Θα γίνουμε Μύκονος;

82
6714

Θα γίνουμε Μύκονος;

Οι ευθύνες για τα αντιφατικά μηνύματα δεν είναι πάντα στους άλλους… (ούτε είναι τυχαίο ότι και ο ιατρικός-επιστημονικός κόσμος διχάζεται παγκοσμίως, άσχετα αν η πλευρά των «ισχυρών» δια των καθεστωτικών μέσων προσπαθεί να μειώσει με τον υποτιμητικό τίτλο του»ψεκ» ή να «εξαφανίσει» τους «διαφωνούντες», παρεμβαίνοντας μέχρι τα σόσιαλ μίντια και τις μηχανές αναζήτησης).

Και βλέποντας ότι ήδη και οι φίλα προσκείμενοι στην κυβέρνηση αρθρογράφοι αρχίζουν να το αντιλαμβάνονται, καταλαβαίνει κανείς ότι δεν είναι «στραβός ο γιαλός» αλλά «στραβά αρμενίζουμε».

Γράφουν λοιπόν πλέον ανοικτά φιλοκυβερνητικοί αρθρογράφοι ότι «ο στόχος για εμβολιασμό σε ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παγκοσμίως (αφού παγκόσμια είναι η πανδημία κι εκεί εστιάζεται το ενδιαφέρον) φαίνεται πλέον «όνειρο θερινής νυκτός».

Φαντάζεστε το ποσοστό εμβολιασμού στην Ελλάδα να ήταν πχ 80-90% και παγκοσμίως κάτω από 50%, δεν θα κινδυνεύαμε να την πάθουμε όπως η Μύκονος (που έχει τέτοιο ποσοστό εμβολιασμένων κατοίκων) με τους τουρίστες;

Σε ότι αφορά το εθνικό μας σπορ, το «διχασμό» που όπως έχουμε ξαναγράψει τελευταία εστιάζεται στο «εμβολιασμένοι Vs ανεμβολίαστοι». Υπομονή για ακόμα ένα μήνα. Από Σεπτέμβριο αλλάζουν όλα. Ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την τρίτη δόση και το μυστήριο διάρκειας της ανοσίας (μηδενίζει το «κοντέρ» για όσους εμβολιάστηκαν Ιανουάριο-Φεβρουάριο)

Το μόνο θετικό που διαφαίνεται στον ορίζοντα είναι ότι αντί για «τείχος ανοσίας» με όλη αυτή τη (σκόπιμη) χαλάρωση, τις μετακινήσεις και την ραγδαία εξάπλωση της μετάλλαξης «Δ» είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί η «ανοσία της αγέλης».

Παρόλα αυτά η κυβέρνηση  (και για να μην την μείνουν τα εμβόλια που αγόρασε) συνεχίζει να παίζει «τα ρέστα της» τουλάχιστον μέχρι το τέλος Ιουλίου (με το 150άρι στους νέους, το φόβητρο της υποχρεωτικότητας και των απολύσεων στους ανεμβολίαστους, την καλοπληρωμένη προπαγάνδα τρομοκράτησης από ΜΜΕ ως «Ιερά» σύνοδο κλπ) ώστε από 44% που είναι σήμερα το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων (και 52% με μία δόση) να φτάσει το πολύ γύρω στο 55%.

Έτσι κι αλλιώς ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών και το ενδιαφέρον θα εστιαστεί στο κομφούζιο από τις μετακινήσεις και την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων με την επέλαση της μετάλλαξης «δέλτα». Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, θα είναι ο μήνας κορύφωσης της πανδημίας και -ως γνωστόν-όλοι οι ταξιδιώτες μπορούν να επιστρέφουν στα μέρη τους με απλά σελφ (δηλαδή μη) τεστ.

Και για τα «αντιφατικά μηνύματα» που λέγαμε, αλλά και για την «καχυποψία» μιας μεγάλης μερίδα πολιτών αρκεί μια ματιά στις δηλώσεις-διαγγέλματα του ιδίου του Πρωθυπουργού:

Ιούνιος 2020 – «Η Ελλάδα άνοιξε, δεν θα υπάρξει νέο lockdown»

Φεβρουάριος 2021 – «Δεν βλέπουμε απλά φως στην άκρη του τούνελ. Βλέπουμε το τέλος του τούνελ».
Απρίλιος 2021 – «Η πανδημία φτάνει στο τέλος της. Ορόσημο ο Μάιος για επιστροφή στην κανονικότητα».
Mάιος 2021 – «Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο τα πράγματα θα θυμίζουν ένα πολύ φυσιολογικό καλοκαίρι»

Ιούλιος 2021: Αιφνίδιο τοπικό lockdown στη Μύκονο.

Φόβοι για τοπικά lockdown στα νησιά που είναι λίγο πριν το… κόκκινο.

Οι τουριστικές περιοχές της χώρας έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ειδικών. Τα κρούσματα αυξάνονται, τα ξενοδοχεία καραντίνας γεμίζουν και οι ταξιδιώτες αγωνιούν.

Το μίνι lockdown στη Μύκονο, συνάντησε πολλές αντιδράσεις και «χτύπησε καμπανάκι» και για τις υπόλοιπες περιοχές.

Μετά από αυτή τη «ψυχρολουσία» είναι πιθανόν λέει τα μέτρα στη Μύκονο να αρθούν, ανάλογα και με την εισήγηση των ειδικών την Παρασκευή, αλλά αυτό δεν φαίνεται να καθησυχάζει δημάρχους των άλλων τουριστικών νησιών (μεταξύ των οποίων και η Κως) στα οποία παρατηρείται αύξηση κρουσμάτων και φοβούνται για ανάλογες αιφνιδιαστικές ανακοινώσεις lockdown στις περιοχές τους.

Ήδη η δημοτική αρχή στην Κω (όπως και οι αντίστοιχες αρχές στα υπόλοιπα τουριστικά νησιά) ζητάει από επιχειρηματίες, κατοίκους, αλλά και επισκέπτες να έχουν υπεύθυνη στάση σε μία προσπάθεια το νησί να παραμείνει προφυλαγμένο από τον κορονοϊό και να μην βρεθεί αντιμέτωπο με έκτακτα μέτρα, κάτι που θα ήταν καταστροφικό για τον τουρισμό.

Η ίδια έκκληση απευθύνεται από τους δημάρχους και προς την κυβέρνηση, προκειμένου να αποφύγει τη λήψη οποιουδήποτε αιφνιδιαστικού μέτρου που θα «στοχοποιεί» άδικα τα νησιά μας.

«Έκκληση στους υπουργούς Βασίλη Κικίλια, Χάρη Θεοχάρη, Στέλιο Πέτσα και Νίκο Χαρδαλιά απευθύνει και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας για έκτακτη σύσκεψη προκειμένου να αντιμετωπιστεί η έξαρση του ιού χωρίς να πληγούν οι τοπικές οικονομίες.»

Στην επιστολή επισημαίνεται ότι τα δικαιολογημένα μέτρα που ελήφθησαν στη Μύκονο θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τις επιπτώσεις που θα επιφέρουν σε κρίσιμους τομείς όπως η οικονομία και ο τουρισμός.

Χρειάζεται ευέλικτη προσέγγιση και όχι (για άλλη μια φορά ισοπεδωτικά) οριζόντια μέτρα που καταστρέφουν τον τουρισμό.

σ.σ. Ως επίλογο στον παραλογισμό που ζούμε η κατά τ’ άλλα εύλογη απορία εμβολιασμένου αρθρογράφου με τον χαρακτηριστικό τίτλο άρθρου «Ψεκ» vs «Μπολ», ο οποίος διερωτάται μάλιστα «γιατί η κυβέρνηση δεν κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό»!!

«Ακόμα να μας απαντήσουν κυβερνήσεις και επιστήμονες αν ο ιός έγινε τελικά στο εργαστήριο; Αν κάποιοι το παίζουν Θεοί; Να μας πουν γιατί κλειστήκαμε στα σπίτια μας για δύο χρόνια; Γιατί καταστράφηκε ο γείτονάς μας, αν όχι εμείς; Είναι στοιχειώδης υποχρέωση για τη δημοκρατία μας…»

82 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η τελευταία παραγραφος βλέπει το πρόβλημα σοβαρά μαζί με τα βασικά ερωτηματικά που αφορούν όλους μας. Δύσκολα θα ξεμπερδεψουμε από αυτή την παγκόσμια κατάρα του αιώνα.

 2. Πρώτα να απαντήσω στην ερώτηση της τελευταίας παραγράφου;Τι αλλάζει ;αν είναι έτσι η αλλιώς;Θα το απαντήσουν στο μέλλον.Το θέμα είναι σήμερα να απαλλαγούμε από τον ιό και ποιος είναι ο τρόπος.Για να είμαστε στο μέλλον να δούμε την απάντηση.Οι θεωρίες και αλλαγή κουβένταςδεν βοηθούν.Δεύτερο καμία επιστημονική κοινότητα δεν είναι διχασμένη.Έλεος πια.Ναι υπάρχουν κάποιοι αντιδραστικοί,που δεν διαφωνούν σε σχέση με τον ιό αλλά τον τρόπο αντιμετώπισης ,το θέμα είναι ότι δεν έχουν κάνει κάποιο πείραμα να το αποδείξουν στη πράξη,απλά διαφωνούν.Ακόμα σε μέρη και χώρες που δοκίμασαν κάτι άλλο επέστρεψαν στη άποψη των επιστημόνων πανικόβλητε νέοι επειδή ξέφυγαν.Μέχρι εδώ όλα δεκτά.Μετά όμως φτάνουμε σε θεωρίες και Θερμοπυλες Ελληνικές και παγκόσμιες και ξεφεύγουμε.Βασικα να γράφει κάποιος και να κάνει σχόλια από το τάμπλετ η το κινητό του(που έχουν τσιπάκι)ότι το σχεδίασαν όλο αυτό να τους ελέγχουν και να τους παρακολουθούν πάει πολύ.

 3. Ακόμα να κατεβαίνουν άνθρωποι στους δρόμους με τα σύμβολα της χώρας μας και τις εκκλησίας μας,από τη στιγμή που και το κρατος(κυβέρνηση και αντιπολίτευση)λένε άλλο πράγμα τι που ακριβώς ανεικονικής αυτοί;Προφανώς ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ελληνική Ορθοδοξη εκκλησία .Να τελειώνει το παραμύθι,ακολουθούν παλαιοημερολογίτες και διάφορες αιρέσεις.

 4. Οποιαδήποτε άλλη Κυβέρνηση θα είχε χάσει το 50% της εκλογικής της βάσης, όμως ο φόβος του να μην μας προκύψει κάτι χειρότερο πάλι,την κρατά παντοδύναμη και καταστροφική.
  Στην Μύκονο οι μόνιμοι κάτοικοι είναι υψηλώς εμβολιασμένοι,όχι οι διαμένοντες!! ,οι οποίοι μπορεί σε σύνολο να είναι τα 2/3 των μόνιμων.
  Εμείς ξέρουμε πόσους ετεροδημότες έχουμε ; φαίνεται απ τις προσλήψεις στον ΟΑΕΔ ένα μέρος..θα εκπλαγείτε ειλικρινά.
  Για το αν υπάρχει άλλη λύση εκτός του εμβολιασμού θα ήθελα εμπεριστατωμένα επιστημονικό παράδειγμα .
  Ο εμβολιασμός έγινε υποχρεωτικός επειδή είναι μεταδοτικός…για μένα μακάρι να κλείσουμε, ακούγεται εντελώς ατομικιστικό,αλλά το ρήγμα είναι βαθύ και μόνο έτσι θα μάθουμε για την σχέση του κάθε μέλους της Κοινωνίας με το σύνολο.
  Για την θρησκεία που κόπτεται για την μεταθανάτια ζωή περισσότερο απ’ την παρούσα,ας αναλάβει τον ρόλο της και η ίδια.

 5. Χθες είχε στην κεντρική παραλία της Κω,στην Ζουρούδη 250 τουλάχιστον σε κυρίως μεγάλες παρέες να κάνουν πάρτι,να πίνουν,να ουρλιάζουν,να σπάνε..με φορητά ηχοσυστήματα και κανένας έλεγχος..Να κανένας… πολλοί προερχόμενοι από το γνωστό ξενοδοχείο ………δεν καταλαβαίνω γιατί να κυνηγούν τον κάθε Μύλο, αλλά συγκεκριμένα συμφέροντα να μην τα ακουμπάνε.λένε για ξενύχτηδες κατοίκους απ τα μαγαζιά,αλλά όχι απ τα τάγματα μεθυσμένων.. απειλούν με κλείσιμο,φοβερίζουν επιχειρήσεις, κατοίκους Έλληνες,αλλά κανένας έλεγχος σε ξενοδοχεία.Κριμα που ο λαός στηρίζει ακόμα τα τσίρκο.

  • τουρισμό δεν ήθελες ρε μπόχαλε να το παίζεις ευρωπαίος? τσάκα ενα λοκ ντάουν τώρα να στανιάρεις

   • και τράβα τις θηλές της αίγας σου,καραμήτρο,Βελιγγέκα,Βοϊδοτραμπάκουλα…τυχοδιώκτη…

    • Καλό αφανισμό μποχαλαρά, τράβα μάζεψε τομάτες στην αβικώ και άσε τον τουρισμό που μου γινες επιχειρηματίας ξαφνικά με 2 γκαρσονιέρες και 5 ομπρέλες τσοπάναρε της πόσας

   • Εσύ περιπλανιέσαι σαν τυχοδιώκτης Παυσανίας.Και με την ΑΒΙΚΩ καλά περνούσαμε, Λαγέ….

   • Θα γίνεις περδίκι…πραγματικός Λαγός θα γίνεις…τι άλλο παραγωγικό έκανες σήμερα , εκτός από αυτοανακούφιση και εξαερισμό; Προμάζεμα μια ζωή, «αδέλφια μου φασίστες .. πουλιά και γω σαν και σας στους ανέμους γυρεύω να βρω έναν μπαλτά….»

    • Λαλήσανε οι «τρενάκηδες» μπόχαλοι πάλι, τους έκανες και παραμιλάνε οι σιχαμένοι.

    • …σιχαμένος είσαι εσύ ρε λακαμά, ήρθες στο νησί και λίγδωσε το αντεράκι σου και σήκωσες κεφάλι!! Άντε στα τσακίδια και εσύ ρε εμπαθή και τιποτένιε!!

   • …εσένα σίγουρα όταν σε ρωτούν από που είσαι, απαντάς Αθήνα, το παίζεις πρωτευουσιάνος γιατί ντρέπεσαι να πεις την καταγωγή σου!! Τακτικά κάνεις σχόλια όπως ‘καλό αφανισμό’, ‘μποχαλαράδες’, κ.τ.λ. …γράφεις για την ΑΒΙΚΩ, και γενικά μιλάς απαξιωτικά για το νησί και για τους ντόπιους, …αυτό που θα σου πω εγώ είναι ότι μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου, με αυτά που γράφεις!! Ρε κουφιοκέφαλε, με τον τουρισμό δεν ζούνε μόνο οι ντόπιοι, αλλά και οι υπόλοιποι που δουλεύουν εδώ και είναι από άλλα μέρη της Ελλάδας, για αυτό πρόσεχε τι γράφεις ζωντόβολο!! Άμα δεν γουστάρεις, πάρε το πλοίο της γραμμής και δρόμο πίσω στο βλαχοχώρι σου!!

    • Ποιοι ειναι απο αλλα μερη της Ελλαδας; Οι Πακιστανοι και οι Αλβανοι;

    • Δηλαδή, θέλεις να μας πεις ότι στην Κω (κάθε καλοκαίρι) δεν έρχονται Έλληνες (από άλλα μέρη της Ελλάδος) και δουλεύουν; Καλά κρασιά μπαγλαμά!

   • Το βλήμα βρήκε στόχο την άδεια του κεφάλα.Το σκέφτηκες καλά πριν απασφαλίσεις;μα ούτε ένα εγκεφαλικό κύτταρο που να μην έχει λαμπαδιάσει?
    Μεγάλε χρειάζεσαι νοσηλεία,διανυκτερευύον Ψυχιατρείο.

   • όταν οι ντόπιοι είχαν λύσει το σεξουαλικό τους πρόβλημα με τουρίστριες ,εσύ ξέσπαγες τις ορέξεις στους στις κατσίκες…τραγέλαφε,ανεμοσκόρπισμα..ο τιποτάς,ο βλάκας φασίστας.. πότε ασφαλτοστρώθηκε η πλατεία του χωριού σου μπετόβλακα;

    • Κάνε μπε και φάε κανα τυρί της πόσας ρε τουρκόσπορε βιαστή.

    • Λυσανε λεει οι ντοπιοι το σεξουαλικο τους προβλημα με τις τουριστριες. Σε μια προταση η μποχαλια σε ολο της το μεγαλειο!

   • Φταίει ο Ιπποκράτης που σου μείναν μόνο τα \\\///, απ τους Γότθους, Βλάχους, Αρβανίτες…

   • Φαίνεται ότι βρωμάς ,έτσι και αλλιώς.. διπλή μάσκα στις εξαερώσεις να μην μεταδώσεις την βρωμιά της σαπίλας σου, κουβάλημα δειλό χουντοπαράσιτο.

    • Κάνε γλού ρε απόγονε του χασαν καο της φατμάς ανθέλληνικό σκουπίδι

   • ….. που θα μας πεις και τουρκόσπορους…που να σε δω να φοράς φερετζέ παλιό…..

   • Πονάς γελαδάρη; περίμενε να πιάσεις το τζόκερ να μας αδειάσεις την γωνία..

    Μέχρι τότε ξενητεμένε γιαράβλαχο,θα πονάς,θα υποφέρεις τρώγοντας στην μάπα το μέρος που βρίζεις.. Άιντε τζιοβάνο.

    • Εγω τουλαχιστον θα φυγω απο δω. Εσυ θα μεινεις για παντα!!!!

    • …όχι ρε φίλε μη φύγεις, θα χάσουμε τέτοιο κελεπούρι σαν εσένα; Δεν θα το αντέξουμε!! Θα ναι βαρύς ο πόνος μας, όταν θα φύγεις από το νησί!!

   • Άντε σε καλεί στο τηλέφωνο η Χαρχάλω,η Ματζουράνα,η Μαγδάλω,η Μανταλιώ.. ξέμειναν από .. τράγο.

   • Καριδιαρόπουλε,γεννίτσαρε….για φτύσιμο η φυλή σου από επιμειξίες κατακτητών…Η φουστανέλα μυρίζει Αρβανιτιά από Μογγόλο και Περσο-βαρβαρικά κύματα κατακτητων

   • κάνε και ανταύγειες στις τρίχες του…………,ΒΡΩΜΑΣ.

 6. Mε ποια μέθοδο ζήτησε απ' τους επισκέπτες να τηρούν τα μέτρα ο Δήμαρχος;

  Χθές 300 άτομα σε μεγάλες παρέες μέχρι τα ξημερώματα στην Ζουρούδη.. γιατί αυτός ο διαχωρισμός; γιατί το κυνήγι σε κάθε Μύλο και καταστηματάρχη,αλλά συγκεκριμένα συμφέροντα και πόστα υπεράνω; ξενοδοχείο ………………..όλη την νύχτα κέντρο διερχομένων σε αγέλες μαστουρωμένες..όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί το μωρό και ο άρρωστος γέροντας κατευθείαν παράπονα λόγω παραβίασης ωραρίου καταγγελία..για τους νεαρούς αλλάλαζοντες όλη την νύχτα ,κανένα μέτρο..Τι θίασος .

   • Την στιγμή που όλοι οι κάτοικοι αγωνιούν για το τι θα ξημερώσει,την στιγμή ρε τσο… που υπάρχουν σε πολλές επιχειρήσεις εστίασης κρούσματα,που δεν ανακοινώνονται,και στην Κω σε μεγάλα μαγαζιά που πας και συ και όλοι μας,εσύ εξαερίζεσαι με σιγαστήρα.Βλακα…αυτή είναι η Πολιτεία των διεφθαρμένων,έτσι και επέτρεπε η τοπική Χούντα να κατονομάζονται καταστήματα που έχουν κρούσματα και τα αποκρύπτουν,να δω την φάτσα σου μετά, βλάκα. .μην με κάνεις και το ανοίξω… Μπετόβλακα,κοιμάσαι και εξαερίζεσαι…

   • και να ξεδίνουν όπως και όσο θέλουν,παρά να τριγυρνούν παραλίες και ρημάζουν γειτονιές ;δεν μπορούν να διασκεδάσουν στις πισίνες;ή επειδή δεν τους θέλουν στα ίδια τα ξενοδοχεία που κοιμούνται,τους στέλνουν σε συγκεκριμένα σημεία ,ε βλάκα;θα θέλεις να μένεις σε γειτονιά και να μην μπορείς να κλείσεις μάτι όπως πέρσι για τρεις μήνες;βλακόμουτρο;

 7. Αν είναι δυνατόν, να επεμβαίνει τώρα και η εκκλησία για να πείσει τους πιστούς να εμβολιαστούν. Τι άλλο θα ακούσουμε? Στις αμβλώσεις γιατί δεν επεμβαίνει? Στην ανεργία που επικρατεί και σε τόσα άλλα στραβά και ανάποδα? Τα κάνανε πλακάκια εκκλησία – κυβέρνηση? Καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του και για το καλό της υγείας του. Ας σοβαρευτούμε όλοι λιγάκι. Τώρα δίνουν μπόνους σε φαρμακοποιούς και γιατρούς για να επιβάλλουν τον εμβολιασμό. Είναι λόγω ότι υπάρχει λήξη ημερομηνίας των εμβολίων σύντομα?

  • Δεν σε είδα να σχολιάζεις τους αιρετικούς παλαιοημερολογιτες,ιεχοβαδες κλπ που κατεβαίνουν στους δρόμους.Η επίσημη Ορθόδοξη Ελληνική Εκκλησία σε χάλασε;Προφανώς δεν ανήκεις σε αυτήν,όποτε κρίνε την δικιά σου.Εμείς είμαστε Έλληνες Ορθόδοξη.Τέλος τα παραμύθια σας.

 8. Σιγά σιγά αντιλαμβανόμαστε πως κάτι δεν πάει καλά με τα εμβόλια.Αν και αρκεί ο φασιστικός τρόπος αντιμετωπισης των μη εμβολιασμένων,από το χουντομόρφωμα Μητσοτάκη,για να προβληματιστεί κανείς.Σε 3 μήνες πάμε πάλι για εμβολιασμό,αφού εκτός από τη Δύση και μερικές εξαιρέσεις,η υπόλοιπη ανθρωπότητα,δεν έχει καν πρόσβαση στα εμβόλια.Άρα νέες μεταλλάξεις,ίσως και εξελικτικό άλμα του ιού από τα ΙΔΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ,δηλ. πιασ’ τ’ αυγό και κούρευτο…!
  Τι ζούμε Θεε μου!Μια για τους Χαρδαλιάδες σχολιαστές.Αν η θνητότητα απο τον ιό είναι πια, τουλάχιστον στη Δέλτα,πολύ κάτω από το 1% και ας πούμε και στους εμβολιασμένους περίπου το ίδιο (ενώ πρέπει κάθε δύο και τρεις να γίνεται αναμνηστική δόση),τότε τι στην ευχή συμβαίνει;Ηδη ξεκίνησε η συζήτηση στα κανάλια:οι εμβολιασμένοι ΚΑΙ νοσούν ΚΑΙ μεταδίδουν και τώρα πρέπει να κάνουν κι εκείνοι σελφ ή ραπιντ τεστ,μήπως και επανέλθουν από την ανεμελιά τους.Ποιά η διαφορά με τους ανεμβολιαστους;Το ότι δε θα πεθάνεις;Μα και από τους ανεμβολιαστους το 99% δεν θα πεθάνει..

  • Ποσό άρρωστος είσαι;Σταμάτησα να διαβάζω εκεί που αναφέρεσαι σε Μητσοτακη και Χαρδαλιά.Ναι ρε βλημα,αυτοί κανονίζουν την παγκόσμια τακτική ενάντια στον ιό.

  • Από την πλευρά του, ο κ. Γώγος επισήμανε ότι σε σύνολο 5.000 ανθρώπων που νοσηλεύτηκαν στην εντατική διασωληνωμένοι από τον Φεβρουάριο μέχρι τώρα από αυτούς εμβολιασμένοι ήταν μόνο το 1%.”

  • Πράγματι, συνομωσιολογία και ...αριθμητική (πόσο μάλλον μαθηματικά) ..

   ανήκουν σε διαφορετικά μεταξύ τους σύμπαντα…

 9. Την «εξαφάνιση» των «διαφωνούντων» και της αντίθετης επιστημονικής άποψης, παρεμβαίνοντας ωμά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις μηχανές αναζήτησης που γράφεις πολύ σωστά Γιάννη, θα την βρούμε δυστυχώς μπροστά μας. Οι δήθεν δικαιωματιστές, οι τάχα προοδευτικοί, κουλτουριάρηδες κ.τ.λ θα καταλάβουν τι έρχεται και γι’ αυτούς στην πορεία. Εκεί που θα τους «πονάει».

  • Μα εσυ από που ενημερώνεσαι;Εδώ δεν μεταφέρεται οποία βλακεία κυκλοφοράει;Σε εμπόδισε κανείς να την μάθεις;Έχουμε γεμίσει με τις γνώμες των ψεκασμένων.Τι λες άνθρωπε μου;Τόσο φανατισμός που πιπίλας ότι σου δίνουν;Έλεος πια.

  • καταθέσεις σε Γερμανική Τράπεζα.με εισόδημα 39.000 το χρόνο ..τελικά όπως λέει και η Εκκλησία , γίνονται οικονομικά θαύματα…για αυτό όλοι Τελοπόν, βαδιστικόν,αγκυλωτόν: αυτά τα τρία σκευάσματα πολλαπλασιάζουν τις καταθέσεις εκτός όλων των άλλων .

 10. ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΥΚΟΝΟΣ…ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ….
  ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ…ΚΩΣ…
  ΤΟ ΠΟΛΥΠΡΥΘΕΣΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ …ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ..ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..
  ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ???
  120.000 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ…. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ…

 11. Ήρθες ξελίμαξες εδώ και βγάζεις την χολή σου Χρυσαύγουλο…Στην Κω ο ήλιος θα βγαίνει καθημερινά, στην πατρίδα σου να δεις.

   • Το νησι του ιπποκράτη με την τρώγλη για νοσοκομείο αχαχαχαχαχαχ. Μόνο για τα «τρενάκια» του και τους βιασμούς είστε γνωστοί. Πάνε άρμεξε καμιά βουβάλα στα χωριά και άσε τον τουρισμό με τα σανδάλια και το τζήν ρε τουρκόσπορα βλαχαδερέ

    • Ποιες είναι ελληνικών συμφερόντων επιχειρήσεις στην Μύκονο;,από το άχτι σου διάλεξες το χειρότερο παράδειγμα..όλες είναι πολυεθνικών συμφερόντων,οι περισσότερες βίλλες εκπλειστηριάστηκαν, Τούρκοι, Αιγύπτιοι Κροίσοι, Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι Άραβες,κοίταξες την επιχειρηματική γεωγραφία,ακόμα και το Νάμμος του Φραντζέσκου έχει μεταφέρει την έδρα Ντουμπάι..εκεί να δεις τι απομένει απ τους τζίρους..το μόνο κερδισμένο είναι το Ελληνικό Δημόσιο που μπορεί και ελέγχει επί τόπου τα Ξενοδοχεία και Clubs, που εδώ τα All Inclusive έχουν εταίρο τις TUI κ.λ.π.οπότε δεν μπορεί να βρει από πού κόπηκαν τα voucher ενώ πληρώνονται με εμβάσματα…τα All Inclusive..ότι και να λες είσαι στα χαμένα.Ασχετος.

    • https://youtu.be/7UO8Bfl_tmE
     Διάβασε και την μόνιμη σελίδα όλων των Οικονομικών εντύπων της Χώρας,μήπως και καταλάβεις ότι δεν είναι πια Ελληνικό έδαφος.
     Το μόνο μέρος στην Ελλάδα με face control μόνο στην τσέπη,με τους λογαριασμούς εστίασης να κάνουν τον γύρο του κόσμου για την αισχροκέρδεια,γιατί μόνο νησί της Μεσογείου που πουλάει το μπουκαλάκι το νερο2:5-3 ευρώ,το μόνο μέρος της Ελλάδας που διαλαλεί ότι θέλει μόνο φραγκάτους Έλληνες και ξένους ,που έδιωξε τον Έλληνα στην Πάρο..
     Που πας ρε καραμήτρο;θες και τα γράφεις;

 12. Βγήκανε όλα τα μποχαλοτρενάκια και βρίζουν. Τους έπιασε πανικός με τόσο ξεφτύλισμα που τους κάναμε. Το φυσάνε και δεν κρυώνει.

  • και μάλιστα κατά .. ριπάς.βουλγαρόσπορε μέτρα πόσες φυλές πέρασαν απ’ την πατρίδα σου και μετά να μιλάς.
   Κτηνοβάτης και βλάκας …

  • Πονάει πολύ;βάλε στη μυζήθρα ένα ζαναξάκι Μογγόλε Μπαστουνόβλαχε..ψάξε το γενεαλογικό σου δένδρο..να μάθεις την προίκα σου από πού την κληρονόμησες.
   Χαχαχαχαχαχα, χαχαχαχαχαχα χαχαχααχα.

  • Και της καθαρής ράτσας..πατριωτάρα με καταγωγή Κοτροκολώνη.Γεννιτσαρε Βλάχο όταν σκύβεις η φουστανέλα…….χαχαχαχαχαχ

  • Θα πνιγείς στο δηλητήριο σου φίδι..χρυσά αυγά κλωσσάει για αυτό φοράει φουστανέλα.

  • …ποιο ξεφτίλισμα μωρέ καημένε; Παίρνει κανένας στα σοβαρά τις λακαμιές που λες;
   Πήγαινε στη γωνία να δεις αν έρχομαι, μωρέ κακομοίρη!! …κοίτα τα χάλια σου και άσε τους άλλους!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ