Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς, από το ΒΑΚΟΥΦ Κω στο Chill Out στο Μαστιχάρι

7
17993

Με αίσθημα αγάπης και προσφοράς στους συνανθρώπους μας, η φιλανθρωπική εκδήλωση του Οργανισμού Διαχείρισης Κτημάτων Βακούφ Κω, την Παρασκευή 12 Απριλίου στο καφέ – μπάρ ‘‘CHILL OUT” στο Μαστιχάρι..
Στόχος της εκδήλωσης, όπως ανέφερε στο χαιρετισμό της η πρόεδρος του ΒΑΚΟΥΦ Κω κ.Ελβαν Κοτζαογλάν είναι η αγορά απινιδωτών στις δημοτικές ενότητες Δικαίου και Ηρακλειδών για να τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία, ώστε να είναι προσβάσιμοι στους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας και μετέπειτα η εκπαίδευση όσων επιθυμούν να μάθουν τη χρήση του εξωτερικού απινιδωτη.
Η εκπαίδευση θα γίνει με πρωτοβουλία του ΒΑΚΟΥΦ Κω, σε συνεργασία με τον ΕΕΣ τμήμα Κω και τον ΕΟΔ.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, οι αντιδήμαρχοι Σταματία Κανταρζή , Κατερίνα Χατζηθωμα Κυπραίου, οι πρόεδροι των κοινοτήτων Πυλίου κ. Ν..Χατζησεβαστος, Καρδάμαινας Γ. Ψύρης και Κεφάλου Στέφανος Καματερός, η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κω της ΝΔ Μαρία Ψύρη ο π..πρόεδρος των σχολικών επιτροπών δήμου Κω, Μάνος Μήτρου, η π. Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κω Σμαραγδή Παρισιδη και αρκετός κόσμος που συμμετείχε στην όμορφη αυτή πρωτοβουλία του ΒΑΚΟΥΦ Κω.

πηγή: https://www.kostv.gr

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 10 ευρώ με ποτό.
    5 το ποτό 5 στο φιλανθρωπικό έργο.
    300 ατομα? επί 5 = 1500 ευρά.
    1 με το ζόρι ψωνίζετε.
    αντε το πολύ 2 αμα τσοντάρει και κανένας

    • όλα βρε τα ξέρετε πιο. παντογνώστες.
      10 ευρώ με ποτό και όλα υπερ του στόχου, Προσφορά του μαγαζιού. Οι άνθρωποι του βακουφ και οι φίλο9ι τους πουλούσαν προσκλήσεις 10 μέρες πριν για να συγκεντρώσουν χρήματα. Εσύ αγόρασες ή μονο να κριτικάρεις ξέρεις;

  2. ….Οπου γάμος και χαρά οι της δημοτικής αρχής πρώτοι.
    Εχουν καταλάβει οτι δεν τους ψήφισε ο κόσμος για να κάνουν βόλτες αλλα για να δουλεύουν; Πραγματικά που βρίσκουν τον χρόνο για βόλτες. Βάζω το χέρι μου στην φωτιά οτι σηκώνεται το πρωί πάει στο δημαρχείο κάνει 1-2 ώρες δουλεία μετά ξεκινάει η φωτογράφιση εντός δημαρχείου και εκτός…εε το μεσημέρι πάει να φάει και να ξεκουραστεί (είναι και μιας ηλικίας) και το απόγευμα πάλι δημαρχείο (αν δεν ασχοληθεί με το προσωπικό του γραφείο) 1-2 ώρες δουλειά και πάλι έξοδος σε φιέστες….σύνολο 4 ώρες δουλειά την ημέρα και αυτό με το ζόρι. δήμαρχο ψηφίσαμε ή γλάστρα ;;;;;; ΝΤΡΟΠΗ Ο κόσμος θέλει έργα όχι φωτογραφίες…φτάνει με το κακό pr

    • μη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά, κρίμα να το χάσεις. τουλάχιστον εδώ ήταν φιλανθρωπικό , πλήρωσαν και συνέβαλαν στην προσπάθεια. εσυ???????

  3. ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ!!! ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΥΠΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Η ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ……….

  4. Για βόλτα και ποτάκι στο μαστιχαρι ο δήμαρχος πρώτος είναι για να συμμαζέψει λίγο το χωριό μας ούτε λογος

  5. Αχ Θεοδοση μου ομορφοντρα μου
    τα πρωτα 4 χρονια εβγαζες φωτο σε καθε αναγγελια εργου χωρις ποτε να το ολοκληρωνεις
    ο Δημαρχος μας στην νεα 5ετια απλως εχει οργωσει ολες τις χοροεσπεριδες και κοπες πιττας
    Οσον αφορα εργο ο Δημος ακυβενητο καραβι
    Αυτοι μας αξιζουν 60% πηρε ας το βουλωσουμε επιτελους ολοι μας
    Θεοδοση εισαι τελικα ο μεγαλυτερος sociall Mayor πανελλαδικα !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ