Χ. Ναβροζίδης: ΧΥΤΑ ΚΩ σήμερα. Περί «ειδίκευσης στην ανακοπή» ο λόγος… Οφείλω να ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ για τις εικόνες αυτές

73
11229

Απάντηση στον Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Αβρίθη και στον Αντιδήμαρχο Χρηματοδοτούμενων – Αναπτυξιακών έργων και Ακίνητης περιουσίας Κώστα Χόνδρο

ΧΥΤΑ ΚΩ σήμερα.
Περί «ειδίκευσης στην ανακοπή» ο λόγος…
Έχω λίγο καιρό να το ζήσω η αλήθεια.
Από τότε που μάθαινα αποφάσεις για το μέλλον του Δήμου και ενός Νομικού Προσώπου που υπηρετούσα από την τηλεόραση, εξαγγελίες έργων από τα τοπικά ενημερωτικά sites και ψηφίσματα από το Διαύγεια (όπως και ΕΣΕΙΣ).
Δεν πειράζει συμβαίνουν αυτά έλεγα.
Φτάσαμε στο σήμερα.
Δεν μιλάτε για έργο που έγινε ,γιατί δεν έγινε (ακολουθούν φωτογραφίες), χρησιμοποιείτε απλώς όρους και προσωπικές προσβολές.
Όχι εγώ δεν θα σας ΠΡΟΣΒΑΛΩ , οφείλω όμως να σας απαντήσω.
Δεν είστε αλάνθαστοι.
Μαντεύετε και νομίζετε πως μαντεύετε σωστά.
Να το ξεκαθαρίσω!!!
Σε ότι με αφορά δεν ζήτησα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ από κανέναν.
Δεν ένιωσα τέτοια ανάγκη, στο είπα και στο τηλέφωνο εχθές ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΒΡΙΘΗ έχω συνηθίσει να μιλάω εκεί ή live με τους φίλους μου, αλλά όπως αγαπάτε!!!
Πάμε στα τεχνικά (στα απλά , δεν θα θίξω κάποια από τις επιστήμες σας);
Δεματοποίηση ή και Μεταφορά!!!
Οι 30χιλ. τόνοι ( για 4 χρόνια) απορριμμάτων σε ένα από τα νησιά μας , στοκαρισμένοι και συσκευασμένοι τι θα περιμένουν ΚΩΣΤΑ ΧΟΝΔΡΟ;
Να καούν;
Να εξαφανιστούν;
Η ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ όπως προβλέπει ο ψηφισμένος ΟΧΙ από εμένα ΠΕΣΔΑ !!!
Όλα τελειώνουν στην σελίδα 115!!!
Εκεί τελειώνει και το Δημοκρατικό αφήγημα αυτού που σας αιφνιδίασε γιατί ποτέ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ!!
Άρα για ποιά αλλαγή στάσης και επιλογής μιλάτε ΚΥΡΙΟΙ;
Για ποιά έλλειψη Δημοκρατίας όταν ο πρώτος πολίτης του νησιού γνώριζε;
Να μιλήσουμε με έργο και πράξεις;
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ…
ΣΗΜΕΡΑ απλά θα δείξω στον ΛΑΟ την εικόνα που έφεραν στην Κω, ΚΩΟΙ, όχι κακοί Ροδίτες, όχι κακοί Κυκλαδίτες και μια εικόνα που γκρεμίζει κάθε αφήγημα και κάθε λέξη.
ΜΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!
Γιατί όπως λέει και ο Σοφός Λαός, «οι πράξεις μιλάνε πιο δυνατά από τα λόγια».
Τα συμπεράσματα λοιπόν του ΛΑΟΥ.
Γιατί εσείς μπορείτε να δηλώνετε περήφανοι και για αυτά (φωτογραφίες ΧΥΤΑ σήμερα).
Εγώ δεν δηλώνω περήφανος και μάλιστα έχω το ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ «ΘΡΑΣΣΟΣ» ΝΑ ΔΗΛΩΝΩ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για μια θητεία που στον Δήμο της Κω δεν υπήρξα άεργος και ας υπηρετούσα από άλλο μετερίζι.
Οφείλω να ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ για τις εικόνες αυτές.
Να προσέχετε την αρνητική προκάτειληψη, γιατί ΚΑΙ εχθές εσείς μιλήσατε χωρίς να γνωρίζετε, χωρίς να διαβάσετε,  χωρίς να ζητήσετε άποψη από ανθρώπους που σας ΤΙΜΗΣΑΝ και σας ΠΙΣΤΕΨΑΝ.
Και αυτό είναι χειρότερο από το ξεπέζεμα που μετράει μέρες ανάποδα για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Υ/Γ: Πάλι δεν πήρα άδεια για να γράψω,  πιθανολογώ πως αναγνωρίζετε την πένα μου, αλλιώς άδικες οι ατελείωτες ώρες που περάσαμε παρέα, χωρίς να μετράω τον χρόνο, χωρίς να ψάξω την αφορμή, χωρίς να παύω να συγχωρώ γιατί στο τέλος αυτό που μένει ΞΕΡΕΤΕ τι είναι; ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.!!!
Ναβροζίδης Χαράλαμπος

73 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΄΄΄΄΄΄΄΄poy tha mas peis kai an eimaste kalei geitones me tous kalymnioys.kai kati teleyteo oi kalymnoiy na kopsoun ta polla polla giati tha pesei peina

  2. Μονο την παρτυ μας οι ψηφοφοροι της ανισχυρης ομαδας... φαντασου τους εκλεγμενους τους...

    Εστω και αργα …. παραδοχη για οτι η Κως εχει την χειροτερη δημοτικη αρχη απο ποτε!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ … και οσοι τους ψηφιςατε να μουτζωθειτε ελευθερα!
    Για τα ρουσφετια σας καταστρεψατε το νησι!!!

  3. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΝΟΣ,ΑΛΑ ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ,ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΒΡΙΘΗ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΟΝΔΡΟ.

    ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ.Ο ΑΒΡΙΘΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΡΟΙ ΚΩΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ.ΕΣΥ,Η ΣΒΥΝΟΥ,ΚΑΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΔΑΣΙΣΤΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΟΥ @ΚΑ@Α ΘΕΛΕΤΕ.ΔΕΝ ΧΩΡΑΤΕ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΝΗΣΙ.ΠΡΟΔΟΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    • μη γράφεις άλλο εκτίθεσαι. βγάλε και άλλο το κόμπλεξ για όσους είναι από αλλού!!! αλήθεια εσένα ή οικογένεια σου από που είναι; για πες μας ; όσο για τον νάνο. Σαν τα @@@ του ναβροζίδη δεν έχει κανένας σας. αντε νούμερα

      • ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΣΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΕΦΡΑΨΕΣ 7 ΣΧΟΛΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΕΣΕΝΑ;; ΟΥΤΕ Ο ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ.ΝΟΥΜΕΡΟ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ Ν.Δ.ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΥΤΕΨΑΝΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

  4. Αν δεν είχες πάει με τον ροδίτη με τις ψήφους των νικηταρικών και ήσουν ακόμα αντιπρόεδρος του λιμενικού ταμείου θα τα βγαζες στη φόρα ? Οχι φυσικά! Γιατί πάνω απόλα είναι το συμφέρον σας!!!!

    • χαχαχαχαχααχ την ισχυρή Κω που τις έκανε άγαλμα του Ιπποκράτη ο Πόντιος για τις εκλογές. τα ξεχάσατε ρε νούμερα τι πούλημα του έριξε ο τζαμπαμτζής ο αρχηγός σας. βάλτε κανένα φως ρε πουθεναδες της δημοτικής αρχής

    • προδοτης για τριακοντα αργυρια. για τον μισθουλακο, 120.000 στην πενταετια.

  5. Αν ο δήμαρχος Κω δεν αντιδρούσε στην απόφαση που πήρε ο καιμακάμης σου στην κάλυμνο ο ΧΥΤΑ της Κω θα ήταν ακόμα πρότυπο λειτουργίας για την περιφέρεια ?

  6. Είσαι πολύ λίγος ναβροζιδη για να πιάσεις στο στόμα σου τους κυριους ,αβριθη,και χονδρο.Εαν είχες τον ελαχιστο εγωισμο επρεπε να είχες παραιτηθει.Το γνωρίζεις και εσύ όπως όλο το νησί,οτι ο κύριος νικηταρας σε έβγαλε στην επιφάνεια.Και τώρα προδίδεις ανθρώπους που σε έκαναν αναγνωρισημο.Να ξέρεις ότι δεν προδοσες μονο τους κωους που σε ψήφισαν αλά και τους λεβέντες ποντιους,εκτος απο εσενα.

    • Τι μας λες?? Με αυτά που λες για αυτόν τον άνθρωπο που άφησε και αφήνει την ψυχή του για αυτόν τον τόπο που που απλά ξέρει να εκτιμήσει και αγαπάει την Κω και την σέβεται πολύ περισσότερο από όλους τους ντόπιους, μας δείχνεις πολύ απλά το κομπλεξ και την ανασφάλεια και την άγνοια σου της ευθύνης να είσαι στη θέση όπως είναι εκείνος και απλά πράττει αξιόλογα όπως κανείς άλλος και λέει τις αλήθειες όπως ξέρει εκείνος! παραμένει άνθρωπος με καθαρή ψυχή και χωρίς να έχουν προτεραιότητα τα προσωπικά του συμφέροντα αλλά η αγάπη του για αυτό το νησί!!

  7. Άκου παιδί μου Χαράλαμπε.Δεν ξέρω τι πιστεύεις εσύ για ντοπρωσυνη στην ζωη σου,αλα εδω αντιδρασεις αυτου του ειδους μας οχυρωνουν,για να προσέχουμε την επομενη φορα.

  8. Α ΜΠΑΜΠΗ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ. ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΑΣ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ. ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΠΥ ΛΈΕΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

  9. Μπάμπη να σε κάνω μια ερώτηση; Σου του είπα ότι Χόνδρο – Αβρίθη και κυρίως Νικηταρά δεν ήθελα να ψηφίσω!!! τι μου έφερες ψηφοδέλτια πριν τις εκλογές; Στο είχα πει ότι θα σε πουλήσουν και θα σε θέλουν προσοχή. Πάλι καλά που δεν γίνεσαι καλά εσύ . Μην ασχολείσαι άλλο μαζί τους.

  10. APO SIMERA THA EISE O TELEYTEOS POY DEN THELO NA BLEPO STIN KO.SE PISTEPSA OTI ISOYN ALITHINOS PONTIOS,ALA ESI MAS BGIKES @ONTI@ΟS.

    • Είναι γνήσιος και αληθινός. Γραφει επώνυμα και όχι σαν κουκουλοφος και θα τον βρείτε παντού να σας τινάζει την σκόνη οπότε παραμυθιάζετε τον κόσμο. Όσοι τον ζούμε ξέρουμε. Μην το ενοχλείς για να μην σε ενοχλεί.

  11. ο αβριθης σε εβγαλε για 25 ψηφους.
    Που ναξερε με τι ειχε να κανει . Με τι φοβισμενα ανθρωπακια δουλακια του χατζημαρκου.
    Ειναι και ο μισθος 120.000 στην πενταετια.

    • Φοβισμένος αυτός που τα έβαλε μέσα σε έναν μήνα με όλο το σάπιο σύστημα της Κω; Δεν νομίζω Τάκη. όσο για το ποιος έβγαλε ποιον, ο 6ος Αβρίθης έλαβε πολλά από τον Ναβροζίδη που του έλεγα. ΜΗΝ ΜΟΥ ΦΑΙΡΝΕΙΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

  12. 4ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΜΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΣΩΖΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΒΟ ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΟΒΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΘΕΣ ΜΕ ΥΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΥΣΟΚΟΨΕ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ

  13. Το χέρι που σε ταιζει το φιλάς δεν το δαγκονης.
    Αν έχεις φιλότιμο πέρασε έξω και κλησε την πόρτα ΑΤΕ με τα προμαζεματα…

    • Τι μας λες?? Με αυτά που λες για αυτόν τον άνθρωπο που άφησε και αφήνει την ψυχή του για αυτόν τον τόπο που που απλά ξέρει να εκτιμήσει και αγαπάει την Κω και την σέβεται πολύ περισσότερο από όλους τους ντόπιους, μας δείχνεις πολύ απλά το κομπλεξ και την ανασφάλεια και την άγνοια σου της ευθύνης να είσαι στη θέση όπως είναι εκείνος και απλά πράττει αξιόλογα όπως κανείς άλλος και λέει τις αλήθειες όπως ξέρει εκείνος! παραμένει άνθρωπος με καθαρή ψυχή και χωρίς να έχουν προτεραιότητα τα προσωπικά του συμφέροντα αλλά η αγάπη του για αυτό το νησί!!

  14. Ναβροζίδης μέσα σε έναν μήνα τα έχει βάλει με Θεούς και Δαίμονες. Έχει ψυχή και προσωπικότητα, όχι σαν κάτι βαλιτσοκουβαλιτές του Θεοδόση σας

  15. Εν ολίγοις λέει τους ίδιους μασίστες αν κατάλαβα καλά από την πρώτη παράγραφο. χαχαχαχαχα αλήθεια λέει. τον έναν τον έψαχνα 3 χρόνια στο κινητό και τον άλλο 2 χρόνια. Τι σχέση έχουν με τα κοινά αυτοί οι δύο δικηγόροι; ποιο είναι το έργο τους. βρε αντε

  16. Ο μόνος που βρίσκαμε όταν θέλαμε κάτι είναι ο Ναβροζίδης. Τους άλλους δεν τους είδαμε ποτέ. Μόνο υψηλή θεωρία.

  17. Μου αρέσει που πουλάτε και πνεύμα για στήριξη ενώ η ομάδα Νικηταρά είχε γεμίσει το Ασφενδιού με ψηφοδέλτια Σβύνου. θέατρα. μονόμπαντα σας πήγαινε και εσείς τον πουλούσατε.

    • Γιατί ποιος είναι ο Αβρίθης; Ο πουθενάς; Ναι ξέχασα. Ο μεγάλος μέντορας του πλανήτη που τς ξέρει όλα.

  18. Για τον λαό της Κω τίποτα δεν αρχίζει και τελειώνει στη σελίδα 115!Εκπροσωπείς το νησί μας!Μάθε λοιπόν ότι όλοι κρίνονται όταν έρθει η ώρα!Μηδενός εξαιρουμένου!Ακολουθείς σαν το σκυλάκι έναν αρχηγό και τους παρατρεχάμενούς του,λόγω εκλογικής αλληλοβοήθειας, που δε γνωρίζεις το παραμικρό για εκείνους και αυτό δυστυχώς φαίνεται με τις απανωτές ανακοινώσεις.Είχες να γράψεις τόσα χρόνια για πολλά σοβαρά ζητήματα και ασχολείσαι με αυτό που τσούζει περισσότερο τον Governor.Συμβουλή!Όσο περισσότερο επιμένετε τόσο περισσότερη θα γίνει η οργή των συνδημοτών σας!

    • Είχε να γράψει τόσα χρόνια; Από εκεί να καταλάβεις τι λασπολόγοι είστε όταν δεν σας συμφέρει. Παπατζήδες βάζετε τον λαό της Κω μπροστά λες και τον εκφραζετε ολόκληρο. 5 χρόνια τώρα αυτός ο άνθρωπος και γράφει και έργο παράγει. Ούτε στο μικρό σας δαχτυλάκι. Σας καίει για αυτά που Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ σας υπέγραψε. Ο πραγματικός Προδότης

  19. Ήρεμα , βγήκες γιατί σε στήριξε όλοι η δημοτική αρχή , ειδάλλως ούτε απέξω , έχει πρόβλημα ο ΧΥΤΑ Κω και εσείς θέλετε να φέρουμε τα σκουπίδια από την όμορφη Καλύμνο , ρίχτε λεφτά από την περιφέρεια να γίνει σύγχρονος και τότε το συζητάτε το θέμα !!! Απλά να πέσουν η τόνοι γιατί νομίζω , πάντα νε την άλλη πλευρά του νομίσματος αν δεν ήταν η παράταξη στην οποία κατέβηκες τώρα δεν θα σε ήξερε κανείς !!!ηρεμα !!!!

    • 1,5 εκ. ευρώ ήδη στον ΧΥΤΑ από τον ΦοΔΣΑ, όσο για το πως βγήκε ο Ναβροζίδης μπορώ να σου θυμίσω πόσο βοήθησε τον Νικηταρά και τους δικηγόρους.

  20. τις εγκαταστασεις της SEGEN !!! την αιθουσα αφιξεων και αναχωρησεων για το BLU STAR ΑΠΟ ΤΟΝ σεισμο του 2017 δεν υπαρχει!!!τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια!!!και πηραν 1.000.000 ευρω επιχορηγηση το 2020 για να φτιαξουν μελετες και μαστερ πλαν για το λιμανι!!!!ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ!!!!
    ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

  21. ο Ναυροζιδης το Ντινακι κι ο Ροδίτης επιτίθενται με ένα «φτηνο» (αναλογικά πάνε αυτά )τρόπο γιατι φοβούνται το φτύσιμο που θα φάνε απ τους Κωους.Τους συχαίνομαι άκουσα προχτές να λένε για το επαρχείο…και ντράπηκα και γω για αυτούς…..

  22. σταμάτα την κατρακύλα. δείχνεις μεν υπακοή στα αφεντικά σου αλλά ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΚΩ.

    • ΠΟΝΤΙΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ !!! ΜΑΓΚΑΣ!!! ΣΥΓΚΡΟΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗΣ ΚΩ!!! ΠΡΟΧΩΡΑ

  23. χαος παντου.προδοτες κ συμφεροντολογοι μαζι κ χωρια.μπαχαλο.κ η νδ να ςχει τετοιους αναξιους που το παιζουν κ ηγετες?πρωην προεδρος της διαλυμενης πλεον τοπικης νδ να εκτιθεται ως αριστερος?ντροπη

  24. Τι μας λες?? Με αυτά που λες για αυτόν τον άνθρωπο που άφησε και αφήνει την ψυχή του για αυτόν τον τόπο που που απλά ξέρει να εκτιμήσει και αγαπάει την Κω και την σέβεται πολύ περισσότερο από όλους τους ντόπιους, μας δείχνεις πολύ απλά το κομπλεξ και την ανασφάλεια και την άγνοια σου της ευθύνης να είσαι στη θέση όπως είναι εκείνος και απλά πράττει αξιόλογα όπως κανείς άλλος και λέει τις αλήθειες όπως ξέρει εκείνος! παραμένει άνθρωπος με καθαρή ψυχή και χωρίς να έχουν προτεραιότητα τα προσωπικά του συμφέροντα αλλά η αγάπη του για αυτό το νησί!!

  25. ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΡΙΘΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΛΕΕΙ ΖΗΤΩ Ο ΚΑΊΣΕΡΛΗ, ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΖΗΤΩ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΖΗΤΩ Ο ΧΑΤΗΜΑΡΚΟΣ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑ. ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ ; ΑΣΤΕΙΟΣ ΑΠΛΑ . ΚΑΛΑ ΥΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ

  26. Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση, υπάρχουν πολιτικά, Αβρίθης και Χόνδρος; Τι έχουν κάνει για τον τόπο. Ένα ΤΙΠΟΤΑ.

  27. Όταν τον συγχωρεμένο τον έστειλε από Μαρίνα ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ και τον τελείωσε, που ήταν η παλικαριά σου; Σας πετσόκοψε έναν έναν ο Τεο και τότε δεν ήσασταν αντράκια. Αντε λοιπόν σπίτι σας υποτακτικοί του Θεοδόση!!!

  28. Από ανθρώπους που τους πέταξε έξω από το δημαρχείο για να καθαρίσει τους δεξιους και σήμερα είναι υπερασπιστές του. βρε καλά σας έκανε ο Θεοδόσης. Υποτακτικοι

  29. ναβροζιδη σβυνου και κρητικε, ειστε κατωτεροι των περιστασεων. φοβισμενα ανθρωπακια, για τον μισθο, προδοσατε την κω.
    δουλακια, υποτακτικοι, αποκλουθα οπως λεει ο κοσμος, του εχθρου της κω, ροδιτη περιφεριαρχη. ντροπη σας!!
    θα ερθει ομως η ωρα της κρισης και θα εισπραξετε την αμοιβη σας απο τον λαο.

    • 70% και πάλι, για τον Περιφερειάρχη που κενταει πανελλαδικός. Προδότες όσοι στηρίζουν τον Δήμαρχο του ΤΙΠΟΤΑ. όπως Αβρίθης-Χόνδρος

  30. Τα λαθη του Αβριθη. Ψηφιστε Ναβροζιδη. Τωρα φαε στη μουρη τα ανθρωπακια.

    • Ανθρωπάκια δεν είναι όσοι αντιστέκονται και μάχονται. Ανθρωπάκι είσαι εσύ ο «ανωνυμος» ζηλιαρης

  31. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΝΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ. ΚΟΝΤΟΙ ΨΗΛΟΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΑΚΟ ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

  32. Να ζητήσεις συγνώμη γιατί διέσυρες το νησί που σε ταΐζει χωρίς να ασχοληθείς με τον Χυτα που καίει και εκπέμπει καρκινογόνες ουσίες στην ατμόσφαιρα και στον αέρα που αναπνέουμε γιατί ο Δήμαρχος του είναι του περιβάλλοντος του περιφερειαρχη η άλλους Χυτα του Νοτίου Αιγαίου που βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Να ζητήσεις συγνώμη και να παραιτηθείς ως ανεπαρκής. Γιατί πονηρός είσαι όχι όμως έξυπνος

  33. KALA EKANES MPAMPH KAI EFYGES MAKRIA TOYS …EINAI OI XEIROTEROI OLWN ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΠΟΧΗ Ως Η ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ……ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕΣΑ………ΑΒΡΙΘΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣΟΝΟΥΠΟ………..

  34. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  35. ΜΠΑΜΠΗ ΣΙΓΑ ΜΗ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΊΠΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ. ΚΟΚΟΒΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ

  36. Εσείς οι τρείς μαζί με τον Χατζηλακουβα!(Τού δίνω με άδεια)Να πάτε να φωτογραφηθεί τε όλοι μαζί εκεί!!! Γειά τα κατορθώματα τις περιφέρειας!!!

  37. Τώρα που θα διπλασιάσουν τους μισθούς των αιρετών μετά τον Δεκέμβριο σιγά ο Μπάμπης όπως και οι υπολοιποι να μην ρισκάρουν ο Χατζημαρκος να τους αλλάξει με άλλους σύμβουλους απο την θέση του αντιπεριφερειαρχη

  38. Όλα τα σχόλια υπερ του Ναυροζιδη τα έγραψε ο ίδιος κυρίως ως καζερμα. Πονηρός είσαι έξυπνος όχι

  39. Σε λίγο που θα βγάλει το δημοτικό συμβούλιο απόφαση να κηρύξει ανεπιθύμητο τον Χατζηροδίτη στο νησί να δούμε τ θα λέτε

  40. Από εδώ μέχρι τη Σύρο και πίσω φαίνεται πόσο εξαρτάσαι από τα κέντρα εξουσίας!Κακομοίρη!Απαλλάξου από όλους και μπες στο δια ταύτα.Συμφωνείς με την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για μεταφορά, ακόμα και αν την υπέγραψε ο δήμαρχός σου;Ναι ή όχι, όλα τα άλλα αυγά καλάθια!

  41. Μπαμπινο- Καζερμα = Προδότης μια λέξη να θυμάσαι μόνο από εδώ και πέρα σε όλους μας είσαι ο προδότης της Κω.

  42. Φίλε Ναβροζίδη, οι πολίτες είναι δυστυχώς ανώριμοι. Αγνοούν το μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Σ αυτό το τόπο τίποτα δεν θα αλλάξει. Όλοι Κωοι και μη, κοιτούν την πάρτυ τους. Ξενοδοχεία, επιχειρήσεις, δικηγόροι. Αν ως δια μαγείας όλοι γίνουν πλούσιοι δεν θα γκρινιάζουν. Μια ζωή μέσα στην κακομοιριά και τους τσακωμούς. Κανένας υπεύθυνος, κανένας δυναμικός όλοι παρτακιδες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ