ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ Σ’ΑΓΑΠΩ» 3 γενιές επί σκηνής – Καταχειροκροτήθηκαν: Φιλαρμονική Ηρακλειδών- Χορωδίες Κω – ΑΡΙΩΝ & τα μικρά του Λυκ. Ελληνίδων Κω

1
3880

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη – Γιάννης Κιάρης

Ένα εκπληκτικό μουσικο-φωνητικό-χορευτικό πολυθέαμα παρουσίασε περιελάμβανε απόψε το πρόγραμμα της καθιερωμένης ετήσιας συναυλίας της Φιλαρμονικής Ηρακλειδών Κω.

Ο μαέστρος Νίκος Γκαναβούρας επιχείρησε και πέτυχε ένα πολύ εντυπωσιακό «πάντρεμα» της Φιλαρμονικής με τη Δημοτική Χορωδία Κω και τη Χορωδία ΑΡΙΩΝ και στο τέλος μαζί επί σκηνής και το χορευτικό τμήμα των μικρών παιδιών του Λυκείου Ελληνίδων Κω (σε Κερκυραϊκό-πεντζολάκη Κω-Ροδίτικο-Κότσαρη και μελαχροινό).

Ειδικά στον κότσαρη, το παιδί-ταλέντο Παναγιώτης Μαρκάκης έδωσε ρεσιτάλ με τη λύρα του κερδίζοντας επάξια το πιο θερμό χειροκρότητα της βραδιάς (μαζί με το χορευτικό των μικρών του Λυκείου Ελληνίδων).

Εξίσου εντυπωσιακή και η ερμηνεία των παραδοσιακών τραγουδιών από την Ανθίππη Παπαηλία και τον Μανώλη Θαλασσινό.

Ότι και να πούμε είναι λίγο, οι φωτογραφίες και τα βίντεο τα λένε όλα…

Την συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους: ο Σεβαμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ναθαναήλ, ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Δ. Χούπης, η Ι. Ρούφα, ο Αρ. Παυλίδης, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου, αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Πρόεδροι Κοινοτήτων, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πολύς κόσμος.

Θερμές ευχαριστίες εξέφρασαν κλείνοντας ο μαέστρος Νίκος Γκαναβούρας παρουσιάζοντας με συγκίνηση τα σύνολα που συμμετείχαν, όπως και η αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή λέγοντας ότι ο μαέστος «ένωσε τρεις γενιές» επί σκηνής.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Χριστίνα Λιβιδίκου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ