Μετ’ εμποδίων η λειτουργία του Προαναχωρησιακού στην Κω (Όσοι είναι να μπουν σε αυτό «εξαφανίζονται…»)

17
2912

Κάθε αρχή και δύσκολη. Πόσο μάλλον για το προαναχωρησιακό κέντρο κράτησης μεταναστών Κω που υποτίθεται ότι ξεκινάει σήμερα επισήμως τη λειτουργία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπηρεσία αντιμετωπίζει πρόβλημα στον εντοπισμό των μεταναστών που πρόκειται να φιλοξενήσει καθώς με το που λαμβάνουν τη σχετική ειδοποίηση, ή υποπτεύομαι ότι είναι η σειρά τους να μπουν σε αυτό,  φοβούνται για την κράτηση ή απέλασή τους και «εξαφανίζονται».

Προς το παρόν λοιπόν αναζητούνται  (όχι ασφαλώς ότι θεωρούνται επικίνδυνοι) αλλά, αυτός ήταν και ο ουσιαστικός λόγος που επέβαλε την λειτουργία του προαναχωρησιακού για να είναι «ελεγχόμενοι» (οπότε, μην παραξενευτείτε αν δείτε κανένα «κρυφτούλι» στο δρόμο μεταξύ αστυνομίας και περιφερόμενων μεταναστών, όπως γίνεται σχεδόν κάθε βράδυ στο λιμάνι…)

17 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΤΑ 2 ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΑ ΜΟΝΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ της πολιτικής… Ο μιας χρήσης Βολευτής, «Ο ΦΑΣΙΣΤΙΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣφΥΡΙΖΑ» στα τέσσερα ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ και τα ΝΕΑ ΚΑΖΙΚΙΑ, τις μειώσεις συντάξεων κάθε δύο μήνες … Ο βολεμένος βουλευτής που απειλεί με παραίτηση κάθε τόσο και μετά ψηφίζει ναι σε όλα είναι ο κύριος υπεύθυνος για ότι έγινε και θα γίνει με τα στρατόπεδα που με δική του προτροπή δημιούργησε ο ΣφΥΡΙΖΑ. Τώρα δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με το πρόβλημα, ετοιμάζεται να ψηφίσει ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ…

  • Ο "ΨΗΛΟΥΛΗΣ» ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΩ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ να φτιάξει και το 2ο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΛΑΘΡΟ.

   ΥΠΕΡ του ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ είναι τα τσιράκια του ΣφΥΡΙΖΑ που τρέχουν να γλύψουν κανένα κοκαλάκι με ανάθεση άνευ διαγωνισμού!!! Είναι πολύ το παραδάκι που θα μοιραστούν στους ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ του ΣφΥΡΙΖΑ,… 4,5 εκατομμύρια ευρώ για 150 θέσεις ΛΑΘΡΟ λένε αλλά τα σπιτάκια που ήδη έφεραν είναι για 500. Εργολάβοι, γερανοί, σιδεράδες και αλουμινάδες όλοι περνάνε από κομματική εξέταση…

  • Δεν μάθαμε, τελικά ποιος έκοψε την κορδέλα, ο Βουλευτής μιας χρήσης Κάπτεν Ηλίας ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ η ο τσαντοκουβαλητής #Γιαννάκης #;;;

   Απουσιάζει αυτός που έτρεξε για να μας φορτώσει ο ΣφΥΡΙΖΑ το 1ο και τώρα το 2ο ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ παραβατικών ΛΑΘΡΟ;;; Πάντα χουβαρδάς ο Ηλίας, ένα στρατόπεδο ήθελε το ΕΒΕΔ και η πρόεδρος των ξενοδόχων, 2 μας έφτιαξε, ψήφισε το 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ που θα έσκιζαν, δεν του έφτανε και τώρα ψηφίζει το 4ο και αυτό σαν προβατίνα στα τέσσερα..

 2. ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ παντός καιρού, κομμάτια να γίνει το νησί, εκτελούν εντολές, ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΣφΥΡΙΖΑ-ΤΣΙΠρΑ ...

  Να στηρίζει τον ΣφΥΡΙΖΑ με τις κομματικές παρωπίδες που φορά ο τεμπέλης του ΑΡΑΧΤΟΥ ΦΡΑΠΕ, ο #ΓΙΑΝΑΚΗΣ# μπορώ να το καταλάβω, να στηρίζει όμως μόνο από αντιπολιτευτικό μένος και να παίρνει γραμμή από τον ΣΟΥΡΑ (που ελπίζει ακόμα να γλύψει κανένα κοκαλάκι) η σαλεμένη αγρότισσα του ΑΜΑΝΙΟΥ είναι σκέτη κατάντια μιας σαλεμένης που από τις πολλές κολωτούμπες από παράταξη σε παράταξη ΣΑΛΕΨΕ… Πολιτική αλητεία δοσίλογων..

  • ΤΣΑΝΑΚΩΓΛΥΦΤΕΣ και κομματόσκυλα τα οικονομάνε από τα ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ακόμα και την σίτιση οι κολλητοί ΣυγΚΑΜΕΝΟΥ-Φλαμπουριάρη...

   Όλα μαύρα στην διαχείριση του προσφυγικού, από τις ΜΚΟ, τους εργολάβους, τους ξενοδόχους, τα κομματόσκυλα της σίτισης, τους εργαζόμενους, τους προμηθευτές, τα μαγαζιά με κινητά και κάρτες και τώρα τελευταία τους αγρότες του Πυλιού που φορτώνουν Πακιστανάκια για αγροτικές εργασίες με 10 € και ελπίζω να μην είναι και η TZOBANA. Φορείς ΕΦΙΑΛΤΕΣ κατώτεροι των περιστάσεων που τους ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ από ΜΑΜ, ΚΑΚΑ και ΝΑΝΑ.

 3. Πάντα θα υπάρχουν ΕΦΙΑΛΤΕΣ που για το προσωπικά τους πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα θα ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ την συνολική προσπάθεια ....

  Το είδαμε στο πρώτο στρατόπεδο με το ΕΒΕΔ που ήθελαν στρατόπεδο στον σκουπιδότοπο, την πρόεδρο των ξενοδόχων που παρά την απόφαση του κλάδου της παζάρευε στρατόπεδο και οικονομικά οφέλη, την ΡΟΥΦΑ που για να κάνει αντιπολίτευση στον Κυρίτση δέχτηκε στρατόπεδο δίπλα στο σπίτι της και τους φωστήρες του ΣΑΠΙΕ που μύρισαν παραδάκι με την σίτιση των ΛΑΘΡΟ…. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας…

  • ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΣΟΥ. ΟΣΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΙΘΗΚΑΚΙ!

 4. ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ… ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ»!

  «Σφραγίζει» τα σύνορά της με την Τουρκία η Βουλγαρία, μιας και ως τα τέλη Μαΐου ολοκληρώνονται τα 204 χιλιόμετρα του φράχτη που κατασκευάζεται στα βουλγαροτουρκικά σύνορα.
  Μέχρι σήμερα οι βουλγαρικές Αρχές έχουν κατασκευάσει -παλαιότερα και νεότερα τμήματα- περίπου 180 χιλιόμετρα, και απομένουν άλλα 24 χιλιόμετρα -12 στην επαρχία του Χάσκοβο κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα και άλλα 12 στην επαρχία του Μπουργκάς στη Μαύρη Θάλασσα- για την ολοκλήρωση του φράχτη, καλύπτοντας κοντά στο 80% της συνολικής συνοριογραμμής με την Τουρκία.

 5. ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ… ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ»!

  Τα μέτρα που έχει πάρει η Βουλγαρία, εκτός από τον φράχτη, περιλαμβάνουν την ανάπτυξη αυξημένων δυνάμεων συνοριακής αστυνομίας και στρατού κατά μήκος των συνόρων, καθώς και 420 τζιπ και έχουν στη διάθεσή τους θερμικές κάμερες και ειδικά συστήματα τηλεπικοινωνιών, καθώς και ελικόπτερα που επιτηρούν από αέρος τη μεθοριακή γραμμή. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα μέσα στο 2016 να μειωθεί η λαθρομεταναστευτική πίεση από την Τουρκία σε ποσοστό 60%, σύμφωνα με τα στοιχεία των βουλγαρικών Αρχών.

  Και βέβαια, μόλις θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του βουλγαρικού φράχτη, η Ελλάδα των «ανοιχτών συνόρων» θα έχει απομείνει η μόνη διέξοδος των λαθρομεταναστών που θέλουν να πατήσουν επί ευρωπαϊκού εδάφους, με ότι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο!

 6. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΥΨΩΝΕΙ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ!

  Φαίνεται πως είναι της… μόδας οι φράχτες στην εποχή μας. Έτσι, ακόμα και το Πακιστάν στήνει φράχτη μήκους 2.500 χιλιομέτρων, στα σύνορά του με το Αφγανιστάν!
  Ο σκοπός της δημιουργίας του φράχτη είναι η αποτροπή της εισόδου στην χώρα των Πακιστανών Ταλιμπάν, που έχουν τις βάσεις τους σε αφγανικό έδαφος, αλλά και αμάχων εμπόλεμων περιοχών, που βρίσκουν καταφύγιο στο Πακιστάν, όταν γίνονται μάχες στις περιοχές τους.
  (ΥΓ): Αλήθεια, τι γνώμη έχει για τον αποτρεπτικό φράχτη ο διαβόητος Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος της «Πακιστανικής Κοινότητας» στην Ελλάδα;

 7. ΜΑΖΕΨΤΕ ΡΕ ΜΑΙΜΟΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ!

 8. ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΝΑΠΕ ΚΩΟΙ…
  ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΟ ΜΑΟ ΤΟΥΣ ΕΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…
  ΞΑΝΑΒΓΑΛΤΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΖΩΑ…..

 9. "ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ & ΒΕΛΓΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!"

  ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ZANZU» ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΑΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΣΕΞ ΜΕ ΜΗ ΛΕΥΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
  Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη συνεργασία του γερμανικού Ομοσπονδιακού Κέντρου Διαπαιδαγώγησης για την Υγεία, που ανήκει στην αρμοδιότητα του γερμανικού Υπουργείου Υγείας, και του χρηματοδοτούμενου από τη βελγική κυβέρνηση οργανισμού SENSOA, που λειτουργεί ως εξειδικευμένο κέντρο σεξουαλικής υγείας !!!ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/03/blog-post_994.html

 10. Να μαθουμε ρε παιδιά ποιοι είναι οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που προσέλαβε το Σύριζα για να ξεσκατιζουν τα πακιστανια. Για τους ντόπιους επιχειρηματιες δεν το συζητώ κάν, αυτοί πουλάνε και τα παιδιά τους για ένα ευρώ. Ντροπή σε όλους τους πουλημένους κωους. Τα αποτελέσματα όμως δεν θα τα δείτε εσείς αλλά τα παιδιά σας που θα είναι σκλαβακια του κάθε Πακιστανού η Αλβανού.

 11. Μπορεί να μου πει κάποιος που γυρνάνε 3 η ωρα τα ξημερώματα οι πρόσφυγες και οι μετανάστες?λόγω της δουλειάς μου βλέπω αρκετούς από αυτούς τους ανθρώπους να κυκλοφορούν στον επαρχιακό.τέτοια ώρα που πανε;ποιος τους ελεγχει;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ