«Όνειρο ζουν, μην τους ξυπνάτε…» Μετά τις εκλογές αρχίζουν τα (πολύ) δύσκολα

93
3749

«Όνειρο ζουν, μην τους ξυπνάτε…» Μετά τις εκλογές αρχίζουν τα (πολύ) δύσκολα

Μέσα στην καλοκαιρινή ραστώνη με τον τουρισμό στα φόρτε του και τους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς γι αυτόν -άλλωστε με αυτό το προεκλογικό ατού και τα pass (fuel, energy και δεν συμμαζεύεται) από δω και pass από κει, ετοιμάζεται να πάει στις εκλογές πριν έρθει ο χειμώνας και αρχίσουν τα (πολύ) δύσκολα- αναρωτιέσαι αν οι περισσότεροι έχουν πάρει χαμπάρι προς τα που πάμε και τι έρχεται οσονούπω…

Και δεν μιλάμε για την έξαρση κρουσμάτων από τα 20 στα 30 χιλ. κατακαλόκαιρα ούτε ότι οι εντατικές του εντελώς ξεχαρβαλωμένου (πάλαι ποτέ) δημόσιου συστήματος υγείας θα ξαναγεμίσουν με 400 + (κατά τ’ άλλα πλήρως εμβολιασμένους κλπ), όπως λένε οι φιλοκυβερνητικοί ειδικοί (κάποιοι ετοιμάζονται να είναι και υποψήφιοι/ες στις εκλογές, το λένε με καμάρι…) Ούτε για τις ξαφνικίτιδες που ολοένα και αυξάνονται και δεν ασχολείται κανένας και είτε τις «θάβουν» όπως όπως, είτε προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια…

Μετά τα παράπονα του κόσμου, που σε λίγο θα είναι καθημερινά και οι νοσοκομειακοί γιατροί με μία ανακοίνωση κραυγή αγωνίας για την ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ του νοσοκομείου Κω (ένα μήνα μετά τα θερμά χειροκροτήματα στον Μητσοτάκη, από τους παρευρεθέντες στο δημαρχείο, για το νέο νοσοκομείο που ΘΑ προχωρήσει… και τους γιατρούς που ΘΑ έφερνε αμέσως…) βγήκαν να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, γιατί στο τέλος… αυτοί «θα πληρώσουν τα σπασμένα», για να μην το πούμε κάπως αλλιώς.

Ας πιάσουμε τα πιο βραχυπρόθεσμα και παγκόσμια:

Όταν ολόκληρη Γερμανία (υπ΄αριθμόν 1 τουριστικός τροφοδότης μας) προειδοποιεί τους πολίτες της ότι πιθανόν να αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τα τρόφιμα και τη θέρμανση… Όταν ζητά να περιορίσουν την κατανάλωση φυσικού αερίου και υπογραμμίζει τον κίνδυνο η βαριά γερμανική βιομηχανία να ξεμείνει από καύσιμα και να έχει εκατομμύρια ανέργους και μεγάλο πλήγμα στην οικονομία της… εμείς πιστεύουμε ότι η υπόλοιπη Ευρώπη και η Ελλάδα θα μείνουμε με τα «κέρδη» της καλής τουριστικής χρονιάς;

Για ρίξτε μια ματιά -όχι στον αντιπολιτευόμενο τύπο (όποιον απέμεινε τέλος πάντων μετά τα πακέτα Πέτσα- αλλά στους άκρως φιλοκυβερνητικούς αναλυτές που στηρίζουν Μητσοτάκη με νύχια και με δόντια τι γράφουν:

Ο υψηλός πληθωρισμός, η διαφαινόμενη ύφεση, η αύξηση των επιτοκίων δανεισμού, η κοινωνική ανασφάλεια, ακόμη και η πανδημία (από την οποία, όπως φαίνεται, δεν ξεμπερδέψαμε ακόμη) δημιουργούν ένα ασφυκτικό, επικίνδυνο κοκτέιλ που απειλεί όλες τις χώρες της Δύσης. Πολλοί λένε ότι βρισκόμαστε στα… προεόρτια μιας κρίσης, χειρότερης και από την πετρελαϊκή του 1973 και από τη χρηματοπιστωτική του 2007.

Η Γερμανία, η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, σήμανε συναγερμό ενόψει ενεργειακής φτώχειας που έρχεται μετά την έναρξη διακοπών στην παροχή φυσικού αερίου που αποφάσισε ο Πούτιν προς τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Οι εξελίξεις αυτές όχι μόνο για τη Γερμανία αλλά για το σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δημιουργούν κύματα ανησυχίας και φόβων για αυτά που έρχονται αλλά και δεύτερες σκέψεις, αν τελικά η Ευρώπη, πυροβόλησε τα πόδια της όταν αποφάσιζε να επιβάλλει μέτρα στη Ρωσία ευθυγραμμιζόμενη άκριτα με τη βούληση και τις επιδιώξεις των ΗΠΑ.

Κι έτσι, εκεί που η Δύση επιχειρούσε να στραγγαλίσει οικονομικά τη Ρωσία με τη διακοπή των εμπορικών σχέσεων, στην πράξη βλέπουμε από τη μια τα έσοδα της Ρωσίας από φυσικό αέριο και πετρέλαιο να ενισχύονται κατά 50% γιατί βρήκε άλλες αγορές αλλά και το ρούβλι να μετατρέπεται σε ένα σκληρό νόμισμα. Η δε Ευρώπη που επέβαλλε το εμπάργκο, τρέχει τώρα και δεν φθάνει γιατί από τη μια κινδυνεύει η βιομηχανική παραγωγή της και από την άλλη η πανάκριβη ενέργεια δεν επαρκεί και υπάρχει ο κίνδυνος οι πολίτες να ξεπαγιάσουν τον επόμενο χειμώνα.

ΟΙ ΗΠΑ βέβαια, στο άρμα των οποίων είναι προσδεδεμένη η Ευρώπη και εκτελεί αναντίρρητα τις εντολές, δεν βλέπω να παθαίνουν κάτι από τα αντίμετρα των Ρώσων γιατί απλά δεν εξαρτώνται ούτε από το φυσικό έριο τους ούτε από το πετρέλαιο τους.

Με άλλα λόγια η οικονομική θηλιά που ετοίμασε η Ευρωπαϊκή ηγεσία για τον Πούτιν, έγινε τελικά βρόχος για όλη την Ευρώπη και τους πολίτες της που καλούνται τώρα να πληρώσουν το λογαριασμό με ενεργειακή φτώχεια, ακρίβεια, συρρίκνωση του διαθέσιμου εισοδήματος, ύφεση και απώλεια εκατομμυρίων θέσεων εργασίας. Τόσο καλά τα κατάφεραν οι ηγέτες(λέμε τώρα) της Ευρώπης θέλοντας να δείξουν πυγμή και να προβάλλουν τις Ευρωπαϊκές αξίες!

Μοιάζουν οι ηγέτες της Ε.Ε., κυρίως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σαν να παρακολουθούν απαθώς να χάνεται μπροστά τους το παιχνίδι και απλώς κοιτούν σαστισμένοι να επέρχεται η κρίση και η διάλυση ενώ αυτοί συζητούν για την πράσινη ανάπτυξη του 2030! Μέχρι τότε θα πρέπει οι πολίτες να πληρώνουν την κιλοβατώρα 4-5 φορές ακριβότερα απ’ ό,τι πριν από την κρίση και τον πόλεμο, τη βενζίνη 2,5 φορές παραπάνω και το σούπερ μάρκετ 50% ακριβότερα. Αν συνεχίσουμε έτσι, προσωπικά δεν τη βλέπω για πολύ την «ευρωπαϊκή οικογένεια».

Και στο διά ταύτα των εκλογών που έρχονται: Υπολογίστε ένα τρίμηνο με υπηρεσιακή κυβέρνηση μέχρι να καταλήξουν σε τελική συμφωνία και με πιθανότητα να πάμε όχι σε μια δύο αλλά ακόμα και σε τρεις συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις… (και με την προεκλογική Τουρκία και τον Σουλτάνο-Ερντογάν με τα τρελά του στο σβέρκο μας…)

Όποιος κι αν εκλεγεί:

Θα έχει να αντιμετωπίσει έναν απίστευτα «ψυχρό» χειμώνα με το ράλι των τιμών, τον υψηλό πληθωρισμό, τη νέα φτωχοποίηση που ακόμη κι αν σταματήσει ο πόλεμος (πράγμα απίθανο) και υποχωρήσει, οι τιμές για τον καταναλωτή θα παραμείνουν παγιωμένες σε υψηλό επίπεδο για καιρό.

Θα έχει μπροστά του επίσης,  έναν απίστευτα «θερμό» χειμώνα με την ένταση στην κόψη του ξυραφιού με τους Τούρκους και τον κίνδυνο επίθεσης ή πολέμου στο Αιγαίο. Όλοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν την ενεργειακή κρίση που θα συνεχίζεται εφόσον η Ευρώπη αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί από τη ρωσική ενέργεια και επιμένει να εγκαταλείψει τους λιγνίτες και να…«πρασινίσει». Εν μέσω ραγδαίων γεωπολιτικών αλλαγών που έχουν φέρει την Ευρώπη σε απόλυτη εξάρτηση από τις ΗΠΑ και αυξάνουν τη συνεργασία Ρωσίας – Κίνας.

«Όνειρο ζουν, μην τους ξυπνάτε…» Μετά τις εκλογές αρχίζουν τα (πολύ) δύσκολα

93 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ακριβως…για τους νεοδημοκρατες…και την miranta..
  απλα μην τους χαλατε το ονειρο ..

  • Η miranta κοιμάται τέτοια ώρα που γράφεις γιατί όλη μέρα στη δουλειά και μετά να μαγειρέψει να υπάρχει φαγητό αύριο.Εξαλου ξυπνάει νωρίς.Εσυ τέτοια ώρα χασομεράν και σκευτεσαι Βα κανείς αντιπολίτευση.Έτοιμα τα βρίσκεις ;Είπαμε εγώ όπως είναι σήμερα Ρα κόμματα για το καλό των παιδιών μου και της χώρας θα ψηφίσω ΝΔ.Εσυ μας το κρατάς μυστικό.ΠΣε ποιο θα στηρίξεις το μέλλον σου;

   • Οι τοποθετήσεις σου έγιναν ανέκδοτα..α)για τα δάνεια του κόμματος,που ρωτάς αν τα χρωστούν σε μένα,αλλά στις τράπεζες.β))η ηλιθιότητα να ρωτάς ποιον θα ψηφίσουμε,γ)ο επαγγελματικός ρατσισμός που επιδεικνύεις.γ)ότι όλα πάνε καλά τριγύρω μας,ενώ σήμερα το business stories του Κυριακάτικου Πρώτου θέματος κάνει λόγο κατά λέξη:’ Έρχεται η μητέρα όλων των κρίσεων ‘, αναλύοντας το πώς συρρικνώνεται ο μισθός και το μεροκάματο και πως η αύξηση του κόστους του χρήματος φέρνει οριζόντια φτωχοποίηση δ) για το μεταναστευτικό γράφεις ότι πιο βλακώδες επιχείρημα,ε) για το νοσοκομείο στ) για τον φασισμό όλων που έχουν άλλη άποψη.. τουτέστιν Η ΗΛΙΘΙΟΤΕΡΗ και από μύδι.

   • ότι η «διαδικασία της αύξησης του κόστους,των επιτοκίων θα προκαλέσει πόνο!!!!, οικονομική ύφεση,ανεργία και πτωχεύσεις,αλλά και όλα τα δεινά που συνοδεύουν το πλήγμα που θα προκαλέσει στην Οικονομία η αυξη του κόστους χρήματος.Πρωτη φορά γίνονται τέτοιες δηλώσεις μεταπολεμικά ,αλλά το γκαβό του φόρουμ,η αγάμητη μιλά για κομματισμό την στιγμή που η πατρίδα λόγω των δύο εξαμήνων λοκντάουν είναι σε χειρότερη θέση

 2. Και γενικά Γιάννη τίποτε δεν λειτουργεί όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται. Σε ένα τουριστικό νησί σε μια παραθαλάσσια ζώνη με πλήθος ξενοδοχεία υποφέρουν οι μόνιμοι κάτοικοι και οι τουρίστες από την ηχορύπανση. Τα υπαίθρια μπουζουκομαγαζα χωρίς ηχομόνωση μέχρι τις δύο και με τα ηχεία στη διαπασών δεν αφήνουν κανένα να κοιμηθεί. Ερώτηση . Πώς περνούν άδειες υπαίθρια κέντρα σε τουριστική και κατοικημένη περιοχή;; Τα μεσάνυχτα αρχίζουν τα βεγγαλικά που εκτός από ενοχλητικό θόρυβο οι σπινθήρες μέσα στον καύσωνα ευνοούν την πρόκληση πυρκαγιάς στα γύρω δένδρα φοίνικες πεύκα κλπ. Υπάρχει νόμος κοινής ησυχίας η πυρασφάλειας;; Η ότι θέλουμε κάνουμε;;

 3. Θα ήθελα να αναφερθώ στα άρθρα σας που αφορούν τις ξαφνικιτιδες όπως λέτε.Στην Κω έχουμε περιπτώσεις θανάτων που είναι νοσούντες ή νοσησαντες από COVID . Από επιπλοκές της νόσου πεθαίνουν και αναφέρονται ως ξαφνικιτιδες.Πολλοι από αυτούς ήταν ανεμβολιαστοι και φανατικοί αντιεμβολιαστες.Σιγουρα δεν αποτελεί είδηση αν κάποιος είναι εμβολιασμενος ή όχι και ειδικά όταν πεθαίνει.Σιγουρα όμως δεν μπορεί να επηρεάζουν την κοινωνία οι θάνατοι με στοιχεία παραπλάνησης.Επειδη είμαστε μικρό χωριό όλα μαθαίνονται.Καπως έτσι συμβαίνει και στην υπόλοιπη Ελλάδα.Λοιπον μην τρομοκρατουμε τον κόσμο με τα εμβόλια και τις ξαφνικιτιδες.Παντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν.Προσοχη και ενημέρωση από ειδικούς της εμπιστοσύνης του ο καθένας μας.

  • Ξαφνικίτιδα: Στην Ελλάδα η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή υπερβάλλουσα θνητότητα – Στοιχεία Eurostat. [γράφημα] | ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 13,55% οι θάνατοι στην Ελλάδα από πέρσι που είχαμε πανδημία http://aegeanews.gr/news/greece-society/441861/ksafnikitida-stin-ellada-megalyteri-evropaiki-ypervallousa-thnitotita-stoicheia-eurostat-grafima-elstat-afksisi-1355-thanatoi-stin-ellada-apo-persi-pou-eichame-pandimia/#google_vignette Οι ιατροδικαστικές εκθέσεις για τον 54χρονο διευθυντή της κλινικής covid του νοσοκομείου Καλαμάτας που πέθανε ξαφνικά έδειξε ότι ο θάνατος του γιατρού οφείλεται σε «καρδιακή ανακοπή». Το ίδιο για τον 25χρονο και τον 35χρονο που πέθαναν το καλοκαίρι στην Κω. Το ίδιο για τον 53χρονο που κατέρρευσε ενώ βγήκε για περπάτημα στο Βόλο. Το ίδιο και για τον Ροδίτη πιο πάνω που πέθανε στο τιμόνι. Το ίδιο για τον 25χρονο στο Καρπενήσι. Τον διασώστη πατέρα 4 παιδιών στον Έβρο. Την 52χρονη πολιτικό μηχανικό από το Βόλο και 1002 άλλα περιστατικά ξαφνικών θανάτων (το 1002 τρόπος του λέγειν γιατί μπορεί να είναι και παραπάνω) από τον Απρίλιο και μετά. ΓΙΑΤΙ παρόλα αυτά ΚΑΝΕΙΣ επίσημος ιατρικός φορέας δεν θέλει να ξεκινήσει καταγραφή και διερεύνηση αιτιών??? Μάλλον είναι πολλά τα λεφτά

   • Από ποτε οι ανακοπές και τα εμφράγματα συνδέονται με το εμβόλιο; Πριν το 20 που είχαμε επίσης ανακοπές κι εμφράγματα γιατι συνέβαιναν; Ήταν το ίδιο πολλά και σε νέους και σε αθλητές απλά ΤΩΡΑ δημοσιοποιούνται κατά ριπάς για κάποιο λόγο που βρωμάει. Με αυτή τη λογική πάνω από 1 δις άνθρωποι θα πεθάνουν άμεσα.

    • Βρε σαχλαμάρα δεν βλέπεις ότι το λένε τα ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και η ΓΙΟΥΡΟΣΤΑΤ Ξαφνικίτιδα: Στην Ελλάδα η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή υπερβάλλουσα θνητότητα – Στοιχεία Eurostat. [γράφημα] | ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 13,55% οι θάνατοι στην Ελλάδα από πέρσι που είχαμε πανδημία…http://aegeanews.gr/news/greece-society/441861/ksafnikitida-stin-ellada-megalyteri-evropaiki-ypervallousa-thnitotita-stoicheia-eurostat-grafima-elstat-afksisi-1355-thanatoi-stin-ellada-apo-persi-pou-eichame-pandimia/ κατά ριπάς πάει η ηλιθιότητά και η βρωμιά σου να σκεπάσεις το έγκλμα που βρωμάει αλλά και θα σας τιμωρήσει θέλετε δεν θέλετε με το ίδιο νόμισμα

    • Νορβηγία: Ηλικιωμένοι και ασθενείς μπορεί να πεθάνουν μετά το εμβόλιο

     Ο Νορβηγικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΝΟΦ) προειδοποιεί για πιθανές συνέπειες από το εμβόλιο της Pfizer/Biontech κατά του νέου κορονοϊού σε ηλικιωμένους και όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα. https://www.efsyn.gr/node/277242

     Ανοσοκαταστολή, σαν τους ασθενείς με Aids 3 με 5 χρόνια ζωής

    • Ε δεν είχαμε τόσους πολλούς ξαφνικους θανάτους !!!!!!!! Εγώ ξέρω ότι η ανακοπή είναι το αποτέλεσμα ,τι προκάλεσε την ανακοπή ,ποτέ κανείς δεν έχει διευκρινίσει !!!!!!? Γιατιιιιιιιι ???????

  • Για κατοίκους του νησιού που έμειναν ημιπαράλυτοι και ακόμα τραβιούνται από την 1η δόση του φονικού άστρα ξέρετε τίποτα; Τους και τις 55χρονους/ες και άλλους 50άρηδες χρόνιους καρκινοπαθείς που έφυγαν… από έμφραγμα; Του άλλους 50άρηδες και 60άρηδες που έφυγαν από ανακοπή; Τους 60χρονους και τους 40χρονους ; Κάτι κοτσονάτα γεροντάκια που τα χάσαμε από τη μια μέρα στην άλλη; Έχετε δει μετά τε αμβόλια πόσοι νοσηλεύονται κατοίκων με αποκλειστικές; Νιώθετε καθόλου τύψεις ή μετράτε τα εικοσάρικα και μπόλι???

  • Υπάρχουν επιστημονικές μελέτες για ξαφνικούς θανάτους από επιπλοκές του ιού ή των μεταλλάξεών του; Αν ναι για δείξτε μας να τις δούμε κι εμείς! Αντίθετα για τις θανατηφόρες παρενέργειες των εμβολίων υπάρχουν όπως για παράδειγμα https://www.mdpi.com/2076-393X/9/7/693/htm Επίσης έχουν δοθεί μέχρι και αποζημιώσεις για θανάτους από εμβόλια εκεί που οι ιατροδικαστές κάνουν σωστά τη δουλειά τους https://www.naftemporiki.gr/story/1875625/bbc-apozimiosi-120000-liron-gia-thanato-apo-to-embolio-tis-astrazeneca/ Είδατε εσείς εδώ να βγεί κανένας σύλλογος ή να συγκινηθούν επιστήμονες που είναι υπέρ των εμβολίων για να δούνε τι φταίει με τόσους ξαφνικούς θανάτους καθημερινά παντού; Ένοχη σιωπή…

 4. Αχχχ, φίλε Γιάννη… Τι έγραψες πάλι…. Έχει να χάσουν τον ύπνο τους miranda και Νεοδημοκράτης.. Καλό μήνα σε όλους!!!

  • Αγαπητε κυριε Τρυφωνα, γιατι η κυρια Μιραντα να χασει τον υπνο της? Η ο αλλος κυριος? Καλο μηνα και σε σας βεβαιως και σε ολους ανεξαιρετως, αλλα η πραγματικοτητα ειναι πως αυτα τα δυσκολα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ χρονια, ειχαμε εναν πρωθυπουργο σοβαρο. Οσο κι αν διαφωνειτε, αν κανετε τις απαραιτητες συγκρισεις με αλλους θα καταλαβετε πως ηταν ο,τι καλυτερο (και ειναι) για την Ελλαδα αυτη τη στιγμη. Οι υπολοιποι θα μας ειχαν πατησει σαν τις κατσαριδες. Ολοι μπορουμε να διαφωνουμε σε πολλα επιπεδα με τις ενεργειες των κυβερνησεων αλλα να δουμε λιγο τι ισχυει τελικά. Και να το δουμε και συγκριτικα με αλλες ισοδυναμες χωρες. Ετσι? Καποια στιγμη διαβασα ενα σχολιο της κυριας Μιραντας που εγραψε σοφα, πρεπει να θελουμε τη χωρα μας να πηγαινει μπροστα, να πηγαινει καλα. Εχει δικιο. Παλια οταν εργαζομουν σε μεγαλη εταιρια κι ολοι γκρινιαζαμε για τους μισθους, μας ελεγαν οι συμβουλοι μη γκρινιαζετε, πρεπει να θελετε η εταιρια να πηγαινει καλα και θα εχετε αυξηση. Ειχε δικιο. Η εταιρια φαληρισε καποια στιγμη και φυγαμε ολοι.

   • Κυρία μου πας καλά;δηλαδή είσαι ικανοποιημένη απ την διαχείριση της Πανδημίας;

    Είσαι ικανοποιημένη απ την διαχείριση της υγείας, ειδικά στο νησί μας; βγήκες σε διαγωνισμό κατάταξης με μια ηλίθια; ξέρεις τι γίνεται στα ξενοδοχεία;δεν έχει υπαλλήλους να εργαστούν ,οι άνθρωποι δουλεύουν με πυρετό και καλά τα 31000 μνήματα,αλλά σου έχει πει κάποιος ότι δεν έχει ξενοδοχείο καραντίνας στο νησί;ότι νοσούν ξένοι επισκέπτες που πλήρωσαν και τους απαγορεύουν να πάνε στο μπουφέ, πρωινό, μπάρ,τους σερβίρουν στα μπαλκόνια,δεν βγαίνουν απ’ τα δωμάτια!!!!! Πας καλά γυναίκα μου;;;;;που δεν έχει δημόσιο γιατρό να τους πει τι έχουν και καλούν ιδιωτικούς με 150 ευρώ την επίσκεψη,με 200 ευρώ στρατιωτικούς γιατρούς γενικών καθηκόντων να τους γράψει Ντεπον;και καλά κάνεις την έξυπνη,τους υπαλλήλους δεν τους θεωρείς ανθρώπους;λες για διαχείριση καλή, γιατί ο Έπαρχος οι βουλευτές, δήμαρχοι φωνάζουν;μετα λες Κυράτσα μου γιατί λέμε ηλίθια την τυφλή;;;;;;

    • Το πρόβλημα είναι δηλαδή ότι δεν προσέλαβε εντατολογους και ανεσθισιολογους…που δεν υπάρχουν;Υπάρχει κάποιος άνεργος από αυτούς;Μην ξεχνασ Επιστράτευσε αρκετούς.Επειδή δεν έδωσε μεγάλες αυξήσεις στους γιατρούς;Πόσες κλίνες εντατικής παρέλαβε και πόσες έκανε σε μερικούς μήνες;Τι θα έκανες εσυ και αυτοί που πιστεύεις για να εξαφάνιζες την πανδημία χωρίς νεκρό;Αν είχαμε αυτούς να την διαχειριστούν τι θα έκαναν ακριβώς θα μας πεις να μην έχουμε νεκρό;Να το πούνε και στα αλλά κράτη να μην έχουν νεκρό και αυτά.Σοβαρέψου αν μπορείς.Το να με λες ηλίθια είναι η απάντηση σου;Αυτή είναι πολιτική φασιστών.Βρίζουν άτομα,οικογένειες,χωρίς πρόταση .Δεν πας πουθενα έτσι.

   • Έπρεπε να στείλει μήνυμα ο άλλος να βγεί έξω και το αποτέλεσμα;τα μέτρο,τα μέσα μεταφοράς,τα πάντα μετέδιδαν κονβιντ ,που είναι η ελευθερία που μας έταξαν;έκανε και τις τρεις δόσεις και βλέπω άλλα μέλη της οικογένειας μου να κολλάνε εφτά φορές…να μην έχει παθολόγο στο νησί.31.000 θανάτους,πρώτοι στην Ευρώπη και τώρα να πιέζουν υπαλλήλους να φορέσουν μάσκα,ενώ οι ξένοι μεταδίδουν τον ιό και κανένας δε μιλάει ούτε για τα μονοήμερα Τουρκία που φεύγουν 2000-4.000 καθημερινά και συ μιλάς για καλύτερη διαχείριση.. επέτρεψε μου να σε κατατάσσω στο ίδιο ράφι με την πατσαβούρα…

    • Αλίμονο αν φταίει η κυβέρνηση ΚΑΙ για την ανομία την παρανομία και τον κακό χαρακτήρα των πολιτών της. Ξενοδοχείο καραντίνας υπάρχει. Τώρα αν τα κρύβουν οι πολίτες ενώ ο ΕΟΔΥ ακόμη επικοινωνεί σε κάθε επίσημο κρούσμα δε φταίνε οι άλλοι. Κάπου να πάρουμε και μια ευθύνη κι εμείς.

   • Η αμεροληψία ειδικά,η γραμμή ίσων αποστάσεων ,η παραπληροφόρηση…όλα στα μηνύματα της πατσαβούροβας.

   • Που ήταν το ξενοδοχείο καραντίνας φέτος; απάντησε..σε πείραξε που έγραψαν ότι πλουτίζουν οι ιδιώτες γιατροί που παίρνουν 200άρες για εξετάσεις στο δωμάτιο; φυσικά δεν σε πειράζει που υπάλληλοι πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα απ τον πυρετό και την καταπόνηση..
    Δεν σε πειράζει καθόλου που ο ΕΟΔΥ ακολουθεί την γραμμή των πρακτόρων και αποκρύπτει τα πραγματικά κρούσματα..ειδικά στην Κω,ούτε σε κόβει που το νησί του Ιπποκράτη δεν έχει παθολόγο στο Νοσοκομείο,μόνο να βγει ο Δράκουλας ξανά.

    https://vimatisko.gr/katigoria/kentriki-2/skepseis-tis-kyvernisis-gia-epanafora-ton-kse
    Με αγάπη…

    • Θα έρθει ο Βελόπουλος με τον Κασιδιάρη να τα φτιάξουν.Χαλάρωσε.

   • στο νοσοκομείο της Κω,4 ξεματιάστρες, 3 Μέντιουμ,8 Κινέζοι μασέρ και 3 με γνώση εναλλακτική Ιατρική,η θεραπεία πελατών πεντάστερων θα γίνεται εξ αποστάσεως ενώ τα νοσήλεια θα μπαίνουν κατευθείαν σε λογαριασμό του εξωτερικού .
    Στο κτίριο θα υπάρχει και παιδίατρος, κτηνίατρος και θα ξεγεννά και μοσχάρες ..

    https://youtu.be/H7Sr0fQaERk.

    Στον χώρο δίπλα θα δημιουργηθούν και σφαγεία σε περίπτωση αποτυχίας της επέμβασης

 5. Θέλεις να μας πεις ότι ο Ρωσικός λαός ζει στο παράδεισο του Πούτιν και οι Ευρωπαίοι υποφέρουν.Απορώ πως ερχοντε διακοπές και δεν μπορούμε να πάρουμε αέρα φέτος.Τόση δυστυχία έχουν.Έχουμε και τους μετανάστες ,δεν μπορεί να τους ενημερώσει κάποιος ότι η ευτυχία είναι στη Ρωσία;Πνίγονται να έρθουν στην αποτυχημένη και βάρβαρη Ευρώπη.Αλήθεια ξέρετε ότι η Ελλάδα είναι στον ίδιο πλανήτη τη γη;Τι να πει κανείς.

 6. Προσοχή λοιπόν στο τι θα ψηφίσουμε τις επόμενες φορές. Η πόλωση θα είναι μεγάλη και το δίλημμα ή εμείς ή τα τανκς θα ακουστεί συχνά.

  • Συγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλά οποίος κι αν εκλεγεί τα προβλήματα θα υπάρχουν – υπάρχουν παγκοσμιως πια- και θα τα βρει. Το μείζον θέμα είναι ποιος τα διαχειρίζεται καλύτερα. Αυτό σκεφτείτε με το χέρι στην καρδιά.

   • Η μόνη που δεν μπήκε να σχολιάσει απ τα δεξιά εξαπτέρυγα είναι η ..Νοτοπούλου,Νανάς πει ότι φταίει που είμαστε παχύσαρκοι…όπως τα βλήματα που επιτίθενται σε σχολιαστές ανάλογα με τι ώρα ποσταρουν.μετο χέρι στην καρδιά..να μου κοπεί το χέρι αν ξανα-ψηφίσω, επειδή το λέω ότι ναι και γω τους ψήφισα

 7. Γιάννη, το φθινόπωρο θα κάνει ο Ερντογάν το θερμό επεισόδιο όταν θα έχουμε υπηρεσιακή. Ο Ανδρουλάκης δεν είναι βλάκας να πάει με Ν.Δ. ή Σύριζα για να φάει τα μούτρα του.

 8. ‘ η συμφωνία που «γκρίζαρε» το Αιγαίο ‘ του Μιχάλη Ιγνατίου και Νίκου Μελέτη .. εκδόσεις Πεδίο.
  Αξίζει να δώσει 3 καφέδες, δηλαδή 15 ευρώ και κάτι ψιλά και να διαβάσει τι μας περιμένει, αλλά και πώς έγινε το γκριζάρισμα,με στοιχεία, χάρτες δηλώσεις κ.λ.π.
  Τα λοιπά πονήματα που αναπαράγουν απ το liberal.gr τα δύο Μαμούχαλα,είναι απλά για κατινοκυλικεία και κομμωτήρια.

 9. Από το αθώο αρχικά TURKAEGEAN (που μπορεί να φαίνεται ως η τουρκικη μεριά του Αιγαίου (που οι περισσότεροι γνωρίζουν σαν όρο σε σχέση με το Ege Denizi)) και που με το χρόνο γιαβάς-γιαβάς θα ταυτιστεί με την γαλάζια πατρίδα.

 10. δηλαδη..παντου ελεγχος με pass,lockdown,,διπλα τριπλα ραπιντ ,με μασκα παντου…επιστροφη στην κανονικοτητα

 11. Έτσι να πέφτουν οι μάσκες.Φασιστακια συμφωνητε με τον Ερντογκαν;Βελοπουλοι,Κασιδιάρηδες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις τι λένε;Πάντα κόντρα στην Ελλάδα ήσασταν .Φαντάζεστε τι θα διαβάζαμε αν έλεγε ο Ερντογκαν το αντίθετο .Δεν θέλω να το σκεφτώ .Άσε που είδα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που για ψίλου πήδημα βγάζει ανακοινώσεις.έπαθε αφωνία.Αισθάνομαι δικαιωμένη που μιλάω τόσο καιρό.Το καλό της Ελλάδας αυτή τη στιγμή είναι η ΝΔ.Ούτε κόμματα που περνούν χορηγία από τον Πούτιν.Βλέπε Βελόπουλο κλπ.Ούτε Σταλινικά υπολοίματα που μια ζωή αυτά που πίστευαν διαψευτικαν και σήμερα βγάζουν ένα μίσος .Επρος από τις πρώτες εκλογές με απλή αναλογική να βγάλουμε κυβέρνηση,να τελειώνει και το παραμύθι της.

  • ακούω ότι φασίστες είναι οι δεξιοί φασιστονεοδημοκράτες, με το να λες ότι είναι όλοι οι άλλοι που δεν είναι με τον Μητσοτακη καθαρμα νομίζεις ότι βγάζεις την ρετσινιά από πάνω σου; Πήγαινε καλύτερα σε κανένα ψυχίατρο ή πάρε κανένα τούρκο γυμναστή σαν την αφεντικίνα σου

   • Μην αλλάζεις ότι λεω.Εκτός αν δεν καταλαβαίνεις.Άλλο λάθος η καλός πολιτικός και άλλο φασίστας.Έτσι λασπολογε ψεύτη;Άλλο ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ.Άλλο Βελόπουλος,ΧΑ και Κασιδιάρης.Τόσο απλά.

  • ..τον Πλεύρη;
   Να ζει κανείς ή να μην ζει;

   Και φωτιά να πάρεις,τι να καεί;αφού είσαι απανθρακωμένη…. στάχτη.

  • από Κύπρο,για λογαριασμό ενός 27 χρονου που περίμενε χρόνια .Τελικά λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου στο Ιπποκράτειο, πάει το μόσχευμα..αυτά ακούμε και κάνουμε τάματα.

 12. Τώρα θα ρίξετε τις παρενέργειες των εμβολίων στον κοβιντ;Σε γίδια απευθύνεστε;;Σας μάθαμε πια πουλημένοι εμβολιολαγνοι! Σοβαρό νοσοκομείο! Ούτε για πρώτες βοήθειες δεν κάνετε.Απο τύχη ζούμε…. Πάρτε τα ενεσακια σας και οξω!!!!

  • Περίεργο .Ο μόνος που βρέθηκε με λεφτά τελικά ήταν ο αντιεμβολιαστες Τραγκας.Μεζεψοθ λοιπόν λασπολογε

   • Τα τελευταία δύο χρονια τα καμε τα λεφτά ο Τράγκας ή από τότε που λασπολογούσε κατά του Ανδρέα και στη συνέχεια στήριζε Μητσοδράκουλα και Βούδα Καραμαλή για να του χρηματοδοτούν με ΠΑΚΕΤΑΡΕΣ του δημοσιου ταμειου την μηδενικής κυκλοφορίας Χώρα!!!!! Πήγαινε να τα πεις σε άλλα κορόιδα ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ αμα τα πιστεύεις και ΧΑΖΟΠΟΝΗΡΩ αμα πας να ρίξεις στάχτη στα ματια σε όσους δεν σας ξέρουν

 13. Της κακομοίρας γίνεται σε τουριστικές επιχειρήσεις, Ξενοδοχεία,όπου βάζουν κηπουρούς για καμαριέρες,διασκεδαστές για ρεσεψιόν, επισιτιστικά τμήματα με ανήλικους Αλβανούς , αλλά ακόμα να γίνει μια ανακοίνωση,μια οδηγία, τίποτα,στην ‘πίτσα’ τους όλοι .
  Κύριοι τα πάρτι,οι συναυλίες θα γίνονται κανονικά;οι μάνατζερ απειλούν τους υπαλλήλους να φοράνε μάσκες,αλλά στους ξένους δεν λένε..Αν αυτό είναι κράτος…

 14. Η προσπάθεια ενσωμάτωσης στην ελληνική κοινωνία στέφεται με επιτυχία,κάθε βδομάδα ένα συμβόλαιο θανάτου,ξεκαθάρισμα λογαριασμών νύχτας,παραεμπορίου καυσίμων, όλες οι χώρες σύμφωνα με την πατσαβούρα πήγαν μπροστά μέσω μεταναστών..όπως η Ολλανδία,που συμπολίτης μας από εκεί που άνοιξε δύο καταστήματα,τα λήστεψαν και τα δύο συμμορίες εγκληματικές..σε δύο μήνες,η συμπολίτης μας έχει κλονιστεί στην υγεία (έχει 4 παιδιά εδώ).,ενώ σε βόρειες χώρες το πρώτο θέμα των δελτίων ειδήσεων είναι οι βιασμοί κοριτσιών.. δείτε σάιτ Σουηδικών, Γερμανικών μέσων,που πολλοί πελάτες μας,τα δείχνουν σε ντόπιους..
  Η γνωστή πατσαβούρα κάνει πολιτική με ξένα κόλλυβα.
  https://www.zougla.gr/greece/article/8riler-stin-atiki-me-2-nekrous-ke-4-travmaties

  • Ωραίος.Από τον Τροανταφυλοπουλο ενημερώνεσαι;Τελευταία του επιτυχία μια κοπέλια που την γύριζε σε κανάλια και sites ότι την βιάσανε πλούσιοι και τελικά μάλλον δεν τα είχε βρει στη τιμή.

   • και καθημερινή και Αθηναϊκό πρακτορείο και ειδησεογραφικά,όταν σ έχει βαρέσει η κατακούτελα,όταν δεν έχεις επιχειρήματα να αντιπαρατεθείς πετάς σαχλαμάρες και γίνεσαι ρόμπα.
    Καταρχήν είναι δημοσιευμένο απ το επίσημο σάιτ αστυνομίας και Υπουργείου προστασίας του πολίτη…
    Αυτό και μόνο δείχνει σε ποια κατάσταση είναι ο εγκέφαλος σου.

   • Πρόσεξε μην παραμορφωθείς απ τα like…δεν πας καλά πατριώτ …
    Πάρε και το Πρώτο Θέμα της αυλής του γουρλού,που αν έριχνες μια ματιά στο χθεσινό φύλο,έκανε σφοδρή κριτική στο πώς γίνεται η διαχείριση της οικονομίας.
    Θέλεις να στο μεταφράσω;
    Ποια γλώσσα είναι αυτή που καταλαβαίνεις;η Μοσχαρίσια;

    https://www.protothema.gr/greece/article/1260923/alvanos-48-eton-o-pistolero-pou-skotothike-sti-subloki-me-tous-treis-nekrous-sta-kato-patisia/

 15. Έχει γίνει μόνιμη είδηση η παραβατικότητα των ανηλίκων στην χώρα μας.

  Και το σχόλιο του ΣΚΑΙ:
  Οι ακραίες συμπεριφορές και ιδεολογίες και η παραβατικότητα, σε συνδυασμό με την έλλειψη σεβασμού από ομάδες ανηλίκων σε όλη την Ελλάδα, έχει αρχίσει να λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις.

 16. Πελάτες του νησιού έδειχναν φωτογραφίες με το χάος που γινόταν,ενώ οι αγορές ήταν τόσες που έβγαιναν με τεράστιες τσάντες απ τα πλοιάρια.
  Προτείνω στον Θεοδόση να κάνει αμφίβιο το νέο λεωφορείο φυσαρμόνικα,ώστε να βοηθήσει την τοπική κοινωνία.εμεις σκατό, αυτοί υπεραξίες…το ‘καλά μας κάνουν’ πάει σε μας.

 17. Εγώ είμαι γυναίκα ηλίθια και ότι άλλο θέλετε.Εσυ η εσείς που είστε άνδρες ,εκτός από το να με βρίζετε , κατηγορητε και να πετάτε λασπη και ότι σας κατέβει,υπάρχει κάποιος να μας πει απλά τη γνώμη του;Δεν του αρέσει ο Μητσοτάκης η ΝΔ,Δικαιομα του και Καλα
  Κάνει.Τι προτείνει ποιος είναι ο εκλεκτός του θα μας πει;Υπόσχομαι δεν θα γελάσω.Εκλογές έρχονται ποια είμαι επιλογή σας;Βρίζω τον άλλο επειδή δεν έχω να παρουσιάσω τίποτα;Αυτό είμαι το κόμμα σας;Ποσό αντράκια είσαστε;Ανθρωπάκια.Ούτε ανώνυμα δεν μπορείτε να πητε τη γνώμη σας.Έχει ένα θετικό όμως όλο αυτό.ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.Πποτε έχετε ακόμα αισθήματα.Άντε παληκαρια μου ποια είναι η επιλογή σας;

  • μπαίνουν στο φόρουμ να διαβάσουν τα νέα της Κω και τρακάρουν πάνω σε σχόλια με περιεχόμενο επιχειρήματα τέτοιου ψυχαναγκασμού και ηλιθιότητας…

  • Δε θα σου πουνε γιατι πολυ απλα ΔΕΝ υπαρχει καλυτερη επιλογη και βαθια μεσα τους το ξερουνε ΑΠΑΝΤΕΣ. Και οι χειροτεροι υβριστες του. Ξεκαθαρα.

   • Άπαντες έζησαν την μεγαλύτερη χούντα που πέρασε,ξέρω ΝΔάτες που φτύνουν τον κόρφο τους..
    Υπάρχουν στο κόμμα της Ν.Δ. μέσα ,εντιμοτεροι πολιτικοί,που δεν λένε τόσα ψέματα..η τοπική κλαδική της Ν.Δ.παντα υπεράσπιζε το μητσοτακαίικο,ενώ υπάρχουν πολιτικοί απ την Ν.Δ που άφησαν έργο,που ήταν ταγμένοι στην λαϊκή δεξιά,όχι στην ακροδεξιά.Στεφανόπουλος για παράδειγμα,κ άλλοι αλλά δεν είναι της ώρας,ας μην ξεχνάμε πως επικράτησε ανάμεσα στους 4 υποψηφίους το γκαβό,που όλοι ξέρουμε τι κατάληξη θα έχει .

   • τον Λαγουδαρόδοντα,τον ..λοτρυπιδοφάγο,την Χρυσολαρυγγοπούλου,τον Τσέτουλα,τον Μέτουλα,τον Ασδρουμπαλ και την…Σοφία Βούλτεψη.
    Θα σκεφτώ σοβαρά και την Αγγελοπούλου αν ντυθεί..Μπουμπουλίνα.
    Δύσκολη επιλογή.

  • Προτείνω τον Κούγια,όλες τις δύσκολες περιπτώσεις τις βγάζει πέρα

   Όπως και οι μεγαλοδικηγόροι και λογιστάδες εδώ..αυτόν λέω να ψηφίσω..να δες τι έγινε με τον Αδαμαντίδη,μαύρη στο ξύλο έκανε την γυναίκα του, κλωτσιές, πρησμένα μάτια, αλλά κυκλοφορεί έξω..αλίμονο στους ‘βιαστές’ πουλάνε μέσα!!!ένας Κούγιας θαμας σώσει

 18. Απαγορεύεται το συνομιλείν εντός του λουτήρος, ως και το τάραγμα του ύδατος δι’ αερίων παρ’ αυτών εξερχομένων

 19. Προς σχολιαστή στις 07:32..και βέβαια φταίει η κυβέρνηση και όλο το πολιτικό σύστημα

  https://www.stoxos.gr/2022/07/48-19.html?m=1
  Ο Αλβανός πιστολέρο του Σαββάτου είχε συλληφθεί 19 φορές.σου θυμίζει κάτι αυτό;μήπως σου θυμίζει αυτό που τραβά όλη η χώρα με τους εγκληματίες, παράνομους,διακινητές, προαγωγούς, ανήλικους, ληστές, Ρομά,μέλη εγκληματικών οργανώσεων κ.λ.π.
  Εγώ απορώ πότε θα τα βροντήξουν οι αστυνομικοί!!! Κυκλοφορούν κανονικά ανάμεσα μας λωποδύτες που τους έχουν συλλάβει δεκάδες φορές και τους αφήνουν.
  Και δω στο νησί τα ίδια γίνονται.
  Είναι κράτος αυτό;η …..χανείο κύριε;

 20. ενα δωρο της κυβερνησης Μητσοτακη,…ποσα εκκατομμυρια καμμενα στρεμματα φετος…?
  τελιακ ολη η ελλαδα αννεμογενητριες θα φυτευτουν?

  • Αντράκι ποιος είναι ο εκλεκτός σου;Αν είχαμε ανεμογεννήτριες βλακακο δεν θα πλήρωνες το ρεύμα όσο το πληρώνεις.

  • Μακάρι να είχαμε ανεμογεννήτριες βλακακο.Αντράκι δεν σου αρέσει ο Μητσοτάκης,ποιον προτιμάς θα μας πεις;

 21. Η Μαρία Συρεγγέλα @mariasyrengela
  λέει (προεκλογικά γαρ) ότι έφτιαξε το «ολοκληρωμένο πλέγμα πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών»

  και εδώ ο υπουργός Υγείας @ThanosPlevris
  περνάει πάνω από πεσμένη γυναίκα μπροστά στις κάμερες…

  … μας δουλεύουν

 22. Πέρασαν 24 ώρες ούτε ένας δεν βρέθηκε να υποστηρίξει το πιστεύω του.Ζητητε άνδρας,δεν υπάρχει αναγνώστης να μπορεί να πει ότι δεν θέλει το Μητσοτάκης γιατί προτιμάει τον …τάδε.Μόνο να βρίσουν μπορούν.Κατάντια.

  • σ εσένα θα το ρίξω δαγκωτό..Μ αρέσει το Γκάλοπ που κάνεις… λιώνω για πάρτη σου…έχω κάνει και μεγένθυση μορίου στην Lidl Research.. μπορείς να δώσεις και για Δήμαρχος και βουλευτής και για ηγουμένη κορμάρα μου.
   Θ ανάψω για χάρη σου και το φεγγάρι, σκληρό μου αγόρι , γουρλό παλληκάριιιι..
   Το θυμήθηκα απ τις μπουάτ,που με κυνηγούσε η χούντα επειδή έμπαινα σε ‘επαναστατικούς’ χώρους ..ε…

   …Τώρα τι θυμήθηκα καλή μου, τα sms.
   6.Πατσαβούρω Μιράντοβα, Φιλοπάππου,για εξάσκηση..
   Πώς μου ‘ρθε ρε παιδιά, τεσπά.
   Να παίξουν τα όργανα:

   https://youtu.be/QmFh-G9sfWc

 23. Η κυβέρνηση. Με αυτά που διαβάζω όμως τελικά είναι υπεύθυνη για όλα και για όλους. Ακόμη και για τις κακές πεθερές. Τώρα το κατάλαβα που θα ρίξω το φταίξιμο.

 24. Επειδή άνοιξαν την πλατφόρμα για την 4η δόση του μπολιού για τους εξαρτώμενους χρήστες,ας δούμε πόσο έχουν καταπέσει όλα όσα έλεγαν για να τους πείσουν να γίνουν …. Χρήστες:
  Ανοσία αγέλης …………………… ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ
  Δεν κολλάς-δε νοσείς ………. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ
  Δε μεταδίδεις …………………….. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ
  Δε μπαίνεις σε Νοσοκομείο ,ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ
  Δε μπαίνεις σε ΜΕΘ ………….. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ
  Δεν πεθαίνεις …………………….. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ
  Δεν έχει παρενέργειες,,,,,,,,,, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ
  2 δόσεις και ελεύθερος ,,,,,, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ
  1 αναμνηστική και 1 χρόνο ανοσία …. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ
  Από ‘ολα αυτά λοιπον που υποσχέθηκαν, δεν ίσχυσε τίποτα, αντίθετα άρχισαν να πεθαίνουν από … ξαφνικίδα, νέοι , γέροι και παιδιά!
  Και αντί για συγγνώμη, ακόμα κυνηγάνε ανεμβολίαστους, με την επιβεβαίωση του ΣτΕ,παρόλο που τα επίσημα στοιχεία ΕΟΔΥ, στις 2/7/22, δηλώνουν ότι το 61,05% των διασωληνωμένων είναι πλήρως μπολιασμένοι.!
  Τόσο κορόιδα είμαστε, ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ

 25. ΔΕΝ ΘΑ ξυπνησουν ποτε τα προβατα..ειδικα η MIranta και Ο ΒΛΑΞ Νεοδημοκρατης .ισα ισα..

  ηθελα να ξερα μιλανε η βελαζουν..εχουν φαει τοσο σανο 2 χρονια..καθε μερα..επι 2 χρονια ..10 κιλα σανο την ημερα…..περισσοτερο σανο…καθε μερα στις 7 ..τρεχουν ολοταχως για την 5,6,100 η δοση..(στην 6η απορω αν ζουν ακομα)..θα δειξει αν συνεχισει να γραφουν

  • Γιαυτο ακριβώς γράφω.Για να φαίνονται τα τρομερά επιχειρήματα σας.Οι προτάσεις και το άδειο κεφαλή σας.

 26. ..κατα τους νεοδημοκρατες ολοι εμεις οι ΜΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ είμαστε ελεεινοί φασίστες….60 χρονια λαμογιες,βρωμια ,προδοσιες,μιζες,η πιο ελλεινη οικογενεια της ελλαδας η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..με 6000 μηνιαιο μισθο που δηλωνει ο μητσοτακης..ηθελα να ξερα πως πληρωνει τον φορο για τα 32 νομιμα ακινητα,εκτος τα αλλα 30 που εχει..πως πληρωνει τα διδακτρα της κορης και του γιου του στα καλυτερα πανεπιστημια,..πως επιβιωνει αυτος ο ανθρωπος..ο μισθος ειναι ενος σερβιτορου με τιπς!!!!.αλλα τους φταιει ο βελοπουλος..ο λεβεντης,η χρυση αυγη,..κοπρο@@΅σκυλα..πουλημενοι

  • Αυτή είναι πολιτική σου;Τιακριβως υποστηρίζεις τώρα εσυ;Να βγάλουμε τον Βελόπουλο η Τη ΧΑ που είναι καλοί άνθρωποι η κάποιον που δεν έχει σπίτι να μας σώσει;60 χρόνια που λες οι πολιτικοί σε έχουν φέρει σε ένα επίπεδο που ζηλεύουν όλοι στη γειτονιά που βρίσκεται η χώρα μας.Αυτό σε χαλάει ;Πες μας λοιπόν τι πρωτεΐνεις να γίνουμε καλύτεροι και όχι μετέχοντας σπίτια και κατηγορώντας οικογένειες που ούτε …δεν είσαι Αξιος.Δεν είναι κουτσομπολιό η πολιτική.Τι θες για την παιδεία,την οικονομία,την άμυνα,αυτό πες μας.Να βγούμε από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ να προκόψουμε;Τι;

   • ‘Οι πολιτικοί μας έχουν φέρει σ ένα επίπεδο που ζηλεύουν όλοι στην γειτονιά’….δεν υπάρχει τέτοιο κούτσουρο,δεν υπάρχει τέτοιο νοβοπάν ..με Εξωτερικό χρέος στα 280 δις, δημοσιονομικό έλλειμμα τεράστιο,με υποθηκευμένα τά πάντα για 99 χρόνια με ιδιωτικό χρέος μαμούθ…βάλτε της φίμωτρο δέστε την

 27. ΒΟΜΒΑ: Η Τουρκοποίηση της χώρας έχει πολύ βάθος .Τουρκικό κόμμα στην Eλληνική Βουλή θα στηρίξει το πρώτο κόμμα

  Κίνδυνος η επέμβαση Ερντογαν στα εσω- προεκλογικά της χώρας μας , με το να ωθήσει Έλληνες Μουσουλμάνους να υποστηρίξουν το ΚΙΕΦ, το μειονοτικό κόμμα που σάρωσε στη Δυτική Θράκη στις τελευταίες εκλογές.Ο πρόεδρος του τουρκικού Κόμματος Αλλαγής (TDP) Μουσταφά Σαριγκιούλ,- πρόσφατα προέβη στην προκλητική ενέργεια να ανοίξει την τουρκική σημαία στην Πλ. Συντάγματος– είναι σίγουρος ότι στις επόμενες εκλογές στην Ελλάδα το Τουρκικό κόμμα θα είναι στην Βουλή. Σε Ροδόπη και Ξάνθη, σάρωσε αφήνοντας τις δύο μεγάλες παρατάξεις στη δεύτερη και τρίτη θέση, με ποσοστά που δεν ξεπερνούσαν καν το 25%. Σ αυτήν την εξέλιξη στυλοβάτες ήταν το τούρκικο προξενείο οι Μουφτήδες της Θράκης και η Τράπεζα Ziraat Banκ. Η Ελληνική Κυβέρνηση τι κάνει για να αναχαιτίσει την είσοδο Τουρκικού Κόμματος στην Βουλή ; Πέρυσι τέτοιον καιρό ( 10.7.2021 ) ,βρέθηκαν χέρι χέρι Έλληνες μειονοτικοί βουλευτές με «Γκρίζους Λύκους», στη πορεία διαμαρτυρίας τουρκοφρόνων στην Ξάνθη, κατά της απόφασης του Αρείου Πάγου που απέρριψε αίτημα για χρήση των όρων «τουρκικός/ή»Από αλλού το περιμείνουμε από αλλού θα μας έρθει

 28. που πήγαινε στο ψαλίδι απόψε στις 17:15, συνοδεία αστυνομικών, πυροσβεστικής, μοτοσικλέτας?
  Δεν είναι καθημερινά τέτοια συμβάντα.

 29. ..λόγω απεργιών στις σκανδιναβικές χώρες, επειδή όλοι οι Ευρωπαίοι είναι τρισευτυχισμένοι με την διαχείριση ,όπως εμάς,να βάλετε και το βίντεο με τους Ολλανδούς αγρότες.. αλλά τα Μαμούχαλα του φόρουμ τα ξέρουν όλα.

 30. Σήμερα ρώτησα κάτι Ολλανδούς που ως γνωστόν είναι τα μεγαλύτερα πρόβατα στην Ευρώπη και τους λέω το γνώμη έχουν για τα τελευταία γεγονότα,αλλά έκαναν την πάπια κάποιοι.

  https://youtu.be/L406d8jWvtk
  Η Ευρώπη έβαλε μέτρα στην Ρωσία, αλλά μία μία οι χώρες το πληρώνουμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ