ΟΡΑΜΑ: Συμμέτοχοι σε αλχημείες κεφενειακού τύπου δεν θα γίνουμε -Οι καθαρές αποφάσεις παίρνονται υπό το φως της ημέρας…

36
1826

Θα το ξαναπούμε: «δεν πιστεύουμε ούτε μια λέξη από όσες λέει ο κος Κυρίτσης… γιατί πολύ απλά έχουμε όλες τις αποδείξεις για το αντίθετο…»
Ο κος Κυρίτσης τραγικά θλιβερός έχει ταυτιστεί με το χάος και την ύβρη. Χαρακτηριστικά εκείνων που άλλα έχουν στο μυαλό τους… άλλα λένε δημόσια και άλλα κάνουν.
Είναι πλέον κατανοητό ότι χωρίς σύγκρουση, εμπάθεια και καταστροφική μανία δεν μπορεί να διάγει τον πολιτικό του βίο. Με την πρακτική του υποδαυλίζει την σύγκρουση και την ένταση μεταξύ των επιχειρηματιών στη Ζιά. Έρχεται στο και 5 να «συζητήσει» προσκαλώντας με ύβρεις και απειλές ακριβώς γιατί φοβάται την αλήθεια. Η σύνθεση, η επίλυση ζητημάτων με ήπιο και πολιτισμένο διάλογο είναι άγνωστα στον κ. Κυρίτση.
Τα συνειδητά ψέματα του κου Κυρίτση:
1. Δεν υπάρχει πάρκινγκ στη Ζιά αλλά επί τρία χρόνια καταβάλει το μίσθωμα.
2. Δεν υπάρχει πάρκινγκ στη Ζιά αλλά το ηλεκτροδοτεί παράνομα(;) από το δημοτικό φωτισμό.
3. Δεν υπάρχει πάρκινγκ στη Ζιά αλλά στέλνει τα μηχανήματα του δήμου να κάνουν παράνομα(;) εργασίες.
4. Μετά από τρία χρόνια χρήσης του χώρου θυμήθηκε ότι το οικόπεδο είναι δήθεν τυφλό!
5. Από τις 9 Ιουνίου γνώριζε την επικείμενη σφράγιση και δεν ενημέρωσε κανέναν γιατί ήθελε συνειδητά να φτάσουν τα πράγματα ως εδώ.
Απέναντι στα αρρωστημένα ψέματα του κου Κυρίτση καταθέτουμε όπως πάντα στοιχεία:
22/11/2013 γνωμοδοτεί το κοινοτικό συμβούλιο Ασφενδιού για τη μίσθωση του χώρου. (ο κοινοτικός σύμβουλος του κου Κυρίτση απουσίαζε)
29/112013 το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει τη μίσθωση του χώρου για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης. (η παράταξη του κου Κυρίτση ψηφίζει θετικά)
11/2/2014 η οικονομική επιτροπή εγκρίνει τους όρους διακήρυξης της δημοπρασίας (η παράταξη του κου Κυρίτση ψήφισε τους όρους άρα και το μίσθωμα)
6/5/2014 η οικονομική επιτροπή κατακυρώνει τη δημοπρασία (η παράταξη του κου Κυρίτση απουσίαζε)
Για εμάς κάθε πολίτης της Κω και κάθε επιχειρηματίας έχει αξιοπρέπεια και αξίζει πάνω απ’ όλα τον απόλυτο σεβασμό μας.
Συμμέτοχοι σε αλχημείες κεφενειακού τύπου όπως υποκρύπτει η πρόσκληση των κυρίων Κυρίτση και Μαλιλή δεν θα γίνουμε. Οι καθαρές αποφάσεις παίρνονται υπό το φως της ημέρας… ή μήπως αυτό που τελικά επιδιώκει είναι να μην ληφθεί καμία απολύτως απόφαση…
Τι φοβάται ο κος Κυρίτσης και δεν φέρνει το θέμα που αυτός δημιούργησε στο δημοτικό συμβούλιο αλλά ζητάει από τους πολίτες να πάρουν αποφάσεις στα καφενεία;
Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Να έρθει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο παρουσία της προϊσταμένης, των στελεχών των τεχνικών υπηρεσιών και των επιχειρηματιών της Ζιάς προκειμένου να παρουσιαστεί το τοπογραφικό σχεδιάγραμμα του χώρου και να απαντηθούν με τον πιο επίσημο και αξιόπιστο τρόπο τα όσα καθυστερημένα επικαλείται ο κος Κυρίτσης.
Θα το ξαναπούμε: «δεν πιστεύουμε ούτε μια λέξη από όσες λέει ο κος Κυρίτσης… γιατί πολύ απλά έχουμε όλες τις αποδείξεις για το αντίθετο…»
Αρνούμαστε να νομιμοποιήσουμε τα ολέθρια αποτελέσματα των «επιλογών» Κυρίτση σε μια καφενειακού τύπου κουβέντα μετά από μία πρόσκληση που μιλάει γενικά και αορίστως για θέματα που αφορούν τον οικισμό της Ζιάς λες και είναι ένας τουρίστας που την επισκέπτεται για πρώτη φορά μέσω Κύπρου, Βρυξελλών, Βερολίνου… με τα λεωφορεία των ημέτερων.
Αν δε ο κος Κυρίτσης δεν έχει πρόχειρο το Τοπογραφικό Σχεδιάγραμμα… θα του το φέρουμε εμείς.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

36 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ποιος ασχολείται με έναν ψευτη και παντα ταξιδιαρη δημαρχο?40 μερες μπορουσε να προσκαλεσει την λαικη συνελευση και να πηγαίναμε σε προσφυγη.το πουλακι τσιου….πεταξε! η προθεσμια εληξε και ο δταξιδευτης δήμαρχος μας κοροιδευει.να κανουμε τι στις 11 ιουλιου?

  • Κυρία ΡΟΥΦΑ πάρτε θέση, μην κρύβεσαι σαν τον Κωστούκο και τον Τριώροφο στο πηγάδι. Ποιος θα πληρώσει τα 84.600 € καζίκια;;;;;

   Αποδεδειγμένα το τυφλό οικόπεδο δεν μπορεί να πάρει άδεια παρκινγκ. Το σΟυΡΑΜΑ δια του Δημάρχου του υπέγραψε χωρίς να εξετάσει κλειστό συμβόλαιο. Θα πληρώσει ο Δήμος το παραπάνω ποσό δωράκι στον κολλητό σας… Ποιος ευθύνεται για την απύθμενη βλακώδη απόφαση; θα μας πεις λόγω βλακείας σίγουρα ότι φταίει ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ..

  • Προσωρινή λύση ΚΥΡΙΤΣΗ και αμέσως μετά ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΠΡΟΣ ΛΑΓΟΥΔΙ Η ΜΟΝΗ ΛΎΣΗ. ΑΓΩΓΗ για την οικονομική ζημιά του Δήμου

   Με το τέλος της σεζόν θα πρέπει να δοθεί η οριστική λύση στο πρόβλημα. ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΝΈΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΖΙΑΣ και από εκεί προς το ΛΑΓΟΎΔΙ. Υπάρχει τεράστιος χώρος για παρκινγκ στα γύρω χωράφια, ακόμα και στο λατομείο το ίδιο και η δυνατότητα επιστροφής των επισκεπτών από τον δρόμο της ΜΙΝΙΕΡΑΣ δίνοντας ΖΩΉ και ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΔΙ. Ένας πεζόδρομος θα πρέπει να συνδέσει το παρκινγκ με την πάνω Ζιά. Πιστεύω ότι θα εξετάσεις την πρόταση έστω και εάν προέρχεται από μη ψηφοφόρο σου που όμως αγανακτεί με τους ΨΕΥΤΕΣ τους ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ και τους ΒΛΑΚΕΣ που δεν παραδέχονται το ηλίθιο λάθος τους.

  • ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΔΡΟΜΟΥ από την είσοδο της πλατείας ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ και από εκεί στο ΛΑΓΟΥΔΙ-δρόμο της μινιέρας.

   Υπεύθυνοι για την κατάντια στην ΖΙΑ, η ΤΡΟΧΑΙΑ που απουσιάζει, ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ που δεν πρόβλεψε και ο Τριώροφος Θεοδόσης για το τυφλό χωράφι που νοίκιασε. Χωρίς κανένα έλεγχο πήρε γουρούνι στο σακί όταν το έπαιζε «ολίγον Δήμαρχος»… Υπέγραψε το δεσμευτικό συμβόλαιο των 86.400 Ευρώ λίγο πριν την κοπανίσει και αυτός σαν τον Κωστούκο αφήνοντας στους άλλους τα προβλήματα για το παρκινγκ.

  • Η παράκαμψη της Ζιάς θα ζωντανέψει το ΛΑΓΟΥΔΙ, πεζόδρομος από το λατομείο-παρκινγκ προς την πάνω Ζιά, θα κόψει το μονοπώλιο.

   Μόνο το πάνω χωριό αντέχει ακόμα στις αυθαίρετες παράγκες και διατηρεί το χρώμα του. Γέμισαν τον κεντρικό δρόμο της Ζιάς με την ανοχή της δημοτικής αρχής ΠΑΡΑΓΚΕΣ. Το χωριό θα το καταστρέψουν όλοι αυτοί που για να τα οικονομήσουν πρόσκαιρα καταστρέφουν κάθε τι το παραδοσιακό στήνοντας παράγκες αλουμινίου μέχρι τον δρόμο. Θα βγάλουν μόνοι τους τα μάτια τους όταν οι τουρίστες βρουν άλλο γραφικό χωριό για ηλιοβασίλεμα και ουζάκι….

 2. Άλλο ένα ξερατό από την σουρωμένη φάρα, για την κομπίνα τους με την ενοικίαση του τυφλού οικοπέδου ΜΟΥΓΚΑ.

  Δειλοί, λαϊκιστές, και με απύθμενο θράσος τα υπόλοιπα της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ. Δεν τολμούν να πάνε στην Λ. Σ. της Ζιάς γιατί ο Κυρίτσης θα τους τρίψει στην μούρη τα συμβόλαια της τύφλας τους που προβλέπουν ότι οι πολίτες της Κω θα πληρώσουν με 86.400 ευρώ την βλακεία τους.

  • ….φαρα να πεις το σπιτι σου και οχι αυτους που προσπαθουν για το καλο του νησιου,οπως η επομενη δημαρχος,ιωαννα ρουφα.Θα σας κανει η ρουφα να τον ρουφηξετε.Σαλεμενε τενεκε.Γυφτουλα.

  • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ, ΕΣΤΩ ΤΥΦΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΕΜΕΝΗ, ΤΥΦΛΗ ΣΑΝ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 1.200 Ε ΤΟΝ ΜΗΝΑ

   Απύθμενο το θράσος και ο λαϊκισμός από την εριστική και περαστική όλων των Δημοτικών παρατάξεων και προσωρινή επικεφαλής του σΟυΡΑΜΑΤΟΣ…. Ήξερες κυρία όταν έβγαζες λυσσασμένες ανακοινώσεις ξερνώντας χολή για την κομπίνα (ή την βλακεία) της παράταξης σου;;; ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;;;;; 84.000+ την διαμόρφωση του χώρου για ένα άχρηστο χωράφι = 100.000Ε ;;;;;;;; Θα αγόραζε ο Δήμος δύο οικόπεδα για παρκινγκ ένα στην ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ και ένα ακόμα στην ΖΙΑ.

  • Στο εχω ξαναπεί συμφωνω σε ολα μαζι σου.Αλλα ρε φιλε η ημερομηνια που μπορουσες να κανεις προσφυγή και ενδιαμεσα λαικη συνελευση περασε.Τωρα δεν εχει ουσια η λαικη συνελευση.Πηγαιντε να ακούστε τα ψέματα του ταξιδευτη δημαρχου.

 3. Σαλεμένα ψώνια του σΟυΡΑΜΑτος, δεν πάτε στην Λ. Σ. να στραβωθείτε το συμβόλαιο των ηλίθιων;;; Τύφλα στο τυφλό οικόπεδο

  Εμείς οι φορολογούμενοι δημότες πληρώνουμε το χουβαρδαλίκι οας…..υπογράφοντας ένα βλακώδες συμβόλαιο με άφθονο παραδάκι

 4. Είναι δύσκολο στην σαλεμένη να πιστέψει ότι ο «ολίγον δήμαρχος» αν και μηχανικός έκανε μια τόσο μεγάλη μ@λακία...

  Εγώ όμως απαιτώ από τον Κυρίτση να διεκδικήσει δικαστικά από τους ανεύθυνους την οικονομική ζημιά που υπέστει ο Δήμος μας. 86.400 ευρώ τζάμπα για ένα τυφλό σαν την τύφλα τους οικόπεδο ακατάλληλο για παρκινγκ.

  • Κυρια ρουφα ελατε να δειτε πως καταντησε την πλατεια διαγορα.Μπουζουκαδικο,για να τα παιρνουν οι δικοι του.Τους νομιμους κωους ξερει να κηνυγα ο ψευτοδημαρχος.

   • Ο κανονισμος λειτουργιας της πολης ισχυει μονο σε συγκεκριμενους.στην πλατεια κάνουν κουμάντο μπουζουκακια…

 5. Δεν υπάρχει παρκινγκ στην Ζιά όπως λένε στο ξερατό τους η μεθυσμένη φάρα αλλά πληρώνουμε 1.200 €τον μήνα.

  Με απύθμενο θράσος κάνουν το μαύρο άσπρο λόγω της τύφλας τους.

  • Ρούφα το αυγουλάκι σου ξεμαλλιασμένη και άσε την πολιτική σε όσους έχουν μυαλό στο κεφάλι

   εκ…..πατάτες τα σ@ράματα, που να βρουν μούτρα για εμφάνιση, θα πάει στον Κωστούκο για ευλογία.

 6. ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΝΑ ΧΑΟΣ.ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΟ ΟΙ ΚΩΟΙ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ..ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ….
  ΔΗΜ@ΡΧΙ@Σ ΣΟΥ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ …ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΕΣ ..ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ.ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

 7. Μαραγκε δωσε τα μηχανηματα που ειναι σκουριασμενα στο εργοταξιο

  σε κανενα ιδιωτη,μπας και καθαριστει η πολη απο τα σκουπιδια.Δεν σας ψηφισε ο κοσμος για να ειστε ολη μερα στα γραφεια της μαρινας.

 8. OTAN ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ …. ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΡΩΝΕΜΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΗ ΖΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΝΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ.

 9. ΣΕΝΑΡΙΟ.ΓΙΑΤΙ Η ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΓΚ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

  ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ?ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ?ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ?ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ,ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΛΠ?ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ ΦΙΛΟΑΡΓΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΚΡΙΜΑ

 10. ΕΛΛΑΔΑ.ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ(ΜΑΡΙΝΕΣ,ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΛΠ) ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΥΡΑ

  ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ,ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECURITY?ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,SECURITY.ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 1250 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑ 650 ΕΥΡΩ!!!!ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 1250 ΕΥΡΩ !! ΤΟΝ ΜΗΝΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟΝ 100.000 ΕΥΡΩ ΜΑΥΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!!!!ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ?ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ,ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΜΑΡΙΝΩΝ,ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΛΠ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ?ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ?ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙ ΛΕΝΕ?ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ?ΤΟ ΙΚΑ?Η ΕΦΟΡΙΑ?ΤΟ ΣΔΟΕ?Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?ΚΥΡΙΕ ΚΙΑΡΗ ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΙΝΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ?ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ?ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

 11. Κεάτι δεν πάει καλά. Η δημοτική αρχή έχει καταρευσει. Η Ρούφα κάνει δουλειά. Μιλά με στοιχεία και πάντα πολιτισμένα. Ο δήμαρχος έχει ξεφύγει από πολλές πλευρές. Αυτός ο τύπος που βρίζει και λέει τη Ρούφα ξεμαλιασμένη και διάφορα εντελώς χαζά επίθετα τι νομίζει ότι κάνει; Και γιατί δεν πάει σε έναν ψυχίατρο να δει το προβλήμά του…

 12. Πάμε γερά Ιωάννα από ξεβράκωμα σε ξεβράκωμα!Έχει να πέσει πολύ φάπα στις επόμενες εκλογές με τα λ…..!

 13. πεντε φορτηγα πλαστικα χορτα και σκουπιδια εχουν τα χαντακια δεξια και αριστερα στον κεντρικο δρομο. δημος υπαρχει; αχρηστοι, αδιαφοροι και ανικανοι. μπλεξαμε με τους ταξιδιαρηδες. πεντε χρονια καταστρεφουν το νησι οι αχρηστοι.

 14. ΚΥΡΙΤΣΗΣ Ο ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ!ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ,ΡΙΧΝΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ,ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ

  ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΟΥΝ!!!ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ!!

 15. ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ μονο ψεμματα λεει.ψηφισε και ενεκρινε τον χωρο σταθμευσης

  και τωρα λεει αλλα!!!!ειναι ζουρλος!!!!

 16. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ GAY BAR ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ… ΜΗΤΣΟ;

  «Καυτή» αποκάλυψη, αλλά… μισή, έκανε με σχόλιό του στο twitter ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς» Θεόδωρος Γιάνναρος.Πιο συγκεκριμένα έγραψε το εξής, ως… αυτόπτης μάρτυς: «Σε gay bar στο Γκάζι, γνωστός πολιτικός Συριζα, με ζαρωμένη μούρη, εισήλθε με την αγαπημένη του… Μήτσο!».
  Απαντώντας δε στα σχόλια των χρηστών του twitter του, απάντησε ότι «σε ένα πολιτικό δεν αρμόζει να προκαλεί! Έγραψα ότι είδα & σε όποιον αρέσει».
  Αλλά όπως βλέπετε… ξέχασε το σπουδαιότερο και μας άφησε με την… όρεξη: ποια είναι η… ξαναμμένη υπουργάρα – σύντροφος του… Μήτσου;
  Λέτε ν’ αρχίσουμε να κάνουμε εικασίες με τους… υπόπτους; Κομματάκι δύσκολο, γιατί είναι πάρα πολλοί!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.