ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στη Ζιά – Αποφασίσθηκε η συγκρότηση επιτροπής υπό τον Μ. Γιωργαλλή (λόγω αυτοεξαίρεσης του Προέδρου) για εξεύρεση εναλλακτικής λύσης, που υποστηρίζει ότι υπάρχει

60
5711

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Την συγκρότηση επιτροπής η οποία θα εξετάσει τις άμεσες πρακτικές λύσεις (μπήκαν στο τραπέζι εναλλακτικά οικόπεδα που θα μπορούσαν να διατεθούν ως χώροι στάθμευσης) για το θέμα του πάρκινγκ στη Ζιά υπό τον τοπικό σύμβουλο και πρώην Πρόεδρο της Κοινότητας Μ. Γιωργαλλή (μιας και ο Πρόεδρος Σ. Μαλιλής ως επαγγελματίας της περιοχής ζήτησε να μην συμμετέχει για να μην θεωρηθεί από κάποιους ότι προωθεί τα συμφέροντά του) αποφάσισε η αποψινή Λαϊκή συνέλευση επαγγελματιών και κατοίκων στη Ζιά.

Προηγουμένως στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης αφού πρώτα τόνισε (με αφορμή την καταγγελία και το κλείσιμο του οικοπέδου στάθμευσης) ότι «βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας…» πρότεινε δύο λύσεις υπό την προϋπόθεση όμως ότι θα γίνει ενυπόγραφη συμφωνία («συμβόλαιο τιμής», κοινή συμφωνία) με όλους ώστε να γίνει σεβαστή και να τηρηθεί.

Το 1ο) είναι όποιος χώρος βρεθεί και νομιμοποιηθεί ως πάρκινγκ και στην κοινή συμφωνία θα περιληφθεί οπωσδήποτε η αναμόρφωση των πάντων (μάζεμα τσαντιριών, πέργκολες κλπ). Από τον Οκτώβριο που θα κλείσετε μέχρι τον Οκτώβριο θα έχουν αλλάξει όλα «από τις παράγκες, μέχρι το πόσο χώρο καταλαμβάνετε, από τις όψεις των κτηρίων μέχρι το τι κινείται…Να γίνει ο οικισμός όπως πρέπει να είναι. Όπως είπε ο Ν. Κανταρζής στο Δημ. Συμβούλιο «να γίνει Αράχωβα». «Ο Πρόεδρος είναι διωκόμενος και για τους κοινόχρηστους χώρους που σας δίνει και δεν θα επιτρέψω να επαναληφθεί αυτό αν δεν υπάρξει μια συμφωνία που θα την τηρήσουμε όλοι!»

η 2η) το plan b όπως τόνισε ο δήμαρχος σε περίπτωση που η κυκλοφορία καταστεί αδύνατη  στη Ζιά είναι να σταθμεύουν τα λεωφορεία στην Ευαγγελίστρια και οι τουρίστες να ανεβαίνουν από το παλιό δρομάκι που ενώνει στην ευθεία του την Ευαγγελίστρια με τη Ζιά  (από το παλιό ελαιοτριβείο). Έργο το οποίο είναι συμβασιοποιημένο και φτιάχνεται τμηματικά (με υπογείωση καλωδίων, πλακόστρωση κλπ).

Νωρίτερα στην εισήγησή του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο γνωστό ιστορικό του οικοπέδου πως επιλέχθηκε το 2014 5 μέρες μετά τις εκλογές «διά του συμπατριώτη σας κ. Νικηταρά» υπέγραψε ένα συμβόλαιο που δεν πέρασε από πουθενά στο δήμο, ούτε από τις τεχνικές υπηρεσίες, ούτε από τη νομική υπηρεσία … και του υψηλού μισθώματος για ένα οικόπεδο 4.900τμ, με ενοίκιο 1.200 ευρώ το μήνα κοντά 100χιλ. ευρώ έως το 2020 «Δηλαδή ο δήμος ενοικοίασε ένα μαγαζί στη Ζιά…Αντιλαμβάνεστε ότι από την τεχνική και τη νομική υπηρεσία που δεν την ενημέρωσε κανείς , μέχρι το κόστος ενοικίασης ο κάθε καλόπιστος μπορεί να σκεφτεί οτιδήποτε… από δώστε μου το σταυρουδάκι, ή βρήκα ένα φίλο μου, μέχρι ότι μπορεί να σκεφτεί ο καθένας» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Κω. Με ρήτρα στο συμβόλαιο ότι για οποιοδήποτε λόγο προκύψει οτιδήποτε και δήμος πει ότι σταματώ τη σύμβαση, θα πληρώνει το μίσθωμα μέχρι το 2020 «με τα λεφτά αυτά αγοράζεις ένα οικόπεδο…», όπως τόνισε)

Στην συνέχεια και ο δήμαρχος «τα άκουσε» από διαμαρτυρόμενους καταστηματάρχες ενώ υπήρξε και αντίλογος για το πάρκινγκ  από τον κ. Στέφανο Χαυλή παρουσιάσθηκε το κτηματολογικό σχεδιάγραμμα που αντικρούει ότι το οικόπεδο είναι «τυφλό» καθώς δείχνει έξοδο κτηματολογικά προς την πλευρά του «Πρίον».

Για το θέμα αυτό καθώς και για την επισήμανση από τον Μ. Γιωργαλλή και άλλους επαγγελματίες που ήταν παρόντες όταν ο υπάλληλος του Γρ. Συγκοινωνιών εξέφρασε την απορία του γιατί ο δήμος δεν έκανε μέχρι σήμερα καμία ενέργεια κατά της απόφασης της Περιφέρειας ο δήμαρχος Γ. Κυρίτσης απάντησε κλείνοντας ότι ο δρόμος που φαίνεται στο σχεδιάγραμμα που παρουσίασε ο κ. Χαυλής -λέγοντας ότι είναι κάτι που αν το ήξερε θα συμφωνούσε μαζί του και ο υπάλληλος του γραφείου συγκοινωνιών θέλει τουλάχιστον μια τετράμηνη διαδικασία μέχρι να γίνει η διαμόρφωση του αγωγού ομβρίων και των τεχνικών έργων που απαιτούνται από την ΔΕΥΑΚ κλπ μέχρι να ολοκληρωθεί, οπότε πάλι θα έχει χαθεί η σαιζόν. Γι’ αυτό επέμεινε στον ορισμό επιτροπής από τους επαγγελματίες υπό τον Μ. Γιωργαλλή ώστε να βρεθεί άμεση λύση για να βγει η σαιζόν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλοι οι επαγγελματίες θα έπρεπε να κάνουν προσφυγή κατά της απόφασης αυτής της Περιφέρειας (οι ίδιοι τόνισαν ότι έχουν κάνει) για να αμυνθούν νομικά στην καταγγελία που έγινε (χωρίς να στρέφεται κατά του  καταγγέλοντα με του οποίου τα αδέρφια -όπως είπε – υπήρξε συμμαθητής, συμπλήρωσε όμως ότι πρέπει να ξέρει ότι αν βουλιάξει το χωριό, θα βουλιάξουμε όλοι μαζί).

Σημαντική ήταν επίσης η επισήμανση του Ν. Παπακωνσταντίνου, όπως και του π. Γιάννη Κουτάντου και άλλων παριστάμενων για το τι θα γίνει σε περίπτωση πυρκαγιάς ή αν χρειαστεί ασθενοφόρο. Μάλιστα ο π. Γιάννης τονίζοντας την αξία της Ζιάς ως προορισμού τόνισε ότι είναι ο υπαριθμός ένας στα καθημερινά πλάνα των πρακτορείων κι αυτό δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα ούτε οι κάτοικοι, ούτε οι εκάστοτε αρχές του τόπου.

Ο πρώην αυτοδιοικητικός της περιοχής Μάκης Θεοδώρου τόνισε ότι οι όποιες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν σε ήρεμο κλίμα και διαφώνησε με το ότι τη λύση πρέπει να την προτείνουν και να την αποφασίσουν οι επαγγελματίες αλλά η δημοτική αρχή που έχει ψηφιστεί για αυτό το σκοπό.

Ακούστηκαν επίσης διάφορα παράπονα από τους Άννα και Γιώργο Καλλούδη για το ότι κλείνει ο κεντρικός δρόμος στη Ζιά από τα εκεί καταστήματα χωρίς να κάνει κάτι ο Πρόεδρος  (διευκρινίζοντας ότι δεν είναι προσωπικό το θέμα). Υπήρξε αντίλογος  από την πλευρά της οικογένειας στη συνέχεια για ενόχληση από τα ζώα της άλλης επιχείρησης, αλλά τελικά δεν δόθηκε συνέχεια  (με την παρέμβαση και του π. Γιάννη υπό τη χαρακτηριστική  φράση του δημάρχου «Μακάριοι οι ειρηνοποιοί») καθώς όπως τονίστηκε το θέμα δεν είναι προσωπικό αλλά έχει να κάνει με τη συνολική λετουργία της περιοχής. Σε παράπονο επίσης ότι από τον Μάρτιο έχει ζητήσει να δει τον δήμαρχο αυτό δεν κατέστη δυνατό μέχρι σήμερα, ο δήμαρχος απάντησε ότι ούτε εκείνος τους είδε στη λαϊκή συνέλευση στο Ζηπάρι και ότι υπάρχει μέρα που δεν δέχεται να δει ούτε τους αντιδημάρχους του, μιας και έχει να ασχοληθεί με έγγραφα και γραφειοκρατία οπότε δεν μπορεί να καθυστερεί. Ζήτησε όμως από τους πολίτες να τον επισκέπτονται στο γραφείο της Κοινότητας όπου βρίσκεται σχεδόν μια φορά τη βδομάδα ή κάθε δεύτερη βδομάδα (σε όλες τις Κοινότητες) εκφράζοντας το παράπονό του και ο ίδιος, ότι δεν το κάνουν.

Σε ότι αφορά τα παράπονα που εκφράστηκαν από τον κ. Στέργο Σαρούκο (τ. υποψήφιο της παράταξής του) για τη γενικότερη εγκατάλειψη του χωριού και ειδικά της πάνω περιοχής με τα σκουπίδια που βρωμάνε κλπ (ζήτησε μάλιστα από τη δημ. τηλεόραση να κάνει ρεπορτάζ), την αστική συγκοινωνία που δεν έχει μπει ακόμα,. Ο δήμαρχος απάντησε ότι για το θέμα της αστικής συγκοινωνίας τα «κυκλικά» δρομολόγια που εξήγγειλε είναι θέμα ημερών να ξεκινήσουν παρότι επεσήμανε ότι έχουν γίνει αγωγές από το ΚΤΕΛ (και θα ζητηθούν να καταβάλουν διαφυγόντα κέρδη…) Για το θέμα της καθαριότητας αναφέρθηκε στα πρόβληματα που δημιουργήθηκαν με το θέμα των συμβασιούχων αλλά και το ότι η υπηρεσία δεν μπορεί να ανταποκριθεί και ιδιαίτερα στις πιο απομακρυσμένες περιοχές θα πρέπει και οι ίδιοι οι κάτοικοι να βοηθήσουν . Έφερε μάλιστα το παράδειγμα με το xιόνι, όπου οι κυβερνήσεις μετά από χιονόπτωση, δίνουν φτυάρι και καρότσι στους κατοίκους για να το απομακρύνουν μπροστά από τα σπίτια τους καθιστώντας τους υπεύθυνους για οτιδήποτε συμβεί… Κλείνοντας με τη γνωστή ρήση του Κέννεντυ «ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σου για εσένα, αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για την πατρίδα σου». Είπε ακόμα το «I have a dream…» με αφορμή παρέμβαση Άγγλου κατοίκου της περιοχής, αλλά και το «Γίνε εσύ η αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο» του Μαχάτμα Γκάντι.

Σε ότι αφορά την «μαγική» λύση που δεν μπορεί να δώσει τους είπε -παρατηρώντας ότι θα το γράψουμε πάλι και θα σχολιασθεί- «Δεν είμαι ο Μωϋσής να κάνω τη θάλασσα ξηρά ούτε έχω το μαγικό ραβδί».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σ. Μαλιλής (αφού παρατήρησε ότι τους κάλεσε όλους ανεξαιρέτως στη σημερινή λαϊκή συνέλευση, ακόμα και αυτούς που έκαναν την καταγγελία, αλλά τελικά δεν ήρθαν) τόνισε ότι κάθε τέλος συνοδεύεται από μια νέα αρχή (στην δε παρατήρηση επαγγελματιών ότι το συμβόλαιο με το εν λόγω οικόπεδο είναι μέχρι το 2020 ο δήμαρχος άφησε να διαφανεί ότι υπάρχει περιθώριο νομικά να καταπέσει), προσθέτοντας ότι είναι μια καλή ευκαιρία να μπουν κανόνες και μια συμφωνία όλων για μια σωστή λειτουργία της περιοχής.

Αλλά και ο τοπικός σύμβουλος και πρ. Πρόεδρος Μ. Γιωργαλλής που δέχθηκε (λόγω αυτοεξαίρεσης του Προέδρου) να μπει επικεφαλής της επιτροπής με τους επαγγελματίες για την εξεύρεση άμεσης λύσης τόνισε ότι υπάρχει εναλλακτική λύση και άμεσα υλοποιήσιμη την οποία θα εξετάσουν αύριο κιόλας ώστε να υπάρξει άμεσο αποτέλεσμα.

BINTEO από Δημοτική Τηλεόραση:

60 ΣΧΟΛΙΑ

   • Δεν αξίζει να ασχολείστε με τους επαγγελματίες της Ζιάς, κατάστρεψαν ένα χωριό ιδιαίτερου φυσικού κάλλους με τις παράγκες τους.

    Όλοι παράνομοι, όλοι για το πρόσκαιρο κέρδος και η Δημοτική αρχή απούσα τόσα χρόνια. Καταγγέλλουν την οικογενειακή επιχείρηση του προέδρου του χωριού ότι κλείνει τον δρόμο η παράγκα του και ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ αντί να επέμβει άμεσα πασάρει το πρόβλημα στο υπόλοιπο του σΟυΡΑΜΑτος, νίπτει τις χερούκλες του και δηλώνει ότι τον Οκτώβρη θα ασχοληθεί ο Δήμος με τις παρανομίες και τις αυθαίρετες ΠΑΡΑΓΚΕΣ. ΑΊΣΧΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ… στην στρασβωμάρα των προηγούμενων.

    • Ξυπνήστε βρέεεε. ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΔΡΟΜΟΥ από την πλατεία προς το ΛΑΤΟΜΕΙΟ-Παρκινγκ, ΛΑΓΟΥΔΙ-δρόμο της μινιέρας.

     Είναι η μόνη μακροπρόθεσμη λύση που θα λύσει το πρόβλημα. Υπεύθυνοι για την κατάντια στην ΖΙΑ, η ΤΡΟΧΑΙΑ που απουσιάζει, ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ που δεν πρόβλεψε και ο Τριώροφος Θεοδόσης για το τυφλό χωράφι που νοίκιασε. Χωρίς κανένα έλεγχο πήρε γουρούνι στο σακί όταν το έπαιζε «ολίγον Δήμαρχος»… Υπέγραψε το δεσμευτικό συμβόλαιο των 86.400 Ευρώ λίγο πριν την κοπανίσει και αυτός σαν τον Κωστούκο αφήνοντας στους άλλους τα προβλήματα για το παρκινγκ που όμως είχαν άλλες εργασίες για 3,5 χρόνια…

    • ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗ, όχι το μπαλάκι σε επιτροπή άσχετων. ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ της Ζιάς προς ΛΑΓΟΥΔΙ-δρόμο της ΜΙΝΙΕΡΑΣ η μόνη λύση.

     ΟΧΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ ΠΑΣΑΛΕΙΜΑ. ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΝΈΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΖΙΑΣ με δημιουργία παρκινγκ και από εκεί προς το ΛΑΓΟΎΔΙ και τον δρόμο της ΜΙΝΙΕΡΑΣ με την δυνατότητα επιστροφής των επισκεπτών και των πούλμαν από τον δρόμο της ΜΙΝΙΕΡΑΣ δίνοντας ΖΩΉ και ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΔΙ. Έχει γίνει επικίνδυνη η κίνηση πούλμαν σε ένα στενό δρόμο όλο στροφές το ανέβασμα προς το Ασφενδιού . Υπάρχει τεράστιος χώρος για παρκινγκ στα γύρω χωράφια, ακόμα και στην πλατεία του ίδιου του λατομείου που είναι 200 μ. από τον οικισμό της πάνω Ζιά με την οποία μπορεί να συνδεθεί με πεζόδρομο. Πιστεύω ότι θα εξετάσεις την πρόταση έστω και εάν προέρχεται από μη ψηφοφόρο σου που όμως αγανακτεί με τους προηγούμενους για την αστεία λύση που έδωσαν και με τους νυν που ρίχνουν το μπαλάκι σε επιτροπές….

    • Έτσι που κατάντησαν την ΖΙΑ και τον ΑΣΩΜΑΤΟ για το παραδάκι με τις παράγκες που θυμίζουν Γύφτικο χωριό δεν θα πατάνε τουρίστες..

     O Δήμος του ΤΡΙΩΡΟΦΟΥ καταστροφέα του Ασώματου και ο σημερινός του ΚΥΡΙΤΣΗ-Προέδρου με την ….ΠAΡΑΓΚΑ κλείνουν τα μάτια στην παρανομία προκλητικά, η Αστυνομία απούσα κυνηγά μόνο την παράνομη στάθμευση, η Πολεοδομία του Δήμου σε μόνιμες διακοπές…. και έτσι ένα χωριό με διάταγμα προστασίας εκείνο της Μελίνας καθημερινά καταστρέφετε με κακόγουστες παράγκες στον βωμό του προσωρινού κέρδους. Και τα τριώροφα αυθαίρετα του Θεοδόση στον ΑΣΩΜΑΤΟ παραμένουν ακόμα σαν θαλασσιά φαντάσματα για να μας θυμίζουν τις παρανομίες της εκάστοτε Δημοτικής εξουσίας της πρώην και της νυν…

   • ΚΥΡΙΤΣΗ είσαι υπόλογος καθώς και οι υπηρεσίες του Δήμου για τις αυθαίρετες ΠΑΡΑΓΚΕΣ. Ξέρεις ότι δεν είναι δυνατή η νομιμοποίηση τους.

    Όλο το Ασφενδιού το διάταγμα της ΜΕΛΙΝΑΣ το έχει χαρακτηρίσει παραδοσιακό και καμιά κακόγουστη και αυθαίρετη κατασκευή, καμιά τσίγκινη παράγκα, προέδρου ή χωριανού δεν σηκώνει νομιμοποίη. Όλοι είστε άξιοι της μοίρας σας, πολίτες και πολιτικοί…

    • Διαπίστωση, η μαϊμούνα του ΚΥΡΙΤΣΗ σήκωσε μπαντιέρα και του τα σούρνει για την ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ...

     Εάν ακόμα και η μαϊμούνα σου Γιωργάκη σου τα σούρνει πάει να πει ότι άρχισε την αποκαθήλωση σου. Είναι απαράδεκτο να γίνεται δημόσια καταγγελία για τις κακόγουστες ΠΑΡΑΓΚΕΣ με αυτήν του προέδρου να φτάνει και να κλείνει τον δρόμο και εσύ να σφυρίζεις κλέφτικα…

    • Συγχαρητήρια στην μαϊμού του Κυρίτση, του τα σέρνει τόσες μέρες και τον ανάγκασε να δηλώσει την αισθητική αναβάθμιση της Ζιάς

     Σου χρειαζόταν Δήμαρχε γιατί τον τελευταίο καιρό κατάντησες ολίγον χαλουβάς. Το πρόβλημα της Ζιάς δεν είναι μόνο το παρκινγκ αλλά η απαράδεκτη κατάσταση στο χωριό που θυμίζει γύφτικο μαχαλά με κινέζικα σουβενίρ.

   • Καταγγέλλουν οι κάτοικοι ότι η οικογενειακή επιχείρηση (παράγκα;;;) του προέδρου κλείνει το δρόμο και ο Κυρίτσης τον αυτοεξαιρεί

    Το νταϊλίκι και την νομιμότητα στην περιοχή Δήμαρχε το άφησες μόνο για όσους δεν σου κουβαλάνε σταυρούς…

    • Γιατί βλέπεις μόνο την ΠΑΡΑΓΚΑ του προέδρου;;;; Την άλλη την γλαμουράτη με τις αρχαίες .........................;;

     Τσοπανάκια ήτανε τσοπανάκια παραμένουν.

   • Κρίμα, κρίμα, κρίμα δεν έκαναν έλεγχο ο προηγούμενος δήμαρχος, δεν έψαξε σοβαρά το θέμα ο νυν... Και οι δύο ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ...

    Λίγη σοβαρότητα, ένας σοβαρός έλεγχος από τις υπηρεσίες του Δήμου και το πρόβλημα θα είχε λυθεί τρία χρόνια πριν. Όμως θα πει κάποιος, υπάρχουν και οι ρ@υφιάν@ι που για τους δικούς τους οικονομικούς λόγους κάνουν τις καταγγελίες… Τότε ΚΥΡΙΤΣΗ βάλε το παλιό σου σακάκι της κατεδάφισης παραγκών και άρχισε το ξήλωμα από του δικού σου…

   • Και οι δύο δήμαρχοι ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ;;; Δεν αξίζει να ασχολείστε με το θέμα και την κατάντια του χωριού. Βγάζουν τα μάτια τους μόνοι τους.

    Αρκετά… Πάω για ύπνο αργά το πρωί σαν τον φίλο μου τον Γιάννη αλλά κάποιοι άλλοι κοιμούνται μήνες και χρόνια τώρα… Καλό πρωί σε όλους τους κοιμισμένους και ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΖΙΆ.

    • Εσύ ο ξενύχτης που σχολιάζεις μαύρα χάραμα και τα βάζεις με όλους θα πρέπει να είσαι νυχτερινός σε ρεσεψιόν ξενοδοχείου...

     Αποκλείω να γράφει κάποιος άλλος της νύχτας ταρίφας ή μπαράκιας, ίσως γιατρός ή νοσηλευτής στο νοσοκομείο… Δείχνεις μορφωμένος, τα σούρνεις σε όλους και μου είναι δύσκολο να καταλάβω γιατί δεν τους τα λες με το όνομα σου.

 1. μετα από 3 χρονια θυμήθηκαν τη ζια και επιασαν τις επιτροπες…..

  ετσι κανατε και με τις επιτροπες για τα ξυλινα αποδυτήρια των 60 χιλιαδων ευρω?

 2. ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΚΥΡΙΤΣΗΣ,ΚΡΗΤΙΚΟΣ,ΚΑΡΑ-ΤΖΗΣ,ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ,ΜΑΡΑΓΚΟΣ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ,ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ.ΑΤΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝΕ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ,ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ,ΑΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ.

 3. για των καλλωπισμο των δενδρων.πες αλευρι,ποιο δεντρο σε γυρευει;;;

 4. ΕΙΔΑ 2-3 ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.

 5. Το αγκάθι που έκανε την καταγγελία κ προκάλεσε ολο αυτο το θέμα δεν το ειδα… γτ;; ;; ειδα μόνο τον αντιπρόσωπο του… 😂😂

  • Ο καταστηματάρχης που καταγγέλλει δεν θέλει πελάτες απέναντι από το μαγαζάκι του ή θέλει μερίδιο από το νοίκι;;;;;

   Τελικά οι Ασφεντιανοί είναι παράξενος λαός…

 6. Μεγάλο φιάσκο Δήμαρχε η πολυδιαφημιζόμενη λαική συνέλευση. Μεταξύ σας τα είπατε και επειδή ο δικός σου είναι κοτούλα λυράτη βάλατε την αντιπολίτευση να ενεργήσει . Πάτε καλά μωρέέέέέ! Ο κόσμος σας φήφισε για πάτε το Δήμο μπροστά ( και να μην τον δίνετε ξανά στους παλιούς ) και για να παίρνετε και δύσκολες αποφάσεις ( όχι όπου υπάρχει ζόρι τάχα να προσφεύγουμε στη λαική βούληση με το αίσχος αυτό που ονομάζεται λαική συνέλευση. Συνέλθετε όσο υπάρχει ακόμη καιρός , διοικήστε και μην κρύβεστε , γιατί όσο και να μην το πιστεύετε και οι νεκροί αναστένονται.

 7. το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του.μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,

  νεοι φοροι,διχονοια,διαρκεις αντιπαραθεσεις με κυβερνηση περιφερεια επαρχειο υπουργους βουλευτες,δεν συνεργαζεται με τους φορεις,απετυχε σε ολα.η κυρια ρουφα εχει την εμπειρια και αν διαλεξει καινουργιους τιμιους θα πετυχει πολλα για το νησι μας.o δημαρχος ενδιαφερεται μονο για τα μεγαλα ξενοδοχεια inclucive για αυτο εδιωξε την ryanair με αποτελεσμα να εξοντωσει τα μικρα ξενοδοχεια επιχειρησεις εστιατορια κλπ ολες τις μικρες επιχειρησεις.επι πλεον επεβαλε φορους στις επιχειρησεις!!!μετα με την βασω ξεχαρβαλωσαν την ΚΕΑΣ και δεν ερχονται τουριστες στην πολι.εδιωξε και τα κρουαζιεροπλοια και αποτελειωσε την αγορα.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.

 8. το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του.μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,

  Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ.ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΙΟΥΛΙΟ -ΣΕΠ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!!ΡΗΜΑΞΕ-ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ
  μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν γιατι ο κυριτσης με την βασω διελυσαν την δεας και δεν εχει δρομολογια
  ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.κυριτση 3 χρονια εργο μηδεν στο νησι.διωχνεις την RYANAIR διωχνεις τα κρουαζιεροπλοια εκλεισες τον ΕΦΤ εφερες την μαυρη νυχτα στο νησι.ΕΡΗΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ.ο Κυρίτσης σαν άλλος Νέρωνας περιοδεύει στα αποκαΐδια…Η σεζόν χάνεται, η οικονομία του νησιού αργοπεθαίνει. http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/80748/orama-sezon-chanetai-oikonomia-tou-nisiou-argopethainei-kyritsis-san-allos-neronas-periodevei-sta-apoka%CE%90dia/

 9. ΕΛΛΑΔΑ.ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ(ΜΑΡΙΝΕΣ,ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΛΠ) ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΥΡΑ

  ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ,ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECURITY?ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,SECURITY.ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 1250 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑ 650 ΕΥΡΩ!!!!ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 1250 ΕΥΡΩ !! ΤΟΝ ΜΗΝΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟΝ 100.000 ΕΥΡΩ ΜΑΥΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!!!!ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ?ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ,ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΜΑΡΙΝΩΝ,ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΛΠ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ?ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ?ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙ ΛΕΝΕ?ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ?ΤΟ ΙΚΑ?Η ΕΦΟΡΙΑ?ΤΟ ΣΔΟΕ?Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?ΚΥΡΙΕ ΚΙΑΡΗ ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΙΝΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ?ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ?ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

 10. ΣΕΝΑΡΙΟ.ΓΙΑΤΙ Η ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΓΚ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

  ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ?ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ?ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ?ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ,ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΛΠ?ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ ΦΙΛΟΑΡΓΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΚΡΙΜΑ

 11. Καλά να πάθετε ρουφιάνοι. Εσκαβαν τον λάκκο των άλλων και πέσανε μέσα και αυτοί, ο καλύτερος εκεί σκότωσε την μανα του ή χόρευε με με μουσική στο διαπασών στην κηδεία του αδερφού της μάνας του (αληθινό γεγονός) . Τι να περιμένεις μετά απο αυτούς; Μισάνθρωποι ελεεινοι ρουφιάνοι χαίρονται με τις συμφορές των άλλων και μετά κανουν και καταγγελίες; Αλήτες ..

 12. Χα χα χα έτσι να μην ξεχνιόμαστε ο καταγγελων έφερε τον εκπρόσωπο τυπου του. Μόνο ο μπέρτες λείπει.

 13. ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...........ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

  ΣΑΣ ΤΥΛΙΞΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. ΜΑ ΠΟΣΟ …ΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!

 14. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΑΛΙΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ τΟΥ;

 15. βρε καραγκιοζηδες ο κοσμος καιγεται και εσεις ορισατε το μιχαλακη να βρει λύση.

  θα σας κανει οτι και με το χοτ σποτ

 16. Εκταμιεύθηκε, λοιπόν η περιβόητη δόση από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας στην Τράπεζα της Ελλάδος, για την εξασφάλιση της οποίας ψηφίστηκαν τα νέα βαριά αντιλαϊκά μέτρα. Κι αν άξιζε τον κόπο, χαλάλι της! Αλλά…Από τα 7,7 δις. ευρώ, τα 6,9 δισ. θα πάνε στο χρέος και τα υπόλοιπα 800 εκατ. ευρώ στην εξυπηρέτηση ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προς ιδιώτες – που έχουν γίνει βεβαίως πολλαπλάσιες των 800 εκατομμυρίων (υπολογίζονται σε 6,4 δις. ευρώ)!Δηλαδή, στην ουσία η μερίδα του λέοντος από τη δόση απλώς θα κάνει… στάση στην Ελλάδα για λίγες μέρες και στην συνέχεια θα καταλήξει στις τσέπες των διεθνών τοκογλύφων, ως εξής: 2,1 δισ. ευρώ θα πάνε στους ιδιώτες «επενδυτές» στις 17 Ιουλίου, 290 εκατ. ευρώ στο ΔΝΤ στις 18 Ιουλίου και 3,9 δισ. ευρώ για την αποπληρωμή ομολόγων στην ΕΚΤ, στις 20 Ιουλίου.Τι θα μείνει στον ελληνικό λαό που κάνει τις θυσίες; Χρέη, νέα δυσβάστακτα χρέη! Αυτά προβλέπουν τα Μνημόνια της… σωτηρίας μας!

 17. Λαικη συνέλευση με 10 δημοτικούς συμβούλους χιχι. Ο Νίκος γλάστρα ήταν, δεν είπε κουβέντα για την αισθητική; Άχρηστοι όλοι.

 18. Τσοπανιδες ήσασταν και τσοπανιδες θα παραμείνετε. Και όποιος εχει αρχ.. μιλάει με ονόματα και μπροστά στα μούτρα! Γ αυτο και εγω δεν ασχολούμαι με κανεναν απο σας και κοιταω την επιχείρηση μου. Γ αυτο και παει καλα και δεν κλεγομαι σαν εσας. Και τις αρχαίες κολόνες μπορω αν θες να στις δωσω να περασεις καλα. Με αγαπη και πολλα φιλιά. Μπαρμπούκιας Ισίδωρος.

 19. Ποιος θεωρεί ότι είναι συνέλευση αυτό; Δώδεκα άνθρωποι που εργάζονται στη Ζιά ήταν όλοι κι όλοι.Οι σύζυγοι δημοτικών συμβούλων,δημοτικοί σύμβουλοι και παρατρεχάμενοι.Η επιτροπή αυτή γιατί δεν φτιάχτηκε τρία χρόνια πριν για να λύσει το πρόβλημα; Επιτροπές θα φτιάξεις Κυρίτση και για την οδοποιία,όταν αποχωρείς; Επιτροπές για την εμφάνιση (χάλι) της πόλης και των χωριών; Οι επιτροπές δημιούργημα του κόμματος σου έφεραν τη χώρα στο χάλι που ζούμε.Καλά Χριστούγεννα….

 20. Όσοι είχαν την ελπίδα πως επιτέλους υπάρχει δημοτική αρχή δυστυχώς διαψεύστηκαν. Όχι μόνο δεν υπάρχει σχέδιο για την πολύπαθη Ζιά αλλά ο Δήμαρχος αναλώθηκε σε τετριμμένα και πρόσκαιρα δίχως να τοποθετηθεί συγκεκριμένα επί του μακροχρόνιου προβλήματος. Όμως δεν έφτανε αυτό αλλά αποποιήθηκε να αναλάβει το θέμα ένας δικός του δημοτικός σύμβουλος ο οποίος έπρεπε να κατέχει το θέμα καθώς και γνώσεις επί του συγκοινωνιακού σχεδιασμού. Είναι ανεπίτρεπτο να δίνει αρμοδιότητες σε ανθρώπους που όχι μόνο κατηρτισμένη γνώση δεν έχουν, όχι μόνο δεν έχουν καμία ευθύνη που να εμπίπτει στο δημοτικό συμβούλιο, όχι μόνο που έχουν γνωριμίες και συμφέροντα στην περιοχή από επαγγελματίες μα και το σπουδαιότερο είναι ότι τους απέρριψε ο λαός στις τελευταίες εκλογές με τη ψήφο του. Κατά συνέπεια τι χρειαζόταν η συγκέντρωση για να υπάρχουν φωτογραφίες και κάμερα από το γνωστό τοπικό σταθμό ώστε να προπαγανδιστεί η παρουσία του Δημάρχου ότι τάχα ενδιαφέρεται. Ντροπή για τη δημοτική αρχή.

 21. Όσοι είχαν την ελπίδα πως επιτέλους υπάρχει δημοτική αρχή δυστυχώς διαψεύστηκαν. Όχι μόνο δεν υπάρχει σχέδιο για την πολύπαθη Ζιά αλλά ο Δήμαρχος αναλώθηκε σε τετριμμένα και πρόσκαιρα δίχως να τοποθετηθεί συγκεκριμένα επί του μακροχρόνιου προβλήματος. Όμως δεν έφτανε αυτό αλλά αποποιήθηκε να αναλάβει το θέμα ένας δικός του δημοτικός σύμβουλος ο οποίος έπρεπε να κατέχει το θέμα καθώς και γνώσεις επί του συγκοινωνιακού σχεδιασμού. Είναι ανεπίτρεπτο να δίνει αρμοδιότητες σε ανθρώπους που όχι μόνο κατηρτισμένη γνώση δεν έχουν, όχι μόνο δεν έχουν καμία ευθύνη που να εμπίπτει στο δημοτικό συμβούλιο, όχι μόνο που έχουν γνωριμίες και συμφέροντα στην περιοχή από επαγγελματίες μα και το σπουδαιότερο είναι ότι τους απέρριψε ο λαός στις τελευταίες εκλογές με τη ψήφο του. Κατά συνέπεια τι χρειαζόταν η συγκέντρωση για να υπάρχουν φωτογραφίες και κάμερα από το γνωστό τοπικό σταθμό ώστε να προπαγανδιστεί η παρουσία του Δημάρχου ότι τάχα ενδιαφέρεται. Ντροπή για τη δημοτική αρχή.

 22. Δήμαρχος…….ότι είναι κάτι που αν το ήξερε θα συμφωνούσε μαζί του και ο υπάλληλος του γραφείου συγκοινωνιών θέλει τουλάχιστον μια τετράμηνη διαδικασία μέχρι να γίνει η διαμόρφωση του αγωγού ομβρίων και των τεχνικών έργων που απαιτούνται από την ΔΕΥΑΚ κλπ μέχρι να ολοκληρωθεί, οπότε πάλι θα έχει χαθεί η σαιζόν. Αυτά για όποιον καταλαβαίνει και πιστεύει ακόμα πως ο Κυρίτσης δεν δουλεύει την κοινωνία….Τρία χρόνια είστε στη Δημαρχία ρε…….

 23. ο δημος εχει συνεχεια.ασε τα τρενακια και ασχολησου.

 24. ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ…

 25. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΖΗΑΔΙΑΝΟΙ ΑΙΣΤΗΜΑ ΚΙ ΑΘΡΩΠΟΤΗ Ε ΘΑ ΠΑΕΝΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΟΥΛΑΝ ΤΟΝΕ ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ

 26. Σε στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις από την πρώτη φορά απέναντι στον Φάκο και ήμουν ένας από τους αφελείς, βλάκες , ευκολόπιστους ( όπως θέλεις το εξηγείς ) που σου δώσαμε το σχεδόν εκκωφαντικό 50% από τον πρώτο γύρω για να βλέπουμε έναν άβουλο πολιτικάντη ( μόνος σου έχασες το δικαίωμα να λέγεσαι πολιτικός ) που πουλάει τσάμπα τσαμπουκά όπου τον παίρνει και κάνει αβαβά όπου υπάρχουν σοβαρά θέματα.Όσο και να ξεκατινιάζεσαι σε κάθε λογής εκδηλώσεις , ΛΕΙΠΕΙΣ από το νησί και την διακυβέρνησή του. Δυστυχώς κύριε Δήμαρχε ζυγίστηκες , μετρήθηκες και βρέθηκες ελλειπής. Μόνη σου ελπίδα η ανυπαρξία αντιπάλων , αλλά για το καλό αυτού του νησιού μακάρι κάτι να προβάλει στον ορίζοντα και να πάρει σβάρνα όλη τη σαπίλα.Βγαίνετε και μιλάτε για σοβαρά θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν 3 χρόνια μετά. Ντροπή σας και αφήστε μας ήσυχους. Αυτό το νησί δεν σας χρειάζεται.

 27. Σε νέα απευθείας ανάθεση για αγορά κλιματιστικών προχώρησε ο πρόεδρος της μαρίνας Κω κ. Σ.Μαραγκός.

  Δείτε την απόφαση παρακάτω.https://kosinfo24.wordpress.com/2017/07/11/%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B1/

 28. Αρεεε Ρε νικο …..εχεις χασει επεισόδια.Το διαταγμα της Μελίνας το θυμασαι μονο στο Ασφεντιου.Η πολη καταστρέφεται και Απο την δική σου ανοχη τωρα ξεκίνησες να τα βάζεις και με τον Κυρίτση….

 29. Γουστάρω έχει τζερτζελο με τούς σχολιαστές του καναπέ και τούς εντεταλμενους να ασκούν το κοινωφελες έργο ότι του φανεί του λαλοστεφανι μονο που αυτός αν και λολος ηταν ο πιο καθαρός από όλους τους παρατρεχαμενους.Δωστε πόνο βγάλτε ολη την Χόλι σάς καταδοστε προδοστε καρφοστε. Μόνο γ αυτό είστε άξιοι

 30. Απο ποτε αρχισες να τα βαζεις με τον κυριτση και να μπερδευεις ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ; ΘΑΡΡΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ; ΤΩΡΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΡΑ , ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.