Σε εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην πόλη της Κω I Σε εξέλιξη η ασφαλτόστρωση επί της Βασ. Γεωργίου

35
9962

Σε εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην πόλη της Κω. Τα συνεργεία της ανάδοχης εταιρείας ξεκίνησαν σήμερα να ασφαλτοστρώνουν για το διήμερο την παραλιακή οδό Β. Γεωργίου, στο τμήμα από την συμβολή της με τις οδούς Επιχάρμου και Ιπποκράτους (από το “Η2Ο” έως το ξενοδοχείο “Gelsomino” ) στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Ασφαλτόστρωση οδών στην ΔΕ Κω».
Στο σημείο των εργασιών, βρέθηκε το πρωί ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, μαζί με τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Αλέξανδρο Χρυσόπουλο οι οποίοι τόνισαν πως τα έργα ασφαλτοστρώσεων σε όλο το νησί έρχονται να επιλύσουν χρόνια προβλήματα του οδικού δικτύου και να συμβάλουν στην ασφάλεια των μετακινήσεων και βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών.
Τις ευρύτερες εργασίες ασφαλτόστρωσης, επιβλέπει ο αντιδήμαρχος εργοταξίων και καθημερινότητας, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φτάνει η φωτογράφιση πια θέατρα σκιών…. Μια φορά να κάνετε κάτι χωρίς να βγειτε φωτό δεν μπορείτε…

  2. Φερτε ιατρικό προσωπικό και χαμηλώσετε λίγο τα ενοίκια πρωτευουσιανοι.Παθιασμενοι με το χρήμα έχετε χάσει την ανθρωπιά Δήμαρχε μόνο φωτό εσύ και οι όμοιοι σου.Βολευτειτε με τους εθελοντές που βγαίνουν και κάνουν δικιά τους δουλειά

  3. Σας ψηφίσαμε για να μην βγάλουμε τον άλλον ,τον εκδικητή που έβλεπε τους δημότες σαν εχθρούς !!
    Κάντε έργα χωρίς διαφημίσει ,και μην μας απογοητεύετέ !! Το ξέρουμε δεν είστε όπως τους άλλους !!
    Που μόνο τρομοκρατία υπήρχε !! Και για αυτό σας ψήφισε ο κόσμος ,δεν είχε άλλη επιλογή ο λαός !!
    Μην τον κάνετε να μετανιώσουν που σας ψήφισαν !! Έχει χάσει τον πούσουλα ο κόσμος δεν ξέρει πλέον ποιων να εμπιστευτεί και ποιων να ψηφίσει !!

    • την εμπιστοσύνη την έχασαν μήνες τώρα. Ο άλλος ήταν εκδικητικός να δεις πόσο είναι ο νυν… σιγά σιγά όλα θα βγούν στην φόρα…Θα δείτε το πραγματικό του πρόσωπο. Οσο χαίρει εκτίμησης μια χαρά παιδί μόλις αρχίσουν τα αιτήματα αλλάζει…ο άλλος ήταν αυστηρός αυτός κάνει χατίρια. Αλλά τα χατίρια του ενός χαλάνε τα χατίρια του άλλου. ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ

  4. Δεν μπορεί μας τρολαρει ο δήμαρχος.Φτιαχνει 63 μέτρα δρόμο και βγάζει 64 φωτογραφίες.Ασε που μιλάει για εντατική ασφαλτοστρώσει δρόμων της Κω.

  5. Σε πρώτο πλάνο ο Βασιλάκης Καΐλας της Δημοτικής αρχής!!! Θαυμάστε τον!!! Τελικά είναι η καλύτερη φωτογραφία του…τους ταιριάζει πολύ η πίσσα!!!

  6. Μέσα στο κατακαλόκαιρο κάνετε τσαπατσοδουλειές και μπαλώματα πάλι… μια ζωή τα ίδια… Όποιος και να βγει τα. ίδια και τα ίδια… κατατρα έχει αυτό το νησί

  7. Λόγο καιρικών συνθηκών λέει!!!! Αν είναι δυνατόν λες και μιλάει σε 5χρονα… Ο πιο ζεστός μη χειμώνας… Λες και όλες οι σκανδιναβικές χώρες ή οι χώρες τις κεντρικής Ευρώπης περιμένουν το καλοκαίρι να ασφαλτοστρώσουν!

  8. αλλά ο προσωπικός φωτογράφος στερείται φαντασίας. Οι πόζες σας μετριότατες, το ύφος εκτός κονσεπτ, η επιλογή των ρούχων αδιάφορη. Δεν έχουμε το κλίκ.

  9. Για τα εκατομμύρια που πανε στις τσέπες εφοριακών και λογιστών δεν ξέρει κανείς τίποτα? ολη η Ελλάδα ενα πάρτι

  10. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια ,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες κλπ.

  11. Τον χειμώνα γίνονται αυτά όχι τώρα που περπατάνε οι ξένοι και μας δουλεύουν ψιλό γαζί… και μην μου πείτε ότι τον χειμώνα δεν πέφτει άσφαλτος θα γελάει όλη η Αγγλία που βρέχει συνεχεια

  12. αφού ο δρόμος αυτός ήταν εντάξει παρά δίπλα γίνετε χαμός πίσω από το ξενοδοχείο της σβυνου χαχαχα ρε δεν υπάρχουν

  13. Πόσοι εμειναν; Ο σαλιγκατος που πήγε; Οι παιδικές χαρές ανακαινιστηκαν αλλά η εικόνα είναι άθλια. Η είσοδος της πόλης σκοτεινή. Δεν είμαστε όλοι στο δημόσιο κάποιοι δουλεύουμε από τον τουρισμό.

  14. ασφαλτοστρώσετε και τον δρόμο στο Ζηπάρι ρε περίγελα!!! τι ανεπροκοποι που είσαστε ρε…

  15. Βγήκαν οι μαϊντανοί να που για το έργο Κυριτση. Καλά αυτά είναι μικρά και δεν ξέρουν. Γιατί τα εκθέτει ετσι

  16. Αγαπητοί δημότες Κω, έχω μια απορία!
    Τα μηχανήματα του Δήμου Κω, για τα οποία γίνεται τόσος ντόρος, είναι ιδιοκτησία του Δήμου ή του εκάστοτε χειριστή του; Γιατί εάν είναι του Δήμου , ποιος ο λόγος να βρίσκονται σταθμευμένα στις αυλές σπιτιών υπαλλήλων, και να γίνονται δουλειές – εξυπηρετήσεις με το αζημίωτο βέβαια , εντός και εκτός ωραρίου τους;Oι κοινότητες δεν έχουν εργοτάξια; Ποιος έχει την ευθύνη, ο Δήμος, η Επιθεώρηση Εργασίας ή ο Εισαγγελέας;

    • Περιμένεις απάντηση;Ο Δήμος,πέρα βρέχει.ΓΙΑΤΙ κτυπιοντουσαν κάποιοι να διώξουν τον προηγούμενο δήμαρχο που έκανε δουλειά;Για να βγάλουν τον καλό άνθρωπο και να κάνουν κουμάντο.

  17. Και τι κρατάς Ορε κάτω από την τσέπη σου!??? την ποιωτιτα τις πίσσας!η των έργων!kαι ποιός σας ελενχει γειά τίς πολλές και ακριβές κακοτεχνίες σας!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ