«Η πανδημία έγινε πλέον ενδημικός ιός», δύο χρόνια μετά… Ο «ιός» του πολέμου πόσο θα πάρει άραγε;

85
3521

«Η πανδημία έγινε πλέον ενδημικός ιός», δύο χρόνια μετά… Ο «ιός» του πολέμου πόσο θα κρατήσει άραγε;

«Η πανδημία έγινε πλέον ενδημικός ιός» τάδε έφη ο Υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης, οπότε δεν θα χρειάζονται πλέον και οι μετρήσεις με τις καθημερινές εκθέσεις του ΕΟΔΥ για αριθμό κρουσμάτων, θανάτους και διασωληνωμένους (παρά μόνο στοχευμένα, όπως είπε… προαναγγέλλουν κατάργηση πιστοποιητικών και άρση όλων των μέτρων πριν το Πάσχα) επιβεβαιώνοντας αυτά που είχαμε γράψει  προ εικοσαημέρου, όταν πλέον περάσαμε στην επόμενη ακόμα πιο οδυνηρή φάση της νέα πραγματικότητας που ζούμε εδώ και δύο χρόνια, δηλαδή από τον βιολογικό (πανδημία) στον πραγματικό πόλεμο (αρχικά στην Ουκρανία και έπεται συνέχεια…)

Κατά τραγική σύμπτωση (;) και σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις ίδιες τις ΗΠΑ, «οι ΗΠΑ διαθέτουν 26 βιολογικά εργαστήρια και άλλες σχετικές εγκαταστάσεις στην Ουκρανία, οι οποίες όντως έχουν προσελκύσει μεγάλη προσοχή».

Μάλιστα Ρωσία και Κίνα ζητούν εξηγήσεις για την ύπαρξη «στρατιωτικού βιολογικού προγράμματος που χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ και το οποίο αναπτύχθηκε στην Ουκρανία».

Σύμφωνα με τη Ρωσική πλευρά (Ζαχάροβα) «Απαιτήθηκε η επείγουσα καταστροφή ιδιαίτερα επικίνδυνων παθογόνων ιών στις 24 Φεβρουαρίου για να αποτραπεί η αποκάλυψη των γεγονότων παραβίασης από την Ουκρανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες του Άρθρου I της Σύμβασης για την Απαγόρευση των Βιολογικών και Τοξικών Όπλων (BTWC)»

«Στις 24 Φεβρουαρίου ελήφθη τεκμηρίωση από υπαλλήλους βιολογικών εργαστηρίων της Ουκρανίας σχετικά με την επείγουσα καταστροφή ιδιαίτερα επικίνδυνων παθογόνων της πανώλης, του άνθρακα, της τουλαραιμίας, της χολέρας και άλλων θανατηφόρων ασθενειών. Συγκεκριμένα, μιλάμε για την οδηγία του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας σχετικά με την ταχεία εξάλειψη των αποθηκευμένων αποθεμάτων επικίνδυνων παθογόνων, που αποστέλλονται σε όλα τα βιολογικά εργαστήρια. Αυτά τα υλικά βρίσκονται στη διαδικτυακή πύλη του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας», όπως αποκάλυψε και δεν διαψεύστηκε από πουθενά.

Με άλλα λόγια: ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί σε όλη τους την έκταση και το βάθος, όχι μόνο οι οικονομικές επιπτώσεις στα κράτη (νέο προσφυγικό με 5 εκ. πρόσφυγες στην Ευρώπη που καλείται να τους εξασφαλίσει καταφύγιο, στέγη, δουλειές, σχολεία, φαγητό και νοσοκομειακή περίθαλψη), στις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά από τις δραματικές αυξήσεις στην ενέργεια, στα τρόφιμα, στις μεταφορές, στον τουρισμό με το θολό τοπίο, αλλά ούτε και οι βιολογικές… (με όλα τα παραπάνω απίστευτα ‘συνωμοσιολογικά’ και όμως αληθινά, που μόλις τώρα αρχίζουν να αποκαλύπτονται).

Δυστυχώς, η οικονομική κρίση, η φτωχοποίηση και η ανέχεια θα είναι το τελικό στάδιο της νέας πραγματικότητας, που ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια και δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει.

Όλες οι διεθνείς αναλύσεις για την περίπλοκη τροπή που παίρνει η συνεχιζόμενη επί βδομάδες επιχείρηση εισβολής του Πούτιν στην Ουκρανία, δεν αποκλείουν ακόμη και…τη χρήση πυρηνικών ως έσχατη αλλά σαφέστατη (δια στόματος Λαβρόφ) απειλή από τη Ρωσία, σε περίπτωση που ο κλοιός στενέψει επικίνδυνα για αυτήν.

Οι διαφαινόμενες εξελίξεις οδηγούν είτε σε κατοχή της Ουκρανίας από τη Ρωσία, είτε σε διχοτόμηση, είτε σε επέκταση της σύγκρουσης και ευρύτερη ανάφλεξη (που καθόλου δεν αποκλείεται).

Δεν είναι μόνο η «νεκρανάσταση του εγκεφαλικά νεκρού» (κατά Μακρόν) ΝΑΤΟ, αφού σύμφωνα με τις ίδιες αναλύσεις: Βουλγαρία, Ρουμανία, Τσεχία, Σλοβακία, Πολωνία, οι χώρες της Βαλτικής όχι μόνο άλλαξαν στρατόπεδο, αλλά είναι εκείνες που μισούν περισσότερο τη Ρωσία. Η Φινλανδία… κουράστηκε με τη «Φινλανδοποίηση», η Σουηδία σκέφτεται την ένταξή της στο ΝΑΤΟ, η Ελβετία για πρώτη φορά δεν είναι ουδέτερη.

Η Γαλλία επίσης πυρηνική δύναμη με τον Μακρόν, θέλει να γίνει η νέα Μέρκελ της Ευρώπης. Και το πιο φοβερό της ιστορίας: η στρατιωτική αφύπνιση της Γερμανίας με το πρόγραμμα-μαμούθ των 100 δισ. ευρώ που εξήγγειλε ο καγκελάριος Σολτς, ξυπνώντας παράλληλα εφιαλτικές μνήμες από τον πρώτο και κυρίως το δεύτερο παγκόσμιους πολέμους.

Στο σενάριο συνέχισης του πολέμου στην Ουκρανία, εντάσσεται και η πιθανότητα να υπάρξει κάποιο είδος αντιπερισπασμού προκειμένου να φύγει το ενδιαφέρον από τη ρωσική εισβολή, πυροδοτώντας εξελίξεις στην Ανατολική Ασία, στην Ταϊβάν (με την εμπλοκή της Κίνας), αλλά και στην περιοχή μας, τα Βαλκάνια, με επίκεντρο τη Σερβική Δημοκρατία στη Βοσνία (που είναι στις επιρροές του Πούτιν).

Στο βόρειο Αιγαίο βρίσκεται το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ «Harry Truman και δύο καταδρομικά της κλάσεως Ticonderoga με συγκεκριμένη αποστολή.

Η Τουρκία συνεχίζει να παίζει διπλό παιχνίδι. Ο Ερντογάν όχι μόνο δεν εφαρμόζει τις κυρώσεις της ΕΕ στην Ρωσία, αλλά συνεχίζει το project της κατασκευής πυρηνικού εργοστασίου από την Ρωσία στο Ακούγιου, αγοράζει ρωσικά S-400 και παράλληλα πουλάει πολεμικά UAV’s τουρκικής κατασκευής στην Ουκρανία.

Με τον Τσαβούσογλου να ανακοινώνει μάλιστα ότι θα φιλοξενήσει στην Αττάλεια συνάντηση του Ρώσου ΥΠΕΞ Λαβρόφ με τον Ουκρανό συνάδελφό του Κουλέμπα, αναγορεύοντας την Τουρκία σε… διαμεσολαβητική-ειρηνευτική (ήμαρτον) δύναμη.

Κι όλα αυτά ενώ το αφήγημα της κυβέρνησης είναι ότι «συντασσόμαστε με την Δύση», στέλνοντας μήνυμα(;) στις ορέξεις του… σουλτάνου Ερντογάν ότι είμαστε απέναντι σε κάθε αναθεωρητισμό, όπως και στο… ανατολίτικο αντιδημοκρατικό καθεστώς του αλλοπρόσαλλου (ή παρανοϊκού) Πούτιν.

Πολύ ωραία για να είναι αληθινά, πλην όμως η «δημοκρατική Δύση»* που σέβεται τις διεθνείς συνθήκες και αντιτίθεται σφόδρα (εσχάτως) στον αναθεωρητισμό… γιατί δεν παίρνει κανένα μέτρο κατά του αλλοπρόσαλλου (ή παρανοϊκού) Ερντογάν και της Τουρκίας, που έχει ρωσικούς πυραύλους και κατέχει παράνομα την μισή Κύπρο και απειλεί σε καθημερινή βάση την Ελλάδα διεκδικώντας ανοιχτά τα νησιά της και αμφισβητώντας ευθέως διεθνείς συνθήκες;

 

* Ευτυχώς, ακόμη και οι αναλυτές που τάσσονται υπέρ της αναγκαστικής ευθυγράμμισης της χώρας μας στο δόγμα του «ανήκομεν εις την δύσιν» δεν παραλείπουν να τονίζουν την ειρωνεία της ιστορίας (που η φτηνή προπαγάνδα κάποιων θέλει να μας κάνει σώνει και καλά να ξεχάσουμε ή να διαγράψουμε) ότι «η ρωσική εισβολή με όλα τα παρελκόμενα και με όλες αυτές τις σκηνές ανθρωπιστικής φρίκης μετατρέπεται σε πλυντήριο όλων των ανομημάτων, των αμαρτιών και των εκατοντάδων χιλιάδων θυμάτων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Η παγκόσμια ανθρώπινη μνήμη αρχίζει να ξεχνάει τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, το μισό εκατομμύριο αθώων νεκρών στο Ιράκ, την εγκατάλειψη των Κούρδων στο έλεος των επαγγελματιών σφαγέων του Ερντογάν, τους εκατοντάδες χιλιάδες της Συρίας, τα πάντα. Ο Πούτιν αναδεικνύεται το καλύτερο πλυντήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Τρομερό!»

 

 

85 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Όταν μπαίνεις σε μία χώρα και καταστρέφεις υποδομές, διαλύεις την οικονομία και σκοτώνεις κόσμο

  ανοίγεις έναν κύκλο αίματος που δύσκολα κλείνει.
  Αν μπεις στην πόλη μου και καταστρέψεις τις υποδομές, με αφήσεις άνεργο διαλύοντας ότι έφτιαχνα μια ζωή. Όταν η γειτονιά ή ακόμα και η οικογένεια μου μυρίσει θάνατο μετά το μόνο που μένει είναι μίσος.
  Ακόμα και ο πιο φιλήσυχος πολίτης με τέτοια τραύματα και απόγνωση θα πάει στην πολιτικο-φυλακή. Αυτοί με τα καλάσνικοφ και το φουτεράκι .
  Nα δεχθώ ότι δεν είναι φανερός και ξεκάθαρος ο ρόλος του ΝΑΤΟ,αλλά απ την στιγμή που απειλεί Μολδαβία, Φινλανδία και Σουηδία παραβιάζοντας κάθε μέρα τον εναέριο χώρο τους, χάνει ότι δίκιο και να έχει!!! και φυσικά όλοι ξεχνούν ότι επετέθη ξανά στην Φινλανδία το 1939 διώχνοντας όλους τους νέους που πήγαν σε διπλανές χώρες και όσοι έμειναν έχουν να λένε τα χειρότερα. Ιστορία απλά ο αέναος επεκτατισμός και αναθεωρητισμός.
  https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BD%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_1939

 2. To παρακάτω άρθρο είναι από τον ρώσο καθηγητή Πολιτικής Φιλοσοφίας Γκρεγκ Γιούντιν

  Λίγο πολύ λέει ότι ο Πούτιν και ο κύκλος του έχουν κάνει την Ρωσία σαν την Γερμανία των ναζί του 1930. Και ότι ο Πούτιν έχει σκοπό να επιτεθεί και στην Πολωνία.
  https://insidestory.gr/article/stin-eyropi-den-ehete-syneiditopoiisei-megethos-toy-kindynoy?token=0TOTK665FP&fbclid=IwAR1elZyrp1sB7g10K6C5y2eqHzVB6hVYnEPrqBZU1wEirVZtWS6kPi6WtWI
  Ρωσία-ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο.

 3. Παρανοϊκός, ξεπαρανοϊκός,Δύση ,ΝΑΤΟ,κυρώσεις,αυτοκέφαλα,όλα προσκρούουν Γιάννη μου στο:

  ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!!
  Με φυλακισμένη την αντιπολίτευση αφού συνέλαβε τον πρόεδρο στο αεροδρόμιο,
  Τα υπόλοιπα είναι για τους προφήτες του Ξανθού Γένους.
  Το λάθη τα δικά μας ,που φαίνονται πια τώρα είναι οι οριζόντιες καραντίνες που διέλυσαν την Οικονομία μας.
  Δεν έγινε σε καμιά χώρα τέτοιος εμπορικός Αρμαγεδδών για 2 έτη, που στραγγάλισε τα πάντα, κι όπου έγινε (με τίποτα σκληρή όσο σε εμάς),η οικονομία τους δεν ήταν τόσο εύθραυστη και σε δωδεκαετή μνημόνια.
  Το αποτέλεσμα το βλέπει κάποιος που έχει συγγενή ή έχει ταξιδέψει πρόσφατα σε Ευρωπαϊκή χώρα.
  Κατ αρχήν διέλυσε όλους τους μικρούς.
  Πως να πάει να ψωνίσει και τι κέρδος θα έχει ένας μικρο-επαγγελματίας.
  Να δω πως θα επιβιώσουν τα μικρά το καλοκαίρι αν κρατήσει ακόμα,πως θα βγει να ξοδέψει ο ξένος…αλλά εδώ μας μάραναν τα …Θερμά.

 4. Παίζει η γάτα με το ποντίκι κακή ψυχρή του τύχη. Παίζει ο λύκος με το αρνί μαύρη του μέρα και σκοτεινή. Και άλλη μία . Παίζει ο λύκος με το αρνί για να δούμε τι θα βγεί. Κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατο.

 5. Η Ρωσία επιτέθηκε λέει στους Ναζιστες της Ουκρανίας.Σκευτητε ότι εκεί έχουν περίπου 2% .Εδώ που έχουμε 10% Τι θα μας κάνουν;Άσε που τα μεγάλα μυαλά,Κατσιδιαρης και Βελόπουλος υποστηρίζουν την έιδρομη τους Ρωσίας.Τόσο μυαλό .

  • Το τάγμα Αζόφ, οι νεοναζί και οι δεσμοί τους στην ΕΕ
   https://prin.gr/2021/01/%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%B6%CF%8C%CF%86-%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF/
   Ουκρανία: Ακροδεξιοί εκπαιδεύουν πολίτες – Ποιο είναι το Τάγμα Αζόφ. Έχει κατηγορηθεί από την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (OHCR) για εγκλήματα πολέμου, όπως μαζική λεηλασία, χρήση βασανιστηρίων, ξυλοδαρμούς αμάχων, απαγωγές δημοσιογράφων, ηλεκτροπληξία και εικονικούς πνιγμούς.https://www.in.gr/2022/02/15/world/oukrania-akrodeksioi-ekpaideyoun-polites-poio-einai-tagma-azof/

   • Δεν υπάρχει σήμερα.Οι μισοί είναι φυλακή και οι άλλοι έχουν ενσωματωθεί.Θες να υπάρχει ; Δηλαδή δέχεσαι το λόγο των Ρώσων ότι για 5,10,15, χιλιάδες ξεκαθαρίζουν 45 εκατομυρια;Πας Καλα ΕΕ φασιστικό ζωο;Εδώ έχουμε περισσότερους νεοναζί Χρυσαυγίτες α μας επιτεθούν;

    • Φασίστας είσαι και Μητσοτάκης μάλιστα, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα

     Εγώ δεν δέχομαι κανένα λόγο βλήτο φασιστικό. Δεν δέχομαι την γελειότητα της δήθεν ‘δημοκρατικής δύσης που νιάστηκε ξαφνικά για τα δικαιώματα μιας χώρας που αυτή έσπρωξε στην πρόκληση του πολέμου και το ότι ενώ ο τούρκος που θέλει να μας κάνει μια χαψιά παίζει διπλωματικά και με τη ρωσία και με την ουκρανία, ο δικός μας ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ τα βάζει με τη ρωσία όπως το ποντίκι με τον ελέφαντα. Το κατάλαβες βλήμα, αλλά αφού είσαι βλήμα και φασιστοπραμα πως να το καταλάβεις

 6. Προς Χρυσαυγίτες ,Βελοπουλικους και φιλορωσους.Τι διαφορά έχει η εισβολή του Μουσολινη το 40 από την επίθεση του Πούτιν;Ένας δικτάτορας επιτέθηκε σε μια χώρα γιατί;Οι Ουκρανοί όπως και οι Έλληνες τότε αν και ήταν και οι ίδιοι κάτω από δικτατορία δεν σκευτικαν ποτέ ποιος είπε το ΟΧΙ απλά τα έδωσαν όλα υπέρ της χώρας ,των οικογενειών τους και των προγόνων τους.Βέβαια είναι δύσκολο να το καταλάβατε γιατί όπως και τότε εισασταν με τους κατακτητές της Ελλάδας έτσι και τώρα είσαστε με τον Πούτιν.Σαν να μην πέρασε μια μέρα.

 7. Όσο για τους υπόλοιπους,, άστους να συνεχίσουν το ξεμωραμα από την προπαγάνδα των μητσοτακικαιικων αμερικανικών μπο@@ρλοκαναλων….τοση πλύση εγκεφάλου το μυαλό τους, έχει γίνει κουρκούτι, ..και ακόμα βλέπουν ειδησεις.. Ποσοι άμαχοι Ουκρανοί σκοτώθηκαν…… αυτοί οι Ρωσσοι άμαχοι. είναι ΑΘΑΝΑΤΟΙ.ΒΡΕ ΖΏΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ

 8. Εν καιρώ ειρήνης είμαστε εχθροί μεταξύ μας, αν γίνει πόλεμος θα γίνουμε όλοι αδέλφια. Τραγική συνειδητοποίηση.
  Ο ψυχίατρος έπρεπε να είναι υποχρεωτικά παρόν στο σχολείο, απο τα πρώτα κιόλας σχολικά χρόνια, να εντοπιστεί το τραύμα.

  • ΕΠΙΛΟΓΟΣ Ἤρθετε ἐσεῖς οἱ μεγάλοι μας πολιτικοὶ νὰ μᾶς λευτερώσετε, ὅταν σηκώσαμεν τὴν ἐπανάστασιν μόνοι μας κι’ ἀγωνιζόμαστε τὴς πρῶτες χρονιὲς μὲ τοὺς σημαντικοὺς τῆς πατρίδος μας πολιτικοὺς -φαίνεται ὁ ἀγῶνας ἐκεῖνος κι’ ὁ πατριωτισμὸς καὶ ἡ ἀδερφοσύνη ὀποὔχαμεν ἀναμεταξύ μας. Ὅταν κοπιάσετε ἐσεῖς, μᾶς γυμνάσετε τὴν διχόνοια, μᾶς φέρατε τὴς φατρίες καὶ τ’ ἄλλα τ’ ἀγαθά˙ καὶ κακοβάλετε τὸ δυστυχησμένο ἀθῶον ἔθνος. Πρωτόηφερες τὴν διχόνοιαν ἐσύ, Κύριε Μαυροκορδᾶτε, κι’ ἀπὸ αὐτὸ ἄλλοι καπεταναῖοι πῆγαν ὀπίσου εἰς τοὺς Τούρκους, ἄλλους ἤθελες μὲ τοὺς νόμους σου νὰ τοὺς σκοτώσῃς. Θὰ σκότωνες τὸν Καραϊσκάκη˙ ποῦ θὰ τὸν εὕρισκε ἡ πατρίδα, ὅταν ξαναγιόμωσε Τουρκιά; Δεύτερος ἔρχεσαι ἐσύ, κύριε Κωλέτη˙ θὰ σκότωνες τὸν Δυσσέα -καὶ ὕστερα δὲν γλύτωσε ἀπὸ σένα˙ ποῦ θὰ τὸν εὑρίσκαμεν μ’ ἕναν τεσκερὲ νὰ διώξῃ δώδεκα χιλιάδες Τούρκους https://www.greek-language.gr/greekLang/literature/anthologies/new/show.html?id=51

 9. Κάθε φορά που θέλω να ηρεμήσω τους συγγενείς μου στην Αυστραλία για τις τύψεις

  τους επειδή έφυγαν ,τους δείχνω το θερμόμετρο του σαλονιού που δείχνει την θερμοκρασία χώρου.
  Έτσι και σήμερα μέσω της τεχνολογίας (!!!!) έστειλα φωτογραφία με το μεγαλοπρεπέστατο 7 σε βαθμούς Κελσίου. Σήμερα 12/3/22 Σάββατο. Ούτε θερμάστρα ,ούτε σόμπα, ούτε Βενζίνη. Το έχω κάνει πολλές φορές φέτος τον χειμώνα ,με τις αλησμόνητες κατοχικών καιρών εσωτερικές θερμοκρασίες ,τότε είχαμε το μαγκάλι, τώρα …ανάπτυξη!!!!

  • Μου θυμίζεις κάποιους που σε έναν βιασμό μιας ανήλικης είναι κατά του βιασμού,αλλά απ την

   άλλη τα ήθελε ο ‘κώλος’ της.
   Αυτή είναι η κατάσταση στο καρατσιμπουκιστάν .
   Δεν υπάρχει σωτηρία γι αυτήν την χώρα,τίποτα δεν είναι τυχαίο.
   Αυτό που δεν καταλαβαίνεις και που λέω από την πρώτη στιγμή είναι ότι από τη στιγμή που πάτησαν τα άρματα μέσα στο έδαφος κυρίαρχης χώρας οποιαδήποτε κουβέντα για το τι είναι αυτή η χώρα είναι ΒΛΑΚΕΙΑ με μόνο στόχο τη σχετικοποίηση θύτη και θύματος.
   Την ώρα που πολιορκούνται πόλεις και καίγονται περιουσίες,απλά μόνο να βάλεις την Ρωσική τηλεόραση,αρκεί για να ‘κατασταλάξεις’, αλλά αν είσαι φασίστας ,το αίμα νερό δεν…γίνεται

   • Αλλα ακουν τα αυτια σου. Θα τρεξεις εσύ και ο γουρλός να σώσεις την … ανήλικη και μετά θα του τον φορέσει ο ερντογαν. Σκύψε να πιάσεις το σαπούνι…

    • Είσαι απ τα λίγα ψώνια που ότι θυμούνται ,χαίρονται.Η αντιληπτικότητα σου είναι κορυφαίου επιπέδου.

  • Ο Πουτιν θα ειναι απο τους λιγους δικτατορες στην ιστορια που θα (αν) κερδισει εναν πολεμο

   και θα ειναι χαμενος. Σε ολα τα επιπεδα.

   Πάω να δω τον Σασμο σε επανάληψη.
   Λες να προβαλλεται τυχαια φετος ;;

 10. Μου θυμίζεις την Ρωσίδα που έκλαιγε ,επειδή δεν μπορούσε να ποστάρει στο Facebook και Twitter

  ενώ στην χώρα που εισέβαλαν οι συμπατριώτες της κλαίνε για τις περιουσίες τους και τα χαμένα τους πρόσωπα.
  https://twitter.com/nexta_tv/status/1502433817465864198

  Άνθρωπέ μου θα μεταλάβεις φέτος?Νηστεύεις μήπως?
  Τα ζανάξ πάντως είναι νηστίσιμα.

  • στα ζαναξ θα κολλήσετε πάρε με τις φούχτες να στανιάρεις σε λίγο με την πείνα που ια κλέισουν κ τα φαρμακεία θα λυσάξετε

   • Πλέω στα βάθη των σκοτεινών οπών του διαστήματος, με υποβρύχιο. Ουγκ,ουγκ,γκαίου ,γλούμπου.

   • με επιχειρήματα που θυμίζουν φρενοπαθή αλυσοδεμένο παίρνει θέση σε δημόσιο διάλογο.

   • Θα σου κάνω δώρο ένα λίτρο αμόλυβδη 100άρα και με τις αναθυμιάσεις

    μπορεί να γράψεις κάτι πιο ….λογικό.

  • Που ζεις;Αν δεν σου αρέσει ο Μητσοτάκης ψήφισε Τσίπρα.Τι μας ζαλίζεις με τι κάθε λακακια που έρχεται στο άδειο κεφάλι σου;Σκοτωνοντε άνθρωποι μικρά παιδιά και εσυ τι κανεις ρε Ξεφτυλα;

 11. Στα 4 ευρώ ο γύρος στην Αθήνα...Η Κυβέρνηση πρέπει να πάρει μέτρα για το επάρατο All Inclussive

  https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/377507/akrivo-mou-pitogyro-ta-4-evro-aggizei-i-timi-tou-tylixtoy-sta-3-5-to-kalamaki
  Η Κοινωνική δομή της Κω θα γονατίσει.
  Ακόμα και να έρθουν οι ξένοι, ποιος θα αφήσει τα 4 πρωινά, τα 5 μεσημεριανά, τα δεκάδες σνακ, τα 3 βραδινά γεύματα, τις σούπες, την κραιπάλη με τα ποτά απ τις 10 μέχρι τις 1 μετά τα μεσάνυχτα.(όλα αυτά με βηματικά ωράρια για να μην βγαίνουν έξω)
  Το άνοιγμα της γραμμής με την Τουρκία θα είναι πυροβολισμός στα πόδια μας.
  Εύχομαι να τελεσφορήσουν οι διαπραγματεύσεις, γιατί ο επόμενος χειμώνας θα είναι παρόμοιος με τα χρόνια μετά τον πόλεμο.
  Που θα πρωτοπληρώσει ο υπάλληλος των 700 ευρώ επί 6 μήνες?
  Ποιες Οικονομικές τρύπες να κλείσει?
  Δυστυχώς έγιναν εγκλήματα στο νησί και παρουσιάζονται για επιτυχίες.

 12. Τι να πεις σε «ανθρώπους» που βλέπουν παιδιά να κλαίνε να πεθαινουν ,οικογένειες να δοαλυονται,ζωές να καταστρέφουνε και αυτοί κάνουν πολιτική και υποστηρίζουν το «κόμμα τους».Τραγικό

 13. Ζημιά για τους ακραίους,φασιστες αυτό.Ευτυχως υπάρχει ο πόλεμος να ασχολούνται μιας και στη κΑνονικη ζωή δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

 14. Δεν διευκρινίσες όμως ποιος είναι….. Μήπως τελικά είσαι εσύ..

  • Αφού είσαι σε σύγχυση άστο καλύτερα...αν έχεις επιχειρήματα ,πες τα

   αν είναι για σαχλαμαρούλες 10χρονων ,ο καθένας κρίνεται.

  • Αποδεικνύεται ότι στην τραγωδία της Ουκρανίας το πρώτο θύμα ήταν η στοιχειώδης νοημοσύνη.

   Όταν κλείνεις τα μάτια σε έναν πόλεμο που μαίνεται επί ευρωπαϊκού εδάφους και αναζητάς χίλιες δυο δικαιολογίες για τα αίτιά του, ώστε να ξελασπώσεις τον Πούτιν, δεν υπηρετείς την αλήθεια, αλλά, καθαρά και ξάστερα, τη ρωσική προπαγάνδα.

 15. Προς Μιράντα... Συμφωνω.. Και εγώ αυτά Μιράντα για τους Ρώσσους χριστιανούς που πεθαίνουν..

  Εξαιτεθας.. Των ναζί ουκρανών.. Με την βοήθεια και της Ελλάδας και των υπολοίπων 30 ΝΑΤΟΙΚΩΝ κρατών, που στέλνουν ομαδικά όλοι οπλα, τανκς να… Σκοτώσει αμάχους Ρώσσους χριστιανούς ορθόδοξους..!!!! ..με τις ευλογίες της φιλανθρωπης ΑΜΕΡΙΚΗΣ …

 16. Μετά το μοντέλο ηθοποιό που έκανε την τραυματισμένη έγκυο στο νοσοκομείο, τώρα όλα γράφουν ότι ο 51χρονος βραβευμένος δημοσιογράφος, πρώην συνεργάτης των New York Times, Μπρεντ Ρενό, σκοτώθηκε από ρωσικά πυρά στην πόλη Ιρπίν, επειδή το ανακοίνωσε στο facebook o επικεφαλής της αστυνομίας του Κιέβο. Ωστόσο υπάρχουν αναφορές στα διεθνή ΜΜΕ πως δέχθηκαν πυρά αφότου πέρασαν ένα σημείο ελέγχου της ουκρανικής πολιτοφυλακής!

 17. Εγώ είμαι γιατρός… Ο ίδιος… Αν θες να με επισκεφθείς.. Το ιατρείο μου βρίσκεται….. Δωρεάν θα σε εξετάσω.. Για τον τρόπο που υποστηρίζεις αυτά που γράφεις κατά… Των νεκρών. Ρωσσων . Είδες εγώ να στηρίζω θανάτους καμιας πλευράς.. Μονόπλευρα?..

  • Ούτε εγώ βλάκα.Λυπάμαι το ίδιο και για τα παιδιά των Ρώσων που στέλνει ο δολοφόνος δικτάτορας Πούτιν στη Ουκρανία και σκοτωνοντε χωρίς ποτέ να μάθουν γιατί.

 18. χωρίς να ξέρουν τι τιυς γίνεται… Απλά οφείλεται στην πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί…. Βρίζουν, γράφουν χωρίς Επιχειρήματα και χαίρονται με τιυς νεκρούς… Ρώσσους….. Και λυπούνται για τιυς ουκρανούς..

 19. Τι να πεις σε κάποιους που πιστεύουν τι λέει ο Πούτιν που στην καλύτερη αν κάποιος πει κάτι αντίθετο βρίσκεται δηλητηριασμένος.Άσε που λέει τους άλλους Ναζί ο δημοκράτης.Να μου πεις ποιοι τον ακούν; οι ντόπιοι φασιστες Βελόπουλος και Κατσιδιαρης.Καλα κρασια.Φαντάζομαι ότι θέλετε το μέλλον των παιδιών σας να γίνουν πολεμιστές να σκοτώνουν όσους έχουν άλλη άποψη.Τώρα τι σχέση έχετε με το ανθρώπινο είδος;….Ψαχνεται

  • Μαρή αφρόδα ο Βελόπουλος και ο Κατσιδιάρης είναι πρώτα ξαδέρφια σας, αδερφάκια του ΤσιριδοΑδωνι και του Βορίδη με το τσεκούρι, πάενε πέσε τώρα γιατί ο κορωναϊός σας γυροφέρνει

 20. Δεν έξηγηται.. Είσαι εσύ ο εμολιολαγνος,, ναι αυτός που έβλεπε τον κορωνοιο στα κανάλια..και αποβλακωθηκες,, από τότε δεν την έκλεισες την τηλεόραση που σου είπα.. Και εχευς χαζέψει με την μια προπαγάνδα μετά την άλλη… Εκτος αυτού έχεις και τιυς ηλιθιους τιυς γονεις σου, σαν 20χρονο που είσαι να σου λένε αυτά που λες… Αν κάνω λάθος διόρθωσε με..
  Τώρα στομπου Που ζουμε? Εμείς ζούμε στην πραγματικότητα.. Εσύ στην αποβλεκωση.. Αν δεν σου αρέσει ο Μητσοτάκης ψήφισε Τσίπρα..!! Άκου λογική..ΠΟΡΙΣΜΑ: ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ.. ΑΝΌΗΤΟ ΤΕΚΝΟ!!!.μάλλον.. Όλα είναι τέλεια με ΤΟΝ ΑΝΕΡΙΚΑΝΟ@@@Σ….ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΔΟΤΗ… .στο άδειο κεφάλι σου;ΜΑΣ ΛΕΣ Σκοτωνοντε άνθρωποι μικρά παιδιά και εσυ τι κανεις…. συμφωνω και είμαι με τιυς ομοθρησκους Ρώσσους αμάχους και τα μικρά παιδιά…. ΚΑΙ .λυπασμαι πολύ για αυτούς,, αλλά ο ΕΒΡΑΙΟΣ Μητσοτάκης στέλνει όπλα να σκοτώσουμε και άλλους χριστιανούς,,, σύμφωνα με τις εντολές των ΑΜΕΡΙΚΑΝΏΝ ,..ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΈΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΎ.. ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΏ…. ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΦΤΑΊΕΙ…ΠΟΥ ΣΕ ΈΚΑΝΑΝ ΑΝΟΗΤΟ ΜΠΑΓΛΑΜΑ

 21. Τι δεν σου άρεσε Συγκεκριμένα….γινε πιο συγκεκριμένη αδερφή ουκρανη Μιράντα….μαλλον μιλήσαμε άσχημα για τιυς ουκρανούς Ναζί.. Η για τον Ηθοποιό που κάνει των πρωθυπουργό Ζελένσκι…(βασικα ως ηθοποιός πληρώνεται.. Όχι ως πρωθυπουργός) Με σενάριο στην ταινία που παίζει.. γραμμένο από τιυς γραμματεις του ΝΑΤΟ…. Εσύ στην. Ουκρανία θα κάνες καριέρα…μωρη

  • Ξέρεις από Ουκρανία κάτι;Τι ακριβώς σε πειράζει αν κάποιος είναι ηθοποιός και γίνει πρόεδρος;Ποια επαγγέλματα πρέπει να γίνουν ;Δημοκρατικό αυτό να καθορίσουμε επάγγελμα που μπορεί.Αλήθεια ξέρεις ότι στην Ουκρανία γινοντε εκλογές και ο πρόεδρος βγήκε με 70% κερδίζοντας τον προηγούμενο;Ξέρεις ποιος λέει συμπολίτες μου ναζιστες; Ένας που είναι 25 χρόνια στην εξουσία και μόλις εμφανιστεί αντίπαλος τον δηλητηριάζει.Βλέπεις τους κολλητούς του φίλους που πλούτισαν επειδή μοίρασαν μεταξύ τους τον πλούτο της Σοβιετικής ένωσης και πιστεύεις ότι ο Ρωσικός λαός είναι ευτυχισμένος;Δολοφονουντε άνθρωποι το καταλαβαίνεις αυτό;Πρην 8 χρόνια είχε μπει στη Κριμαία τους έδιωξε από εκεί πήγαν στην Μαριούπολη και τώρα τους σκοτώνει εκεί.Γιατί;Εσυ γιατί τον δικαιολογείς;Επειδή το λέει το κιμά σου;Δεν ντρέπεσαι;Σου εύχομαι να έχουν τα παιδιά σου την ίδια τύχη με τα παιδιά των Ουκρανών .

 22. Ουκρανοί νεοναζί του Τάγματος Αζόφ βομβάρδισαν με τακτικούς βαλλιστικούς πυραύλους ‘Tochka-U’ την Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ, σκοτώνοντας αμάχους πολίτες!

  Ο μέχρι τώρα απολογισμός αναφέρει 20 νεκρούς (άλλες πηγές αναφέρουν για 16 νεκρούς) και 9 τραυματίες. Τα θύματα περίμεναν σε στάση λεωφορείου, όταν ο πύραυλος έπεσε κατά πάνω τους.

  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται και παιδιά ενώ τραυματίστηκαν εννέα άνθρωποι. .

  • Αυτά τα ξέρεις προσωπικά η επειδή τα λέει ο δημοκράτης Πούτιν;Ξέρεις ότι κατηγορείς έναν που οι παππούδες του ήταν Εβραίοι ότι είναι ναζί;Πας Καλα «άνθρωπε» μου;

  • Μεγάλε αυτοί τουλάχιστον έκαναν εκλογές ,αποφάσισαν να κυβερνηθούν μέσω της λαϊκής ετυμηγορίας

   Αρκεί η απαγόρευση αντιπολίτευσης και ελεύθερων εκλογών επι 8 δεκαετίες για να κλείσει η οποιαδήποτε συζήτηση. Αυτό, και οι πυροβολισμοί σε όσους προσπαθούσαν να περάσουν απο το Ανατολικό στο Δυτικό Βερολίνο.
   Και τολμούν να τους υποστηρίζουν και να τους δικαιολογούν ακόμα και σήμερα,
   Ισόβιος Πρόεδρος και Δημοκρατία..

 23. «…Κλείνοντας, να πω ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία μετέθεσε τον δημόσιο διάλογο αποκλειστικά στις τραγικές εξελίξεις στην Ανατολική Ευρώπη, δεν έχουμε τελειώσει όμως ακόμα με την πανδημία. Παρατηρούμε τις τελευταίες μέρες πάλι μία μικρή αύξηση των κρουσμάτων. Κατά συνέπεια, μην θεωρούμε ότι πρέπει καθ’ οποιονδήποτε τρόπο να «σφυρίξουμε λήξη» στην υγειονομική αυτή περιπέτεια μόνο και μόνο επειδή έχει σταματήσει να απασχολεί την επικαιρότητα…» Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο…

 24. «…..Θα πρέπει να εξακολουθούμε να τηρούμε τους βασικούς κανόνες προστασίας και, προφανώς, η επιμονή μας θα εξακολουθεί να στρέφεται στην ανάγκη να συνεχίσουμε το πρόγραμμα του εμβολιασμού. Καθώς θα βαίνουμε προς την άνοιξη και το καλοκαίρι, είναι δεδομένο ότι η κατάσταση θα βελτιώνεται, αλλά θα ετοιμάσουμε από τώρα ένα σχέδιο προετοιμασίας της χώρας για το τι θα συμβεί από τον Σεπτέμβριο και μετά, το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε σε επόμενο Υπουργικό Συμβούλιο….» Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο…..

 25. Φασιστακια ο Μητσοτάκης φταίει για τον πόλεμο.Σωστά;Καμμένα μυαλά.Βελόπουλος και Κατσιδιαρης θα φτιάξουν τη ζωή και το μέλλον των παιδιών σας.

 26. Όλοι εσείς οι ουρακουντάκοι του Κασιδιάρη και του Βελόπουλου υποστηριχτές του δολοφόνου Πούτιν ,τι ακριβώς λέτε;Καλα κάνει που στέλνει μικρά παιδιά στρατιώτες Ρώσων να σκοτωθούν και να σκοτώσουν στην Ουκρανία;Δεν το έχει κάνει πρώτη φορά.Χάθηκαν χιλιάδες και στη Τσετσενια.Σκοτώνει αντιπάλους αποφασίζει μόνος του ποιος θα ζήσει η θα πεθάνει στη χώρα του και έχει υποστηριχτές εδώ στην Ελλάδα;Αλήθεια γιατί δεν πάτε εκεί να ζήσετε και να πολεμήσετε για πάρτυ του;

  • Σιγά μην βλέπω τι ανεβάζει ο καθένας.Το θέμα είναι απλό.Οι Ουκρανοί επιτέθηκαν στην Ουκρανία και την βορβαδιζουν αλλά ο καλός Πούτιν μπήκε μέσα για να τους χωρίσει.Έτσι δεν εινσι;

   • Δεν λέω ότι ο Πούτιν είναι ο καλός, ούτε είμαι υποστηρικτής του!! …όμως ούτε μου αρέσει αυτό που γίνεται μέσω των ΜΜΕ (Ευρώπης και Αμερικής), δηλαδή να βλέπουν τη μία όψη του νομίσματος. Εεε βέβαια εσύ θέλεις να βλέπεις αυτά που σου ανεβάζει η καλή ‘Δύση’…έτσι; …και δεν αναφέρομαι στο τώρα, αλλά μιλάω γενικά, για όλα αυτά που έχουν γίνει εδώ και χρόνια!! Όλες οι μεγάλες δυνάμεις βράζουν στο ίδιο καζάνι!!!

    • Βλέπε Ρωσικά κανάλια μεγάλε.Άσε τη Δύση που την ελέγχουν και είναι φασιστικά.Ρε που έχουμε μπλέξει.

    • Βρε άνθρωπε διαβάζω αυτά που γράφεις εσύ και κάτι άλλοι για τη Δύση και τι προπαγάνδα κάνει. Άσε μας εμάς που την επιλέξαμε και τη γουστάρουμε με τα καλά της και τα στραβά της. Εσύ τι κάνεις ακόμα εδώ? Άμε στην Ανατολή παιδί μου. Άμε στο καλό της Παναγίας ή του Βούδα ή του οποιοδήποτε πιστεύετε.
     Ε ρε κόλλημα με τη Δύση όλοι σας.

    • …ούτε τα Ρώσικα κανάλια βλέπω ούτε τα κανάλια της Δύσης, γιατί και τα δύο προπαγανδίζουν! Το θέμα είναι να σταματήσει ο πόλεμος. Όσο για σένα που μου λες τι κάνω εδώ, …δεν κατάλαβα, ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις τι κάνω ακόμα εδώ; Αν γουστάρεις τα στραβά της Δύσης, να τα υποστείς μόνος σου!! Μου λες να πάω στην ευχή της Παναγίας ή του Βούδα, όμως να ξέρεις είμαι Χριστιανός ρε ανόητε, όμως δεν είμαι Χριστιανοταλιμπάν σαν και σένα!! Δεν έχω φάει κόλλημα με τη Δύση, απλά η Δύση …’όπως έστρωσε θα κοιμηθεί’!! God bless America

 27. Υποστηριχτές των Ρώσων του Πούτιν….Β.Κορέα,Συρια,Ερυθρεα,Κατσιδιαρης και Βελόπουλος.Εδώ σταματάει η κουβέντα.

 28. Σου χω πει να μην ακούς τους γονείς σου… Σε κάνουν περισσότερο ανόητο!! .
  Όλοι εσείς οι ουρακουντάκοι ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ και του ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ σαν αποβλακωμεβα προβραρα υποστηριχτές του δολοφόνου Μπαιβτεν ,τι ακριβώς λέτε;Καλα κάνει που στέλνει μισθοφόρους η Αμερική και όπλα η Ελλάδα για να σκοτώνει ορθόδοξους Ρώσους?? Ναι μάλλον για εσάς.. ΖΏΑ!! Εκατομυρυα Χάθηκαν από τιυς πολέμους και τις βόμβες τιυ ΝΑΤΟ .Σκοτώνει αντιπάλους αποφασίζει μόνος του ποιος θα ζήσει η θα πεθάνει στη χώρα Η ΑΜΕΡΙΚΉ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ και έχει υποστηριχτές εδώ στην ΕΛΛΆΔΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΊΟ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ Αλήθεια γιατί δεν πάτε ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΊΑ εκεί να ζήσετε και να πολεμήσετε για πάρτυ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΎ ΖΕΛΈΝΣΚΙ…

 29. Κανεις δεν είναι υποστηρικτής καμιας πλευράς,, εκτός των ηλιθιων miranta papadopoulou και .. Ανώνυμος (ο γνωστός ανόητος)… Που είναι υπέρ των ναζί ουκρανών.και του ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ – ΠΡΟΔΌΤΗ Ουκρανοί και ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. .. Εδώ σταματάει η κουβέντα…. Ας συνεχίσουν ανενόχλητοι την αποβλακωση τιυς – ενημέρωση από τα κανάλια… Κάψτε το κι άλλο..

 30. Το ξέρουμε ότι δεν σαρεσει ο Βελόπουλος,, διότι σαν Τουρκαλα που είσαι .. Χαίρεσαι με την συμφωνία του νεοδημοκρατη μασωνου Αμερικανού Μητσοτάκη που έχει δώσει το Αιγαίο, στους Τούρκους (απλά δεν στο λένε μπαγλαμα).. Χαίρεσαι που ανεβάζει την βενζίνη (χωρίς να έχει κόψει καμια ροή φυσ αερίου η Ρωσσια) και όλα αυτά για να επέλθει η πράσινη ανάπτυξη (αφού βεβαια έκαψε την μισή Ελλάδα) με συμφωνίες ανεμογεννητριων για ενναλακτικη μορφή ενέργειας (πολλά δις… Χοντρό πακέτο) η επόμενη συμφωνία αύξηση υλικών αγαθών.. Σιτηρών.. Πρώτων αγαθών.. Με σκοπό την έλευση μονοπωλίου 1,2 κολοσσων Εσκεμμένο παιχνίδι της παγκοσμιοποιησης και της επόμενης φάσης τιυ GREAT RESET.. ( αυτό ακολοθυν όλες οι χώρες της ΕΕ….Ο. ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΛΆ ΤΟΥΣ ΦΡΕΝΆΡΕΙ ΧΡΟΝΙΆ ΤΏΡΑ.. Ολα είναι μια αφορμή για την δεύτερη φάση του σχεδίου παγκοσμιοποιησης… Κυρώσεις, πράσινη ανάπτυξη, χρηματικό πιστωτικές ΑΛΛΑΓΈΣ..

 31. σήμερα ,ό ζελένσκι ζήτησε από τόν μπάιντεν ,μεταξύ άλλων,νά γίνει ηγέτης τού ΚΟΣΜΟΥ …καί τής ειρήνης…

 32. Υποστηριχτές των σφαγεων… Του κόσμου προδότες Αμερικανοι ….Μητσοτάκη δες, τσιπριδες, ενωθείτε… .Εδώ σταματάει η κουβέντα.

 33. Για να φακελωνεσαι σιγά σιγά…. (Βενζινη, Ρεύμα, ψωμί,) Δηλαδή ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ είναι αναγκαίο..!!( Σανβασικό αγαθό.) . Για να πιάσει όλες τις κατηγορίες,.. Όλες τις ηλικίες,… ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ,, γιστι άραγε όλα θα δίνονται μέσω taxis.. net… Γιστι άραγε.. Κσι οι εμβολιασμοί, γίνονται μέσω taxis…οι εμβολιασμοί φακελωσαν στο σύστημα των 60-70 των ‘βοδιων’ .Υπάρχει λόγος που γίνονται όλα…με κουπόνια.. Είναι το τυρί στην φάκα.. και ΌΧΙ Η ΔΩΡΕΆ και φιλανθρωπία τιυ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ

 34. Πως λεγεται κάποιος που λέει τον εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας του … προδότη;Σοβαρά ρωτάω.Έτσι να δούμε το iq των σχολιαστών εδώ.

 35. Αμερικανός που το πάιζει πρωθυπουργός της Ελλάδας.. . Πως λέγεται αυτός που πουλάει το μισό Αιγαίο στους Τούρκους(, οι συμφωνίες για γεωτρήσεις και συνεκμεταλευση έχουν υπογραφεί) πως λέγεται αυτός που ενώ έχει καταργηθεί η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε άλλες χώρες,(αυστρια) συνεχίζει να χρεώνει μηνιαίως τους ανεμβολιαστυς ηλικιωμένους ,, πως λέγεται αυτός που στέλνει όπλα στους ουκρανούς, να πολεμήσουν ενα ορθόδοξο κράτος, όπως η Ρωσσια,,( και γιατί άραγε είναι με τους ουκρανούς,, τι όφελος έχει..)..έχετε αναρωτηθεί Έτσι να δούμε το iq των σχολιαστών εδώ.. . .

 36. αυτός που κρίνει τους άλλους και νομίζει ότι ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει κι έχει καταλήξει πως για την άχαρη ζωή του φταίει ο εκάστοτε πρωθυπουργός?

 37. Μην αλλάζεις το ψευδώνυμο βρε miranta μου… Καταρχήν.. Ποιος κρίνει ποιον εδώ μέσα… Μήπως εσύ miranta μου κρίνεις..?(ότι αντίθετο με τον ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟΕΒΡΑΙΟ ) Για δες τα σχόλια σου..ποιους βρίζεις .. ξεκινάς από Βελόπουλου, καταλήγεις σε χρυσαυγιτες,..
  Πάρα να βρίζεις.. Βρες κάποιο επιχείρημα.. Η συνέχισε την ενδιαφέρων ζωή σου με ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ.. Και ειδήσεις από τα καναλια (πιο άχαρη μίζερη ζωή .. Από την δική σου δεν νομίζω να υπάρχει.παρακολουθώντας tv.)..

 38. Θα σε παρακαλούσα να μας πεις το όνομα σου, για να δω με ποιον ηλιθιο.. Μιλάω…..(χαριστικώς απαντάω βέβαια σε ηλιθιους) Οταν δεν ξέρεις ακριβώς που σου πάνε τα 4..( Μα πραγματικά, ομως ) .. Οταν δεν ξέρεις τι συμβαίνει γύρω σου..( Λόγω iq η μόρφωσης ίσως)… Τότε μάλλον δεν αξίζει να ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ τα μηνύματα .. ενός ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΗΛΙΘΙΟΥ…..

 39. ΑΠΟ ΠΟΤΕ το Σύνταγμα επιτρέπει στον Πρωθυπουργό τής Ελλάδας να εμπλέκει το κράτος σε πόλεμο, 
  Ποιος εξοπλίζει ουκρανούς νεοναζί??

  Το να στείλει κάποιος ανθρωπιστική βοήθεια σε λαούς, οι οποίοι βρίσκονται μέσα στη «δίνη» μιας πολεμικής σύγκρουσης, είναι δείγμα πολιτισμού κι ανθρωπισμού.

  Βοηθάς τους λαούς …Στέλνεις ένα αεροπλάνο με βοήθεια και δεν ρωτάς κανέναν …Βοηθάς τους ανθρώπους …Τα παιδιά τού κόσμου …Δεν έχει σημασία εάν συμφωνείς με κάποιο «στρατόπεδο» ή όχι …

  Μπορείς, ως ηγεσία, να στείλεις βοήθεια ακόμα καί στις δύο πλευρές και να είσαι συνεπής απέναντι στον πολιτισμό αυτών που κυβερνάς κι εκείνη την ώρα εκπροσωπείς.

  Όμως, το να στείλεις όπλα, σημαίνει ότι «εμπλέκεσαι» άμεσα στις πολεμικές εχθροπραξίες …Δεν διαλέγεις «πλευρά» μόνον στο θεωρητικό επίπεδο, αλλά συμμετέχεις στον πόλεμο αυτόν ενεργά, εφόσον η «βοήθειά» σου μπορεί να «επηρεάσει» στην τελική του έκβαση …Γίνεσαι δηλαδή μέρος τής σύγκρουσης …Πολεμάς συνειδητά την «απέναντι» πλευρά.

 40. Βάση της διεθνής Συμφωνία των – μελών του ΝΑΤΟ, αν μια χώρα του ΝΑΤΟ δεχθεί επίθεση, οι υπόλοιπες υποχρεούνται να συνεισφέρουν.
  Η Ουκρανία όμως, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ – ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!
  Συνεπώς, ΚΑΜΙΑ χώρα δεν είναι υποχρεωμένη να συνεισφέρει
  Ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΌ ΥΛΙΚΌ… και όχι Α βοήθειες!!!

  ο οπλισμός που στέλνει ο Μητσοτάκης στην Ουκρανία, αποτελείται από:

  Τυφέκια τύπου καλάσνικοφ, τα οποία προέρχονται από κατασχέσεις.
  Αντιαρματικά και συγκεκριμένα όπλα τύπου RPG-18,ρουκέτες 122 χιλιοστών G-2000.αυτα θα μεταφερθούν με 2 μεταγωγικά C 130 στην Πολωνία κι από εκεί θα προωθηθεί στους ουκρανούς νεοναζί.!!!
  βάση εντολών της Αμερικής!!! με τη υπόσχεση να πάρει ΑΠΌ ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΗΝ ΕΕ.κσποιο αντάλλαγμα

 41. ως αντιμετρα το υπουργειο πολιτισμού της Μενδωνη (ναι αυτή που τσιμεντωσε την Ακρόπολη),
  αποφάσισαν να διώξουν το μπαλέτο Μπολσόι που θα έδινε την παράσταση «η λίμνη των κύκνων!!! γιατί και το μπαλέτο είναι ρωσικό και το έργο του Τσαϊκόφσκι

 42. Σύντομα το ανθελληνικό κανάλι ΣΚΑΙ, θα αγοραστεί σύντομα από Τούρκο ιδιοκτήτη ( παραγωγός του Survivor,)και θα προβάλει ανενόχλητα την προπαγάνδα , του όπως κάνουν ήδη 24 ώρες.. Έτσι ώστε να ενημερώνονται όλοι αντικειμενικά.. Εκτος τον ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ.. !!! ΔΗΛ Παράλληλα με τα υπόλοιπα πουλημένα ελεγχόμενα από τον πρωθυπουργό Αμερικανοφιλα κανάλια… Προωθοντας τους σκοπούς της Αμερικανης, του Νάτο κσι των παγκόσμιων σεμφεροντων

 43. Το αίμα νερό δε γίνεται κι η οικογένεια Μητσοτάκη έχει παράδοση στο να συνεργάζεται με τους Ναζί!!!!
  ο πατέρας του σημερινού Πρωθυπουργού για όσους το θυμούνται με επίσημα έγγραφα Είχε συνεργαστεί με τους Ναζί (Γερμανούς),επί κατοχής
  Ο γιος ΞΑΝΆ συνεργαζεται με τους νέους Ναζί.με τις εντολές της Αμερικής !!
  Βεβαια συνέχισε.. Το πήγε ένα βήμα παραπέρα αυτό που άφησαν ατελείωτο (την προδοσία!!) οι πρόγονοι του
  Έχοντας ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ