ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η πρωταπριλιάτικη χοροεσπερίδα του ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ με πολύ χορό και διασκέδαση στο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ

4
5271

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Στην μεγάλη οικογένεια του ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ Κω γνωρίζουν καλά όχι μόνο να δίνουν την μάχη στα γήπεδα και τις προπονήσεις, αλλά και να απολαμβάνουν σε στιγμές ξενοιασιάς και χαλάρωσης τη χαρά της διασκέδασης, πάντα με τις αξίες της ομαδικότητας και της συλλογικότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο το τμήμα βόλεϊ του  Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω  πραγματοποίησε απόψε την τελευταία για την χειμερινή σεζόν χοροεσπερίδα του, στο Αρχοντικό ταβερνείο, παρέα με τον Κυριάκο Παπούλη σε βιολί-μπουζούκι-τραγούδι, τον Ιπποκράτη Πατάκο σε λαούτο-κιθάρα-τραγούδι και τον Μεχμέτ Τσελεπή σε ακορντεόν-τραγούδι.
Η βραδιά κύλησε σε μια πολύ ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα με πολύ χορό και διασκέδαση, ενώ κληρώθηκαν και αρκετά πλούσια δώρα.

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η πρωταπριλιά ανήκει μόνο στα στελέχη, τους ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ της φασιστοαριστερής κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στον ΤΣΙΠρΑ..

    Μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα να γιορτάζουν σήμερα, μόνο αυτοί οι γιαλατζί φασιστοαριστεροί έχουν ξεφουρνίσει τόσα πολλά…

    • ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ γιορτάζουν οι φασιστοαριστεροί λαϊκιστές της κυβέρνησης της ΨΕΥΤΙΑΣ ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.όπως τους αρμόζει...

      Γιορτάζουν τα μνημόνια που δεν έσκισαν αλλά ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΡΙΤΟ στα τέσσερα και το 4ο που ΕΡΧΕΤΑΙ με ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ και του ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ που στις 5-6.000 Ε ενώ ΕΤΑΖΑΝ ότι θα το πήγαιναν στις 13.000Ε, την ΤΣΟΝΤΑ από την 13η σύνταξη που έδωσαν για αντίδωρο λαϊκίζοντας, τις επικουρικές που πετσόκοψαν, το ΕΚΑΣ που τσεκούρωσαν και καταργούν, τον ΦΠΑ 24% ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΝ λόγω νησιωτικότητας και που μερικοί σαν τον ψεκασμένο φασίστα συγΚΑΜΕΝΟ και τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ απειλούσαν την κυβέρνηση ότι θα την έριχναν κιόλας οι «ΚΟΤΕΣ», την μείωση μισθών και συντάξεων κάθε λίγο και λιγάκι, μείωση στις αναπηρικές, μείωση των επικουρικών συντάξεων, αύξηση της φορολογίας εισοδήματος 29% και τις νέες παράλογες των ασφαλιστικών εισφορών στους μικροεπαγγελματίες και την μαζική μετανάστευση 500.000 επιστημόνων και ανέργων νέων. Καταστρέφουν όσο κάθονται στην καρέκλα με το μέλι την οικονομία, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία όλη οι φασιστοαριστεροί ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

    • ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ, γίναμε ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ έστω και με φασιστικό δεκανίκι, ΤΑΞΑΜΕ, ΤΑΞΑΜΕ λαϊκίζοντας αλλά κάτσαμε στην εξουσία…

      Ποιος το περίμενε ότι «η γιαλατζί αριστερά του 3%» που είχε για έμβλημα την ΗΘΙΚΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ θα κατάφερνε να κοροϊδέψει δια του χωρίς τσίπα ΨΕΥΤΗ ΛΑΐΚΙΣΤΗ ΤΣΙΠρΑ τους εξαθλιωμένους Έλληνες τάζοντας ότι θα επιθυμούσε η ψυχή τους, ανεβαίνοντας σε καρότσες αγροτικών για να καταστρέψει με φόρους την αγροτιά, με τα γιαλατζί κινήματα του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΕΝΦΙΑ, ΦΟΡΟΥΣ, ΔΙΟΔΙΑ, για να κάτσει με τον ψεκασμένο φασίστα τον συγΚΑΜΕΝΟ στην εξουσία να βολεύει κομματόσκυλα και να γλύφει το μέλι της…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ