Κορονοϊός-εμβόλια-πιστοποιητικά-‘διαβατήρια’ & ένα…κοινωνικό εκρηκτικό μείγμα

145
5074

Κορονοϊός-εμβόλια-πιστοποιητικά-‘διαβατήρια’ και ένα… εκρηκτικό μείγμα

Το πιστοποιητικό εμβολίου θα είναι λοιπόν -όπως όλα δείχνουν- το νέο «διαβατήριο» για να μπορεί να ταξιδέψει κανείς σύμφωνα με την «έξυπνη» (κατά τους Γερμανούς που ενθουσιάστηκαν με αυτήν) ιδέα του Έλληνα Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη.

Επειδή στην πολιτική (όπως και στη ζωή) όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, αυτό θα το δούμε όταν με το καλό ανοίξει ο τουρισμός. Το πότε και πως πάντως μέχρι στιγμής δεν το ξέρει κανείς με βεβαιότητα.

Η υπερ-προπαγάνδιση της ελπίδας του εμβολίου ενδέχεται να μας «προσγειώσει ανώμαλα» όχι μόνο στον επιδημιολογικό τομέα αλλά και στον τομέα του τουρισμού (οικονομία).

Οι επιστήμονες εξηγούν ότι τα εμβόλια αυτά (με τις όποιες παρενέργειες φανούν στην πορεία) μειώνουν σημαντικά την πιθανότητα να αρρωστήσει κάποιος από τον κορονοϊό, με σοβαρά ή ήπια συμπτώματα, αλλά δεν διασφαλίζουν ότι δεν θα μολυνθεί καθόλου.

Αρκετοί επιστήμονες ανησυχούν μάλιστα από το γεγονός ότι εμβολιασμένοι -και άρα πιο ανέμελοι- άνθρωποι, οι οποίοι όμως θα είναι ασυμπτωματικοί φορείς του ιού, θα τριγυρνούν και εν αγνοία τους θα γίνουν φορείς μετάδοσης ή ραγδαίας εξάπλωσής του.

Αυτά για το πίσω μέρος του μυαλού.

Μέχρι το προσδοκώμενο άνοιγμα του τουρισμού λοιπόν (καλώς εχόντων των πραγμάτων, γιατί υπάρχουν κι άλλοι απρόσμενοι παράγοντες όπως τα ελληνοτουρκικά κλπ) η βασική «πρεμούρα» της κυβέρνησης φαίνεται να επικεντρώνεται στο αν, πως και πότε θα προχωρήσει ο προγραμματισμός και οι υπολογισμοί με τα νούμερα των εμβολίων (που ούτε κι αυτά βγαίνουν με απλά μαθηματικά).

Με την αγορά -ειδικά σε μια Κω που δεν έχει ούτε ένα καταγεγραμμένο κρούσμα, κοντά ένα μήνα τώρα- να πνέει τα λοίσθια με τις παλινωδίες, τα είπα-ξείπα, τα άνοιξε-κλείσε.

Με αποφάσεις «οδοστρωτήρα» και χωρίς αντικειμενικά ή κατά τόπους κριτήρια (όπως έχουν ζητήσει εδώ και καιρό νηφάλιες φωνές) για το τι θα πρέπει να είναι ανοιχτό και τι κλειστό.

Ούτε το κριτήριο του αριθμού των κρουσμάτων ανά περιοχή φαίνεται να μετράει, ούτε το κριτήριο της πληρότητας των εντατικών, ούτε η (πολύπαθη) νησιωτικότητα (θα πει κανείς: εδώ στέλνουν μήνυμα στους ηλικιωμένους της Ρόδου να μεταβούν για εμβολιασμό στα διπλανά νοσοκομεία της Κω και της Καλύμνου και της Κω στη Λέρο αντίστοιχα, λες και πρόκειται να πεταχτούν σε μισή ώρα με το αυτοκίνητο…)

Το να μην καταλαβαίνει όμως κανείς γιατί άνοιξαν ή δεν άνοιξαν τα σχολεία, τα κομμωτήρια και τα μικρομάγαζα προκαλεί κομφούζιο και δυσαρέσκεια και δίνει τροφή σε κάθε είδους… υποψία ή και καχυποψία.

Είναι επιτακτική ανάγκη να ανοίξουν τα μαγαζιά, έστω με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας. Η μάχη δεν είναι μόνο στο μέτωπο της πανδημίας, είναι και στο μέτωπο της οικονομίας. Κάπου έχει χαθεί το μέτρο και η ισορροπία (άλλες χώρες για παράδειγμα δεν άνοιξαν καθόλου τα σχολεία.

Δυστυχώς, οι αποφάσεις είναι ακατανόητες για τον κοινό νου. Για παράδειγμα στην Κάλυμνο που μαστίζεται από τόσα κρούσματα το τελευταίο διάστημα θεώρησαν καλό (αγνοώντας και την απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου) να ανοίξουν τα σχολεία (για να τα κλείσει σταδιακά η εμφάνιση κρουσμάτων…)

Στην Κω των μηδενικών κρουσμάτων που οι εισηγήσεις δήμου-φορέων κλπ είναι να ανοίξει με αυστηρούς όρους η αγορά «πέρα βρέχει…»

Ίσως γιατί οι πιέσεις είναι πολλές…

Το είδαμε (και θα το ξαναδούμε σε λίγες μέρες στην Αμερική) οι «παρενέργειες» όλης αυτής της κατάστασης που βιώνουμε όλοι το τελευταίο δεκάμηνο (πολιτικές παλινωδίες, υποχρεωτικότητα, προπαγάνδα, fake news κλπ) έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην ατομική και συλλογική ψυχολογία.

Έχει μειωθεί δραματικά η εμπιστοσύνη στην πολιτική όπως και σε διάφορους θεσμούς. Μαζί με την συνακόλουθη οικονομική κρίση προκαλείται ένα εκρηκτικό μείγμα με άγνωστες συνέπειες παγκοσμίως και στη χώρα μας…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

145 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αληθεύει η είδηση οτι το Δεκέμβριο εμβολιαστηκαν και πέθαναν απο επιπλοκές 27 άτομά στη Νορβηγία;; και η pfrizer είπε οτι συμβαίνουν και επιπλοκές;; ποιον να εμπιστευτούμε; ; την επιστήμη; ; το κράτος;; τα μέσα ενημέρωσης; ποιον;

  • Όχι δεν αληθεύει.Γιατί το κάνετε αυτό;Τι ακριβώς κερδίζετε;Ότι και να κάνετε ο πλανήτης παλεύει να ξεφύγει ο εφιάλτης.Έχω ξαναζητήσει αλλά δεν απαντήσατε ούτε περνά πολλές φορές σχόλιο .Είστε ειδικός και έχετε τέτοιες αναρτήσεις;Αυτά τα έκαναν παλιά να μπερδεύουν τον κόσμο και να τον κάνουν ότι θέλουν;Τέλος μια πρόταση;Να μείνουμε όπως είμαστε να Ρα ανοίξουμε όλα και να κυρηξουμε και ανεξαρτησία βάζοντας κανέναν «πατριώτη» για αφεντικό;

   • Ρουφιάνε ανώνυμε εσύ τι ειδικότητα έχεις του ρουφιάνου η του γλύφτη?

    Τουλάχιστον 23 ηλικιωμένοι που είχαν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού πέθαναν στην Νορβηγία, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων της Νορβηγίας. «Ενημερωθήκαμε για 23 θανατηφόρα περιστατικά μετά τον εμβολιασμό. Αυτή τη στιγμή εξετάζονται τα 13 εξ αυτών» αναφέρεται την ανακοίνωση.

    Πηγή: https://www.skai.gr

    • ακριβώς: εξετάζονται. Από τα εκατομμύρια που έχουν χορηγηθεί μέχρι σήμερα, εξετάζονται αυτά τα 13.

   • Δικαίωμα σε αντίθετη γνώμη μπορεί να έχει ο καθένας ,είναι αντισυνταγματικό να γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο ,όποιος επιθυμεί να το κάνει εμείς όχι .

    • τόσα χρόνια αντισυνταγματικα ήταν τα υτποχρεωτικά εμβόλια για τα παιδιά; Στο στρατό αντισυνταγματικό είναι το υποχρεωτικό εμβόλιο; και γιατί δεν έχει κερδίσει κανείς καμία δίκη να τα σταματήσουν;

  • αναγράφονται και στα κουτιά ασπιρίνης, όπως και στα εμβόλια. Να μην εμπιστεύεστε τον συνάνθρωπο που σε καιρό πανδημίας αγνοεί τα μέτρα και αρνείται την ύπαρξη του ιού και την ίδιας της πανδημίας. Να εμπιστεύεστε
   τις συμβουλές της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας (όπως έχετε κάνετε όλη σας τη ζωή, για την υγεία σας) που κατάφεραν να κάνουν τόσα πολλά μέσα σε τόσο λίγο χρόνο. Δεν αληθεύει, προς το παρόν, ότι πέθαναν από επιπλοκές του εμβολίου. Αληθεύει όμως ότι έχουν πεθάνει, με τον πιο φριχτό τρόπο, σχεδόν 5500 Έλληνες χριστιανοί, μέσα σε λίγες εβδομάδες.

   • Εξυπνουλη μιλάμε για το συγκεκριμένο εμβόλιο που δεν γνωρίζουμε την αλήθεια για το τι ακριβώς περιέχει .

    • Επειδή είσαι έξυπνος.Μπορείς να αναφέρεις 1(ένα) εμβόλιο που ξέρεις τι περιέχει;Ένα και ακόμα αν ξέρεις πόσοι έχουν πεθάνει από αυτό.Θα πεις;Ασχετε ψεκασμένε;Βελοπουλικε.

    • που μας έχουν σώσει, για το εμβόλιο δε θα ήσασταν αρνητής;

  • η εποχική γρίπη στην Ελλάδα, σκοτώνει 100 άτομα κατά μέσο όρο ετησίως, και μέσα σε λίγες εβδομάδες πέθαναν 5500 Έλληνες Χριστιανοί, με τον πιο φριχτό τρόπο από τον κόβιντ.

   • κουτοπόνηρε κουκε, αν θες να αποφύγεις κουτοπόνηρα τα ελληνικά στοιχεία για την Ελλάδα, όπου τα τελευταία 5 χρόνια ο μέσος όρος (ανά έτος) θανάτων από εποχική γρίπη είναι 100, ενώ πέθαναν 5500 Έλληνες από κόβιντ μέσα σε λίγες εβδομάδες, είναι απόλυτα κατανοητό. Έτσι θα έκανε κάθε κουτοπόνηρος ψυχοπαθής.

    Οι θάνατοι παγκοσμίως, λόγω της εποχικής γρίπης, αποτελούν γεγονός αφού το εμβόλιο της εποχικής γρίπης (το οποίο αλλάζει κάθε χρόνο), είναι 40-60% αποτελεσματικό. Ο ΠΟΥ όμως ξεκάθαρα συμβουλεύει πως το εμβόλιο αυτό δεν είναι αρκετό και πως οι πολίτες θα πρέπει να προσέχουν τους χειμερινούς μήνες και να τηρούν παρόμοια μέτρα με αυτά για τον κόβιντ για να μην κολλάνε. Το ίδιο ακριβώς, κουτοπόνηροι ψυχοπαθείς, προσπαθούν να κάνουν και με τον κόβιντ.

   • Χαχαχα …Χριστιανοί Ορθόδοξοι μάλιστα.!!!!
    Ρε τι μαύρο χάλι έχεις !!!

   • να μάθουμε επιτέλους ότι δεν ήταν ορθόδοξοι Έλληνες να ησυχάσουμε, δηλ 5500 νεκροί = τίποτα. Ευχαριστώ, ευαίσθητε πιστέ ερευνητή, που άνοιξες τα μάτια στον κοιμισμένο κοσμάκη.

  • Πες μου εσύ πονηρέ σε πόσα χρόνια κ πόσα πειράματα έχουν γίνει στα άλλα εμβόλια ; Να σου πω εγώ παρά πολλά κ πολλά χρόνια ερευνών καταλάβαιτε ; Αυτό το εμβόλιο μπορεί να μας αλλάξει κ το DEN κ την συνείδηση .

 2. το να λες την αλήθεια ειναι μια πράξη επαναστατική.. Και ΔΎΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ μεσα ΑΠΌ στην καθημερινή ενημέρωση – πλύση εγκεφαλου από τα ΜΜΕ(ΜΈΣΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΎ) , κυβέρνηση, πολιτικών εξαρτημένων, ιατρων (εξαρτημενων,) , » λοιμωξιολογοι?? ‘(εξαρτημενων) όλων από ένα φαύλο οικονομικό πολιτικό σύστημα με συμφέροντα και δύναμη που δεν μπορείς να πολεμήσεις, διότι φυλακιζεσαι,γίνεσαι στόχος, παραμεθοροποιεισαι .. Ως ψεκασμενος .. ΚΑΛΉ ΔΎΝΑΜΗ στην εύρεση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ (μέσα από φαύλο ιατρό-πολιτικό, κοινωνικό σύστημα που μας κυβερνα

   • Με την έναρξη της διαδικασίας, οι δύο κατηγορούμενοι, Θεόδωρος Σίψας, που βαρύνεται με κατηγορίες που αφορούν τον εμπρησμό της Τράπεζας και τους τρεις θανάτους και ο Παύλος Αντρέεβ, που λογοδοτεί για την επίθεση στον ΙΑΝΟ, αρνήθηκαν τις πράξεις που τους αποδίδονται.
    https://www.protothema.gr/greece/article/887615/marfin-ennea-hronia-meta-to-eglima-paramenei-horis-timoria/
    Ο Σίψας θυμάστε που λέει ότι ανήκει?Θυμάστε πόσες ΜΚΟ ελέγχει?

   • Στα 21 Λειτουργούντα επίσημα τζαμιά της Αθήνας(έχει και κρυφά) ,δεν χωράει ψέκασμα ούτε εμβόλιο
   • Αυτές τις μάνες γουστάρω εγώ ,τις προοδευτικές,που γυαλίζουν τα άδεια Cutty shark

    για να φτιάξουν μολότοφ οι παίδαροι τους. Αυτοί που κάνουν καταλήψεις στα Πανεπιστήμια, στο όνομα της Αριστεράς και της προόδου…καλέ ποιος παπάς ?έχεις δει Χότζα να ευλογεί τζιχαντζιστές και οι Αριστεροί να μιλάνε για πολυπολτισμικότητα? Καλέ ένας τέτοιος να μας κάνει τα εμβόλια, που δεν τρώει και χοιρινό…ε καριόλα? Στην Μαινάνδρου μετά το Γκιαμί, πάνε ακριβώς δίπλα στον Οίκο Ανοχής, χωρίς μάσκα,με το επίδομα ανά χείρας, αλλά που να κολλήσουν.. είναι ο Σίψας εκεί,βράχος!!!Αυτός ευλογεί πιο προοδευτικά.

    • https://www.iefimerida.gr/ellada/aigio-papades-rantisan-agiasmo-gia-koronoio

     Παιδιά μου. Αγαπημένα μου, αξιολάτρευτα, αξιαγάπητα παιδιά μου. Τί σχέση έχουν ΜΚΟ, οι σιχαμένοι αναρχοαριστεροί (ίδιο επικίνδυνοι με χρυσαυγίτες, ακροδεξιούς κλπ), τα τζαμιά, ο Σίψας, ο Χότζας, οι οίκοι ανοχής, οι τζιχαντιστές;…

     Γιατί προσπαθείτε να επισκιάσετε και να κλέψετε τη λάμψη του ιαματικού και ιερού παπαμάνικα;

     Εδώ μιλάμε για ιερό ψέκασμα με μάνικα πάνω σε ντάτσουν, που κάνει τον Αμβρόσιο να αποχωρήσει ντροπιασμένος με το ψεκαστικό μπουκαλάκι του, τους ταλιμπάν, στα ντάτσουν με τα όπλα, να αυτοαποκεφαλίζονται και τα μασονικά γιατρουδάκια να κλαίνε με αναφιλητά καίγοντας τα εμβόλια μέσα στο υπαρξιακό τους αδιέξοδο.

     Όχι, βλάσφημοι, δε θα του κλέψετε τη λάμψη του ιερέα μας με μάνικα σε ντάτσουν που ψεκάζει.

     https://www.iefimerida.gr/ellada/aigio-papades-rantisan-agiasmo-gia-koronoio

   • Με αφορμή τον ξυλοδαρμό του κακόμοιρου σταθμάρχη στο Μετρό ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    και στο εξωτερικό και εσωτερικό,όλος ο κόσμος ΕΙΔΕ on camera απ΄όλα τα μέσα πόσο στοιβαγμένος ήταν ο κοσμάκης εκείνη την στιγμή στα βαγόνια ,όπου έβλεπαν σε live τον ηρωισμό δύο καμένων …αυτό τρισελεεινή ψυχάκια δεν σε πείραξε που ο ένας ήταν πάνω στον άλλο και φώναζαν μέσα απ τις κλειστές πόρτες ,σε πείραξε όμως ένα συρφετό σαλεμένων το δίχως άλλο ιερέων, που φωνάζουν και με τα δίκια τους όμως ,πως γίνεται να μην κολλάει σε κάποιες περιπτώσεις ,αλλά στις εκκλησίες να κολλάει…είσαι εμμονικά διαταραγμένη και διαζευγμένη με την πραγματικότητα, έτσι απλά, γ αυτό να παίρνεις τα δισκία σου όπως λέει η συνταγογράφηση.

   • Αριστερή Αυγή είναι η υπέρμετρη αγάπη στην πολυτισμικότητα,στο ξένο και οτιδήποτε εναντιώνεται στο Ελληνικό.
    Έχεις κάνει κατάληψη με εμμοννικές ψυχωτικές αναφορές σε 2-3 αναφορές, ισοπεδώνοντας όλους τους ιερείς και βάζοντας στον ανεμιστήρα όλους αποκαλώντας τους Χ.Α.,άπλυτη είσαι πιο φασίστρια απ τους ακροδεξιούς…μανιφέστο σκέτο,17 Νοέμβρη.Ηλεκτρονικό Καλάσνικοφ, ΑΠΛΥΤΗ μουρλή Δημοκράτισσα.

   • υποστηρίζεις τη δημιουργία της Σοσιαλιστικής Δημοκρατικής Αριστεράς,όπου θα συναντηθούν ΣΥΡΙΖΑ ,ΠΑΣΟΚ και λοιποί αριστεροί/σοσιαλιστικοί σχηματισμοί για να διαμορφώσουν από κοινού τους πολιτικούς και εθνικούς όρους της Νέας Μεταπολίτευσης.
    Μπροστά στις μολότοφ κα τα χημικά της Πασοκογενούς Δημοκρατίας σου ΑΠΛΥΤΗ, οι παπάδες είναι άγιοι.
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
    Πασοκική Δημοκρατική Αυγή.
    Αντί για εξώδικα θα του στείλουμε μερικές σφαίρες για ανυπακοή.

    • Δεν καταλαβαίνω γιατί το "άπλυτη" νομίζετε ότι είναι προσβολή.

     Στις άγιες γραφές μας (όπως και στις εβραϊκές και στις μουσουλμανικές) όλες θεωρούνται βρώμικες, άπλυτες, αμαρτωλές, αποκλειστικά υπεύθυνες για τα κακά του κόσμου, για την θνητή φύση του ανθρώπου, για το προπατορικό αμάρτημα. Σύμφωνα λοιπόν με την εκκλησία μας, είστε επίσημα και εσείς, και όλες στις οικογένειές μας, όπως και οι υπόλοιπες ορθόδοξες Ελληνίδες. Αποτελεί θείο γεγονός και όχι προσβολή. Προσβολή είναι που το θεωρείτε εσείς προσβολή.

   • Ξέφρενα πάρτι ηλικιωμένων σε ολόκληρη τη χώρα μετά την έναρξη των εμβολιασμών,Aνησυχία στην ΜΗ ΑΚΡΑΙΑ κυβέρνηση

    Τα ανεξέλεγκτα πάρτι, πάντως, φέρεται να έχουν θορυβήσει την κυβέρνηση, η οποία ζήτησε από τους ηλικιωμένους να δείξουν υπευθυνότητα και να μην ξεφεύγουν, καθώς στα αυτοσχέδια αυτά κλαμπ μπορεί να βρεθούν νεαρότεροι συνταξιούχοι που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα, με τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται.
    https://tovatraxi.com/science/ygeia/ksefrena-parti-ilikiomenon-meta-tin-enarksi-ton-emboliasmon/#.YASrqugzbIV

   • Έκανε κατάληψη του ‘Δεν μασάμε’ για να πατάξει αυτούς που ταυτίζονται με τον ‘μεσαίωνα’ ,την ‘οπισθοδρόμηση’ και την Χρυσή Αυγή .Ότι και να πεις έχει κολλήσει σε ιδεοψυχαναγκασμούς τύπου Ελληνοφρένειας και Ψεκαστικών Θεωριών, ενώ αν της πει κάποιος για το Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τα σούπερ μάρκετ που είναι τίγκα, αντιλέγει ότι πρέπει να καλούμε την Αστυνομία .Στάσου Μάγδαλα….
    Να πάρε ένα:
    https://lh6.googleusercontent.com/proxy/ZyRYdU3m9upFTKSJXQywFH8uAL9vl2jK-wSWhKUx978XTHg90j_aN6wJW47IDMqfdx5aeW5Ujhuqylck-e2ofFA0-kLT4mEuJ1y0PrOzEjwgkI_vwe6egZemI-bmYFIUg2m7=w1200-h630-p-k-no-nu

    • για ακροδεξιά συνωμοσιολόγα. συγχαρητήρια

   • Καλέ δεν γίνεται να πάρεις την λάμψη απ τους λαθραίους στο κέντρο..

    Μα αυτοί δεν κολλάνε ιούς,άμα πάνε παραπάνω από 10 στα δωμάτια με τα κόκκινα φωτάκια,να καλέσετε την αστυνομία..ακούτε ? Μάγδαλα
    https://www.youtube.com/watch?v=XjpcpRzCQfA&ab_channel=ANT1TV

    Άπλυτη…κάλεσε την αστυνομία, την λάμψη θέλεις να πάρεις απ τους λαθραίους?
    Που είναι η μάνικα?

  • αυτό πάει πολύ. Δε θα πείτε τρελό τον Αμβρόσιο με το σπρέι του, τον παπα-μάνικα στο ντάτσουν-ψεκαστήρι, τον Βελόπουλο και τον Αρτέμη μας. Υπάρχει και κάποιο όριο στην ασέβεια, νομίζω.

   • Άρρωστοι είναι κάτι σαν τις μάνες αυτών που έκαψαν τους ανθρώπους της Μαρφίν

    αυτές που βλέπουν τα καμάρια τους να φτιάχνουν μολότοφ για να τις πετάνε στις πορείες, για τον χαβαλέ στα Εξάρχεια, σαν αυτές που κάθε μέρα επιβλέπουν και επικροτούν την ομαλή κυκλοφορία των λαθραίων στις πόλεις χωρίς προφυλάξεις, που τους λένε να πηγαίνουν άφοβα στους οίκους ανοχής, που τους προστατεύουν όταν μαζεύονται στα άτυπα τζαμιά κατά δεκάδες ,μη συμμορφωμένοι στα επίσημα μέτρα της Πολιτείας, είναι άρρωστοι σαν αυτούς που κάθε λίγο βγάζουν λόγο στο Κέντρο με θέμα τα δικαιώματα των μεταναστών κατηγορώντας όλους τους γηγενείς ότι δεν τους αφομοιώνουν, στημένοι στα τέσσερα.
    Στα έχουν ξαναπεί,ότι υποφέρεις από εμμονικά σύνδρομα με τους παπάδες.’Οτι βασανίζεσαι από ψυχαναγκαστικά ‘κατάλοιπα’
    Κάπως έτσι κάηκαν 4 άνθρωποι στην Μαρφίν από κεντρώους Δημοκράτες
    .https://www.youtube.com/watch?v=AJFC36rZJTs&ab_channel=EpocaLibera

   • https://www.kathimerini.gr/society/792201/o-fakelos-tzami-stin-athina/

    Πάνε ελεύθερα,προσεύχονται,ευλογούνται,αλλά μπορούν και μεταδίδουν τον ιό εξωτερικά,μέσα είναι αποστειρωμένα τα πάντα…κυρίως τα κεφάλια τους..όπως και το δικό σου δηλαδή

   • και οι αριστεροί, αναρχικοί τρομοκράτες το ίδιο επικίνδυνοι είναι με τους ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες (ποιος είπε το αντίθετο;) και όλοι οι χώροι προσευχής έχουν κλείσει (αν όχι, να τους καταγγείλετε στην αστυνομία).

    Πάλι όμως βλέπω μάταια και βλάσφημη προσπάθεια να κλέψετε λίγο από τη λάμψη του Αμβρόσιου με το ψεκαστικό σπρέι του, του παπα-μάνικα στο ντάτσουν-ψεκαστήρι, του Βελόπουλου που πουλάει στους πιστούς τα αυθεντικά χειρόγραφα κείμενα του Ιησού μας και του Αρτέμη μας με τα 600δις του και τη συμβολική συνδρομή των οπαδών του.

    Λίγος σεβασμός πια.

   • Δεν βαρέθηκες μωρή άπλυτη με τις ψυχοεμμονές να γράφες τα ίδια και τα ίδια?

    πιες ένα χαπάκι ,εσύ ζηλεύεις την δόξα των Ακραίων του χώρου σου,τις συνιστώσες που έχει η Δημοκρατία σου, μας έχεις πρήξει //////με την νεομπουμπουλίνα, τον Αμβρόσιο και το Ντάτσουν, βγάλε το σκασμό ,κάνε το εμβόλιο και μην ισοπεδώνεις όλα. Άπλυτη σιχαμένη.

   • Με 5 Εορτές της Δημοκρατίας σε κάθε πόλη της Ελλάδος με την ίδια οργάνωση,

    όπως αυτή του Εφετείου Αθηνών ,θα εμβολιαστεί ο μισός πληθυσμός. Αφού προτάθηκε στην Μάγδα να το οργανώσει μαζί με την ΕΡΤ και νομίζω δέχθηκε…άκουσα ότι συμφώνησαν και όλοι οι Ιμάμηδες των τζαμιών της Αθήνας…κάθε λάθρος που θα εμβολιάζεται, θα ευλογείται μ ένα ακόμα επίδομα και δύο κιλά Πακιστανικό ρύζι και μία επίσκεψη στις Οικίες της Πλατείας Καραϊσκάκη..γι αυτό σου λέω..
    https://www.youtube.com/watch?v=LzPrd7DfLMY&ab_channel=SebastianCrabs
    ..και μάγδαλα που δεν κολλάνε κορονοιό.

   • είπε για χιλιοστή φορά η χυδαία πιστή, δίχως ίχνος ειρωνείας, δίχως ίχνος αυτογνωσίας. Η σύμμαχος της σβαστικομάνας, του Αμβρόσιου, του μανικοπαπά στο ντάτσουν, του ‘δεν υπάρχει ιός και πανδημία’, του ‘πουλημένα ιπποκρατικά μασονικά γιατρουδάκια’.

    Δεν είναι κακό να υπενθυμίζουμε στους συμπολίτες μας καθημερινά, ότι ζείτε ανάμεσά μας. Γιατί συγχίζεστε;

 3. Γιατί άραγε αυτές οι συνωμοσίες (για μένα οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!! ) Πρωτοεμφανιζονται στο ΊΝΤΕΡΝΕΤ (το facebook, to YouTube μην τα εμπιστεύεσαι λογοκρίνουν και απαγορεύουν την αλήθεια,μπλοκάρουν οτιδήποτε εθνικό, πατριωτικό η με χριστιανικό φρόνημα!!!! Γιατί άραγε.. Και συγχρόνως προωθουν το σεξ, ελεύθερα εκατομμύρια σεξ site με π@&€_αστία , ομοφυλοφιλία, οτιδηποτε προωθείται από τα κέντρα ΕΞΟΥΣΊΑΣ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ…επομένως δες από ποιους ελέγχονται.και τι σκοπό έχουν !!) τα
  ΜΌΝΑ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΑ (ΑΚΌΜΑ) ιδιωτικά site (τα οποία σιγά σιγά μπλοκαρονται)ίσως γιατί λένε ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ (για άλλους συνωμοσία) ΑΝ όντως είναι συνωμοσία όλα αυτά που λένε, γιατί μπλοκαρονται??
  …εινσι στο πρόγραμμα να μας σερβίρουν μόνο ότι θέλουν ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ με τον πλήρη έλεγχο του ΊΝΤΕΡΝΕΤ.. Και η παγκόσμια Τάξη προετοιμάζει μια
  επίθεση στον κυβερνοχώρο» που θα απενεργοποιήσει το Διαδίκτυο- μέχρι να ΔΙΑΤΕΘΕΊ δήθεν ένα «ψηφιακό εμβόλιο», για να μπαίνεις στο NET, και κατά συνέπεια να το έχουν ΥΠΌ ΤΟΝ ΠΛΉΡΗ ΈΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ

 4. Μήπως θα έπρεπε μια πολύ προσεκτική μελέτη των όσων η ίδια η Pfizer αναγράφει στο έντυπο της για το εμβόλιο;;; Εκεί είναι ξεκάθαρο ότι σχεδόν τίποτα δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι για το εμβόλιο το οποίο έφτιαξαν και το λένε. Εκτός και αν δεν τα διάβασα καλά… Ούτε συνομωσιολογογικά μιλάω, ούτε με θεωρίες περί Αντιχρίστου κλπ… Είμαστε τόοοοσο σίγουροι ότι πέθαναν 5000 περίπου συμπολίτες μας ΑΠΟ κορωνοϊό;;

  • εσείς τις νιώθετε. Όχι, δεν πέθαναν. Εκοιμήθηκαν. Όπως κοιμούνται και όλοι οι υπόλοιποι, εκτός απο εσάς. Ούτε ειρωνικά μιλάω, ούτε με εβραικές θεωρίες κλπ.

 5. ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ Η ΠΡΩΤΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΛΑΜΠΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΩ)…
  ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ,ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ,ΜΕ ΕΝΑ SMARTPHONE ΑΓΚΑΛΙΑ…
  ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ…ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ…
  ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ…ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ..
  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ..
  ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΓΜΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΕΡΝΑ,ΤΟΥ ΑΧΙΛΕΑ..
  ΙΣΩΣ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ,ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ..
  ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ SMARTPHONE,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ,ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ,ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ..
  ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΦΤΩΧΕΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ…
  ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..ΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ..
  ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ…
  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ,ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο …ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΙΠΛΑΝΟΣ..

 6. Everybody knows that the dice are loaded
  Everybody rolls with their fingers crossed
  Everybody knows the war is over
  Everybody knows the good guys lost
  Everybody knows the fight was fixed
  The poor stay poor, the rich get rich
  That’s how it goes
  Everybody knows

  Everybody knows that the boat is leaking
  Everybody knows the captain lied
  Everybody got this broken feeling
  Like their father or their dog just died

  Everybody knows the deal is rotten
  Old Black Joe’s still pickin’ cotton
  For your ribbons and bows
  ..
  And everybody knows that the plague is coming
  Everybody knows that it’s moving fast

   • Εμπρηστικός και όχι εκρηκτικός μηχανισμός οι μολότοφ σύμφωνα με νέο βούλευμα

    Κάψτε ελεύθερα ανθρώπους στα μαλακά θα πέσετε… Να φορατε μόνο τη μάσκα σας μην τους κολλήσετε κουκουροϊό προηγουμένως……… https://thepressproject.gr/ebristikos-kai-ochi-ekriktikos-michanismos-oi-molotof-symfona-me-neo-voulevma/

   • Εσείς χαιρόσασταν με τους ελεύθερους σκοπευτές που σκότωναν στα 'σύρματα' δικούς σας

    ..με τον παπά ασχολείστε?
    Πόσες ήταν λέει οι ξεκαθαρίσεις? του ’37 εννοώ…ποια πανδημία,τώρα?ανιπλυσιά μιλάμε..

    • ακροδεξιοί και αναρχικοί έχετε ακριβώς τις ίδιες απόψεις περί πανδημίας, μάσκας, νεοταξικών σκοτεινών οικονομικών κέντρων. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ σας. Δεν είναι ντροπή να το παραδεχθείτε. Είστε μια γροθιά ενωμένη.

   • Καλά φάε το κόκκινο αυγό σου ,δες την λαοθάλασσα ακόμα μερικές φορές να το φχαριστιθεί η ψυχή σου

    και μετά….πλύσου,
    Πάρτο σε χορταστικό δώρο της 1 ώρας και 10 λεπτά.
    https://www.youtube.com/watch?v=cW1lW4q4ic4&ab_channel=SputnikEllada
    Μόνο μιαβαθειά άρρωστη σαν και σένα θα επέμενε στα επιχειρήματα για εκκλησιασμούς,ραντίσματα ,αγιασμούς και μεταδόσεις ,μετά απ αυτό το ωριαίο βίντεο!!!!!!!
    Αλλά μην ξεχνάς να πλύνεσαι που και που,μυρίζεις…βουνό,εμφύλιο,μπόχα,φασισμό αριστερό,Σοβιετική μούχλα,αντιορθόδοξο μένος,ένα σίχαμα πάντως με όλα μαζί.
    Γι αυτό ένα ντους πριν γράψεις !!!!!

   • https://www.youtube.com/watch?v=w2R2JATEfm4&ab_channel=Timeline
    Καλέστε την αστυνομία..’όπως κάλεσε συμπατριώτης μας στα σούπερ μάρκετ που αγαπάν την δραχμή μας,ενώ είχε ουρές 20 μέτρων και ήρθε.
    Καλέ πλύθηκες?Έφαγες το ροζ αυγουλάκι σου ?

    • "Καλά", "τι λες" και "χαχαχαχαχ" (δηλ. χυδαία και αθυρόστομη πιστή),

     έχετε φαγωθεί πια να κάνετε την πανδημία τη δική σας δολοφονική Μαρφιν, των ψυχοπαθών αριστερών αναρχικών τρομοκρατών (που, εντελώς τυχαία, έχουν ακριβώς τις ίδιες απόψεις με εσάς περί πανδημίας, ιού, μέτρων, πουλημένων γιατρουδάκων, παγκόσμιας οικονομικής νεοταξικής ελίτ κλπ κλπ).

     Θα σας αναγνωριστεί, μη χτυπιέστε.

 7. Στο ίδιο καζάνι βραζετευ,ενώ κάποιοι είναι ψυχικά άρρωστοι,όπως η άπλυτη που γράφει τα ίδια εδώ και τρεις μήνες,αναφερόμενη μόνο στα ράσα.. άρρωστη,σιχαμένη και άπλυτη

  • ΒΡΙΖΩ ΤΑ ΡΑΣΑ??????? ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΧΥΔΑΙΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΗ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ

   Εικόνισμα τους έχω που σας πουλάνε ψεκαστικά μπουκαλάκια με την πανάκεια, σας λούζουν με μάνικες πάνω σε ντάτσουν, σας λένε να μη φοράτε μάσκες και να μην τηρείτε τα μέτρα ενώ οι ίδιοι πηγαίνουν στις εντατικές για βοήθεια. Όπως εικόνισμα έχω τον Βελόπουλο με τις αντίστοιχες θεραπευτικές κρέμες κατά Αλτσχάιμερ, Κόβιντ και καράφλας, και τα αυθεντικά χειρόγραφα του Ιησού που σας πουλάει, και στη συνέχεια στέλνει τα λεφτά σας στη Γερμανία. Το ίδιο και τον Αρτέμη μας με τα 600δις του που απλά σας παίρνει τις συνδρομές, έτσι συμβολικά, για το καλό βρε αδερφέ. Όχι, τους αγαπάω όλους τους παραπάνω θεούς. Δεν τους κοροϊδεύω. Εσάς κοροϊδεύω. Που σας κοροϊδεύουν και τους πληρώνετε.

 8. .. κόμματος..για δες πόσες συνιστώσες έχει το κάθε δημοκρατικό κόμμα,κάθε χώρας και μετά βγάλε τον σκασμό άπλυτη.

  • https://i.gifer.com/Fd7U.gif

   ίσως μου ανοίξει επιτέλους τα μάτια και σταματήσω επιτέλους να λέω το ακραίο «ακούτε τους επιστήμονες για να σωθούμε».

   Η απλυσιά πλέον δε με χαρακτηρίζει. Ήμουν εκεί, ξέρετε,
   https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/horizontal_rectangle_mob/public/2021-01/papas-manika.jpg?itok=sPrnwmvC

   • Αρκεί που όλος ο κόσμος ξέρει πως και από πού έγινε η έξαρση του ιού

    και ότι χιλιάδες πλήρωσαν την ‘νικη της Δημοκρατίας’ με τις ζωές τους..για ποια άκρα και ποια αριστεροσύνη να μιλήσει κάποιος,όταν βλέπει αυτές τις εικόνες,που τις καταπίνει ο κάθε άρρωστος σε κάθε παράταξη, δείχνοντας ότι φταίνε όλοι οι υπόλοιποι,αλλά όχι τα Μαγδάκια…
    Άπλυτη μου την αστυνομία κάλεσε.. φταίει η ρίψη του Σταυρού ανάμεσα σε 10 άτομα,αλλά όχι οι εικόνες … ντροπής στο Εφετείο.. περαστικά και συγγνώμη απ τον Θεό σου άπλυτη.. στάσου Μάγδαλα..μην φεύγεις,δεν θα σου πάρει την λάμψη κανείς

    • Τώρα που ξέρουμε ότι η έξαρση του ιού έγινε από το δικό σας «δεν υπάρχει πανδημία και ιός» μέχρι το «πεθαίνουν οι άνω των 79 ετών, και τί έγινε;», η ρίψη του Σταυρού ωχριά μπροστά στην παράνοιά σας. Δεν έχετε αφήσει λάμψη για κανέναν.

   • Απόδοση ευθυνών για την Δημοκρατική Εορτή, που ήταν αιτία να μολυνθεί όλη η Αττική

    Εδώ και τώρα, μήνυση κατά πάντων,κανένα ελαφρυντικό σε όσους φίμωσαν μέσα και δημοσιογράφους, σε όσους πληρώθηκαν για σκοπούμενη παραπληροφόρηση κόσμου, για υπαιτιότητα στο χαμό χιλιάδων ανθρώπων εξαιτίας ρεβανσισμού κάποιων με τσατσά την ΕΡΤ.
    Άπλυτη, πόσους μόλυνε ο Αμβρόσιος και πόσους τα Δημοκρατικά μυαλά που βγήκαν απ τα σκοτάδια του Μελιγαλά? Γιατί ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ σιωπούν? γιατί έβαζαν πρόστιμα σε πολίτες που παράβαιναν τον νόμο για άσκοπη μετακίνηση και όχι σε αυτούς που διοργάνωσαν ένα τέτοιο συνωστισμό με απίστευτα τεράστια φορτία μόλυνσης? Γιατί σιωπούν όλοι?
    https://www.youtube.com/watch?v=w5DaOgeWD9E&ab_channel=freedomTV
    Φάτε,φάτε Δημοκράτες και άπλυτοι!!!!!!

    • Δεν υπάρχουν παγκόσμια ιός και πανδημία.
     Υπάρχουν, αλλά:
     1 όχι στην Ελλάδα
     2 ο Έλληνας δε μολύνεται
     3 ο Χριστιανός δεν μολύνεται
     4 όχι στις εκκλησίες
     5 παπάδες, μοναχοί, παπαδιές, πιστοί κλπ δεν μολύνονται
     6 στις εκκλησίες, στα μοναστήρια, στο Άγιο όρος, που μολύνονται όλοι, τον φέρνουν τουρίστες
     7 στις εκκλησίες κλπ., δεν μεταδίδεται με τη θεία κοινωνία
     8 αν είναι να πεθάνουμε οι ορθόδοξοι από αυτόν θα είναι θέλημα θεού
     9 είναι κόλπο των Εβραίων για να κατακτήσουν τον κόσμο
     10 παράξενα τρομακτικά μας έκρυψαν (με τη μάσκα) τα χαμόγελα, αλλά τί να κάνουμε όλα για την υγεία μας βρε παιδιά
     11 πεθαίνουν οι άνω των 79 ετών, και τί έγινε;
     12 η καραντίνα και τα μέτρα είναι χούντα
     13 η Ελλάδα πουλάει τη χώρα με την αγορά αμερικανικού εμβολίου και όχι ρωσικού
     14 δεν ευθυνόμαστε επειδή δεν τηρούμε τα μέτρα
     Δεν υπάρχουν και τα μασονικά μας γιατρουδάκια είναι πληρωμένα όργανα των σκοτεινών μασονικών κέντρων της εβραϊκής ελίτ των αντίχριστων

   • Δεν είδα κανέναν πρωθυπουργό να στέλνει για ιχνηλάτηση ειδικούς για τις χιλιάδες που μαζεύτηκαν στο ΕΦΕΤΕΙΟ εκείνη την ημέρα που σηματοδότησε τηνέκρηξη της διασποράς και την έναρξη του δευτέρου κύματος της Πανδημίας, με χιλιάδες νεκρούς.. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΑΠΛΥΤΗ,οι παπάδες,οι ρασοφόροι με το ντάτσουν που μας πρήζεις τ αρχαία πρωί-βράδυ παίρνοντας κάψουλες 1000 mg?

    https://www.youtube.com/watch?v=4h1QIhvNecQ&ab_channel=ANT1TV
    ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΩΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΣΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ!!!!!!!!

    • Ο Χρυσοχοιδης δεν ειπε οτι εξω δεν κολλαει και γι αυτο το λογο οι μπατσοι συνωστιζονται ανετα; Ποια εκρηξη διασπορας και εφετεια μας τσαμπουνας ρε καημενε! Τα παραπονα στον ανεμελο πρωθυπουργο σου.

    • εσείς πώς κάθε μέρα υπενθυμίζετε υπεύθυνα στον κόσμο τα χουντοδικτατορικά μέτρα, τις ψευτοπανδημίες, τους ψευτοϊούς και τους ψευτοθανάτους των σκοτεινών, μασονικών, εβραϊκών κέντρων της παγκόσμιας νεοταξικής οικονομικής ελίτ των αντίχριστων με τα πληρωμένα ιπποκρατικά γιατρουδάκια τους; Γιατί όμως είναι κακή και η υπενθύμιση των πραγματικών σωτήρων του κόσμου, από την άλλη; ‘Έχετε μπερδευτεί λίγο. Δεν υπάρχει αντιπαράθεση. Η σφαιρική ενημέρωση είναι το ζητούμενο.

 9. Τα σχόλια ξεκίνησαν για την παρενέργεια του εμβολίου, νομίζω.
  Κάντε τον κόπο και διαβάστε τις οδηγίες που υπάρχουν στο κουτάκι όλων των φαρμάκων, ακόμη και στο Ντεπόν.
  Τι γράφουν για τις παρενέργειες, από τις απλές ενοχλήσεις μέχρι και τις πολύ σοβαρές αντιδράσεις. Ρωτήστε και τον Ιατρό σας. Τα υπόλοιπα για να γίνεται ασχετη συζήτηση.

  • Αντί να διαβάσεις Μανώλη τις οδηγίες του κυτίου , μπες στον κόπο να διαβάσεις κανένα πόρισμα και να καταλάβεις τι παίζεται πίσω από το κουτί.
   Συγκρίνεις κιόλας το ντεπόν και την ασπιρίνη με το εμβόλιο Φραγκεστάιν .
   Τρέξε να το κάνεις πρώτος να μη χάσεις κανένα ευρουλάκι από τη σεζόν.
   Για χοντρά γέλια μιλάμε..!!

 10. Μην στεναχωριέσαι..η Μάγδα θα εμβολιάσει όλους τους φασίστες.. έτσι όπως τα κατάφερε με την ΕΡΤ..
  Στάσου … Μάγδαλα

 11. https://youtu.be/klyv78awyAY
  Μην ζηλεύετε την λάμψη της Σωτήρος του Έθνους,μαζικοί εμβολιασμοί ΜΑΓΔΑ…. έτσι όπως απαλλάσσονται οι λαθραιοι απ τον ιό,όπως εκμηδενιστηκε στο Εφετείο η μόλυνση,το ίδιο θα γίνει με τον μαζικό εμβολιασμό ΜΑΓΔΑ.

  • Άντε, χατιρικώς, ας υπενθυμίσουμε πάλι στον κόσμο τί έχετε πει εδώ μέσα τους τελευταίους μήνες

   Δεν υπάρχουν παγκόσμια ιός και πανδημία.
   Υπάρχουν, αλλά:
   1 όχι στην Ελλάδα
   2 ο Έλληνας δε μολύνεται
   3 ο Χριστιανός δεν μολύνεται
   4 όχι στις εκκλησίες
   5 παπάδες, μοναχοί, παπαδιές, πιστοί κλπ δεν μολύνονται
   6 στις εκκλησίες, στα μοναστήρια, στο Άγιο όρος, που μολύνονται όλοι, τον φέρνουν τουρίστες
   7 στις εκκλησίες κλπ., δεν μεταδίδεται με τη θεία κοινωνία
   8 αν είναι να πεθάνουμε οι ορθόδοξοι από αυτόν θα είναι θέλημα θεού
   9 είναι κόλπο των Εβραίων για να κατακτήσουν τον κόσμο
   10 παράξενα τρομακτικά μας έκρυψαν (με τη μάσκα) τα χαμόγελα, αλλά τί να κάνουμε όλα για την υγεία μας βρε παιδιά
   11 πεθαίνουν οι άνω των 79 ετών, και τί έγινε;
   12 η καραντίνα και τα μέτρα είναι χούντα
   13 η Ελλάδα πουλάει τη χώρα με την αγορά αμερικανικού εμβολίου και όχι ρωσικού
   14 δεν ευθυνόμαστε επειδή δεν τηρούμε τα μέτρα
   Δεν υπάρχουν και τα μασονικά μας γιατρουδάκια είναι πληρωμένα όργανα των σκοτεινών μασονικών κέντρων της εβραϊκής ελίτ των αντίχριστων

   Μακάρι να είχα έστω και λίγη λάμψη, να σας τη χάριζα. Είστε Θεά.

   • Ρε άπλυτη ,να απαντάς σε ότι ρωτούν και όχι ανεμόμυλους .Έχεις συγχισθεί άπλυτη

    Τα πιθίκια του πρωην δεν νοιώθουν ντροπή

    • "Ρε άπλυτη" και "////" (δηλ. χυδαία πιστή), όταν έχουμε εσάς με τις παραπάνω απόψεις σας

     τί να τις κάνομε τις συνιστώσες, τους λαθραίους, τους τούρκους, τους πράκτορες, τα σκοτεινά νεοταξικά εβραϊκά κέντρα που θέλουν να μας εξαφανίσουν;

     Τύφλα να ‘χουν οι ανεμόμυλοι.

   • https://www.youtube.com/watch?v=cW1lW4q4ic4&t=437s&ab_channel=SputnikEllada
    Εγώ για τους παπάδες έχω να πω ότι είπε η Επίσημη εκκλησία,εσείς γι αυτό το ανθρώπινο ποτάμι που μόλυνε την Αττική και έγινε η αιτία να κλείσει κάθε απομακρυσμένο μέρος της επικράτειες ,επειδή η ΕΡΤ και ένα μέρος της Δημοκρατίας ,θέλησε να ‘ξεκαθαρίσει’ λογαριασμούς .
    Καλέ την μάνικα, μάγδαλα!!!!!

    • ουρλιάζεις ανεύθυνα για «ανύπαρκτες πανδημίες», για «δικτατορίες που εφαρμόζουν χουντικά μέτρα», για «ανύπαρκτους ιούς», για «ανύπαρκτους θανάτους και πληρωμένους νεοταξικούς γιατρούς», για «θανάτους άνω των 79 ετών, και τί έγινε;»,

     και έρχεσαι τώρα και ουρλιάζεις για τους ανεύθυνους συμπολίτες μας που συνωστίζονται, τα ράντζα, για συγγνώμες και ευθύνες για την πανδημία και τους 5500 θανάτους Ελλήνων, (για τους οποίους η συνεισφορά σας ήταν αδιαμφισβήτητα πατριωτική).

     Ακόμα και ο παπαμάνικας στο ντάτσουν θα έκανε τον σταυρό του αν σε ήξερε.

    • βλέποντας τα δικά σου εμετικά «δεν υπάρχει πανδημία» και το «πεθαίνουν οι άνω των 78 ετών, και τί έγινε;» μέχρι το αποθεωτικό (γιατί δεν είσαι κανένα κορόιδο)

     «Ρε βλαμμένη εγώ θα κάνω εμβόλιο»,

     ακόμα και ο Βελόπουλος θα κάνει το εμβόλιο και θα πει ότι είναι και δικής του κατασκευής.

     ΕΙΣΑΙ. ΜΙΑ. ΘΕΑ.

 12. Όχι δεν θα σας κλέψουμε την δόξα και την λάμψη.. τέτοιο παγκόσμιο φαινόμενο,

  Όπως την γιορτή της Δημοκρατίας,ούτε Χριστούγεννα,ούτε Πάσχα, ούτε απόκριες, μόνο το Εφετείο καλέ ανακάλυψε το φαρμακο
  https://youtu.be/6FMGuIELz3A
  Θα μας κάνετε μια προσφορά;με πόσες τέτοιες γιορτές θα νικήσουμε τον convid?

   • Δωρεάν? Και η Μάγδα πως θα ηρεμήσει? η ψυχή του κάθε αντιχριστιανού -αντιφασίστα πως θα σταματήσει την οπισθοδρόμηση??

    https://www.youtube.com/watch?v=eghVrDeUqxY&ab_channel=%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%95%CE%A6%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A3
    Άντε να κάψουμε και τις εκκλησίες και τους Αμβρόσιους,η Μαρφίν μας οδηγεί ..και η άπλυτη της Κω με τις ιδεοψυχαναγκαστκές της εμμονές της.
    https://www.youtube.com/watch?v=UzzHAMaOCDs&ab_channel=StarTvGreece

    • Επειδή οι ακροδεξιοί και χρυσαυγίτες βλέπετε όλους τους υπόλοιπους τους ως αριστερούς,

     δε σημαίνει ότι επειδή υπάρχουν Αμβρόσιοι και παπαμάνικες, ολόκληρη η εκκλησία το ίδιο. Κουτοπονηριά ή σύγχυση (ή λίγο απ’ όλα), δεν έχει σημασία. Εσείς παραμένετε διασκεδαστικότατη.

     Τί; Εννοείτε ότι οι παραπάνω Θεοί σας χρεώνουν και για το ψέκασμα; Μα πόσο πια να τους αγαπήσουμε περισσότερο;

   • Οι Δημοκρατικές εικόνες ντροπής που θα στοιχειώνουν όλους τους 'Δημοκράτες' της χώρας

    https://www.youtube.com/watch?v=HCHWfrCs1nc&ab_channel=OPEN
    Καλύτερα να πείτε ότι είστε ένοχοι της έξαρσης και έκρηξης του δεύτερου κύματος στο Λεκανοπέδιο. Ένα συγγνώμη στα θύματα, στα γηροκομεία, στα ράντζα,στα νεκροτομεία, στους νεκρούς. Είναι το μόνο αρνητικό σε θέματα υγείας γενικού πληθυσμού γεγονός ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Αυτή είναι η Δημοκρατία σας,αυτό το λέτε εσείς ΜΗ ΑΚΡΑΙΟ?ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, αυτές θα σας στοιχειώνουν, αυτές θα βλέπετε στην ιστορία, τα άλλα με έναν σαλεμένο παπά είναι τσικλόφουσκες μπροστά στα μαύρα χάλια σας, Δημοκράτες του κ@λου. ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ,ΠΌΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ? ΆΠΛΥΤΗ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΣΑΣ,σαν αυτές που ‘κατέβασαν’ απ το UTUBE τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων εκείνη την βδομάδα για τον αν θα είχαμε έξαρση κρουσμλάτων.Λογοκρισία απ αυτές που συμβαίνουν σε Βενεζουέλες. ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ ΑΠΛΥΤΗ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ!

    • https://www.ethnos.gr/ellada/129243_antidraseis-gia-ti-mitera-toy-iliopoyloy-poy-katharizei-karampines-me-fonto-ti

     Από εκεί που ουρλιάζατε για ανύπαρκτες πανδημίες και κατάργηση των χουντικών μέτρων, μέχρι το χριστιανικό σας «πεθαίνουν οι άνω των 79, και τί έγινε», είναι τόσο απολαυστικό που χτυπιέστε τώρα για ράντζα και συγγνώμες. Μια καλή αρχή θα ήταν αν ζητήσετε συγγνώμη στις 5.500 οικογένειες των νεκρών για τα σοκαριστικά σας σχόλια.

   • όλο και κάποιος θα βοηθήσει, αλλά για πλύσιμο δυστυχώς μόνη σου.

    • Δεν υπάρχουν παγκόσμια ιός και πανδημία.
     Υπάρχουν, αλλά:
     1 όχι στην Ελλάδα
     2 ο Έλληνας δε μολύνεται
     3 ο Χριστιανός δεν μολύνεται
     4 όχι στις εκκλησίες
     5 παπάδες, μοναχοί, παπαδιές, πιστοί κλπ δεν μολύνονται
     6 στις εκκλησίες, στα μοναστήρια, στο Άγιο όρος, που μολύνονται όλοι, τον φέρνουν τουρίστες
     7 στις εκκλησίες κλπ., δεν μεταδίδεται με τη θεία κοινωνία
     8 αν είναι να πεθάνουμε οι ορθόδοξοι από αυτόν θα είναι θέλημα θεού
     9 είναι κόλπο των Εβραίων για να κατακτήσουν τον κόσμο
     10 παράξενα τρομακτικά μας έκρυψαν (με τη μάσκα) τα χαμόγελα, αλλά τί να κάνουμε όλα για την υγεία μας βρε παιδιά
     11 πεθαίνουν οι άνω των 79 ετών, και τί έγινε;
     12 η καραντίνα και τα μέτρα είναι χούντα
     13 η Ελλάδα πουλάει τη χώρα με την αγορά αμερικανικού εμβολίου και όχι ρωσικού
     14 δεν ευθυνόμαστε επειδή δεν τηρούμε τα μέτρα
     Δεν υπάρχουν και τα μασονικά μας γιατρουδάκια είναι πληρωμένα όργανα των σκοτεινών μασονικών κέντρων της εβραϊκής ελίτ των αντίχριστων

 13. Από που ξέρεις ότι πέθαναν ΑΠΟ κορωνοϊό; Αφού νεκροψίες δεν γίνονται. 2 έγιναν με Εισαγγελική εντολή και απεδείχθη ότι δεν πέθαναν από κορωνοϊό. Έχεις κάνει νεκροψία στους υπόλοιπους 5.498;; Για να σοβαρευτούμε λέω εγώ. Κρατάμε 2 μέτρα απόσταση στον έλεγχο στα αεροδρόμια και μέσα στο αεροπλάνο δίπλα δίπλα, ούτε τετραγωνικά, τίποτα… Φόρμα PLF, 72 ώρες πριν λες και ο άλλος 3 ημέρες αφού την συμπληρώσει και έχοντας κάνει rapid test .ή PCR θα μείνει κλεισμένος σπίτι του… μπέεεε

 14. Στο σπιτι σου πρεπει να χεις βιωσει την απλυσια στο πετσι σου για να σου εχει κολλησει τοσο αυτη η λεξη. Η μανα σου δεν πλενοταν να φανταστω;

  • Στον ανώνυμο που λέει για παράπονα στον πρωθυπουργό...'πιο βλάκας πεθαίνεις'

   Και βέβαια έχει ευθύνες τεράστιες ο Χρυσοχοΐδης και όλα τα κόμματα του δήθεν Δημοκρατικού τόξου,με τα ακραία στελέχη μέσα, που είναι πιο ακραία απ τις άκρες φασιστείες.

  • Σήμερα μετρήθηκε η κίνηση σε κάποιες στάσεις του Μετρό Αθηνών από στελέχη μεγάλου φόρουμ.

   Οι συρμοί πηγαινοέρχονταν ανά 11 λεπτά και ήταν πατείς με πατώσε. Διάβασε κανένα σάιτ να το επιβεβαιώσεις και μετά τράβα να πάρεις κανένα χάπι. Το ποιος είναι για δέσιμο θέλει λίγο ανάλυση,με βλακείες-ρουκέτες δεν αποδεικνύεις τίποτα.Οι ευθύνες είναι σοβαρές, δεν γίνεται να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο για μην ατομική ευθύνη και οι Υπουργοί να κάνουν γαργάρες.

 15. Ποσο ηλιθιος ειναι καποιος που δεν εχει γνωμη και δεν μπορει να κανει ενα σχολιο,αλλα κανει απλα copy paste που ειπε καποιος καπου;Ποσο πια;

 16. Ποσο ηλιθιος ειναι καποιος που δεν εχει γνωμη και δεν μπορει να κανει ενα σχολιο,αλλα κανει απλα copy paste που ειπε καποιος καπου;Ποσο πια;;

  • Και μάλιστα ποστάροντας το ίδιο λινκ κάθε σχόλιο,όχι ηλίθια,εμμονοχυψοπαθής,άρρωστη

   διανθίζοντας το με σαχλές φράσεις, τύπου ‘κλέβω δόξα’, ‘λάμψεις’ ,

  • Δίχως-ίχνος-ειρωνείας-διπλή, copy paste, "Απορία"-"Απορία" και χυδαία πιστή,

   αν έχετε πρόβλημα με την επανάληψη σας παραπέμπω στο σχετικό αρχαίο ρητό,

   αν έχετε πρόβλημα με το ασεβές, βλάσφημο και χλευαστικό (ως προς τη θρησκεία μας, τη χώρα μας, και τους νεκρούς από κόβιντ) περιεχόμενο των λινκξ να απευθυνθείτε στον Αμβρόσιο, στον παπαμάνικα, στην ΕΥΔΑΠ και στην Ντάτσουν.

   και όταν, τελικά, μία εικόνα των ομοϊδεατών σας μιλά από μόνη της, τί άλλο να γράψει δηλ κανείς;
   https://www.ethnos.gr/ellada/129243_antidraseis-gia-ti-mitera-toy-iliopoyloy-poy-katharizei-karampines-me-fonto-ti

   ντοντ σουτ δε μέσετζερ

   • Αυτές οι εικόνες είναι που κλείνουν το στόμα άπλυτη.Πάρτο σε συσκευασία αριστερού αυγού

    ttps://www.youtube.com/watch?v=cW1lW4q4ic4&t=437s&ab_channel=SputnikEllada
    Μία ώρα και μισή την ημέρα επί μία βδομάδα,πόσα κρούσματα μας κάνουν.
    Πάρε την μάνικα τώρα παρά μάσκαλα,αλλά ΠΛΥΣΟΥ ΠΡΩΤΑ!!!!ΒΡΩΜΑΣ

    • σας κάνει εντύπωση η αριστερή δυσωδία, ενώ έχετε ακριβώς τις ίδιες απόψεις περί ανύπαρκτης πανδημίας και νεοταξικής ελίτ;

    • για τη χυδαία πιστή, που από τα εμετικά της
     «δεν υπάρχει πανδημία»,
     «χουντομέτρα δικτατορίας» και
     «πεθαίνουν οι άνω των 79 ετών, και τί έγινε;»

     ενδιαφέρεται τώρα για την (αντίστοιχη) ανευθυνότητα των ομοϊδεατών της.

     Είστε μια Θεά.

   • Η υποκρισία των οποίων μαζί με τις εμμονοψυχοπαθητικές τάσεις δεν τους αφήνουν να δουν την πραγματικότητα/.
    https://www.youtube.com/watch?v=Oh6V-mzK1Wk&ab_channel=%CE%95%CE%A1%CE%A4%CE%91.%CE%95.

    Αντιθέτως της φταέι η Χ.Α και οι παπάδες.
    Άπλυτη,βρωμάς

   • Το ποσό Δημοκρατία και πόσο διαφορετικά απ τα Άκρα ήταν τα τοποθετημένα στον κεντώο

    χώρο κόμματα,το αντιλαμβάνεται οποιοσδήποτε απ την μποχα της επικαιρότητας.. βιασμοί ανηλίκων αθλητριών από παράγοντες Δημοκράτες,όλος ο κόσμος μιλά για την Δημοκρατία σας.. άπλυτη.

    • χυδαία χρυσαυγίτισσα χριστιανή (που τελικά θα εμβολιαστείς),

     τη γυάλισε καλά τη σβάστικα σήμερα η μάνα;

  • όταν μιλάς για ανύπαρκτες πανδημίες. ανύπαρκτους θανάτους και χουντικά μέτρα (υπεράσπιζες και παρότρυνες την μη τήρησή τους), σε έπιασε τώρα ο πόνος για τους (ανεύθυνους) συνωστισμούς;

   Όταν έχεις πει το εμετικό «πεθαίνουν οι άνω των 79 ετών, και τί έγινε;»,
   νομίζω το «Χαχαχαχαχαχαχα» αρμόζει απόλυτα.

   Χυδαία κουτοπόνηρη.

   • Σε ρωτάω για τις ψυχοεμμονές σου για τους παπάδες, έχεις καταλάβει ότι τα χεις χαμένα? Ότι είσαι για δέσιμο?Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι χουντικά τα μέτρα,ότι το κεντρικο κράτος είναι εντελώς λάθος όταν παίρνει μέτρα για το Αγαθονήσι ακριβώς όπως τα Λαδάδικα. Είσαι άρρωστη, εντελώς χαμένα, με εξάρτηση ,επικίνδυνη.., όλους τους βλέπεις εχθρούς σου, είσαι για Δ Ε Σ Ι Μ Ο!!!!
    Αριστερό απόβλητο, κοκκινοσκουφίτσα ,ελεεινή άπλυτη και ηλίθια.
    Τρελή ,βλαμμένη,κολλημένα με ότι διεσχίζει κάθετα τους νευρώνες σου.Εμμονοκαταθλιπτική,ηλίθια…

    • τους ανεύθυνους συμπολίτες γενικότερα, που βάζουν τη ζωή μας σε κίνδυνο. Δεν είναι όλοι οι παπάδες ανεύθυνοι, δεν είναι όλοι οι συμπολίτες ανεύθυνοι.

     Για παράδειγμα, διαβάστε το μήνυμά σας «Τά χει χαμένα,η Άπλυτη.Ρε βλαμμένη…»: δε σημαίνει ότι όλοι οι συντηρητικοί θρήσκοι Έλληνες είναι διαταραγμένοι, χυδαίοι, αθυρόστομοι.

     Από το «δεν υπάρχει πανδημία» και το «πεθαίνουν οι άνω των 79 ετών, και τί έγινε;» μέχρι τα «εβραϊκά εμβόλια της νεοταξικής οικονομικής ελίτ των μασόνων αντίχριστων», (σαν σοβαρή χριστιανή που είστε, είχατε αναρωτηθεί πρόσφατα γιατί δεν έχω πεθάνει ακόμα από τον θεό ή τον ιό)
     το «Ρε βλαμμένη εγώ θα κάνω εμβόλιο» κόντεψε να με πεθάνει.

     Είστε Θεά.

   • Ρε ηλίθια έχεις σαλέψει,δεν γράφω εγώ τα σχόλια,πέρα ότι είσαι άπλυτη

    φασίστρια,τρελή ,μανιοκαταθλιπτική και αντι-χριστιανή.Εγώ γράφω για το ότι βάζεις μαζί στην εξίσωση τα Εφετεία,τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τους μαύρους. με την τρέλα κάποιου ποσοστού ρασοφόρων,.ότι μα ότι και να λες, αυτοί που διαβάζουν φιλτράρουν, δεν είναι εξαρτημένοι σαν και σένα απ τα χάπια ούτε απ τις εμμονικές ‘Δημοκρατικές ‘πεποιθήσεις.. Όλοι διαβάζουν πόσο »»»» είσαι ,άσε να μας κρίνουν λοιπόν.
    Εγώ βάζω αυτό το λινκ
    https://www.youtube.com/watch?v=hoytC_4KDtg&ab_channel=%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%98%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%9F%CE%A5
    Τώρα πάρε την μάνικα του παπά και πλύσου και μετά βάλτην εκεί που σε τρώει!!!

    • κάνε τώρα το εμβόλιο μετά τα δικά σου

     «ανύπαρκτες πανδημίες»,
     «δικτατορίες που εφαρμόζουν χουντικά μέτρα»,
     «ανύπαρκτους ιούς»,
     «ανύπαρκτους θανάτους και πληρωμένους νεοταξικούς γιατρούς»,
     «θανάτους άνω των 79 ετών, και τί έγινε;»,

     και άσε τις μάνικες στον παπαντάτσουν.

     (θέλεις να πεις ότι υπάρχει πάνω από μια, σαν εσένα, εδώ μέσα; αυτά δεν είναι αστεία – δεν κοιμάστε λίγο πιο νωρίς, από το να τρομοκρατείτε τον κόσμο;)

 17. Βρισκόμαστε στο τέλος του έργου που έχει σχεδιάσει η ελίτ για την υποδούλωση της ανθρωπότητας… Αλλά ΑΠΟΡΏ που είναι οι avengers να.. Μας σώσουν..
  Το έργο της new world order θα επιτευχθεί.. Η να πρέπει να αντιστρεψουμε τον χρόνο για να ματαιωσουμε τα σχέδια του THANOS. ?? Που θέλει να αποκληρωσει τον μισό πληθυσμό του πλανήτη?
  ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΌΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ… ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ.. ΕΠΌΜΕΝΗ ΤΑΙΝΊΑ :THE GREAT RESET.. ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ

   • Ψυχική διαταραχή, άσβεστο μενος κατά παντός χριστιανικού συμβόλου

    Ηλίθια βλαμμένη,αριστεροφασισταριό,απ’ αυτά που διαίρεσαν το έθνος για πάντα..τόσο έμμονο ψυχικά άρρωστη που δεν αποδέχεται την ζημιά του Εφετείου και την συγκρίνει με τις τελετές της Εκκλησίας…πιο άπλυτη πεθαίνεις..απλά ξεχνά τι γίνεται με τα μέσα μεταφοράς,και τους μαύρους στο κέντρο και χοτ σποτ, τόσο άρρωστη,τόσο τυφλώθηκε απ την ιδεοληψία..μα γι αυτό για πάντα θα μείνετε εκεί ..στο βάζο!!!

    • επανάληψη:

     από τα δικά σας «δεν υπάρχει πανδημία» και «πεθαίνουν οι άνω των 79 ετών, και τί έγινε;» μέχρι τα «εβραϊκά εμβόλια της νεοταξικής οικονομικής ελίτ των μασόνων αντίχριστων», (σαν σοβαρή χριστιανή που είστε, είχατε αναρωτηθεί πρόσφατα γιατί δεν έχω πεθάνει ακόμα από τον θεό ή τον ιό)
     στο

     «Ρε βλαμμένη εγώ θα κάνω εμβόλιο» (αφού ξεπαστρέψατε ένα σωρό Έλληνες με τις συνωμοσιολογίες σας – όπως και οι υπόλοιποι ανεύθυνοι που αναφέρατε, όπως και το Αμβροσιακό «ψεκάσου με το μπουκαλάκι και μη φοβάσαι τίποτα»),

     Χυδαία Χρυσαυγίτισσα Χριστιανή, γιατί δεν είστε κανένα κορόιδο.

     Είστε μια Θεά. ΘΕΑ. ΘΕ-Α.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ