ΔΙΙΚ: Αγιασμός και έναρξη του 2ου κύκλου του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προηγμένα Συστήματα Διοίκησης»

9
8506


Αγιασμός και έναρξη του 2ου κύκλου του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προηγμένα Συστήματα Διοίκησης», με αγιασμό που τέλεσε το πρωί στο Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου & Νισύρου κ. Ναθαναήλ, συμπαραστατούμενος από τον στρατιωτικό Αρχιμανδρίτη π. Σοφρώνιο, παρουσία των τοπικών αρχών, του Προέδρου και του ΔΣ του ΔΙΙΚ.

Το 15μηνης διάρκειας Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα που για φέτος αριθμεί 40 φοιτητές υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, με τη στήριξη του Δήμου Κω, φέρει τον τίτλο «Προηγμένα Συστήματα Διοίκησης» με κατευθύνσεις: α) Διοίκηση Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών και Τοπική Ανάπτυξη και β) Τουρισμός -Υγεία και Ευεξία».

Αντικείμενο του Προγράμματος αποτελεί η εκπαίδευση Πτυχιούχων σε επιστημονικές μεθόδους προηγμένων συστημάτων διοίκησης και ειδικότερα εκείνων που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών και αυτών που ειδικεύονται στον Ιατρικό Τουρισμό και τον Τουρισμό Ευεξίας.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται δια ζώσης στο χώρο του ΔΙΙΚ.

πηγή: ΚOS TV

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. όλα καλά αλλά….μια σχολή λείπει από την Κω η Κάλυμνος για άλλη μια φορά μας έχει βάλει τα γυαλιά με την σχολή εμποροπλοιάρχων και μηχανικών η τοπική αγορά έχει ανασανει, εδώ εμείς στην λήθη του του τουρισμού ΜΟΝΟ περιμένοντας το δολλάριο.

  2. Θα ήθελα μια απάντηση από τους ανθρώπους που τρέχουν το μεταπτυχιακό παρακαλώ.
    Πότε ακριβώς έγινε η προκήρυξη;
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  3. Αγιασμός σε μεταπτυχιακό….
    Μόνο στη μποχαλία αυτά!
    Και μαζεύονται όλοι οι άσχετοι για φωτογράφηση, τρελά γελια.

    • βρε ασχετε αφου ειναι τμημα. στα ςσχολεια πρωτη μερα δεν γινεται αγιασμος; στα πανεπιστημια δεν γινεται;

  4. η Κάλυμνος μας έβαλε τα γυαλιά, η Νίσυρος επίσης, η Αστυπάλαια ακρως ανεπτυγμένη και πλούσιο τουρισμό το καλοκαίρι …ασ το μωρέ μην το συζητάς…όσο εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας και μας φταίνε πάντα οι άλλοι, αυτοί οι άλλοι βρίσκουν λύσεις προχωράνε και μας αφήνουν πίσω γιατί για την τελευταία γραμμή ήμαστε έτσι και αλλιώς. Το νησί δυστυχώς θα γίνει μια φτηνή απομίμηση της μυκόνου….με τουρισμό μη ποιοτικό, και το χειμώνα σιγά σιγά όλο και λιγότεροι κάτοικοι. Δείτε και μόνοι σας πόσοι νέοι γυρνάνε στο νησί….ελάχιστοι και αυτοί με το ζόρι με αποτέλεσμα μετά απο λίγο να φεύγουν

  5. Μεγάλη επιτυχία αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα για το νησί της Κω! Εγώ το άκουσα στο CNN!!! Πάτε ρε να ανοίξετε μια τουριστική σχολή στην Κω που θα φέρει φοιτητές και θα καλύψει θέσεις εργασίας με επαγγελματίες! Όλο ///@ριες είστε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ