Γ. Κοκαλάκης: Η «εγκατάλειψη» της Σέγκεν 5 χρόνια μετά & τα ταξίδια του κ. Νικηταρά που «έχει χάσει το τρένο»

29
8230

Ενημερώνουμε τον Κύριο Νικηταρά, ότι οι εγκαταστάσεις της Σένγκεν, για τις οποίες ο ίδιος λίγο πριν αναλάβει Δήμαρχος το 2019 έλεγε ότι τις έχουμε εγκαταλείψει και ότι επικρατούν απαράδεκτες εικόνες είναι περίπου οι ίδιες σήμερα 27.08.2024 σχεδόν 5 ΧΡΟΝΙΑ μετά!!!!
Τι έχει αλλάξει;;
🔻μια τέντα που μπήκε μπροστά από το κατάστημα των αφορολόγητων και ένα από τα info κιόσκι που μετέφεραν για να δημιουργηθεί μια θέση εργασίας για τους αστυνομικούς, επίσης η μεγάλη τέντα που φαίνεται σε μια από τις φωτογραφίες δεν υπάρχει πια αφού μεταφέρθηκε στο κεντρικό Λιμένα της Κω.
🔻σε μια προσωρινή εγκατάσταση που φτιάχτηκε σε λίγες μόλις μέρες μετά το σεισμό για την οποία ο Κύριος Νικηταράς είπε πολλά αλλά δεν έπραξε απολύτως τίποτα.
🔻αν κάθε έτος από αυτά τα 5 γινόταν μικρές παρεμβάσεις και με την βοήθεια των συνεργείων του Δήμου, σήμερα η προσωρινή αυτή εγκατάσταση θα ήταν σε ένα πολύ καλύτερο επίπεδο.
Άλλο ένα παράδειγμα της αποτυχίας και της απραξίας του Κυρίου Νικηταρά που όσα ταξίδια και να κάνει τώρα πια έχει χάσει το τρένο!!

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΒΡΙΘΗΣ , ΧΟΔΡΟΣ , ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΟΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΓΚΕΝ ΟΥΤΕ ΠΑΓΚΑΚΙ ΟΥΤΕ ΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝ. ΚΡΙΜΑ

  2. Για πραγματικά κλάματα Γιώργο. Πόσα λόγια βαριά του 2019 με βαριές δηλώσεις και από έργο ένα τίποτα. Η χειρότερη δημοτική αρχή του τόπου μακράν. Πως γίνεται 5 χρόνια μετά να τα έχουν χειρότερα; Έντιμη στάση η παραίτηση Αβρίθη αν την έκανε για την ανυπαρξία του και όχι με ψεύτικες δηλώσεις για το Παναγιωτάκι.

  3. φιλε γιωργακι, θα θυμασαι βεβαια οτι ο φιλος σου ο κυριτσης εκανε ταξιδια στο εξωτερικο και ηθελε ενα βανακι να παει στο αεροπλανο την εκλεκτη συνοδεια του . Ολοι τους για αναψυχη. Ο σημερινος δημαρχος πηγε για ουσιαστικα θεματα στα υπουργεια, οπως ειναι η σεγκεν, τα λυμματα του χοτσποτ, και το νοσοκομειο. Γιωργακι στου κρεμασμενου δε μιλανε για σχοινι.

    • Κοτη πρόσεξε το τα υπνωτικά …. είναι ληγμένα.
      Εξ´ου και τα όνειρα,,,ότι ο «ο αρχηγός του σημερινού τσούρμου του Δήμου ασχολείται με ουσιαστικά
      θέματα του νησιού..
      Μας δουλεύει ψιλό γαζί το «παλληκάρι»
      Είναι πολλα τα λεφτά αδέλφια..

    • ΠΡΟ ΤΟΝ ΚΟΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΝΗΚΑΝΟΙ

    • Μιλουν ολοι μιλουν και οι τριοφλωροι… ομαδικως…
      Παραδεχτειτε την ανυπαρξια σας… γιατι σας βαρουν οι καμπανες και φορατε ακουστικα!
      Αγριευει ο κοσμος…. περισσοτερο αυτοι που σας ψηφισαν….

  4. Να παραιτηθείτε όλοι δεν είστε ούτε εσείς άξιοι για το νησί μου ξεφτίλες κ πουλημένοι

  5. Το αναπτυξιακό πρόγραμμα (MASTER PLAN) με απόφαση του δημοτικού συμβουλείου έπρεπε να υποβληθεί απο το 2014 στο υπουργείο βάσει του νόμου Ν. 4150/2013, (ΦΕΚ Α’ 102/2013) άρθρο 44 απο το ΔΛΤ ΚΩ .2)…… Διαπιστώνεται η απραξία και η αδιαφορεία των δημοτικών αρχών προηγούμενης και τωρινής…..Η κατασκευή της προβλήτας για τα κρουαζιερόπλοια και η κατασκευή νέων λιμενικών εγκαταστάσεων είναι ζωτικής σημασίας για το νησί και πρέπει οι προσπάθειες όλων των φορέων να επικεντρωθούν στην εκτέλεση του έργου.3)…..
    4)……..6)Σχετικο:http://docplayer.gr/646599-Thema-anaptyxiaka-programmata-kai-meletes-diaheirisis-master-plan-limenon-diethnoys-endiaferontos-kai-limenon-ethnikis-simasias.html
    18-10-2017, https://aegeanews.gr/featured/120169/giorgos-kitsis-giati-kyrie-dimarche/

  6. 12.417.523 ευρώ, για την ανέγερση νέου σταθμού επιβατών στο λιμανι της Σουδας

    …εντάσσεται στο ΤΑΑ το έργο «Επιβατικός σταθμός λιμένα Σούδας- Ενδιάμεση φάση», συνολικού προϋπολογισμού 12.417.523 ευρώ, με αντικείμενο την ανέγερση νέου σταθμού επιβατών στο πλαίσιο ενός ενιαίου λειτουργικού συστήματος, σε καθολική ανάπτυξη με εσωτερική οργάνωση και εξυπηρετήσεις που παραπέμπουν σε αντίστοιχες αεροδρομίων (Τerminal).https://ellada24.gr/…/2024-07-24-nikos-papathanasis…

  7. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω το 2020 με πρόεδρο τον Χόνδρο Κω/νο και Αν/πρόεδρο τον Ναβροζίδη Χαράλαμπο εξασφάλισε επιχορήγηση 907.000 ευρώ, για μελέτες που αφορούν στα λιμάνια ευθύνης του ΔΛΤ ΚΩ μέσω χρηματοδότησης από το που αφορούν:
    α. Master Plan λιμένα Κω.
    β. Χωροταξικό αναπτυξιακό σχέδιο λιμένα Μαστιχαρίου .
    γ. Πρόγραμμα ανάπτυξης λιμένα Καμαρίου Κεφάλου.
    δ. Καθορισμός χερσαίας ζώνης λιμένα Καρδάμαινας .
    ε. Πρόγραμμα ανάπτυξης νήσου Αστυπάλαιας λιμένα Σκάλα ,λιμένα Ανάληψη.
    στ. Πρόγραμμα ανάπτυξης νήσου Νισύρου λιμένα Μανδράκι , λιμένα Πάλοι .
    Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει η διαδικασία διαγωνισμού ανάθεσης των μελετών.!!!!!!

    • Αφου κυριουλη απο το 2020 ηρθε η επιχορηγηση… και τιποτα δεν εγινε… γιατι τους ξαναψηφισες;;;

      ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟ!! ΕΥΓΕ!!

  8. Γιατί δεν τα φτιάχνετε εσείς,αφού έτσι και αλλιώς χάλια τα παρέλαβε και ο Νικηταράς από εσάς και δεν έκανε κί αυτος τιποτα όπως κί εσείς,

  9. Μια χαρά όλα ! Πέντε χρόνια εγκατάλειψη ο ένας και πέντε χρόνια ο άλλος. Πατσισατε και εμείς την π….σαμε

  10. προς Γιωργος; αν παραιτηθουν ολοι που λες και αναλαβεις εσυ δεν θα υπαρξει χειροτερο χαλι απο οτι ειναι τωρα …….οποτε προχωρα να δουμε χαχαχαχχαχαχχ

  11. μπραβο Κοκαλακη εισαι ο μονος που κανεις αντιπολιτευση και τα λες αλλα απο οτι φαινεται το νησι ειναι σε αυτοματο πιλοτο και ο δημος δεν λειτουργει οτι θελει κανει ο καθενας ……… η Κως εχει καταστραφει δεν παει αλλο τελειωσε ………η παραιτηση του Αβριθη γιατι εγινε; τωρα σκεφτειτε λιγακι κατι παιζεται

  12. ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗ.ΒΡΕ ΠΑΙΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙ ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΣΥ??? ΒΟΛΤΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΙΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ,ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΙΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ,ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ;ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ!!ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ @ΑΛ@ΚΕΣ ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙ 5ΧΡΟΝΙΑ,ΠΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕΣ ΚΟΣΤΙΖΕ 100 ΕΥΡΩ.ΒΑΛΤΑ ΕΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 150,000 ΧΙΛΑΔΕΣ ..ΛΑΚΕΣ ΚΩΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ…..

    • Και τωρα εσυ πληρωνεις τον σεριφη αντιδημαρχο … που απο το πολυ κραξιμο κυκλοφορει με μηχανακι… αφου μας τα εφαγε πεντε χρονια…. συν τις ανθοστηλες!!
      Παραιτηθειτε!! Που εχετε το θρασος να μας οερνατε για γιδια!! Σπιτι σας!!!

  13. δυστυχώς έχετε πολύ πλάκα..εσείς φάγατε μαύρο για να έρθει αυτός..και με τέτοια αντιπολίτευση θα συνεχίσει να βγαίνει με διαφορά.

    • Εχει ηδη κοψει…. και δεν το ξερεις!!!
      Μια φορα κοψιμιος για παντα κοψιμιος!!!
      Αλλα τωρα θα ειναι και εξασφαλισμενος!

  14. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  15. χτύπα τους Γιώργο. μπράβο. η χειρότερη δημοτική αρχή όλων των εποχών. η δημοτική αρχή του θα .

  16. Τι να πεις και εσύ ταλαίπωρε!!!Αφησες στο χωριό σου τόσο έργο και ήρθες για σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Κω για να κάνεις μια τρύπα στο νερό!!!! Ε πάεις να πέσεις που λένε στο χωριό σου!!!Δύο φορές 60% πρέπει να σε κάνει να σκεφτείς και λίγο αν έχεις μυαλό!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ