Ήχησε έπειτα από δέκα χρόνια, το ρολόι του Επαρχείου Κω, μετά την αντικατάστασή του!

30
13085
Το καινούργιο ρολόι του Επαρχείου Κω, είναι πλέον γεγονός και από χθες Κυριακή 26 του Μάη στις 17:00, ήχησε ξανά μετά από δέκα χρόνια σιωπής!
Οι εργασίες αντικατάστασης του, ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν σήμερα Δευτέρα 27 Μαΐου. Πρόκειται δηλαδή για νέο μηχανισμό από ανοξείδωτο υλικό, διατηρώντας φυσικά το ιταλικό εκλεπτυσμένο στυλ του Διοικητηρίου Palazzo Del Governo.
Τις εργασίες παρακολουθεί από κοντά η Έπαρχος Κω Ντίνα Σβύνου, η οποία δηλώνει ιδιαίτερα συγκινημένη μιας και όπως τόνισε στην κάμερα του Kos tv, ήταν χρόνια απαίτηση του κόσμου και είναι απολύτως κατανοητό, μιας και πρόκειται για ένα από τα χαρακτηριστικότερα κτίρια του νησιού μας. Παράλληλα θέλησε να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη Ν.Α , Γιώργο Χατζημάρκο για την αμεσότητα με την οποία ανταποκρίθηκε στο αίτημα των Κώων πολιτών καθώς και τον Αλέξανδρο Ντιμισιάνο για τις τεχνικές του γνώσεις, το Μανώλη Σβύνο, μηχανικό της Περιφέρειας, το Σταμάτη Πη, ο οποίος μετέφερε αφιλοκερδώς το παλιό ρολόι, τον κ.Αντώνη ο οποίος έβαψε και περιποιήθηκε το χώρο αλλά και όλον τον κόσμο που εργάστηκε για αυτό το γεγονός.
Η κ. Σβύνου τέλος ευχήθηκε σημειολογικά , όλα να δουλεύουν ρολόι και στο χώρο του Επαρχείου αλλά και στο χώρο του νησιού!

Πηγή: https://www.kostv.gr

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα ρολόι θα πηγαίνουν από εδώ και μπρος.
    Ικανοποιήθηκε Το αίτημα Όλων των πολιτών.
    Να βάλετε γιγαντοαφίσα με τον Χατζημάρκο μην ξεχάσετε.
    Την κούνια που σας κούναγε πότε θα την φτιάξετε;

    • Κοίτα γύρω σου.
      Όλα κυλάνε… ΡΟΛΟΙ.
      Κοιμηθητε παληκάρια μου
      κοιμηθητε και ονειρευτήτε.

  2. Έτσι μπράβο, αυτό ήταν το πρόβλημα του. νησιού. Βρε δεν πάτε να πνιγείτε λέω, επαρχοι κ δημαρχοι? Το νησί δεν υπήρξε ποτέ τέτοια εποχή σε τέτοια κατάσταση.

  3. τι του λύπει του ψωριάρη φούντα με μαργαριτάρι….. αυτό ακριβώς είστε… προχθές που είχε έρθει ο υπουργός πήγατε πια όλοι να βγάλετε φωτογραφία για να τη δείξετε στον κόσμο και να την ανεβάσετε στα social media να καμαρώνετε σαν τα γύφτικα σκεπάρνια… αχρηστ οι κ ανίκανοι αυτο ακριβώς είστε χτυπάει το ρολόι και νομίζετε ότι κάνατε κάτι θα πρέπει να ντρέπεστε μόνο αυτό…

    • Αντωνάκη σε κόβω λίγο καναπεδάτο; από αυτούς που μασουλάνε ολημερής και παίζουν με το τηλεκοντρολ; Πολύ θα θελα να ξέρω τι έχεις προσφέρει εσύ σε σχέση με όλους αυτούς που χλευάζεις. Ισως η κατάσταση που έχει το νησί να είναι και αυτή που αξίζει σε τυπάκια σαν και εσένα.

      • και εσυ πρεπει να σαι καμια απο αυτές ….που πληρώνουν τσαμπα.. για να τρωνε και να τους κανακευουν!!!!

  4. Όλοι εσείς που σχολιάζετε είστε για γέλια….Στο χωριο μου λένε.Αν ήταν η ζήλια ψώρα.Πείτε βρε ένα μπράβο.Μόνο να κρίνετε ξέρετε,αλλά όπως σας βολεύει.Κ Σβύνου μπράβο σας!!!!Μεσα σε πέντε μήνες καταφέρνει κ πολλά αλλά που όλοι οι προηγούμενοι απλά κρατούσαν την καρέκλα….

    • Στην Κώ ζεις?
      ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Ψεύδεσαι ασυστόλως.
      Εκτός και είσαι στράβακας.
      Τι μπράβο να πεις. Σε ποιον από όλους.
      Για τον μεγαλύτερο προεκλογικά ΨΕΥΤΑΡΑ?

  5. Αυτό ήταν έργο!!!! Ο καλατραβας μπροστά σε αυτό το έργο δεν πιάνει μία!!!! Ντίνα μου δεν χρειάζεσαι προβολή για ένα ρολόι έλεος!!! φωνάξτε την άλλη φορά την tv όταν θα βάλετε και μπαταρίες!!!!!

  6. Στους Κωους αξίζει πολλά περισσότερα. Κωνσταντίνα βάλε τα δυνατά σου. Το νησί θέλει πολύ δουλειά και για μένα τα έργα έπρεπε να αρχίσουν με την εκλογή σου. Στην προεκλογική εκστρατεία τα ήξερες τα προβλήματα και σαν πρόεδρος ξενοδόχων. όλοι μαζί μπορείτε επαρχείο δήμος αρχαιολογία…. μην το πετάτε από τον Άννα στον Καϊάφα.

  7. να ψοφήσει η .κατσικα του γειτονα και ο γειτωνας μαζι
    προχωρα μπροστα κοπελα μου και μην κοιτας στην λασπη.

  8. Κυρία έπαρχος.Να πάτε να κάνετε σεμινάρια το πώς κλείνουν οι λακούβες!!! Όπως καί τό αφεντικό σας.Ο. ΛΑΚΟΎΒΑΣ.Αυτο δεν είναι είδηση.Ουτε έργο.Ελπιζωμαι μόνο να ξυπνήσεται από τον λήθαργο πού σάς κυρίευσε!

  9. Πόσο δύσκολο ήταν; Δύο έπαρχοι πέρασαν και δεν άγγιξαν το ρολόι.Περα από κάθε σκωπτική άποψη , το ρολόι είναι σήμα κατατεθέν για την Κω.Ολα τα άλλα είναι για αντιπολίτευση.Μπραβο στην έπαρχο για την πρωτοβουλία της.

  10. Μας έχει σπάσει τα νεύρα. Ρωτήστε και μας που δουλεύουμε εκεί κοντά. Είναι σπαστικό. Βάλτε το να βαράει στις 12:00 και στις 00:00 συμβολικά δηλαδή έλεος.

  11. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕΙ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΜΗΣΗ!!!!!
    ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ….. ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΑΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ή ΑΝ ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ….ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ….ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ !!!!!!!!!
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ…..ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΕ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΤΙΣ 5ΕΤΙΑΣ…..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!
    Υ.Γ : ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ…..ΣΕ »ΛΑΚΟΥΒΕΣ»

  12. Αυτο και αν ειναι εργο.βγες λιγο απο το γραφειο σου να δεις την πραγματικοτητα Επαρχινα.Αλλα οταν ζεις σε πουπουλα ειναι δυσκολο να δεις (καλοπροερετα το λεω).Κωοι μην κλεγωμαστε αυτον θελαμε για δημαρχο.Εχουμε να δουμε ακομα…………..

  13. Ντινα τα χορτα κοψε και τα σκουπιδια καθαρισε σε ολους τους επαρχιακους δρομους. καλο και το ρολοι αλλα η εμφανιση του νησιου προεχει. ζητειστε α πο την υπουργο πολιτισμου να κανει μια συμβαση για τον καθαρισμο των αρχαιων. διαφορετικα κατεβαστε τους κτηνοτροφους να βοσκησουν τα κοπαδια τους. η ζητειστε απο τους μεγαλοξενοδοχους απο εναν εργατη να τα καθαρισουν. προσωπικα ανησυχω πολυ για την εικονα του νησιου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ