Κ. Καΐσερλης: Ο κ. Χατζημάρκος αγνοεί ότι στην Κω οι μάγοι και οι μάγισσες για την θεραπεία των ασθενών εκδιώχθηκαν από τον πατέρα της ιατρικής…

30
6974

Αγαπητοί φίλοι, οφείλω μια απάντηση στον κ. Χατζημάρκο ο οποίος αναφέρθηκε σε φαντάσματα που κυκλοφορούν στην Κω και του χαλούν αδίκως την εικόνα.

Έχουμε ακούσει τόσα πολλά και εκπληκτικά από τον Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο που πλέον τίποτα από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να μας εκπλήξει.

Το καταπληκτικό της πρώτης περιόδου όπου «τα σκυλιά τα έδεναν με λουκάνικα» που η περιφέρεια του μας έχει προσάψει για να κατηγορήσει την εποχή της αυτοδιοίκησης του αείμνηστου Ανδρέα, το «συνταξιούχους χασομέρηδες για τσίπουρο» με το οποίο συνέχισε για να δικαιολογήσει την ανεπάρκεια του στην πολιτική αντιπαράθεση και πολλά παρόμοια, έφτασαν προχθές στον κολοφώνα των επιθετικών προσδιορισμών και μάλιστα ενώπιον του Περιφερειακού Συμβουλίου, μάλλον εκνευρισμένος για την επιμονή μας να εφαρμόσει τον δημοκρατικό προγραμματισμό, να μας αποκαλέσει «φαντάσματα»!

Ο κ. Χατζημάρκος αγνοεί ότι στην Κω οι μάγοι και οι μάγισσες για την θεραπεία των ασθενών εκδιώχθηκαν από τον πατέρα της ιατρικής Κώο Ιπποκράτη και ότι δύσκολα οι απόγονοι του θα πιστέψουν ότι στη σημερινή εποχή γίνονται μαγικά για το καλό των ασθενών και όχι για το καλό των μάγων….

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζει ότι εάν ο Σαίξπηρ έμεινε στην αιωνιότητα είναι γιατί απέδειξε στο έργο του «Άμλετ» ότι η θεϊκή τάξη κατέρχεται και αποκαλύπτεται στο επίπεδο της προσωπικής συνείδησης μέσα από το φάντασμα του Πατέρα!

Τα φαντάσματα λοιπόν που θα τα βλέπει τακτικά, του λένε ότι δεν θα πάψουν να εμφανίζονται και στον ξύπνιο και στον ύπνο του, μέχρις ότου σε αυτή την δημοκρατία που ζούμε γίνουν πράξη, ως απαράβατο δικαίωμα, ο σεβασμός στην άποψη των πολιτών και το δικαίωμα τους να καθορίζουν μόνοι τους της τύχη τους. Και αυτά επιτυγχάνονται μόνο με τον δημοκρατικό προγραμματισμό.

Όσο για τις κραυγές του στο περιφερειακό συμβούλιο επιχειρώντας με ψέματα να διαστρεβλώσει τις διαδικασίες του δημοκρατικού προγραμματισμού  και λέγοντας ψευδώς ότι την περίοδο 2010 – 2014 χάθηκαν 238 εκατομμύρια ευρώ από τα 250 του αναπτυξιακού προγράμματος Ν. Αιγαίου και ότι όλα τα νησιά Δωδεκανήσου και Κυκλάδων απορρόφησαν μόνο 12 εκατομμύρια, του λέμε ότι  μόνο ο Δήμος της Κω στην περίοδο 2011 – 2013 της βαθιάς οικονομικής κρίσης και των  βίαιων μέτρων συγκράτησης των εξόδων, πήρε από το πρόγραμμα 18 εκατομμύρια ευρώ (8 για τις αστικές αναπλάσεις. 6 για την ΔΕΥΑΚ και 4 για έργα όπως την ανακατασκευή του 7ου Δημοτικού).

Μπορεί ο κ. περιφερειάρχης να θέλει να υποτιμήσει τις πριν από αυτών δημοτικές, νομαρχιακές και περιφερειακές περιόδους. Το ανύπαρκτο έργο του όμως δεν υπερτιμάται με την υποτίμηση των άλλων. Ούτε φυσικά η πολιτική ικανότητα των πολιτικών μετριέται με την σύγκριση των έργων.  Η αυτοδιοίκηση από μόνη της έχει βαθύτατο πολιτικό και δημοκρατικό περιεχόμενο ! Θέλει και απαιτεί τον ίδιο τον λαό να διαχειρίζεται μόνος του τις δικές του κοινές υποθέσεις χωρίς μάγους και προστάτες… 

Σας ευχαριστώ Κώστας Καϊσερλης π. Δήμαρχος Κω

30 ΣΧΟΛΙΑ

  • Θα σκίσουμε τα πτυχία μας όλοι εδώ μέσα.
   Πως τον έδιωξαν? Έχεις διαβάσει κάποια βιβλία από ξένους και δικούς μας ιστορικούς?
   Ανάλυσέ το.
   Ο Καίσερλης έχει δίκιο στα πάντα που λέει, είναι ενημερωμένος ,φράζει στόματα, έχει αποδείξεις και τα γεγονότα τον δικαιώνουν.

   • Ναι ο Ιπποκρατης δίδασκε κάτω από τον πλάτανο.Μπερδευεις ιστορία με μυθολογία.Μηπως ητανε και γιατρός στο Ασκληπιείον;Ο Ιπποκρατης καταρχάς δεν είχε σχέση με την πόλη της Κω.Στη Κέφαλο γεννήθηκε.Τοσο πολύ τον είχαν σε εκτίμηση οι Κωοι,που ούτε ένα άγαλμα δεν εχει βρεθείστο νησί.Κανεις δεν ξέρει τη μορφή του.Οτι ξέρουμε είναι από τη Λάρισα που τον δέχτηκαν και εκεί πέθανε.ΓΙΑΤΙ δεν είχε γυρίσει στον τόπο του;Ναι είχε πάει στο λοιμό της Αθήνας μαζί με πολλούς άλλους γιατρούς,αλλά από την Κω έφυγε διωγμένος από το κατεστημένο του νησιού.Κατεστημεν που τις μέρες μας άξιος συνεχιστής είναι ο Καισερλης,γιος δημάρχου,ο ίδιος δήμαρχος και προετοιμάζει το έδαφος για τη συνέχεια.(Άσχετο,το πατσαβούρα τι ακριβώς και πως σε βοηθάει;)

    • Τι ηλίθια..τι βλαμμένη,ανιστόρητη,τι να πει κάποιος,τι να σχολιάσει?

     σκέτος κίονας του Ασκληπιείου που φαίνεται έχει επισκεφθεί όπως και το Μουσείο σε άλλη ζωή.
     Σου συστήνω να πας στο Επιγραφικό Μουσείο στο Ασκληπιείο να διαβάσεις τις επιγραφές…όσες έμειναν απ τα απαλλοτριωμένων πολιτιστικών θησαυρών.
     Προς το παρόν άνοιξε το Gala και μελέτησε την κατασκευή κοτόσουπας.

    • Ξέρει πολύ καλά τι λέει και πως τα λέει και το κυριότερο σας γλεντάει.

     Στον Ιπποκράτη αποδίδεται ο διαχωρισμός των θεμάτων της ιατρικής από το μεταφυσικό και το θείο…

     Εξαιρετικά αφιερωμένο σ αυτούς που απευθύνεται..Το Μπλάστρι είναι η λύση των ..Μάγων που βρίσκουν παθολόγους για το Νοσοκομείο.
     https://www.youtube.com/watch?v=hDwmzObtmZc

  • Μάλιστα μίλησε και το ΖΩΝΤΑΝΟ ξερολας.Εσυ για να απαντάς σε όλα πρέπει να σαι πολύ διαβασμενη……ή πολύ κουτσομπολα.Η …απλά ένα βλήμα που νομίζει ότι τα ξέρει ολα

 1. 2010-2024 ΤΟ ΝΗΣΙ σε εγκαταλειψη ,ρημαδιό.Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια ,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες κλπ. 1978-2005.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙΣΑΡΛΗ ΚΑΙ ΦΑΚΚΟ
  Για τα έργα τους το Λατομείο Τα ΚΑΥΣΙΜΑ, την ΜΑΡΙΝΑ. τα ΣΤΑΔΙΑ. το παλιό ΝΟ-ΣΟΚΟΜΕΙΟ, το ΙΚΑ. το κλειστό ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ. το ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ, τους ΒΡΕΦΟΝΗ-ΠΙΑΚΟΥΣ, τα ΣΧΟΛΕΙΑ. το ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ και την ΕΚΚΛΗΣΙΑ. την ΚΑΖΕΡΜΑ, τα ΚΡΗΤΙΚΑ, τα ΛΑΪΚΑ, τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ. την ΕΦΟΡΙΑ, την ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ, τους ΟΙΚΙ-ΣΜΟΥΣ, τις ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΗΣ τον ΒΙΟΤΟΠΟ, τους ΔΡΟΜΟΥΣ μέχρι τον Δίκαιο, τους ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ, το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ χαβρα και καμιά εκατοστή ακόμα που γράφει στο βιβλίο του ο Καίσαρλης.

 2. για την δευακ πήρες 20 εκατομμύρια τον βιολογικό στην κεφαλο και τα δίκτυα λάθος κάνεις κυρ Κώστα !

 3. προς Μιράντα. από την απάντηση σου αντιλαμβάνομαι πόσο πολύ αγαπάς την Κω . Για αυτό σάρωσε ο Νικηταρας γιατί ο Κυριτσης είχε τέτοιους ανόητους υποστηρικτές.

 4. αγαπητε κυριε καισαρλη δυστυχως απευθυνεσαι σε απολιτικους πολιτικους και απολιτικο ακροατηριο. ουτε το 1% του πληθυσμου καταλαβαινει τι σημαινει δημοκρατικος προγραμματισμος, και την αξια του. απορω με το κουραγιο σου. ισως θαπρεπε να εξηγησεις με απλο τροπο στον κοσμακη τι σημαινουν ολα αυτα. γιατι αν γραφεις καποια πραγματα και τα καταλαβαινεις εσυ και καποιοι αλλοι τοτε πας αδιαβαστος.

 5. Σε λιγο θα μας κανει και τος πολεις των 15 λεπτων.. Ηα παρει επιδοτησεις στην τσεπη γιαυτο.. Οπως και για ολα τα αλλα… Ειναι επακολουθο του Μητσοτακη,, του αρεσει.. Το τυρι σαν ποντικος που ειναι..σαν αρουραιος μεγαλος.. Και βλεπει μονο το τυρι κσι τρεχει σαν ξελιγωμενος.. . . Χωρις μυαλο, χωρις βουληση.. Χωρις σκεψη.. μονο καρεκλα, χρημα…. Και τα ποντικακια (Σβυνου.. Κτλ.) ακολουθουν.. Τον αρουραιο

 6. Στο Κ καισερλη 70 και χρονων … Δημαρχο 30 χρονια.. Που εφτιαξε την κω απο το 1977… Οτι δεν ξερει ιστορια..
  Παρατηρηση:miranta ουτε καν στα @ρχ.. του πατερα σου ησουν οταν εφτιαχνε την κωο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ..
  Υπαλληλακε της κακιας ωρας..

  • Αφού την έφτιαξε τι ασχοληστε .Απολαυστε την.Περιεργο εγώ είχα την εντύπωση ότι η Κως έφτιαξε τον Καϊσερλή.Μεχρι υπουργό τον έκανε.ΑΛΗΘΕΙΑ ακόμα 70 είναι;Αν βρίσεις πιστεύεις ότι υποτιμάς αυτόν που βρίζεις;Την οικογένεια σου κανείς ρεζίλι .

 7. Τουλάχιστον γνωρίζεις ο Όρκος του Ιπποκράτη τι λέει? Φίλε εσυ που έστειλες αυτό το διάβασες;Τι λέει για τον όρκο ,που πολλοί λένε έγραψε ο Ιπποκρατης;
  “ Ο περίφημος Όρκος του Ιπποκράτη πιθανόν εμφανίστηκε μετά τα χρόνια του Ιπποκράτη και προοριζόταν για μία επίλεκτη ομάδα ιατρών…..”

 8. Ο Ιπποκρατης γεννήθηκε το 460πχ στη Κω και πέθανε το 377πχ στη Λάρισα.Απλα πρην με βρίσετε (ποτέ δεν είπα ότι είμαι μορφωμένη,ούτε καν ορθογραφία και συντακτικό ξέρω.Απλα είμαι ρεαλίστρια )Πότε άκμασε το Ασκληπιείον της Κω;Δέστε τις χρονολογίες και βγάλτε συμπέρασμα.Διαβαστε τη βιογραφία του Ιπποκρατη ,πόσο έμεινε στη Κω και γιατί έφυγε.Ολα τα αλλά και τις βρισιές στο σπίτι και τις γυναίκες σας.Εξαλου τι σχέση έχουν οι σημερινοί Κωοι,οι περισσότεροι είναι από απέναντι ,με τον φιλόσοφο γιατροί Ιπποκράτη;Τι διαμαρτύρεστε;Τέλος συγκεκριμένα ο Ιπποκρατης γεννήθηκε στη Κέφαλο ,Δωριεύς .Ειπαμε μην μπερδεύουμε τη μυθολογία με την ιστορία.ΤΙΠΟΤΑ άλλο.

 9. Ο γραφολόγος του μαυρισμένου Καίσερλη να είναι προσεκτικός.
  Τον παρασύρει σε θέματα που δεν γνωρίζει
  Ο καίσερλης ποτε δεν έγραφε
  Αμπελοφιλοσοφουσε ….

 10. πραγματικα ειστε ανεγκεφαλοι.. γραφετε στα σχολια οτι σαχλαμαρα κατεβασει το κεφαλι σας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ