Έρχονται τα πάνω κάτω παντού… Κι όποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει

179
7321

Κι όμως έρχονται τα πάνω κάτω παντού… Κι όποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει

…Κάπως σαν την αναδίπλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου στο θέμα της αποφυλάκισης Λιγνάδη, αφού ξεσήκωσε την κατακραυγή της κοινής γνώμης πανελλαδικά.

Η κυβίστηση του εκπροσώπου της κυβέρνησης από τη γραμμή «δεν τρέχει τίποτα», ‘δεν σχολιάζουμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης…» Έγινε σιγά σιγά «εύλογη απορία της κοινωνίας», αφού οδήγησε το λαό στα κάγκελα…  “Η κοινωνία αναρωτιέται πως είναι δυνατόν κάποιος που προφυλακίζεται ως κατηγορούμενος για βιασμό, όταν καταδικάζεται για βιασμό να αφήνεται ελεύθερος. Ο προβληματισμός και οι απορίες της κοινωνίας είναι εύλογοι” (η τελευταία δήλωσή του).

Κάπως έτσι, τον προεκλογικό (ή εκλογικό) χειμώνα που έρχεται και αφού η διαχείριση στο θέμα της πανδημίας αποδεικνύεται και καταγράφεται ως η χειρότερη στην Ευρώπη με τους περισσότερους θανάτους ρεκόρ στη χώρα μας (δεν συζητάμε για τις «ξαφνικίτιδες» που συνεχίζονται ακάθεκτες και ανεβάζουν ακόμα περισσότερο (!!) σε αριθμό από τα δύο προηγούμενα χρόνια της πανδημίας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ*).

Η χώρα 108! όπως καταγράφεται επισήμως ως η χώρα που δεν έχει ελευθερία Τύπου (και πως να έχει με τόσα πακέτα που έδωσε για να τη «γλείφουν» αλλά και να αποκρύπτουν συστηματικά τα αίσχη της διαχείρισης, όπως πχ με τη φασιστική επιβολή προστίμου στους άνω των 60, τις πέρα από κάθε λογική και όριο υποχρεωτικότητες, τις αναστολές χιλιάδων υγειονομικών την ώρα που έμειναν άδεια από προσωπικό τα νοσοκομεία κλπ).

Καταστράφηκε και συνεχίζει να καταστρέφεται η χώρα με φωτιές, πλημμύρες, και κάθε είδους φυσική καταστροφή (οι σεισμοί όπως δήλωσε ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος, Διευθυντής ερευνών στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, θα ακολουθήσουν… οσονούπω).

Την ώρα που τα νοσοκομεία μας και οι γιατροί φωνάζουν αγωνιωδώς για επιπλέον προσωπικό, αυτοί συνεχίζουν να κρατούν εμμονικά  σε αναστολή χιλιάδες νοσοκομειακούς (μέσα στους οποίους συγκαταλέγονται «διαμάντια» γιατροί όπως ο κορυφαίος Καρδιολόγος Αργύρης Νταλιάνης, ο σπουδαίος Nευροχειρουργός Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης που έκανε το πρώτο by pass εγκεφάλου στην Ελλάδα και τόσοι άλλοι).

Θέλοντας και μη βέβαια εδώ που φτάσαμε, θα αναδιπλωθεί και σε αυτό τον τομέα και θα τους πάρει φθινόπωρο ή χειμώνα. Αφενός από την πίεση του συστήματος (αφού νοσούν και ξανανοσούν γεμίζοντας τις εντατικές με όλες τις υποπαραλλαγές, όλοι οι τετραπλο-τριπλο-διπλοεμβολιασμένοι… Τόση ήταν η επιτυχία τους προγράμματος τους!! και γι αυτό σταμάτησαν την επίσημη ενημέρωση ώστε να μην ξευτιλίζονται άλλο).

Για τη ξαφνικίτιδα που μας «συγκλονίζει» και που δυστυχώς θα συνεχίσει να μας «συνταράσσει» καθημερινά «σφυρίζουν ακόμα κλέφτικα», όταν όμως μαζί με τα οικονομικά μέτρα και την κρίση που έρχεται αρχίσουν οι ξεσηκωμοί θα αναγκαστούν να κάνουν κι εδώ μεγάλη «τούμπα» λέγοντας: «δεν φταίμε εμείς. Παγκόσμιο ήταν το πρόβλημα, εντολές του ΠΟΥ ακολουθούσαμε κλπ…»

Δεν το συζητάμε ασφαλώς,  για τον συνεχιζόμενο (πραγματικό) πόλεμο και τις συνέπειες του που ακόμα δεν είδαμε, ξέρουμε όμως ότι  κατάφεραν να έχουμε την ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη (το χειμώνα που μας πέρασε η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης διπλασιάστηκε).

Και τι έκαναν; Εφηύραν τη ρήτρα αναπροσαρμογής για να μας τα πάρουν κανονικότατα… (Αρκεί μια ματιά στα ποσό που επιστρέφεται από την … κλεψιά των λογαριασμών ρεύματος της ΔΕΗ και των παρόχων. Συν του ότι καλούνται 600 χιλιάδες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες να πληρώσουν, δηλαδή να επιστρέψουν 3 δισ. ευρώ από τα 8/9 που έλαβαν).

Μια ματιά στην υπόλοιπη Ευρώπη αρκεί για να καταλάβει κανείς που βρισκόμαστε και τι έρχεται:

Μετά την παραίτηση του Πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον, η παραίτηση του Πρωθυπουργού της Ιταλίας Μάριο Ντράγκι.

Οι Γερμανοί ετοιμάζονται για τον πιο παγωμένο χειμώνα… χωρίς θέρμανση, με διακοπές ρεύματος, ελλείψεις τροφίμων και δελτίο στην κατανάλωση ενέργειας.

Ο Αυστριακός καγκελάριος προτείνει «αλκοόλ και χάπια» για τα προβλήματα που έρχονται/

Όλη η Ευρώπη έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει άμεσα και αποτελεσματικά την κρίση. Αυτό που κάνει είναι να προετοιμάζει τους πολίτες της για τις δύσκολες συνθήκες που έρχονται. Λιγοστά καύσιμα, απίστευτη ενεργειακή ακρίβεια, ελλείψεις τροφίμων, διακοπή λειτουργίας βιομηχανικών μονάδων, απολύσεις-ανεργία, πληθωρισμός και ύφεση.

Ανεξέλεγκτες ανατιμήσεις βασικών αγαθών και καταστάσεις φτωχοποίησης και αναδιανομής που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί μέχρι πρότινος.

Οι Γερμανοί ανησυχούν για τις ανέσεις τους και ο ευρωπαϊκός νότος για την επιβίωσή του, γράφουν με νόημα οι διεθνείς αναλυτές.

Δημοσκοπικές εικόνες, που στέλνουν τις κυβερνήσεις σπίτια τους… παρατηρούνται σχεδόν παντού.

Στη Γερμανία οι αντιπολιτευόμενοι χριστιανοδημοκράτες έχουν προσπεράσει τους σοσιαλδημοκράτες του καγκελάριου Όλαφ Σολτς. Στην γειτονική Αυστρία οι όροι αντιστρέφονται καθώς οι κυβερνώντες κεντροδεξιοί καταβαραθρώνονται και προπορεύονται με άνετο προβάδισμα οι σοσιαλδημοκράτες. Την ίδια ώρα, στην Ισπανία ο κεντροαριστερός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσες βλέπει την πλάτη της κεντροδεξιάς αντιπολίτευσης.

Μέσα σε όλα αυτά, η μόνη κυβέρνηση στην Ευρώπη που διατηρεί σχεδόν αλώβητο το προβάδισμα που την χωρίζει από την αξιωματική αντιπολίτευση είναι η ελληνική

Είναι επίσης η μόνη χώρα η οποία φαίνεται να μην έχει (λόγω και της καλής πορείας του τουρισμού) συνειδητοποιήσει ακόμα αυτή την τραγική πραγματικότητα.

Ο Κ. Μητσοτάκης το επανέλαβε προχθές: «Έχουμε πόλεμο» και κανένα οικονομικό μέτρο δεν είναι αρκετό.

Αφενός δεν έχει λόγο να προετοιμάσει από τώρα την κοινή γνώμη και να προκαλέσει ανησυχία, αφετέρου η επικοινωνιακή μάχη ενόψει εκλογών έχοντας σταθερά τα ΜΜΕ δίπλα της (βλέπε θέση 108) επιτάσσει πρώτα «το αγώι να ξυπνήσει τον αγωγιάτη».

Πότε θα γίνει αυτό; Όταν θα αρχίσει να κρυώνει και να πεινάει… (βλέποντας και όλο τον υπόλοιπο κόσμο να ξεσπάει σε αντιδράσεις για όλο αυτό το απίστευτο παιχνίδι που στήθηκε, παίχτηκε και παίζεται στην πλάτη τους…)

 

* Δείτε τα στατιστικά στοιχεία με την αύξηση ρεκόρ θανάτων το 2022 (το πρώτο εξάμηνο… σε σχέση με το ίδιο διάστημα τα προηγούμενα χρόνια)

https://www.statistics.gr/el/statistics?p_p_id=documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_qDQ8fBKKo4lN&p_p_lifecycle=2&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_cacheability=cacheLevelPage&p_p_col_id=column-2&p_p_col_count=4&p_p_col_pos=1&_documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_qDQ8fBKKo4lN_javax.faces.resource=document&_documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_qDQ8fBKKo4lN_ln=downloadResources&_documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_qDQ8fBKKo4lN_documentID=470578&_documents_WAR_publicationsportlet_INSTANCE_qDQ8fBKKo4lN_locale=el

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

179 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ

  οταν την χωρα την κυβερνουν πουλημενοι πρωθυπουργοι,πουλημνοι δημοσιογραφοι,πουλημενοι γιατροι..πουλημενοι ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΤΕ ….φυσικο ειναι να μην … καταλαβαίνες ΝΑ ΜΗΝ ξέρεις που πατά και που πηγαίνεις!!!!!
  Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μιλώντας στο OPEN αναφορικά με την τέταρτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού είπε το εξής καταπληκτικό:
  «Όσοι έχουν κάνει τις τρεις δόσεις του εμβολίου, έχουν τετραπλάσιο κίνδυνο να πεθάνουν από αυτούς που θα κάνουν και την τέταρτη δόση»!

  Δηλαδή όσοι έχουν κάνει τρεις δόσεις (φουλ, κομπλέ εμβολιασμό δηλαδή κατά το ελληνικό κράτος) δεν έχουν καμία προστασία! Για το τίποτα έβαλαν μέσα στο σώμα τους ένα πειραματικό επί της ουσίας σκεύασμα.

 2. Προς ολους αυτους που δηλώνουν συγκλονισμενοι στα συλλυπητηρια μηνυματα Μπλα μπλα μπλα βρε ζωντοβολα θα ζητησετε εξηγησεις για τον θανατο του πολυαγαπημενου σας ή μουγκα γιατι ωχ βρε αδελφε…..

 3. Σίγουρα Γιάννη θα δούμε εικόνες όπως στη Σρι Λάνκα του ινδικού ωκεανού.ο λαός ξεσηκώθηκε και εισέβαλε στο κοινοβούλιο. Εύκολα οι λαοί που θα πεινάσουν και θα κρυώνουν θα ξεσηκωθούν.το ερώτημα είναι . Ποίος κουβάλησε τις συνθήκες πολέμου στην Ευρώπη;;γιατί συνεχίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση να εξοπλίζει και να ανακατεύεται σε πολεμικές επιχειρήσεις που δεν την αφορούν ;; Θα μπορούσε να μείνει ουδέτερη όπως έμεινε στην Κυπριακή εισβολή. Όσο για τα εμβόλια μας εξανάγκασαν να τα υποστούμε οικογενειακώς. Μέχρι και τα παιδιά και τα εγγόνια μας .Τώρα οικογενειακώς έχουμε όλοι νοσήσει και δεν ξέρουμε τι μας περιμένει .εκτός από θετικοί για δεύτερη φορά και πολλάκις εμβολιασμενοι.

  • Μην ανησυχητε τόσο πολύ.Δεν είναι η Ευρώπη Σριλαγκα.Ξέρω θα το θέλατε .Ναι στην Ευρώπη έχουμε δημοκρατία και οι κυβερνήσεις αλαζουν.Ο κόσμος αν βλέπει ότι κάποιος δεν πάει Καλα τον αλαζει ,πάντα με εκλογές.Δεν υπάρχουν καθεστώτα.Η δημοκρατία έχει περάσει πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις αλλά στο Τελις όλοι οι γραφικοί εξαφανίζονται .

   • Miranda μπουκωσου με εφτά κυβώτια μπισκότα και κάνε μουγγα θλιβερή δεξιάντζα.
    Το κόμμα κ ο χώρος που υποστηρίζεις είναι οι μακελαρηδες αυτού του τόπου.
    Βγάλτε τουλάχιστον τον σκασμό.

 4. Η Ευρώπη στο θέμα της μετανάστευσης προστατεύει για να μην την πνίξουν οι μετανάστες με κάθε μέσο τα ελληνικά σύνορα θεωρώντας τα ευρωπαϊκά . Για τις απειλές και τις αμφισβητήσεις της γείτονας δεν κάνει καμία ουσιαστική κίνηση για να βάλει στη θέση του κάθε επίδοξο ταραξία της Μεσογείου. Μόνο λόγια του αέρα που δεν της κοστίζουν.

 5. 21 Ιουλίου ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1944 διαπράχθηκε άλλη μια πρωτοφανής θηριωδία των Γερμανών Ναζί

  ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (οπως και οι σημερινοι ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ.).Απαγχόνισαν ΤΟΤΕ 54 Έλληνες!!
  ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ συνεργατες των ΝΑΖΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ(ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ)ΕΞΛΟΘΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗΝΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ..ΟΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΔΣΕ ΑΥΤΟΥς ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΕΡΔΟΜΙΑ.ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΟΜΑ ΚΙ ΑΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΓΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ..ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΤΗΝΟΙ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ-ΠΡΑΓΜΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΩΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ,ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΝΤΟΛΕΩΝ

  • Απαγχονίσαν σήμερα ανθρώπους στην Ελλάδα;Που και δεν το πήραμε χαμπάρι;Να είσαι Καλα που μας ενημέρωσες.Τόσο πολύ σου λείπουν οι Ναζί που τους αναφέρεις ;Τους αρχηγούς σας ο Μητσοτάκης τους έχει κλείσει φυλακή.Ξέρω γιαυτο βγάζετε αυτό το μίσος.Ξέρεις ο Μητσοτάκης Σεν ζούσε στη κατοχή.Οι πρόγονοι του είναι αναγνωρισμένοι αντιστασιακή από παγκόσμιες οργανώσεις,γιαυτο σκάστε ο Ελληνικός λαός τους τιμά με την ψήφο του.Σκέψου που είναι σήμερα όσοι πέταγαν λασπη με fake φωτογραφίες.Αλήθεια το παρελθόν του Μητσοτακη το ξέρουμε.Το δικό σου και αυτών που υποστηρίζεις θα μας το πεις;Κουκουλοφόροι των Ναζί ητανε μήπως;Ξέρεις κάτι;Σιυ αρέσει η ιστορία;Έλα στο σήμερα λίγο,πες μας για τον εκλεκτό σου που θα μας σώσει .Θα σταματήσει να κρεμάει ανθρώπους όπως λες κάνουν οι άλλοι σήμερα.Ξέρεις στη Γερμανία είναι παράνομο σπλα να τους αναφέρεις τοτς Ναζί.Γιατί ντρέπεσαι η Σεν έχεις γνώμη να μας πεις για τα πιστεύω σου;

   • Βγάλε το σκασμό πια ηλίθια,που τρέχεις σα τρελή να ειρωνευτείς και να απαντήσεις σύμφωνα με τον άρρωστο, δαιδαλώδη ψυχισμό σου ..έχεις καταντήσει αηδία..σιχαμα.

    • Μανόλη εγώ να ζητήσω Συγχνωμη;Από ποιον ;Από τον χουντικό φασίστα που βρίζει τους πολιτικους και τον πρωθυπουργό της χώρας μου;Ποιος δεν πάει καλά;

    • Λίγο σεβασμό πρός τούς απαγχονισθέντες τού ’41 καί αυτούς πού αυτοκτόνησαν λόγω κρίσης-ανέχειας.

 6. Όποιος θέλει πραγματικά να διαπιστώσειΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Μητσοτάκη με τους Γερμανούς-ναζι τον προτρέπω να βρει και να διαβάσει το βιβλίο του Νίκου Κακαουνάκη με τίτλο : ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
  ΜΕ φωτογραφίες και ιδιόχειρα σημειώματα που φανερώνουν ότι ήταν συνεργάτης των Γερμανών ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ααυτος αλλα ολο του το σοι..!!! θα φριξετε με τις συνεργασιες της οικογενειας ΜΗΤσοτακη ..ΜΕ . φωτογραφίες ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ της αδερφής του ΜητσοτάκηΝΑ υποδέχεται τους Γερμανόυς αλλα πολυ σωστα εφοσον ηταν .Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ,,και ο ΟΙΔΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥς. ! Το καλλίτερο είναι όπου αν και υπάρχουν δεκάδες ερωτήσεις και επερωτήσεις στην Βουλή για το πώς μετά την αποχώρηση των Γερμανών ο Μητσοτάκης βρέθηκε να έχει στην κατοχή του την εφημερίδα που είχαν από κάποιον άλλο επιτάξει οι Γερμανοί.Η ΚΑΜΙΑ 100 ΑΡΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ.

 7. Εδώ φτάσαμε ένα 5%
  Να λέει θα ψηφίσει κάποιον που πουλάει κρέμες για καραφλούς (καραφλός ο ίδιος)και δίνει δωρο μια επιστολή του Ιησού.Κάποιοι άλλοι θέλουν έναν φυλακισμένο εγκληματία και χαιροντε.

 8. Κύριε Γιάννη,απλά να ρωτήσω σε πόσες χώρες που έβαλε μια ΜΚΟ τις 108 ,θα μπορούσατε να γράψετε αυτά που γράφετε;Σας έχει εμποδίσει και ποιος να γράψετε ότι θέλετε στην Ελλάδα;Καλό θα ήταν να αναφέρετε και ποιες χώρες είναι στη λίστα πρην την Ελλάδα.Θέλετε ένα παράδειγμα για ενημέρωση τον αναγνωστών σας;Το Τσαντ που έχει εμφύλιο και σήμερα ο ένας σκοτώνει τον άλλο είναι πολύ πιο πάνω από τη χώρα μας και από χώρες όπως η Ιταλία.Όλο αυτό ήταν μια φωτοβολίδα του ΣΥΡΙΖΑ και ευρωβουλευτών του που το έκαναν θέμα αλλά το έχουν αποσύρει πια μόλις κατάλαβαν τι λίστα ήταν.

 9. Ξεχάσατε να πητε ότι σήμερα έχουμε μια ακόμα μέρα.Οι επισκέπτες αυξάνονται και περνάνε καλά.Αυτοί που υποφέρουν ξέρετε Γερμανοί,Άγγλοι,Γάλλοι…Σκανδιναβοί κλπ.Οι συμπατριώτες μας δουλεύουν και παράγουν πλούτο για το νησί μας.Αλήθεια γιατί τόση μιζέρια;Ειλικρινά ελάχιστοι ασχολούνται με το πιατευω σας ότι θα έρθει ο Βελόπουλος και ο Κασιδιάρης να μας σώσουν.Καλή σας μέρα.

  • Αφού το ξεχάσαμε εμείς δείτε το IN.GR (λίστα Πέτσα μην ανησυχείτε…) Οι φόβοι για τον τουρισμό του 2023. Η παράταση της διάρκειας του πολέμου και των πληθωριστικών πιέσεων επιτείνονται από την αδυναμία του ευρώ, καθώς μεγιστοποιεί την επίπτωση των ούτως ή άλλως αυξημένων τιμών των προϊόντων ενέργειας πoυ πληρώνονται σε δολάρια. Έτσι, ενδέχεται να πληγεί έτι περαιτέρω το διαθέσιμο εισόδημα των ευρωπαίων πολιτών που αποτελούν τα 2/3 της ταξιδιωτικής κίνησης στη χώρα μας, οδηγώντας πιθανόν σε μείωση των τουριστικών εισπράξεων το καλοκαίρι του 2023».Αυτό που λένε οι αναλυτές, λοιπόν, είναι ότι μπορεί φέτος η Ελλάδα να καταγράψει ρεκόρ στις εισπράξεις, ίσως και στις επισκέψεις, όμως, το 2023 δεν θα είναι καλά τα πράγματα. Κι ο λόγος είναι ότι η παρατεταμένη κρίση στην Ευρώπη θα μειώσει τα εισοδήματα των πολιτών, επομένως και τις μετακινήσεις τους το επόμενο καλοκαίρι.

  • Είναι καθαρά ΔΙΚΟ ΣΑΣ και σας ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ στο ακέραιο (οι ψυχολόγοι λένε ότι αυτό που κατηγορούμε τους άλλους, είμαστε. Εσείς έχετε ένα μόνιμο οιωνοί «ομοφοβικό» θέμα με το φασισμό και το ρατσισμό, κατηγορώντας όλους όσοι έχουν διαφορετική άποψη με σας ως τέτοιους. Θα σας συνιστούσα να το κοιτάξετε με ειδικό). Κι επειδή έχετε μνήμη χρυσόψαρου (ή το παίζετε) να σας θυμίσουμε ότι ο Βελόπουλος στήριξε τη συγκυβέρνηση Σαμαρά https://www.youtube.com/watch?v=MxOS6cFMV3w και είναι πολύ πιθανό να σας στηρίξει και πάλι με το αζημίωτο φυσικά και για τους δύο. Συνηθισμένοι είστε ένθεν και ένθεν στα ξεπουλήματα (αποσταΣΙΕΣ κλπ). Ο δε Κασιδιάρης και τα ‘κασιδιαράκια’ ήταν μαζί σας όταν κυνηγούσατε τους κακόμοιρους στην Κω από το λιμάνι και τα πάρκα στο γήπεδο κλπ, Το ξεχάσατε (τάχα μου) ή να σας ανεβάσουμε εδώ φωτογραφίες να σας θυμίσουμε τι έγινε και ποιά ήταν η υποδοχή του όταν ήρθε στην Κω;

  • Πήγαινε να δεις πόσους σακατεμένους έχει στο νοσοκομείο,τα βράδια σπάνε μπουκάλια σε δρόμους , παραλίες, τσακώνονται μεταξύ τους, λιντσάρουν συμπολίτες,πήγαινε έξω απ’ το ////// και δες τα γυαλιά, χθές τα πετούσαν σε δρομείς.
   Τουρίστες του lidl και των προσφορών.διαβασε ένα άρθρο του Ντίνου Σιώτη στην καθημερινή με υπότιτλο:τα νησια έχουν καταντήσει τόποι όπου κυριαρχεί η αρπακτικότητα και η έλλειψη σεβασμού προς το περιβάλλον.Εις βάρος των εργαζομένων που ζουν και εργάζονται υπό άθλιες συνθήκες,μη αμειβόμενοι για τον πραγματικό χρόνο εργασίας τους, εξαθλιωμένοι απ τον κονβιντ, χωρίς ρεπό.Πες μου ξέρεις ότι το 80% δεν παίρνουν ούτε μια μέρα ρεπό;
   Πατσαβούρα, πανηλίθια φυτοπλαγκτόν…
   Είναι εικόνα κέντρου και λιμανιού απ τις 11 μέχρι πρωίας; βρωμίζεις και προκαλείς αηδία με τα σχόλια σου πατσαβούρα.
   Απλώς προκαλείς αηδία.

 10. Είχαμε την πρώτη χρονιά του ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ.και μέτα λες για γκρίνια, φασισμό κτλ Να σου θυμησω εγω 60%ξενοδοχειων κλειστά, 50 %των πολιτών με το επίδομα των 500 ευρώ, οι πολίτες και επιχειρήσεις ακόμα παλεύουν και θα παλεύουν για αλλά 5 χρονιά να ισσοροπησουν,.. Η μήπως έφερε ο Μητσοτάκης τους τουρίστες το 2022 στην Ελλάδα.. Δουλεύουμε 5 μήνες, με 3μηνη ανεργία να πληρώσουμε τους φόρους.. Από το 2020,του λοκνταουν..αλλα και πάλι δεν βγαίνουμε, γιατι ο Μητσοτάκης με την πολιτική του αύξησε τα καύσιμα, τη ΔΕΗ, τα βασικά τρόφιμα, στο 1500%..εσυ που ζεις..εκτός αν σου πληρώνουν οι γονείς σου την διατροφή, τους φόρους, την στέγη σου χουν πάρει και αμάξι.. Δεν μου λες,, τα νέα εμβόλια θα τα κάνεις? Και δεύτερη ερώτηση, τι σχέση έχει ο βελοπουλος.. Με το λοκνραουν την κρίση, την αύξηση, τους φόρους, την καμμένη Ελλάδα.. Η μήπως έχει σχέση η χρυσή αυγή. Αυτοί οι φασίστες, οπως λες.. μαζί με το ΚΚΕ,. Και τα υπόλοιπα κόμματα.. Και οι πολίτες οι φασίστες – δεν ξέρω γιατί είμαστε φασίστες όμως,, που το βαράς συνέχεια όπως λες, για όλα αυτά… .

 11. Προς miranta.. Αν έχεις το θάρρος, μπορείς να μου απαντήσεις σε 3 ερωτήσεις.. Ανώνυμα όπως συνηθίζεις

  Πόσο χρονών είσαι… Ζεις με τους γονείς σου.. Και μήπως έχεις παιδιά να μεγαλώσεις…αν διαθέτεις κάποιο σεβασμό απάντησε σε αυτά.. Και μετά συνέχιζε να βρίζεις εμάς τιυς φασίστες
  Εγώ προσωπικά είμαι 45,με 2 παιδιά, ανήλικα, και δουλεύω εποχιακά 4, 5 μήνες,. Πληρώνω φόρο 1000 ευρώ, ρεύμα 300 το δίμηνο, με την νέα αύξηση, Βενζινη για μετακινήσεις παιδιών και βασικών αναγκών, εργασίας μόνο 200 ευρώ το μήνα με την νέα αύξηση, ενοίκιο 300 ευρώ χειμώνα καλοκαίρι, φροντιστήρια, 250 για κάθε παιδί, αν μείνει τίποτα ψωνίζω κσι για το σπίτι.. Να φάνε τα κακόμοιρα.. Εγώ συνήθως την βγάζω νηστικός

 12. Αλλά 50.000-100.000 φέτος στην Ελλάδα..Έχει καταστραφεί κάθε ίχνος αγροτικής παραγωγής – βέβαια για τα μεγάλα κεφάλαια
  Εντωμεταξύ.. Ο άλλος χαίρεται.. Και γιατι γκρινιάζουμε…γιατί αυξάνουν ταοαβτα σε αυτήν την χώρα, εκτός τον μισθό.. Όμως Δεν μας νοιάζει μόνο ο μισθός…όπως εσένα βλαμ Μας ενδιαφέρει η Ελλάδα που καταστρέφει που πωλείται που γεμίζει λαθρομετανάστες, που πεινάει ο γείτονας και ψάχνει στα σκουπιδα,.. Αυτή η υγεία και Ελλάδα μας ενδιαφέρει κσι Όχι η υγεία…. Των εμβολίων.. Ενώ οι άρρωστοι πεθαίνουν.. Αν δεν υπήρχε αυτός ο κιβδήλος.. Η Ελλάδα θα ήταν κσλυτερα

 13. Και βέβαια χαιρόμαστε. Αλλά ο Μητσοτάκης το σχέση έχει με αυτό… Ίσα ίσα που παραλίγο με την αποστολή και συμμετοχή στον πόλεμοτης Ουκρανίας να μας αφήσει χωρίς Πολωνούς, Ρώσους, Νορβηγούς, κτλ!! Μεγάλη δύναμη για τον τουρισμό.. μας άφησε επιτέλους ένα καλοκαίρι να δουλέψουμε.. Τον χειμώνα από Νοέμβρη περιμένω να μου πεις.. Για τα λοκνταουντα τα υποχρεωτικά εμβόλια, την. Κρίση λόγω ανεργίας και πως θα επιβιώσει ο ΕΛΛΗΝΑΣ.. που θέλει το κράτος να του παίρνει φόρους, χαράτσια, επί 12 μήνες,,. Για να σε δω τότε ηλιθια τι θα λες..

 14. Επειδη συνεχώς μιλάς για πολιτική, και αναφέρεσαι σε άλλα κόμματα,.. Τι το κακό θα είχε ο βελοπουλος, το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ, η χρυσή αυγή, η πολιτική άνοιξη,…και οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα 100 κόμματα τηςβουλγς Αν κυβερνουσε.?? Μήπως δεν θα είχαμε τουρισμό το καλοκαιρι..θα είχαμε και μάλιστα 1000%πςρισδοτετους ρωσδους, αν δεν εβαζε φράγκο ο Μητσοτάκης, θα είχαμε καλύτερη παιδεία, κσλυτερη υγεία, καλυτερη ανάπτυξη στον πρωτογενή τομέα, περισσότερες επιχειρήσεις, λιγότερη ανεργία, λόγω μεταναστευτικου και νομιμοποίηση λαθραίων που κάνει ο ΓΕΛΟΙΟΣ… Και πολλά περισσότερα.. Στην ερώτηση σου στο πιον θέλω.. ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΈΝΑΝ ΓΕΛΟΊΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟ ΕΒΡΑΊΟ ΜΑΣΩΝΟ.. ΔΌΞΑ ΤΩ ΘΕΩ Η ΕΛΛΆΔΑ ΈΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΓΘΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΑΛΛΆ ΣΥΓΝΏΜΗ ΕΣΎ ΕΊΣΑΙ ΤΟΥΡΚΑ.. 100% ΑΠΌ ΤΟ ΠΛΑΤΆΝΙ ΛΟΓΙΚΆ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΝΑ ΔΏΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΊΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…

  • Μην τα μπλέκεις όλα.Δεν είναι το ίδιο ο Βελόπουλος η ΧΑ με το ΠΑΣΟΚ τον ΣΥΡΙΖΑ κλπ.Μην πας να περάσεις τους φασιστες σαν κόμμα.Τους εγκληματίες φυλακισμένους ;Αυτοί θέλουν να βγουν για να δέρνουν και να σκοτώνουν αδύναμους και ανυμπορους ανθρώπους.Αν ανήκεις σε αυτούς μην μου απευθύνεις ξανά το λόγο.Δεν έχω τίποτα να πω με εγκληματίες.Ελεύθερα λέγε ότι θέλεις.Απορια γιατί δεν κυνηγάγανε Αλβανούς;Φοβόντουσαν και τα έβαζαν μόνο με Πακιστανους ;Τέλος η κουβέντα μαζί σου.

   • για το ότι τους αποκαλείς φασίστες..ποια είσαι μωρή ηλίθια;ποιος σου δίνει το δικαίωμα για 5 μήνες να κατηγορείς όλους βαφτίζοντας τους φασίστες; γιατί αποκαλείς ένα εκλεγμένο κόμμα σαν φασίστες.
    Ξυπνάτε και μηνύματα την ΠΑΤΣΑΒΟΎΡΑ.

    • Απορώ ήλο κρίμα.Βρίζετε όλοι μέρα πρωθυπουργούς πολιτικους και σε χαλάει που λεω φασίστα τον Βελόπουλο λας και είναι κάτι άλλο.Έχει πάρει όλα τα περιφερειακά κανάλια σβάρνα και λέει ιστορίες .Αναρωτγθηκες που βρίσκει τα λεφτά;Μήπως είναι Ρωσικά;

    • θα παρει φορα η ανυπαρκτη τοπικη του βελοπουλου και θα μας κτισει μια μαντρα…..

 15. Άσε ρε νυχτερινέ που δουλεύεις 4/5μηνες.Ζεις με 5000 χιλιάδες συν επιδόματα 1500, σύνολο 6500χιλ.Σιγα να μην πληρώνεις εφορία 1000€ με αυτό το εισόδημα.ΔΕΗ 300Χ6 δίμηνα=1800€.Βενζινη 200Χ12=2400€.Ενοικιο 300Χ12=3600€.Φροντιστ.500Χ9μηνες=4500€.Συνολο 13500€ τα έξοδα.Παιρνεις 6500€ και πληρώνεις 13500€.Θα μας τρελάνεις ή το έχεις χάσει εντελώς;Ρε, ναρκωτικά παίρνεις ή ληγμένα;Σε χαλάει η νύχτα κόψε την.Εκτος και αν νυχτερινός είναι δεύτερη δουλειά, έχεις να λαμβάνεις ενοίκια, μένεις στο σπίτι της πεθεράς ή μαμάς και μας πουλάς τρέλα.Αντε την άλλη φορά κάνε την πρόσθεση να δεις άμα βγαίνει…..Ουστ κ@πρ@σκ@λ@……

  • μου ..να δείξουμε τις φορολογικές μας δηλώσεις,το περιουσιολόγιο και ότι θες τ…………

  • Σιγά μην δουλεύει.Αν δουλεύει 4-5 μήνες για να πληρώσει εφορια 1000 πρέπει να έχει έσοδα 30000 το χρόνο μιας και έχει και 2 παιδιά.Άρα πέρνει 7-8 χιλιάρικα το μήνα.Τι νομίζεις ,τι τύποι είναι οι φασιστες που λεω εγώ (αυτοί ντρεπόοντε και το λένε εθνικόφρονες.δεν ξέρουν ότι και ο Χιτλερ το ίδιο έλεγε)Δεν έχουν δουλεψει ποτέ ,δεν έχουν βγει καν από το νησί .Τέτοιους ψάχνουν τα φασιστικά κόμματα για να υπάρχουν.Αστον να λέει ότι θέλει.Από την στιγμή που δήλωσε τι είναι ,δεν υπάρχει.Στους ηλίθιους απαντώ αλλά ποτέ σε αρρώστους σαν τον τύπο.

  • Ξέχασες να βάλεις το τζόκερ που κέρδισε,τα λεφτά που κέρδισε λέγοντας τα κάλαντα ,τα λεφτά που του έστειλαν απ την ξενιτιά,βάλε και κάτι δεκάρικα που βρήκε στην παραλία..
   Πρέπει να φορολογηθεί και ο τάφος που έκλεισε στο κοιμητήριο..
   Τσ///// μαντρόσκυλο, κομματόσκυλο,αχαΐρευτε.
   Χίλιες φορές νυχτερινός παρά τσιμπούρι..
   Μαντρόσκυλο ελεεινό.

  • Στάσου μύγδαλα..Χαχαχαχ ..
   Την πηχτή και την γλίνα με τα καβουρντισμένα ,τα αμπελόφυλλα που έβαλα στην κατάψυξη .. έχω ακόμα ένα χρυσό δόντι,τις βέρες με την συγχωρεμένη και τέσσερα μανικετόκουμπα επίχρυσα… πρόσθεσε τα και αυτά μαντρόσκυλο..
   Ένας ήταν ο αποστάτης,δύο οι χούντες,ένας ο πρωθυπουργός που εφηύρε το vaccine pass,τα μηνύματα για έξοδο, ένας ο ηγέτης που περηφανεύεται ότι διαχειρίστηκε τέλεια την πανδημία με 31.000 φέρετρα.
   Ουστ μαντρόσκυλο.

  • Κύριε, κύριε.. μπορείς να μου υπολογίσεις την ρήτρα αναπροσαρμογής;

   κάτι για έως 600 ευρώ άκουγα,μετά το έκαναν έως 600,όπως στις εκπτώσεις του Lidl,αλλά πήρα 17 ευρώ πίσω και τ αρχίδια μου…μήπως έκαναν λάθος;
   Σκέφτομαι να πάω στη Μαρίνα μήπως μου δανείσει κανένας ‘μούτσος’ σκάφους λίγο πετρέλαιο.Οχι δεν θέλω να βάλω φωτιά,για το σολεξάκι..

  • Με 20% πληθωρισμό,τα 5 μηνιατικα σε all inclusive από 725 ευρώ μέχρι τα 850 έχουν ψαλιδιστεί τόσο που δεν φθάνουν, εκεί τόσο χαμηλά φτάσατε που μιλάτε χλευαστικά για εποχικούς του μόχθου και του κάματου; καλά τόσο ανήθικοι, ελεεινοί είστε που πουλάτε και την ψυχή σας στο βωμό του συμφέροντος;που ειρωνεύεσαι ηλίθιο ρεμάλι, ανθρώπους που δουλεύουν άρρωστοι αν και τριπλοεμβολιασμένοι τόσο ανίεροι και ανήθικοι;ρε παλιοφασιστα,δεν σκέφτεσαι την πιθανότητα να σου τα φέρει η ζωή έτσι που να τα χάσεις όλα;δεν βλέπεις γύρω σου ελεεινό κατακάθι;

 16. Καλό θα ήταν Γιάννη όσοι μπορούμε να επιστρέψουμε στην γεωργία. η μάνα γη δεν άφησε κανένα να πεινάσει. Οι σιτοβολώνες της Κω χτίστηκαν για ξενοδοχεία η έμειναν χέρσοι .καιρός να καλλιεργήσουμε σιτάρι καλαμπόκι ντομάτες πατάτες και τόσα αγαθά που βγάζει η εύφορη Κως. Η αυτάρκεια σε τροφή εξασφαλίζει την ελευθερία των λαών έλεγε ο Ιωάννης Καποδίστριας.

  • Βασικα έχουμε 2022 ο Καποδιστριας έζησε το 1830 περίπου.Αλήθεια τι μεροκαματο θα. Δίνατε σε κάποιον να βάλει σιτάρι;(καλαμπόκι ξεχάστε το χρειάζεται πολύ νερό)θα μπορεισ Να το φέρεις με ένα ευρώ και θα δίνεις 10 να το παράγεις;Να καταργήσουμε και τα αυτοκίνητα να παμε στα κάρα;Ωραία θεωρία .Που ζητε;Εισιτήριο για τη συναυλία του Αργύρου βρήκατε;Αλήθεια το ρεύμα να το κρατήσουμε η να παμε στις λάμπες πετρελαίου;Τίποτα προσωπικό μαζί σας.Απλά με τις ιδέες σας έχω πρόβλημα.

 17. Οταν η πλειοψηφια του λαου μιας χωρας έχει κρατηθει,σκοπιμα,στην ημιμαθεια και οταν δεν ξερει αυτα που νομιζει οτι ξερει αλλα κυριαρχειται απο αχαλινωτη αμετροεπεια και πιθηκισμο καπηλευομενη οσα βρηκε χωρις να προσφερει τιποτα ,και οταν στον «οικοτης»εναλλασονται 300 κοτζαμπασηδες-αρματολοι και κλεφτες (πραγματικοι και οχι της ψευτικης ιστοριας) τοτε ασφαλως αυτη τη χωρα την εχουν μετατρεψει σε παρια και επαιτησα.

 18. Στις φλόγες το 50% του μεγάλου πυρήνα του δάσους της Δαδιάς
  7.000-8.000 στρέμματα δασικής έκτασης έχουν γίνει ήδη στάχτη.Ο οικολογικός πλούτος που γίνεται στάχτη
  Το δάσος της Δαδιάς είναι ένα μοναδικό φυσικό τοπίο με εξαιρετική σημασία για την οικολογία ολόκληρης της Ευρώπης, όπου εκτείνεται σε 73.000 στρέμματα, σε δύο ζώνες αυστηρής προστασίας, περίπου στο μέσο του νομού Έβρου.

  Πρόκειται για έναν πανέμορφο τόπο αναψυχής, όπου μπορεί κανείς να περπατήσει στη φύση και να παρατηρήσει μεγάλο πλήθος ζώων και φυτών. Είναι κυρίως πεδινό, με ημιορεινές μόνο περιοχές που δεν ξεπερνούν τα 600 μέτρα υψόμετρο. Πολλά ρυάκια και ρέματα το διασχίζουν και δίνουν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στο τοπίο, με τις ρεματιές να αυλακώνουν την εικόνα των ομαλών λόφων και των δασών.

  • Καλά εσυ είσαι άρρωστος. Νομίζεις ότι τις φωτιές τος βάζει ο Μητσοτάκης. Έλα τσαμπί στον τόπο σου. Εσένα τώρα που θα σε κατατάξουμε; Μιλάς με σοβαρά επιχειρήματα να δούμε το καλύτερο για τη χώρα; Αντε γυρνά πλευρό.

 19. Πάλι επιτίθεστε ανώνυμα Μίραντα σε μια επώνυμη σχολιάστρια. Ναι σοφη η κουβέντα του Καποδίστρια πως οι λαοί που έχουν τα προς το ζειν και είναι αυτάρκεις νοιώθουν και είναι ελεύθεροι και δεν εξαρτώνται από τα ρωσω ουκρανικα στάρια θα συμπλήρωναμε. Και ο Πλάτων είπε ότι η αγένεια είναι αρετή της κακιάς χωρίς να υποχρεωθούμε να φορέσουμε χιτώνες ούτε να κυκλοφορούμε με γαϊδούρια .Απλά ακούμε και τους σοφούς προγόνους μας.

 20. ΑΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ..ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ..ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ..
  ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΚΟΙΜΗΣΟΥ..ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ..

  Ο «ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ»

 21. 23 Ιουλίου 1974: Η μέρα που η Χούντα κατέρρευσε και η Δημοκρατία επέστρεψε στη χώρα που την γέννησε.

  • Μπαίνεις όπου δεις φως να γράψεις βλακείες,εκτιθεσαι,αυτογελοιοποιείσαι, ρίχνεις την δημόσια συζήτηση στο κατώφλι της χωματερής

   • Πάρε το βασικό.Η δημοκρατία ανέχεται ακόμα και εσένα που την βρίζεις.Μπορείς και λες ότι θες και βρίζεις όποιον θέλεις ,από πρωθυπουργό με μέχρι την ….miranta.Μπορείς να πας να ζητήσεις δουλειά χωρίς να χρειάζεσαι χαρτί από το χωροφύλακα και τον παπά.Μπορείς να κατέβεις στις εκλογές και να πισεις να κερδίσεις τη κυβέρνηση εσυ η το κόμμα που γουστάρεις.Μπορείς να πάρεις το αεροπλάνο ,το καράβι και να πας
    Όπου θέλεις.Να ξεκινήσεις δικιά σου δουλειά ελεύθερα.Δεν χρειάζεται να γιαλίσεις την αρβύλα κανενός.Αυτά και χιλιάδες αλλά πράγματα άρχισαν να υπάρχουν στη χώρα μας από τότε που έπεσε το καθεστώς της Χούντας.

 22. Σας προσκαλώ όλους να ξανά θυμηθείτε ότι είμαστε πολίτες όλοι εμείς που σχολιάζουμε. Απλοί πολίτες της πανέμορφης αυτής χώρας. Έλληνες ρε. Τι σχέση έχουμε εμείς με το κύμα των haters? Γιατί πρέπει να μοιάσουμε στα σκουπίδια που μας πετάνε? Τι αγωγή και τι μάθημα δίνουμε στα παιδιά μας στις νέες γενιές όταν κρίνουμε χυδαία κάποιον που έχει διαφορετική άποψη? Για να πάει η Ελλάδα μπροστά χρειάζεται σεβασμός. Ποιότητα μόρφωση. Αλληλεγγύη. Επιχειρήματα. Αφιερώστε 1 ώρα την ημέρα να δείξετε στα παιδιά σας πως να διατηρούν καθαρό το περιβάλλον. Μιλήστε τους για την ελευθερία του λόγου. Στα ανθρώπινα δικαιώματα που κι εμείς έχουμε υπογράψει το λέει ρητά. Απαγορεύεται να σε κρίνει κάποιος για τις απόψεις σου. Τι οχετός είναι αυτός? Ντρέπομαι που παρακολουθώ ένα παρεάκι να επιτίθεται στη Μιράντα η όπως αλλιώς τη λένε σα να βλέπουν στο πρόσωπο της τον πρωθυπουργό. Την έχετε ταυτίσει. Κι η γυναίκα εργάζεται. Έχει παιδιά. Δεν είναι ο Ελον Μασκ. Ντροπή λίγο. Έως πολύ.

  • Από τότε που κατηγορεί όλους φασίστες,από τότε που υπερασπίζεται την απόφαση αποφυλάκισης του Λιγνάδη,από τότε που αποκαλεί τους εργαζόμενους στον τουριστικό τομέα ευνοούμενους, χώρια τα σχόλια για το ιερό θέμα της υγείας περί νοσοκομείου,περί γιατρών, περί εισβολής στην Κύπρο,για την διαστρέβλωση της ιστορίας,για την ωραιοποίηση της Πανδημίας,για την δήθεν σωστή διαχείριση της ελευθερίας για εμβολιασμό ή όχι και για όλη την επικαιρότητα που την βλέπει μέσα από γαλανά γυαλιά πρεσβυωπίας..ντρέπομαι που έχω συμπολίτες σαν και σένα που την υπερασπίζεσαι ,που βάλλει καθημερινά κατά παντός σχολιαστή αποκαλώντας το σαν Χ.Α. και Βελόπουλο..μάλλον δεν έχεις πάρει το νήμα απ την αρχή .. ντρέπομαι που υπερασπίζεσαι τον λόγο και τις μομφές ενός φασισταριού που ψάχνει ευκαιρία σε όλα τα θέματα να βαφτίσει όλους φασίστες.
   Καλά της κάνουν όλοι..
   Ντρέπομαι για σένα που υποκινείς το κίνημα haters.

   • Ναι οι Χρυσαυγίτες είναι έχεις αντίρρηση;Ναι ο Παπαδόπουλος απέσυρε την μεραρχία από την Κύπρο.Ναι η Χούντα έκανε πραξικόπημα και έριξε τον Μακάριο άγοντας κάποιο ανδρείκελο Σαμψών.Βρήκαν την ευκαιρία πι Τούρκοι και μπήκαν κάνοντας περίπατο.Ποιο από αυτά είναι ψέμα;Ποια παραποίηση;Εγώ δουλεύω στον τουρισμό τι είναι αυτά που λες;Ναι επιμένω ότι η πανδημία δεν ήταν του Μητσοτακη ήταν παγκόσμια.Ναι πήρε έγκαιρα μέτρα ,αμφιβάλεις ότι σωθηκε κόσμος έτσι στο πρώτο κύμα;Ναι είχαμε πολλούς νεκρούς στο δεύτερο αλλά δες τα ποσοστά εμβολιασμένων που είχαμε τότε σε σχέση με την υπόλοιποι Ευρωποι.Φοβόμασταν μην αλαξει το dna και δεν κάναμε.Ποια εντολή του ΠΟΥ δεν ακολούθησε;Μήπως παρέλαβε κανένα τρομερό σύστημα υγείας;Διπλασίασε τις κλίνες σε κάποιους μήνες και προσέλαβε όλους τους εντατολογους και αναισθησιολόγους που ήταν ελεύθεροι.Ξέρεις κάποιον άνεργο;Δεν επιστράτευσε ακόμα και τους ιδιώτες;Ποτέ υπερασπίστηκα το Λιγνάδη ρε βλημα;Ότι σου κατέβει λες να σαπίσει στη φυλακή πάντα λεω.

    • Δέστε την πατσαβούρα.. ανίδεη, ανιστόρητη, άσχετη βλακώδης ηλίθια

     Τι λέει το βούρλο…πως να κάνεις διάλογο με μια ηλίθια;ούτε καν δεν έχει ακούσει τι παίχθηκε στο σκοτεινό δωμάτιο, ποιός είπε να επιτεθούμε,να κηρυχθεί πόλεμος, ποιός δεν πειθάρχησε την ημέρα της εισβολής…ακόμα και την 20 Ιουλίου υπάρχει 38λςπτη καταγεγραμμένη η ιστορική εκείνη συνομιλία των χουντικών..ούτε τα έγγραφα απ την εξεταστική της Βουλής για το άνοιγμα του φακέλου,ούτε αυτό άνοιξε το βλήμα,ούτε τους λόγους που οδηγήθηκε εκεί η πατρίδα,ούτε για την CIA,ούτε για την ανατροπή του Παπαδόπουλου γνωρίζει,ούτε για τις εγγυήτιδες δυνάμεις,την ΕΟΚΑ Β, τίποτα από ιστορία το κούτσουρο,ούτε ποιος έστειλε την ΕΛΔΥΚ..ένα φτύσιμο για την ψυχή των αγνοουμένων ηλίθια..η ιστορία δε παζαρεύεται άσχετη πατσαβούρα.

    • κανένα βιβλίο και άσε τις βλακείες.

     Τέτοιο ζωντόβολο δεν έχω ματαδεί..το κυπριακό ήταν μια διεργασία απ το 60 ..η εισβολή ήταν θέμα χρόνου,διάβασε τι είπε ο ιδρυτής της Ν.Δ.για την επιστράτευση,είναι στα πρακτικά της Βουλής,έχει εκδοθεί, είναι γεγονότα όπως τα Ίμια,δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση..ποιος ήθελε την ένωση με την Ελλάδα, ποιός αρνήθηκε,υπάρχουν καταγεγραμμένα σε βιβλία,ποιο σχέδιο απεριφθη απ τον Γεώργιο Παπανδρέου, γιατί!?! Ποιος ήταν ο ρόλος της cia,του Μακάριου, γιατί ενώ στάλθηκαν υποβρύχια δεν άνοιξαν πυρ,τα νορατλας,την ΕΟΚΑ,την ΕΛΔΥΚ.. υπάρχουν βόδι όλα γραμμένα,χωρίς αμφισβήτηση όπως το 2020 που διακόρευσαν την θαλάσσια κυριαρχία,μάθε ποια χούντα απέσυρε την ταξιαρχία, γιατί,και διάβασε ότι έστω και μέχρι τον Αύγουστο είχαν πάρει μόνο το 3% του εδάφους, γιατί ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν άνοιξε πυρ και χάθηκε σε 10 μια βδομάδα το 37%…όπως το γεωτρύπανο που θα βγει τώρα η του χρόνου,η εισβολή ήταν θέμα χρόνου,ποιοι δεν έδωσαν εντολή και ο ρόλος των ΗΠΑ .

    • Ηλίθια,το πρώτο που έκανε ο Εθνάρχης κατά την επιστροφή του απ την Γαλλία

     ..ήταν να βγάλει την χώρα απ το ΝΑΤΟ.
     Δεν κήρυξε πόλεμο, επειδή η επιστράτευση έδειξε ότι το στράτευμα ήταν ένα καρναβάλι, φοβήθηκε ότι θα παρθεί όλη η Κύπρος και κάποια νησιά
     Η διαχείριση της πανδημίας ήταν τσίρκο, απέτυχε, δίχασε τον κόσμο: 31.000 μνήματα.Ότι παρέλαβε το αποτελείωσε.δεν λες ότι στην Κω δεν έχει γιατρούς, ότι δεν έχει τίποτα,ούτε ασθενοφόρο κάποιες φορές.οτι είναι τα μούτρα σου τα έκανε στην υγεία,διέλυσε την οικονομία αφήνοντας κλειστά τα πάντα και παίρνοντας απόφαση να αποστείλουμε όπλα ,μας έβαλε στους χαμένους..η αύξηση τιμών, ενέργειας, επιτοκίων,κόκκινα δάνεια, πλειστηριασμοί από Σεπτέμβρη και για κάτω από 500 ευρώ.. Ηλίθια, συνώνυμο της βλακείας…ο Μηταράκης έκανε την Πέμπτη συμφωνία με Ασιάτες για κάλυψη θέσεων τουρισμού.. ηλίθια.

    • Τόσο θα γελοιοποιείσαι.
     Ούτε καν ξέρεις το πρώτο σχέδιο Άτσεσον,ούτε τι προέβλεπε,ούτε τι ρόλο είχε ο Μακάριος,ούτε καν για την παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου απ την Κυβέρνηση του .. πατέρα του.ουτε ξέρεις ότι κάποιοι συγκεκριμένοι δεν ήθελαν τον πόλεμο,κάτι σαν τα Ίμια που οι στρατιωτικοί ήθελαν αλλά .. κάποιοι γράφτηκαν στην ιστορία για την σημαία που πήρε ο αέρας.. υπάρχουν γεγονότα καταγεγραμμένα,αν ψάχνεις στο .. Facebook,δεν θα τα βρεις.
     Αν θες περνάω απ το γραφείο που δουλεύεις να σου αφήσω τον τόμο με τα πρακτικά της Βουλής, δημοσιευμένο απ την Ελευθεροτυπία το 2005… τσάμπα θα στο δώσω για να μην πετροβολείς…εγώ βέβαια το αγόρασα μόλις κυκλοφόρησε.
     Επαναλαμβάνω ότι η βλακεία σου είναι το σήμα κατατεθέν σου.

    • Απ την ταράτσα μιλά στο συγκεντρωμένο πλήθος:’ υπάρχουν στην ζωή των εθνών κρίσεις που μπορούν να μεταβληθούν σε ευκαιρίες αναγεννήσεως..’ αρνείται να ορκιστεί αμέσως ,αλλά με το μέτωπο ανοικτό ορκίζεται..και αρχίζει διαπραγματεύσεις που ναυαγούν μεταξύ Μαύρου -Γκιουνές και ξεκινά στις 14/8/74 η δεύτερη φάση της εισβολής….ο Καραμανλής σπεύδει πεντάγωνο διατάσσει την αποστολή μεραρχίας με νηοπομπή που θα ηγείται ο ίδιος!!!!! ζητάει εγγύηση από Βρετανούς να εγγυηθούν την επιχείρηση οι οποίοι αρνούνται με τις ΗΠΑ..και πάνε Κρήτη …οι γνωστές δυνάμεις που και τώρα εγγυούνται,αλλά το γεωτρύπανο θα βγει…ότι και να λέτε οι παπαγάλοι θα βγει
     19 Αυγούστου 1974 αποφασίζεται να μείνει Κρήτη,καθώς θα έπεφτε χωρίς εγγυητή διαύλου…
     Αυτά με τον συγχωρεμένη που λες δεν ήταν ο κανόνας αλλά έγιναν επειδή πίστεψαν οι χουντικοί μια χώρα,που δεν μας ‘εγκαταλείπει ποτέ ‘ ως συνήθως..σελ.22 καθημερινή της σήμερον ημέραν..48 χρόνια μετά το τραύμα παραμένει ανοικτό,οι δε σύμμαχοι μας βαρέθηκα να βλέπω να βάζουν κυρώσεις.. ηλίθια!!!!

   • Ξαναλω ότι οι Χρυσαυγητες είναι φασιστες.Επιτέλους άντε να σε σώσει ο Βελόπουλος που το παίζει Έλληνας αλλά έχει τα λεφτά του στη Γερμανία και όλα τα προϊόντα που πουλάει τα κατεσκευαζει εκτός Ελλάδας.Τι να πεις σε κάποιον που καίγεται η Ελλάδα και καμαρώνει επειδή έτσι μπορεί να κερδίσει ψήφους.Βρίζει όλους τους πολιτικους .Τι άλλο από φασίστας μπορεί να είναι;Τοδο απλά.

    • …»τελευταία κάνω υγιεινή διατροφή, τρεφομαι μόνο με είδη υγιεινής ..»

     Οποιαδήποτε ομοιότητα με σχολιαστές ή σχόλια είναι εντελώς τυχαία…

    • Ναι μου αρεσουν οι Τουρκαλες και οι Τουρκαλοι
     >> Αντζελα Δημητριου
     >>
     >>
     >> Εγω εναν ανθρωπο φοβαμαι στη ζωη μου, τον Θεο
     >> Αντζελα Δημητριου
     >>
     >> Και πως την λενε την ….. περιπου;

  • Πάρε για παράδειγμα την στάση της στο θέμα υγείας των εργαζομένων

   Κοίτα τι γράφει για την Κυπριακή τραγωδία,για την χούντα,για τα δυστύχημα,για τους εμβολιασμούς και επειδή αναφέρθηκα σε πανελλαδικό φόρουμ,κοίτα τι λέει για τα 300 εκατομμύρια που χρωστά το κόμμα της ..σε μένα λέει τα χρωστούν;τι με νοιάζει για τις τράπεζες..τόσων ανωριμότητα,τόση βλακεία συμπυκνωμένη,τόση διαστρέβλωση,τόση αλαζονεία,τέτοια έπαρση, τόση απαξίωση στην αλήθεια και μιλάς για παρεάκι που επιτίθεται σε ένα αναμεταδότη μίσους;και γω έχω παιδιά,που έχουν ανατροφή και δεν πουλιούνται για ένα μισθό γραφείου βουλευτή…
   Να σκεφτείς ότι έχει ‘ακουμπήσει’ ακόμα και τα νέα παιδιά που φεύγουν εξωτερικό, έχει

  • … παιδιά, μπορεί και πιο καλοαναθρεμμένα…
   Καλέ μου άνθρωπε…

   • Είναι τυχεροί ζουν σε μια όμορφη χώρα με την καλύτερη κυβέρνηση που είχε ποτέ.Γιαυτο εινσι καλοαναθρεμμένα και θα συνεχίσουν να περνάνε Καλα όσες βλακίες και να γράφει ο πατέρας τους.

    • περίοδο χούνταςε ένα κόμμα Βατερλώ.
     Είσαι στην κοσμάρα σου ηλίθια πατσαβούρα.

    • Βλακοποιημένη απ τον περίγυρο; Ή έχεις βλακοποιήσει τα άτομα γύρω σου;

     Μετά τον Δαρβίνο γνωρίζουμε πως
     υπάρχουν άτομα που έχουν κοινή καταγωγή με τα κατώτερα μέλη του ζωικού βασιλείου – και τα σκουλήκια,όμως διαφέρουν στο ότι είναι ανήθικα και επικίνδυνα.
     »Βλάκας είναι αυτός που με τις ενέργειές του προκαλεί ζημιά σε κάποιον άλλο, αλλά παράλληλα δεν πετυχαίνει κάποιο πλεονέκτημα για τον εαυτό του ή ακόμα υφίσταται ζημιά κι ο ίδιος.”
     Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο μέγεθος εκτιμάται ότι έχει η ανθρώπινη βλακεία σου, επανειλημμένα και κατ’ εξακολούθηση ξαφνιάζομαι απ το ποσό χαμηλά πέφτεις.

 23. Σιγά ρε μάγκα.ΠΟΙΟΣ νομίζεις ότι είσαι; ΠΟΙΟ είναι αυτό το επάγγελμα που κάνεις, ώστε θα ΧΑΣΩ; Σεκιουριτας, νυχτοφύλακας,ανθρωποφυλακας(σωφρονιστικός), αστυνομικός, πυροσβέστης,λιμενικός,τι είσαι ώστε θα χάσω; Χτυπάς πικετο, βάρδια για το μεροκάματο.Πιστευω ότι και εσύ όπως και άλλοι στο site εκμεταλλεύεστε καταστάσεις κάνοντας βάρδια πάνω από το πληκτρολόγιο.Καποιοι, ίσως και εσύ, κάνοντας παράνομα δεύτερη δουλειά σε βάρος του δημοσίου, που είστε διορισμένοι.Μικρο χωριό τα λίγα σπίτια.Αραξε μάγκα γιατί το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πουλάς μαγκιά,ΑΝΩΝΥΜΑ, βρίζοντας γυναίκες και επώνυμους.Εμενα προσωπικά μπορείς να μου τον ΔΕΞΙΟ όρχι για να φοβηθεί ο αριστερός……. Ουστ κ@πρ@σκ@λ@. ….

  • θα το αφήσω και γω στο φόρουμ..έλα να βρεθούμε να μου τα πεις από κοντά τσουτσέκι..διχαστή του φόρουμ, ρατσιστή που κατηγορείς συγκεκριμένα επαγγέλματα και χαρακτηρίζοντας τους ανάλογα με την ώρα…εγώ σε λέω δειλό και αδ… μαντρόσκυλο άνανδρο, ανήθικο , πουλημένο τομάρι.. ότι είσαι ο βόθρος του aegeanews.

  • Αναλαμβάνω να βγάλω έξω κατοικίδια σκυλιά για βόλτα και κατούρημα

   Τα παίρνω με τα λουριά,κάνω δύο βόλτες το τετράγωνο και τα παραδίδω στ αφεντικά τους,κρατώ και σακούλες για την πιθανότητα να αφοδεύσουν.. ειδικότητα μου τα κομματόσκυλα,σ αυτά παρέχω φίμωτρο, πλαστικό κόκκαλο και αντιλυσσικό γιατί όταν μυρίσουν..ιδρωμένο υπάλληλο επιτίθενται..κάθε Κυριακή κάνω τον ..μπόγια και μαζεύω μαντρόσκυλα που το έσκασαν απ τις βίλλες.

   • Ποιος είσαι ο Κασιδιάρης;Μπα δεν θα σε προτιμήσω.Εσυ άκουσα έγινες κουνιστός στη φυλακή.Θα πάρω τον Βελόπουλο να τους βάζει και καμία κρεμουλα να μην τα καίει ο ήλιος.

 24. σαν οπαδούς του Βελόπουλου,λες και είναι σατανάδες, μιλά συνέχεια με χολή, κατηγορώντας όλους ενώ δεν έχει ιδέα από ιστορία,είναι αδιάβαστη, άσχετη,είρων,αυτή έφερε τον διχασμό μέσα στο φόρουμ και συ κύριε μου τον υποθάλπεις.
  Έχω κάνει τρεις δόσεις,τρέχω κάθε χρόνο 3.500 χιλιόμετρα επί 38 χρόνια,κατέβαινα σε αγώνες,κάθε χρόνο σαν μέλος του runningnews.gr εργομετρικές , υπερήχους, βιοχημικές εξετάσεις και μετά την τρίτη δόση πρίζεται το ποδι, γίνεται τετραπλό,δεν μπορούσα να πατήσω, εξετάσεις στον γιατρό μου, νοσοκομείο Κω, ακτινογραφία,όλα τέλεια,αλλά εγώ να είμαι σε καρέκλα,εν μέσω λοκντάουν πάω στο Ασκληπιείο Βούλας,όπου μου λένε για μικρή θρόμβωση…εγώ μιλώ με προσωπικές εμπειρίες ανώνυμα,όσο ανώνυμες ήταν και οι εξετάσεις εδώ.προτείνω όλους να το σκεφτούν καλά,ούτε να ΜΗΝ κάνουν,ούτε να κάνουν στο χύμα.,εγώ πήρα την ευθύνη για μένα το κανα μόνο για την κατάκοιτη μάνα μου…
  Δεν μπορεί ένα νυμφίδιο που βρίζει τους πάντες να με λέει αντιεμβολιαστή,ψεκασμένο,δεν μπορεί να πετά λάσπη και συ να λες ότι μια ομάδα της επιτίθεται, επειδή δεν παρακολουθείς απ την αρχή.

  • Τι πίνεις και δεν μας δίνεις;Τόσο φανατισμός;Ξέρεις σε όλο τον κόσμο έκαναν εμβόλια και πολύ μεγαλύτερα ποσοστά.Μόνο στην Ελλάδα που δίνει ένα 5% σε κάποιον που έχει πάρει σβάρνα όλα περιφερικά κανάλια και μιλάει από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί έχουμε τέτοια περιστατικά.Εσυ τουλάχιστον ανάρτησες για τι μάνα σου.Θα σε συγχωρέσει ο πρόεδρος και θα σε δεχτεί στο κόμμα.Τι διαβάζουμε πρωί πρωί.Το άλλο που βρίζουν συνέχεια αλλά αν τους ειρωνευτείς τρελένονται;Περαστικά.

   • Νομίζει ότι μας αποστομωνει κιόλας το ραδίκι

 25. Διάβασες την στατιστική σχετικά με την πληθυσμιακή κατάσταση της χώρας; ξέρεις πόσοι νέοι θα φύγουν τον χειμώνα επειδή απ τα 700 ευρώ που παίρνουν δεν θα μείνει τίποτα;πανέμορφη χώρα,αλλά τρώει τα παιδιά της.
  Εγώ δεν ξέρω καμία παρεούλα,γράφω κατά μόνας και σχολιάζω ότι ζω ,δια της ζώσης αγαπητέ,όχι φαντασιώσεις.
  Ανθρώπινο δικαίωμα είναι να εργάζεται ένας υπάλληλος άρρωστος;εμπύρετος;τώρα τα θυμήθηκες τα ανθρώπινα ιδεώδη; ξέρεις γιατί έφυγαν 700.000 νέοι; γιατί δεν έρχονται πίσω; γιατί δεν βρίσκουν υπαλλήλους τα 5αστερα;για ποια ελευθερία λόγου μιλάς άνθρωπε,όταν σε καπελώνουν δύο ηλίθιοι που προπαγανδίζουν ψεύδη όλη την μέρα;όλος ο κόσμος βλέπει ότι οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας,γύρισαν μπούμερανγκ στις χώρες τους… ελευθερία λόγου είναι όταν ακόμα και συστημικά μέσα ενημέρωσης ΦΩΝΆΖΟΥΝ όταν βλέπουν κάτι στραβό.
  Το ξαναγράφω,ψήφιζα Ν.Δ.ξερω πάνω από 500 ,αλλά τέτοια περίπτωση όπως τα τσουτσέκια δεν υπάρχει.
  Πιάσε όλα τα άρθρα απ τις 2/3/22 και διάβασε σχόλια,αν θες στα μαζεύω και ανοίγω ένα νήμα,που δύο σαχλαμάρες επιδίδονται σε συκοφαντία απ το πρωί μέχρι το βράδυ.

  • Έχεις δίκιο.Με τις όμορφες εκφράσεις σου.Ευτυχος είσαι έξυπνος θα ψηφίσεις μάλλον Βελόπουλο και θα σωθούμε.Ένταξη μωρέ ας καθαρίσει και μερικές χιλιάδες κόσμο ο Πούτιν τι έγινε;Εμείς να περνάμε Καλα.

   • Είσαι ότι πιο ηλίθιο υπάρχει στο νησί..η ζωντανή δυσφήμιση του Δημοσίου Διαλόγου.
    Ο ηλίθιος και πανηλίθιος είναι μικροί μπροστά σου.

 26. ΜΗΝΥΜΑ 112 ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!.ΡΕΜΑΛΙΑ

 27. Ενίοτε όταν ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΜΕ κάνουμε τουμπεκί . Επαναλαμβάνω ότι ΔΕΝ επιτρέπεται υπάλληλοι δημοσίου να ασκούν δεύτερη δουλειά .Τωρα όσον αφορά άτομα που απαντούν, βρίζοντας γυναίκες (miranta) και πρωθυπουργό, πουλούν μαγκιες και απειλές ,ΝΑΙ είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ.Λοιπον από σήμερα περιμένω περισσότερο σοβαρότητα.Εγω θα περιμένω λίγο να δω.Εαν συνεχιστεί το πράγμα,θα επανέλθω με αποκαλύψεις και απρόοπτα.Ξερει ο ΑΝΘΡΩΠΟΦΥΛΑΚΑΣ τι εννοώ….. Όσον αφορά τον ΒΛΑΚΑ που βγαίνει με copy paste και διάφορα προφίλ, θα επανέλθω,να του θυμίσω γιατί η βλακεία είναι ανίκητη.. …ΗΡΕΜΙΑ, προβάλλετε προτάσεις, ιδέες, πολιτικές αλλά σεβαστείτε την γνώμη των άλλων και μην βρίζετε,θιγετε πρόσωπα (γυναίκες, μάνες). Αυτά και αναμένω ……….

  • Βλάκας είσαι εσύ λαμόγιο άκου///// κα που βγαίνεις και μιλάς για πολιτισμένο διάλογο ,ξεκινώντας το παραλλήρημα σου με την λέξη φασίστες,βλάκας ,ανθρωποφύλακας και απειλές ..σ έχω γραμμένο και γω και όσοι διαβάζουν τις βλακείες σου..και που σαι ,εγώ σε περιμένω ότι ώρα θες ..πάρε και φορά απ το βουνό να μου τα κάνεις αέρα,παλιορατσιστή..
   ..

 28. Επι Χούντας στην Ελλάδα.Που πολλοί φασιστες επειδή οι οικογένειες τους πέρναγαν Καλα.Βασικα χωροφύλακες ,παπάδες,αγροφύλακες,καρφιά κλπ.Από πρωσοπικο εμπειρία μου το έχει πει ο παπους μου.Το 74 στη επιστράτευση παρουσιάστηκε άνοιγαν τα κιβώτια με τα πυρομαχικά και τα περισσότερα είχαν μέσα πέτρες.Έτσι για την ιστορία.Μετά από τόσα χρόνια νομίζουν ότι ο κόσμος το ξέχασε και έρχονται σαν άγγελοι .Βέβαια κάποιες φορές δεν κρατιούνται και τους βγαίνει η κακία.Ορμάνε να φάνε όποιον λέει κάτι διαφορετικό από τις ιστορίες τους.Βρίζουν τους πάντες.Δεν σέβονται θεσμούς τίποτα.Τρελένονται όταν απλά κες λόγια που είπαν οι αρχηγοί τους.Είδαμε όλοι τη πρόσφεραν όταν στην κρίση που περάσαμε μπήκαν στη Βουλή.Τσαμπουκάδες και στο τέλος ψήφιζαν μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ μην πέσει η κυβέρνηση και χάσουν τους μισθούς.Δεν πρότειναν κανένα νομοσχέδιο ποτέ αλλά διόρισαν τους περισσότερους στη Βουλή.Αυτά τα λίγα για όσους δεν ξέρουν και παρασυρονται

 29. Κύριοι,όλοι ζοριζομαστε.Ανεφερα τα ανθρώπινα δικαιώματα για την ελευθερία του λόγου,όχι την ελευθεριοτητα.Ζητάμε μια δυνατή χώρα.Εχουμε εμπρησμούς,παράνομη μετανάστευση, εγκληματικότητα κλπ.Ναι υπάρχουν,όπως παντα,αθλιοτητες.Δε θυμάμαι ούτε μια κυβέρνηση τέλεια.Όμως,χρειάζονται κάποιες παραδοχές.Ο ιός ΔΕΝ είναι του Μητσοτάκη.ΔΕΝ είναι εμπρηστής.Ο κάθε δημ.υπαλληλος ΔΕΝ είναι ο Μητσοτακης. Όπως δεν είναι κι ο κάθε παραβάτης αυτού του τοπου.Μην ταυτίζετε το κάθε τι με τον πρωθυπουργό.Είναι αδύνατον να βρίσκεται πίσω από κάθε παραβάτη με ένα ρόπαλο.Ανοίξτε λίγο την εικόνα και δείτε πχ με τον ιό πως συμπλέει η Ελλάδα και με την υπόλοιπη Ευρώπη.Είμαστε συνεξαρτωμενοι. Χρονια τώρα.Ας δούμε και τι άλλο κάνει η κάθε κυβέρνηση.Πχ τόσες επιδοτήσεις κι επιδόματα δεν ξαναδα.Ψεμματα;Μην αρχίσετε,εγώ ζω με 500 εγώ 700.Κι εγώ 400.Ένα ένα.Ας γίνει κατανοητό είναι ότι ο δυνατος πρωθυπουργός είναι εκείνος που ΔΕΝ είναι αρεστός στον γείτονα..κι εκείνος που ξέρει να ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ κρίσεις.Τωρα,δεν υπάρχει άλλος.Στο μέλλον μπορεί.Γι αυτό η διαχείριση κρίσεων πληρώνεται πολύ ακριβά σαν επάγγελμα.

  • Καλέ μου άνθρωπε,ο ιός δεν είναι του Μητσοτάκη,αλλά η διαχείριση είναι!!

   Μην το πας εκεί που θέλεις εσύ με ανούσια σεντόνια.. έκλεισε την Ελλάδα μέσα για 2 χειμώνες και τα θύματα είναι τόσα που έχουμε τα πρωτεία.
   Τα εμβόλια δεν είναι αβλαβή, αυτό λένε όλοι..όλοι έχουν επιφυλάξεις,εγώ είπα την ιστορία μου,δεν κάνω προπαγάνδα,δεν είπα να μην εμβολιαστεί κάποιος.
   Τα γραπτά μένουν και κάποια πόμολα διαστρεβλώνουν ότι πει κάποιος για μικροκομματικούς λόγους και λόγω βλακείας..Στο Ασκληπιείο Βούλας πήγα Γενάρη και είδα να έχουν παρόμοια περιστατικά και άλλοι,δεν γίνεται να με κάνει κανείς να μου κλείσει το στόμα..δεν είπα ότι κρατά ρόπαλο,αλλά ότι κρατά την TUI απ το χεράκι..δεν είναι βλάκες οι πολίτες που τρία χρόνια βλέπουν να αίρονται τα μέτρα με την πρώτη πτήση τσάρτερ,δεν γίνεται να βγάζεις τρελούς 3000 υπαλλήλους του τουρισμού.. γιατί γελοιοποιείσαι..όταν βγει το γεωτρύπανο θα συνεχιστεί η κουβέντα μας για το αν είναι αρεστός ή συνέταιρος…

   • Κύριε, συμφωνώ ότι όλοι έχουμε τα δικιά μας. Είπα ότι η Ελλάδα ταυτίζεται με τις αποφάσεις της Ευρώπης. Τα λοκνταουν, τα εμβόλια, οι ρήτρες από που???? Αυτή την εικονα ξεχνάμε να δούμε. Δεν ξεκίνησαν από δω. Μετά τον Πούτιν άλλαξαν πολλά. Δεν είναι δικά μας όμως μας επηρέασαν όπως και την υπόλοιπη Ευρώπη. Σκεφτείτε την Ευρώπη σα μια γειτονιά με σπίτια. Η Ελλάδα ένα από αυτά. Λίγο πολύ συγκλίνουμε όλοι. Ήταν αδύνατο να μην έχουμε θανάτους από την πανδημία. Ήταν αδύνατο να μην έρθουν εμβόλια. Σας πιστεύω για την παρενέργεια. Κι εγω όταν το έκανα έχασα 10 χρόνια από τη ζωή μου. Όμως σκέφτηκα τι φοβάμαι περισσότερο. Ήταν ο ιος. Είδα πολλά με αυτόν τον καταραμένο ιό. Λυπάμαι για ότι σας συμβαίνει, λυπάμαι που φτάσαμε να τρωγόμαστε για ένα κωλοεμβολιο. Λυπάμαι που βριζόμαστε. Πονάω με τους εμπρησμούς. Καίνε την Ελλάδα ολη. Να έβλεπα μόνο έναν να βάζει φωτιά. Έναν! Πλέον, χρειάζεται να αγαπήσουμε και να προσέξουμε κι εμείς τη χώρα μας. Σε μας ανήκει. Όχι μόνο στους πολιτικούς. Το νου μας στους αλήτες εμπρηστές. Κινούνται αθόρυβα. Ας έχουμε το νου μας να προστατευτούμε. Μαζεύτηκαν πολλοί εχθροί.

    • Σε γενικές γραμμές συμφωνώ,όμως η ένταση εδώ ξεκινά από κάποια ηλίθια

     Δεν μπορεί να μην διαβάζεις τόσες ανοησιεςυ,τόσες βλακείες, ότι περνάμε καλά κιόλας.
     Τα προβλήματα είναι πολλά,πέραν των εμπρησμών που συμφωνώ απόλυτα,υπάρχουν συμπολίτες μας που έκοψαν τα φρούτα,που κάνουν σαλάτες κάθε μέρα,δεν βγαίνουν, υπάρχουν απλήρωτοι λογαριασμοί,έχω γνωστούς μου με σπαστό ωράριο και η δουλειά τους είναι Τιγκάκι,άλλοι πάνε ψαλίδι δύο φορές και ο μισθός εξαερώνεται.δεν μπορώ να βλέπω τέτοια άρρωστη,ιταμά ψεύτικη ,προκλητικη Προπαγάνδα από ένα άτομο που νοσεί.
     Ούτε κλείνω τα μάτια σ αυτό που όλοι ξέρουν τι γίνεται στα ξενοδοχεία και δεν μιλούν.
     Εκατοντάδες άνθρωποι δουλεύουν άρρωστοι,πάνω απ’ τα όρια τους, σχεδόν 90% εμβολιασμενοι, μολύνονται συνέχεια αλλά δεν υπάρχει πρόνοια καμία,Να χαρώ δημοκρατία,που γιόρταζε χθές…
     Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέτοιος σχολιαστής τόσο άρρωστος και νάρκισσος αλλά ταυτόχρονα βλάκας.

    • Υπερβάλλει όμως.. αύριο να δούμε,θα περάσει το 15% στο φυσικό αέριο.

     Θέλω να σου πω ότι όλοι οι αναλυτές στο Βήμα, Πρώτο Θέμα, Καθημερινή,χθεσινά φύλλα, ΌΛΟΙ μιλούν ότι μετά από 10 χρόνια πτώχευσης , στερήσεων και πόνου των Ελλήνων,δεν έπρεπε οι Ευρωπαίοι μαμάς ράψουν τέτοιο κοστούμι..δεν υπάρχει περίπτωση να βγει με τίποτα…το κακό είναι ότι κλείσαμε τα πάντα για 2 χρόνια και τώρα έχει στερέψει η αγορά,άσε την ηλίθια να λέει,αλλαγή αγορά παλεύει..οι εικόνες που έρχονται είναι ντροπή…θα κόβουμε και τα απαραίτητα..ακόμα και το πρώτο θέμα έλεγε χθές ότι 2/3 συμπολίτες δεν μπορούν να πάνε μέχρι την διπλανή Αίγινα.
     Πληρώσαμε πολύ αυτήν την συμπλευση με την Ευρώπη,είναι η πρώτη φορά που άκουσα από κυβερνητικούς την Παρασκευή ότι έχουμε φάει πολύ ξύλο απ την Γερμανία,ως εδώ..θα σου στείλω το link μόλις το βρω..ψάξε στο kontra24 Παρασκευή και άκουσε τον εκπρόσωπο της NΔ.

  • Έχεις μπερδέψει τα σχόλια,τους σχολιαστές... χώρια που κάνεις επιλεκτική κριτική

   Δεν ξέρω να γράφω μαναμ ματζουράναμ,κοπιπαστε απ το φεισμπουκ κάνω..
   Η ρήτρα αναπροσαρμογής ποιανού είναι;ο Πλεύρης;η γκαγκα;

   • Του ΣΥΡΙΖΑ είναι.Άσε που με τις επιστροφές φάνηκε τι φούσκα ήταν αυτή.Την έκανε σημαία και οι περισσότεροι είδαν να τους γυρίζουν το 60% που ήταν 27 ευρώ.Ολόκληρη δηλαδή κανένα 20αρικο.Τόση φασαρία γιαυτο;Να έχανε το κράτος εκατομυρια επειδή κάποιοι πονηροί θέλαμε κημενομενο τιμολόγια;Εμένα προσωπικά με το σταθερό Home enter της ΔΕΗ δεν με επηρέασε καθόλου.Ούτε ευρώ δεν πλήρωσα παραπάνω.Αντί να λέτε σαχλαμάρες εδώ ,ψάξτε στο Ίντερνετ πράγματα να βελτιώσετε τη ζωή σας.

 30. Ειμαι απολυτα υπερ της ελευθεριας του λογου οχι ομως και υπερ της ασυδοσιας. Ειναι γεγονος οτι το λεξιλογιο που χρησιμοποιει ο καθενας φανερωνει την μορφωσητου το πιστευω του το επιπεδο του και τον πολιτισμο του. Απολυτα πιστευω ακομα οτι το επαγγελμα το κανει ο ανθρωπος και οχι το επαγγελμα τον ανθρωπο.

  • Είσαι με τα καλά σου;πας καλά; γράφει κάποιος την προσωπική του ιστορία μετά το εμβόλιο

   και το σούργελο τον αποκαλεί Χρυσαυγίτη και εσύ μιλάς για επίπεδο,όταν έχει αποδείξεις, εξετάσεις και εισιτήρια, εισαγωγή στο Νοσοκομείο,και διάγνωση;ρε πάτε καλά;ρε τάγματα εφόδου είστε σοβαροί;

    • άστο βρε καμάρι μου….δεν ξέρεις….μην προσπαθείς τσάμπα να κρεμαστείς από λέξεις που δεν καταλαβαίνεις από το άρθρο….

    • ‘Είχαμε ούτως ή άλλως πρόβλημα λόγω της έλλειψης εργατικού δυναμικού, αλλά πλέον το πρόβλημα διογκώνεται ακόμα περισσότερο, καθώς εξαιτίας του κορωνοϊού ολόκληρα τμήματα έχουν σχεδόν… ξεκληριστεί. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται σε χώρους όπου οι εργαζόμενοι έρχονται σε άμεση επαφή μεταξύ τους, όπως στην κουζίνα ενός ξενοδοχείου», επισημαίνουν στο Euro2day.gr επιχειρηματίες του ξενοδοχειακού κλάδου.

     Δημόσια τοποθέτηση για το ξεκλήρισαν ξενοδοχοϋπαλλήλων απ τον κορονοιό,μόνο που δεν συμβαίνει μόνο στις τραπεζαρίες, εστιατόρια,αλλά και στις καμαριέρες, ρεσεψιόν, κηπουρούς,πισίνες, κρατήσεις,μανατζαραιους..
     Πόσο την βρίσκω να κλείνω το στόμα φασιστών…
     https://vimatisko.gr/katigoria/kentriki-1/ksenodoxeia-kleinoyn-symfonies-me-topikes-epi

 31. Ξέχασα να πω ότι η Χούντα Ηραν τόσο οργανωμένη που στη Κύπρο εστηλε αεροπλάνο που τι έριξαν οι ίδιοι Έλληνες.Εχουν τι θρασσος κάποιοι να υπερασπίζονται ακόμα και σήμερα αυτούς τους αρρώστους .Να διαβάσω λέει ιστορία και εννοεί Ρα βιβλία του Πατακου;Ναι τελικά πλήρωσε μεγάλο τίμημα η Κύπρος αλλά βοήθησε να σωθεί η Ελλάδα.Απαλαχτηκε από τους Φασιστες τότε .Μετά όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν έβαλαν το καθένα το λιθαράκι του και η Ελλάδα έζησε και ζει την μακρότερη περίοδο ευημερία της.Ισότιμο μέλος της ΕΕ να την σέβονται οι φίλοι της και να την Φοβουντε οι εχθροί της.Συγχνωμη φασιστακια αλλά δεν έχετε στο μέλλον μας.Άντε σε καμία κακή στιγμή να βγάζετε κανένα βουλευτή να βλέπει ο κόσμος τι είστε και να σας ξανά εξαφανίζει.

  • Λες συνέχεια για την Κύπρο αγνοώντας ηλίθια ότι μια απ’ τις ηρωικοτερες σελίδες της ιστορίας της Χώρας μας είναι η μάχη των ΕΛΔΥΚάριων να μην πέσει το αεροδρόμιο της Λευκωσίας στους Τούρκους, εύχομαι το αίμα που χύθηκε να το βλέπεις στον ύπνο σου.ακομα και οι Βρετανοί και ο ΟΗΕ τους παραδέχθηκαν..οι 300 του Λεωνίδα είπαν και σ εκείνη την μάχη έπεσαν πολλοί Τούρκοι,από μια μονάδα που πολεμούσε με τυφέκια και ΠΑΟ έναντι αρμάτων, αλεξιπτωτιστών..Είσαι το ρεζίλι της Κω,το ρεζίλι του Φόρουμ, απορώ πως δεν σε μηνύουν και τα κομματόσκυλα της παράταξης του Εθνάρχη.. μάθε τι σημαίνει ΕΛΔΥΚ πατσαβούρα και πλύνε το στόμα σου για αυτούς τους ήρωες που έσωσαν με το αίμα τους την μισή Κύπρο.. πατσαβούρα, ηλίθια.

   • Τα παιδιά τα έστειλαν σε αποστολή αυτοκτονίας οι φασιστες δολοφόνοι χουντικοί.Δεν έχουμε παύει αμνησία.

    • Μόνιμη,άλλαζε με την σειρά, βλαμμένο, ηλίθια..ήταν μόνιμη δύναμη από Έλληνες ένστολους, κανείς δεν τους έστελνε με το ζόρι, ηλίθια.

    • Βρε ηλίθια,βρε ανιστόρητη,δεν ντρέπεσαι να γράφεις τέτοια πράγματα;

     πριν 48 χρόνια ηλίθια κάθε βράδυ είχαμε συσκότιση,μέναμε με κεριά ηλίθια, κάποιες γυναίκες είχαν πάρει βιτριόλι φοβούμενες εισβολή και τα ίδια που έκαναν σε Κύπριες..βρε ηλίθια την μία λες ότι απέσυρε την Μεραρχία ο χουντικός Παπαδόπουλος και τώρα λες ότι τους έστειλαν σε αποστολή αυτοκτονίας;μα καλά δεν υπάρχει κανένας να σε μαζέψει ηλίθια; Και τώρα στέλνουμε φαντάρους να υπηρετήσουν..είσαι ότι πιο ηλίθιο υπάρχει..θες κάθε μέρα μια φουχτα ψυχοφάρμακα.

  • μήπως έχεις κονέ μέσα από τον στρατηγικό σχεδιασμό του κόμματος…για την εξέλιξη-πορεία της αντιπυρικής περιόδου για να χετε οι οπαδοί το νου σας μην πέσετε πάνω σε καμία πυρκαγιά;
   Αυτά που λες για τα βιβλία του Παττακού,τα χεις πει στα παιδιά σου…βάλε ημερομηνίες στα σχόλια που κανείς,να τους τα δείξεις μια μέρα που θα μεγαλώσουν…καλά είσαι για δέσιμο….για το Δαφνί,πέρα της ηλιθιότητας, πήγαινε στο Facebook και ανάρτησε τα.. λωλή σε έχουν αφήσει λυτή…. είσαι ότι πιο ηλίθιο πέρασε απ’ τον Τοπικό Δημόσιο Διάλογο…

  • Μόνο αηδία προκαλείς την απόρρητη, νυχτερινή, χαμηλού υψομέτρου πτήση

   μεταγωγικά με ΛΟΚ , δυνάμεις υποβρυχίων καταστροφών με όλες τις εξαρτήσεις και οπλισμό,με σιγή ασυρμάτου,με κλειστες τις ραδιοσυχνότητες,τα … καταρρίψαμε μόνοι μας…ανίδεη, άσχετη, ηλίθια, οχετός, πραγματική τέφρα..δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο εγκέφαλο της να καεί…

 32. Τι κάνετε μωρε? Τι σεξιστικά σχόλια είναι αυτά? Δε ντρέπεστε? Επειδή λέει κάτι άλλο? Απορώ με το δημόσιο λόγο σας

  • τοποθετώντας ονόματα , κόμματα,φυλακισμένους και ιδεολογίες πάνω από μια …Εθνική Τραγωδία… λυπάμαι για πάρτη σας.

  • Τι λες βρε άνθρωπε, βλέπεις και διαβάζεις αρλούμπες που αφορούν εθνική τραγωδία

   Και παίρνεις θέση έναντι αυτών που της λένε να βάλει φρένο στην ονοματολογία και τις ύβρεις για ένα χαμένο κομμάτι του Ελληνισμού;πας καλά;ρε πάτε καλαααααααααά;αύριο αν θα πάρουν οι απέναντι μια βραχονησίδα,αν ξανά πιάσουν αιχμαλώτους φανταράκια όπως στον Έβρο,θα φταίει ο φυλακισμένος,ο αριστερός,ο δεξιός,ο κεντρώος..πας καλά άνθρωπε μου;που είναι ο σεβασμός στην πατρίδα από μια αποτεφρωμένη,που λέει ότι έστειλαν τους φαντάρους στην Κύπρο για να σκοτωθούν;μια ελάχιστη τσίπα να είχες και εσύ και αυτή η ηλιθιότητα,θα πλύνετε το στόμα σας, αυτοί οι ΕΛΔΥΚ άριοι ήξεραν ότι θα πεθάνουν, σκέφτεσαι τις μάνες τους όταν είδαν σε ξένο δίκτυο αποκεφαλισμενα τα παιδιά τους και τα κεφάλια στην πύλη εισόδου; γιατί δεν διαβάζεις ιστορία,σάλτα …εγώ είμαι Έλληνας και Ν.Δ.οχι μπρόκολο

  • Πες μας για την κοσμοθεωρία της,αν την έχεις εμπεδώσει βέβαια.καθε προσπάθεια να κατανοήσει την πραγματικότητα πέφτει σε αδιέξοδο και πάντα με τα δικά της κριτήρια,τα μικροκομματικά δηλαδή πασπαλισμενα με ανοησίες και βλακείες.
   Όλα έχουν κάποια όρια… ακόμα και οι βλακείες.

 33. Πριν είπες ότι η χούντα του Παπαδόπουλου απέσυρε την Μεραρχία απ την Κύπρο

  Τώρα λες ότι τους στείλανε σε αποστολή αυτοκτονίας..μιλάμε το άτομο είναι σε παραλήρημα..δέστε την!!!!!
  Μωρή ηλίθια το συνταγματικό καθήκον του Έλληνα είναι να υπηρετεί την πατρίδα, τσόλι, καμένη, ηλίθια, συνταγματική υποχρέωση με κατοχυρωση απ το σύνταγμα,απ τα βασικά άρθρα του Συντάγματος .

  • Ακριβώς τι δεν κατάλαβες;Την απέσυρε και αναγκάστηκε να στείλει μετά στρατό για αυτοκτονία.Αν υπήρχαν από πρην δεν θα έβγαινε κανείς Τούρκος στο νησί.Μόνοι τους επιχειρούσαν και είχαν τρακάρει δυο επιβατικά τους μεταξη τους.Είναι υπαίτιοι της τραγωδίας οι χουντικοί.Απορώ υπάρχουν άνθρωποι που τους υποστηρίζουν;Μήπως είστε παιδιά παπάδων και αστυνομικών η παιδιά χαφιέδων;Μόνο αυτοί πέρναγαν Καλα επι χούντας.Αν τα είχαν κάνει Καλα γιατί δεν έμειναν;Μόνοι τους τα έβαλαν στα πόδια το ξέχασες;

   • Βρε @#$%^&* σταματά να διαστρεβλώνεις την ιστορία,άλλη η Μεραρχία,άλλο η ΕΛΔΥΚ,ποτέ δεν είχε αδειάσει το στρατόπεδο,μειώθηκε η δύναμη,αλλά υπήρχαν λόχοι που σφαγιάστηκαν στις 15/7/74 μετά από ηρωική μάχη απέναντι σε τριπλάσιος εισβολείς..όλοι σε κραζουν,όλοι σε φτύνουν, έχεις τον μεγαλύτερο βαθμό σιχαμάρας..είσαι η ηλιθιότητα με κεφαλαία.
    Έχεις γεμίσει με βλακείες τα θέματα,είσαι ανίδεη, άσχετη, ηλίθια, βλαμμένη

   • Ο βλαξ επιμένει,αυτό είναι το χαρακτηριστικό του..αυτό είναι το γονιδίωμα

    Δεν πα να του δείχνεις το λάθος, εκεί… αυτός.
    Είναι η χαρακτηριστική περίπτωση που διαβάζοντας ένα σχόλιο κάποιος καταλαβαίνει αμέσως τι βλάκας γράφει σχόλια.
    Έχω μια συνάδελφο που μαθαίνει ελληνικά,μένει εδώ ,είναι από Βόρεια Ευρώπη, βάζει κάποια σχόλια της ηλιθιότητας στο google translate και μου λέει ότι τέτοια κλινική περίπτωση ψυχαναγκαστική δεν είδε ξανά.
    Μεγάλο ζωντόβολο.

 34. Κεφαλιανοι βλεπετε την δυναμη απαλλαγης πουθενα!!!!ΟΧΙ!!!!.Ξερετε κύριοι της κεφαλου οτι ολο το νησί δεν θέλει να τους βλέπει ούτε ζωγραφιστους!!!! Αυτοί ήξεραν μόνο να βάλουν δυο άτομα κεφαλιανους(ονομα και μη χωριο),οταν ηρθε ο δήμαρχος να σας μιλησει και αυτοί τον ενοχλουσαν.Αντε όμως που τους πήρε χαπαρι και τους έβαλε στην θέση τους.Αυτή είναι η δυναμη αρπακτης.

  • Τσουζει η κεφαλος εε;;; και πού να δεις τι αλλα σου ρχονται. Θα γελασει καθε πικραμενος.

  • Εσυ που γράφεις ξέρεις που πέφτει η Κέφαλος;Ο δήμαρχος ξέρει;Σίγουρα άλλος τον έφερε,μόνος του δεν θα έβρισκε το δρόμο.Τι έκανε για το χωριό 4 χρόνια;Φύτεψε μια ελιά που ξεράθηκε και Αλαξε κάτι λάμπες.Πέρασε η τετραετία του και το μόνο έργο που έχετε να παρουσιάσετε είναι η βρισιές για τον προηγούμενο.Πρην τις εκλογές ερχόντουσαν και κάποιοι δικηγόροι να μας πισουν.Που είναι τώρα;Σε λίγο που θα γίνει ταμείο,οι εκλογές,θα πάρουν πίσω ότι έδωσαν στη Κέφαλο αυτή την τετραετία.

   • Γιατί που έδωσαν δηλαδή για να δώσουν και στην κέφαλο;;;
    Τα τριοφλωράκια δεν πείθουν κανέναν!!!
    Απολογισμός τετραετϊας// ΤΡΕΙΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΛΑΙΝΕΣ!!!//

 35. Τέλη Δεκεμβρίου του 2021, καταργούνται 7 φορείς διαχείρισης περιοχών Natura, μεταξύ των οποίων και αυτός του Δάσους της Δαδιάς…
  Οι φορείς που καταργούνται

  Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας
  Εθνικό Πάρκο Σχινιά, Μαραθώνα, Υμηττού και Νοτιοανατολικής Αττικής
  Δέλτα Έβρου και Σαμοθράκης
  Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου
  Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου
  Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων, Αγράφων, κοιλάδας Αχελώου και Μετεώρων
  Εθνικό Δρυμό Ολύμπου

  ΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ

 36. Εντωμεταξύ Ενώ καίγεται η χώρα, στέλνουν ΜΑΤ για να στηθούν ανεμογεννήτριες

  Συγκεκριμένα Τρεις διμοιρίες ΜΑΤ και δυνάμεις της ΟΠΚΕ(!) έκλεισαν χθες  την πρόσβαση προς τον Τύμπανο σε όσους διαδηλωναν κατά του έργου των ανεμογεννητριών (πολλές μίζες..!! Λεπτομερειες η καταστροφή της ελληνική οικολογία, το περιβάλλον, τα σπίτια που καίγονται,.. Για ΠΡΆΣΙΝΗ ΑΝΆΠΤΥΞΗ.. ΟΝΟΜΆΖΕΤΑΙ ΕΝ. ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΜΙΣΉ ΕΛΛΑΔΑ
  24 φορτηγά(βαρέων οχημάτων μετέφεραν  
  τμήματα ανεμογεννητριών στον Τύμπανο Αργιθέας, μέσω του οδικού δικτύου Λάρισας- Τρικάλων – Μουζακίου.
  ΠΙΟ ΕΛΛΕΕΙΝΟΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ..

  • Το ακούσαμε και αυτό.Οι ανεμογεννήτριες είναι κόντρα στη οικολογία.Σας έχει κτυπήσει ο ήλιος τελικά.Θέλεις να έχουμε πετρέλαιο και γκάζι να τα πληρονουμε πανάκριβα παρά τζάμπα ενέργεια.Ο λόγος είναι να μην οικονομισει αυτός που τις φτιάχνει.Προτιμάς να οικονομανε οι πετρελαϊκές εταιρίες.Εκεί έχεις μετοχές;Τελικά ο Κουλής παίζει μόνος του αν η αντιπολίτευση έχει αυτές τις θέσεις.Απλά ψάχνοντας να βρει ψήφους φανατίζοντας ανθρώπους που δεν ξέρουν.

   • Να τους μάθεις την πρασινη ενέργεια και ποσο μας συμφέρει όλους οικονομικά. Εκείνοι ακούνε ανεμογεννήτριες κι αιολικά πάρκα και το μπερδεύουν με το εμβολιο. Θέλουν να πληρώνουν αιωνίως τη ΔΕΗ και να τη βρίζουν. Καμία πρόοδο δεν δέχονται.

 37. Εγκαταλείψτε τη Γη ,, για να έλθει η επέλαση των ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ , μηνύματα 112,..απανταχού στην Ελλάδα για εγκατάλειψη οίκοιων περιουσιών… Όσοι μείνουν ζωντανοί..

  Αυτή ειναι η ατζέντα των υπερεθνικων συμφερόντων..
  Να κάψουν την ελληνική φύση, να διώξουν τιυς Έλληνες, για την ανάπτυξη των γερμανικών κερδών και την ικανοποίηση κάποιων ηλιθίων πολιτικών κερδοσκόπων
  Και όλα αυτα λοιπόν, για να γίνουμε πελατάκια, να καταναλώνουμε την πράσινη ανάπτυξη τωνγερμανών
  Παραλληλα α προχωρήσουν και στην διαχείρηση του νερού που είναι στο πρόγραμμα της νεοταξική ατζέντας για τις πολυεθνικές.. Όπως προχωράνε ακάθεκτοι και στην καταστροφή κάθε πρωτογενού (κτηνοτροφικου,αγροτικου τομέα εκατομμύρια στρέμματα καλλιεργησιμγς γης στάχτη!! για έλευση1-2 πολυεθνικών,που θα ελέγχουν την παγκόσμια αλυσίδα τροφίμων… ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΊΣΤΕ ΚΟΥΛΗ

  • Έχεις πιάσει το νόημα.Γιατί δεν αγοράζεις μετοχές των εταιριών που λες να τα οικονομισεις;Φανταζομσι ξέρεις ότι πολλά ασφαλιστικά ταμεία που θα πάρεις σύνταξη έχουν εκεί Ρα λεφτά τους;Εγώ δεν ξέρω στο ξενοδοχείο που δουλεύω ποιος έχει την πλειοψηφία.Αν είναι Έλληνας,Γερμανός η Γιαπωνέζος.Σε χάλασε που τα αεροδρομεια τα πήρε η Fraport;Προτιμούσες το προηγούμενο καθεστώς;Ξέρεις αυτό το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και μπράβο του.Ο εργαζόμενος θέλει να έχει τι δουλειά του και να αμοίβεται σωστά.Εσυ τι ακριβώς θέλεις;Εξηγισε μας .

 38. στην Σάμο Εκεί που ακριβώς εκδηλώθηκε η φωτιά βλέπουμε ότι υπάρχει αίτημα για αδειοδότηση για αιολικό πάρκο..
  Εντωμεταξύ 25 άδειες για αιολικά παρκα έχουν εγκριθεί με επίσημα έγγραφα (αναρτημένα στη ΔΙΑΎΓΕΙΑ) έως 20/07/2022σε Λέσβο,, Αλεξανδρούπολη, Κύμη, Φθιώτιδα, Ρόδο, Αρκαδία, Λακωνία, Βοιωτία, Χίο, Μυτιλήνη, Ικαρία…
  Η ειρωνεια ότι οι ίδιοι από πριν (λόγω του καύσωνα..!!) προέβλεπαν σε ποια μέρη θα εκδηλωθούν πυρκαγιές, τα τελευταία 24ωρα..ημήνες πριν..

  • Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Μόνο που εσείς κατηγορείτε τον πρωθυπουργό για φωτιές. Τυχαίο που συλλαμβάνουν αλλοδαπούς? Αυτοί θέλουν να την κάψουν. Όχι όλοι. Το διαχωρίζω. Αλλά πολλοί εξ αυτών.

   …. Φωτιά είχε ξεσπάσει το μεσημέρι της Πέμπτης στα Λάβαρα Έβρου και έχουν προσαχθεί πέντε αλλοδαποί για εμπρησμό και ένας εξ αυτών από πρόθεση.

 39. ….θα με κανεις να μην ξαναπάρω ούτε τα μπισκότα!!!! Είσαι πολιτικά τυφλωμένη, είναι προφανές!!! Δεν μπορείς να πείσεις κανέναν, δεν έχεις επιχειρήματα!!!

 40. Αντανακλαστικά, πρόληψη, διαχείριση…ο ένας έλεγε ότι δεν υπάρχουν σύνορα στην θάλασσα,ο άλλος ότι δεν υπάρχουν στα δάση.. εμπρησμοί καραμπινάτοι που έχουν προαναγγελθεί απ τον Μάιο.
  200 νεκροί από ή με Κορονοιό την εβδομάδα, τεράστιοι αριθμοί μολυσμένων για τρίτη και τέταρτη φορά,αλλά το λιβανιστήρι θυμιάζει.

  https://youtu.be/k6EZrUisyvQ

   • Ναι, ακριβώς όπως εγώ!!!αλλά θέλει μεγαλείο ψυχής για να ζητήσει κάποιος

    .. συγγνώμη και όπως βλέπεις τους οχετούς εδώ μέσα που κάνουν το άσπρο -μαύρο και τοποθετούν κόμματα πάνω από Εθνική τραγωδία,το μέλλον διαγράφεται λαμπρόν!!! Οι μισές καθαρίστριες,σεφ, μάγειροι, ρεσεψιόν, μάνατζερ είναι άρρωστοι,αλλά πρόσεξε ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ φορά μες στην σαιζόν,όμως η μαμά TUI διατάσσει πειθαρχία…η λάθος διαχείριση της Πανδημίας που ακόμα και ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας παραδέχθηκε, γίνεται τουμπεκί ψιλοκομμένο…τα ραδίκια κάνουν πολιτική.

    • Η αλήθεια δεν πρέπει να κρύβεται. Πλησιάζει η ώρα που θα τους κυνηγήσουν όλοι οι εξαπατημένοι, όταν αποκαλυφθεί πλήρως τι παίχτηκε. Δεν ξανάγινε ποτέ στην ιστορία τέτοια ΚΑΘΟΛΙΚΗ εξαγορά των ΜΜΕ να σπέρνουν το φόβο και τον πανικό, να κάνουν τα βαποράκια των φαρμακευτικών και να ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ κάθε αντίθετη άποψη κορυφαίων επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό που προέβλεπαν αυτά που βλέπουμε τώρα και που θα αυξάνονται συνεχώς

   • Δυστυχώς αν γράψει κάποιος για κάποια πιθανή παρενέργεια είναι φασίστας

    χρυσαυγίτης, θέλει το κακό της Ελλάδας

    Αυτή είναι η καταντια..να ζει μέσα στ ψέμα μια χώρα,ένα νησί και να ασχολείται το γραφείο προπαγάνδας ακόμα με τον εμβολιασμό,ενώ η χώρα είναι στα πρόθυρα εμφυλίου..με τις τυχάρπαστες επιλογές και διαχείριση θιάσου καραγκιοζοπαίχτη.

    • Αν δεν είσαι γιατρός με ειδικότητα ναι λες βλακείες και μπορεί να παρασυρεις κάποιον προκαλώντας κακό στη χώρα.Τόσο απλά.Φρόντισε εσυ τον εαυτό σου και άσε τον κόσμο μην τον ζαλίζεις.Θα φύγουμε ο όλοι και θα μείνεις μόνος σου τυχερέ

 41. Ενημερωτικά.Ο ιός και τα εμβόλια είναι σε παγκόσμια κλίμακα.Η Ελλάδα είναι από τις λιγότερο εμβολιασμένες στο δυτικό κόσμο.Αυτός είναι και ο λόγος που είχαμε πολλούς θανάτους στο δεύτερο κύμα.Στη Τετάρτη δόση είμαστε τελείως ανεμβολιαστοι.Τα ΜΜΕ και λοιπές αηδίες που λέτε μερικοί.Τα πουλημένα που δουλεύουν αξιοπρεπείς άνθρωποι και όχι Τραγκιδες,Δεν παίζουν κανένα ρόλο ανόητα ανθρωπάκια.Τα εμβόλια εινσι ήδη αγορασμένα και πληρωμένα ΕΠΟ την ΕΕ για όλες τις χώρες.Τα κάνετε η όχι για τις φαρμακευτικές είναι το ίδιο.

 42. Μας έχετε ζαλίσει πια.Ελεύθερος ο καθένας να το κάνει η όχι.Εγώ εδώ στο νησί ξέρω πολλούς ονομαστικά που πέθαναν από τον ιό.Ξέρω πολλούς επίσης που εμβολιάστηκαν και αρρώστησαν.Δεν ξέρω όμως ΚΑΝΕΝΑΝ να πέθανε στο νησί μας από εμβόλιο.Ναι θα μου πητε του χρόνου.Περσυ το ίδιο μου λέγατε ,θα δεις σε ενα χρόνο,πέρασε ενάμιση και ακόμα εδώ είμαι.Περίεργο.Ο αρχηγός που τα έλεγε ο Τραγκας δεν είναι εδώ όμως.Το τσιρακη του ο φαρμακοποιός Κουβελας ,αυτός εμβολιάστηκε,εξαφανίστηκε.Κάποιος Σοφός….Ιωαννιδης και αυτός εμβολιάστηκε,χάθηκε και αυτός.Τέλος η κυβέρνηση είχε και έχει εξασφαλίσει εμβόλια δωρεάν για όλους;Υπαρχει κάποιο μέτρο που πρότεινε ο ΠΟΥ και δεν το πήρε;Βρητε κατι άλλο να λέτε.Καμία επιταγή του Σώρρα η τον καπνό των αεροπλάνων.

  • Το παιδάκι από την Κέφαλο το ξέχασες; Το παιδί από το Αμανιού, τους 40χρονους; Τους 50χρονους; Τους 50χρονους χρόνιους καρκινοπαθείς που έφυγαν από ανακοπή; Τους 60άρηδες; Δύο εβδομηντα κάτι πάλι σήμερα… Κάτι κοτσονάτα γεροντάκια που έφυγαν ξαφνικά; Τις ξαφνικίτιδες και τα ΣΟΚ τώρα τελευταία; Και θέλεις και την τέταρτη να τους ξεπαστρέψεις όλους Παγώνα μου;;; Αλήθεια εσύ το κανες ή πήρες πλαστό πιστοποιητικό από τα τόσα μαιμού που κυκλοφορούν;;;

   • Αυτά διάβασες σε site που κερεις εσυ.Στη πραγματικότητα λέμε.Δτη πραγματική ζωή όχι στο φανταστικό σας κόσμο.Ναι είχε κάποιες παρενέργειες το εμβόλιο.Και;Έτσι εινσι τα εμβόλια και σώνουν εκατομυρια κόσμο.Τόσοι θάνατοι αναφέρεις στη Κω βρε ξευτίλα δεν ντρέπεσαι;

  • Σ οποιαδήποτε ιατρική γνωμάτευση,ο άνθρωπος ακόμα απ την εποχή των μάγων

   καθοδηγούμενος απ το ενστικτώδεις πρωτόγονο συναίσθημα της αυτοσυντήρησης,πάντα έπαιρνε και παίρνει μια ‘δευτερη γνώμη ‘, ή πρόκειται για έναν απλό κολικό ή για ένα κάταγμα,είτε για κάτι σοβαρότερο,ακόμα και στο νησί μας δεν στεκόμαστε στην γνωμάτευση του οικογενειακού ή τάδε γιατρού,αλλά για σιγουριά παίρνουμε και μια δεύτερη γνώμη,έτσι είναι ο άνθρωπος,έτσι εξελίχθηκε,μόνο εδώ τα ασπόνδυλα και οι πατσαβούρες,τα ορφανά του Πλεύρη πρέπει να μην έχουν καμία ένσταση όπως τα γελαδια,τα πρόβατα…
   Δυστυχώς η ηλιθιότητα περισσεύει..

  • Σε αυτά έχεις δίκιο όσο κι αν κάποιοι ταιριάζουν τεχνιέντως τους θανάτους των πολιτών με το εμβολιο. Προσωπικά το έχω δει να συμβαίνει σε ανεμβολιαστους αλλά ταυτόχρονα βαριέμαι σε κάθε είδηση να το λέω ότι αυτός η αυτή ήταν ανεμβολιαστοι. Σύντομα αυτό το αφήγημα θα πέσει. Πριν τον κοβιντ πάλι ξαφνικιτιδες όλων των ηλικιών αλλά εκεί λέγαμε απλά ΚΡΙΜΑ. Τώρα μαντεύουμε την αιτία αμέσως! Βρε τι φωστήρες είμαστε!!!!!!! Υπάρχει χρόνια που είχαμε και περισσότερους ξαφνικούς θανάτους από πέρσι η φέτος. Νομίζω το 2018. Αφαιρούμε φυσικά τους ΜΕΘ. Μιλάμε για ξαφνικιτιδες.
   Φιλια Μιράντα!!!!!!!! Καλά τα λες. Η μισή Ελλάδα τουλάχιστον μαζί σου.

   • Ολα που λες διαψεύδονται απ την συχνότητα που μολύνονται οι εμβολιασμένοι

    Τουλάχιστον το όνειρο για ίδρυση Ιατρικής σχολής στην πατρίδα μας γίνεται πραγματικότητα..η πατσαβούρα και ο φιλιά στην μισή Ελλάδα θα είναι οι επίκουροι διδάκτορες..οι πραγματογνώμονες σε κάθε πρόβλημα υγείας..τα σεμινάρια τλθα γίνονται με ‘θυσίες’ στο Ασκληπιείο …Γουρλέ μαμιέσαι φωνάζει η υπόλοιπη μισή Ελλάδα.

 43. Δυστυχώς κ.Κιάρη αν δεν έβγαιναν ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Ελλάδος

  ακόμα δεν θα πίστευαν οι εκπρόσωποι των ολιγαρχών του νησιού για τις ομαδικές επαναμολύνσεις του Εργατικού δυναμικού του Νησιού.. τα λέγαμε κάποιοι,το φώναζαν κάποιοι άλλοι, αλλά αυτοί τουςεβγαζαν τρελούς.. τέτοια είναι πια η κατάντια του πληθυσμού,που κλείνουν τα αυτιά στην ασθένεια των εργαζομένων..για τέτοιο πάτο μιλάμε.Υπηρχαν υπάλληλοι που λυποθημούσαν,έπεφταν ξεροί,όμως οι αργόμισθοι με τα τέσσερα φετινά τριήμερα μέχρι τώρα ,έκλειναν τα αυτιά… αυτοί που βρέξει -χιονίσει πληρώνονται.

 44. Το παρθένο, αρχαίο Δάσος της Δαδιάς, από χτες δεν υπάρχει πια.
  ειπαν:κάηκε μόνο το 70% του Εθνικού Πάρκου της Δαδιάς!!!
  ακου τι ειπαν τα σουργελα της ΝΔ!!!!
  ναναι καλα η «θεικη ¨¨βροχη που τους απετρεψε τα σχεδια για το 100%%..ισως του χρονου αποτεελιωσουν το σχεδιο τους …ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ οι υπουργοι κλιματικης αλλαγης ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ απο πανω ΟΤΑΝ πριν 7 μήνες ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ τον Φορέα για το δάσος της Δαδιάς !!ΟΛΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ 7 μηνες πριν!
  Ο αειμνηστος ιδρυτης και Προέδρος του ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΓΙΑΝΝΗς ΔΑΜΙΑΝΟΓΛΟΥ, λίγες μέρες μετά την φωτιά στο Μάτι, όταν την ώρα που καιγόταν το σπίτι του,ΕΙΧΕ ΠΕΙ..
  “Το επόμενο που θα κάψουν, θα είναι το ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΧΟΙΝΙΑ
  ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ.
  Αυτές τις διαταγές έχουν τα λαμογια από τα αφεντικά τους…

  • Εσυ τώρα είσαι κανονικός πολίτης με πολιτική σκέψη και θέλεις να πισεις κόσμο να κάνει τι;Βρίζεις και καταγγελεις τον πρωθυπουργό της χώρας έτσι απλά επειδή έχεις πρόβλημα …. στο σπίτι σου;Ξύπνησες στραβά;Είσαι φίλο τούρκος;Τόσα σοβαρά πράγματα κα ξέρεις και δεν πας στον εισαγγελέα;Ξεφτυλα.

 45. Η κιλοβατώρα από 0,11 λεπτά του € και 0,35 περίπου με τη ρήτρα προσαρμογής έφτασε σήμερα στα 0,50! Και το πάγιο από 1.70 στα 14 € το τετράμηνο! Η μεγάλη ληστεία κυβέρνησης και ολιγαρχών με αρωγό τα ΜΜΕ συνεχίζεται.

  • Ψεύτικο έκανες αντιπολητευση τώρα;Με αυτές τις βλακείες δεν κερδίζεις τίοτα.Δες τις προτάσεις των άλλων.Δαγωθηκαν ότι η ρήτρα ήταν το πρόβλημα.Η ρήτρα έφυγε είδες διαφορά;Κανένας και καμία εταιρία δεν είναι παράνομη.Αν εινσι να την πάνε στον εισαγγελέα .Πες ότι η κυβέρνηση είναι κακιά η αντιπολητευση τι κάνει;Τόσες παρανομίες έχει ανακαλύψει.Είναι πολύ απλό.Τα στοιχεία και στον εισαγγελέα .Σε άλλη περίπτωση απλά ψάχνει ψηφαλακια από ανόητους σαν εσένα.

   • Έχει λυσσάξει,πιάνει ένα _ενα τα σχόλια και βγάζει το μίσος,το φασισμό και τον ρατσισμό της, νομίζοντας ότι κάνει πολιτική ανάλυση και ότι είναι κάτι ανώτερο που μαγεύει τα πλήθη… τέτοιο παραλήρημα μόνο από θεότρελλους έχω ακούσει..
    Έναν ορό και φίμωτρο,αν και πιστεύω ότι δάγκωνει και το λάπτοπ,το κινητό η λυσσασμένη.
    Μουρλέγκω η ντροπή των

   • Ποια αντιπολίτευση αχαχαχα. Του ΣΥΡΙΖΑ δεν του έφτανε η ανοργανωσιά του και το κάψιμο 100 ψυχών θέλει να βοηθήσει λέει τώρα στα Βατερα της Λέσβου. Θα τρελαθώ τελείως μιλάμε.
    https://www.newsit.gr/ellada/sta-vatera-lesvou-klimakio-tou-syriza-tha-eimaste-dipla-stous-pyropliktous/3571635/

    Τι να πεις από κει και πέρα?

 46. αποτελεσματα πολιτικης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ για τον τουρισμο..για την αντιμετωπιση κορωνιου απο το 2021

  λογω λοκντατουν..απαγορευσεις -ακυρωσεις πτησεων ,καταστροφη τουρισμου πριν 2 χρονια που ειχε ως αποτελεσμα την υπολειτουργια η μη ανογμα μεγαλων ξενοδεοχεικων μοναδων κατα 60% στην κω..και την ανεργια εκκατομυριων πολτιων
  Βγαίνουν στο «σφυρί» 207 ξενοδοχεία μέσα σε 30 ημέρες….

  • Τι μας λες μεγάλε;Από ποια χώρα ήθελαν να έρθουν;Ποια αεροπορική εταιρία και ποιο κράτος είχε ελεύθερα το μπες βγες στη χώρα τους;Έχετε ξεφύγει.Δεν μπορεί να είστε τόσο βλάκες η ανημέρωτοι.Νομίζετε κάνετε κακό στο Μητσοτακη έτσι;Ωρε μήπως είστε φίλο Τούρκοι;Αυτοί ακούνε Μητσοτακη και τρελένονται.

 47. Προς τους χουντικους φασιστες .Καλα εγω ειμαι πατσαβουρα και δεν καταλαβαινω.Εσεις που ειστε εξυπνα παιδια,πως σας το εξηγουν ;Η Χουντα τα εκανε καλα ολα ,δεν πουλησε την Κυπρο,ειχαμε ευημερια ,προοδο δυνατο κρατος.Σωστα δεν τα λεω;Τι το εβαλαν στα ποδια τοτε ρε παιδια;Κανενας δεν τους εδιωξε,μονοι τους την κοπανισαν.Γιατι εφυγαν τα σουργελα ;

  • …και που πηγαίνεις…είσαι για διανυκτερεύον ψυχιατρείο.

  • Ούτε γράφει ότι η Ελληνική Δύναμη Κύπρου,είναι παρούσα και τώρα στέλνοντας Έλληνες φαντάρους,ούτε λέει ότι μετά το πέρας της μάχης έκοψαν τα κεφάλια δέκα νεκρών Ελλαδιτών στρατιωτών ανήμερα της Παναγίας και τα έβαλαν στην πύλη της ΕΛΔΥΚ,ενώ άφησαν άταφα τα ακέφαλα σώματα….είσαι τόσο ηλίθια,τόσο πορωμένη ηλίθια,που δεν έχεις ούτε ιερό ,ούτε όσιο.. θέλεις να περνάς το δικό σου μήνυμα όπως το ζεις κατασκευάσει εσύ η ίδια…γι αυτό όλοι σε αποκαλούμε πατσαβούρα, ναζίδιο,όταν 3 εκατομμύρια σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ζούνε στην ανέχεια και συ λες ότι περνάμε καλά, ότι είμαστε ευτυχισμένοι..θεόμουρλη, πατσαβούρα στην ψυχή και το μυαλό.. Τέφρα, μπετόβλακας με δύο τόνους.μιγιασμα.

   • Λέει ότι πι κούτες με τα πυρομαχικά που τους είχαν στείλει είχαν μέσα πέτρες γιατί τα είχαν φάει η οικογένεια και κολλητοί της χούντας του Παπαδόπουλου και Πατακου;

  • Οι χειρότεροι αδελφοφάες της Ελλάδας είστε εσείς.. ανιστόρητη,ηλίθια ,
   https://youtu.be/wkaqIvyfad8..
   Δεν υπάρχει χρώμα πάνω από Εθνική τραγωδία,για αυτό φοβάμαι για τις 9 Αυγούστου…

 48. Τέλος σε ένα αθρο που μιλά για το ότι δεν έχουμε ελευθερία του τύπου στην Ελλάδα,διαβάζεις δεκάδες σχόλια,που βρίζουν,το κράτος,την κυβέρνηση ,τον πρωθυπουργό,υπουργούς και οδούς έχουν έργα επιλογή να ψηφίσουν ΝΔ.Ε δεν το λες αστείο.Έχει περάσει πολύ τη γελοιότητα .Καμία ελευθερία.Έτσι σύντροφοι;Αν είχαμε ελεύθερα τι ακριβώς θα λέγατε;Μεταφέρετε με copy paste από όπου σας κατέβει.Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι όλα αυτά τα ξέρουμε αλλά έχουμε άλλη επιλογή και γνώμη.Τόσο απλά

 49. Αποκαλείς απ τις αρχές του Μάρτη φασίστες, χουντικούς και χρυσαυγίτες όσους λένε άλλη άποψη…είστε τα τάγματα εφόδου της χειρότερης χουντοκυβέρνησης,που πέρασε απ’ την χώρα..οι τελευταίες εξελίξεις με το κινητό του Ανδρουλάκη είναι η μέγιστη των αποδείξεων.
  Επιπλέον είσαι άσχετη, ανίδεη, πανηλίθια με επιχειρήματα κομμωτηρίου και λαϊκής, λιμανιού..μια τέφρα..

  • Α καλά.Ναι έβαλαν να παρακολουθεί έναν υποψήφιο για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ να του κλέψουν τος τρομερές ιδέες .Όχι από τον Μαρτη.Από τότε που εμφανίστηκαν λεω φασιστες τη ΧΑ και το Βελόπουλο .Διαφωνείς;Τους έχεις για δημοκράτες;Ξεχνάς οτι ακόμα και Λεπέν δεν ήθελε πάρε δώσε με αυτούς.Ακόμα λεω φασιστες και τον Πούτιν με τον Ερντογκαν.Με το να βρίζεις κάποια πατσαβούρα χωρίς να τι έχεις δει και μετά την κυβέρνηση από το πρωί μέχρι το βράδυ χουντική απλα προσπαθείς να καλύψεις το οτι δεν έχει επειχηρηματα και ούτε ξέρεις καν το θα πει Χούντα…. γιαυτους ούτε εγώ ούτε η πλειοψηφία του κόσμου,δεν ξεχνάμε.Νομίζεις ότι δεν μπορώ να μιλήσω τη γλώσσα σας αντράκια της πλάκας;Θα σου έλεγα πατσαβούρα να πεις τι μάνα σου,τη γυναίκα σου και την αδελφή σου.Δεν θα το πω όμως απλά γιατί δεν έχω προσωπικά μαζί σου.Με τις ιδέες που σε έχουν ποτίσει έχω πρόβλημα.Είναι βλαβερές για την κοινονια μας και τι χώρα μου.Όπτε πάντα θα είμαι μπροστά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ