ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μάγεψε & καταχειροκροτήθηκε η Ελεονώρα Ζουγανέλη με πολύ κόσμο στο νέο στάδιο Κω – Την συναυλία άνοιξε δυναμικά ο δικός μας, Δημήτρης Γερογιάννης

7
6933

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη – Γ. Κιάρης

Μαγευτική και ξεσηκωτική ήταν για μια ακόμα φορά η Ελεονώρα Ζουγανέλη η οποία τραγούδησε απόψε στο δημοτικό στάδιο Κω στο πλαίσιο των καλοκαιρινών συναυλιών της «Love tour» σε συνδιοργάνωση με τον ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ. Ο κόσμος που βρέθηκε εκεί (πάνω από 1.200 άτομα) «ταξίδεψε» με την φωνή της σε μια όμορφη και ξεχωριστή καλοκαιρινή νύχτα γεμάτη μουσική και τραγούδι.

Είναι μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Μετράει αρκετά χρόνια έντονης και πολύ σημαντικής παρουσίας στα μουσικά πράγματα. Είναι η φωνή που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα.

Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε! Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε να ακούμε κάτι που έγινε και απόψε το βράδυ.

Το πρόγραμμα περιείχε φυσικά τις μεγάλες της επιτυχίες ενώ με το δικό της ύφος αλλά και τόνο ερμήνευσε και άλλα τραγούδια, όπως και ακυκλοφόρητα με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει το κοινό. Δεν παρέλειψε δε -με αφορμή την τελευταία δοκιμασία του νησιού- να δώσει τις ευχές της για ηρεμία και διώξιμο του φόβου και της ανησυχίας…

Την εκδήλωση άνοιξε πολύ δυναμικά το δικό μας ανερχόμενο αστέρι Δημήτρης Γερογιάννης ο οποίος επίσης καταχειροκροτήθηκε θερμά για την ερμηνεία του.

Επί σκηνής ήταν οι εξαιρετικοί συνεργάτες της Ελεονώρας, μουσικοί:
Bαχάν Γκαλστιάν – κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς
Μιχάλης Καπηλίδης – τύμπανα και κρουστά
Παρασκευάς Κίτσος – ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο
Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική, κλασσική και ηλεκτρική Κιθάρα (και Ενορχήστρωση)
Γιάννης Οικονομίδης – τρομπέτα, κρουστά και πιάνο
Νίκος Πασσαλίδης – μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα.

Υπεύθυνοι ήχου  οι: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς, ενώ στη ρύθμιση των φώτων ήταν ο Phil Hills.

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. φιλε μου γερογιαννη εισαι καλος αλλα πρεπει να βρεις την δικη σου ταυτοτητα και ας ειναι τραγουδια αλλων.σε καθε τραγουδι ηταν λες και ακουγες καποιον αλλον,το γιατι;γιατι απλα πρατροιαρεις σε υπερβολικο βαθμο το πρωτοτυπο.εισαι καλος γιαυτο λοιπον παρτα και καντα δικα σου,μπορεις ανετα κατα την γνωμη μου!ελεονορα θεαρα!!!

  2. Κως αν πηγαινα και εγω στην Ζ ουγανελη θα πηγαινα στην Παολα που ειδα φωτο μερικοι τρεχανε τα σαλια τους οσο την κοιταγαν

        • …ούτε ΣΥΡΙΖΑ είμαι ούτε KKE!!…απλά απάντησα στο βλακώδες σχόλιο σου!!
          Δικαίωμά σου που δεν πήγες…για σένα μπορεί να ήταν χάσιμο χρόνου (προφανώς γιατί ακούς άλλο είδος μουσικής) για άλλους όμως δεν ήταν χάσιμο χρόνου, γιατί πέρασαν υπέροχα!!
          Αμέσως βρήκες την ευκαιρία να κομματικοποιήσεις κι εμένα και την συναυλία…τρομάρα σου!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ