«Βόμβα» από Μέρκελ: Η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για το μεταναστευτικό δεν υλοποιείται όπως θα έπρεπε από την Ελλάδα

24
2538

«Η κατάσταση των προσφύγων στα ελληνικά νησιά παραμένει διόλου ικανοποιητική, η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας εξακολουθεί να μην υλοποιείται μέχρι σήμερα από την ελληνική πλευρά έτσι όπως θα έπρεπε», δήλωσε σύμφωνα με τη Deutsche Welle η Άνγκελα Μέρκελ στο περίγραμμα των θέσεων της γερμανικής κυβέρνησης, ως είθισται πριν από κάθε Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Παρουσιάζοντας το περίγραμμα των θέσεων της γερμανικής κυβέρνησης, ως είθισται πριν από κάθε Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ τόνισε τη σημασία των σχέσεων Γερμανίας-Τουρκίας, προσθέτοντας ότι «αξίζει κάθε προσπάθεια για να υπερασπιστούμε τις γερμανοτουρκικές σχέσεις».

«Oσο δύσκολο κι αν είναι αυτή τη στιγμή, δεν είναι προς το γεωπολιτικό μας συμφέρον, σε ό,τι αφορά την εξωτερική πολιτική και την ασφάλεια, να αφήσουμε την Τουρκία, εταίρο στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, να απομακρυνθεί κι άλλο», εκτίμησε χαρακτηριστικά η καγκελάριος, παραδεχόμενη όμως την ίδια ώρα ότι στην παρούσα φάση υπάρχουν μεγάλες διαφορές «μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας, μεταξύ Γερμανίας και Τουρκίας».

Διαφωνίες ουσίας με την Τουρκία

Αυτές αφορούν, όπως επεσήμανε, «ουσιαστικά ζητήματα δημοκρατίας και δικαίου», τα οποία η γερμανική κυβέρνηση βάζει κάθε τόσο στο τραπέζι στις επαφές της με την τουρκική πολιτική ηγεσία. Στο σημείο αυτό η καγκελάριος τόνισε ότι η κυβέρνησή της καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την απελευθέρωση του γερμανού δημοσιογράφου τουρκικής καταγωγής Ντενίζ Γιουτζέλ.

Η Μέρκελ απάντησε και στις δηλώσεις Ερντογάν περί ναζιστικών μεθόδων με αφορμή τις ακυρώσεις προεκλογικών συγκεντρώσεων του AKP στη Γερμανία. Οι δηλώσεις αυτές είναι «τόσο άτοπες» που δεν είναι καν άξιες σχολιασμού, υπογράμμισε η καγκελάριος υπό το έντονο χειροκρότημα των βουλευτών της Bundestag, προσθέτοντας ότι οποιαδήποτε διασύνδεση με τα εγκλήματα που διέπραξε ο εθνικοσοσιαλισμός κατά της ανθρωπότητας είναι ανεπίτρεπτη. Κάλεσε δε τους Τούρκους πολιτικούς να σταματήσουν τους παραλληλισμούς με το ναζιστικό παρελθόν, ακόμη κι αν αυτοί γίνονται για προεκλογικούς λόγους ενόψει του δημοψηφίσματος, το οποίο παρεμπιπτόντως χαρακτήρισε «πέρα για πέρα προβληματικό». Η Α. Μέρκελ δεν τάχθηκε εν γένει κατά προεκλογικών συγκεντρώσεων Τούρκων πολιτικών στη Γερμανία, πρόσθεσε όμως ότι αυτές θα πρέπει να προαναγγέλλονται και να έχουν λάβει σχετική άδεια από τις αρμόδιες αρχές.

«Διόλου ικανοποιητική» η κατάσταση στα ελληνικά νησιά

Αναφερόμενη στην προσφυγική κρίση η καγκελάριος επισήμανε ότι έχει μεν σημειωθεί σημαντική πρόοδος, εντούτοις απαιτούνται πολλά ακόμη περαιτέρω βήματα. Η Α. Μέρκελ αναφέρθηκε ειδικότερα στην κατάσταση των προσφύγων στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου. «Η κατάσταση των προσφύγων στα ελληνικά νησιά παραμένει διόλου ικανοποιητική. Η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας εξακολουθεί να μην υλοποιείται μέχρι σήμερα από την ελληνική πλευρά έτσι όπως θα έπρεπε». Γενικότερα όμως η καγκελάριος υπεραμύνθηκε της προσφυγικής συμφωνίας με την Τουρκία, τονίζοντας ότι από την ημέρα που τέθηκε σε ισχύ έχει μειωθεί δραστικά ο αριθμός των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους στο Αιγαίο.

Παρά ταύτα όμως, όπως επεσήμανε, σχεδόν καθημερινά εξακολουθούν να χάνονται ανθρώπινες ζωές στη Μεσόγειο. «Στην κύρια διαδρομή της Μεσογείου προς Ιταλία θρηνούμε ουσιαστικά καθημερινά ανθρώπινες απώλειες. Γι΄ αυτό το λόγο η μάχη κατά των εγκληματιών διακινητών θα πρέπει να συνεχίσει να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Στο σημείο αυτό ζήτησε να καταπολεμηθούν πιο αποτελεσματικά τα αίτια της προσφυγικής κρίσης, αλλά και να προστατευτούν καλύτερα τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ. Επίσης, στα πρότυπα της αμφιλεγόμενης συμφωνίας Βρυξελλών- Άγκυρας, τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της σύναψης παρόμοιων προσφυγικών συμφωνιών και με άλλες χώρες από τις οποίες προέρχονται ή τις οποίες διασχίζουν πρόσφυγες και μετανάστες με προορισμό τη γηραιά ήπειρο.

Αναφορικά, τέλος, με τη διαμάχη με την πολωνική κυβέρνηση για την επανεκλογή του Ντόναλντ Τουσκ στην προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, η καγκελάριος τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ της ανανέωσης της θητείας του. «Βλέπω την επανεκλογή του ως ένα μήνυμα σταθερότητας για το σύνολο της ΕΕ», είπε η καγκελάριος, τονίζοντας ότι προσβλέπει στη συνέχιση της συνεργασίας μαζί του.

ΠΗΓΗ: Deutsche Welle

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άμα δεν θέλουν να ζυμώσουν δέκα μήνες κοσκινίζουν. Οι φασιστοαριστεροί τους κάλεσαν, γιατί τώρα να τους διώξουν;;;

    Πάρτε το χαμπάρι όσο έχουμε κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι ΛΑΘΡΟ θα εξαφανίζοντε αλλά δεν τους στέλνουν πίσω με τίποτα.

  2. Πάρτε το χαμπάρι, σε λίγο οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στο νησί.

    Θα έχουμε 3.000 ΛΑΘΡΟ, άλλους τόσους Αλβανούς και χιλιάδες Ευρωπαίους πολίτες από Γερμανούς μέχρι Βούλγαρους χώρια τα προμαζέματα…

  3. ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ… ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ!1

    Σε ακόμα πιο δραστικά μέτρα προχωράει η εθνική κυβέρνηση της Ουγγαρίας, για να εμποδίσει το κύμα της λαθρομετανάστευσης. Έτσι, εκτός από την κατασκευή δεύτερου φράχτη ασφαλείας, εξοπλισμένου με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, η κυβέρνηση αποφάσισε και η ουγγρική βουλή ενέκρινε (με 138 ψήφους υπέρ και 22 αποχές…), να κρατούνται σε «ζώνες τράνζιτ» στα σύνορα με την Κροατία και τη Σερβία, όλα τα «προσφυγάκια» που θα φτάνουν στην Ουγγαρία (όσοι καταφέρουν να περάσουν τον διπλό φράχτη…), αλλά και αυτούς που ήδη βρίσκονται στην χώρα, εν αναμονή της οριστικής απόφασης για την αίτηση ασύλου που θα υποβάλλουν.
    Ενημερωτικά, θα αναφέρουμε ότι το 2016, από τους 29.432 που υπέβαλλαν αίτημα για άσυλο στην Ουγγαρία, έλαβαν τελικά μόλις οι 425…
    Ο πρωθυπουργός Βίκτωρ Ορμπάν επιμένει ότι η χώρα του «πολιορκείται» από τους μετανάστες και πρέπει να αμυνθεί.

  4. ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ… ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ!2

    Όπως είναι φυσικό, λύσσαξαν οι διεθνείς οργανισμοί της Νέας Τάξης Πραγμάτων με την τελευταία απόφαση για κράτηση των «προσφύγων».
    Έτσι, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες δήλωσε «εξαιρετικά ανήσυχη» για τον νέο νόμο που «παραβιάζει τις υποχρεώσεις της Ουγγαρίας απέναντι στο διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο…».

    Αλλά, η εθνική κυβέρνηση του Ορμπάν τους γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, προκειμένου να υπερασπίσει την Πατρίδα του!

  5. Η σημερινή επίθεση του Παγκοσμίου Συστήματος της Νέας Τάξης στην Ελλάδα δεν είναι παρά μια επανάληψη των Περσικών Πολέμων……1

    Εβραίοι χρηματοδότες κρύβονταν πάντα πίσω από τις οργανωμένες αντιχριστιανικές και ανθελληνικές πολιτικές. Εβραίοι χρηματοδότες ήταν οι χορηγοί όλων των κομμουνιστών ηγετών, οι οποίοι επιβλήθηκαν στην υποτιθέμενη εποχή τής νίκης τού καπιταλισμού.Εβραϊκής ιδιοκτησίας ΜΜΕ έπαιρναν τα κομμουνιστικά «σκουπίδια» και τα «γυάλιζαν», προκειμένου να τα εμφανίσουν στους λαούς σαν ιδανικές επιλογές εξουσίας.
    Όλα τα «σκουπίδια» τού κομμουνιστικού «βόθρου», αντί να εξαφανιστούν στον «πάτο» τής κοινωνίας, «επέπλευσαν» και κυριάρχησαν …Μέρκελ, Ολάντ, Μπαρόζο, Ρέτζι κλπ. ήταν όλοι τους επιλογές τού εβραϊκού «φιδιού».Την ίδια ώρα οργάνωναν τις «άμυνές» τους.Εβραίοι χρηματοδότες κρύβονταν πίσω από τις ΜΚΟ, οι οποίες δημιουργούν και κατευθύνουν κατά βούληση τα «κύματα» των λαθρομεταναστών.Ο ίδιος Σόρος είναι δηλαδή ταυτόχρονα χρηματοδότης και υποστηρικτής των «Τσιπραίων» που κυβερνάνε, αλλά και όλου αυτού του μηχανισμού, ο οποίος προκαλεί μεταναστευτικά «κύματα., ήταν τρομακτικά μεγάλο.

  6. Η Ευρώπη, για τρίτη φορά σε λιγότερο από εκατό χρόνια, ισοπεδώνεται από «βομβαρδισμό» χρέους …από τους Αμερικανούς και τους Γερμανούς.Μέσω της Ελλάδας οι Αμερικανοί θα βάλουν σε «αιώνιο» Μνημόνιο υποταγής ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
    Άνθρωπος «κλειδί» των Αμερικανών στον ρόλο «Ζαχαριάδη» ο Τσίπρας; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/02/to-megalo-finale.html

  7. Οι Εβραίοι τοκογλύφοι, χρησιμοποιώντας τη Γερμανία σαν «σκούπα» και τις ΗΠΑ σαν «φαράσι», προσπαθούν να πάρουν για λογαριασμό τους το σύνολο του ευρωπαϊκού πλούτου …Να αρπάξουν από τους λαούς τής Ευρώπης ό,τι έχουν και δεν έχουν ως ιδιοκτησία και ό,τι έχουν παράγει τον τελευταίο μισό αιώνα μετά από την καταστροφή που υπέστησαν, εξαιτίας και πάλι της ίδιας συμμορίας. Αυτή η συμμορία ελέγχει τις ΗΠΑ μέσω FED και Wall Street και η ίδια συμμορία ελέγχει τη Γερμανία από τότε που την κατέκτησαν στην κυριολεξία οι ΗΠΑ. Αυτή η συμμορία «εμπνεύστηκε» την Ενωμένη Ευρώπη απλά και μόνον για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει την κατακτημένη Γερμανία εις βάρος όλων των κρατών της Ευρώπης. Μέσα στο «πλαίσιο» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο λειτούργησε ως «σφαγείο», μπόρεσαν και με πολιτικές παγίδευσης έβαλαν το ένα κράτος να στραφεί εναντίον τού άλλου, ώστε στο τέλος να υποταχθούν όλα στους «σπόνσορες» της μεγάλης «σφαγής».http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

  8. ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ-ΧΙΤΛΕΡ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ

    ΤΣΙΠΡΑΣ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΜΕΝΟΣ,ΓΕΝΗΜΑΤΑ, ΚΛΠ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΤΟΞΟ.

  9. ΟΙ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ… ΟΙ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ!

    Διαβάζουμε τις τελευταίες ημέρες για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα που θα γίνει στην Τουρκία, στις ευρωπαϊκές χώρες – και κυρίως στην Γερμανία, όπου έχουν δικαίωμα ψήφου περίπου 1,4 εκατομμύρια Τούρκοι – η ψήφος των οποίων μπορεί να είναι καθοριστική για το τελικό αποτέλεσμα.Όμως, κανένας από τους «έγκριτους» δημοσιογράφους των «ελληνικών» ΜΜΕ, δεν επισημαίνει το αυτονόητο: ότι ακόμα και οι Τούρκοι απόδημοι έχουν δικαίωμα ψήφου, ενώ τα εκατομμύρια των αποδήμων Ελλήνων δεν το έχουν ακόμα – κι ούτε φαίνεται να το αποκτούν ποτέ!Τα προ Μνημονίων χρόνια, ήταν το ΚΚΕ που εμπόδιζε σθεναρά την παροχή δικαιώματος ψήφου στους απόδημους Έλληνες, προφανώς γιατί τα ποσοστά που θα ελάμβανε απ’ αυτούς θα ήταν κάτω του 1%. Τα τελευταία χρόνια, με την φυγή από την χώρα περίπου 450.000 Ελλήνων, λόγω Μνημονίων, όλα τα μνημονιακά κόμματα εμποδίζουν την παροχή δικαιώματος ψήφου στους απόδημους, γιατί φοβούνται την εκλογική εκδίκησή τους, που τους ανάγκασαν να φύγουν από την Πατρίδα τους!

  10. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ – ΑΦΓΑΝΟΙ «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ» ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ…1

    Ένταση και αγανάκτηση επικράτησε σε τοπική συνέλευση κατοίκων του δ.δ. Πελοπίου του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, όπου κακήν κακώς έδιωξαν εκπρόσωπο Μ.Κ.Ο. που προσπάθησε με αισχρά ψέματα να δικαιολογήσει στους κατοίκους, ότι στο νέο hotspot που επιβάλλουν εντός της κατοικημένης περιοχής του Πελοπίου, θα στεγαστούν αφγανοί λαθρομετανάστες και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα!Κάνεις κάτοικος, παρά τις συνεχόμενες πιέσεις προς τις τοπικές αρχές, δεν πήρε απάντηση, στο γιατί βρέθηκαν προ τετελεσμένων γεγονότων αφού οι τοπικές αρχές και ο εκμισθωτής, γνώριζαν εδώ και μήνες, για τη δημιουργία του συγκεκριμένου hotspot στο πρώην Γηροκομείο της περιοχής.Κατά την ψηφοφορία δια ανάτασης χειρός όπως απαίτησαν οι τοπικές αρχές, το αποτέλεσμα ήταν ότι το 98% των κατοίκων τάχθηκε κατά της μεταφοράς και στέγασης λαθρομεταναστών στην περιοχή.

  11. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ – ΑΦΓΑΝΟΙ «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ» ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ…2

    Να σημειώσουμε πως στο συγκεκριμένο δημοτικό διαμέρισμα Πελοπίου, η Ελληνική Αυγή στις περιφερειακές εκλογές του 2014 ήρθε πρώτη παράταξη σε ψήφους.Αυτοί είναι οι «δημοκράτες»: Περιφρονούν την λαϊκή θέληση όταν δεν τους βολεύει και φέρνουν Αφγανούς στην ιερή γη της Ολυμπίας για να εξυπηρετήσουν τις ΜΚΟ και την κυβέρνηση της αριστεράς!

  12. Ουγγαρία: Νέο, ηλεκτροφόρο φράχτη ετοιμάζουν οι αρχές στα σύνορα

    Ένα τρομακτικός νέος φράκτης με τεχνολογία αιχμής ξεκίνησε να χτίζεται στα νότια σύνορα της Ουγγαρίας, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει ηλεκτροσόκ στους ανεπιθύμητους για την χώρα, μετανάστες που επιχειρούν να εισέλθουν στην χώρα, ο οποίος επίσης φέρει αισθητήρες θερμότητας, κάμερες και μεγάφωνα από τα οποία ακούγονται STOP σε αρκετές γλώσσες.Ως μία από τις κύριες χώρες διέλευσης των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών που ταξίδευαν το 2015 με προορισμό χώρες της κεντρικής Ευρώπης, η Βουδαπέστη είχε ανεγείρει από εκείνη την χρονιά έναν φράχτη από συρματόπλεγμα, εμποδίζοντας την διέλευση μεταναστών και προσφύγων. Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν θεωρεί ότι η μετανάστευση είναι μια από τις μεγαλύτερες απειλές για την ΕΕ.

  13. (ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ Μέσο "Ενημερώσεως" ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ...)

    (ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ Μέσο «Ενημερώσεως» ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ…)
    Νέο, δεύτερο φράχτη ασφαλείας των συνόρων της, συμπληρωματικό του ήδη υπάρχοντος, κατασκευάζει η Ουγγαρία! Ο νέος φράχτης, που άρχισε να κατασκευάζεται στα νότια σύνορα της χώρας, θα διαθέτει όλα τα μέσα της σύγχρονης τεχνολογίας: από κάμερες και αισθητήρες θερμότητος, μέχρι ενίσχυση με …ατσάλι (!) που θα προκαλεί ήπιας μορφής ηλεκτροσόκ σε όποιον …ΤΟΛΜΗΣΕΙ να τον ακουμπήσει! Επιπλέον, θα προειδοποιούνται – προσέξτε, δια μεγαφώνων! – οι ανεπιθύμητοι «επισκέπτες» που θα πλησιάζουν. NAI! OΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ, Ο ΟΥΓΓΡΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ …ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΙΣ …ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ!
    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΦΡΑΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥΣ!
    (ΚΑΙ ΔΕΝ …ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ,
    ΝΕΑ ‘HOT SPOTS’ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΩΝ ΜΚΟ!
    ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ; ΜΑΛΛΟΝ…)
    [«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
    Το διαβάσαμε από το: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ Μέσο «Ενημερώσεως» ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ… http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/03/blog-post_709.html#ixzz4aqbT3Wok

  14. 9.500 ευρώ ΠΡΟΣΤΙΜΟ πλέον στην ΕΛΒΕΤΙΑ, άν φορά γυναίκα την 'μπούργκα' !!! (Ακόμα μία "εξαφανισμένη" είδηση...)

    ΕΛΒΕΤΙΑ! Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ! Είναι πλέον ΠΑΡΑΝΟΜΟ να να φοράς μπούργκα, η οποία καλύπτει το πρόσωπο, σε δημόσιους στην περιοχή Tessin μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, για το θέμα το 2013, στο οποία το 65%, ψήφισε υπέρ της πλήρους απαγορεύσεως!https://odysseiatv.blogspot.gr/2016/07/9500.html

  15. ...258.000 ευρουλάκια; 'ΕΦ' ΑΠΑΞ' ;?;?;? Πώ-πώ, τί σου είναι οι ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ..."ΜΑΣΕΛΕΣ" !!! TOY SYRIZA!!!

    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΠΟΛΥ «ΓΕΡΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ» ΜΑΣΕΛΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ‘ΔΙΑΒΑ ΤΟΥΣ’ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΛΕΗΛΑΤΩΝΤΑΣ & …ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΗΤΟΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΗΛΙΘΙΩΣ
    ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ…Λίγες ημέρες πριν την έγκριση της προαγωγής του, ο επικεφαλής του ΔΕΣΦΑ εξουσιοδοτήθηκε ώστε να εγκρίνει την μεταφορά …10.000.000 (10 εκατομμύριων) ευρώ(!), από τα διαθέσιμα της εταιρείας (!) σε λογαριασμό ασφαλιστικής εταιρείας για να «διασφαλίσει» τα ‘εφ΄άπαξ’ του ιδίου αλλά και των άλλων εργαζόμενων στον Διαχειριστή, από πιθανό «bail in».https://odysseiatv.blogspot.gr/2017/03/258000.html

  16. κάποτε ήσουν δημοκράτης αλλά ο φασισμός που προωθείται εδώ μέσα ξεπερνά κάθε λογική. Αντιγραφές επί αντιγραφών ακροδεξιών σαιτ δεν είναι σχόλια αλλά πληρωμένη προπαγάνδα

  17. ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ.ΠΑΡΤΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ .ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ 40 ΧΡΟΝΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ?ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ?Η ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ.

  18. 13000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ.Η ΕΥΡΩΠΗ ΟΜΩΣ ΣΤΕΛΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ 13000 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ-ΝΕΟΠΑΣΟΚΩΝ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΤΡΩΓΛΕΣ Κ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΥΖΑΛΛΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ?ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ

  19. Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΙ Ο ΜΟΥΖΑΛΛΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΩΝΟΥΝ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ

  20. 10 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΙΣΑΡΙΘΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΓΕΝΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΕΙΡΑ ΞΑΝΘΟΥ-ΠΟΛΑΚΗ .ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ

  21. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΡΟΥΦΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;;;; ΤΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ………. ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ…… ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ………………. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΡΟΥΦΑ ¨»ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ»

  22. ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ.ΕΣΥ ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΤΗΣ ΕΕ, ΜΚΟ,ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ,ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ?

  23. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ προς.κάποτε ήσουν δημοκράτης.ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΕΕ.

    Τελευταίος μαθητής στο σχολείο, καταθλιπτικός μέχρι σημείου αυτοχειρίας, αλκοολικός, αλλά κυρίως γόνος γνώστης ναζιστικής οικογένειας, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο νέος ηγέτης της Γερμανίας που σήμερα ηγεμονεύει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτός είναι ο Μάρτιν Σουλτς.Ο μεγάλος του εθισμός στο αλκοόλ φαίνεται πως εκλαμβάνεται σαν… προτέρημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακόμα και ο Jean-Claude Juncker, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είναι γνωστό πως του αρέσει να πίνει πολλές φορές κάποια ποτήρια παραπάνω .
    Ο Σουλτς είναι γιος ενός ναζί SS-Hauptsturmführer. Σήμερα είναι υποψήφιος αριστερού σοσιαλιστικού κόμματος για την καγκελαρία, παρά του ότι η οικογένεια του προέρχεται από σκληροπυρηνικούς ναζί.
    Ο πατέρας του, ο Καρλ Schulz, ήταν hauptsturmführer και επικεφαλής του γνωστού στρατοπέδου συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν. Ο Karl Schulz εντάχθηκε στα SS (ID 400037), την 1η Μαΐου του 1937. Το 1939, κατατάσσεται εθελοντικά ως obersturmführer για υπηρεσία στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν, όπου ήταν επικεφαλής του Πολιτικού Τμήματος ως ένα είδος επέκτασης της Γκεστάπο.http://nikosxeiladakis.gr/αυτον-τον-ανωμαλο-προωθουν-για-νεο/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ