή ερώτηση.

    • Περνάμε υπέροχα αφού.

     Σαν σήμερα κάθε χρόνο βουλιάζει η Κως από τον κάθε πολίτη που έβγαινε να διασκεδάσει,να ξεχαστεί..πήγαινε μια βόλτα έξω να δεις ευτυχία..
     Ευτυχώς που μας θυμίζεις και συ πόσο ωραία περνάμε…όλη η ευτυχία με ζαναξ διαχέεται στον κόσμο..τι ηλίθια,το πατσαβούρα.

 8. Για ένα περίεργο λόγο, ακόμη μια μερίδα του κόσμου ασχολείται με τα εμβόλια. Αυτοί λοιπόν που τα σχολιάζουν κι από ότι καταλαβαίνω θα συνεχίσουν να ανατροφοδοτούνται απο αυτό το θέμα, είναι κυρίως εκείνοι που επέλεξαν να ΜΗΝ εμβολιαστούν. Καλοί μου άνθρωποι κάνατε και κάνετε την επιλογή σας πιστεύοντας κάποια πράγματα. Δικαίωμα σας. Προς τι το μίσος κι ο αλληλοσπαραγμός? 2 μέτρα γης θα πάρουμε όλοι. Με το να απειλείτε να δαιμονολογειτε να υποθέτετε να μαντευετε να προφητευετε τους θανάτους των υπολοίπων , τι άραγε δείχνει για την ζωή σας?
  Γιατί τρώγεστε ακόμη με αυτό? Σκεφτείτε το λιγάκι βαθύτερα.

  • Ετσι εξηγείται γιατί ειναι υποχρεωτικο για καθε ψυχολογο να κανει 1 φορα το μηνα ψυχαναλυση

   10 νεκροί από ξαφνικιτιδα καθε μερα κι αυτος λεει για ενα περιεργο λογο… Φυσικά και θα παρουμε δύο μετρα γης. Αλλά στην απάτη του αιώνα συμμετείχατε ακούσια η εκούσια ένα ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!!!!! «Γι’ αυτό μη στέλνεις ποτέ να ρωτήσεις για ποιον χτυπάει η καμπάνα. Η καμπάνα χτυπάει για σένα»»

   • Αγαπητέ διαχειριστείτε τα νεύρα σας. Εσείς θα μακροημερευσετε. Σωστά;
    Αφήστε τους λοιπούς να ζήσουν όσο τους απομένει. Η ψυχανάλυση ευτυχώς είναι απαραίτητη. Μακάρι να ήταν υποχρεωτική για όλο τον κόσμο. Μόνο καλό θα έκανε. Θα γλιτώναμε πολλά κακά…

   • Σύμφωνα με τα δεδομένα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, εκτιμάται πως πολύ πριν από την τρέχουσα πανδημία κάθε μήνα στη χώρα μας πεθαίνουν αιφνιδίως 10 με 15 νέοι άνθρωποι, ηλικίας ως 20 ετών. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι θάνατοι αυτοί οφείλονται σε αδιάγνωστες καρδιαγγειακές παθήσεις, κυρίως κληρονομικά καρδιακά νοσήματα, ενώ όσοι αθλούνται διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο λόγω της έντονης φυσικής δραστηριότητας στην οποία υποβάλλονται σχεδόν καθημερινά. Επιπροσθέτως, δεν έχει παρατηρηθεί αύξηση αιφνιδίων θανάτων τους τελευταίους 15 μήνες, ενώ η ίδια η νόσηση μπορεί να εξαπλασιάσει τον κίνδυνο καρδιακού θανάτου ακόμα και σε νεαρές ηλικίες και να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης πολυσυστημικού φλεγμονώδους συνδρόμου σε παιδιά.
    Προσοχή 10 με 15 το μήνα μόνο νέοι. Βάλτε και τους λοιπούς. Η καρδιολογική εταιρία λέει ότι αυτά είναι κι από πριν και όντως στο πλαίσιο του φυσιολογικού.

   • Όταν η καμπάνα χτυπήσει για σένα δε θα την ακούσεις. Μεθαύριο της Παναγίας. Χρόνια Πολλά και σε σένα. Τίποτε ομορφότερο δε σκέφτηκες να μας ευχηθείς; Τς τς τς τς τς

 9. Στην σημερινή Καθημερινή υπάρχει δήλωση της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κω της

  και διευθύντριας του Νοσοκομείου Κω,που λέει..’ ότι φέτος βουλιάζουν τα νησιά από τουρισμό,όμως η αύξηση των αεροδιακομιδών δεν οφείλεται μόνο στους τουρίστες και στους κατοίκους,αλλά και στους εργαζόμενους στις Τουριστικές επιχειρήσεις..’.
  Ένα-ένα τα λένε κατόπιν εορτής για τους άσχετους…όταν τα λέγαμε μας έβγαζαν τρελούς.

 10. Άσχετο είχαμε δυο ειδών εμβόλια και με τον παλιό τρόπο και με τον καινούργιο.Τότε οι σοφοί που ΠΟΤΕ δεν είπαν μην κάνετε το εμβόλιο,αντίθετα οι ίδιοι,Ιωαννιδης,Κουβελας,το έκαναν.Που είναι αυτοί σήμερα;…..Βασικα σήμερα μίλαγα με την γυναίκα του πρώην προέδρου της Κεφάλου που έφυγε.Λυπάμαι ότι θέλετε πέστε .Απλά όταν άρχισαν να εμβολιάζονται στην Ευρώπη το θανατικό σταμάτησε.Εδώ που την γλυτωσαμε στην αρχή μετά κάναμε τους έξυπνους δεν ακούγαμε την κυβέρνηση ,τον ΣΥΡΙΖΑ,το ΠΑΣΟΚ ,το ΚΚΕ αλλά τύπους σαν τον Τράγκα,τον Βελόπουλο τη ΧΑ να μην μας βάλουν τσιπάκια στην αρχή,μετά να μην μας αλαξουν το dna,ο ιός Έντομεταξη μεταλασοταν.χάναμε ανθρώπους αλλά ψάχναμε να βρούμε το γιατί;Η Ελλάδα έφτασε άπορους λιγότερους θανάτους αναλογικά σήμερα να κτυπά πρώτες θέσεις.Σίγουρα έχει όμως τους λιγότερους εμβολιασμένους στη Δύση και τους περισσότερους,όχι γιατρούς ,νοσηλευτικό προσωπικό ανεμβολιαστους.Από την άνοιξη αν θυμάστε το είπαν οι αρμόδιοι.Από εδώ και πέρα δεν γίνεται τίποτα θα φύγει κόσμος.Το ξεχάσατε;Καλή Παναγία.Να σας φωτίσει.

 11. Αρχιε....... Για το καλό της πατρίδας «οι ιερείς να συνεργαστούν με τον λαό και ο λαός με τους πολιτικούς

  απλα τοσο ΑΝΤΙ-ΘΕΟΣ..ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ..ΤΟΣΟ ΜΑΣΩΝΟΣ..30 αργυρια πηρε η πιο πολλα?

 12. Προς φίλους που βρίζουν;Γιατί το κάνετε;Έτσι μιλάτε στο σπίτι σας;Στη μητέρα σας;Στη γυναίκα σας;Τις λυπάμαι.Δεν μπορείτε να πητε απλά τη γνώμη σας;Ποσό καλός είναι ο Τσιπρας παράδειγμα που τα έκανε όλα σαν την μούρη του αλλά μετά είπε ξεγελάστηκε,είχε αυταπάτες και συνεχίζει να είναι αρχηγός επειδή δεν έχουν άλλο στο ΣΥΡΙΖΑ.Ο ποιο παλιός αρχηγός κόμματος μιλάει για πρόοδο.Δεν μπορείτε χωρίς να βρίσετε να μας πείτε ποσό καλός είναι ο φασισμός;Να προβάλετε τις ιδέες σας;Θα πισετε βρίζοντας;

 13. Δεν έχεις καταλάβει; Επιτελείς κοινωνικό έργο. Οι άνθρωποι είναι τόσο θυμωμένοι που δεν ξέρουν που να ξεσπάσουν. Τα χουν με όλα και με όλους. Ότι και να συμβαίνει η ανάγνωση είναι αρνητική. Όποτε βρήκαν εσένα που τους τα λες και ξεσπάνε. Αλλιώς θα ξέσπαγαν στις οικογένειες τους, στον παπά της ενορίας, στους οδηγούς στο δρόμο κλπ. Μη δίνεις σημασία. Στο ερώτημα που μπαίνει εδώ και μήνες σε πολλά threads εδώ μέσα: ποιον θέλετε για πρωθυπουργό, απάντηση δε θα πάρεις διότι απλά δεν υπάρχει άλλος σοβαρότερος από τον νυν για να διαχειριστεί όλες αυτές τις καταστάσεις. Αυτό το έχουν καταλάβει κι οι πέτρες. Μη μασάς.

  • Αν παρακολουθούσες τα σχόλια,αν είσουν αμερόληπτος και Αν έκανες χρήση της φαιάς ουσίας που δεν έχεις,θα έβλεπες ότι απάντηση έχουν δώσει οι επικριτές,εσείς έχετε τις κομματικές τσίμπλες και δεν βλέπετε.
   Λοιπόν εγώ ξαναλέω,θα προτιμούσα Τζιτζικώστα,Κώστα Καραμανλή,Μεημαράκη,όλοι απ την Λαϊκή δεξιά..κάνετε γαργάρες,έχετε Κιμ-γιουν/νικοποιήσει το threat…,όσο για το ξέσπασμα που λες ότι επιδίδονται κάποιοι επειδή δεν έχουν που να ξεσπάσουν,είσαι παντελώς βλάκας.Πηγαίνετε πρώτα απ’ όλα Θαλασσινό, Έκφραση και πάρτε ένα βιβλίο ιστορικό,πάρτε μια εφημερίδα να διαβάσετε να μάθετε κάτι,ώστε να μην πετάτε τις κοτρόνες που σας γελοιοποιούν και ρίχνουν τόσο χαμηλά το φόρουμ.Στο επαναλαμβάνω το Άτομο αυτό είναι ότι πιο ηλιθιο πέρασε απ’ την δημόσια διαβούλευση.Παιρνει θέση για όλα και όλους με γνώσεις..μπακαλιάρου .
   Αν αυτή που είναι επικεφαλής ο γουρλός πιστεύεις ότι είναι δεξιά,άλλαξε πλευρό.

   • Θέλεις αυτούς που λες αλλά Σεν ψηφίζεις ΝΔ.Τώρα εσυ τι σχέση έχεις με τι λογική;Θα ψηφίσεις Φασιστες η ΣΥΡΙΖΑ για να μας τιμωρήσεις;Αξιος.

  • Ο Μπάιντεν έκανε τρεις δόσεις, έπαιρνε αντιικά χάπια όπως και ο Μπουλάς, γιατί κόλλησαν σε 10 μέρες ο πρώτος και δεύτερη φορά ο άλλος; γιατί σήμερα κάποιοι απ’ όσους πήγαν χθες στην Νίσυρο έκανε τεστ και ήταν θετικοί;δεν πήγαν δουλειά,ενώ όσοι κόλλησαν απ τις συζύγους τους και ήταν ξενοδοχουπαλληλοι δεν μπορούσαν να πάρουν ρεπό,δεν τους έδιναν, γιατί αφού τα εμβόλια μας σώζουν;μιλώ εγώ που έκλεισα να κάνω και την 4,η δόση, αλλά έχω μολυνθεί 3 φορές φέτος.κατι δεν πάει καλά,το καταλαβαίνεις ότι ούτε εσύ ούτε αυτή είστε ειδικοί;ότι είστε άσχετοι,βλάκες που επιμένετε,γιγαντώνονται την βλακεία σας;

  • Ούτε η μαμά της δεν θα έγραφε τέτοια ανοησία.. επιτελεί ο βόθρος κοινωνικό έργο,πόσο πιο χαμηλά,πια;
   αν θες να βάλουμε όλα τα σχόλια που άφησαν εποχή .η.. κομματική κοντόφθαλμη προπαγάνδα έγινε κοινωνικό έργο!!!!δεν πάμε καθόλου καλά.
   Σχόλια ότι όλα είναι γεμάτα,τα πλοία,τα εστιατόρια,άρα περνάμε καλά ..ότι υπάρχει ευ ζειν στην Ελληνική κοινωνία,μια κατάφτυστη άποψη από άτομα που νοσούν,που ζουν σε γυάλα.
   Και οι δύο ανόητοι,για δέσιμο..
   Ούτε τα νούμερα της ΕΛΣΤΑΤ έχουν διαβάσει,ούτε του καταναλωτή,ούτε της επιτροπής της Βουλής,ούτε έρευνες Ευρωπαϊκές.
   Δεν έχει προηγούμενο τέτοια έκθεση σαχλαμάρας…άλλο να πεις την άποψη σου,άλλο να παρακάμπτεις μελέτες ειδικών, ιστορικών και να κάνεις παραχάραξη,να διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα επειδή έτσι σου κ/////.
   Και οι τρεις σας είστε ανόητοι και ηλίθιοι.τιτανοτεράστιοι.

  • με το Predator ,(σύστημα παρακολούθησης), όπως εσένα δηλαδή που μπέρδεψες την ///// με την ……

 14. «Αν επιτεθούν οι Τούρκοι θα χάσουν όλο τον αποβατικό στόλο / όλα τα πλοία επιφανείας από τον Βόσπορο μέχρι το Καστελόριζο / θα πέσει η γέφυρα του Βοσπόρου / ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 24 ΩΡΕΣ»

  • Ήδη το έχει κάνει.Έχει βάλει τους εγκληματίες της ΧΑ φυλακή.Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ να τους βγάλει έξω.

  • Εγώ αγόρι μου που ντρέπεσαι να μας πεις τον εκλεκτό σου δεν αγαπάω κανέναν.Απλά ο Μητσοτάκης αυτή την στιγμή είναι ο μοναδικός που αξίζει.Εσυ τι λες;ποιος είναι καλύτερος;

 15. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕς ΧΩΡΕς"(ΕΝΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ..ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ)..ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΤΡΑ

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗς ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ .ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΝΑΤΟ..ΚΑΙ ΣΤΟΥς 27 ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΑ ΤΟΥς ΕΣΠΡΩΞΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗς ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ..ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ-ΠΑΓΚΣΟΜΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟς ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΥΓΡΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ.. (ΗΔΗ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

  • Άλλος ένας άρρωστος φασίστας φιλορωσσος.Το ΝΑΤΟ μπήκε στην Ουκρανία και σκότωνε ανθρώπους;Το ΝΑΤΟ έστειλε παιδιά του Ρωσικού λαού να σκοτωθούν στην Ουκρανία;Γιατί;Να σκοτώσουν μας είπαν στην αρχή τους φασιστες Ουκρανούς.Ποιους;Αυτούς που στη προηγούμενη εισβολή της Ρωσίας τους έδιωξαν από τα σπίτια τους στην Κριμαία.Είναι φασιστες που αντιστέκονταν.Μετά μας είπαν δεν ήθελαν να μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ .Έτσι αποφάσισαν.Ο πολιτισμένος κόσμος έπρεπε να πει δεν πειράζει .Να στήσει να μην πω …για να έχει φτηνό αέριο.Που να καταλάβει ένας φασίστας σαν εσένα ότι κάποιες αξίες δεν μετριούνται με υλικά.Να τρώω εγώ και ο γειτωνας δίπλα να πεθαίνει από την πείνα.

 16. Ο Μητσοτάκης είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός…όλοι οι υπολοιποι είστε ελλεινοι φασίστες χρυσαυγιτες

  • Νομίζεις ότι άδικα σε βρίζουν και σε αποκαλούν πατσαβούρα;

   Πιο φασιστρόνι από εσένα,πιο ναζίδιο δεν υπάρχει.εσυ κοπτεσαι για τους πρόσφυγες, ποιους όμως;έχεις πάει στα διαμερίσματα που μένουν να δεις τι τραβάνε οι γυναίκες τους;δεν ασχολείσαι όπως όλοι οι δικαιωματιστές με την κακοποίηση των μουσουλμάνων γυναικών,ούτε για το ότι ο ρόλος τους είναι αναραγωγικός ούτε ότι τις τιμωρούν με κλειτοριδοκτομές ,ούτε με τα συμβόλαια παρθενίας που έχουν,ούτε για το ότι τις κλείνουν για γάμο σαν να είναι καμήλες, ότι παντρεύονται δύο και τρεις,ούτε ότι τις έχουν ντυμένες εν μέσω καύσωνα με κελεμπίες..πόσες μουσουλμάνες έχεις δει να κάνουν μπάνιο στην Κω?έχεις κάποιον γείτονα με τους ενσωματωμένους;έχεις πάει σε μια χώρα που διαμένουν να δεις τους άνδρες να κατακλύζουν τα μπουρδέλα και αυτές να είναι με τα παιδιά;δεν σε λένε άδικα ηλίθια και πατσαβούρα, απλά είσαι η ντροπή του δημοσίου διαλόγου στο νησί…ότι ακούσεις από τι αφεντικά, χωρίς τεκμηρίωση το αναπαράγεις,ενώ είσαι εξπέρ στο να κάνεις το άσπρο, μαύρο.

   • Είμαι εδώ με μια μουσουλμάνα συνάδελφο διαβάζουμε το κατεβατό που έχεις γράψει και γελάμε.Σε ποια χώρα ζεις;Ειλικρινά τώρα εσυ ψηφίζεις και επιρεζεις το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας;Σε γιατρό έχεις πάει τελευταία η νομίζεις ότι περνοντας μια κρεμουλα από τον Βελόπουλο και δωρο μια επιστολή του Χριστού θα γίνεις Καλα;Τέλος επειδή κάποιοι δεν το κατάλαβαν,εσυ είσαι φασίστας για να υπερασπίσεις τις μουσουλμάνες;Να είσαι Καλα πρωί πρωί μας έφτιαξες τη μέρα.

    • Είσαι ηλίθια, αυτά τα χαζά να τα πεις σε κανέναν της ηλικίας σου

     Και να πας να παίξετε με τα κουβαδάκια παραλία.
     Εγώ θα πω ότι την προηγούμενη Πέμπτη πελάτης απο Βόρεια Ευρώπη παντρεμένη με μουσουλμάνο, δέχθηκε στο lobby ξενοδοχείου στην Κω,φραστική επίθεση επειδή έβαλε σανδάλια,την γύρισε πίσω μπροστά στα παιδιά του , μπροστά στη μάνα του που είχε μαντίλα και πήγε να βάλει κλειστά παπούτσια.υπαρχει καταγεγραμμένο…είσαι ότι πιο ηλιθιο υπάρχει ,ασφαλώς δεν θα έχεις ακούσει ότι η μοιχεία τιμωρείται..θα μπορούσες να βραβευτείς για τα πιο ρατσιστικά ανέκδοτα , αλλά μια ροχάλα είσαι, τίποτα άλλο.
     Πες και άλλα,ότι έχουν ισότητα, ότι δεν καταπιέζονται….

    • Στην Βόρεια Ευρώπη, υπάρχουν τρεις τρόποι να καταλάβεις αν μένουν μέσα Μουσουλμάνοι

     Α) έχουν τα ρολά των παραθύρων κατεβασμένα για να μην βλέπει κανείς τις γυναίκες τους,Β) έχουν δορυφορική,Γ)το σκουπιδαριό απέξω.
     Σαχλαμάροβα, για πες μας εδώ στο νησί σε ποια παραλία έχεις δει να κάνουν μπάνιο χωρίς την μπούρκα,σε ποια πισίνα,μένουν τόσοι σε διαμερίσματα του νησιού,σε παλιά ξενοδοχεία,που τους συναντάς στα παγκάκια, μάρκετ .ποτέ είδες μια προσφυγοπούλα να αθλείται,να παίζει τένις…
     Κούτσουρο σκέτο,πάντα με τις σάχλες για επιχειρήματα.
     Η φίλη σου ποτέ λογοδόστηκε;

    • Για την επίτευξη Κοινωνικού Έργου.
     Στο νικητή,το βραβείο βλακείας.

  • Ακριβώς αυτό όταν σας λεω φασιστες.Δεν έχετε επιχειρήματα μόνο βρισιές και μίσος.Ναι έκανες κάτι πολύ έξυπνο.Πως το σκευτικες αντράκι;Περνεις και γυναικείο όνομα να κανείς εντύπωση ;Όλοι ξέρουν ότι εγώ λεω φασιστες τη ΧΑ τον Βελόπουλο και κάποια σταλινικά υπόλοιπα.Όλοι οι υπόλοιποι μια χαρά είναι και δημοκρατικά μπορούν να κυβερνήσουν αν κερδίσουν τον και.Απλά φια μένα καλύτερος είναι ο Μητσοτάκης.

   • Χαρακτηριστικά της είναι οι ψυχοεμμονές,τα τούρτουρα,οι κνησμοί στα έιαίσθητα σημεία και ο τυμπανισμός των εντέρων,η κόπωση μεσαίου δακτύλου και το… μάτιασμα.
    Συστήνεται η χρήση κηραλοιφών.

 17. Που ζητε;Δεν έχετε ακούσει πόσοι Χριστιανοί Ορθόδοξοι έχουν σκοτώσει γυναίκες τα τελευταία χρόνια;Όσο για τα μαντήλια και γιαγιά μου στο χωριό φόραγε πάντα τη μαντήλα της .Με αυτή πήγαινε στην εκλησια.Ασχολιστε με ότι σαχλαμάρα για να ξεχωρίσετε φασιστακια.Δεν ξέρετε ότι υπάρχει κάτι που σας κάνει ξεχωριστούς.Η βλακεία σας.

  • Και μόνο ότι συγκρίνεις τις κακοποιήσεις μεταξύ ελεύθερων γυναικών

   μ αυτές που χρησιμοποιούνται για κατοικίδια, αναπαραγωγή και εξ ορισμού δεν έχουν ισότητα με τους άνδρες τους, δείχνεις το μέγεθος της βλακείας σου ..
   Δεν σε διαβάζει πια κανείς,ούτε για διασκέδαση,μόνο για να καταδείξει πόσο ηλίθια είσαι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.