Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας «Μαστιχάρι Δράσις»: Εποικοδομητική η πρώτη συνάντηση του νεοσύστατου συλλόγου πολιτών με το Δήμαρχο Κω

42
8205

Εποικοδομητική ήταν η πρώτη συνάντηση του νεοσύστατου συλλόγου πολιτών με την ονομασία «Μαστιχάρι Δράσις», σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Μαστιχαρίου.
Πολύς ήταν ο κόσμος που παραβρέθηκε στη συγκέντρωση, προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του, ενόψει της φετινής σεζόν που έχει ξεκινήσει και της έλλειψης απαραίτητων παρεμβάσεων στο χωριό, προκειμένου να υποδεχτεί τους επισκέπτες.
Παρόντες από πλευράς δημοτικής αρχής,  ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς,  οι Αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Χρυσόπουλος,  Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, Σταμάτης Καμπουράκης,  ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κωνσταντίνος Ζαχαρός, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Παναγιώτης Αβρίθης, ο Πρόεδρος της ΑΝΕΜ Αριστείδης Μαραγκός, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αντιμάχειας Νίκος Φραζής καθώς και ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής,  Ηλίας Σιφάκης.
Το λόγο αρχικά πήρε ο Νίκος Τάλλαρος, ιδρυτικό μέλος του συλλόγου,  ο οποίος δήλωσε: «Δεν έχουμε να ζητήσουμε κάτι καινούργιο.  Ζητάμε την ομαλή λειτουργία όλων των υπηρεσιών στο χωριό μας. Το θέμα των αιωνίων φυκιών επιτέλους να λυθεί, οι κήποι και η είσοδος του χωριού να καθαρίζονται έγκαιρα (ευχαρίστησε τους ξένους που ζουν πλέον στο νησί μας και εθελοντικά καθάρισαν). Καλώ το φίλο δήμαρχο, όχι να απαντήσει ή να απολογηθεί, απλά να του κάνουμε γνωστά τα συνηθισμένα προβλήματα που έχουμε κάθε χρόνο και να βρούμε όλοι μαζί λύσεις. «.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος ο οποίος δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά που βλέπω όλους εσάς αυτή την ηλιόλουστη μέρα στο όμορφο Μαστιχάρι.  Όχι μόνο δεν είμαι αντίθετος σε τέτοιες πρωτοβουλίες, αλλά τις επικροτώ. Είστε ενεργοί πολίτες.
Ο Δήμος έχει 100 άτομα λιγότερα στη διάθεσή του. Είμαστε εδώ να μιλήσουμε με απόλυτη ειλικρίνεια. Απέναντι στην αγωνία μας, έχουμε και αυτό που η πολιτεία βάφτισε «Τέλος ανθεκτικότητας».  Πρέπει να στρέψετε και το ενδιαφέρον σας απέναντι και στην πολιτεία όχι μόνο στο Δήμο.
Καταβάλλουμε τεράστιες προσπάθειες. Όπου μπορούμε βάζουμε και τον ιδιωτικό τομέα, όπως στην καθαριότητα.
Πάμε στο Μαστιχάρι όμως που είναι ένας όμορφος προορισμός με τις ιδιαιτερότητες που έχει. Τα φύκια είναι ένα πρόβλημα που ξεπήδησε μετά την κατασκευή μιας προβλήτας, η οποία έχει τη σημερινή μορφή, με αποτέλεσμα η φύση να εκδικείται. Είναι ανθρώπινες παρεμβάσεις, με τις οποίες δυσχεραίνουμε τη ζωή μας και τη λειτουργία της περιοχής. Είναι ένα φαινόμενο που έχει να κάνει με την κλιματική αλλαγή. Φέτος ξεκινάμε έγκαιρα. Υπογράφουμε με τον ανάδοχο.
Πάμε τώρα στο αν υπάρχει απαξίωση για τον τόπο. Όταν αναλάβαμε δεν άναβε μια λάμπα. Βάλαμε νέες λάμπες. Χρειάζονται εγκρίσεις, που δε μπορεί να παρέμβει ο δήμος.».
Ο Δήμαρχος Κω,  αναφέρθηκε γενικότερα σε έργα που έχουν γίνει στο Μαστιχάρι και έλυσαν προβλήματα ετών και δήλωσε πως σίγουρα δεν είναι όλα ιδανικά και γίνονται λάθη,  αλλά όλοι μαζί μπορούν να πετύχουν πολλά.
Ακολούθησε η Νεκταρία Σκαλέρη, μέλος του συλλόγου,  η οποία δήλωσε: «Απαιτούμε την προσοχή σας, το ενδιαφέρον σας, το μεράκι σας.»
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αντιμάχειας Νίκος Φραζής δήλωσε: «Μπορείτε να μπείτε στο διαύγεια να δείτε τα απαραίτητα έγγραφα, για τις αναθέσεις που αφορούν το Μαστιχάρι.  Χαίρομαι που είστε εδώ. Η αποκομιδή των φυκιών ήταν διπλάσια από τα προηγούμενα χρόνια. Να λέμε τα πράγματα με το νόμο τους. Όλοι μαζί ενωμένοι, μόνον έτσι θα είμαστε αποτελεσματικοί.».
Ο Παναγιώτης Αβρίθης,  θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια θέματα τα οποία όπως δήλωσε ίσως δεν τα γνωρίζουν οι συνδημότες μας. Ένα από αυτά είναι πως στο λιμάνι του Μαστιχαρίου,  το πρόβλημα δεν είναι μόνο τα φύκια με το θαλασσινό νερό αλλά και πως κάποιοι που βρίσκονταν στη συγκέντρωση,  ρίχνουν τα αστικά απόβλητα στο σημείο και δυσχεραίνουν την κατάσταση.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/topika/28580-mastixariou-drasis-epoikodomitiki-i-proti-synantisi-me-to-dimarxo-ko

42 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καθόλου εποικοδομητική, όπως γράφει η φασιστοτηλεοραση τους. ανίκανοι και θλιβεροι. τους έστειλαν στον οξαποδω. τόσο καλά!!!??? πήγε…..

    • Ευτυχως που εχουμε αυτη την δημοτικη αρχη.Εαν ειχαμε τους κυριτσικους θα ειχε βομβαρδιστει ολο το νησι.

      • Πες εναν λογο για το
        το « ευτυχως» που γραφεις!
        Εναν!
        Θρασος που εχουν οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ!
        Τωρα τι ειναι; Σου αρεσει το νησι σου;
        Το εχεις ξαναδει σε αυτα τα χαλια;;;
        Εσυ καλα τρως προφανως….
        Παραιτηθειτε γιατι τα γιαουρτια τρωγονται με διαφορους τροπους!

  2. …..ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ;
    ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ?

    • ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ,ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ @Α@ΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    • ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ,ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ @Α@ΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

  3. Μέχρι τώρα ξεραμε ότι το πρόβλημα με τα φύκια ήταν από την κακή κατασκευή του λιμανιύ. Τώρα θα τα φορτώνουμε κι αυτά στην κλιματική αλλαγή.Για πάσα νόσο

  4. Τι λέει ρε παιδιά ο άνθρωπος; Ότι για 5 παρτέρια, 10 φώτα και τα φύκια φταίει η κυβέρνηση; Ε τότε παραιτηθείτε. Αλήθεια τώρα; Στον Δήμο των 20 εκατομμυρίων. έλεος Δήμαρχε.

  5. Καλά η ντροπή είναι ανώτερη ψυχική πνευματική ,διανοητική λειτουργία για να την διαθέτει οΝικηταρας και ο Συρφετός του!
    Την ξεφτίλα δεν την καταλαβαίνουν Θ άθελα να ήξερα!

  6. Και που ειστε ακομη…..το Μαστιχαρι κανει την αρχη!!
    Θυμαστε εκεινο το πηγαδι που λεγαμε?
    Δεν θα προλαβετε…ξεχαστε το!

  7. Κατώτεροι των περιστάσεων. Το τρομερό ήταν το χαίρομαι που είμαστε όλοι μαζί εδώ μια τόσο ηλιόλουστη ημέρα χα χα χα χα.Το άλλο με το μειωμένο προσωπικό τι να πω. Έρχονται στην διοικηση του Δημου για να μας πουν ότι δεν μπορουν να κανουν τίποτα Ο Αβριθης παραλίγο να μας ζητήσει και τα ρέστα. Και γιατί το Λιμενικό Ταμείο δεν έχει λεφτά ? Δεν κατάλαβα

  8. ξέρετε ποια ειναι ? ΣΤΡΙΜΩΞΤΕ ΤΟΝ. Αφήστε τον πρωθυπουργό. Ο δίαυλος επικοινωνίας με τον πρωθυπουργό είναι η τοπικές δημοτικές αρχές. Σας πετάει το μπαλάκι….Αφήστε τα γλυψίματα. Μόλις υψώσετε φωνή και κατάμουτρα ρίξ τε φωνή θα δείτε σε χρόνο ντε ντε (και οχι ντου ντου ) πως και κόσμο θα προσλάβουν και έργα και μελέτες θα γίνουν και όλα θα μπουν στον δρόμο τους. Για να σας το λέω κάτι ξέρω….κάτι έχω ακούσει και ακούω καθημερινά για να σας το λέω…
    Κλασικη τακτική να ανακατεύει και να αποπροσανατολίζει για να μην αντιδράσετε προς εκείνον ….και εκεινος έχει να λαμβάνει , αλλά θα πει για τους άλλους γιατί δεν μπορεί να πει τα δικά του .
    ΣΤΡΙΜΩΞ ΤΕ ΤΟΝ ! Σοβαρά μιλάω , αφήστε τα γλυψίματα…. ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΤΕ ΑΥΓΑ ΟΜΕΛΕΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

    • Νομιζω λέγεται χρόνος ντε τε από ό,τι θυμάμαι απ’ το σχολείο… και όχι ντε ντε.
      Δεν χαιδεύουμε τα αυτιά κανενός.Είμαστε κατ’αρχήν «ειρηνικοί».
      Αν θεωρείτε ότι δεν υπάρχουν ευθύνες κεντρικά κι οτι όλοι, μην πάμε πολύ παλιά,απ’ τη μεταπολιτευση κι εδώ,δεν έχουν ευθύνες ,τότε δεν είστε ειλικρινής.
      Από κει και περα:
      α) ο κόμπος έφτασε στο χτένι.
      β) το ψάρι βρωμάει απ’ το κεφάλι.
      γ)Δεν γλείφουμε ( όχι γλύφουμε)
      δ)Διακρίνω μια προσπάθεια εκφοφισμου να το πω?Μην μιλάτε να το πω?
      Δεν θα περασει!

  9. Ομολογία ανικανότητας. Δήμαρχος πρόεδρος λιμενικού ταμείου και πρόεδρος κοινότητας λένε ότι με δείγμα από το χημείο κάποιοι πετάνε τα λύματα τους στη θάλασσα. Και ζητάνε από τους πολίτες να σπάσουν την ομερτά και να τους καταγγείλουν. Βρε σεις οι υπηρεσίες σας αφού λέτε ότι έχετε χαρτιά από το χημείο και αποδείξεις τι κάνουν βάζουν πλακάκια? Βρε α παένετε από κει που βρίσκεται και κάνετε. Καίσαρλη να τους χαίρεσε που μας τους φόρτωσες

  10. Σας δουλεύουν ψιλό γαζί. Καλά σας είναι τα φύκια με άρωμα λεβάντας για μεταξωτες κορδέλες.

  11. ΔΗΜΑΡΧΟΙ της πλακας και της αρπαχτης. μονο τα μισθα και τα βαζα με το ΜΕΛΙ.ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ.

    • Ε … οχι και βαζα με μελι!
      Ε οχι βαζουν το δακτυλο στο μελι που ελεγε ο κυριος Φλουφλης των 3 οροφων σε δημ συμβουλιο!
      Μακροβουτια στο μελι κανουν!!
      Μακροβουτια …. και δεν πα να λετε οτι θελετε….

  12. Για τα χόρτα φταίει η έλλειψη προσωπικού, για τα φύκια η κλιματική αλλαγή και η άφραγκια του λιμενικού ταμείου, για τα φώτα οι ηλεκτρολόγοι που είναι 4 αλλά λέμε 2 και οι ιδιώτες που δεν έρχονται στον Δήμο. Για όλα φταίνε οι άλλοι ποτέ ο Νικηταρας και ο Αβριθης ποτέ

    • Οι άλλοι φταίνε…
      Δεν βρίσκεις υπαλλήλους ? Δεν σε αφήνουν να κάνεις προσλήψεις τον Μάρτιο? Δηλαδή οι προκυρήξεις απο τους υπαλλήλους του δήμου είναι έτοιμες να κατατεθούν στην ώρα τους και δεν σε αφήνουν ? Γιατί εμείς άλλα ξέρουμε απο πρώτο χέρι…. οτι πχ προκυρήξεις βγάζεις μόνο όταν θέλεις κάποιον δικό σου να βολέψεις οχι όταν έχει ανάγκη η υπηρεσία. ΙΣΧΥΕΙ Ή ΟΧΙ ? Φέρε στο ΔΣ της Πέμπτης όλες τις προκηρύξεις που έχει βγάλει ο δήμος τα τελευταία 4 χρόνια και το πότε τις κατέθεσε και ποιους πήρε και που τους έβαλες. Ελα λίγο να έρθει η διαφάνεια… Ισχύει οτι κάνεις deals πριν βγάλεις μια προκήρυξη ? Αν είναι μάγκας ο Ηλείας και η δική τους παράταξη δεν έκανε τα ίδια, τότε έχει τις γνώσεις και ξέρει τι πρέπει να σε ρωτήσει και να ζητήσει για να βγουν όλα στην φόρα. ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ? Ή ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΒΑΒΑ και τα ρίχνουμε όλα στους απο πάνω που δεν αφήνουν να κάνουμε προσλήψεις και βρωμίζει ο τόπος και δεν έχουμε μελέτες και υπαλλήλους στις υπηρεσίες?? Απαντησούλες θα πάρουμε?

  13. 2010-2024 ΤΟ ΝΗΣΙ σε εγκαταλειψη ,ρημαδιό.Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.
    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια ,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες κλπ. 1978-2005.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙΣΑΡΛΗ ΚΑΙ ΦΑΚΚΟ
    Για τα έργα τους το Λατομείο Τα ΚΑΥΣΙΜΑ, την ΜΑΡΙΝΑ. τα ΣΤΑΔΙΑ. το παλιό ΝΟ-ΣΟΚΟΜΕΙΟ, το ΙΚΑ. το κλειστό ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ. το ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ, τους ΒΡΕΦΟΝΗ-ΠΙΑΚΟΥΣ, τα ΣΧΟΛΕΙΑ. το ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ και την ΕΚΚΛΗΣΙΑ. την ΚΑΖΕΡΜΑ, τα ΚΡΗΤΙΚΑ, τα ΛΑΪΚΑ, τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ. την ΕΦΟΡΙΑ, την ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ, τους ΟΙΚΙ-ΣΜΟΥΣ, τις ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΗΣ τον ΒΙΟΤΟΠΟ, τους ΔΡΟΜΟΥΣ μέχρι τον Δίκαιο, τους ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ, το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ χαβρα και καμιά εκατοστή ακόμα που γράφει στο βιβλίο του ο Καίσαρλης

  14. Με τόσα πρωταπριλιάτικα που σας είπανε δεν την κάνατε καλύτερα αύριο τη συγκέντρωση

  15. Ωραίος ο Φρατζης βρε πρόεδρε παραιτησου τι περιμένεις? Και τι ρούχα είναι αυτά όλοι οι αιρετοί από το ψάρεμα ήρθατε?

  16. οι ντοπιοι αντεδρασαν για να μην εχουν εργα. τελειως γιδια .τωρα θα ηταν ενταξει.

    • άκου με …. τα έργα αυτά που γίνονται θα φανούν σε λίγο καιρό…. Το κατά πόσο είναι για καλό.
      Δεν σε παραξενεύει που τόσοι άλλοι που προσπάθησαν να κάνουν καλό για το νησί φάγανε πόδι και μπήκαν μπροστά οι άχρηστοι και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κάνει ανενόχλητος έργα και με τις ευλογίες του λαού??
      Τα λεφτά φευγουν εύκολα απο εκεί μήπως? Πόσα παίρνουν και πόσα πέφτουν στα έργα τελικά ?
      Αυτή ακριβώς η νοοτροπία πολλών ΔΕΥΑ έφερε το νέο νομοσχέδιο που οπου να ναι θα εφαρμοστεί και να δούμε τι θα γίνει με τους κακόμοιρους τους υπαλλήλους

        • βρε μπετόστοκε χωρίς νερό θα μας αφήσει ο Ζαχάρος και ο δημαρχούκος του σε λίγο καιρό που θα πεις το νερό νεράκι με αυτά που ξέρουν χρόνια τώρα οτι θα γίνουν και δεν κάνουν τίποτα …είτε μπορούν είτε δεν μπορούν… την μάσα τους σκέφτονται…. κόψε την κηροζίνη γιατί σε χαλάει. Νομίζεις βρήκες σύγχρονο Άγιο καημένεεεεεεεεεεεεε. Για τα λεφτά γίνονται όλα . ΞΥΠΝΑ ΠΟΥΡΝΆΡΙ

  17. Κλασική τακτική Δημάρχου Νικηταρά.
    Μιλάω πρώτος , ουσιαστικά με κενά λόγια και πολλά πολλά ψέματα, σας αποκοιμίζω και πάμε παρακάτω.
    Τα ιδια λέει όπου πάει , μέχρι και ο φυλα///// του γύρισε την πλάτη γιατί τον έχει σκυλοβαρεθει

  18. Οι άλλοι δημοι της χώρας πως ανακηνωνουν καθημερινά προσληψεισ και ο δήμος Κω δεν μπορεί????

    • ίσως γιατί οι άλλοι δήμοι λειτουργούν καλύτερα ?
      Δεν ανακοινώνουν όλοι οι δήμοι προσλήψεις…μην νομίζετε οτι μόνο οι δικοί μας είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ
      Αλλά σίγουρα φωτεινά παραδείγματα δεν είμαστε
      Μου θέτε και προσλήψεις και πήγατε και ψηφίσατε τον Νικηταρά που μόνο τα ζώδια δεν έχει επικαλεστεί οτι του φταίνε. Αλλά είναι ευγενικός όσο να πεις με το χαμόγελο σε γράφει στα …

  19. Περιμένετε να κόψουν οι εθελοντές τα χόρτα στην Κω και θα έρθουν και στο Μαστιχάρι κάποια στιγμή

  20. Τόση ώρα που ακούγατε ψευτιές μέσα στον ήλιο θα χατε κόψφει τα χόρτα . και θα βάζατε και τους τεμπέληδες που ρτανε πάνω να κάμουν καμιά δουλειά.

  21. Όποιος γνωρίζει ελάχιστα από την γλώσσα σώματος καταλαβαίνει ότι ο μικρός Παναγιώτης αράδιασε το ένα ψέμα πίσω από το άλλο . Πραγματικά εντυπωσιακό .
    Το μεγαλύτερο ψέμα όμως δεν κρατήθηκε και το είπε ο Δημαρχούκος στο τέλος . Ότι δήθεν τα πράγματα πάνε καλά .. Αρκεί να αναλογιστούμε πόσο έχει πέσει το επίπεδο ζωής μας τα τελευταία 35 χρόνια και πόσο αφιλόξενο έχει καταντήσει το νησί τα τελευταία χρόνια , ειδικά για άτομα της τρίτης ηλικίας

  22. Μαευτήκανε 50 άτομα για να τους δώσει τα 2 άτομα που έχει η κοινότητα να κόψουν τα χόρτα και να καθαρίσουνε

  23. Όλοι ξέρουμε ποιοι ευθύνονται για την κατάσταση του χωριού μας .. έρευνες απέδειξαν πως η δυσοσμία δεν προέρχεται αποκλειστικά από τη συσσώρευση φυκιών αλλά και από τα λύμματα που ξεφορτώνονται καθημερινά οι ……. .. προφανώς βρήκαν την ευκαιρία να απαλλαχθούν από τα έξοδα για καθαρισμό βόθρων μιας κ το λιμάνι μας – εξαιτίας αποκλειστικά των αέρηδων κ όχι όσων λέει ο κ αβριθης – συγκεντρώνει φύκια από την αρχή της λειτουργίας του . Παρόλα αυτά το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό .. τα χόρτα σε λίγο διάστημα θα ξεπεράσουν το ύψος μας , ο φωτισμός στο χωριό δεν είναι επαρκής , η άσφαλτος είναι επικίνδυνη ..
    όλα αυτά προκύπτουν σε έναν “ πλούσιο ” δήμο λόγω της τουριστικής περιόδου, που κατά κάποιο περίεργο τρόπο ΠΟΤΕ δεν έχει λεφτά .. ΠΟΤΕ δεν είναι ικανός να αναλάβει τις ευθύνες του .. ΠΟΤΕ δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πολιτών .. ΠΟΤΕ δε μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια μας .. ΠΟΤΕ δεν θα λάβει τα μέτρα του εναντίων όσων με θράσος και εγωισμό καταστρέφουν το χωριό μας .. το χωριό που αγαπάμε .. το Μαστιχαρι μας ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ