ΟΡΑΜΑ: «Μία ακόμα σκανδαλώδης ανάθεση, σε εν ενεργεία τοπικό σύμβουλο… Ξεπέρασε κάθε όριο θράσους ο κ. Κυρίτσης»

64
2339

Ξεπέρασε κάθε όριο θράσους ο κ. Κυρίτσης, αφού ως πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, έδωσε 5000 χιλιάδες ευρώ σε εκλεγμένο με τη Δύναμη Αλλαγής κοινοτικό σύμβουλο.

Προσπερνώντας και αγνοώντας εκατοντάδες συμπολιτών μας που ως επαγγελματίες παλεύουν με νύχια και με δόντια να επιβιώσουν αναζητώντας έστω και ένα μεροκάματο, ο κ. Κυρίτσης ανέθεσε εργασίες βαψίματος μικροαντικειμένων, ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ, στον εν ενεργεία Κοινοτικό Σύμβουλο Κω και κουμπάρο του κύριο Πετρή Πέτρο του Εμμ.

Δίνουμε στη δημοσιότητα την απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, στο οποίο Πρόεδρος είναι ο κος Κυρίτσης, και την οποία υπογράφει ο αντιπρόεδρος του κος Κοκκαλάκης.

Πρόκειται για μία ακόμα σκανδαλώδη ανάθεση, σε εν ενεργεία μάλιστα τοπικό του σύμβουλο ο οποίος έχει σαφέστατο ασυμβίβαστο, ηθικό και ουσιαστικό.

Εκτός από τις γνωστές ύβρεις που περιέχουν οι ανακοινώσεις της «καταστροφικής αλλαγής» Κυρίτση αναμένουμε, σήμερα κιόλας:

 • τη δημοσιοποίηση της μελέτης με την οποία προσδιορίζονται τα «μικροαντικείμενα» που για να βαφτούν απαιτούνται 5.000 χιλιάδες ευρώ, ποσό που δεν απαιτείται ούτε για το φρεσκάρισμα μίας μεγάλου μεγέθους πολυκατοικίας.

 • Μία πειστική εξήγηση στο ερώτημα γιατί η περσινή ανάθεση για το ίδιο αντικείμενο «βάψιμο μικροαντικειμένων» σε άλλον ανάδοχο στοίχησε μόνο 2.900 ευρώ…

 • Την παραίτηση του Κοινοτικού Συμβούλου κου Πετρή Πέτρου του Εμμ.

Να είστε δε βέβαιοι ότι θα λάβουν γνώση και για αυτό το σκάνδαλο όλοι οι θεσμικοί παράγοντες ελέγχου της λειτουργίας των ΟΤΑ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/06/ΑΠΟΦΑΣΗ-ΔΛΤ_ΠΕΤΡΗΣ_2017.pdf» title=»ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΛΤ_ΠΕΤΡΗΣ_2017″] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/06/ΕΝΤΑΛΜΑ-ΔΛΤ_ΠΕΤΡΗΣ_2017.pdf» title=»ΕΝΤΑΛΜΑ ΔΛΤ_ΠΕΤΡΗΣ_2017″] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/06/ΑΝΑΘΕΣΗ-2016.pdf» title=»ΑΝΑΘΕΣΗ 2016″]

64 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κύριε Κιάρη επειδή όλα τα ονόματα υπάρχου στο διαυγεια και έχουν δημοσιευθεί θα ήθελα να μην κοπεί το σχόλιο μου. Σας ευχαριστω.
  1 Κλιματιστικά στην επιχειρηση της κυριας ….
  2 μπογιές και είδη κιγκαλερίας στην επιχειρηση της κυριας ……
  3 υπολογιστές και συντηρήσεις σττον κ……..
  4 Μπριζόλες μάλιστα μπριζόλες τις οποίες κατηγορεί δήμαρχος στην επιχειρηση του κ…..
  5 λιπαντικα συντηρηση,φουρνοι του σφαγειου στην επιχειρηση της κυρίας …..
  6 βαψιμο μικροαντικειμένων στον κ…….
  7 μεταφορές αλληλογραφίας από επιχειρηση σε επιχειρηση η επιχειρηση του κυρίου ….
  8 φεστιβαλ φιλαρμονικω στην κυρία ……
  9 ηχητική και φωτιστική κάλυψη του φεστιβαλ μετά την επισήμανση του αρχιμουσικού(υπάρχει στο διαυγεια κυριε Κιάρη) στον κ……..υποψήφιας του κυρίου δημάρχου και σημερινή γραμματέας.
  Όλα τα παραπανω ονόματα είναι μέλη διοικητών συμβουλιων και ενεργοι δημοτικοι-κοινοτικοι συμβουλοι.Ο νόμος ξεκάθαρα αναφέρει μέχρι και συγγενείς β΄βαθμου πως υπάρχουν συγκρουσή συμφερόντων.

   • Αυτό το ξερατό λάσπης θυμίζει δικόγραφο βλάκα χασοδίκη ξεχνώντας ότι το σΟυΡΑΜΑ είναι υπόδικο για ΒΙΜΕΛ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ...

    Άρες Μάρες κουκουνάρες… Κοντής… ψαλμός αλληλούια, θα περάσει… Πάντως δείχνει την….. με τα κόμπλεξ, την πονάνε τα καμώματα του σΟυΡΑΜΑτος με τις συνεργατικές και αυτά που έρχονται για τις λοβιτούρες της σουρωμένης φάρας, κάπου θα είναι μπλεγμένη…

    • Οτι και να γραφεις,οι κωοι θα σε γραψουν.Ξερεις που!!!!!!!!!!!!!!

   • Λαϊκό ΑΣΜΑ: Σουρωμένη κομπανία μας σημάδεψες βαθιά, τόσο μίσος και κακία πως χωράτε στην καρδιά.....

    Σουρωμένη κομπανία κάποιας άλλης εποχής, μια παλιά φωτογραφία στο συρτάρι το κλειστό, με τον τύπο στην γωνία να αμολάει τα σκυλιά, κάντε μια πρόταση για την κοινωνία και μην ξερνάτε εμπάθεια, μίσος και ……..

   • Σ@Ρ@ΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τη ΒΙΜΕΛ, τις παραχωρήσεις δημοτικών ακινήτων φιλέτα, Αίγλη, Ορφέας, Αμβροσία , με υπόδικους όλους σας...

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ το ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ σε συγγενείς, σε κολλητούς σαν τον γραμματικό και τον #φραπεδάκια#, σε αργόσχολους συνεργατικούς, δωρεές ακινήτων σε κουμπάρες και «φιληνάδες», το βόλεμα σε ανιψιές και φίλες κολλητών στις συνεργατικές , τις απ’ ευθείας αναθέσεις σε συνεργεία κομματικού φίλου, σε μάντρες οικοδομικών υλικών με αντιπαροχή μαϊμού ΥΠΕΡτιμολογημένων τιμολογίων, την καταστροφή του περιβάλλοντος και τα πρόστιμα στο Ζηνί και τα Θερμά που πληρώνουν οι Δημότες (Σεβαστιανός 100.000 και Τριώροφος 90.000 ευρώ), τις τριώροφες παρανομίες στον Ασώματο που ακόμα ο σκελετός του προσβάλει σαν φάντασμα, την ταφόπλακα στο ΔΗΡΑΣ με την διαβλητή διαχείριση υμετέρων και τις πληρωμές υπαλλήλων με ΜΑΥΡΑ και εθελόντριας γραμματέας, την παράνομη αγορά λεωφορείων χωρίς τις νόμιμες διαδικασίες για το μέλι βρε γαμώτο, τα χαλασμένα αυτοκίνητα του δήμου που τα ανταλλακτικά τους έκαναν φτερά προς τ παρεμφερείς επιχειρήσεις συμβούλου…

    • ΚΥΡΙΤΣΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΠΑΛΛΑΒΙΑΡΗ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΟΜΕΙΝΕΣ.

   • ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ ΕΡΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΣΟΥΦΡΩΣΑΝ….

    ΠΟΥΝΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΓΗΤΕΥΤΕΣ των μ@υκαλι@ν;;; ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ;;; ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΣΟΥΡ@ΜΕΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΑΙΓΛΗ, ΑΜΒΡΟΣΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΜΕ 300.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ…

    • MPRABO THS,GIATI EAN DEN HTAN H ROYFA OI KVOI THA KOIMONTOYSAN TON YPNO TOY DIKAIOY.THA FONAZAME PALI KYRITSH.

   • ΦΤΆΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΎΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ για την Ryan Air από αυτά ΠΟΥ ΡΟΥΦΗΞΕ το σΟυΡΑΜΑ από το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ...

    Οι άρπαγες πιστεύουν ότι όλοι ΡΟΥΦΑνε το δημοτικό παραδάκι όπως έκανε η λιμασμένη για χρήμα κομπανία… Δεν έχουν δικαίωμα τα υπόλοιπα του σΟυΡΑΜΑτος να μιλάνε για μίζες και απευθείας αναθέσεις όταν είναι ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΆΚΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ και από το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ που διαχειριστές του ήταν το ντούο ….… Οι άρπαγες πιστεύουν ότι όλοι ΡΟΥΦΑνε το δημοτικό και Δημόσιο παραδάκι όπως έκανε η λιμασμένη για χρήμα κομπανία και ο περιπλανώμενος πολιτευτής….

    • ΚΚΚΚΥριτσης-ΚΚΚΚυριτσης,μαζι σου μεχρι να μην αφησεις τιποτα ορθιο.

   • Συμφωνώ, φτάνουν και περισσεύουν τα χαμένα από την ΒΙΜΕΛ κυρία ΡΟΥΦΑ όπως και οι αναθέσεις επί Κωστούκου.

    Φτάνουν και περισσεύουν τα λεφτά του εράνου των Κώων για την Άμυνα… αλλά το βιβλιάριο το άφησε άδειο ο….. και ο … κάνει ότι δεν θυμάται για ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ. Αντί να κρύβονται τα υπόλοιπα…. της κατάχρησης βγάζουν και γλώσσα.

    • Η ΚΑ ΡΟΥΦΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

  • ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ,ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

   • 450.000 € ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 500.000 ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ σΟυΡΑΜΑ...

    Φτάνουν και περισσεύουν για πέντε χρόνια συμφωνία με την Ryan Air και τζάμπα δρομολόγια στις γραμμές εσωτερικού κυρία ΡΟΥΦΑ υπεύθυνη αντιδήμαρχο στις τελευταίες συνελεύσεις της ΒΙΜΕΛ… Θα έφταναν και τα χρήματα που σπαταλούσαν για να μοιράζουν παντούφλες και μπριζολάκια σε ψηφοφόρους…

 2. Είναι ντροπή μετά από όλα αυτά ο δήμος Κω να ταίζει ….σήμερα ο εν ενεργεία κοινοτικός συμβουλος απολαμβάνει τα 5 χιλιαρικάκια.Μου θυμίζει το πολιτικος εκβιαστης που είπε ο δήμαρχος για τον κ.Κανταρζη.
  Ο δήμαρχος προεκλογικά είχε 400 χιλιάδες ευρώ βάσει του πόθεν έσχες,το 2019 πόσα θα έχει?

  • ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ,ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΞΟΔΕΨΟΥΝ.ΡΟΥΦΑ ΣΤΑΜΠΑΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ.ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΥΛΙΩΤΙΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

 3. βάψιμο μικροαντικειμένων!!!! με μπογιες από την αντιδήμαρχος για τα βάψουν τις εξωτερικές μοναδες των κλιματιστικών που η συντηρηση τους ξεπερασε τις 2 χιλιαδες ευρώ.κοιτα ποιοι μιλανε για προδοτες….

 4. κυρια ρουφα δεν ξερω αν εχει ξεπερασει τα ορια θρασους αλλα σιγουρα το οριο των 500 χιλιαδω ευρω σε καταθεσεις το εχει ξεπερασει.ενα νισι γεματο χρημα.

 5. Αυτά είναι. Ένα ολόκληρο χρονιάτικο για 2 μέρες εργασίας,σε ποιόν? Σε δημοτικο συμβουλο της δημοτικης αρχής.Μνημόνια μέχρι τελους.

 6. Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΒΛΑΣ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΑΓΓΕΛΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ….5 ΧΡΟΝΙΑ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΦΙΛΙΑ.

 7. Η ξεφτίλα είναι πως αύριο το πρωί θα βγεί πάλι ένα εμετικό δελτιο τύπου για υπολείμματα και λάσπη από τον ταξιδευτή δημαρχο,και θα προσπαθουν να δικαιολογήσουν τι? τα αδικαιολόγητα? αυτοι νομίζουν πως το 47% της πρώτης Κυριακής και το 64% της δευτερης τους δίνει το δικαίωμα να κατασπαταλουν το δημοτικό χρήμα δεξια και αριστερά.

 8. Αλήθεια πιστεύετε πως ο κοινοτικός συμβουλος θα παραιτηθεί?Μα τα φράγκα είναι πολλά,5 χιλιάδες για τα μικροαντικείμενα και ποιος ξέρει τι άλλο έχει βαφτεί η τι άλλο έχει κατασκευασει.Κοίτα ποιοι μας διοικούν,κοίτα το βαθύ ΠΑΣΟΚ ….ε ρε χρήμα.

 9. το ευχαριστιεμαι αυτο που συμβαινει στο νησι,με αυτους που ψηφισατε.Κυριτση θα ψηφισω τωρα για να τημωρησω ολους εσας που τον ψηφισατε και τον ξαναβγαλατε δημαρχο.Αυτος σας αξιζει.Οπως λεει και η παροιμια και κ….. και δαρμενος.Αντε γεια.

 10. Κυρια ρουφα ο επιτροπς τα γνωριζει ολα αυτα που γινοντε στον δημο της κω

  εαν οχι να ενημερωθει.Αλα και εισαγγελεας.

 11. Αυτοι που τον ψηφισαν ειναι ευχαριστημενοι.Οπως και πολλοι που ειχαν ψηφισει Οραμα αλλα τωρα εχουν αλαξει.Εχετε μηνει κατι γραφικοι με το να βγαζετε και καλα ενα θεμα καθε εβδομαδα να δηλωνετε παρουσια.Δεν ειστε ουτε να γελα καποιος μαζι σας.Αν θελετα να κατεβετε υποψηφιοι ξανα που δεν το βλεπω…πεστε τις προτσεις και σταματηστε να κλαιγεστε που χασατε το μελι

 12. ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΛΤ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΑΣΕΠ.ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΛΤ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΥΡΕΣ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΛΤ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΟΑ.ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.

 13. 650.000 ΕΥΡΩ!!! ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΩ!!!ΤΙ ΜΕΛΕΤΑΕΙ ΓΕΩΡΓΙΕ?ΤΟΥΝ ΒΥΘΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ?

  σε ποιες τσεπες πανε?

 14. ΕΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

  ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΚΛΑΒΩΝ!!!!!!!!!

 15. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΒΙΜΕΛ,ΑΝ…..,ΤΑΜ……,ΛΕΟΦ….ΚΕΛΠΑΠ…,ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ,ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΑΣ!!!!!! ΣΩΠΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ….

  • 3,5 χρόνια ασκεί διοίκηση.κλεμμένα ακούμε και κλεμμένα δεν βλέπουμε…
   Αντιθέτως 3,5 χρόνια τρώτε τρώτε και τρώτε πάντα μεταξύ σας.είναι πολλά τα λεφτά.

 16. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΑΨΕΙ. Ή ΜΗΠΩς ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ; Να βαψει καποιοσ για να παρει τα λεφτα …….

 17. Επιτελους ας επεμβει καποιος ! η περιφερεια που ειναι κοιματε? ο επιτροπος? Εχoυν ρημαξει τον κωακο λαο! κ.Ρουφα καντε κατι……!

 18. o δημαρχος ενδιαφερεται μονο για τα μεγαλα ξενοδοχεια inclucive για αυτο εδιωξε την ryanair με αποτελεσμα

  να εξοντωσει τα μικρα ξενοδοχεια επιχειρησεις εστιατορια κλπ ολες τις μικρες επιχειρησεις.επι πλεον επεβαλε φορους στις επιχειρησεις!!!μετα με την βασω ξεχαρβαλωσαν την ΚΕΑΣ και δεν ερχονται τουριστες στην πολι.εδιωξε και τα κρουαζιεροπλοια και αποτελειωσε την αγορα.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΟΧΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

 19. !ΑΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΕ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ!!!!ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ!!!

  Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. 500.000 ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ SECYRITY!!ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!! ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ΑΛΛΕΣ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΤΗΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ.ΓΕΩΡΓΙΕ ΒΟΥΛΙΑΞΕΣ-ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΥΤΑ.!

 20. 26.000.000 για αποχετευτικο πυλιου,17.000.000 για αποχετευτικο κεφαλου και 10.000.00 για χοτ σποτ-προαναχωρησιακο συνολο 53.000.000 εκατομμυρια!!!!!!

  για να εχουν μελι οι υπουργοι,περιφερειαρχες,δημαρχοι κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ 10.000.000 ΓΙΑ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.Ο ΤΡΕΝΟΛΑΚΟΥΒΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΕΝΟΛΑΚΟΥΒΟΛΕΥΤΗΣ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!ΑΧΟΡΤΑΓΙΑ!! ΒΟΛΕΥΤΗΣ Ο ΑΕΡΟΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΤΡΕΝΑΚΙΑΣ Ο ΨΕΥΤΗΣ Ο ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!

 21. τωρα θα γκρεμισουμε τον κυριτση να κανει παρεα τον καισερλη!!!!!

 22. ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΜΟΝΑΡΧΗΣ!!ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.

 23. Η κοινοτητα προσφέρει πλουσιο εργο και πρεπει να ανταμειφθούν.τι καλύτερο για μια απευθειας αναθεση?
  5 χιλιαδες ευρω για μικροαντικειμενα…. Σε εν ενεεγεια δημοτικο σύμβουλο.
  Θυμαμαι σαν χθες αναθεση του Καισερλη σε γνωστο καταστημα με αθλητικα ειδη.Ο Κυριτσης και τα μμε τοτε μιλουσαν για πολιτικους φιλους.Ναι για πολιτικους φίλους.Τώρα κανεις δεν μιλησε για την κουμπαρια αλλα και για την ιδιοτητα του συμβούλου.

 24. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΥΡΙΤΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.

  ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ.

 25. Συμβασιούχοι ! Άλλο ένα πρόβλημα που μας κληροδότησε η γαλαζοπράσινη Μαφία, που επί δεκαετίες έκανε εμπόριο ελπίδων με τα ανθρωπάκια υφαρπάζοντας την ψήφο τους ! Τώρα ……κουνούν το δάκτυλο και τρέχα ……Σκουρλέτη να μαζέψεις τα σκουπίδια !Κατά την γνώμη μου πρέπει όλοι οι συμβασιούχοι να πάρουν δρόμο ! Ως βύσματα πήραν σύμβαση και όχι μέσω ΑΣΕΠ! Δεν είναι κορόιδα οι υπόλοιποι Έλληνες και αυτοί οι ι…..έξυπνοι !Ανεσταλησαν οι κινητοποιησεις διαβαζω διπλα της ποε-οτα.. Αντε , καλες διακοπες σε πανακριβα πενταστερα να εχουν τα μελη του προεδρειου τους !! Ο νοω νοειτω..

 26. «Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν . Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους .» Πλάτωνας 427-347 π.Χ.http://arxaiaithomi.gr

 27. Πρόκειται για θρασύτατα ανθρωπάκια που νομίζουν πως με το να νέμονται τον δημοτικό πλούτο θα μείνουν μια συσπειρωμένη ομάδα. Όλα έχουν και ένα όριο κύριε Δήμαρχε και εσείς το έχετε ξεπεράσει τόσο στην ενίσχυση των δικών σας μόνο συμβούλων με απευθείας αναθέσεις εκατοντάδων χιαλιάδων € συνολικά, στα ταξιδια σε κάθε γωνιά της γης με απίστευτα έξοδα για ψίλου πήδημα (Κυρίτσης, Σιφάκης, Κανταρζής, Ευτέρπη), και το πιο σημαντικό από όλα βάζοντας πάντα μόνο το προσωπικό σας συμφέρον (οικονομικό και πολιτικό) πάνω από τον λαό της Κω και τους επαγγελματίες του νησιού που ορικστήκατε να υπηρετείται.

 28. PROS. Αυτοι που τον ψηφισαν ειναι ευχαριστημενοι.ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΥΡΙΤΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΜΕ

  ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.

 29. PROS. Αυτοι που τον ψηφισαν ειναι ευχαριστημενοι.ΟΣΟΙ ΜΑΣΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ.

 30. ΜΠΡΑΒΩ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ !!!!ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ
  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ……… !!Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!!!

 31. Δεν υπαρχει κρατος να τους ελεξει. τους βγαζουμε για να κανουν κατι για τον τοπο και αυτοι δε θα αφησουν τιποτα ορθιο.

 32. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ το ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ σε συγγενείς, σε κολλητούς σαν τον γραμματικό και τον #φραπεδάκια#, σε αργόσχολους συνεργατικούς, δωρεές ακινήτων σε κουμπάρες και «φιληνάδες», το βόλεμα σε ανιψιές και φίλες κολλητών στις συνεργατικές , τις απ’ ευθείας αναθέσεις σε συνεργεία κομματικού φίλου, σε μάντρες οικοδομικών υλικών με αντιπαροχή μαϊμού ΥΠΕΡτιμολογημένων τιμολογίων, την καταστροφή του περιβάλλοντος και τα πρόστιμα στο Ζηνί και τα Θερμά που πληρώνουν οι Δημότες (Σεβαστιανός 100.000 και Τριώροφος 90.000 ευρώ), τις τριώροφες παρανομίες στον Ασώματο που ακόμα ο σκελετός του προσβάλει σαν φάντασμα, την ταφόπλακα στο ΔΗΡΑΣ με την διαβλητή διαχείριση υμετέρων και τις πληρωμές υπαλλήλων με ΜΑΥΡΑ και εθελόντριας γραμματέας, την παράνομη αγορά λεωφορείων χωρίς τις νόμιμες διαδικασίες για το μέλι βρε γαμώτο, τα χαλασμένα αυτοκίνητα του δήμου που τα ανταλλακτικά τους έκαναν φτερά προς τ παρεμφερείς επιχειρήσεις συμβούλου…

  • Θα συμφωνησω μαζι σου μονο οταν βγαλεις ενα εγγραφο για ολα τα παραπανω που λες.Ενα εγγραφο τιποτε αλλο!!!
   Εδω η Ρουφα σας εχει κανει ρόμπες.Βιμελ μας ειπατε βιμελ δεν βλεπουμε,σκανδαλα μας λεγατε και σκανδαλα δεν βλεπουμε….
   Ασε που η πρωτη καταδικη για συκοφαντικη δυσφήμιση ειναι γεγονός σε υποψηφιο δημοτικο συμβουλο και μελος της μαρινας.

 33. Το σχόλιο μου δεν αφορά τη παράταξη του Καισερλη αλλά την κα Ρούφα Ιωάννα. Πρόκειται όπως ο Γιάννης Ιωαννίδης έγραψε στο βήμα της Κω, για πραγματικό ΔΙΑΜΑΝΤΙ. Πριν από δύο μέρες η κυρία αυτή έδωσε πραγματικό μάθημα και σε μένα τον ίδιο. Νομίζω ότι ήταν υποχρέωση μου να γράψω αυτό το σχόλιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.