ΟΡΑΜΑ: «Στο Πυλί ο πήχης πρέπει να μπει ψηλότερα…» Εκτός από ψεύτες είναι και γραφικοί… Όφειλε να γνωρίζει ο ισόβιος κ. Πρόεδρος ότι εκ του νόμου…

37
1940

Παρέμβαση της Κοινοτικής Συμβούλου Καλ. Κάννη:
«Στο Πυλί ο πήχης πρέπει να μπει ψηλότερα…»
Ο βίος, η πολιτεία και η ιστορία όλων μας κρίνονται από την κοινωνία και αποδεικνύουν περίτρανα τις αξίες αλλά και τις αξιώσεις της.
Κατέθεσα, εκ του θεσμικού μου ρόλου, ένα ξεκάθαρο ερώτημα: «Υπάρχει απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου Πυλίου για τον καθορισμό του λατομείου Πυλίου ως χώρο εναπόθεσης ειδικών αποβλήτων από τις προσφυγικές ροές;»
Εάν πήρατε εσείς απάντηση ,αγαπητοί μου συνδημότες, πήρα και εγώ.
Όφειλε να γνωρίζει ο «ισόβιος» κύριος πρόεδρος Πυλίου ότι εκ του νόμου είναι υποχρεωμένος να μου απαντήσει και δηλώνω ξεκάθαρα ότι αν δεν το πράξει, στο διάστημα που ο νόμος του δίνει, διατηρώ κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.
Ο κος Τσαμπουνιάρης αντί να ζητήσει εξηγήσεις για την απόφαση που έλαβε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, γράφοντας τον κανονικά, τα έβαλε με το Όραμα και κυλίστηκε στο ψέμα, στις ύβρεις, στη λάσπη. (του έγραψαν και δυο δελτία τύπου, όσο πιο κραυγαλέα μπορούσαν για να καλύψουν την ανυπαρξία του. Για αντίσταση ούτε λόγος!)
Ισχυρίζονται ότι δεν θέλουν το hotspot αλλά λένε Ναι στα απόβλητα και τα φορτώνουν στο Πυλί ερήμην των Πυλιωτών.
Με τη ίδια λογική εισέπραξαν και 100,000 ευρώ από το κράτος ως ενίσχυση για δράσεις για το μεταναστευτικό!
Εκτός από ψεύτες είναι και γραφικοί:
Το Όραμα είχε σαφή θέση και ας μην συμφωνούν κάποιοι με αυτήν: «φυλασσόμενος Χώρος Πρώτης Υποδοχής εκτός τουριστικής και οικιστικής περιοχής»
Κάποιος πρέπει να πει στον κο Τσαμπουνιάρη ότι δεν μπορείς να είσαι και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ…. και ότι στην πολιτική αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν κάνεις.
Η… στα μουλωχτά απόφαση της Ε.Π.Ζ, για τα απόβλητα στο λατομείου Πυλίου είναι το επιστέγασμα των επιλογών μιας δημοτικής αρχής που καταστρέφει καθημερινά τον τόπο με τις επιλογές της.
Θυμίζουμε:
Το περίφημο δημοψήφισμα που θα έκαναν για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και την μετατροπή της πόλης της Κω σε ένα απέραντο ανεξέλεγκτο καταυλισμό.
Την προσφυγή για το προαναχωρησιακό που ως Πόντιοι Πιλάτοι τη φόρτωσαν στους φορείς.
Τα δέκα σημεία που η ίδιοι όρισαν ως χώρο για τους μετανάστες χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου.
Σας παραθέτουμε:
α) απόφαση στου κοινοτικού μας συμβουλίου στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα το Όχι της παράταξής μας για εγκατάσταση κέντρου μεταναστών στο Πυλί.
β) το βίντεο στο οποίο ο κος Τσαμπουνιάρης παρακολουθεί σαν απολιθωμένος την προανναγγελία του κου Κυρίτση για το προαναχωρησιακό στο Πυλί.
Έξι μήνες πριν από την ίδρυση του το γνώριζαν και μάλιστα ο κος Κυρίτσης έκανε στη κυβέρνηση και πρόταση για την από κοινού λειτουργία τόσο του κέντρου όσο και του προαναχωρησιακού. (Ο ίδιος τα είπε, όχι εμείς και ο κος Τσαμπουνιάρης τα άκουσε και οι Πυλιώτες τα άκουσαν)
γ) την απόφαση που έλαβε η προηγούμενη δημοτική αρχή κατόπιν εισήγησης της υπηρεσίας για την εναπόθεση αδρανών υλικών και μόνο στο λατομείο Πυλίου .
Οι αστείοι ισχυρισμοί ότι τάχα μου το Όραμα ήταν αυτό που έφερε τους μετανάστες και τους εγκατέστησε στο Πυλί αποτελούν παραδοχή ότι δεν διοικούν το δήμο.
Ότι δεν υπάρχει σε αυτό τον τόπο δημοτική αρχή.
Ότι οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης έχουν μεγαλύτερη και πιο καθοριστική δύναμη από την υπερεκτιμημένη ομάδα του κου Κυρίτση.
Εάν αυτό ισχυρίζεστε σας το πρότεινε ρητά η Ρούφα: «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ».
Κλείνοντας θα ήθελα να κάνω ξεκάθαρα τα παρακάτω:
– Είμαι νέα στα κοινά του τόπου μου, αν και η συλλογική μου δράση δεν είναι σημερινή.
– Ο μοναδικός λόγος που με οδήγησε να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι η αγάπη μου για τον τόπο και η παρουσία της Ιωάννας Ρούφα.
– Ναι είναι αλήθεια ότι διδάσκομαι από την επικεφαλής μας. Διδάσκομαι ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ.
– Υπόσχομαι στους συνδημότες μου, που με τίμησαν, ότι για αυτές τις αρχές και τις αξίες θα συνεχίσω να παλεύω. Στο Πυλί ο πήχης πρέπει να μπει ψηλότερα.

Καλλιόπη Κάννη
Κοινοτική Σύμβουλος Πυλίου
με το Όραμα Κίνημα Πολιτών Νήσου Κω

ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΠΥΛΙΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΠΥΛΙΟΥ ΓΙΑ 148

37 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Συμφωνώ κα Κάννη. Έχουμε πιάσει πάτο. Άλλα λόγια να …..αγαπιόμαστε ο κος πρόεδρος……..

  • Εάν ήμουνα και εγώ......... θα υπέγραφα και χωρίς να καταλαβαίνω κάθε π@π@ρ@λογία...

   Βρήκαν………………………. και βάζουν να υπογράφει κάθε ξερατό μέρα παρά μέρα…

   • ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΡΕ ΚΥΡΙΤΣΙΚΕ ΕΓΡΑΨΕΣ 10 ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΡΕ ΚΥΡΙΤΣΙΚΕ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ,ΤΗΝ Π@Π@Ρ@ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΣ

    ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΣΟΥ.ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΖΑΡΕ ΚΥΡΙΤΣΙΚΕ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΑΛΑΞΕ ΚΩΔΙΚΟ.ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΡΕ ΚΥΡΙΤΣΙΚΕ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ,ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΣΟΥ.ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΡΕ ΚΥΡΙΤΣΙΚΕ,ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ,ΓΡΑΦΙΚΟ ΖΩΟΝ,ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΣΚΟΛΟΠΕΝΤΡΑ,ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ,ΒΡΕ Κ-Α-Ρ-Α-Γ-Κ-Ι-Ο-Ζ-Α-Ρ-Ε.ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ.

    • Πω, πω, πω, πόσο ωραία μας τα γράφεις Καλλιόπη μου, σε όλο το χωριό συζητάμε με πόση προσοχή «ΧΤΕΝΙΖΕΙΣ» τα γραφόμενα των άλλων…

     Εμείς δεν πιστεύουμε αυτά που λένε οι ζηλιάρηδες, ότι σου τα γράφει ο γραμματικός του Καΐσερλη ή η …ψηλή. Θα πας πολύ ψιλά σε μεγάλη καρέκλα γιατί είσαι καλύτερη από την Ιωάννα και έχεις μυαλό ξουράφι και με ψαλίδι στο χέρι όλα τα κουρεύεις.

    • Όταν αποκαλώ τους ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ είναι γιατί φορτώνουν σε άλλους τις βλακώδεις αποφάσεις τους…

     Σήμερα καταγγέλλουν την μεταφορά μπάζων, σαν τα υπόλοιπα της παράταξης τους στο λατομείο στις Κοκκινόγιες κάτι αυτοί αποφάσισαν, για σωσίβια τις βάρκες των προσφύγων και θέλουν να τα φορτώσουν στους άλλους. Όλα ήταν απόφαση της Σουρωμένης Δημαρχίας. Χθες γαύγιζαν για το Ακταίο που ο Δήμος θα παίρνει 6.000€ όταν οι ίδιοι τζάμπα και με επιχορήγηση δημοτικού χρήματος 850.000€ χάριζαν ακίνητα του Δήμου σε συγγενείς του ΚΩΣΤΟΥΚΟΥ , κουμπάρες της ΡΟΥΦΑ και πολιτικούς φίλους τους, ΑΙΓΛΗ, ΟΡΦΕΑΣ, ΑΜΒΟΣΙΑ, ΧΑΝΙ… ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΘΡΆΣΟΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ γιατί ακόμα η τυφλή δικαιοσύνη δεν τους έχει χώσει μέσα… Το παραδάκι της ΒΙΜΕΛ ΡΟΥΦΑ θα μας πεις δια της Καλλιόπης ποιοι το ρούφηξαν, ποιοι έφαγαν τον ιδρώτα των μελισσοκόμων…….;;

   • Γιατί η ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ απευθύνει τα παράπονα της στον δήμαρχο; ΣφΥΡΙΖΑ και ΚΑΜΑΤΕΡΟ στήριξαν εκεί να απευθυνθούν.

    Ας βγάλουν τον Κωστούκο από το πηγάδι που είναι κρυμμένος και ας κάνουν όλοι μαζί μια μεγαλειώδη διαδήλωση κατά του τοπικού βουλευτή κατεβάζοντας καραφάκια και τσίπουρα για να πάρουν δύναμη και να μερακλώσουν, να κράξουν τον παλιό συνέταιρο τώρα που ετοιμάζεται να ψηφίσει στα τέσσερα και τσόντα μέτρα στο 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ…

  • Άλλος ένας πικραμένος που συμφωνεί με τα δήθεν γραφόμενα...... ΒΡΕ ΓΚΆΟΥ

   Εγώ πάντως θυμάμαι το Πυλί για τις κολοκύθες και τις καρπούζες που βγάζει και όχι για σαλεμένα ψώνια ………………

  • Κάποιος να θυμίσει σε αυτούς τους ...χαρούμενους ποιος ήταν δήμαρχος Κω στις 11.06.2014... Κωστούκος ο χαρούμενος ή ο Κυρίτσης;;;

   Ξεσουρώστε βρε υπόλοιπα της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ…

  • Πω πω πω τι ξεβρακωμα είναι αυτό που τους έκανε η κα Κάννη; αλήθειες που πονανε δίχως ύβρεις. Κυρίτσης Τσαμπουναρης η καταστροφή του Πυλιου

 2. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ.

 3. Πιο Οραμα και παραμυθια?Υπαρχει παραταξη Οραμα?αφου εχουν φυγει ολοι…η Ρουφα και ο ταλεπωρος ο Πης μηνανε

 4. Πάλι .......υπογράφει ξερατά της ΣΟΥΡΩΜΕΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ;;; Μαρή, νομίζεις ότι η πολιτική είναι μιζανπλί;;;

  Ξεσουρώστε βρε κοπρόσκυλα και κάντε κάποια εποικοδομητική πρόταση…

 5. ΣουροΒλακόπαιδα, έχετε καμιά πρόταση για τα προβλήματα του χωριού;;; Ξεσουρώστε βρε και πάψετε να ξερνάτε χολή και μίσος…

  Δεν καταφέρατε δύο χρόνια να κάνετε μια δική σας πρόταση για κανένα πρόβλημα παρά μόνο καταγγελίες λαϊκισμού, χολή ξερατά και μίσος για όσους σας πέταξαν από την καρέκλα της εξουσίας.

 6. Πω, πω, πω, πόσο ωραία μας τα γράφεις Καλλιόπη μου, σε όλο το χωριό συζητάμε με πόση προσοχή «ΧΤΕΝΙΖΕΙΣ» τα γραφόμενα των άλλων…

  Εμείς δεν πιστεύουμε αυτά που λένε οι ζηλιάρηδες, ότι σου τα γράφει ο γραμματικός του Καΐσερλη ή η …ψηλή. Θα πας πολύ ψιλά σε μεγάλη καρέκλα γιατί είσαι καλύτερη από την Ιωάννα και έχεις μυαλό ξουράφι και με ψαλίδι στο χέρι όλα τα κουρεύεις.

 7. ΜΠΡΆΒΟ Καλλιόπη μου, όλη η Αστραλία μήλα για εσένα που γράφεις σαν να χτενίζεις τα κείμενα, σαν δασκάλα...

  Εσύ πρέπει να γράφεις τα κείμενα του ΣΟΥΡΑΜΑΤΟΣ, δηλαδή να τα γράφεις όχι να τα υπογράφεις μόνο και όχι η Ρούφα που το παίζει καθηγήτρια… Αυτή από ότι θυμάμαι με δυσκολία έβγαλε το λύκειο. Θέλει να γίνει και Δημαρχέζα αλλά εσύ ήσουνα καλύτερη μαθήτρια και σου πέφτει λίγο να σε κάνουν μόνο «Πρόεδρο». Σου εύχομαι και αρχηγός στο Όραμα.

 8. Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι... Να ήταν τόσο δυναμική με τα κλεμμένα από την ΒΙΜΕΛ;;; ΠΟΥΝΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ;;;

  Κάποιοι από την δημοτική αρχή ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ και η υπεύθυνη αντιδήμαρχος αντί να απολογείται για την κατάχρηση και να κρύβεται πουλά λαϊκισμό… Όσο η δικαιοσύνη τρέχει σαν χελώνα τόσο αυτοί που θα έπρεπε να κρυφτούν για ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ και ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ, με θράσος εκατό καρδιναλίων καταγγέλλει, πετάει φόλες και ξερνά την χολή που τρέφε τα υπόλοιπα του ΣΟΥΡΑΜΑΤΟΣ.

 9. Ετσι μπραβο Ποπη! να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη οπως λεει και ο λαος μας! ο <προεδρος για κρυψει την ανικανοτητα τοσο τη δικη του οσο και της παραταξης του μας γεμιζει ψεματα! αργησαμε αλλα σε μαθαμε Τσαμπουνιαρη!

 10. Mπραβο σασ που βγαλατε την αποφαση για τα αδρανη αυτο σημαινει οτι δεν κρυβετε ΤΙΠΟΤΑ.

 11. Οτι η μουζα οτι σταχτι,ουλοι οι χοιροι την ίδια μουρη εχουν,ομοιος στον ομοιο λ τα μιμπ στο φστιαρι,…..οτι εκαναν οι προηγούμενοι κανουν κ οο τορινοι.πάει παλι η κεντρικη παραλια της καρδαμενας.παλι συμφεροντα,παλι εξυπηρετήσεις.ουτε αστυνομια,ουτε λιμεναρχείο ,μετα σου λενε πως οι πολίτες πρέπει να είναι νομιμοι.τα χαλια σας!

 12. θερμή παράκληση στους φίλους του Οράματος να μην απαντούν στα ανώνυμα σχόλια. Η Ρούφα και όσοι την στηρίζουμε δεν φοβόμαστε και δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Θέλουμε η κοινωνία της Κω με καθαρό μυαλό να κρίνει και το αντιπολιτευτικό μας έργο και τις προτάσεις μας. Αφήστε τους λοιπόν να κυλιούνται στο ψέμα και στη λάσπη. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Η αλήθεια θα λάμψει.

 13. Καλά σας λέει η Ρούφα ρε παραιτηθητε, εσεις δεν ειστε δημοτικη αρχη εσεις επρεπε να βρητε λυση. αλλα στο Πυλι λενε τα μεταξωτα βρακια θελουν ,,,,

 14. Για την λυματολασπη που μετεφερε στο λατομειο κ καισερλης δεν μας ειπες τιποτα δεκα φορτηγα που ησουν τοτε

 15. σημαινει ότι κατι κανεις πολύ καλα!!!!Εισαι πολύ λιγη κυρια μου για να πιανεις στο στομα σου έναν ανθρωπο σαν τον Τσαμπουνιαρη που εχει προσφερει οσα δεν θα δεις εσυ σε ολη σου τη ζωη!!!Από πολιτικη παντοφλας σαν της αφεντικηνας σου χορτασαμε ,αφήστε επιτελους να γινει και κατι σωστο σ αυτόν τον τοπο!!!Προεδρε εισαι ο καλυτερος προεδρος που υπαρχει και σε ευχαριστούμε για οσα προσφερεις στο χωριο μας!!!!

  • ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΟΥΛΑΣ ΤΗΜ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΠΟΥΛΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ……….ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣ ΟΤΙ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΟΥΖΑ………… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

 16. ΓΕΩΡΓΙΕ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.

  ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

 17. Στην αποφαση της κοινοτητας φαινεται ο κ Λαδικος να ψηφιζει οχι στο hot spot και μετα απο λιγες μερες παραιτηθηκε ο ανθρωπος οπως και ο κ Γιωργαλλης απο το Ασφενδιου. Γιατι αραγε; Μηπως επειδη αυτοι δεν το ηθελαν αλλα η Ιωαννα το ηθελε τελικα;

  • Αφού είσαι τόσο έξυπνος και έχεις και απορίες γιατί δε ρωτάς καλύτερα τον φοβερό πρόεδρο Πυλίου γιατί ο Κυρίτσης δεν έφερε την απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου στο δημοτικό συμβούλιο να την επικυρώσει;;;
   Γιατί άραγε;;;Ο Λαδικός ψήφισε τη θέση της παράταξης του και έφυγε όταν και όπως έπρεπε. Γιατί ο Λαδικός δεν είναι λαμόγιο

 18. ΒΡΕ ΒΡΕ ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΜΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ; ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ ΕΚΕΙΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ .ΞΕΧΑΣΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ…

 19. βρε χριστοδουλακι γιε μου ποφτα που σκαμπαζεις. στειλε στη ποπιτσα μας την απαντηση να τελειωνουμε. πεσ τησ . μαρη κορη μου γραψα με κανονικα ουτε που με υπολογιζουσι , εγω την αλλη βολα θα παω με αλλον ο κυριτσης ητελειωσε.

 20. Βρε ποπιτσα κάνε τα καλά σου και μην στεναχωρης την προεδραρα γιατί φέτος τον χωματοδρομο αριστερά στης πόρτες που πάει προς τους λακους δεν θα σου των έφτιαξες?????

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.