Το «καρότο» (προνόμια) και το «μαστίγιο» (υποχρεωτικότητα)… του εμβολιασμού (Όλα τ’ άλλα κάτω απ’ το χαλί…)

107
4886

Το «καρότο» (προνόμια) και το «μαστίγιο» (υποχρεωτικότητα)… του εμβολιασμού (Όλα τ’ άλλα κάτω απ’ το χαλί…)

Να τη πάλι η διαίρεση… (Κατά το «διαίρει και βασίλευε…» των ανόητων «μεθυσμένων» εξουσιών που βλέπουν μόνο το παρόν και όχι το τέλος τους)

Βέβαια, η εκάστοτε εξουσία υπό το κράτος της αλαζονείας της έχει πάντα τη ψευδαίσθηση ότι θα παραμείνει στη θέση της εφ’ όρου ζωής, χωρίς να σκέφτεται καν ότι η ημερομηνία λήξης πλησιάζει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αργά ή γρήγορα.

Έτσι λοιπόν αυτό που προέχει τώρα σύμφωνα με τους εκτελεστές της «νομιμότητας» είναι το «καρότο» (προνόμια) και το «μαστίγιο» (υποχρεωτικότητα)… του εμβολιασμού,

Αφού είδαν κι απόειδαν ότι η όλη διαδικασία μόνο ξεκάθαρη δεν είναι, περνάνε αναγκαστικά στη χρήση «άλλων μεθόδων».

Η κόντρα «ψεκασμένων» Vs «εμβολιασμένων-ψεκασμένων» καλά κρατεί (κάτι που βολεύει αφάνταστα την κυβέρνηση στο οικονομικό κραχ που έρχεται).

Ο εμβολιασμός του πολίτη είναι πρωτίστως πράξη προσωπικής επιλογής και προσωπικής ευθύνης.

Η συνειδητοποίηση της αναγκαιότητάς του επιτυγχάνεται με επιχειρήματα και μελέτες για την προστασία του ιδίου ή του κοινωνικού συνόλου. Που είναι; Τα εξάντλησαν όλα;

Το να επιβληθεί, είτε άμεσα, είτε έμμεσα, ως υποχρεωτικός -όπως συζητείται πλέον ανοιχτά από επίσημα χείλη- θυμίζει άλλες εποχές και άλλα πολιτεύματα.

Το να εστιάζεται η συζήτηση μόνο στην περιβόητη διαδικασία εμβολιασμού και να μην γίνεται οποιαδήποτε άλλη συζήτηση για τις σοβαρές ελλείψεις και τα διογκούμενα προβλήματα στον πολύπαθο τομέα της υγείας είναι καθαρά εκ του πονηρού.

Ο κόσμος που δεν πείθεται ζητά ξεκάθαρες απαντήσεις και διαβεβαιώσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα. Κάθε άλλη υπεκφυγή ή απάντηση με χαρακτηρισμούς δείχνει ότι ή κινούνται βάση ενός αγνώστου σχεδίου η απλώς πειραματίζονται -όπως έχουμε ξαναγράψει- στου κασίδη του κεφάλι (και τα δύο εξίσου επικίνδυνα).

Μπορούν να εγγυηθούν για το εάν και σε ποιο βαθμό θα προστατεύουν τα υπάρχοντα εμβόλια από τυχόν νέες μεταλλάξεις του ιού ή από μεταλλάξεις που ενδεχομένως υπάρχουν  και δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα;

Μπορούν να εγγυηθούν ότι ο εμβολιασμένος δεν μολύνεται και δεν μολύνει, άρα δεν υπάρχει βεβαιότητα ότι είναι εντελώς ακίνδυνος για την κοινότητα; (Πως λοιπόν λένε ότι οι εμβολιασμένοι δεν θα φοράνε μάσκες και θα μπαίνουν όπου δει, ελεύθερα… Κάτι δεν πάει καλά…)

Μπορούν να εγγυηθούν για τις σοβαρές παρενέργειες (ακόμα και μοιραίες που είδαμε όλοι λίγο πολύ κοντά η μακριά μας να συμβαίνουν) σε διάφορες κατηγορίες ανθρώπων;

Μπορούν να ενημερώσουν τον κόσμο υπεύθυνα πόσο ακριβώς κρατά η ανοσία, τι και πότε θα χρειαστεί μετά τον συγκεκριμένο εμβολιασμό;

Μπορούν να εγγυηθούν για την επάρκεια των εμβολίων και για τις παραδόσεις των εταιριών;

Μπορούν να εξηγήσουν με λογικά επιχειρήματα πως και γιατί θέλουν να υποχρεώσουν τους ανθρώπους που διατηρούν τους φόβους και τις επιφυλάξεις τους να τα …ξεπεράσουν δια της βίας;

Αντί να μελετήσουν το πρόβλημα της απροθυμίας μιας σημαντικής μερίδας των πολιτών και να δουν επίσης με πόση προσοχή χειρίζονται άλλες χώρες το ζήτημα, ενθαρρύνουν τον φανατισμό και τον χουλιγκανισμό του «πολιτικώς ορθού» (ή «πολιτική των χαχόλων»;)

φτάνοντας στην έσχατη λύση της «τιμωρίας», του στιγματισμού και των διακρίσεων (σε άλλες περιπτώσεις βέβαια «ωρύονται» – ‘είναι ρατσισμός!’- για αντίστοιχα δικαιώματα ιδιαίτερων ομάδων ή κατηγοριών…)

Η επιβολή και ο εξαναγκασμός με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δεν προκαλεί σεβασμό. Προκαλεί δικαιολογημένο φόβο* και αντιδράσεις.

Και κατ’ αντιστοιχία ας έχουμε όλοι υπόψη μας το διαχρονικό: «Ο σεβασμός εμπνέεται. Ο σεβασμός κερδίζεται. Ο σεβασμός ΔΕΝ επιβάλλεται»

(* Μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι μια σημαντική μερίδα πολιτών, γύρω στο 25%, έκαναν ή σκοπεύουν να κάνουν το εμβόλιο αλλά έχουν τις επιφυλάξεις τους…)

107 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πρόγραμμα » Ελευθερία » (όπως το ονόμασαν) πέτυχε!! ΚΑΤΑΡΓΉΘΗΚΑΝ όλα τα δικαιώματα, και η » Ελευθερία » του ανθρώπου… 3 μήνες ελεύθερος, 8 φυλακισμένος (λοκνταουν)η με περιορισμούς εξόδου..εως τις 12 είναι το διαλειμα που δίνουν στους » φυλακισμενους» από την φυλακή τους… Είναι η νέα κανονικότατα, το πρόγραμμα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.. (το φθινόπωρο επίκειται μια αόρατη μετάλλαξη, διότι εφόσον θα έχουν θα έχουν εμβολιαστεί,όλοι δε θα βρίσκουν άλλη δικαιολογία για τον ιό.. για το επερχόμενο λοκνταουν) , εξαλου αυτό θα συνεχιστεί 1,2 χρόνια μέχρι να ολοκληρωσουν » αφορμη».. του κορωνοιο το παγκόσμιο σύστημα ελέγχου, συνναλαγων,κάρτας πολίτη, και όλα τα υπολοιπα..

  2. Από τη μια ρισκαρεις ρωσική ρουλέτα αν σου κάτσει το θανατηφόρο εμβόλιο. Απο την αλλη αν σου κάτσει ο ιος το θανατικό στα πνευμονια. Αυτό και αν είναι αδιέξοδο . ο κόσμος έχει μπερδευτεί δεν ξέρει τι να κάνει

  3. Ως τωρα, υποχρεωτικό εμβολιασμό έχουν ζητήσει συγκεκριμένοι ξενοδόχοι της Κω, και ζητούν και το πιστοποιητικό για να σε προσλάβουν, ώστε να διαφημίζουν στις εταιρίες ότι είσαι εμβολιασμενος υπάλληλος (παράνομα). Διαφημίζουν το ιατρικό ιστορικό σου.

  4. Ότι ο άνθρωπος είναι φυσικό να αρρωσταίνει μια φορά τον χρόνο, για να αποκτάει ανοσία.. Φυσικά αντισώματα.. ΈΤΣΙ ισχυροποιείται το ανοσοποιητικο σύστημα… Αντίθετα φορώντας μάσκες 8 και επιπλέον ώρες κάθε μέρα στην εργασία, στην βόλτα, στο αμάξι!!!στα ψώνια του, στην καφετέρια, σε κάθε βήμα του… Με τα συνεχής λοκνταουν, (απαγόρευση εξόδου,κλείσιμο στο σπίτι, χωρίς δυνατότητα άσκησης, καθαρού οξυγόνου… Με τα συνεχή σελφτεστ » τρυπωντας την μύτη του (το οποίο όπως έχει αναφερθεί,
    εξασθενει το σύστημα καταστρεφοντας τους αγωγούς που φιλτράρουν τους ιούς που εισπνεουμε κάθε μέρα.) όλα αυτά μας κάνουν πιο ευπαθείς, στις ιώσεις… Κοινως μας Αρρωσταίνουν με τα μέτρα !!! ΚΑΜΊΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΣΥΝΆΔΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΌΠΟΥΣ προφύλαξης δήθεν από τον
    .. Κορωνοιο, επί 1 χρόνο !!! (Κρίνετε μόνοι σας τι θέλουν.. Την υγεια μας.. Η την αρρωστεια μας.

    • Είστε γιατρός;Με τι ασχοληστε;Θέλουν να μας εξωντοσουν τελικά να μένουν μόνοι τους;Ποιοι θα μας πεις;Ένα κοινό μυαλό θα ευρίσκε πιο απλό τρόπο και όχι τόσο φανερά αστέρι μου.

    • Ναι μεν πρέπει να αποκτούμε ανοσία, αλλά κάτω από normal καταστασεις. Άλλο ένα χάδι από ένα μωρακι και άλλο μια γροθιά από χέρι μπόξερ. Μιλάμε για ΠΑΝΔΗΜΙΑ. Όσο αφορά το «τρυπημα» για το self test, δεν τρυπάει ούτε αφήνει «κάτι» στην βλεννογόνο. Απλά λαμβάνει ένα επιχρυσμα και τίποτα άλλο. Καλό θα είναι να προσέχουμε έστω και άθελά το τι γράφουμε.

  5. Γιατί δεν ελέγχονται οι ξένοι; γιατί τέτοια διάκριση εις βάρος των ντόπιων;

    Πάλι θα μας γεμίσουν,τα πάρτι τις νύχτες στις παραλίες έχουν ξεκινήσει,μουσική έχουν όλοι σχεδόν.. ειδικά τα All Inclusive.. αστυνομία απούσα..δύο κόσμοι στο ίδιο μέρος.

  6. είναι μεταξύ λογικών και ψεκασμένων/πυροβολημένων οι οποίοι ζουν με εμμονές της εποχής του μεσαίωνα.

  7. Κοιμόμαστε, κοιμόμαστε βαθιά… Καμία αντίδραση στην επίδραση πού έχουν όλα αυτά επάνω μας…

  8. Το ότι με αφορμή το εμβόλιο άνθρωποι αναφέρονται στη δημοκρατία με ξεπερνάει.Ειδικά όταν όλοι ξέρουμε αυτοί είναι οπαδοί της Χ.Α,του Βελόπουλου η του ……Σώρρα.Η πρόταση τους ποια είναι ξέρει κανείς;Να μην κάνουμε τίποτα και να περιμένουμε να κολλήσουμε , να την γλυτοσουμε και μετά να έχουμε ανοσία;Οσο για τον φόβο τους να μην αλαξει το DNA τους,ας το δουν σαν ευκαιρία,ότι πράγματι θα αλαξει

  9. Ευχαριστω που απευθύνθηκατε σε εμένα .όμως δεν γνωρίζετε οτι λιγες μέρες πριν εμβολιαστω πέρασα δυο εβδομαδες με βαρύ πονοκέφαλο συγκρια υψηλό πυρετό πόνους στα κόκαλα ατονία ανορεξία και ακόμη έχω υπολείματα των συμπτωμάτων. Οι γιατροί μου έδωσαν τεστ βγήκε αρνητικό αλλά είχαν αμφιβολία μήπως υπέφερα απο μετάλλαξη του ιού που δεν τον πιανουν. Τώρα πρεπει να περάσουν δυο μηνες για να εμβολιαστω.έχω προσωρινή ανοσία.

  10. Ποιοι χρηματοδοτούν τα Ellinika Hoaxes; https://www.documentonews.gr/article/poioi-xrhmatodotoyn-ta-ellinika-hoaxes/ Ο Νίκος Μπογιόπουλος αποκαλύπτει «αλήθειες» που υπηρετούν τα Ellinika Hoaxes – Οι νέοι «προστάτες» του διαδικτύου… οι… δημοσιογραφικές γνώσεις τους, δεδομένου ότι στους συμμετέχοντες της εταιρείας βλέπουμε από… απόστρατο ναρκαλιευτή μέχρι πρώην επισμηνία του Στρατού (διαβάστε ΕΔΩ).Τα Ellinika Hoaxes στην υπηρεσία του Γκαίμπελς! Πατήστε ΕΔΩ
    Τα Ellinika Hoaxes στην υπηρεσία των αφεντικών! Πατήστε ΕΔΩ Τα
    Ellinika Hoaxes στην υπηρεσία ξεπλύματος της χούντας. Πατήστε ΕΔΩ Τα Εllinika Hoaxes στην υπηρεσία των ΜΚΟ του ιμπεριαλισμού. Πατήστε ΕΔΩ https://www.documentonews.gr/article/o-nikos-mpogiopoylos-apokalyptei-alhtheies-poy-yphretoyn-ta-ellinika-hoaxes-oi-neoi-prostates-toy-diadiktyoy ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ELLINIKAHOAXES?
    https://www.facebook.com/EllinikaHoaxes/videos/1007662272924280/?t=1
    https://www.facebook.com/EllinikaHoaxes/videos/1007662272924280/?t=1
    https://youtu.be/o4Txv0tZmkw

    • Έτσι ακριβώς απαντάνε όσοι ξεβρακώνονται από αυτούς. Δεν περιμέναμε τίποτε εξυπνότερο. Πόσο γραφικό πια. Τι ακέραιες παραπομπές είναι αυτές βρε παιδί μου. Documento και Facebook. Τρομάξαμε από το υπεριώδες φως της Αλήθειας. Αποκολλήθηκε ο αμφιβληστροειδής λέμε!!!!!
      Άντε δέστε ποιος υπογράφει σε κάθετί που λέει και τι έρευνες κάνει με γραφήματα και σοβαρές παραπομπές και ποιος βάζει τη φωτογραφία του με το βιογραφικό του από κάτω με όλα τα στοιχεία του και μετά μιλάμε για Documento, triklopodies, makeleia και τα ρέστα. Αμάν πια με τους κύριους εξυπνάκηδες τους φωστήρες!

  11. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το σθένος με το οποίο υποστηρίζουν και διαδίδουν την άποψή τους οι αντιεμβολιαστές. Δε φτάνει που είναι εν δυνάμει δολοφόνοι, θέλουν να πάρουν στον λαιμό τους και όσους περισσότερους γίνεται.

    • Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά εσείς οι εμβολιασμενοι κ μπορεί να μολυνθειτε ,κ να μολύνετε άλλους κ δεν σας καλύπτει το εμβόλιο από τις μεταλλάξεις του ιού .

      • Να σε χαιροντε.Σπουδαίο μυαλό.Που τα διάβασες όλα αυτά;Φαντάζομαι κάποιος σωτήρας στα φύτεψε στο μυαλό.Ξέρεις από αυτούς που λέμε αλήθεια και όχι τους άλλους τους ψεύτες.Σωστά;Καλα κρασια

        • Εσύ που διάβασες το αντίθετο;που ξέρεις ότι απέχοντας θα λήξει η πανδημια

          Στο είπε καμία Θεία δύναμη;

    • Δολοφόνοι;;;;; Σε ποιους ρε ανώνυμε θρασύδειλε;;; Ποιούς θα δολοφονήσουν;;; Αυτούς που έχουν θωρακιστεί με την μόνη λύση;;;; με την «υπερδύναμη» που είπε στα παιδάκια ο «Κούλης»;; Αν φοβούνται οι εμβολιασμένοι τους μη εμβολιασμένους τότε παραδέχονται οι εμβολιασμένοι και όοοολοι οι υπερασπιστές των εμβολίων ότι δεν είναι αποτελεσματικά τα εμβόλια… Γιατί δεν ανακοινώνουν τους αληθινούς αριθμούς παρενεργειών και θανάτων στην Ελλαδίτσα μας;;; Αλλά βέβαια στα όσα ρωτάνε οι «αρνητές» απάντηση ποτέ δεν παίρνουν…. Μόνο δολοφόνοι, ψεκασμένοι, συνομωσιολόγοι και ένα σωρό χυδαία επίθετα… Το χάπι που πήρε ο Τζωρτζίδης που του κράτησε ο φίλος του ο Γώγος;; Δεν είναι λύση;;; Μόνο το εμβόλιο;;;

    • Αυτό έγινε μετά από εμβολιασμό με το Astra Zeneca. Δόξα το Θεό υπάρχουν κι άλλα ασφαλέστερα. Ρωτήστε και το γιατρό σας και σταματήστε να σπέρνετε το φόβο. Το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού έχει εμβολιαστεί. Μην παίρνετε άλλους στο λαιμό σας για να δικαιώσετε τους προσωπικούς σας φόβους. Έλεος πια.

      • «Περισσότεροι θάνατοι από εμβόλια Covid-19 παρά από συμβατικά» - Παραδοχή https://www.youtube.com/watch?v=MuymgC35Vq4 του Αμερικανικού CDC

        Αφού έχει εμβολιαστεί το 1/3 του πληθυσμού γιατί αυξάνονται οι θάνατοι και γιατί κολλάνε και μεταδίδουν τον ιό οι εμβολιασμένοι; Επίσης, γιατί αντί οι εμβολιασμένοι να αισθάνονται ασφαλείς και να είναι ευχαριστημένοι που πέτυχαν ανοησία φανατίζονται ακόμα περισσότερο και θέλουν να εμβολιάσουν και όσους βλέπουν τις καθημερινές ανακοπές και θρομβώσεις με νέους ανθρώπους να πέφτουν σαν τα κοτόπουλα;;;;;;

        • https://www.ellinikahoaxes.gr/2021/05/21/sotiriadis-4000-deaths-covid-vaccine-disinformation/

          Διάβασε το και θα δεις το βίντεο που λες ποσο σωστό είναι. Διαβάζει και κόσμος και τρομάζει. Κι αν δε θες, μπες στο site του americancdc και ανακάλυψε μόνος αν αυτό που σου λέει το pronews στέκει.
          Τίποτε άλλο.

        • Δεν ξέρω από που ενημερώνεσαι, αυτά είναι εντελώς δικά σου. Ρώτησε ένα γιατρό. Αν θέλουν οι άνθρωποι να εμβολιαστούν κι οι υπόλοιποι είναι για να ξεμπερδέψουμε όλοι. Είμαστε βαγόνια σε τρένο. Ο ένας επηρεάζει τον άλλο. Αυτό μας έμαθε ο ιός αυτός. Διάλεξε ένα ασφαλές εμβόλιο ρωτώντας γιατρό .

        • Έχεις μεγάλο πρόβλημα.Δεν υπάρχει σε ΜΕΘ εμβολιασμενος ούτε σε νοσοκομείο εμβολιασμενος με 2 δόσεις.Γιατί λες ψέμματα;Τι κερδίζεις ρε βλημα;
          Ν

  12. Σημαντικά περισσότεροι καταγεγραμμένοι θάνατοι https://www.aftodioikisi.gr/ygeia/telika-poso-asfales-einai-to-emvolio-tis-pfizer/ Εμβόλιο Johnson & Johnson: 28 περιστατικά θρομβώσεων μετά τη χορήγησή τουhttps://www.tovima.gr/2021/05/12/science/emvolio-johnson-johnson-28-peristatika-thromvoseon-meta-ti-xorigisi-tou/

    • Φίλε εντελώς φιλικά στο λέω, και μόνο ότι αυτή η παραπομπή που εξέθεσες από το aftodioikisi γράφει κάτω κάτω ότι πήρε αυτά τα στοιχεία από το sputniknews αυτό σου χτυπάει κανένα καμπανάκι για πόλεμο συκοφαντίας μεταξύ των εταιριών; Λέω εγώ τωωωωωωρα.

      • Γκούγκλαρε αγαπητέ, όλα τα σάιτ το γράφουν. Το ΒΗΜΑ πιο κάτω δεν το διάβασες;

        «Περισσότεροι θάνατοι από εμβόλια Covid-19 παρά από συμβατικά» – Παραδοχή του Αμερικανικού CDC.Ο πόλεμος εταιρειών που λες τα βγάζει όλα στη φόρα ευτυχώς και ξέρει ο κόσμος ή αυτοί που θέλουν να μην φοράνε παρωπίδες πλέον… «Περισσότεροι θάνατοι από εμβόλια Covid-19 παρά από συμβατικά» – Παραδοχή του Αμερικανικού CDC https://www.youtube.com/watch?v=MuymgC35Vq4

        • Το διάβασα. Όλα τα διαβάζω. Εσυ το διάβασες;
          https://www.google.gr/amp/s/www.tovima.gr/2021/05/15/world/ereyna-meiothikan-kata-80-oi-molynseis-kai-kata-95-oi-thanatoi-meta-to-emvolio/amp/
          Επίσης δεν έχεις ιδέα τι δυσφήμιση πέφτει με τάχα μου θανάτους λόγω πολέμου των εταιριών. Δες το τελευταίο που έσκασε. Πλησίαζαν you tubers να δυσφημίσουν Pfizer έναντι αμοιβής στη Γαλλία. Τώρα πρόσφατο αυτό. Βρήκαν από πίσω εταιρία φάντασμα με έδρα τη ….Ρωσία. Επίσης στη Ρωσία υπάρχει λογοκρισία σχετικά με την επικινδυνότητα του εμβολίου.. Το έλεγαν Ρώσοι ιολογοι πως έχουν θανάτους και το κρύβουν. Διότι κι αυτό είναι με αδενοιο. Τέλος, πρέπει να γνωρίζεις το πιο σημαντικό. Τα anti COVID εμβόλια είναι αυτά που έχει κάνει περισσότερο ο πλανήτης όλος. Μπορεί να μην έχει κάνει αλλά συμβατικά στη ζωή του ποτε! Το έλεγαν και το λένε οι χώρες που το εξασφαλίζουν. Οποτε σίγουρα και παρενέργειες. Για θανάτους μην είστε σίγουροι εκτός από τα 2 με αδενοιο που προκαλούν το vit.

        • Βρε άτιμα, πάλι ψεύτικα ειδησεογραφικά διασπείρετε? Αυτά είναι χειρότερα από τον ίδιο τον ιό.

          Εντελώς φιλικά, σταματά να ασχολείσαι με pronews. Έχω τσεκάρει προσωπικά το συγκεκριμένο μηηηηηηνες τώρα, όπως το makeleio, triklopodies και πολλά πολλά αλλα. Σου μιλάω σαν αδελφός, θα μπορούσαμε να πίνουμε καφέ και να σου λέω.
          Κανε 1 κόπο. Μόνο 1. Σε παρακαλώ. Άρχισε να ψάχνεις τι είναι αληθές και τι όχι. Δες λιιιιιιιγο αυτό.
          https://www.ellinikahoaxes.gr/2021/05/21/sotiriadis-4000-deaths-covid-vaccine-disinformation/
          Μην κρίνεις πριν το διαβάσεις. Έπειτα μπες στη σελίδα του αμερικανικού CDC. Εκεί θα καταλάβεις ποιος ευστόχησε στην είδηση και τι πραγματικά γράφει.

    • Πιο πάνω γράφει κάποιος να ρωτήσουμε γιατρό για τα εμβόλια ,εδώ γελάμε ,πρώτον είναι του συστήματος οι περισσότεροι δεύτερον μην τους θίξεις την επιστήμη τους κ μην τολμήσεις να τους αμφισβητήσεις σε κάτι ,σε πρόσβαλαν αμέσως ,τριτον γνωρίζουν μόνο ότι είναι ένα εμβόλιο για αυτόν τον ιό κ τίποτα παρά πάνω .Τι περιέχει το γνωρίζουν μόνο οι ερευνητές οι φαρμακολογοι κ οι βιοπαθολογοι ,δεν έχεις ακούσει ότι το ιό τον δημιούργησαν οπότε καταλαβαίνεις ότι όλα γίνανε για κάποιο λόγο για να τρέξει ο κόσμος να εμβολιαστεί .

      • Ε τότε μην παίρνεις ούτε Depon ρε φίλε. Κι αυτό συστημικό είναι. Έλα Παναγία μου. Μάθατε και το σύστημα τώρα. Γιατροί του συστήματος, Αστυνόμοι του συστήματος, ΜΜΕ του συστήματος, Δημόσιοι Υπάλληλοι του συστήματος. Ε αντε σε μια σπηλιά

        • Δεν έχουν πάρει οριστική έγκριση τα εμβόλια!!!! Κ δεν θα την πάρουν μάλλον γιατί πέθαναν αρκετοί άνθρωποι .

        • Δεν θα πάω σε σπηλιά αλλά θα διεκδικήσω τα ανθρώπινα δικαιώματα μου ,δεν θέλω να με καθοδηγούν όπου θέλουν αυτοί κ να με παρασύρουν στην φρενίτιδα της παγκοσμιοποίησης .

    • Αυτος ελεγε περσι οτι δεν υπαρχει πανδημια κι αλλα τετοια. Ψαξτε λιγο παραπανω. Παλι σε αυτα γυριζουμε?

    • Ποσό βλημα Θεέ μου.Ο Μητσοτάκης την πάτησε;Δεν είδα καν τι κανείς copy paste,αλλά η σκέψη σου με εντυπωσίασε.Την πάτησε ο πρωθυπουργός της χώρας και κέρδισε ποιος δεν μας είπες.

    • Υπάρχει και ακόμα μια παράμετρος που εχει ήδη εξηγηθεί, αλλά για κάποιον περίεργο λόγο δεν γίνεται κατανοητή.

      Όσο κολλάνε μεταξύ τους οι μη εμβολιασμένοι, τόσο ο ιός μεταλλάσσεται, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή ίσως κάποιο τυχαίο στέλεχος να διαφεύγει απο το εμβόλιο και να μειώνει την αποτελεσματικότητα του πχ απο 95% να την κάνει 70%.

      Και αυτό θα οδηγήσει σε αναμνηστικές δόσεις με προσαρμοσμένο εμβόλιο, και ούτω καθ εξής στο διηνεκές.

      Εάν εμβολιαστούν σχεδον όλοι, ο ιός δεν θα μεταδίδεται συχνά και άρα δεν θα μεταλλάσσεται συχνά, δεν θα διαφεύγει απο τα εμβόλια και δεν θα χρειάζεται να τον κυνηγάμε, αλλά θα αρκούν σπανιότερες ή καθόλου αναμνηστικές δόσεις.

  13. Το Ισραήλ είχε 10.000 νέες μολύνσεις COVID-19 καθημερινά τον περασμένο Φεβρουάριο. Την περασμένη Παρασκευή κατέγραψε 2 κρούσματα και το Σάββατο 0, ενώ και η θνητότητα είναι μηδενική εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
    Το 56% του πληθυσμού της χώρας έχει κάνει και τις δύο δόσεις των εμβολίων, αλλά αν ληφθεί υπόψη πως σχεδόν το 40% των κατοίκων είναι ανήλικοι, το ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης των ενηλίκων εκτοξεύεται στο 93%. Τα παραπάνω επεσήμανε ο καθηγητής Νευροανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο του Hadassah στην Ιερουσαλήμ, Δημήτρης Καρούσης, αναφερόμενος στο εντυπωσιακό success story του Ισραήλ, από το βήμα του 32ου Συνέδριο Νευρολογίας, στη Θεσσαλονίκη.
    https://www.iatronet.gr/article/101713/ellhnas-kathhghths-sto-israhl-ta-mystika-ths-anosias-apo-thn-covid19

  14. Τεράστιο λαθος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε κανενα κρατος του κοσμου δεν γινετε αυτό αλλη μια κ@λοτουμπα της κυβέρνησης αν γίνει αυτό εχουν χάσει τον μπουσουλα . Αν βλέπεις υπουργο να βάζει εν μεσω τουριστικεις σαιζόν το νησι σε πορτοκαλί και εμιες περιμενουμε την Ολλανδία να μας βγάλει απο το πορτοκαλί .

    • Τι ήθελες να πεις και τι είπες κατάλαβες;Είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε τη κάθε βλακεία ηλιθίου εδώ;

  15. Μη γίνει κόκκινο με τον αυξημένο δείκτη διασποράς που έχει το νησί ενώ την ίδια στιγμή τα αλλά πρασινίζουν. Η κυβέρνηση τα φταίει πάλι ε; Φυσικά. Για προσωπική ευθύνη ούτε λόγος.

  16. Κάποιοι μαζεύουν τους νέους τουρίστες,μαζί με τα ξένα καμάκια, σχηματίζουν μεγάλες ομάδες και κάνουν πάρτι μέχρι το πρωί,λιώμα αλλά και μαστουρωμένοι… μεγάλες παρέες,μόλις κλείσουν τα μπαρ… φέτος πρέπει οι καταγγελίες να φθάσουν εκεί που πρέπει, εκεί που δεν έφτασαν πέρσι…είναι γνωστά τα άτομα που τους κατευθύνουν.απορω γιατί τους καλύπτει η Αστυνομία,μετά από τόσες καταγγελίες..ας παραδειγματιστούμε με τις ενέργειες που έγιναν στην Μύκονο για μεγαλύτερη ισονομία.

  17. Ναι και καλά τους νοιάζει για την υγεία του κόσμου τόσα χρόνια δεν έχουν βρει για τον καρκίνο τώρα μας πιέζουν να κάνουμε το εμβόλιο.

    • Ναι Νίκη μου.Ρωτά τη γιαγιά σου ποσά χρόνια ζούσαν παλιά και ποσά παιδιά έκαναν και ποσά τους ζούσαν.Το να σου ζήσει γιαυτο το έλεγαν.Μετά βάλθηκαν να μας πεθάνουν με τα εμβόλια.Τι αετός είσαι κορίτσι μου.

      • Αυτή και αν έχει πιάσει ιό,αλλά από antivirus ..σανό.κριμα να λένε ότι είναι και συμπολίτες.

  18. Προς αγαπητή Ξανθίππη .ίσως δεν καταλαβατε το σχόλιο μου που παντα γράφω επώνυμα .απο τη μια τα ωφελη των εμβολίων με το ανάλογο ρίσκο και απο την αλλη ο φόβος για τον θανατηφόρο ιο κυρίως των πνευμόνων έχουν φέρει σε μπέρδεμα τον κόσμο άλλωστε στο παρακατω μου σχόλιο σας εμπιστεύτηκα την προσωπική μου περιπέτεια υγείας .

  19. ΠΕΝΗΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ PFIZER ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΟΡΩΝΪΟ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ!!!!!!!!!

    • Όλοι το γνωρίζουν,άντε με τις σαχλαμάρες που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις,λες και είναι οι μόνοι που διαβάζουν τα νέα .σαχλάμπουρες

    • Γιατι φωναζεις;Γιατι τετοια ψεμμτα;Τι ακριβως κερδιζεις και βγαζεις τοσο μισος;Εισαι για λυπηση μεγαλε.Ανθελληνα.

  20. Θα πρέπει όμως όλοι να καταλάβουμε ότι ο λόγος που κάνουμε το εμβόλιο δεν είναι μόνο προσωπικός είναι και εθνικός είναι και συλλογικός είναι και κοινωνικός. Κάνουμε το εμβόλιο για να βοηθήσουμε και τον διπλανό μας. Κάνουμε το εμβόλιο για να διατηρήσουμε ανοιχτό το εστιατόριο της γειτονιάς που δεν αντέχει να ξανακλείσει, κάνουμε το εμβόλιο για να μπορεί να λειτουργεί το κατάστημα που έμεινε κλειστό τόσους μήνες που πούλαγε ρούχα. Δεν το κάνουμε μόνο για εμάς το εμβόλιο, το κάνουμε για τους άλλους»

    • Πολύ όμορφα μιλάς και πολύ σωστα. Εξαιρετικά ευγενική τοποθέτηση. Παρεπιμπτόντως και ολόσωστη.
      Συγχαρητήρια ειλικρινά. Παιδιά έτσι είναι. Μη μασάτε από φόβους. ρωτήστε 5 η 10 γιατρούς να σας υποδείξουν το ασφαλέστερο. Όταν χρειάζεστε γιατρό πάτε. Τώρα δε τον χρειάζεστε?

      • όμως μέτρησα τα λόγια του γιου μου,της καμαριέρας που δεν έχει να στείλει το νοίκι στον γιο της,στο υπάλληλο που βλέπει να περνά ο καιρός και να ναι άνεργος.και γω φοβάμαι για τις παρενέργειες, ΑΥΤΌ ΟΜΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ, αλλιώς τα αρνητικά που έχουν συσσωρευτεί θα οδηγήσουν στην μιζέρια,σε καταστάσεις που έζησαν οι γονείς μας..και κάτι ακόμα,τα βάρη πρέπει να κατανεμηθούν…τα μάθατε για την Βρετανία σήμερα;

      • Διάβασε τι έγραψε.ετσι απλά,δεν είναι Πανελλήνιες,ούτε θέμα διατριβής…απ την ερώτηση σου, φαίνεται τι έχεις πάθει…

      • Εγώ προσωπικά για τα παιδια μου, που πολυτιμοτερο για μενα δεν υπαρχει και για τους γονεις μου. Ξεκάθαρα.

  21. Εντάξει πια, ορισμένοι άνθρωποι είναι απίθανοι. Αλλά δεν μπορούν να δουν τι ακριβώς γίνεται εντός των νοσοκομείων μεγάλων αστικών κέντρων, όπου πεθαίνει και πέθανε πολύς κόσμος, ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ, η συντριπτική πλειοψηφία. Όμως όταν είμαστε κάπου μακρυά από την πραγματικότητα και ενημερωνόμαστε από τον ξάδελφο, ή το facebook, ή από κανέναν (δεν λέω ότι και στην τηλεόραση τα λένε τέλεια) και έχουμε πάντα μία άποψη για όλα τα θέματα, είτε είμαστε κομμωτές ή ψαράδες, τότε ζούμε στην φούσκα της άγνοιας του κινδύνου και της πραγματικότητας…
    Εύχομαι να μην ξεφύγουν τα κρούσματα στο νησί (το οποίο παρεμπιπτόντως έχει τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων ανά 100000 κατοίκους, πανελλαδικά, τις τελευταίες μέρες. Θλιβερή πρωτιά και μέγιστη δυσφήμηση, εάν όντως το αφήσετε έτσι στο «φλου» και στο δε βαριέσαι βρε αδελφέ…
    Κρίμα.
    ΥΓ οι μισοί από τους ¨αρνητές¨ή τους ¨σκεπτόμενους¨αρσενικούς που ΔΕΝ εμβολιάζονται, ξέχασαν με τι ευκολία έκαναν τσακ-μπαμ δύο (όχι ένα) εμβολιάκια στα χεράκια τους, την ημέρα που παρουσιάστηκαν στο στρατό… εκεί τι? τσιπάκια?

    • Τα εμβόλια που σαν παιδιά βάλαμε όλοι η στον στρατό δεν έχουν καμία σχέση με του Κορωναίου κ γι’αυτό ποτέ κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε .Δεν σκέφτηκες ποτέ ότι για να αντιδρά μια ομάδα ανθρώπων ότι κάτι τρέχει ??? Ποτέ άλλοτε άκουσες να γίνετε τόση αναστάτωση για εμβόλιο κ να μην θέλει η μισή Ελλάδα να το κάνει??????

      • Δεν είχε Ίντερνετ τότε.Αυτό είναι το πρόβλημα.Τώρα ο κάθε βλάκας άσχετος ανώνυμος γράφει η μεταφέρει ότι του κατέβει.Μάλλον ανημέρωτος η άσχετος είσαι.Πάντα υπήρχαν αντί εμβολιστεί και χάθηκαν και πολλά παιδιά από τα εμβόλια.Το θέμα είναι αν βοήθησε τον κόσμο και όχι λεπτομέρειες για το κάθε φάρμακο.Υπάρχουν άνθρωποι που κρίνουν επιστήμονες και όχι η κατάρα κατινα

  22. είναι ντροπή να πληρώνονται από τον ΑΕΠ,απ τους φόρους και να το παίζουν μάγκες..Εφορίες, ταμεία,αρχαιολογίες , τράπεζες,λιμενικά , στρατός, ναύαρχοι….το κράτος το ίδιο κάνει τους διαχωρισμούς…και αν ρωτήσεις έναν θα σου πει οτι πληρώνει φόρους,αλλά κανείς για πόθεν έσχες..δεν μας λέει κανείς για τους Αλβανούς που καθαρίζουν σπίτια, πάνε Οικοδομές και σουλατσάρουν συνέχεια στα Τυρανα,ούτε οι υπόλοιποι Βαλκάνιοι..από κει δηλαδή που εξακριβωμένα τη πάτησε η Βόρεια Ελλάδα..ξέρω σε μια γειτονιά 40 εργολάβους που καυχιούνται κιολας

  23. τον πολίτη τον κερδίζεις όταν η δημοκρατία είναι πραγματική και ατόφια. όταν στα κανάλια καθημερινά ολημερίς βαίνουν μόνο επιστήμονες που υπερασπίζονται τον εμβολιασμό και στο ίντερνετ γίνεται καταιγισμός πληροφοριών εναντίων των εμβολίων από επιστήμονες αντίθετους με το κυβερνητικό σχέδιο, τότε ο πολίτης με το δίκιο του να είναι μπερδεμένος με την όλη κατάσταση. η προβολή όλων των απόψεων στο ίδιο βήμα, είναι η αρχή της δημοκρατίας. αλλά από ότι φαίνεται είναι πλέον σίγουρο ότι κάποιοι θέλουν να διχάσουν και όχι να μονιάσουν τον κόσμο. βγάλτε στο ίδιο τραπέζι και τις δύο πλευρές και εκεί πιστεύω θα φανεί η πραγματικότητα και η αλήθεια. ο λόγος είναι δικαίωμα όλων.

    • Δηλαδή να κάτσουν ο Χίος η Χ.Α και ο Βελόπουλος από την μια και από την άλλη λοιμοξιολογοι και επιστήμονες που όλη τους η ζωή είναι αφιερωμένη στην επιστήμη.Πιστεύεις υπάρχει περίπτωση μια στο εκατμυριο να επικράτηση η γνώμη των δεύτερων;

      • θα ήταν πιο εύκολη η συζητηση αν διάβαζες και κατανοούσες τα γραφόμενα μου . δεν μίλησα για ξερόλες ούτε για τραμπούκους . υπάρχουν επιστήμονες αντίθετοι με τον εμβολιασμό με στοιχεία και αποδείξεις οι οποίοι δεν έχουν βήμα στην ενημέρωση για την όλη κατάσταση .. μήπως αυτό από μονο του είναι ύποπτο ; βλέπουμε στα καναλια μονο επιστήμονες υποστηρικτές του εμβολιασμού …

    • Οι αντίθετοι όπως λες, δεν έχουν στοιχεία να παρουσιάσουν. Είναι θεωρία αυτή που πρεσβεύουν. Άσε που οι μισοί αντίθετοι ανά τον κόσμο ταξίδεψαν ήδη…… Αν γνωρίζατε προσωπικά κάποιους από τα 13.000 θύματα του ιού οπως εγώ θα σκεφτόσασταν με μεγαλύτερη βεβαιότητα την επόμενη σας κίνηση.

      • συγνωμη αλλα κανεις μεγαλο λάθος … μιλανε με στοιχεία και αποδείξεις καταγεγραμμένα και καθολα αληθινα αλλα δυστυχώς δεν βγαινουν στα μεγαλα καναλια τα οποία βομβαρδίζουν με μονόπλευρες ειδησεις …

      • Αγαπάς την χώρα σου ?????? Πολύ θα ήθελα να μου πεις που υπηρέτησες ????? Γνωρίζεις καλά το όπλο σου ?????? Άντε μπράβο ,κ μετά να μιλάς για αγάπη στην πατρίδα !!!!!!!!!

    • Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες η είδηση θανάτου ενός 63χρονου οδοντιάτρου από την Καστοριά, λίγες ώρες αφού έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer. Η είδηση αποτέλεσε τροφή για δημοσιεύματα και αναρτήσεις στα social media, ωστόσο όπως προέκυψε από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε σήμερα Δευτέρα στη σορό του άνδρα, ο θάνατός του δεν σχετίζεται με το εμβόλιο.

      Όπως αναφέρουν πηγές της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης στη Voria.gr, ο άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρά και χρόνια καρδιολογικά προβλήματα και ο θάνατος του προήλθε από ανακοπή. Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι ο οδοντίατρος, έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου το Σάββατο, αλλά τα ευρήματα της εξέτασης δείχνουν πως δεν αυτό δεν είχε επιπλοκές που να επιφέρουν τον θάνατο του 63χρονου.

    • Δεν έχεις ζητήσει ποτέ να σου γράψει εξετάσεις εσένα ,της φιυκαριάρας της μάνας σου,μια ακτίνα ;ρώτησε την γνώμη του γιατρού σου και θα στην δώσει τσάμπα.αν ανοίξεις δικό σου ιατρείο, αφού
      μελετήσεις πρώτα,τότε να λες την γνώμη σου για πράγματα που κατέχεις..έχεις μπερδέψει τον πόλεμο των φαρμακευτικών που και αυτό ακόμα κάτι λέει…

  24. Ο ιατρικός σύλλογος του Νησιού είναι για σένα άσχετοι, δολοφόνοι ή

    υπάλληλοι του Σόρος;υπάρχουν παθολόγοι που έχουν σωστοί εκατοντάδες ζωές,στέλνοντας έγκαιρα στην Αθήνα ασθενείς με νεοπλασίες,έσωσαν από εγκεφαλικά, καρδιές,έκαναν εγχειρήσεις,ο κάθε πολίτης ρώτησε πριν το κάνει τον γιατρό του,εσύ έχεις σπουδάσει;σε λίγο θα πας στο Νοσοκομείο να κάνεις και εγχειρήσεις..
    Δοντάκι δεν βλέπω να δεις βγάλει..

    • Αυτός που μιλάει στο πάρα πάνω βιντεάκι είναι ιερέας αλλά κ γιατρός .Κάνεις δεν αντιλέγει ότι έχουν σώσει πολλούς ανθρώπους κάποιοι γιατροί όμως σε αυτό το θέμα του εμβολίου κανείς δεν βγήκε να πει ,πως δεν γνωρίζουν τι περιέχει ,ξέρουν μόνο ότι είναι κατά του Κορωναίου .Ας μην ξεχνάμε ακόμα πως κάποιοι νοσοκομειακοί ευτυχώς όχι όλοι ,χρηματίζονται .Επόμενος μην τους υπερασπίζεσαι σαν να είναι ήρωες ,την δουλειά τους κάνουν απλά .

    • Συγνώμη αλλά δεν έχω όλους τους γιατρούς σε υπόληψη .Προφανώς έχετε ξεχάσει πως κάποιοι από αυτούς με θράσος εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο .

  25. Ας βγει ο Επιστημονικός σύλλογος Κω,μην τα ρίχνετε όλα στο Νοσοκομείο.

    Οι παθολόγοι,καρδιολόγοι,πνευμονολόγοι, φαρμακοποιοί, όλες οι ειδικότητες να πουν στον Και της Κω την αλήθεια,πριν πεινάσουμε..δεν γίνεται να μιλάνε εκ μέρους σας κάποιοι ηλίθιοι αρνητές και να προτρέπουν τον κοσμάκι,δεν γίνεται να λέτε κατά μόνας στα ιδιωτικά σας ιατρεία συμβουλές για εμβολιασμό και να τηρείται σιγή ιχθύος..ο επαγγελματικός κόσμος δέχεται ασφυκτικές πιέσεις από παραπληροφόρηση και σεις να μένετε αμέτοχοι.Θσ πεινάσουμε για κάποιους παράφρονες, επικίνδυνους,κώους φασίστες.Δηλαδη ποσταρουν αναπαράγοντας άρθρα για θανάτους,για βλάβες από τον εμβολιασμό και σεις που έχετε τα πτυχία παρατηρείτε αμέτοχοι..δεν μιλάμε για το νοσοκομείο που κάποιοι από σας δεν θέλουν να γίνε,αλλά για το φάσμα επιστροφής του νησιού στο 67.

  26. Καλό θα ήταν ,όταν γράφουμε κάτι ,συμφωνούμε η διαφωνούμε με κάτι,να έχουμε και τη δίκη μας πρόταση.Ποιο ακριβώς το νόημα να κάνουμε copy paste τι είπε κάποιος που ούτε καν τον ξέρουμε ,ούτε το σκοπό του ούτε τα συμφέροντα που εξυπηρετεί.Όσο για τους φανατικούς κομματάρχες ,τι ακριβώς κερδίζουν βρίζοντας το άλλο κόμμα η γράφοντας φανταστικές ιστορίες;Θα κερδίσει το κόμμα τους;Και;Οι υπόλοιποι θα μεταφερθούν σε άλλο πλανήτη ;Χαλαρώστε….μια κοινονια είμαστε ,προσπθιστε να την βελτιώσετε και στις εκλογές ψηφίστε αυτόν που σας έταξε ότι θα ….θάψει τους καλούς αλλά θα ανεβάσει εσάς. Τόσο απλά.

  27. Πόσο έχουν υπνωτίσει τα βοθρωκάναλα και οι δοσίλογοι καλούς και έξυπνους ανθρώπους.

    «Θα πεινάσουμε» λέει «για κάποιους ηλίθιους παράφρονες αρνητές» !
    Πόσο λυπηρό θεέ μου…

    • Μια που το αναφέρατε όμως παρατηρώ ότι στο μπράτσο μου κολλάνε διάφορα ρουλεμάν, ασφάλειες, άξονες, μούφες 1/2″ νίπελ και κλειδιά άλεν καθώς και μεντεσέδες.
      Δεν κολλάνε όμως τα ανοξείδωτα υλικά.
      Τι συμβαίνει; Να ανησυχώ; Τι μας κρύβουν;

      • Την ειρωνία την απεχθάνομαι ,κοίτα ειρωνα κοντός ψαλμός αλληλούια ,θα δείξει ,ο άνθρωπος είπε ότι έκανε της φαιζερ κ κολλάνε τα μέταλλα ,μπορεί να μην ισχύει για τα άλλα εμβόλια .Καλό είναι όμως να τα ακούς όλα .

  28. Όπως φαίνεται όσο πιο πολύ εμβολιαζόμαστε με τα πειραματικά και πολύ «αποτελεσματικά» εμβόλια που γεννούν τις καινούριες μεταλλάξεις και άλλα lockdown μας περιμένουν. Η μόνη λύση είναι τα αποτελεσματικά και φθηνά φάρμακα που όμως «απαγορεύονται» εδώ στη χώρα μας διότι δεν συμφέρουν τις φαρμακευτικές εταιρείες και θα χάσουν και τις μίζες τους οι διαχειρίσιμοι πολιτικοί, γιατροί και δημοσιογράφοι. Να τι έπαθαν οι χώρες που στηρίχτηκαν σ’ αυτά τα εμβόλια.

    Σεϋχέλλες: Η πιο εμβολιασμένη χώρα του κόσμου μπαίνει σε νέους περιορισμούς
    https://www.huffingtonpost.gr/entry/seechelles-e-pio-emvoliasmene-chora-toe-kosmoe-thetei-neoes-periorismoes_gr_6092b8cae4b05af50dca9b54

    Επέστρεψε στα μέτρα το πιο «εμβολιασμένο» κράτος στον κόσμο
    https://www.brief.com.cy/bloomberg/epestrepse-sta-metra-pio-emboliasmeno-kratos-ston-kosmo

  29. Για τους.. Σκλάβους…όπως είμαστε (το πρόγραμμα ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ μαρεσει κατά τα άλλα)

    Ελευθερία είχαν και οι σκλάβοι της Αιγύπτου,,.. ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ να εργάζονται για τα αφεντικά τιυς,για μισό καρβέλι ψωμί , ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ να αναπνέουν για να έχουν την δύναμη να υπηρετούν τους Φαραώ για τα έργα τους, με εργασία 15 ώρες, 7 ημέρες εβδομάδα
    Δεν διαφέρουμε από τιυς σκλάβους..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ