Συγκλονίζει ο θάνατος βρέφους περίπου ενός έτους στην Κω

23
45004

Νεκρό βρέφος, περίπου ενός έτους, διακομίσθηκε απόψε στο νοσοκομείο Κω μέσω ΕΚΑΒ.

Στο νοσοκομείο απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Οι γονείς του παιδιού ήρθαν στην Κω από την κεντρική Ελλάδα για την καλοκαιρινή περίοδο (έχουν ένα ακόμη παιδί και σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα είναι έγκυος)

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα.

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. στο νοσοκομείο της κω βρηκατε να το φέρετε το βρέφος το χειρότερο νοσοκομείο είναι της Κω δεν υπάρχει χειρότερο εδώ βρήκατε να το πάτε

    • Συγνωμη που ειναι το μοναδικο που υπαρχει στο νησι.

      τωρα ο κουλης θα φτιαξει πιο συγχρονο… να δω τοτε τι θα λετε…

    • Πανεξυπνε το μωρό ήταν ήδη νεκρό. Αντί να πεις για τους γ….. γράφεις …ακίες… Μετά την ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται από την υπηρεσία της Ρόδου, θα μείνουμε όλοι με ανοιχτό το στόμα…

    • ρομα ηταν, τι δεν καταλαβαινεις ,κανεις πολιτικη και δινεις συνεχεια στην δυσφημηση του νησιου; ; καμμια υγιης ελληνικη οικογενεια δεν εχει κανει τιποτα εδω και χροοοονια στην κω ,ολο βγαινουμε στην απιφανεια για πραξεις αλλοδαπων,λαθρομεταναστων και ρομα

  2. Η κάθε ζωή για μένα έχει την ίδια αξία.Γραφετε όμως ήρθαν στη Κω για την καλοκαιρινή περίοδο ,για δουλειά προφανώς,με ένα παιδί,ένα μωρό και ένα στη κοιλιά.Μαλλον θα είναι από τους συμπολίτες ρομά που ούτε για δουλειά ήρθαν και μάλλον η προσοχή τους είναι να κάνουν παιδιά και όχι να φροντίσουν τα παιδιά.

  3. Συστήνεται ανεπιφύλακτα να αποφεύγετε το νοσοκομείο της Κω πάσει θυσία!!! Ούτε για αιμοδοσία! Πρόκειται για το πλέον απαξιωμενο νοσοκομείο πανευρωπαϊκά – πανελλαδικά σίγουρα! Από όπου και να το πιάσεις βρωμάει! Έχω επισκεφτεί και νοσηλευθεί και σε άλλα νοσοκομεία του ΕΣΥ αξιοπρεπέστατα, το χάλι της Κω είναι πρωτοφανές , σε επικίνδυνα για την υγεία επίπεδα!ΟΥΤΕ ΑΠ’ ΕΞΩ ΜΗΝ ΠΕΡΝΆΤΕ!!!

  4. τωρα θα σου ελεγα τιποτα αλλα εχει χαρη.

    υπαρχει τιποτα σωστο σε αυτο που λες, μαθε πρωτα τι εχει γινει διαβασε καλα τι γραφει πανω,
    δοξα τον θεο
    για τις υπερπροσπαθειες που κανουν οι γιατροι και νοσοκομες και ολο το team…

  5. Να μας πει όμως και η αστυνομία αν είχε καταγγελίες τόσο καιρό από γείτονες για αυτή την οικογένεια. Τώρα όλοι σοκαρισμένοι?

  6. εάν άκουσες καλά εσύ που ξέρεις πολλά το παιδί πήγε ήδη νεκρό στο νοσοκομείο από κακοποίηση κριτή του καναπέ

  7. Κάποιες σημαντικές πληροφορίες . Ιατριδικαστική τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε μεγάλε

  8. αν δεν γίνει ιατροδικαστική ο καθένας θα λέει ότι θέλει. Η αστυνομία βγάζει σενάρια εκεί που την παίρνει εκεί που δεν την παίρβει τα κάνει αβαβαβα

  9. Ζητω συγγνώμη για τα σχολια μου για το νοσοκομειο! Τελικά, έχουμε το καλυτερο πανελλαδικά νοσοκομείο με άρτιες υποδομές, άψογη υλικοτεχνική υποδομή και εξοπλισμο! Προκειτε για μια δομή υγείας στελεχωμένη άριστα και άρτια με όλες τις ειδικότητες με έκδηλο το ενδιαφέρον όλων των εμπλεκομένων για το συμπολίτη μας! Το ΕΚΑΒ και τα ασθενοφορα στο νησί επαρκουν για τουλάχιστον άλλους τόσους επισκέπτες και κατοικους! ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ??? Δεν μίλησα πουθενά στο προηγούμενο σχόλιο μου για το συγκεκριμένο συμβάν, μιλησα καθαρά και μόνο για το νοσοκομείο! Οσοι βιαστήκατε να κάνετε σχόλια, ξαναδιαβάστε και , αν θεωρείτε οτι αδικώ το νοσοκομείο της Κω, τότε, σας εύχομαι να μη σας τύχει κάτι γιατι θα τραβάτε τα μαλλιά σας…αν προλάβετε!!!! Καλό καλοκαίρι!!!

  10. Σίγουρα δεν φταίει σε αυτή την περίπτωση το νοσοκομείο αλλά δεν πειραζει να τα γράφουμε μπας και ιδρώσει κανένα αυτί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ