​Ευρεία συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Γ. Ζαννετίδη και της Επαρχου Κω, με φορείς του πρωτογενή τομέα | Ανάδειξη τοπικών αγροδιατροφικών προϊόντων

9
4981

​Ευρεία συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς τομέα, Φιλήμονα Ζαννετίδη και της Επάρχου Κω Ντίνας Σβύνου, με φορείς του πρωτογενή τομέα, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Μαϊου στο επαρχείο Κω, με θέμα συζήτησης τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τη γεωργία, την κτηνοτροφία και την αλιεία.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, όπου έγινε εκτεταμένη αναφορά και συζήτηση στα ζητήματα που αφορούν τους παραγωγικούς κλάδους του νησιού μας και τέθηκαν οι προτάσεις, από όλους τους φορείς αλλά και μεμονωμένους παραγωγούς που συμμετείχαν.
Ο κ. Ζαννετίδης ως γνώστης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι παραγωγικοί φορείς της περιοχής μας, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ανάδειξη των τοπικών αγροδιατροφικών προϊόντων, τη διαχείριση των επιμέρους προβλημάτων των φορέων, την αναγνώριση ως ΠΟΠ ή ΠΓΕ και άλλων προϊόντων της Κω, μετά το Κρασοτύρι, όπως είναι το ντοματάκι γλυκό και το ελαιόλαδο, ενώ η έπαρχος Κω κ.Σβύνου, ανακοίνωσε τη δημιουργία ομάδας εργασίας για την συνεργασία, την προώθηση και τις συνέργειες μεταξύ των παραγωγικών φορέων του νησιού μας, με συντονίστρια την πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κ.Μαίρης Τριανταφυλλοπούλου, η οποία συμμετείχε και η ίδια στην ευρεία συνάντηση εργασίας.

Πηγή: https://www.kostv.gr

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσένα σε βλέπω στην ιστορία η ως η επαρχοα της λακκούβεας ή των συναντήσεων.

  2. ΤΕλικα το να βαζεις //////να παιζει με τον Υπηρεσιακο Υπολογιστη μας ξεπερνα ενω την ιδια ωρα κανεις μια συσκεψη με φορεις του νησιου
    Τελικα το επαρχειο για καποιους ειναι οφιτσιο και playground μαλλον για παιδική χαρά ενα πραγμα…

  3. Ζανετιδης! Ρημάξανε την Ρόδο!Και τώρα ήλθε να σώσει την ΚΩ???. Τεμπέληδες, αδιάφοροι,και συμφερόντωλογοι!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ