Τα διαλυτικά φαινόμενα… Και οι μπόρες που έρχονται ( κι αυτοί «εμβόλια ηγόρασαν»)

50
1908

Τα διαλυτικά φαινόμενα… Και οι μπόρες που έρχονται (κι αυτοί»εμβόλια ηγόρασαν»)

Τα διαλυτικά-εκφυλιστικά φαινόμενα στην κοινωνία μας, δεν είναι τυχαία.

Από όποια πλευρά κι αν τα δει κανείς (κοινωνία: καθημερινή εγκληματικότητα, αυτοκτονίες, αδελφοκτονίες, γυναικοκτονίας κλπ, ως τους θεσμούς: βλέπε το πρόσφατο σκάνδαλο με τον ανώτατο δικαστικό – Αντιπρόεδρο του ΣτΕ, με τα ναρκωτικά και το… νεαρόκοσμο).

Αυτά -θα μπορούσε να πει κανείς- είναι η κορυφή του παγόβουνου (όπως αντίστοιχα ήταν η υπόθεση Τσοχατζόπουλου και Παπαντωνίου για το πολιτικό σύστημα).

Αν και οι παραπάνω αποδείχτηκαν τα εξιλαστήρια θύματα,»αποδιοπομπαίοι τράγοι» που λέγαμε, ώστε «να βγουν λάδι»όλοι οι υπόλοιποι.

Τα πάντα στις μέρες μας αντιμετωπίζονται σχολαστικά επικοινωνιακά.Σημασία έχει το φαίνεσθαι και όχι η ουσία (γι αυτό και την έχουμε χάσει…)

Τρανό παράδειγμα η διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση.

Όλο το άγχος της είναι να αποσείσει τις δικές της ευθύνες και να τις φορτώσει σε τρίτους (ανεμβολίαστους, ηλικιωμένους, κλπ κολλώντας τους επιδεικτικά τη «ρετσινιά» του «αρνητή», «ψεκασμένου» κλπ, όπως έκαναν άλλωστε και οι προηγούμενοι με τον όρο «ακροδεξιός» και «φασίστας» σε όσους διαφωνούσαν μαζί της ή της ασκούσαν κριτική, λέτε και η μισή Ελλάδα ήταν… Χρυσή Αυγή).

Κανείς ακόμα δεν μπορεί να εξηγήσει πως αφού «πανηγυρίζουν» καθημερινά τα λεγόμενα «καλοπετσωμένα» ΜΜΕ ότι κλείνονται χιλιάδες νέα ραντεβού εμβολιασμών καθημερινά και αφού έχουν μπει σε άτυπη καραντίνα όλοι οι ανεμβολίαστοι πώς ο αριθμός των νεκρών παραμένει στα υψηλότερα επίπεδα σε όλη την Ευρώπη, σε σχέση και με λιγότερο εμβολιασμένες από μας χώρες…;

Αλλά ακόμα και στο υποθετικό σενάριο ότι η Ελλάδα (ή όποια άλλη χώρα) επιτύχειι ποσοστό εμβολιασμού 100%, κανείς δεν μπορεί να βεβαιώσει κανείς ότι με αυτό ξεπέρασε και το πρόβλημα της πανδημίας.

Ή ότι  θα πάψουν να μας «στοιχειώνουν» (πνευματικός νόμος) τα προβλήματα ανισότητας (χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη Αφρικής κι άλλων φτωχών περιοχών του πλανήτη) που ό,τι και να κάνουν στη «πολιτισμένη» Δύση, ο χώρος της φτώχειας θα αποτελεί εργαστήριο μεταλλάξεων.

Βλέπουμε τελευταία να πέφτει ακόμα και από τον γέρο Μπάιντεν η ιδέα άρσης της πατέντας των εμβολίων, αφού έχει διακωμωδηθεί στην Ελλάδα, η αντίστοιχη πρόταση της αντιπολίτευσης από την αρχή του εμβολιασμού (αυτά μας φάγανε γενικά… και κάτι σωστό να λέει ο αντίπαλος, εμείς εκεί να το «θάψουμε» από πείσμα).

Το ίδιο έγινε και με τα μονοκλωνικά όπως και με άλλες προτεινόμενες δοκιμασμένες θεραπείες γιατρών της πρώτης γραμμής, κυρίως του ιδιωτικού τομέα. Μόνο αυτά τα θεραπευτικά (ο Θεός να τα κάνει) πρωτόκολλα) που όρισαν κεντρικά΄και τίποτα άλλο.

Καμία συζήτηση, καμία αναθεώρηση παρά τους τόσους θανάτους και τις τόσες επιστημονικές αντιπροτάσεις.

Μέχρι και στο κρατικό ραδιόφωνο βγήκαν αντίστοιχες καταγγελίες εθελοντών ιατρών όπως του παρακάτω πνευμονολόγου, που έλεγε ο άνθρωπος ότι από τις 100 και πλέον περιπτώσεις ασθενών με covid που πέρασαν από το ιατρείο του, με τις κατάλληλες θεραπείες που τους έδωσε από την αρχή δεν πέθανε κανείς. Ενώ, στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού που πήγε να βοηθήσει ως εθελοντής οι θάνατοι είχαν χτυπήσει… ταβάνι (βλέπε: Απίστευτη καταγγελία εθελοντή ιατρού στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού για τα θεραπευτικά πρωτόκολλα covid σε ασθενείς με κορονοϊό).

Και ο αντίλογος σε όποια αντίθετη άποψη από τα επικοινωνιακά πιόνια της προπαγανδιστικής «ψεματαλήθειας» είναι «καλή η κριτική, προτάσεις έχετε;».

-Πως δεν έχουν: όσα «πέτσινα» ξοδεύτηκαν στην προπαγάνδα θα μπορούσαν να είχαν πάει για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας που αποφεύγει όπως ο ‘εξαποδώ’ το λιβάνι, να το κάνει για τους γνωστούς και ευνόητους λόγους.

Κατά τ’ άλλα μια χαρά τη βολεύει η ενθάρρυνση του κοινωνικού αυτοματισμού, για την απόσειση των ευθυνών της,  με τον διαχωρισμό των πολιτών, εκμεταλλευόμενη την κακοδαιμονία της φυλής μας, να χωριζόμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα από αρχαιοτάτων χρόνων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των ημερών οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ με την γραμμή όξυνσης από την πλευρά Παπανδρέου και τα στελέχη του που τον προέτρεπαν να μην κατέβει στο δεύτερο γύρο, όχι με το σκεπτικό της υστεροφημίας του ως εγγυητή της ενότητας, αλλά το ακριβώς αντίθετο.

Να μην κατέβει στο β’ γύρο για να αφήσει τον Ν. Ανδρουλάκη με το «στίγμα» του  προέδρου του 37%. Ώστε να είναι αναγκασμένος μετά να δίνει λογαριασμό στο 28% που έχουν οι παπανδρεϊκοί, αφού η διαφορά -κατ’ αυτούς- είναι μικρή (οπότε καταλαβαίνετε τι θα ακολουθήσει σε εσωκομματικό πεδίο και τι έχει να τραβήξει ο νέος και άπειρος πρόεδρος από την «αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση»).

Παρατάξεις στις παρατάξεις, διαχωρισμός στο διαχωρισμό. Τα ίδια στο δήμο, στους δήμους γενικότερα, στην περιφέρεια, στους συλλόγους.

Κάπως έτσι. βρίσκουν πάτημα οι (όποιοι) από πάνω, κυβερνώντες και τα κάνουν. Ας μην παραξενευόμαστε μετά, όταν τα πράγματα αρχίζουν να ζορίζουν. Σήμερα «χτυπάνε» το διπλανό -σύμφωνα με τη γνωστή επωδό- αύριο θα έρθει και η δική σου σειρά. Και τότε «μην απορήσεις που δεν θα έχει απομείνει κανείς για να αντιδράσει…»

 

* Μιας και είπαμε για τον «διπλανό», μια ματιά στα συμβαίνοντα στη γειτονική χώρα που είναι έτοιμη να εκραγεί από την διαλυμένη οικονομία και τη φτώχεια που μαστίζει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, αρκεί για να καταλάβουμε ότι είμαστε σε «νηνεμία πριν την καταιγίδα».

Το άρθρο του συμπατριώτη μας πρώην Υπουργού Εξωτερικών Γιάννη Βαληνάκη: «Γιατί η επόμενη κρίση με την Τουρκία είναι θέμα χρόνου«, τα λέει όλα πολύ αναλυτικά… (Βέβαια για τους » μαθητευόμενους μάγους» και τα «πετσωμένα» ΜΜΕ, «πέρα βρέχει» ή μάλλον εμβόλια ηγόρασαν»…)

50 ΣΧΟΛΙΑ

 1. το ποσοστο των πληρωμενων πλαστων πιστοποιητικων και των μαιμου εμβολιασμων ποσο ειναι αραγε???

 2. Ο σύζυγος της Γερμανίδας Φοντερλαηεν προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι μεγαλοστελεχος στην φαρμακοβιομηχανία Pheizer .,Φαηζερ που παράγει και στέλλει τα εμβόλια. Όταν κάποιος έχει αντίθετη γνώμη τον στέλλουν στα δικαστήρια και καλά ξεμπερδεματα.

  • Ο σύζυγος της προέδρου της ευρωπαϊκής επιτροπής Ούρσουλα Γκέρτρουντ φον ντερ Λάιεν είναι ο καθηγητής ιατρικής Heiko Echter von der Leyen. Από τον Δεκέμβριο το 2020 είναι διευθυντής στην αμερικανική φαρμακευτική εταιρία Orgenesis. Εμβόλια της Orgenesis δεν κυκλοφορούν στην Ευρώπη ούτε και στη Ελλάδα.

 3. αποδείχθηκαν μαϊμού τα εμβόλια.. Ανά τρίμηνο πάμε για σέρβις… Άραγε, το ανοσοποιητικό μας σύστημα θα μπορέσει ποτέ να ανταπεξέλθει χωρίς να πάρει τη…δόση του;;

 4. Τι ανακαλύψατε πάλι.Κάντε το εμβόλιο να ξεμπερδεύουμε και γίνεστε μετά επαναστάτες και αντιρρησίες.

  • Δόση ανά τρίμηνο σαν τα πρεζάκια και όλες οι φτωχές χώρες ανεμβολίαστες!!!!

 5. Όχι κύριε δεν είμαστε ούτε επαναστάτες ούτε αντιρρησίες. Υπάρχει λόγος . Υπάκουσαμε στον θεράποντα γιατρό και κάναμε το εμβόλιο. Η πρώτη δόση πέρασε ελαφρά . Η δεύτερη δόση προσωπικά με έριξε δύο μέρες σε υπνηλία και ακόμη έχω προβλήματα όπως κόπωση ταχυκαρδία δύσπνοια πονοκεφάλους. Παίρνω φαρμακευτική αγωγή. πέρασε ένας μήνας και ακόμη να συνέλθω. Θα το σκεφτώ σοβαρά για τρίτη δόση καί με ιατρική ευθύνη . επίσης μου είπαν ότι είναι συνήθεις παρενέργειες.

  • κ. Αγρέλλη μας έχετε γράψει 50 φορές για τις παρενέργειες. Άνευ εμβολίου αν (χτύπα ξύλο) κολλήσετε κορονοϊό έχετε σκεφτεί πως θα αντιδράσει ο οργανισμός σας; Γιατί κακός και ο πονοκέφαλος αλλά η διασωλήνωση χειρότερη. Είδαμε και τον κ. Τράγκα. Συνεχίστε να ακολουθείτε τι λένε οι γιατροί και η επιστήμη όπως σωστά κάνατε.

 6. Σου ετοιμάζουμε έξω δική δήλωση, έχουμε τα στοιχεία σου γιατί έχουν κάνει πολλοί το εμβόλιο, που σε άκουσαν… Και είναι με παρενέργειες.. Έως θανάτου και επιπλοκές .. Γιαυτό σταματά να μας τα ζαλίζεις κεφτέ,, να μην σου κάνω τέτοια μυνηση από 50 εμβολιασμένους άτομα που ξέρω.με παρενέργειες .. Που τους εσπρωξες χωρίς να είσαι γιατρός.. Τελευταία συμβουλή..

 7. Προς ανώνυμος... Ο κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος του εαυτού του

  Εσύ καντο… Και αν φοβάσαι μην κολλήσεις ιό,, κάτσε σπίτι.. Σου..αν πιστεύεις ότι σε προστατεύει… Κυκλοφορα… Αλλά δεν πιστεύεις ούτε ΕΣΎ ότι σε προστατεύει,,..αλλιως γιατί κυκλοφορείς και φοβάσαι.. Πεσμου βρε ανόητε ΓΙΑΤΊ.. απλά γιατί είσαι //////!! Η φυσική ανοσία.. Μας προστατεύει έμας τους ανεμβολίαστους ενάντια σε κάθε ιό.και ενάντια σε κάθε ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ …Πήξαμε από » γιατρους».. ΤΣΙΟΡΔα, θεωδορακοπουλουςλλ,,.. .όχι άλλο καρβουνοο.. Φτάνει.. Όχι άλλο σανο

  • Ποιος είναι ποιο επικινδυνος? Ένας γιατρός η εσύ?

 8. Αν δεν το κάνουμε μας περιμένει στη μια γωνιά το πρόστιμο και στην άλλη αν μιλήσουμε τα δικαστήρια για αντίσταση κλπ άλλες δικαιολογίες.

 9. Πριν μερικές μέρες βγήκε ο μπουρλα αυτός που ανακάλυψε το εμβόλιο της pheizer και είπε μπροστά στα ΜΜΕ ότι 95 τις εκατό τον ανθροπων που εινσι στις εντατικές είναι ανεμβολιαστοι !!! Δεν βρέθηκε ένας από όλο τον κόσμο δημοσιογράφος η γιατρός να τον διάψευση ‘δλδ ειναι όλοι αυτοί συνομοσιολογοι κλπ και δεν μιλάνε , μιλάνε άνθρωποι εδώ μέσα και γράφουνε που δεν γνωρίζουνε τι είναι κρυολόγημα και τι γρίπη !!! Αφήστε ρε τις φιλοσοφίες και τα λόγια να χουμε να λέμε ιστορίες ….και κάντε τα εμβόλια !δηλαδη τι περιμένετε να σας χτυπήσει ο κορονοιος την πόρτα ;! Τι δεν καταλαβαίνετε !!!

  • 4-5 ήταν και τους άφησαν στο έλεος του Θεού, με τα ύποπτα (μη) θεραπευτικά πρωτόκολλα, να πεθάνουν όχι από τον ιό αλλά με τον ιό

   Όλοι οι άλλοι που πέθαναν δηλαδή ήταν εμβολιασμένοι… Δύο νέα παιδιά 25 και 35 χρόνων, πενηντάρηδες χρόνιοι καρκινοπαθείς που δεν ήταν τελευταίου σταδίου κι έφυγαν από ανακοπή, ηλικιωμένοι κοτσονάτοι που μετά το εμβόλιο πήραν την κάτω βόλτα όπως κι αυτοί που είχαν παθολογικά αίτια και διάφορα άλλα που θα αποκαλυφθούν μόλις ανοίξει όλη η βεντάλια >> http://aegeanews.gr/news/ygeia-diatrofi/420431/doctors-for-covid-ethics-simera-vazoume-telos-sta-mrna-emvolia-anakoinonoun-apodeikseis-gia-thanatous-apo-emvolio/

   • Γνωστός συμπολίτης μας που γλίτωσε από θαύμα από το δολοφονικό astrazeneka

    τραβιέται από νοσοκομείο σε νοσοκομείο στην Αθηνα από τον Ιούνιο…. του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά. Δεν είναι μόνο ο κ. Παπανικολάου που βγήκε ανοιχτά και μίλησε έχει πολλά αγγειακά, καρδιακά κλπ που φοβούνται να μιλήσουν και ξέρουν ήδη την απάντηση …. ότι είναι τάχα μου πολύ «σπάνιες περιπτώσεις» ένα «πολύ πολύ μικρό ποσοστό» και διάφορα άλλα συγκαλυπτικά

    • Ακόμα κι αν δεχτούμε ότι είναι 5 που τάφηκαν με σακούλες ή 15 οι θάνατοι που λες εσύ, με covid

     Τα δύο νέα παιδιά, ο άνθρωπος που έμεινε φυτό, και το ότι η συντριπτική πλειοψηφία των θανόντων ήταν εμβολιασμένοι καταρρίπτει τον ισχυρισμό σας ότι είναι πολύ μικρό το ποσοστό. Σαν τα ανατρεπτικά ποσοστά της 2ης ΥΠΕ ένα πράγμα,..

 10. Το περίεργο είναι ότι όσοι βγαίνουν και λένε να κάνουμε το εμβόλιο το λένε με ονοματεπώνυμο.Από πρωθυπουργούς αρχηγούς αντιπολητευσης,γιατρούς κλπ.Εσείς γιατί δεν βγαίνετε να πητε είμαι ο τάδε κανω αυτή τη δουλειά και προτρέπω να μην κάνετε το εμβόλιο.Γιατί δεν το κάνετε έτσι;Που κωλάτε;Να σας πω ότι κάποιοι γιατροί που λένε ότι δεν θεωρούν το εμβόλιο σωτηρια,έχουν εμβολιαστεί.Οι φανατικοί εναντίων που ξέρω είναι κάτι δικηγόροι.Τυχαίο;

 11. Έχω καταλάβει Καλα; Προτρέπετε τον κόσμο να μην κάνει το εμβόλιο;Καλα οι ανώνυμοι αλλά εσείς βγαίνετε και λέτε αυτό;

 12. Αλίμονο κύριε ανώνυμε σχολιαστή αυτό καταλάβατε ;;λυπάμαι δεν προτρέπω κανένα εξέφρασα τους φόβους μου παρουσιάζοντάς την προσωπική μου περιπέτεια και τον φόβο μου πως θα πρέπει να κάνω την τρίτη δόση. Ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Δεν πρόκειται να ξανά προειδοποίησω κανέναν και τίποτα.

 13. Καλέ εμένα ο ξάδερφος μου ο Ιπποκράτης ο γιατρός που έχει το Ασκληπιείο στην Κω μου σύστησε κάθε μέρα να μαζεύω και να βράζω βρουβες και να τις τρώω. Έτσι ο κορονοιος θα βλέπει την εξυπνάδα μου και θα φεύγει μακριά μέχρι την Μποτσουανα.

 14. Συμπέρασμα… οι εμβολιασμενοι μεταδίδουν τον ιό νόμιμα ενώ οι ανεμβολιαστοι τον μεταδίδουν παράνομα . Έτσι ακριβώς…..

 15. Προς: εσυ ανώνυμος ,ποιον λες πρόβατο !!!που είμαι σίγουρος όταν έχεις απλο κρύωμα πίνεις αντιβίωση , κάνα φίλο γνωστό γιατρο φαρμακοποιό δεν έχεις ; Τραβά και ρωτά να δεις τι γίνετε και παρε μια γνώμη ! Εκτός και αν είσαι ο ίδιος υγειονομικός που σίγουρα δεν είσαι

 16. Αυτή η '' πανδημία'' γιατί είναι τόσο επιλεκτικη δεν μπορώ να καταλάβω

  Φοράει μάσκα, και εμβολιάζεται ο πελάτης που θα μπει 1 λεπτό, στο μαγαζί και όχι ο καταστήματαρχης, καφετζης, προπατζης,.υπαλληλος Σουπερ μάρκετ Κτλ που συνάναστρέφεται με 100 άτομα την ημέρα.. Στις εκκλησίες, στις τράπεζες, στο ΠΡΟΠΟ, στα καφένεια,.. Κολλάς, στα σουπερμάρκετ όχι,..ΑΝ ΥΠΉΡΧΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ… ΘΑ ΈΠΕΦΤΑΝ ΌΛΟΙ ΚΆΤΩ.. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΌΣΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ.. ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ, ΠΛΟΎΣΙΟΙ, ΦΤΩΧΟΊ,.. .Πεθαίνουν όλοι από » κορωνοιο (τα @αρχ του καραμπέλα) ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΔΈΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΆΝΟΥΝ ΝΕΚΡΟΨΊΑ ΠΟΤΕ..

 17. Είναι από το πρόστιμο, και όχι.. Από τον ιό

  Το μόνο κίνητρο για να εμβολιαστεί ο κόσμος…και που έχει αυθηξει ο εμβολιασμός Είναι για να μπορεί…Να ψωνίσει, να αγοράσει… . Και όχι να προφυλαχθει από τον ιό.!!! (2 χρόνια αυτής της… Φοβερης και τρομερής πανδημίας. (του κ@λου τα ενιαμερα …. δεν κόλλησε κανεις ανεμβολίαστος.. Από ΟΛΟΥΣ όσους γνωρίζω

 18. Δεν κατάλαβα καλα κύριε!!!! ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ να κάνει το εμβολιο κάποιος..? Πεστο καθαρά αν προτρέπεις, να ΞΈΡΩ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΩ ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΆΘΩ ΈΜΦΡΑΓΜΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΡΤΗΡΙΏΝ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 100 ΑΔΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΊΟΥ..που έχουν αποκαλύψει ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΓΙΑΤΡΟΊ.!!! . ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ…ΘΑ ΕΊΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΜΉΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΖΗ ΕΦΟΡΙΥ ΖΩΗΣ. . Η ΚΥΡΊΑ ΞΑΝΘΙΠΗ ΕΧΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ.. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΆΝΕΙ..!!! . ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΊ ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ,ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ , ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΟΎΝ ΌΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ ΟΡΓΆΝΩΣΗ (ΣΟΥΓΚΑΡΙΤ ΜΠΑΚΤΙ…).. ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΉΞΕΙ ΑΝΏΝΥΜΕ..ΜΠΑΓΛΑΜΑ!!! ΚΥΡΙΑ ΞΑΝΘΙΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΈΠΩ ΝΑ ΑΚΟΎΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Κ ΣΟΥΓΚΑΡΙΤ ΜΠΑΚΤΙ… ΚΑΙ ΓΡΆΨΕ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΆΘΕ ΑΝΏΝΥΜΟ ΚΕΦΤΕ

  • Κυβερνήσεις αντιπολιτεύσεις γιατροί κλπ το προτιμούν.Εσυ με πια ιδιότητα είπαμε λες να μην το κάνουν;

 19. Προς τον ανώνυμο... Ο Ευαγγελάτος θα έπρεπε να είχε γίνει ζόμπι..

  Διότι εμβολιαστηκε με 3η δόση… ΕΝΏ πριν μήνες δήλωσε ότι έκανε το Johnson….
  … σήμερα θα πει ότι τα κρούσματα αυξήθηκαν πήγαν στις 2000!!!επίσης θα πει ότι οι ΜΕΘ είναι γεμάτοι από ανεμβολιαστους…. Επίσης θα πει ότι η ασθένεια όμικρον,, χτυπάει περισσότερο τα παιδιά … Επίσης τα πει ότι τα εμβόλια είναι επιστημονικής αποδεδειγμένα ασφαλής… Αυτά και άλλα πολλα

  • Επειδι έχεις χάσει επισοδια.Δεν είναι του Ευαγγελάτου ο ιός,ούτε Ελληνικός.Βγες από το μικρόκοσμο σου.

 20. Όχι δεν αναπαράγουμε ψευδείς ειδήσεις. Το διαδίκτυο έχει άπειρες που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσο αληθινές είναι .λυπουμεθα αν σας δυσαρεστησαμε . Παρόλα αυτά είναι διευθυντής σε φαρμακευτική εταιρία .τώρα σε ποια υπάρχουν πολλές και εμείς μπερδευομαστε .

 21. Και οι δημοσιογράφοι Που έχουν πάρει 23 εκ ευρώ (ακόμα δεν ξέρω τον λόγο, μπορείς ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΊ?)
  έβγαζαν όλους τους σοβαρούς επιστήμονες
  παγκόσμιους και μη(εκτός επιδοτήσεων η όχι ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ) , παθολογους, ιολογους,Μικροβιολογους κτλ να μιλάνε όλη μέρα για τις παρενέργειες, τους κινδύνους, τους θανατους από τα εμβόλια ΤΌΤΕ ΌΛΟΙ ΘΑ ΠΕΙΘΟΝΝΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ… ΟΜΩΣ ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ » ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ… ΘΈΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

 22. Και η αλήθεια θα ξεκαθαρίσει… Διαβάζοντας μόνο τους 100 αδες σοβαρούς επιστήμονες στο ιντερνετ.. που κρύβουν
  ΔΕΎΤΕΡΟΝ,, αναρωτηθείτε γιατί οι ανεξάρτητοι επιστήμονες ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ , μας μας πληροφορούν για τις παρενέργειες,, του εμβολίου, χωρίς κέρδος,χωρίς αντίτιμο, χωρίς μίζες, χωρίς να είναι μέρος καμίας πολιτικής συμμορίας, απλά γιατί ορκίστηκαν στο ΌΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗ,…. Από την άλλη αν θέλετε ακούτε και πιστεύετε αυτούς τους γιατρούς δήθεν όλοι – μέρος του συστήματος της πολιτικής,..(με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ επιδοτήσεις καναλιών, δημοσιογράφων κτλ
  Τρίτον.. Και πιο ισχυρό,, θα ΠΊΣΤΕΥΑ ΣΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ… ΑΝ ΤΟ ΔΙΝΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ,, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΌΡΑΖΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΣ !!!!!!!!….. ΌΤΙ ΕΜΠΛΈΚΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΉΜΑ…. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

 23. Εσύ όχι μόνο έχεις χάσει επεισόδια… Έχεις κουρκουβαλιασει με τον Ευαγγελάτο, την παγωνη τον θεωδιλορακοπουλο.. ΞΕΚΌΛΛΑ βαρεμνε…. Μας τα χεθς πρήξει.. Κσι δες το 1560 ο επεισόδιο σήμερα τιυ ευαγγελατου.. Μπαγλαμα..

 24. ΕΜΒΟΛΙΟΛΑΓΝΟΣ, που ζουν στον δικό τους κόσμο …Ανώνυμους..

 25. Βρε καυκαλα… Εγώ δεν προτρέπω κανέναν να κανει το εμβόλιο.. εσύ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ.. Του πληκτρολόγιο ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ… Και μας τα έχεις πρήξει ΒΑΡΕΜΕΝΕ.οχι ΜΌΝΟ ΕΣΎ ΑΛΛΆ ΟΙΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Η ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΚΆΦΡΟΙ . 24 ΩΡΕΣ!!!! Ακούγοντας τους γιατρούς με τα μπλε γυαλιά και τα παρδαλα φορέματα… Π χω ΠΑΓΩΝΗ.. η τον χρηματοδοτουνενο ΤΣΙΟΡΔΑ… Η τον χρηματοδοτουμενο Ευαγγελάτο… Αυτός είσαι… ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΣΙ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ

 26. Είναι ηλιθιο,χαζό, άνευ ουσίας.. Όπως και τα μπλα μπλα των ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ… ΕΞΑΛΟΥ πες μας το όνομα σου.. Η ντρέπεσαι. Βρε καραγκιόζη μπες στο YouTube πάτα. ΠΑΓΩΝΗ-ΘΕΩΔΟΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΙΟΡΔΑΣ.. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ…ΠΑΠΑΔΆΚΗ ΚΑΙ ΔΙΆΒΑΣΕ ΤΑ 500.000 ΣΧΌΛΙΑ… ΜΠΑΓΛΑΜΑ

 27. Μπράβο που έχετε τα κότσια!Συνεχίστε παρακαλώ στο Aegean news να λέτε αλήθειες, που δυστυχώς κρύβονται επανειλημμένα από τα μεγάλα εξαγορασμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Εγώ πλέον, ακόμα και τα ηχεία που έβαλε ο Δήμος για τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα βλέπω με δυσπιστία. Εάν δείτε αυτό το λινκ θα καταλάβετε…Ελπίζω να διαψευσθώ… https://www.el.gr/nea-taxh/stithikan-kai-megafona-ala-aoysvits-yp/

 28. Με 6.785.000 εμβολιασμένους και 100 χιλ αντιεμβολιαστές , 700 διασωληνωμένοι και 130 νεκροί . Ποιος φταίει;

  Συγκρίνετε αυτά τα δεδομένα της 14ης Δεκεμβρίου 2020 με εκείνα της 14ης Δεκεμβρίου 2021 και θα καταλάβετε ότι , η παταγώδης αποτυχία στην διαχείριση της πανδημίας που επέφερε εκατοντάδες θανάτους που θα μπορούσαν να αποφευχθούν, την αποδόμηση της οικονομίας και τόσα άλλα παράδοξα , έχει ονοματεπώνυμα.

  Έρχεται η μήνυση μαμούθ που σας είχαμε προαναγγείλει

  ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.