Μαστιχάρι – Δράσις: Δεν θα επιζητήσουμε το «μπράβο». Ζητάμε όμως επίλυση των θεμάτων εκείνων που η «αυτοδικία» δεν είναι εφικτή

21
9653

Τις τελευταίες βδομάδες,μικροί ,μεγάλοι, μεγαλύτεροι,ημεδαποί κι αλλοδαποί κοπιάζουμε για την γρηγορότερη προετοιμασία ,όχι μόνο του χωριού μας μα και όλου του νησιού.

Με τα συνεργεία του Δήμου να χρειάζονται λιγότερους ανθρώπους και χρόνο στο Μαστιχάρι, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πόλη ή άλλα χωριά.
Όπως μας συνέστησε ο κ.Δήμαρχος, δεν θα επιζητήσουμε το «μπράβο».
Ζητάμε όμως επίλυση των θεμάτων εκείνων που η «αυτοδικία» δεν είναι εφικτή.
Ενδεικτικά αναφέρουμε:
Ζητήματα ηλεκτροφωτισμού και κακοτράχηλων δρόμων, κάδους σκουπιδιών και παρατημένες σιδερένιες δοκούς…
Ζητάμε να μάθουμε πού οφείλεται η αργή απομάκρυνση των φυκιων απ’ το λιμάνι μας.
Ζητάμε να συντηρηθεί η παιδική χαρά των παιδιών.
Ζητάμε απ’την υπηρεσία πρασίνου να δείξει ενδιαφέρον για τους ιβίσκους του κεντρικού δρόμου.
Ζητάμε ενημέρωση για την πορεία του αποχετευτικού και των μελετών ανάπλασης της χερσαίας ζώνης του λιμένα μας.
Στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο στο θέμα αναπροσαρμογής του προϋπολογισμού,οι 300.000 ευρώ για την ανακατασκευή του πρώην Δημοτικού σχολείου Μαστιχαρίου έπεσαν στα 1.000 ευρω:Δεν είναι προτεραιότητα, κρατιέται σαν κωδικός…
150.000 ευρώ στοιχίζει η μπήγα για εκβάθυνση του λιμανιού μας.Είναι απαγορευτικό το ποσό για το ταμείο του Δήμου ή του Λιμενικού ταμείου?
Δεν εξαντλείται εδώ η λίστα με τα προβλήματα του χωριού…
Ευχαριστούμε όλους τους ιθύνοντες για την προσοχή σας.
Ακολουθούν Φωτογραφίες Δράσεων

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτος δεν ειναι εθελοντισμος….ειναι η αγανακτηση του κοσμου για να μην πνιγουμε απο την βρωμα….
    Μετα απο τοσους μήνες…τουλάχιστον ενας εκλεγμενος,ειχε την ΤΣΙΠΑ να ζητησει δημόσια συγνώμη,σε σύγκριση με άλλους και άλλες, που το μόνο μελημα τους είναι η προσωπική προβολή με ύφος χιλίων καρδιναλίων…..λες και τους χρωστάμε κιόλας!!
    Όμως τα προβλήματα τα ξέρατε….αφού είστε η συνέχεια της ίδιας προηγούμενης δημοτικής αρχής….
    Επειδή γνωρίζω πως λειτουργεί το σύστημα….έπρεπε ήδη από τον Ιανουάριο να ήσασταν σε συνεχή επαφή με επιτροπους, με υπουργείο Εσωτερικών,με Περιφέρεια,με ολους τους βουλευτες κλπ…..ώστε τα γνωστοποιηθουν τα προβλήματα και τα αιτήματα πχ προσλήψεων και να υπάρχει και η ανάλογη ενημέρωση αναγκών και πίεση…..αλλά εσείς δεν αφήσατε εκδήλωση για εκδήλωση…απο κοπη πιτας σε κοπη πιτας ήσασταν!!

    • τα είπες ολα
      Η κατάσταση ήταν γνωστή αφού παρέλαβαν αυτά που εκείνοι είχαν κάνει και τα έχουν κάνει ακόμα χειρότερα.
      Ντροπή σας κύριοι….Ο κόσμος ψάχνει μια σανίδα σωτηρίας για γλυτώσει απο εσάς

  2. Για ένα πραγμα πρέπει να παραδεχτώ αυτή δημοτική αρχή..Καταφέρνει με την θαυμαστή ανυπαρξία της, να αφυπνίζει τους πολίτες. Μπράβο σας!

    • 1) εχει υφος καρδιναλιου;
      2) Μελαχρινος στα νιατα του;
      3) Εκανε αγωνα για το φυτεμα των ανικανων στον Δημο;
      4) Μουστακι σαν του Αλ Πατσινο στο serpiko?
      Ενημερωστε μας για τον επομενο σωτηρα…. για να μεταδημοτευσουμε στην Καλυμνο!

  3. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΑ ΕΧΕΙ ΥΣΙΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑ; ΕΝΑΣ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ.

    • Σε καποιο κοντινο νησι καποια χρονια πριν (περιπου 10) εκαναν κατι πιο μαματο … εβαλαν τους προσκοπους και τον στρατο να τους καθαριζει τις παραλιες μπροστα απο τα ξενοδοχεια τους . Ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του!

  4. πάρτε τηλέφωνο τον Γιώργο τον λακούβα να σας σώσει….. 🤣… αυτός μιλάει για αυτοδικια…. τώρα πάλι εξαφανισμένος είναι….. μόνο τα ποσά που θα πάρουν οι μηχανικοί για μελέτες ξέρει να ανεβάζει

  5. ολοι ειναι στο κοσμο τους και ο Νικηταρας στο δικο του.
    Μαστιχαρι δρασις λεει,εθελοντες,μα αν δουλευαν ολα ρολοι δεν θα χρειαζοταν κανενας εθελοντης. μηπως θελουμε εθελοντη να κανει το δημαρχο?

  6. Βομβαρδισμένο τοπίο φέτος το νησί. Πολλά παράπονα από τουρίστες. Και η δημοτική αρχή τρέχει στα πανηγύρια και τους χορούς. Μόνο η τσέπη τους τους νοιάζει

  7. Τρέξτε να κρυφτείτε! Έμαθε ο «λακούβας» οτι οι πολίτες ανέλαβαν να φτιάξουν τα αποτελέσματα της απραξίας του Δήμου και της περιφέρειας και ετοιμάζει μυνήσεις!!!

  8. Εθελοντής για Δήμαρχος κανείς ??? Ε ρε γέλια σε κακό θα μας βγει η μόδα του εθελοντισμού .

  9. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ

  10. Ο δημος να τοποθετησει ολες τις πινακιδες Στοπ που καποιοι εχουν αφαιρεσει απο ζηπαρι -τιγκακι και σε μερικες ο σωληνας ειναι κομμενος με τροχο το τμημα ασφαλειας και δημοσιας ταξης να βρει τους μπασταρδους που τις καταστρεφουν και η τροχαια να γαμ..σει τα μπαστ..ρδα που πανε πανω απο 130 -150 χλμ και οχι να κυνηγανε αυτους που πανε με 70 και80 χλμ γιατι κατεβασατε το οριο στα 50 και εχετε αυτοματα βγαλει ολους τους χρηστες των δρομων παραβατες!

  11. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΨΗΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ 29 ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟΥ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ