Σιδερένιος Άγγελε!!! Γρήγορα κοντά μας, πάντα χαμογελαστός & αισιόδοξος!!! (Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας Γκανάσου)

2
19204

Τι να πει κανείς για αυτό το παιδί με την αστείρευτη δύναμη ψυχής που μας έχει αφήσει όλους άφωνους… με το θάρρος, την παλικαριά, την αγωνιστικότητα και την αισιοδοξία του.

Όπως ενημερωθήκαμε, όλα πήγαν κατευχήν στην σημερινή κρίσιμη χειρουργική επέμβαση που έκανε στο ισχίο,  στο Γενικό Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ο Άγγελος, έχοντας πάντα στο πλευρό του τους δύο αξιοθαύμαστους γονείς, τα αδέρφια του και αγαπημένα του πρόσωπα, βγήκε από το χειρουργείο χαμογελαστός και αισιόδοξος – όπως φαίνεται και στις φωτο που ανέβασε στο fb- με τις πιο θερμές ευχές όλων μας!!! ΣΙΔΕΡΈΝΙΟΣ καλέ μας ΆΓΓΕΛΕ και γρήγορα κοντά μας πάντα χαμογελαστός, υγιής, χαρούμενος και ευτυχισμένος!!!!

 

 Ενημέρωση – Ευχαριστήριο  από την οικογένεια του Άγγελου

Η Stella Ganasou γεμάτη ευγνωμοσύνη μαζί με Costas Ganasos και 8 ακόμη.

Όπως γνωρίζετε σήμερα πραγματοποιήθηκε το χειρουργείο του δικού μας Αγγέλου . Θα σας τα πω όπως μας τα είπε και ο ίδιος ο γιατρός στην ενημέρωση που είχαμε . Η εγχείρηση ΠΕΤΥΧΕ !!! Ήταν ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο ίσως και το πιο δύσκολο που υπάρχει εφόσον έχει να κάνει με αγγεία . Ο γιατρός μας είπε ότι αντιμετώπισε μπροστά του την κεντρική αρτηρία που είναι και το νήμα της ζωής του κάθε ανθρώπου , υπήρχε και χειρουργός αγγειολόγος ο οποίος καθοδηγούσε τον γιατρό σε κάθε του βήμα . Του αφαίρεσαν μεγάλη ποσότητα με ειδικά εργαλεία – μηχανήματα οστά τα οποία τον ταλαιπωρούσαν απο την μεγάλη σε διάρκεια ακινησία μιας και ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι για πολλούς μήνες . Μας έφεραν στο δωμάτιο ένα βάζο με τα οστά που αφαίρεσαν για τα τα δει και ο ίδιος ο Άγγελος . Φυσικά χρειάστηκε και αίμα εφόσον έχασε αρκετό και με αφορμή αυτό θα θέλαμε όλη η οικογένεια να σας ευχαριστήσουμε όσοι ενδιαφέρθηκαν να τρέξουν σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας και να δώσουν αίμα για τον αδερφό μου εκτός απο τον απλό κόσμο, ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε και την μονάδα Πυροβολικού την 181 ΧΩΚ της Θεσσαλονίκης που έδωσε απο την τράπεζα αίματος τους . Ο Άγγελος προσπαθεί να αναρρώσει και να ανακτήσει τις δυνάμεις του ωστόσο τις προσεχείς ημέρες θα μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο όπου θα κάνει ακτινοβολίες για να εξαφανιστεί έξ ολοκλήρου η Εκτοπη Οστεοποίηση και μετά θα μπει στην διαδικασία αποκατάστασης με οδηγίες του γιατρού . Ευχαριστούμε επίσης την ομάδα γιατρών και το νοσηλευτικό τμήμα του Αγίου – Λουκά που προσέχουν και φροντίζουν τον Άγγελο μας . Ο ίδιος και η οικογένεια μου σας ευχαριστουμε για τα εκατοντάδες μηνύματα σας , το ενδιαφέρον σας και την αγάπη που μας δείχνετε καθημερινά . Σαν αδερφή του θέλω να πω ότι είναι ο άνθρωπος που θαυμάζω περισσότερο και είναι ο ΗΡΩΑΣ μου . Σε αγαπώ πολύ Angelos Ganasos !!!! Όλοι είμαστε δίπλα σου , είσαι δυνατός και είσαι υπόδειγμα θάρρους , υπομονής και σου αξίζουν μονάχα τα καλύτερα . Σιδερένιος , περαστικά μέσα απο την καρδιά όλων εδώ της οικογένειας στη Θεσσαλονίκη να επανέλθεις γρήγορα στην φυσιολογική καθημερινότητα σου την ζωή σου καρδούλα μου .

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!

Οικ. ΙΩΑΝΝΗ ΓΚΑΝΑΣΟΥ .

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ