Στην Κω ο Έλληνας Χρυσός Ολυμπιονίκης της Ατλάντα 1996, Ιωάννης Μελισσανίδης, με σκοπό την έμπνευση των νέων για την επίτευξη των στόχων τους

6
6542

Μία ιδιαίτερη επίσκεψη είχαν σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου, οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κω, αφού στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου, υποδέχτηκαν τον Έλληνα Χρυσό Ολυμπιονίκη της Ατλάντα 1996 στην ενόργανη γυμναστική, Ιωάννη Μελισσανίδη.
Ο Ιωάννης Μελισσανίδης και το Ίδρυμα Ευγενία Σμυρναίου Αναστασιάδου ενώνουν τις δυνάμεις τους σ’ ένα ξεχωριστό εγχείρημα με σκοπό την έμπνευση των νέων για την επίτευξη των στόχων τους.

Με αφορμή τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και την συμπλήρωση 28 χρόνων από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου του στην Ατλάντα, ο σπουδαίος Έλληνας Χρυσός Ολυμπιονίκης και οι ομάδες των δυο φορέων επισκέπτονται σχολεία σε ακριτικά νησιά και απομακρυσμένα χωριά ώστε να συζητήσουν για την σπουδαία ‘’Δύναμη του Ονείρου’’ που μπορεί να γίνει κινητήριος μοχλός ως προς την επίτευξη κάθε στόχου παρά τις φαινομενικές αντίξοες συνθήκες.

Η ομιλία είναι εμπνευσμένη από την ιστορία του ίδιου του αθλητή ο οποίος κατάφερε με την επιμονή και την αυτόφωτη δύναμη του να κερδίσει το πρώτο χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους, με 9.850 βαθμούς, αγγίζοντας το τέλειο (perfect ten) και χαρίζοντας στην Ελλάδα την πρώτη νίκη στη γυμναστική, από το 1906.

Πηγή: https://www.kostv.gr

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ……ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ….. ΧΑΡΑΠΑΔΕΣ -ΚΟΥΚΛΕΝΤΕΔΕΣ…. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΛΕς ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙς ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΑ !!!!!!!!!!
    ΜΠΕΤΑΖΙΔΕΣ Π………… ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΟΡΟΛΟΗΟΙ….ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ…ΟΤΙ ΘΕΣ ΟΠΟΙΟς ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ !!!!

  2. Φαντάζομαι οι θρήσκια εδώ θα πήγαν να τον συναντήσουν να του πουν ότι δεν πρέπει να μιλάει στα παιδιά γιατί είναι ομοφυλόφιλος.Άσχετο .Μακάρι να είχαμε πολλούς σαν τον Ιωάννη.

  3. Όλοι εσείς οι φασιστες δεξιοί αριστεροί ,αυτός είναι Έλληνας ,πρότυπο .Κοιταχτείτε στον καθρέπτη,είστε πιο Έλληνες από αυτόν;Πιο άνδρες;Ακούστε τον και Σκευτητε γιατί τόσο μίσος προς τους συναθρωπους σας;Αν αξίζεις τίποτα δεν σε σταματάει.Άσπρος,μαύρος,άνδρας,γυναίκα,ομοφυλόφιλοι,αν έχουν αξία δεν θα τους εμποδίσει οποιαδήποτε ταμπέλα που θα βάλει ένας κακομοιρης.
    https://youtu.be/aKsoNLdQBXg?si=NuCJf4PA1HR1Afr-

  4. Κ.χριστιανη, που είναι οι πυρσοί, τα πλακαρ και οι υστερίες να σώσουμε τα παιδιά μας από τους ανώμαλους, τους κίναιδους, τα Σόδομα και τα Γόμορρα, τα εβραιομασωνικα νεοταξικά προπαγανδιστικά κεντρα; Οκ, Θα τον κάψει ο θεός αιωνια στην κόλαση, αλλά τωρα, εδώ, γιατί βάζουμε σε τέτοιο κίνδυνο τα παιδιά μας; Μόνο λόγια είμαστε τελικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ