ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η χοροεσπερίδα του συλλόγου ΑΜΕΑ Κω για έναν πολύ σημαντικό σκοπό: Αγορά καρέκλας αιμοκάθαρσης στη Νεφρολογική του Νοσοκομείου

3
6774

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια πολύ ξεχωριστή χοροεσπερίδα για έναν ιδιαίτερο και πολύ σημαντικό σκοπό πραγματοποιήθηκε απόψε από τον σύλλογο ΑΜΕΑ Κω στο κέντρο «Γιαλίζης» στο Ζηπάρι.

Τα έσοδα από την χοροεσπερίδα και την πλούσια λαχειοφόρο που πραγματοποιήθηκε θα διατεθούν για την αγορά καρέκλας αιμοκάθαρσης στο νεφρολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Κω.

Με χαρά οι νεφροπαθείς και τα μέλη του συλλόγου κάλεσαν το επί χρόνια Διευθυντή της Νεφρολογικής κλινικής ιατρό Μ. Αναστασάκη να σύρει το χορό, αλλά και το προσωπικό του νοσοκομείου που ήταν μαζί τους. Παρόντες ήταν επίσης η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Β. Πη και η Αντιπρόεδρος Π. Κιαπόκα, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ν. Γεωργαντής, ο Πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής ιατρός Κ. Κουλτινιός και αρκετοί φίλοι του συλλόγου που ενίσχυσαν την προσπάθειά του.

Η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι και χορό με την ορχήστρα των: Αλέκου Κρητικού (λύρα-βιολί-τραγούδι), Νίκου Παριανού (λαούτο-τραγούδι) και Σάκη Πιλάτου (μπάσο).

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.