Σας θυμίζει κάτι όλο αυτό;

111
4908
Σας θυμίζει κάτι όλο αυτό;
Όλες οι κινήσεις του Πρωθυπουργού αρχικά με τα επιδόματα-παροχές, έπειτα με τις περιοδείες και τις μεγάλες εξαγγελίες (βλέπε νέο νοσοκομείο Κω), κατά πόδας του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνακόλουθα των υπολοίπων αρχηγών και βουλευτών-υποψηφίων, δείχνουν ότι πάμε για εκλογές το φθινόπωρο.

Αν στην επόμενη Βουλή, αυτή που θα εκλεγεί με βάση τον νόμο της απλής αναλογικής, πιάσουν το όριο του 3% πέντε κόμματα (όπως φαίνεται και στις δημοσκοπήσεις, ας είναι και ολίγον τι «φτιαχτές»), το πρώτο κόμμα θα χρειαστεί περίπου 44% για να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Άρα, με βάση τις σημερινές παραδοχές με γνώμονα τα αποτελέσματα των γκάλοπ, κανένα κόμμα δεν θα μπορέσει να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ λέει ότι δεν θα μπει σε κυβέρνηση συνεργασίας, να συμφωνηθεί κυβέρνηση συνασπισμού ή ακόμη και ειδικού σκοπού της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει (προς το παρόν γιατί δεν ξέρουμε τη φθινοπωρινή συγκυρία κυρίως με τα ελληνοτουρκικά) με απίθανο ενδεχόμενο, άρα λογικά πηγαίνουμε σε επαναληπτικές εκλογές με τον νέο εκλογικό νόμο που δίνει μπόνους 40 έδρες στο πρώτο κόμμα.

Στο μεσοδιάστημα μεταξύ των πρώτων εκλογών με απλή αναλογική και των δεύτερων με το μπόνους των 40 εδρών, θα σχηματιστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση με επικεφαλής ως πρωθυπουργό τον αρχαιότερο εκ των προέδρων των ανωτάτων δικαστηρίων.

Όπως επισημαίνουν πλέον οι περισσότεροι αναλυτές, σε μια περίοδο πρωτοφανούς όξυνσης κατακαλόκαιρα των τουρκικών διεκδικήσεων και με ορατό το ενδεχόμενο ο Ερντογάν να επιλέξει να προκαλέσει μια σοβαρή κρίση, δεν θα πρέπει να παραγνωριστεί η πιθανότητα ο χρόνος των κινήσεων της τουρκικής επιθετικότητας να συμπέσει με την προεκλογική εκστρατεία ή με την περίοδο που την ευθύνη διακυβέρνησης θα έχει η υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Σας θυμίζει κάτι όλο αυτό;

Και ο λόγος που είναι η καταλληλότερη συγκυρία τώρα για εκλογές με τον τουρισμό στα φόρτε του ως αποτέλεσμα του ότι μόλις βγήκαμε από το μακρύ τούνελ της κρίσηε του κορονοϊού, για να ξαναμπούμε από το χειμώνα στο νέο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης της πολύ πιθανής γενίκευσης του πολέμου.

«Ο τυφώνας βρίσκεται έξω εκεί στον δρόμο κι έρχεται καταπάνω μας…» (από το χειμώνα)

«Η παγκόσμια οικονομία αντιμετωπίζει ένα άνευ προηγουμένου πρόβλημα των τελευταίων δεκαετιών. Ο τυφώνας βρίσκεται έξω εκεί στον δρόμο κι έρχεται καταπάνω μας, γι’ αυτό πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας».

Η δήλωση αυτή δεν ανήκει σε κάποιον τυχαίο και της σειράς αναλυτή, αλλά στον διευθύνοντα της μεγαλύτερης παγκοσμίως τράπεζας, της JP Morgan, Τζέιμι Ντάιμον, οπότε η βαρύτητά της έχει πολύ μεγάλη σημασία για το τι έχουν να αναμένουν όχι μόνο οι επενδυτές, αλλά όλη η ανθρωπότητα.

Στην ίδια ομιλία του εκτίμησε ότι για τα αμέσως επόμενα χρόνια πρέπει να προετοιμαστούμε για υψηλό πληθωρισμό, ενεργειακή ακρίβεια, ύφεση, υψηλά επιτόκια, επισιτιστική κρίση και απώλεια εκατομμυρίων θέσεων εργασίας παγκοσμίως. Μάλιστα, όχι μόνο δεν βλέπει να πέφτει η τιμή του πετρελαίου, αλλά το βλέπει να κινείται από 150 έως 175 δολάρια το βαρέλι.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν σύγκρυο, κι αλίμονο αν επαληθευτούν γιατί απλούστατα απλώνεται μπροστά μας ένα σενάριο οικονομικής βαρυχειμωνιάς που δεν θα είναι πρόσκαιρο, αλλά θα έχει διάρκεια χρόνων.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία ή η επέκτασή του απλώς θα εντείνει όλα τα παραπάνω και δεν το λέει μόνο ο Ντάιμον αλλά οι περισσότεροι οικονομολόγοι και άνθρωποι της παγκόσμιας αγοράς.

Η φούσκα στις αξίες από τα τεχνολογικά προϊόντα και τις υπηρεσίες μέχρι τα ακίνητα γιγαντώθηκε την περίοδο της καραντίνας, καθώς έπεσε η κατανάλωση και αυξήθηκε η ρευστότητα στην παγκόσμια οικονομία. Με τη λήξη του συναγερμού για την πανδημία η ζήτηση και η κατανάλωση βγήκαν από τη χειμερία νάρκη, η προσφορά δεν μπορούσε να καλύψει τη ζήτηση κι έτσι απλά οι τιμές όλων των εμπορευμάτων και των αξιών μπήκαν σε ένα ανοδικό ρεύμα που διαρκώς φουσκώνει και είναι πλέον δύσκολο να σταματήσει.

«Καμπανάκι» αισχροκέρδειας για τουρισμό

Όπως γράφει χαρακτηριστικά το Πρώτο Θέμα «όσοι Ελληνες αναζήτησαν καταλύματα για ολιγοήμερες θερινές διακοπές συνάντησαν τιμές εξωφρενικές, που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από την προσφερόμενη ποιότητα και τις αντίστοιχες υπηρεσίες. Ξενοδοχεία τρίτης κατηγορίας με 500 ευρώ τη διανυκτέρευση και ενοικιαζόμενα δωμάτια σε απόσταση χιλιομέτρων από την παραλία με 250 ευρώ. Μιλάμε για τον κανόνα της αισχροκέρδειας και της κερδοσκοπίας, όχι τις εξαιρέσεις, γιατί είναι γεγονός ότι υπάρχουν κι αυτές. Καταλήξαμε στο φαινόμενο να είναι πιο προσιτό ένα ταξίδι στο εξωτερικό παρά ένα τριήμερο σε ελληνικό νησί.

Γενικώς η ακρίβεια είναι δεδομένη, ο πληθωρισμός τρέχει με πάνω από 10%, οι πολίτες ανταποκρίνονται με μεγάλη δυσκολία στις υποχρεώσεις τους και οι προβλέψεις για το μέλλον είναι δυσοίωνες. Ο αριθμός εκείνων που μπορούν να κάνουν λίγες ημέρες διακοπών είναι πολύ περιορισμένος, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να «εξοντωθούν» και αυτοί.
Είναι μεγάλο λάθος οι επιχειρηματίες του κλάδου να πιστεύουν ότι φέτος είναι η ευκαιρία όχι μόνο να «βγάλουν τα σπασμένα» της προηγούμενης διετίας, αλλά να πλουτίσουν κιόλας μέσα σ’ ένα καλοκαίρι. Τους πληρώσαμε ακριβά με τις μη επιστρεπτέες προκαταβολές της πανδημικής περιόδου, ας μη συνεχίσουν να παίζουν με τα νεύρα μας.
Έχει ο καιρός γυρίσματα κι αν φέτος η συγκυρία φέρνει στην Ελλάδα πλούσιους τουρίστες από τις ΗΠΑ και τη Δυτική Ευρώπη, αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνεχιστεί και του χρόνου. Με αρπαχτές δεν μπορείς να φτάσεις μακριά».

Η υποκρισία με την υπόθεση Τράγκα χτυπάει ταβάνι…

Ή «Ο βόθρος και τ’ αστέρια» όπως έγραψε ο Δ. Δανίκας στο Πρώτο Θέμα.

Όπως έλεγε και ο Οσκαρ Γουάιλντ «όλοι ζούμε στο βόθρο, αλλά μερικοί από εμάς εξακολουθούμε να κοιτάμε τα αστέρια»

 

Όλοι καμώνονται ότι δεν ήξεραν τίποτα και τα ανακάλυψαν όλα τώρα που έφυγε (με τον τρόπο που «έφυγε»…) από τη ζωή.

Εκ του ασφαλούς λοιπόν τώρα τόσο οι μεγαλο»συνάδελφοί» του όσο και οι όποιοι υποτιθέμενοι ελεγκτικοί μηχανισμοί βγάζουν στη φόρα διάφορα και ερευνούν τις παρανομίες και το βαθμό της απληστίας του μακαρίτη.

Όπως και στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου το να βγει κάποιος ως «αποδιοπομπαίος τράγος» βγάζει «λάδι» όλους τους υπόλοιπους (το ταγκό θέλει δύο ή διαπλοκή;)

Ο ίδιος ο ορισμός της διαπλοκής (από το Βικιλεξικό) δίνει την απάντηση αναφορικά με το τι συνέβη στην περίπτωση Τράγκα:

 1. Η συνύφανση
 2. Αόρατο πλέγμα συμφερόντων, η αλληλοσύνδεση συμφερόντων με σκοπό το παράνομο όφελος και την εξυπηρέτηση εκείνων που μετέχουν στο σχήμα αυτό
 3. Στην πολιτική ο φαύλος κύκλος κυβερνώντων-τραπεζών-ΜΜΕ

Οι κυβερνώντες νομοθετούν χαρίζοντας τα χρέη τραπεζών και συνεργαζομένων ΜΜΕ

Οι τράπεζες χορηγούν δάνεια σε συνεργαζόμενα ΜΜΕ και χρηματίζουν πολιτικούς μεμονωμένα αλλά και πολιτικά κόμματα

Τα ΜΜΕ αναλαμβάνουν τον ρόλο της προπαγάνδας υπέρ των κυβερνητικών.»

Όλα τα υπόλοιπα περί τάχα «εκβιασμών» (χωρίς κανένας που δήθεν «εκβιάστηκε» να βγει να μιλήσει, έστω και τώρα που ο φερόμενος ως «εκβιαστής» είναι νεκρός) «ξεπλύματος μαύρου χρήματος» (χωρίς να είναι στο κόλπο κι άλλοι πολλοί «ευυπόληπτοι», φουλ «νομοταγείς» και «πρωτοκλασάτοι»), είναι για τους αφελείς του συστήματος που τρώνε αμάσητη όλοι την προπαγάνδα του (από τα τάχα «επιστημονικά μέτρα» με δόσεις… που θα ξαναρχίζουν δριμύτερα από το Σεπτέμβριο, αν δεν τους την κάνει ο Ερντογάν) μέχρι τη λεγόμενη «πολιτική ορθότητα» δηλ. το καθημερινό γλοιώδες «γλείψιμο» από τηλεοράσεις κλπ αδρώς επιδοτούμενα ΜΜΕ, κυβέρνησης, υπουργών, βουλευτών και πάει λέγοντας…

111 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιάννη είμαστε χρόνια συνάδελφοι και φίλοι και νομίζω ότι αυτά που γράφεις είναι λογικά. Γιατί τα ζούμε χρόνια. Τα καταπτυστα βοθροκαναλα όχι μόνο παίρνουν μίζες για να ανεβάσουν αλλά και για να γκρεμίσουν πολιτικούς και πολίτες με τους δημοσιογράφους της ντροπής που αποτελούν δυστυχώς το μακρύ χέρι της εξουσίας. Μην απορείς λοιπόν που σύντομα θα βγουν και άλλοι δήθεν μεγάλο δημοσιογράφοι των διασυρμων των διαπομπευσεων και του φτηνού κουτσομπολιού να έχουν διπλάσια ακίνητα και διπλάσιους ράβδους χρυσού και ο κοσμακης που τους ακούει να υποφέρει. Πολλές φορές αυτοί οι τηλεδικαστες η ντροπή της δημοσιογραφίας είναι που προκαλούν τις μεγαλύτερες συμφορές. Φυλακίζουν πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη γιατί προδικάζουν και προκαλούν πολεμικές εντάσεις όπως στα Ίμια. Και όμως μένουν στο απυρόβλητο.

 2. ΣΥΜΦΩΝΩ..οσο και ας μη το δεχονται..
  Οι τράπεζες χορηγούν δάνεια σε συνεργαζόμενα ΜΜΕ και χρηματίζουν πολιτικούς μεμονωμένα αλλά και πολιτικά κόμματα

  Τα ΜΜΕ αναλαμβάνουν τον ρόλο της προπαγάνδας υπέρ των κυβερνητικών….

  ξεαχσες φιλε γιαννη τα εκκατομυρια..για επιδοτησεις περι πανδημιας (που δεν υπαρχει.. στα τσουτσεκια γιατρους (βεβηλους..ο θεος να του κανει γιατρους..που αντι καποιων εκκατομυριων αντιτιμο..σκορπανε προπαγανδα ..οι ασυναισθητοι πουλημενοι .700.000 χιλια δευρω ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ..10 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ Ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ,,..ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΛΛΕΙΝΑ

  • Γιατί λες τέτοια ψέμματα και πετάς λασπη;Ποιος είσαι τι έχει κάνει στη ζωή σου;Βρίζεις επιστήμονες από την μια και από την άλλη μας μετέφερες τις φιλοσοφίες του Τράγκα και του συμβούλου του Κούβελα .Αυτοί ήταν καλοί άνθρωποι.Από την άλλη ψηφίζεις Αυτόν που δίνει δωρο μια επιστολή του Ιησού μαζί με μια κρεμουλα η κάποιον εγκληματία φυλακισμένο.Τι ακριβώς έχεις μέσα στο κέφαλο σου και πως έχεις φανταστεί το μέλλον των παιδιών σου(εύχομαι να μην έχεις και τα κανείς δυστοιχισμενα);Ναι ένα 10% σήμερα χώρα είστε οι κουκουλοφόροι των Ναζί,φασιστες και μισάνθρωποι.Πιο είναι το όνειρο σας;Να δείρετε να κτυπιεστε να σκοτωσετε ανθρώπους;Έλεος πια με τα ζώα.

 3. Όταν λεω ότι έχουμε από την μια τον Μητσοτακη και από την άλλη τίοτα με βρίζετε.Καμαρώστε λοιπόν αυτούς που ψήφισαν την απλή αναλογική και καμάρωναν και οι ίδιοι δεν συνεργάζονται με κανέναν.Ποιος έχει το μόνο όφελος;Άλλη μια βλακεία (γιατί δεν πιστεύω να το έκαναν επίτηδες)που οι μόνοι που οφελούνται είναι οι εχθροί της χώρας.Κανένας άλλος.Άλλη μια φορά απλα να ζημειωσουν (έτσι πιστεύουν)τους πολιτικους αντιπάλους αδιαφορώντας για τη χώρα.Ξεφτυλες ανθρωπάκια .

  • Επειδή η Δημοκρατία είναι η δημοκρατία είναι ένα 'απαιτητικό' πολίτευμα, απαιτητικό απ τους πολίτες

   Πολίτες που πρέπει να είναι ενήμεροι και υπεύθυνοι.
   Όμως στην εποχή που ζούμε η πληροφορία ταξιδεύει σε χρόνο μικρότερο από τον απαιτούμενο για την επεξεργασία της. Αυτό μας έχει φέρει αντιμέτωπους με την αύξηση του γενικού επιπέδου βλακείας και με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
   Απ την δική σου Καθημερινή με αγάπη:
   «Η δημοσιογραφία της αλήθειας απαιτεί κόπο. Οχι μόνο το ρεπορτάζ, αλλά και η ανάλυση των στοιχείων. Χρειάζεται πολλές ώρες ένας οικονομολόγος να ζυγίσει, π.χ., τα θετικά και τα αρνητικά του PSI του 2012, αλλά χρειάζεται μόνο δέκα λεπτά ένας τσαρλατάνος να αποφανθεί ότι καταστράφηκαν τα ασφαλιστικά ταμεία από αυτό.»

  • Η Λογική που δεν έχεις επειδή είσαι ηλίθια ,ασχολείται με τους κανόνες που χρησιμοποιούμε για να βγάζουμε σωστά συμπεράσματα, συνεπώς μας ενδιαφέρουν τα επιχειρήματα και ΟΧΙ οι συλλογισμοί μικρού παιδιού.
   Επίσης είσαι ηλίθια γιατί ‘απέχεις’ απ τους τρεις παρακάτω βασικούς λόγους:

   α)Βασιζόμαστε στη λογική και όχι στο συναίσθημα
   β)Απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία
   γ)Βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές εξηγήσεις.
   Όσο γράφεις ,τόσο ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ το επίπεδο της Δημόσιας συζήτησης πάνω σε κάθε θέμα.
   Και για άλλη μια φορά στο γράφω,ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ,τουλάχιστον πάρε ένα ‘σκονάκι’ που έχει την σωστή απάντηση.
   Αν το κάνεις από υπερβάλλον συναίσθημα..τότε είσα για ΔΕΣΙΜΟ!!!

   • Αυτό είναι επίπεδο.Αντιγραφή και μεταφορά γραπτών άλλου με λίγο βράσιμο.Αξιος.Έχεις καταλάβει τι είναι δημοκρατία.

 4. πώς επιλέγοντε οί 40 έδρες μπόνους-δώρο;;;;;; (αυτό τό δώρο ποτέ δέν τό κατάλαβα.) δηλαδή πώς ΄΄επιβάλλετε΄΄ ή έδρα; άν εκεί βγαίνει άλλος φεύγει καί έρχετε ό ΄΄μπονούχος΄΄;; μπορεί κάποιος νά πληροφορήσει σχετικώς; ευχαριστώ γιαννη;

  • Οποίος πάρει την πλειοψηφία κυβερνάει.Τόσο απλά.Καλα θα ήταν να μπει ένα όριο 10% να μπει ένα κόμμα στη Βουλή να απαλαγουμε από τους γραφικούς.

   • Όταν μεγαλώσει το παιδί σου κάποτε ,να του δείξεις τα σχόλια σου

    και ρώτα τον αν καταφέρει και διαβάσει το 20% ,τι γνώμη έχει για το άτομο που το έφερε στον κόσμο.
    Μπες στο Netflix και στο Facebook.
    Όλοι που ασχολούνται ξέρουν από που αναπαράγεις αυτές τις ///κίες που γράφεις.

   • Δηλαδή τα κόμματα με κάτω του 10% του εκλογικού σώματος,σ ένα κράτος 10 εκατομμυρίων

    Να μην αντιπροσωπεύονται στον Κοινοβουλευτικό θεσμό..μετά μιλάει για αιώνιους ηγέτες Ρωσίας… αποκαλεί τους άλλους φασίστες ,χρυσαυγίτες..μήπως ήρθε η ώρα να πάρει ένα ban απ την διαχείριση;

    • Οι αμερικανοί είναι βλάκες που έχουν δυο κόμματα.Μπορείς να μπεις σε οποιαδήποτε κόμμα να εφαρμόσεις τις ιδέες σου.Κανείς δεν λέει για μοναδικό κόμμα και έναν άνθρωπο να κυβερνά.Δυο τετραετίες αρκετές είναι.Ότι καλό το έχεις κάνει μετά θα σου έρθει η επιδότηση;

 5. Συμφωνώ,αλλά στα μέρη μας η διαπλοκή επεκτείνεται και στον τουρισμό

  Όσοι είναι μέσα στον περίγυρο γνωρίζουν πολλά.
  Είναι ένα θέμα που δεν έχει γίνει προσπάθεια από τοπικούς προύχοντες για την αντιμετώπιση του.
  Αποτέλεσμα η μοιρασιά της Πίττας να γίνεται σκανδαλωδώς και η παραοικονομία να ανθεί …με αδικημένους τους μικροεπαγγελματίες.
  Το νησί μας είναι βουτηγμένο στην διαφθορά και τα διαπλεκόμενα μέλη είναι Λερναία Ύδρα.

 6. Ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό, ελλείψεις σε φάρμακα, ελλείψεις σε ασθενοφόρα, ελλείψεις σε κρεβάτια, ελλείψεις σε χειρουργεία

  Αλλά μας έφαγε.. Η υγεία να εμβολιαστούν όλοι για να σωθούμε… Ελλείψεις σε εμβόλια δεν υπαρχουν.. Αντίθετα αυξάνονται σε 2, 3, 4,6 δόσεις.. Η κυβέρνηση πληρώνει δις (βέβαια με τις μίζες στην τσέπη.. Γισυτα. Εκτός τις επιδοτήσεις εκκατομυριων στους αγυρτες αλήτες που θέλουν να λέγονται γιατροί – μιζαδοροι

 7. Από τα 12 σχόλια, τα 5 ποιανού άλλου είναι; Μα φυσικά του ψυχακια νυχτοφυλακα. Δεν ξέρω τι έγραψε απόψε. Πάλι νυχτοκαματο πάνω από το πληκτρολόγιο. Το αφεντικό πληρώνει τσάμπα, για να γράφεις copy paste. Στο γιατρό δεν πήγες ακόμα και η κατάσταση χειροτερεύει. Τα ίδια και τα ίδια. Φαντάσματα, συνομωσιες, βρίσιμο. Πώς θα βγάλεις τη σεζόν; Βλέπω σύντομα Λέρο για εγκλεισμό. Αυτή είναι η πορεία όλων αυτών που πιστεύουν τις σελίδες που αντιγράφεις. Αντε και καλό ξεθολωμα, αν και το θεωρώ πολύ δύσκολο. ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ. Miranta, λυπήσου τον άρρωστο συνομιλητή και μην τον λαμβάνεις σοβαρά υπόψη. Έλα λίγο στην θέση του. Προδότες, κλέφτες, φασίστες, εμβόλια, Πουτιν, Ρωσοφιλοι, Τουρκοι, Εβραίοι, Γερμανοί, Φραγκας, Κηραλοιφης, Χρυσα Αυγά και άλλες αρλούμπες κάνουν πάρτι στο μυαλό του. Είναι δυνατόν να μην παλαβωσε; Αυτά και στο επανιδειν. Ουστ κ@προσκυλ@……

  • Ντροπή είναι να είσαι ρατσιστής, φασίστας,σταγινιδιο ,ακροδεξιός-μαλάκας και βλάκας.
   Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή,η απαξίωση που δείχνεις σ ένα επάγγελμα, που ασκούν τόσοι συμπολίτες σου ,δείχνει τον ρατσισμού,την ‘πλευρίτιδα ‘,

  • https://youtu.be/OOehGaiICQw

   Θερμή παράκληση,οι σχολιαστές της aegeanews.gr να γράφουν και το επάγγελμα τους δίπλα σε κάθε σχόλιο.
   Τα δύο ορφανά του Πλεύρη,οι φασίστες των αδωνοβορίδιων δεν απαντούν σε σχόλιο ενός… Ψαρά…έχουν πάρει μεταπτυχιακό στο .. θάψιμο και καταδέχονται να διαβάσουν μόνο όσους έχουν μελετήσει απ τα άπαντα της Δημουλίδου,ποπάυ, κλασικά της Disney και πάνω..

  • άλλο να αντιπαθείς μία παράταξη κι άλλο να υπερασπίζεσαι την δική σου που είναι απλά μία συγκέντρωση ανθρώπων με υπαρξιακά και διανοητικά προβλήματα, περιέχει βεντάλια πεποιθήσεων,από εφοπλιστές,μεγαλοδικηγόρους,ακροδεξιούς, πολέμιους των Εβραίων,ναζιστόνια , εισοδηματίες,φιλελέδες,ταγματασφαλίτες, χουντικούς,ονειροπόλους ολοκαυτώματος…υπερασπιστές εξοριών, βιομηχάνους,τυχάρπαστους κεντρώους, Η πολιτική δεν είναι εκδίκηση..
   Συνταξιούχος είμαι, πειράζει..

 8. Από κριτές και ξερόλες πιξαμε.Από προτάσεις και λύσεις στερούμε.Ένταξη οι πολιτικοί είναι κακοί ,λες και τους φέραμε από το εξωτερικό με μεταγραφή.Ναι να ψηφίσουμε γραφικούς.Λεβεντιδες και Καμμενους να τους τιμωρήσουμε .Ναι να ψηφίσουμε ΧΑ να μπει στη Βουλή να τους δείρει.Άλλο;Ο κάθε λαός έχει τους πολιτικους που του αξίζουν.Τόσο απλά.

 9. Της χούντας… Του 1967-1974..απλα μας λείπουν τα βασανιστήρια στους αντιφρονουντες,,, ανεμβολιαστους!!!
  Βεβαια η διαφορά της πραγματικής χούντας που ζούμε σήμερα, και την θεωρούμε δημοκρατία.. Με την πραγματική δημοκρατία του 67… Που μερικοί ονομάζουν χούντα.. Ειναι ότι η » χούντα » του 67, χάριζε τα χρέη στους αγρότες,… Με την σημερινή χούντα που βάζει φόρους, παίρνει σπίτια, κλεινει επιχειρήσεις, βιομηχανίες, επιβάλει λογοκρισία φυλακή στους αντιφρονουντες,έχει πουλήσει την μισή Ελλάδα, έχει καταστρέφει την υγεία, την παιδεία, επιβάλει , πρόστιμα και διώξεις σε γιατρους επιστήμονες με διαφορετική γνώμη, για την εξουσία.. Τα εμβόλια κτλ….. Πιο δημοκρατία.. Πεθαίνεις. Περιμένετε έρχεται χειμώνας…για υποχρεωτικό εμβολιασμό…κατασχεσεις λόγω αδυναμίας,.. Και οι ηλιθιοι.. Φωτογραφιζονται με τον δήμο τιυς.. με τον κουλή. Τον προσκυνημενο Αμερικανό γερμανοτσολια ,

  • Κατάντια.Έζησες τη χούντα η στα είπανε αυτά;Ξέρεις το ανθρώπινο είδος γιατί ξεχωρίζει από τα ζώα;Φαντάζομαι ότι εσυ δεν έχεις πρόβλημα να είσαι πρόβατο
   αν ο βοσκός σου δίνει το σανό σου,Ασχετα αν το Πάσχα θα πας για σφάξιμο.Οι κουμουνιστες έδιναν σε όλους σπίτια και υποτίθεται είχαν ασφάλιση.Άσχημα σπίτια βέβαια και περιορισμένη περίθαλψη αλλά είχαν.Γιατί δεν είσαι κουμουνιστης,αριστερός φασίστας αλλά είσαι δεξιός φασίστας;Ποια η διαφορά έχεις σκευτει;

   • Το γιο του ναζιστή Πλεύρη που είναι πιο ακροδεξιός και ψυχάκιας από τον πατέρα του, τον Βορίδη με το τσεκούρι, τον Άδωνι τον συνεταίρο του Βελόπουλου και του επίσης συνεργάτη σας Καρατζαφύρερ δεν είσαι καραδεξιάρα φασίστρα??? Ή τα χεις χαμένα μαρή κόρη μου. Μπέρδεψες τα μπούτια σου κοίτα να τα ξεμπερδέψεις μην σου τα ξεμπερδέψει κι εσένα κανένας τούρκαλος γυμναστής

 10. https://www.rodiaki.gr/article/478042/rodos-xeiropedes-se-kraxtes-poy-parenoxloysan-toys-perastikoys

  Να παραχθεί η παραοικονομία,η άγρια πελατών υπόγεια και ordinary.
  Είναι ρεζίλι να υπάρχουν καμάκια κα τραβούν τον κόσμο,όπως και υπάλληλοι τουριστικών γραφείων ,που πουλάνε υπηρεσίες σε

 11. Με δυο πληρωμένα τρολ έμεινε ο Μητσοτακης απο δω να καταλαβεις τι………………….. θα παρει στις εκλογες

  • Βασικα απορώ αν πιάσει το 3% και μπει στη Βουλή.Που ζητε αλήθεια;Τι σας δίνουν και πίνετε;Θα δώσουν μάχη ποιος θα βγει πρώτος .Ο Βελόπουλος η ο Κατσιδιαρης .Δεν έχουν αντίπαλο τώρα που έφυγε ο Τραγκας.

   • Τις αδελφές ψυχές της ακροδεξιάς που ψηφίζεις ηλίθια τον Άδωνι, τον Βορίδη, τον Πλεύρη και όλο το ακροδεξιό συνονθύλευμα της φασιστο Νέας (σαν την Ε.Ρ.Ε) φασιστοδημοκρατίας σου

 12. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει τα ζώα φίλο ναζιστες,φασιστες που αποκαλούνται εθνικόφρονες επειδή ντρέπονται .Ποιανού έθνους είστε ρε ζώα και τα υπόλοιπα έθνη τα σκοτώνουμε η μας σκοτώνουν;Θα ήθελα να σταματήσουν να μας ζαλίζουν γιατί απλά και ο Μητσοτάκης να μην έβγαινε που θα βγει ,Θα βγει ο Τσιπρας , εσείς πάντα θα είστε ένα μίασμα.Άντε να βρητε κανένα αδύναμο η μοναχικό Πακιστανο να τον βρίσετε και δείρετε μέχρι να καταλήξετε στη φυλακή και αφήστε τι πολιτική.

   • Φασιστακος;Θίχτηκες ; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να χαρακτηρίσεις ένα φασίστα από τι στιγμή που δεν έχει καμία σχέση με άνθρωπο, τι
    είναι;

  • Βροντάκηδες και Φουρτουνάκηδες ,όχι Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες

   Βρο-ντακηδες και Φουρτουνάκηδες,ε δεν πάμε καλά, Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες.. καλά. ,Πλεύρηδες και Βορίδηδες.

 13. η ΝΔ θα εξαντλήσει την τετραετία. Δεν υπάρχει λόγος να πάει σε εκλογές, με τις πιέσεις που δέχεται από την Τουρκία ! Θα πέσουμε σε μεγάλη πολιτική αστάθεια !!!

 14. : «Η τέλεια δικτατορία θα είχε την εμφάνιση μιας δημοκρατίας, αλλά θα ήταν βασικά μια φυλακή χωρίς τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι δεν θα ονειρεύονταν καν να δραπετεύσουν. Θα ήταν ουσιαστικά ένα σύστημα δουλείας όπου μέσω της κατανάλωσης και της ψυχαγωγίας, ο σκλάβος θα λάτρευε τη δουλεία τους.» Έχουμε ρυθμιστεί να λατρεύουμε τα σπορ ηθοποιούς, μουσικούς, ακόμα και διαβόητους εγκληματίες .Είμαστε ρυθμισμένοι να επιθυμούμε να έχουμε το επόμενο μεγαλύτερο πράγμα. Όλα αυτά είναι αντιπερισπασμός, οπότε δεν προσέχουμε τους μαριονέτες της σκιώδους κυβέρνησης…

 15. ΤΟ 1938 Γεννηθηκε ο σημερινος προερδος του WWF!!!ο οποιος αντραφηκε κρυφά απόμια οιογενεια που εργάστηκε για τους Ναζί.!! Ανατράφηκε ως εθνικός σοσιαλιστής,αλλα ακολουθησε το μοτιβο του ΧΙΤΛΕΡ ΑΚΡΙΒΩΣ .οπως και τον χιτλερ δεν τον ενδιεφερε μονο να γινει η γερμανια παγκσμια δυναμη ..αλλα να φερει το Γ ΡΑΙΧ να γινει γινει παγκοσμια δυναμη ελεγχοντας ολοκληρο τον πλανητη. .ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ?
  εχει γραψει το βιβλιο GREAT RESET που ο σκοπος ειναι ενας Η παγκοσμιιοποιηση.υπο την κυριαρχια της οργανωσης Θέλει τον έλεγχο.,τον πλουτο παγκοσμια ..για να το καταφερει αυτο..δεν μπορουν αλλιως παρα με ενα σχεδιο ,υποδουλωσης,παγκοσμιου ελεγχουπου συνεπαγει πληρης ελεγχος ανθρωπων.και η υποδουλώση συνεπαγεται καταργηση ελευθεριων.,αυτη η αρχουσα ταξη η ελιτ κινει τα νηματα παγκοσμια.
  Για να παραμείνουν στην κορυφή, πρέπει να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα με κάποιο τρόπο
  ολες οι αποφασεις και οι συζητησεις που γινονται στο ΝΤΑΒΟΣ..ειναι εντολες που πρεπει να ακολουθησουν και οι 27 χωρες της ΕΕ.,φτωχοποιηση,εσκεμμενη ακριβεια ,εσκεμμενη επισιτιστικη κριση,τυχαια ολα αυτα??

 16. εδω ο κοσμος πειναει,Παγκοσμια..ερχεται λιμος,πεινα...και η Miranta ..κολλησε στον φασισμο

  τα δαση καιγονται..μονο 23 πυρκαγιες εχθες,,η υγεια αργοπεθαινει,οι ανθρωποι αδυνατουν να πληρωσουν το ρευμα ,αργοπεθαινουν..δουλευον ως σκλαβοι για να πληρωνουν τΗΝ ΔΕΗ,τωρα θα αρχισουν οπου ναναι και τα υποχρεωτικα εμβολια..και τα προστιμα για την ευλογια των πιθηκων
  ..και μιλαει για φασισμο…ενω θιγεται αν μιλαμε για τον μητσοτακη ΤΟΥ.ποιο ηιλθιο ον πεθαινεις. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να χαρακτηρίσεις έναν ηλιθιο από τι στιγμή που δεν έχει καμία σχέση μετην πραγματικοτητα..δεν μιαλει για τοΝ φασισμο του μητσοτακη(ΤΗ ΛΕΡΑ τησ πολιτικης βρωμιας(..αλλα για φασισμο ελληνων πολιτων η κομματων που βρισκονται στην φυλακη..η ελληνες που θα βρισκονται εκει..λογω αδυναμιας να ζησουν…ΜΗ ΤΣΟ ΤΑΚΗΣ…ΜΗ ΤΣΟ ΤΑΚΗΣ!!

 17. !υποψην,,,δεν ειμαι χρυση αυγη….σε προλαβαιανω ως απαντηση που θα με πεις παλι, φασιστα ..ναι το ξερουμε κολλησε εκει….παρα ν αενδιαφερεσααι ΜΟΝΟ για τον αδυναμο μοναχικό Πακιστανο αχαχα που βιαζει ελληνιδες η τον ανηλικο νιγηριανο 45 ετων!!! η ,ιρακινο, που παιρνει επιδομα 400 ευρω τον μηνα..ζει δωρεαν με σιτιση ,και ειναι παρανομος,ανεμβολιαστος ..για ατον αδυναμο μοναχικο ελληνα που πληρωνει τους φορους του ΚΟΥΛΗ και τα προστιμα εχει ςνα πεις κατι

  • Δεν μας είπες τι είσαι.Ποτέ δεν υπερασπίστηκα εγκληματίες Έλληνας η Πακιστανός να σαπίσει στη φυλακή.Να τους κρεμάσουν ανάποδα.Τι ακριβώς ρωτάς δεν κατάλαβα.Όλοι οι εγκληματίες ακόμα και τους πιο μικρούς να τους στέλνουν πακέτο στη χώρα τους.Τι σχέση έχουν οι φόροι με αυτό;Οποίος πληρώνει η εινσι Έλληνας να μην τον τιμωρούμε;Κουνά το κεφάλι σου λίγο.Τα έχεις μπερδέψει.

 18. ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑ!!!

  και ζω και τα εργα και ημερες του ελλεινου που λεγεται πρωθυπουργοις…
  καταντια της πολιτικης ..αυτα που λες ειμαι σιγουρος στα ειπαν οι γονεις σου οι νεοδημοκρατες..περι κομουνισμου…ουτε καν εζησαν κομουνισμο…ειμαι σιγουρος
  Γιατί δεν είναι οι γονεις σου κουμουνιστες,αριστερόι φασίστας αλλά αποβλακωμενοι νεοδημοκρατες..

  • Καλα ποσό χρόνων είσαι;Παπους με άνοια και θέλεις μα μιλάς για το μέλλον μας;Εσυ μπορείς να πέρναγες Καλα τότε όπως και οι πρόγονοι σου μαυραγορίτες στη Γερμανική κατοχή αλλά λυπάμαι είμαστε ένα ελεύθερο δημοκρατικό έθνος .

 19. Και να ασχολείσαι με το ποιος είναι δεξιός, αριστερός, κεντροος, ουδέτερος.φασίστας, βελοπουλος, τσιπρας, κτλ. . Και να μας πεις κάτι για το προγραμμα του Μητσοτάκη.. Μια φορά έστω χωρίς να ασχοληθείς πολιτικά με το τι ψηφίζει κάνεις.. Ειδάλλως δεν έχει νόημα να επαναλαμβάνεσαι.. Προσβαλωντας.. Σταματά να προσβάλεις και να βρίζεις Έλληνες που δεν είναι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ… To site δεν είναι να βρίζεις.. Ο καθένας λέει την γνώμη του ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΉΜΑΤΑ.. Προτάσεις,.. Εκτός αν δεν έχεις τίποτα

  • Το να σε λεω με αυτό που πιστεύεις,φασίστα είναι βρισιά;Όσο για το πρόγραμμα του Μητσοτακη και την κυβέρνηση τη βλέπεις.Είχες δει και το τσίρκο του Τσίπρα.Πεσμας το πρόγραμμα του Βελόπουλου και Κατσιδιαρη να μάθουμε που δεν το ξέρουμε,Υποργοι θα μπουν ανάλογα με τα μπράτσα η πόσους Πακιστανους έχει δείρει κάποιος;Προσωπικό δεν έχω βρίσει κανέναν ούτε για το φύλλο του ούτε για το χρώμα του ούτε για το επάγγελμα του.Απλά τους φασιστες δεξιούς και αριστερούς δεν τους βάζω στο είδος των ανθρώπων και της κοινονιας μας.Λυπάμαι.

   • Η μόνη περίπτωση αυτοδυναμίας είναι υπουργοποιήσετε τον... φυλακισμένο

    τι τρεις,τι τέσσερεις φασίστες, ακροδεξιοί υπουργοί..
    Δεν κίλος μ…..φορ γιου…..

 20. η ΝΔ είναι σίγουρο ότι θα χάσει στις επόμενες εκλογές, απέτυχε να διαχειριστεί την οικονομική κρίση και μέσα στην πανδημία με επιδόματα προσπάθησε να λύσει λάθος τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν. Η διαχείριση της πανδημίας με 100 νεκρούς καθημερινά μας σόκαρε !
  Ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση μονόδρομος ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με ΠΑΣΟΚ. Η ένωση των προοδευτικών δυνάμεων πιθανόν θα δώσουν και την λύση.

  • Μα ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να βάλει φυλακή το Λοβερδο ,πρην τον Βενιζελο και άφηνε ελεύθερους τους δολοφόνους της ΧΑ.Μήπως είσαι ο χρυασαυγητης και θέλεις αυτό;

    • Άσε τσιφος.5 χρόνια με δικούς τους εισαγγελείς,δικαστές και ψευδομάρτυρες δεν βρήκαν τίποτα.Τώρα θα με πιάσουν;Μπα αστω παλιά παραμύθια αυτά.Κάτι νέο;

 21. Άκου προοδευτικός ο ΣΥΡΙΖΑ.Σε ποια εποχή ζεις;Να σε βοηθήσω πιο πιθανό είναι να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Βελόπουλο παρά με το ΠΑΣΟΚ.Απλά δεν θα του φτάνουν τα ψιφαλακια του Αλέξη.Του πιο παλιού αρχηγου 15 χρόνια τώρα ο προοδευτικός έχει δεθεί στη καρέκλα του.Έκανε και πρωθυπουργός τρομάρα του,του έφυγε το μισό κόμμα,εξαγόρασε βουλευτές από αλλά κόμματα μα μείνει στη εξουσία μέχρι τελευταία μέρα και δήλωσε εξαπατημένος για τις ιδέες του.Αυτόν θα ψηφίσει ο κόσμος;Να κάνει τι;Μετά την Μακεδονία να δώσει και τα Δωδεκανησα όπως επιθυμούσε ο τοπικός του Βουλευτής;Δεν έχουμε πάθει αμνησία.Η θάλασσα δεν έχει σύνορα…Επι εποχής του η Τουρκία επερνε 100 f35 κάνοντας το Αιγαίο θάλασσα της έτσι και τώρα με Μητσοτακη παλεύει να εξυχρονιαει κάποια f16.Πάτε Καλα;

  • δεν έχουν ξανα-υπάρξει,τον γλεντά ο Ερντογάν τον γουρλό ..τον έχει ξεφτιλίσει.
   Για σένα τι να πει κανείς,πέρα του ότι είσαι ο ορισμός του φασισμού και της ηλιθιότητας.

   • Καλα φιλαράκι το σχόλιο σου με ξεπερνάει. Εχω διαβασει κι εχω διαβασει αλλα τοσο ανθελληνας ρε φιλε που λες οτι ο γειτονας ειναι πάνω απο τον πρωθυπουργο μας , οποιος κι αν ειναι αυτός, έλεος πραγματικά. Τωρα που επρεπε να αφήσουμε τις ηλιθιοτητες και να ειμαστε ενωμενοι. Ρε τι ξεφτιλικια ειναι αυτα. Υπαρχει συγκριση του απεναντι με τον δικο μας αρχηγο? Ουτε για ακάρεο στην κάλτσα του δεν φτανει ο γειτονας τον δικο μας. ΕΛΕΟΣ.

  • μετά τη περίοδο του ροζ πασοκ η ΝΔ αποδειχθηκε ανίκανη να υλοποιησει ακόμα και στοιχειώδης μεταρρυθμίσεις, πόσο μάλλον τις δύσκολες . Οταν το μόνο πράγμα που έχει να περιφανευτει η κυβέρνηση αυτή είναι η μετατροπή της … ορθόδοξης γραφειοκρατίας σε ψηφιακή (!) τα πολλά λόγια περιττεύουν …
   Δεν είμαι μάντης αλλά του χρόνου τέτοιο καιρό (αν ζούμε!), είτε θα έχουμε νά κάνουμε με μια κυβέρνηση ΝΔ+ΠΑΣΟΚ, είτε με μια Συριζα+ΠΑΣΟΚ. Μοναδικός σίγουρα κερδισμένος το πασοκ, μοναδικός σίγουρα χαμένος η ΝΔ.

   • Εγώ λεω πάλι ότι του χρόνου τέτοιο καιρό αν ζούμε,ο Ολυμπιακός θα έχει πάρει το Τσάμπιονς λιγκ.Ελεύθερα ο καθένας βλέπει οτι όνειρο θέλει.

 22. Όλα πιόνια της Αμερικής του ΝΆΤΟ ειναι..μητσοτακης,τσιπρας,κσι οποίος άλλος βγει.. Ανοίχτε το μυαλό σας.. Ξεκόλλησε από την μουροχαυλιαση κσι την αποβλακωση που βλέπετε όλη μέρα της τηλεόραση.. Όσο για φασίστες… Διοικούν την Ελλάδα 40 χρόνια φασίστες, τσιπρας, Μητσοτάκης πατέρας, Μητσοτάκης γιος .,παπανδρεου ειδικά ο γιος, Σημίτης, όλα πουλημένα πιόνια του ΝΆΤΟ.. Μίζες από λαθρομεταναστευση,νομιμοποίηση, μίζες από εμβόλια,,και νέα εμβόλια και σύντομα θα ξαναπανε στο Νταβός για νέες έντολες.απο τον αρχισιωνιστη, πρόεδρο . Υπέρ των ολιγαρχων.. Φυσικά, των τραπεζιτών και των μεγαλοφαρμακοβιομηχανιων…

 23. Φίλε.. Το μυαλό σου έχει γίνει κουρκούτι από 24 ώρες το 24 ωρο βλέποντας ΠΑΓΩΝΗ, μεγκα, σκαι, αντ.. Η κατάσταση σου είναι δυστυχως ανίατη.. Παντού βλέπεις αντιγραφές… Η βενζίνη βρε ζωωο στα 3 ευρώ είναι αντιγραφή,, η ακρίβεια είναι αντιγραφή,, η αύξηση ρεύματος 100% αντιγραφή η μήπως είσαι τόσο ερωτευμένος με τον Μητσοτάκη, γιστι ο έρωτας είναι τυφλός δεν βλέπει… το μόνο πρόγραμμα αντιγραφής ειναι το πρόγραμμα παγκοσμιοποίησης που εκτελεί ο Μητσοτάκης,,… Σαν υπάκουο σκυλάκι..

 24. Φυσικά και έχω ζήσει την χούντα.. Την πραγματική χούντα Του Μητσοτάκη… Δεν περίμενα να δουλεύω ως τα 70 από τα 62 για να πάρω σύνταξη.. Δεν έχω ζήσει καμία άλλη χούντα, πείνα, κατοχή, πόλεμο.,εδώ και 50 χρόνια . Όπως την σημερινή, στέρηση ελευθερίας, πρόστιμα γιατί είμαι ανεμβολιαστος, αδυναμία να ζήσω, να πλήρωσω,ΔΕΗ, φόρους για ένα σπίτι,
  2 χρόνια να βρω δουλειά, λόγω της πολιτικής του ελλεινου τρισάθλιου… Όσο για το προγραμμα βελοπουλου,κασιδιαρη.δεν με απασχολεί διότι δεν ψηφίζω.. Αλλά διάβασε το .εινσι αυτό που αντέγραψε η ΝΔ, ολόκληρο το πρόγραμμα της χρυσής αυγής πανιβλακα διαβασε το..

  • Περαστικά.Έχεις μεγάλο πρόβλημα.Αν ψάχνεις δουλειά θελουμε στο ξενοδοχείο που δουλεύω και τόσο χαλια βρίσκουν.Τηλεπραδη βλέπεις;Δεν έβρισκες δωμάτιο στα νησιά για το τριήμερο .Άσε που η Κωνσταντινούπολη εινσι γεμάτη Έλληνες.Όταν είχα πάει παντού Ελληνικά άκουγες.Κάτι που δεν ρώτησα.Τι δουλειά έκανες και δεν έχεις τώρα δουλειά;Χαφιές Ήσουνα;

 25. Επομένως είσαι ένα αγόρι ανώριμο με γυναικειο όνομα. Δεύτερον.. Μπορείς να μιλήσεις με επιχειρήματα τι σημαίνει φασισμός,.. Με επιχειρήματα να δούμε ποιος είναι ο φασίστας.. Ο χουντικός.. Το να Βρίζεις είναι εύκολο,δείγμα ανωριμότητας 20 χρόνου…. Εμείς μιλάνε με επιχειρήματα.. Εντωμεταξύ 40 χρόνια κυβερνουν λαμογια..οικογένειες μητσοτακσιων, Παπανδρέου. Και όχι αυτοί οι φασίστες όπως λες…σε ρωτάνε για πρόγραμμα και δεν έχεις κάτι να πεις…. Σου είπα τα προγράμματα κάθε κόμματος είναι στο εκατοστά site του κόμματος, τρέξε διάβασε τα,… Το πρόγραμμα της ΝΔ δεν βρίσκω.. Προσωπικά δεν βρίζεις κανενα, όταν εντωμεταξύ σε κάθε μήνυμα, βρίζεις όλους τους μη ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,.. Το πρόγραμμα της ΝΔ μπορείς να μας το πεις.. Φυσικά κσι εγώ τιυς ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ τους θεωρω βλακες ανθρώπους, λόγω της φανατιλάς , αλλά απλά τους απαντω.

 26. Τελικά αποδυκβειετσι μέσα από κάθε μήνυμα ότι είσαι πολύ μικρός, ισω1 17 χρόνων, η για να μην το πω πιο σκληρά, βλακας μέχρι εκεί που δεν πάει.. Σου είπα φταίει η οικογένεια σου οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, φταίει ότι βλέπεις πολύ τβ, η κσι τα δύο?? Για να σου πω τι σχέση έχουν οι φόροι…. Η ΕΕ προσφέρει σπίτια, ανέσεις, εργασία νόμιμη,..σιτιση… Σε εκκατομυρια λαθραιους.. Ενώ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ψάχνει στα σκουπίδια, του παίρνει τα σπίτια, δεν έχει να φάει.. Πληρώνει φόρους.. 40 χρόνια.. Και κινδυνεύει να χάσει την εργασία του, το σπίτι του, η να εξόριστοι σε άλλη χώρα για δουλεια, από την νομιμοποίηση των λαθραίων αποικων… Είσαι μικρός και μάλλον σε ταΐζει η μανούλα σου. Ακομα.. Για να καταλάβεις.. Όταν πας 50-60 χρόνων.. Κσι δεν έχεις σπίτι, η να φας, η δούλεια η αδυναμία να μεγαλώσεις τα παιδιά σου.. . θα καταλάβεις, είσαι μικρούλης μόλις 17 δικαιολογεί σαι.. Αν σε ταΐζει ο μπαμπας

 27. Τι θέλαμε από τον Κυριάκο; Να μικρύνει το κράτος, να αυξησει τις επενδύσεις , να επιτρέψει μέσω πτωχευσεων ή ρυθμίσεων το 40% της επιχειρηματικής Ελλάδας να επιστρέψει στη λευκή οικονομία, να νοικοκυρευτει με λίγα λόγια το μαγαζί…

  Τι πετύχαμε; Ελάχιστα, σχεδόν τίποτα. Ελάχιστα, σχεδόν τίποτα. Γράψαμε επιπλέον 50 δις χρέος, μοιράσαμε ξανά επιδόματα σε ζόμπι, παγωσαμε ξανά πληστηριασμους και πτωχεύσεις, και όταν είδαμε ότι κινδυνεύουμε να χάσουμε τις εκλογές αρχίσαμε τα κουβαρνταλικια με τα λεφτά των άλλων.

  Δε φταίει συνεπως κανένας Τσίπρας για τη ανικανότητα της τωρινής κυβέρνησης. Ο Τσίπρας παραμένει στην επικαιρότητα επειδή ο πήχης της ΝΔ έχει παραμείνει απίστευτα χαμηλά .

  • Είδες πιο.Δεν έκανε όλα αυτά σε τρία χρόνια με 2 χρόνια πανδημία και την Τουρκία στα κάγκελα.Ντροπή του.Να βγάλουμε τον Βελόπουλο ,μπορεί να έχει καμία κρεμουλα και να τα φτιάξει όλα στο πι και φί.

 28. το 1988 καποιος τραπεζικος ειχε πει πως αν αποσυρουν τα λεφτα που παιζουν ρεπος 2 ατομα θα κλεισει το υποκαταστημα.
  ποιοι ηταν;
  ο ενας ηταν ο λεγαμενος και ο αλλος
  δημοσιογραφος,βουλευτης και υπουργος της ν,δ,.
  ηταν τοτε που ειχαν ξεσκισει τον ανδρεα με τα κοσκωτικα!!!

  • Γιατί μας βάζεις γρίφους και δεν κες ονόματα;Ήσουνα παρόν και τον είδες;Μήπως το άκουσες από κανένα γραφικό;Εγώ σήμερα άλλο άκουσα.Ο Χίος του μακελειού που πολλοί έχουν ευαγγέλιο εδώ,ήταν παλιά στο πρωινό καφέ με τη Μενεγάκη και έλεγε τα αθλητικά στην εκπομπή;Πλάκα θα είχε,μετά του ήρθε η επιφωτιση.Άραγε αυτός έχει μαζέψει περισσότερα από τον Τράγκα;

   • Η μνήμη ορισμένων κοριτσιδίων είναι επιλεκτική. Θυμούνται το εμβόλιο και το μνημόνιο, αλλά ξεχνάνε πως ο Τράγκας χαρακτήριζε προδοτική τη συμφωνία των Πρεσπών.Ξεχνάνε ότι ο Τράγκας έκανε καριέρα στα ΜΜΕ του χώρου της Νέας Δημοκρατίας, από την εποχή που δούλευε στη Μεσημβρινή, τη Βραδυνή και τον Ελεύθερο ρύπο και ήταν ένας δεξιός ΦΑΣΙΣΤΑΣ.Ξεχνάνε τις τοξικές θεωρίες συνωμοσίας που διέδιδε για την ανεξιχνίαστη δολοφονία του Τζώρτζη Αθανασιάδη, οι οποίες έριχναν σκιές στους πολιτικούς αντιπάλους της Δεξιάς. Ξεχνάνε τα κίτρινα ρεπορτάζ όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν στο Χέρφιλντ.Ξεχνάνε ότι η εκτίναξη της καριέρας του Τράγκα έγινε στην έξαρση του Μακεδονικού, όταν από τα μικρόφωνα του Σκάι καλλιεργούσε την υστερία που μας οδήγησε ένα αδιέξοδο 30 ετών.Ξεχνάνε ότι ήταν η κυβέρνηση Καραμανλή που χορήγησε ΠΑΚΤΩΛΟ κρατικής διαφήμισης στην εφημερίδα «Χώρα» του Τράγκα, εφημερίδα με μηδαμινή κυκλοφορία!!!

    • Κανείς δεν ξεχνάει τίποτα.Για τον λόγο αυτό η ΝΔ τον απέβαλε.Ξεχνάς τον παλιό Σκαι τότε που για σενα ήταν καλός και έβριζε τον πατέρα Μητσοτακη στις εκπομπές.Μέσα στο φανατισμό σου ξεχνάς κάτι.Ποιος υπερασπίζετε τον Τράγκα σήμερα;Δεν ξέρω κανένα νεοδημοκράτη.Αντίθετα πολούς ακραίους και αρκετούς Συριζαίους που πάνε με όλα για να κερδίσουν ψήφους.Αν αναφέρεσαι σε μένα δεν είμαι κορασίδα είμαι γυναίκα χωρίς περιουσία,δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα και πληρώνω τους φόρους μου άμεσους και άμεσους.Λυσε μου μια Απορια.Οι δεξιοί δημοσιογράφοι γιατί είναι βρώμικοι όταν λένε τι γνώμη τους και την υπερασπίζονται και τους βάζουν γκαζάκια ενώ αν δηλώσει κάποιος αριστερός είναι όλα Καλα και μπορεί να λέει ότι θέλει ;

   • Μια χαρα τους απαντας. Θυμάσαι πολλά απο αυτά που έγιναν και όντως είσαι μέσα στα δρώμενα. Αυτό με το Χίο κι εγώ απορία το είχα, πως κατάντησε έτσι..

    • Σε εσένα;Να τους κανείς καταγγελία.Σε τράπεζα;Ξέρεις δεν υπάρχει κάποιος να μην χρωστάει.Αν εννοείς δε έκανε καλή διαχείριση ας αλαξει λογιστές και η τράπεζα να τιμωρήσει αυτόν που έγκρινε τα δάνεια.Ποιος ήταν ξέρεις να μην τον πάρουμε στη δουλειά;Μήπως θα προτιμούσες να μην επερνε δάνεια και να ευρίσκε λεφτά από αλλού;Ξέρεις υπάρχουν και ρωσόφιλοι που έχουν κόμματα μόνο μα έσοδα ,Βελόπουλος Κατσιδιαρης.Υπάρχει και η Βενεζουέλα για άλλους.Υπάρχουν και οι προμήθειες για άλλους,ξέρεις .Προτιμώ λοιπόν να έχει δάνεια που τα βλέπουν και τα ξέρουν όλα.Εσυ;

   • Απ αυτό ενημερώνονται όσοι θέλουν να έχουν άποψη.. κορυφαίοι αναλυτές, δημοσιογράφοι επιπέδου CNN, οικονομολόγοι… ανατριχιαστικές περιγραφές μόνο για τα ΕΠΊΚΑΙΡΑ της χούντας μπορούσαν να αντιπαρατεθούν στην ορθότητα των ειδήσεων και φυσικά η ΥΕΝΕΔ!!!!

 29. Βρε το νυχτοφυλακα, 7 σχόλια στην βάρδια. Και 3 σχόλια πριν κοιμηθεί. Τώρα δεν ανήκει πουθενά. Είναι τιμητής όλων. Άρχισε πάλι το ζιγκ~ζαγκ το μυαλό του. Δεν ξέρει τι είναι. Του φταίνε όλοι. Ενώ τους έχει ψηφίσει στο παρελθόν. Βριζε ανέραστε, επικινδυνε για το περιγυρο σου. Συμβουλή μου είναι να κάνεις γρήγορα σχέση και να αφήσεις τα σαιτ που διαβάζεις. Θα δεις ότι όλα είναι ωραία, και η Δημοκρατία μας, και ο Μητσοτάκης, και το εμβόλιο, και οτιδήποτε άλλο εμπίπτει στην πολιτική, στην Ελλάδα. Ειδάλλως ο ζουρλομανδύας θα είναι αναπόφευκτη λύση για εσένα. Κρίμα γιατί δεν το καταλαβαίνεις και από ότι φαίνεται τσάμπα πληρώνεσαι και τυραννιεσαι. Βοήθεια χρειάζεται το παιδί,στοργή και proderm. Απορώ τι να σε οδήγησε σε αυτή την κατάσταση. Εκτός και αν ΚΡΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ. ΟΥΣΤ Κ@ΠΡΟΣΚΥΛ@……

  • Ο ορισμός του βλάκα ο ένας,του ηλίθιου η άλλη,έχουν πλαντάξει τα ζωντανά.

  • με καταθέσεις στην Ελβετία και κάτοχος 15 διαμερισμάτων, μετοχών ,ράβδων χρυσού 55 ετών , χωρίς υποχρεώσεις, αναζητεί κυρία ανάλογων προσόντων και Νεοδημοκράτισσα για σύναψη σοβαρής σχέσης και τέλεση γάμου… απαραίτητη προϋπόθεση νονός να είναι ο Πλεύρης και παράνυμφος ο Βορίδης.

  • την πλατφόρμα επιστροφής χρημάτων προς Παρόχους Ηλεκτρικής ενέργειας,που να επιθυμούν πληρωμή σε..όσπρια.(φασολάδα, κουκιά, φακές, γίγαντες, ρεβύθια).
   Ενταύθα.

  • Γόνος αριστοκρατικής οικογένειας Τραπεζίτη με 15000 χρυσές λίρες Ελισάβετ

   Πέντε θυρίδες σε κάθε τράπεζα με ομόλογα διαφόρων αποδόσεων, αναζητεί Ορθόδοξο Νεοδημοκράτη Ιερέα για σύναψη συμβολαίου ταφής στο Πρώτο Νεκροταφείο και σε ειδικό κενοτάφιο,με όλα τα εξαπτέρυγα της τελετής να είναι 24 καρατίων και η χρυσόσκονη των κολλύβων από εξωτικά μέταλλα..η τελετή θα έχει περιορισμένο αριθμό γαλαζο-αίματων με αριθμημένα κηδειόχαρτα..και ψάλτες τους Βορίδη , Πλεύρη, Άδωνη.
   Και του χρόνου.

  • Καντηναλαφτης είμαι..αν δεν μπορείτε Νοματάρχα μου στην Μακρόνησο,

   τότε κάπου στην Γαύδο,πάντως όχι στην Ικαρία,έχω ακούσει ότι εκεί γλεντάνε χωρίς μάσκες …για βόδια.

  • Όλοι έχουμε αλαξει κόμματα και ιδέες.Εσυ πάντα είσαι τα ίδια;Ποιος είναι ο αρχηγός σου θα μας πεις;Μιλισες για τον Τράγκα για τον Κουρή δεν μας είπες τίποτα.Τον ξέχασες τον Κουρη και την Αυριανή που την έδινε τσάμπα και τα οικονομίσε;Βρίζεις εμένα και το κόμμα μου να υπερασπιστείς τι; Τον Λαλιώτη μήπως ;εκτός τον άλλων ακόμα φτιάχνουμε Κτηματολόγιο.Φαντάζομαι ξέρεις ποσά είχαμε πάρει από την Ευρώπη να το φτιάξουμε.Μηπως βρίζεις τον Αδωνη και είσαι με το Βελόπουλο που ήταν μαζί στο ίδιο κόμμα;Δεν φαντάζομαι να είσαι με τον προοδευτικό Αλέξη τον πιο παλιό αρχηγό κόμματος που είχα αυταπάτες αλλά του έφυγαν τώρα.Τόσο νέο σε ηλικία αλλά Καμμένο.Αν είσαι ΚΚΕ η φασίστας δεν ασχολούμαι έχεις δίκιο.

 30. Βρε αγκλουμπα.. Κάθε σχόλιο που γράφει κάποιος,,.. Το θεωρείς ότι είναι συνωμοσία,,.. Μήπως γιαυτό θέλει να επιβάλει λογοκρισία στον έντυπο και διαδυκτισκο τύπο ο Κούλης?! Για να μην γνωρίζει κανείς τα σκοτεινά σχέδια του κσι την βρωμιά… Ενώ εντωμεταξύ εσύ θεωρείς όλα καλά, αντίγραφωντας όλα τα κανάλια τι λένε 24 ώρες αποβλακωση.. Για κλείσε την τηλεόραση 1 μέρα.. και δες την. Πραγματικότητα και έλα να μιλήσεις μέτα για τονποιος αντιγράφει καθημερινά ποιον.. Όλα τα κανάλια διαβάζουν γραμμένα κείμενα copy paste ψεύτικων στατιστικων, ευλογίες των πιθήκων, και της πουλημενγς κυβέρνησης..

  • Εσυ από που ενημερώνεσαι δεν μας είπες.Αλήθεια από το Ίντερνετ;Γιατί πιστεύεις αυτό που γράφει ο άλλος και όχι το δικό μου;Είναι καλός άνθρωπος ο άλλος και εγώ κακιά;Σοβαρέψου έχει τι θεωρία σου και προσπαθείς να βρεις όμοιο σου να πιαστείς.Όπως κάνουν όλοι.Απλά εσυ είσαι έξυπνος;Έτσι σου λένε για να σε έχουν πελάτη;Έχεις βγει από την Ελλάδα να την δεις απέξω;2022 και πιστεύεις ακόμα ο ιός είναι του Μητσοτακη να οικονομισει αυτός και οι γιατροί;Δεν είχαν άλλο τρόπο να οικονομισουν πι φαρμακευτικές έτσι;Δεν είχαν άλλο τρόπο να σε ξεκάνουν έτσι πολύ πιο σπλα.Δεν τους έφτανε το ψέκασμα,απέτυχαν εκεί;Σύνελθε άνθρωπε μου.

 31. Προς Νεοδημοκρατης (μειωμένο iq,, κομματοσκτλλο της κακιάς ώρας)

  Αν σε χαλάει που διαβάζεις τα σχόλια για το ελλεεινο.. Μην τα διαβάζεις, ζήσε το όνειρο σου.. Μια ζωή βλακας θα είσαι.. Μια ερώτηση,. Είσαι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ με 5 η 6 δόσεις.. Νομίζω η 6η σε επηρέασε βαθύτατα.. Μείωσε ακόμα περισσότερο το iq σου,, σε αποχαύνωση περισσότερο.. Εκτός αν η γυναικα σου θέλει έναν βλακα..και προτεινω να ασχοληθείς με αυτή..πάρα να διαβάζεις όλα τα σχόλια και να απαντάς καθημερινα … Πάντα χωρίς να πεις τίποτα, δείγμα ενός ηλιθιου αργοσχολου περνώντας τόσες ώρες .. Που δεν ξέρω αν δουλεύεις ή αν δουλεύεις σε πληρώνουν άδικα,.. Παρήγγειλες εμβόλιο για την ευλογία των πιθήκων.. Ότι πει ο Μητσοτάκης να το κάνεις.. Εινσι για την υγεία σου…ααα κσι μην χάνεις τις ειδήσεις κάθε Πέμπτη για τα νέα ψευδό κρούσματα των πιθήκων.. Σαν πίστος εγκεφαλικά νεκρός (σύντομα και σωματικά από τα βόλια) Νεοδημοκρατης ηλιθιος… Δεν σε βλέπω να βγάζεις τον χειμώνα,,.. Όσο για τα εμβόλια.. Τρέξε γρήγορα.. Τα ψευδό – κρούσματα ανεβαίνουν..εξαλου ήδη εχλυν πληρωθεί τα ΜΜ αποβλακωσης δις για την νέα ψευδό πανδημία.. ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ..

 32. Σε καλό δρόμο είσαι. Μόνο 4 σχόλια και 1 copy paste. Mηπως άρχισες θεραπεία; Τέλος πάντων κάτι είναι κι αυτό. Θα ξεμπλεξουμε με σένα και θα μπλέξει η miranta με τον άλλο βαρεμενο ~καμμένο διανοούμενο που εμφανίστηκε τελευταία. Πιστεύει ο αντιγραφεας ότι κάτι λέει. Κρίμα γιατί δεν είναι νεαρός, έχει τα χρόνια του. Πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν ΣΥΡΙΖΑ το προφίλ του. Τελικά η βλακεια είναι ανίκητη. Δεν πειράζει όμως, πρέπει να υπάρχει, για να ξεχωρίζει η λογική. Κοιμήσου τώρα και το απόγευμα ~βράδυ το χαβά σου. Ουστ κ@προσκυλ@…..

 33. https://www.enikos.gr/politics/vasilis-kikilias-i-apantisi-tou-stis-tourkikes-apeiles-tous-agnoo/1817302/
  Απειλές στην πολιτική ηγεσία,στον Υπουργό Τουρισμού..εδώ όμως τα δύο ακροδεξιά γαλανά πόμολα βγαίνουν να διχάσουν .. φτάνουν στο σημείο να απειλούν όλους ότι μία είναι η λύση , ότι δεν υπάρχει εναλλακτική … ποτέ απ το 1974 δεν ήρθε τόσο κοντά σε πολεμική σύγκρουση η χώρα (δεν μιλώ για θερμό επεισόδιο), εξαιτίας χειρισμών και επικίνδυνων ελιγμών.
  Ηλίθιοι αυνανιστές που δεν καταλαβαίνουν την κρισιμότητα της περιόδου.
  Μιας περιόδου που ούτε καν έχει συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών ,τα τομάρια που μιλούν και κατηγορούν τους πάντες.

 34. Εσύ από που ενημερώνεσαι.. Από τον σκαι η τον αντεννα για έγκυρη και σοβαρή αποβλακωση.. Εεε ενημέρωση! Ο Μητσοτάκης έχει προτείνει σχέδιο για την λογοκρισία.. ..δηλ για την βρωμιά του
  Θα μας επιτρέψει από που να ενημερωνομαστε και από που όχι..όπως και το τσάτσονι του εσύ. Σίγουρα θα μας προτείνεις τον αντεννα, το μεγκα, φιλοκυβερνητικα πουλημένα κανάλια,με μίζες 20 εκατομμυρίων,.και άλλα τόσα φέτος νέο πακέτο για την νόσο των μαϊμούδων.. Η πλύση εγκεφάλου που κάνουν έχει πιάσει σε σένα.. Από εφημερίδες τι μας προτείνεις..εθνος κυριακάτικη…?Η απάντηση σου ξέρω συνήθως περί φασισμού κτλ (κάτι άλλο δεν ξέρεις δυστυχως) κομματοσκυλλο Αποβλακωμενε.. Πουλημένοι γιατροί τσατσονια παγώνες, Βασιλακοπουλους,τσιορδες, και όλο το ελλεεινο » ιατρικό ιερατείο της μαφίας πολιτικής και ιατρικής » πουλημένους καλά δημοσιοκαφρους..παρε και μια δεύτερη τηλεόραση γιατί θα σου καεί αυτή που έχεις ηλιθιε βάλε και μια στην τουαλέτα να βλεπεις μην χάνεις την ενημέρωση για την ψευδό ανεμοβλογιά των πιθήκων…

 35. Έπιασες βάρδια βλαμμένο. Τσάμπα νόμισα ότι έκανες προσπάθεια χθες. Είσαι άρρωστος και δεν θα γίνεις ποτέ καλά. Βράσε στο ζουμί σου ανέραστε. Κρίμα σε αυτόν που σε πληρώνει, για να γράφεις κάθε βράδυ ηλιθιότητες. Όταν ξυπνήσεις, αν ξυπνήσεις, θα καταλάβεις. Ως τότε θα έχεις μεσάνυχτα, γιατί μόνο την νύχτα ζεις. Την ημέρα κοιμάσαι και ονειρεύεσαι. Τεμπέλη, άλλη μια βραδιά του διαδικτύου και του πλήκτρου είναι δική σου. Ουστ κ@προσκυλ@….

  • ΑΧ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ!!!! ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΠΟΛΛΥ ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ ΣΕ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΡΑΦΛΟ ΜΕ ΨΗΛΟ ΜΟΥΣΤΑΚΑΚΙ!!!!! ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ!!!!!!!! ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ΜΥΞΟΠΑΡΘ…Α!!!!! ΕΣΥ ΠΟΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΛΩΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΝΟΥΝ!!! ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΕΚΟΦΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ Ο ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΚΑΛΛΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΑ Ν.Δ,!!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΔΩ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

  • Σήμερα 15/6 ακούσαμε όλοι επίσημη απ τον Σταϊκούρα ότι το Δημόσιο χρέος

   εκτροχιάστηκε,τα επιτόκια δανεισμού έφτασαν στα 4,5% ,,ότι δεν μπορούμε να βγούμε στις αγορές και τα δύο ///////// μας λένε για φασισμό ,το ν,,,,,, καιρό παλ…..,τα δύο καθυστερημένα,μας κάνουν και μάθημα..οι ηλίθιοι του φόρουμ…οι πολιτικά
   . στραβοί ,οι βλάκες,

 36. Λέγοντας ότι είναι ο κατάλληλος πρωθυπουργός… Δηλ αστειεύεται.. Δεν υπάρχει άλλη εξηγηση
  Μπορείς να μου πεις ένα τομέα στην Ελλάδα που πηγαινει καλά,,? Με επιχειρήματα, σαφως..ειδάλλως αν τα βλέπεις όλα καλά,, τότε η είσαι αοματος η και εγώ ειμαι ο μέγα Αλέξανδρος..Σου είπα κλείσε τη τηλεόραση μπας και ανοίξει το μυαλό σου το αποβλακωμεμο που έχει γίνει κρέμα φάρι λακτε από την μουροχαυλιαση και τη αποβλακωση.η τουλάχιστον μείωσε τις ώρες που βλέπεις. υγεία, ποιότητα ζωής, τομείς αγροτικής ανάπτυξης, βιομηχανίας, εμπορίου, μισθών, συντάξεις, επίπεδο ανεργίας,, λαθρονεταναστευσης,δημογραφικο.,μιση καμμένη Ελλάδα, ΣΕ ΌΛΑ..Δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο η κυβέρνηση Μητσοτάκη, σε μολις 2 χρόνια..αλλά εσύ φωνάζεις ΜΉΤΣΟ ΤΑΚΗΣ.. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ…βγες και με πανό! κάψιμο μέχρι μυελού των οστών.. Και προχωρημένη μαλάκυνση εγκεφαλου

 37. Παρα να σχολιάσεις κάθε ένα,. που λέει την γνώμη του και τι βιώνει,τι ώρα γράφει,κτλ. σαν ένας εντελώς ηλιθιοςπου είσαι .. Η απάντηση σου, κάθε φορά σε κατηγοριοποιει σε ένα τίποτα, ένα κομμάτο σκύλο, χωρίς iq.. Εγκεφαλικά νεκρό,. Καμμενο αποβλακωμεμο από τα copy Paste ακριβώς όλων των καναλιών Πλύση εγκεφάλου, κάνε ένα τεστ iq να δεις που βρίσκεσαι.. !!! Δυστυχως τα παιδιά σου αν έχεις ξέρουν ότι έχουν ένα βλακα στην οικογένεια τους.? .. Ένας.. Φασίστας Έλληνας των 800 ευρώ, όχι απλά .. Σε πρόλαβα είδες..στην όπως πάντα απάντηση σου. Χαχα. Ηλιθιο νούμερο,
  Και άλλαξε εφημερίδα που διαβάζεις σαν κομματοσκυλο καθημερινά που λέει ότι όλα ειναι καλα… Αν παίρνει επιδοτήσεις εκκατομυριων.. κάθε κανάλι και εξαρτωμενη εφημερίδα Σίγουρα όλα ειναι καλα.Έχεις φουσκωσει από τον σανό. .. Κάνε μπε….. Η μάλλον φωναζε..
  ΜΉΤΣΟ- ΤΑΚΗΣ!!! ΜΗΤΣΟ-ΤΑΚΗΣ

 38. Κλείσε την τηλεόραση που έχει κανει ζελε το μυαλό σου.. Όλος ο τύπος ηλεκτρονικός και μη , εφημερίδες, sites, θα φιμωθεί που αποκαλύπτουν την βρωμιά της ΝΔ..όλα Μπλοκαρονται έντυπα και μη. Σκοπός των ελλεινων ,,να επιβάλουν απαγορεψουν, , να μπλοκάρουν..Να φιμώσουν να διώξουν.. Να να βάλουν πρόστιμο, φίμωση και φυλακή σε κάθε μέσο για να μενει ο κόσμος ηλιθιος όπως εσυ..επιτρέπουν μόνο τσιορδα, Βασιλακοπουλος τα ιατρικά πουλημένα απόβλητα της πολιτικής. .και μη Όλοι οι άλλοι θα διώκονται..η Μέχρι θανάτου κυριολεκτικά Παράδειγμα εξόντωσης Τραγκα, καραιβαζ, Χίου..επιστημόνων Αντωνιάδη, Κουβέλα που αποκαλύπτουν την αλήθεια της απάτης ..Μπλοκάρισμα λογαριασμών Facebook για κάθε αποκάλυψη η οποίο είναι ενάντια στην ΝΔ.. Τέτοια χούντα είχαμε να δούμε απο εποχές Στάλιν. . Κοίταξε να ενημερώνεσαι από κάμια έγκυρη πηγη,, μπας και σωθείς από την, αποβλακωση σου,αδύνατον βεβαια Μην φοβάσαι… Καντο .Να ενημερωθείς από κάπου εκτος σκαι, αντ, μεγκα , προσπάθησε το.. και ίσως θα δεις.. Πόσο μ@λ ΝΔμοκρατης ήσουν μια ζωή… Αλλά δυδτυχως δεν θα το λλκάβεις Και θα παραμείνεις ηλιθιος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ