Εκδήλωση της Αστικής Εταιρείας «Ιπποκράτης» με ομιλητή τον Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ ταξίαρχο Αρ. Καβαρλίγκο στο Η2Ο

5
9754

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η Εκδήλωση της Αστικής Εταιρείας ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, αφιερωμένη στην Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου και στο Σύνταγμα Δωδεκανήσιων Εθελοντών με κεντρικό ομιλητή τον Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Ταξιαρχο Αριστείδη Καβαρλίγκο  στο Η2Ο .
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κκ.Ναθαναηλ, του δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά, του Διευθυντή της Β΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Μανώλη Καζαμία, της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κω και προέδρου της Αστικής εταιρείας Ιπποκρατης κ.Διονυσιας Τελλή Τσιμισιρη, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής Σταματιας Κανταρζή, του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Κω Σάκη Χατζηπέτρου, του κοινοτικού συμβούλου Παναγιώτη Δημόπουλου, προέδρων συλλόγων και φορέων, καθώς και αρκετού κόσμου.
Την εκδήλωση ‘έντυσε’ μουσικά ο μαέστρος  Νίκος Κούρος στο πιάνο και η Χρυσούλα Στεφανάκη στο τραγούδι επίσης, ο πρόεδρος των Ιεροψαλτών Κω Γιώργος Σακέλης και ο πανασιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης και στρατιωτικός Ιερέας Λοχαγός π. Σωφρόνιος που μάγεψαν με τη φωνή τους!!

Πηγή: https://www.kostv.gr

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ανάμεικτα συναισθήματα. Στρατηγέ εύχομαι να ανέβεις στα ανώτατα αξιώματα της ιεραρχίας γιατί το αξίζεις.

  2. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στον ΔΚΤΗ της 80 ΑΔΤΕ!!!!!

  3. ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΤΟ ΤΑΞΙΑΡΧΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ
    ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ……………………….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ