Όλοι στα χαμένα… Κάπου έχει καταρρεύσει το όλο οικοδόμημα (είτε σε ατομικό, είτε σε συλλογικό επίπεδο)

22
1798

Όλοι στα χαμένα… Κάπου έχει καταρρεύσει το όλο οικοδόμημα (είτε σε ατομικό, είτε σε συλλογικό επίπεδο)

Ψάχνουμε να δούμε τι φταίει, γενικώς και ειδικώς: Για την πανδημία, τον εκφυλισμό της κοινωνίας μας, την αυξημένη εγκληματικότητα – παραβατικότητα και εσχάτως τις… γυναικοκτονίες που τείνουν να εξελιχθούν κι αυτές σε… πανδημία.

Η πατριαρχία σου λέει… Τώρα ποια πατριαρχία (ή μητριαρχία) υπάρχει στις μέρες μας με τις διαλυμένες οικογένειες στο μεγαλύτερο ποσοστό, είναι ένα ερώτημα.

Τα παιδιά φορτωμένα με τόσα ψυχολογικά εξαιτίας των πολλαπλών εγωισμών μας ή της «ζωής που δεν ζήσαμε».

Οι μεγάλοι λοιπόν που είτε έτσι, είτε αλλιώς κι αυτοί «έχουν ψυχή» (και πάνω απ΄όλα δικαιώματα…. γιατί στις υποχρεώσεις έχουν χάσει τον μπούσουλα), αντί να κάνουν/με την αυτοκριτική μας, τα φορτώνουμε… στους διπλανούς.

Και έτσι φτάσαμε στην γνωστή βιβλική ρήση… Παρατηρώντας ότι τόσο η κακία στον κόσμο έχει πληθυνθεί όσο και η αγάπη έχει ψυχρανθεί.

Προέχουν άλλωστε οι σωματικές μας απολαύσεις και το ατομικό βόλεμά μας.

Την αγάπη και την συμπόνοια για τον συνάνθρωπο την αφήσαμε στους όποιους φιλανθρωπικούς … συλλόγους και ξεγνοιάσαμε.

Η ζωώδης, αποκλειστικά υλιστική ζωή είναι κυρίαρχη ένώ η όποια πνευματική έχει χαθεί στη μετάφραση (βλέπε: τον διχασμό και του πνευματικού-θρησκευτικού κόσμου στο θέμα της πανδημίας, παλαιότερα στο -προσφυγικό-μεταναστευτικό και πάει λέγοντας).

 

Η αλαζονεία ότι εμείς είμαστε και κανένας άλλος. ‘Ότι σε όλα έχουμε εμείς δίκιο και οι άλλοι λάθος είναι το κύριο χαρακτηριστικό της απολυτότητας (αλλά και της απολυταρχίας των από πάνω).

Για αυτό και οι καθημερινές διαψεύσεις των μεν και των δε, είναι βροχή με θανάτους κι από τις δύο πλευρές.

Το βλέπουμε και στον επιστημονικό κόσμο.

Η αλαζονεία της γνώσης είναι επίσης σημείο των καιρών.

Οι άνθρωποι -οι επιστήμονες εν προκειμένω- θα πρέπει να χρησιμοποιούν την γνώση τους προς όφελος της κοινωνίας και όχι για να ενισχύουν τον εγωισμό τους και την ματαιοδοξία τους.

Η απόκτηση πτυχίων δείχνει ανθρώπους που έχουν καλλιεργήσει το πνεύμα τους με πολύ κόπο, μόχθο και πειθαρχία. Κάποιοι μάλιστα που ανήλθαν από τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα, το κατόρθωσαν με ακόμα μεγαλύτερες θυσίες.

Τι γίνεται όμως όταν κατά την διαδικασία κατάκτησης της γνώσης έχει υπεισέλθει (λόγω χαρακτήρα, συνθηκών ή τέλος πάντων κάποιου «ανοικτού παραθύρου» που βρήκε και μπήκε) κάποια ισχυρή δόση αλαζονείας;

Κι εδώ είναι το παράδοξο αλλά και αξιοπρόσεχτο. Κάποιοι άνθρωποι απλοί, απαίδευτοι, ακαλλιέργητοι (λόγω συνθηκών κλπ) χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη φυσική ευγένεια, αγνότητα, αθωότητα και ταπεινοφροσύνη.

Από την άλλη άνθρωποι μορφωμένοι βλέπουμε να έχουν μια σκαιότατη και βαναυσότατη συμπεριφορά. (Πόσα παραδείγματα από διάφορους επιστήμονες που ενδεχομένως να έχουν μιλήσει αγενώς σε συνεργάτες, μαθητές ασθενείς κλπ μπορούμε να φέρουμε στο μυαλό μας;)

Πόσες φορές έχουμε δει ανθρώπους μορφωμένους να διακατέχονται από απίστευτη αίσθηση υπεροχής, έπαρση και υπεροψία;

Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο και πολύπλοκο να εξηγηθεί πως οι άνθρωποι «θρονιάζουν» τον εγωισμό τους πάνω στη γνώση την οποία έτυχε να κατακτήσουν.

Όπως λέμε για τη μέθη της εξουσίας, βλέπουμε να υπάρχει και η μέθη της γνώσης που δεν οδηγεί απλά σε παραλογισμό, αλλά κάποτε αγγίζει και τα όρια της… αυτοθέωσης.

Η διάψευση των όποιων βεβαιοτήτων, σε τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων και επιστημόνων (ευκαιρίας δοθείσης από την πανδημία που χτυπάει αδιακρίτως τους πάντες και ανατρέπει προβλέψεις και εκτιμήσεις) κάπου έρχεται να προσγειώσει ανώμαλα, τέτοιες αλαζονικές βεβαιότητες και λογικές.

Ο ίδιος ο σοφός Σωκράτης είχε επίγνωση της άγνοιάς του λέγοντας την περίφημη φράση «Έν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα» ( «Ένα μόνο πράγμα γνωρίζω, ότι δεν γνωρίζω τίποτα»), αντιτιθέμενος στην υπεροψία και σε αυτή την μέθη της αυτοεπιβεβαίωσης, της κορυφής στον τομέα μου.

Είναι χαρακτηριστική η παρομοίωση της γνώσης σαν ένα χωνί που όσο πιο πολύ την κατακτά κανείς, τόσο εκείνη διευρύνεται. Όσα περισσότερα δηλαδή μαθαίνουμε, άλλα τόσα συνειδητοποιούμε ότι δεν ξέρουμε…

Μέσα σε όλο λοιπόν αυτό τον ορυμαγδό της επικαιρότητας και όσων μας επιβάλλουν οι σύγχρονοι σοφοί-ειδικοί-κυβερνώντες και λοιποί ταγοί να στρεφόμαστε ο ένας εναντίον του άλλου ως τάχα επικυρίαρχοι (άνδρες-γυναίκες, εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι, μορφωμένοι-αμόρφωτοι,  πλούσιοι-φτωχοί, αξιωματούχοι-απλοί πολίτες και κάθε είδους τεχνητοί διαχωρισμοί).

Εμείς, κόντρα (όχι σε αυτούς, αλλά σε αυτή την κατάσταση που επιχειρούν να επιβάλουν) ας αντιπαραβάλλουμε τη φυσική ευγένεια, την ανιδιοτελή αγάπη, τη συμπόνοια, την ανθρωπιά, την εντιμότητα, τους καλούς τρόπους, το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο όποιος κι αν είναι αυτός.

Και επειδή ακόμα και από μια καλά δομημένη προσωπικότητα, κάποια στιγμή στη ζωή μας, κάποιες πέτρες, για διάφορους λόγους και αιτίες θα καταρρεύσουν (ακόμη και όλο το οικοδόμημα τυχαίνει καμιά φορά), έχουμε ηθική υποχρέωση να τις μαζέψουμε σιγά σιγά και να τις ξαναχτίσουμε πέτρα -πέτρα.

Αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι και… (μιας και μπαίνουμε σε Χριστούγεννα και γιορτές) οι ευχές και ο λόγος μας (διά του παραδείγματος πρωτίστως) να πιάνει τόπο.

22 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Φίλε Γιάννη όλα για το ατομικό συμφέρον το χρήμα η εξουσία η κάθε είδους απολαύσεις. Εξαφανίστηκαν η αγάπη η συμπόνια ο σεβασμός η ανεκτικότητα οι συλλογικές αρετές. Ζούμε ανάμεσα σε επτάμισι δισεκατομύρια διαφορετικούς ανθρώπους γύρω μας με την παγκοσμιοποίηση. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να τους σεβόμαστε αν θέλουμε να επιβιώσουμε ειρηνικά.

 2. «Ένας άνθρωπος εγωιστής, ο οποίος νομίζει ότι λαδώνοντας τα μέσα ενημέρωσης, με την προπαγάνδα τύπου Γκαίμπελς μπορεί να κυριαρχήσει… αυτός ο άνθρωπος αυτή η εγκληματική προσωπικότητα με τον εμμονισμό του, με τον αυταρχισμό του, έχει το θράσος να υποκαθιστά τους γιατρούς στη Βουλή
  Διότι ο εμμονικός Πρωθυπουργός , ο οποίος μεγάλωσε μέσα στη χλίδα ,αποφάσισε να καταργήσει αυτό το αναφαίρετο δικαίωμα. Αδιαφορεί για συνταγματικά δικαιώματα , για νομοθεσίες, επάγει ότι νομοθεσία κρίνει ο ίδιος και φτάνει στο σημείο να αποδυναμώνει 7.000 μάχιμους που σήκωσαν όλη την μπόρα,
  Μία ομάδα άθλιων οι οποίοι διαχειρίζονται την εξουσία θεώρησε ότι μπορεί να δημιουργήσει εικονική πραγματικότητα και να κρύψει κάτω από το χαλί όλες τις ανεπάρκειες, την εγκατάλειψη και την κατάσταση έκτακτης ανάγκης την οποία δημιούργησε στα ελληνικά νοσοκομεία»

 3. ΑΝ ζουζαμε σε ένα κόσμο τέλεια πλασμενο, τότε όλοι οι άνθρωποι θα ήταν ευσεβείς, γεμάτοι αγάπη, καλοσύνη, ,.Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΈΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ, (μονο)ΑΛΛΆ ΈΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ, ΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ,στους , εξουσιαστές, στους ηγέτες δήθεν της πίστης που πρεσβεύαν εκείνη την εποχή! στους φαύλους, γραμματείς και ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΈΣΕΩΝ που προσκυνάνε το χρήμα, την εξουσία, .δυστυχώς σε μερικούς δεν άρεσε Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ!! ΔΕΝ ΈΦΕΡΕ μόνο ΑΓΑΠΗ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΈΦΕΡΕ Έλεγχο ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΌ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ οι φαυλοι εξουσιαστές !Οι » ηγέτες» της ίδιας θρησκειας μας, με τον ίδιο τροπο φυλακιζουμε, εξοριζουμε, αυτούς τους επαναστάτες του σήμερα που λένε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟ ΨΕΜΑ που μας σερβίρουν από το πρωί μέχρι το βράδυ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ ΤΩΝ ΗΓΕΤΏΝ(ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΏΝ, ΙΑΤΡΏΝ) ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΌ ΚΑΛΟ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΊΑ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΉΜΑ, .ακόμα και ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ !! . ΈΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΉΜΑ, ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ, ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ . ΜΆΛΛΟΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ .

 4. Άγγλος βουλευτής είπε ότι 75 μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσσου έχουν μετοχές σε φαιζερ μοντερνα άστρα τζενεκα
  και Τζόνσον φαρμακευτικές εταιρίες. το δε τζονσον εμβόλιο πρόκειται να παγώσει λόγω θρομβώσεων καρδιάς και εγκεφάλου.

 5. Σε μια συμφορά όπως πολέμους σεισμούς πανδημία άλλοι φεύγουν και άλλοι μένουν για να επιβιώσουν. υπάρχουν και αυτοί που πατούν επί πτώματων και αισχροκερδουν. Όπως γράφτηκε πως οι τελευταίες πυρκαγιές σε όλο τον πλανήτη εξασφάλισαν ξυλεία για ένα αιώνα στους ανθρώπους. Έτσι είναι η ζωή μύλος που γυρίζει. Σκάλα που σε ανεβοκατεβαζει.

 6. Να γιατί έχει δίκαιο ο Κουρουμπλής Εισαγγελική παρέμβαση για τη μελέτη Τσιόδρα

  Ψεύτες. Δειλοί. Ανίκανοι. Αδίστακτοι.Και όπως αλλιώς τους αποκάλεσε. Τα υπόλοιπα ας το βρει ο εισαγγελέας που εξετάζει τη #μελετη_Τσιοδρα

 7. Πιστεύω το περί της χρήσιμη ξυλείας… Για ένα χρόνο..από τα καμμένα δάση δεν υπάρχει !!! Αυτό ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ ΕΊΝΑΙ πολύ πονηρό) εκτός την τεράστια κλιματική αλλαγή ,, και ως συνέπεια στην επιβάρυνση της αλυσίδας με όλη αυτή την κλιματικη αλλαγή-καταστροφή θα έλεγα στον κόσμο.. (γιατί άραγε συμβαίνει πάγκοσμια, έχετε αναρωτηθεί,γιατί καίνε εκατομμύρια εκτάσεις,σε όλο τον πλανήτη τυχαίο ΌΧΙ . για το ΧΡΗΜΑ.ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΏΝ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ .Εκτός του ότι εκεί… θα φυτέψουν ανεμογενητριες γιατί εκεί υπάρχει ΜΊΖΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ..και όχι μόνο!! δεν σκέφτονται περιουσίες, ανθρώπους, πόνο ,φυτική-ζωική αλυσίδα , ανθρώπινες ψυχές η κτηνοτρόφους, ανέργους καταστροφή αγροτικων εκτάσεων, αγροτικής παραγωγη, χιλιάδες .. Θάνατος έμμεσα στους αγρότες με σκοπό ΕΛΕΥΣΗ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ.. ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΊΔΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΊΜΩΝ (ψεκασμενα, κλωνοποιημενα. Κτλ) ΓΙΑΤΊ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΈΧΕΙ αγοράσει ΤΗΝ ΜΙΣΉ ΑΜΕΡΙΚΉ ΣΕ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΗΣ? Ψάξτε το!! . γιατί έρχεται ο έλεγχος των τροφίμων Του νερού, και είναι αυτοί οι ίδιοι που δημιουργούν το πρόβλημα…. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΛΎΣΗ…..

 8. Το γεγονός ότι τα καμένα δάση θα προσφέρουν ξυλεία για έναν αιώνα είναι ένα γενικό συμπέρασμα .Που θα απορροφηθεί όλη αυτή η μισοκαμενη ξυλεία ;για να φυτέψουν ανεμογεννήτριες φαντάζεστε πόσοι ξυλοκόποι θα εργασθούν για να καθαριστούν οι καμένες εκτάσεις; Αυτά σύμφωνα με Αυστραλιανό οικολογικό ινστιτούτο που μελέτησε τις μεγάλες πυρκαγιές της Αυστραλίας και της Αμερικής. Φυσικά όλοι θα εκμεταλλευτούν τις καταστροφές που προξενησαν.

 9. Πολυ ωραιο αρθρο.Ενοτητα,ποτε να μην ξεχναμε απο που ηρθαμε και που φτασαμε. Κοινως απο ανθρωποι νεατερνταλ γιναμε ανθρωποι του «πολιτισμου».Προσωπικα χαιρομαι που υπαρχει ελπιδα.

 10. Οι ξυλοκόποι δεν έχουν καμία σχέση με το.. Καθάρισμα των εκτάσεων από την » καμμένη γη»… Αλλά οι μπουλντόζες των γερμανικών συμφερόντων…των ανεμογενγτριων στην Ελλάδα Θα απασχολησουν πολύ.. Προσωπικό.. Όπως επίσης και.. Για το καθάρισμα. Των… Υπολοιμστων Καμμένων σπιτιών….

 11. Κάνεις δεν είναι στα χαμένα,… ΑΝ ακούει την κ Παγωνη και τον Κ Τσιορδα… Ας πάμε όλοι να κάνουνε την 4η, 5η,7ηδόση..και να ακούμε Ευαγγελάτο,και ειδικά τις γνώμες των δημοσιογράφων… Εξάλλου αυτοί είναι γιατροί.. Σπουδαγμενοι… Ακόμα και οι δημοσιογράφοι. Και οι γιατροί της κυβέρνησης. ετσι θα είμαστε ΣΊΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ…

  • Εσύ τουλάχιστον είσαι στα... κερδισμένα ή είσαι το κομματοdog και ο .....ακας της παρέας

   Η Παγώνη, ο Τσιόδρας και ο Ευάγγελατος πήραν τα πιο χοντρά πετσοπακέτα από τα τόσα εκατομύρια που μοίρασαν στην προπαγάνδα για να σου πουν ότι όχι μόνο πετά ο γάιδαρος αλλά κάνει και τούμπες ακόμα. Αν τα έδιναν για την υγεία οι 7.500 που λέει η μελέτη Τσιόδρα δεν θα πέθαιναν άδικα. Για αυτό ο Κουρουμπλής που είναι Υπ. Υγείας από τα χρόνια του Ανδρέα και ξέρει πρόσωπα και πράγματα απ’ όλα τα νοσοκομεία ωρύεται να τους λέει ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ και δεν το παίρνει πίσω με ΤΙΠΟΤΑ> Οι νομπελίστες Μοντανιέ, Μπαγκντί, οι 35 Αυστριακοί, ο Δρ Σωτηριάδης, ο Dr Malone και τόσοι άλλοι παγκοσμίου κύρους επιστήμονες είναι πολύ πιο σπουδαγμένοι από τους καλοπληρωμένους σπουδαγμένους σου. Ανακοίνωση 35 κορυφαίων Αυστριακών επιστημόνων: «Απάνθρωπη προπαγάνδα ο χαρακτηρισμός «ασφαλή εμβόλια»» – Ιδού τα στοιχεία http://aegeanews.gr/news/ygeia-diatrofi/421291/anakoinosi-35-koryfaion-afstriakon-epistimonon-apanthropi-propaganda-charaktirismos-asfali-emvolia-idou-stoicheia/ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ όπως είπε στον Ιωσήφ Παπαδόπουλο ο κορυφαίος Καρδιολόγος κ. Καρυστινός

 12. Εμένα πάντως ο γιατρός ο μπατζανακης της τριτοξαδελφης μου της έδωσε ένα ματζουνι από ματζουράνα και γαϊδουράγκαθα και δεν χρειάζεται ούτε εμβόλιο ούτε φάρμακα. την βλέπει ο κορονοιος και φεύγει μακριά. Έτσι να τα λέμε και αυτά .

 13. Ο Michael Yeadon ,πρώην επιστήμονας της PFIZER αναλύει το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών ως σκοπό να υποτάξουν τις μάζες έτσι ώστε να μην υπάρχει ελευθερία στους ανθρώπους και να εκβιαστούν να κάνουν το εμβόλιο που θα τους συνδέσει άθελά τους με το κρυφό δίκτυο τους για τον παγκόσμιο έλεγχο
  Είμαστε στην ΦΑΣΗ 5

  Φάση 5 :Καθιέρωση Χάους και στρατιωτικός νόμος (Νοέμβριος 2021-Μάρτιος 2022)

  παράλυση της πραγματικής οικονομίας και κλείσιμο εργοστασίων και καταστημάτων.

  Εφαρμόγη Τρίτη δόση στους εμβολιασμένους.

  Επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού για όλους.

  Ενισχύση του μύθου των παραλλαγών ,την αποτελεσματικότητα του εμβολίου και την ανοσία της αγέλης.

  Δαιμονοποιήση των αντι-εμβολιαστων και θεωρήστε τους υπεύθυνους για τους νεκρούς.

  Σύλληψη ηγετών της αντιπολίτευσης.

  Επιβολή ψηφιακής ταυτότητας σε όλους (QR CODE): πιστοποιητικό γέννησης ,έγγραφο ταυτότητας ,διαβατήριο,άδεια οδήγησης ,κάρτα ασφάλισης υγείας.

  Καθιέρωση στρατιωτικού νόμου κατά της αντιπολίτευσης

  Αποτέλεσμα ,Δεύτερο στάδιο ψηφιακού ελέγχου.Φυλάκιση ή απομάκρυνση αντιπάλων.

 14. Φάση 6 ΤΟΥ GREAT RESET
  (Μάρτιος 2022-Σεπτέμβριος 2022)

  χρηματοπιστωτική και χρηματιστηριακή κατάρρευση,την χρεωκοπία των τραπεζών.

  Ενεργοποιήσω τουGREAT RESET .

   Κατάργηση χρημάτων .(μόνο ηλεκτρονικές αγορές)

  Επιβολή του ψηφιακού χαρτοφυλακίου(ψηφιακό πορτοφόλι).

  Κατάσχεση ακινήτων και γης.

  Απαγόρευση όλων των παγκόσμιων φαρμάκων.

  υποχρέωτικος εμβολιασμός για όλους ετήσια ή κάθε εξάμηνο.

  Επιβολή δελτίου τροφίμου και μια διατροφή βασισμένη στο CODEX ALIMENTARIUS

  Τρίτο στάδιο ψηφιακού ελέγχου .Επέκταση του N.O.M(http://www.nomfoods.co.uk/tag/whole-planet-foundation/) σε ολόκληρο τον πλανήτη.

 15. Που δεν κατάλαβες ότι τρολαρω τον.. Κ ανώνυμο..και τα εμβόλια . Που μας τα έχει πρήξει με τα εμβόλια… ΞΎΠΝΑ..

 16. Άκου φίλε με τη τσικουδιά. Έκανα πρώτη δόση εμβόλιο για τα. Χριστούγεννα. Έκανα δεύτερη δόση για την Πρωτοχρονιά. Θα κάνω τρίτη δόση για το Πάσχα. Μια τέταρτη δόση για τα καλοκαιρινά μπάνια. Και μια πέμπτη δόση για τον Παράδεισο. Φτάνουν η να κάνω και άλλες;;

 17. Φίλε εγώ,, πίνοντας τσικουδιά.. Μαζί με λίγο johny το βράδυ σκέτο, όχι με κόκα κόλα , και χωρίς πάγο, μου είπαν ότι.. Πρέπει να ξανακάνω εμβόλιο Διότι… Σκότωσε ακόμα και τις δραστικές ουσίες του εμβολίου.

 18. Απορώ πως… Επιζεις και δεν έχεις πάει στον παράδεισο με τις 3 δόσεις… Και μου λες για 5

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.