Hλίας Σιφάκης για όλους και για όλα: Nοσοκομείο – ήμουν νιος και γέρασα – O Tουρισμός θα πάει καλά το 2024

8
9456

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΙΛΑΣ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΓΑΘΟ-ΜΙΡΑΝΤΟΣ ΝΑ ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΙΡΑΝΤΕ,ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

  2. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.αχρηστοι τεμπεληδες ολοι.

  3. όλοι εδώ μέσα το ψηλό σας και το μακρύ σας βγείτε έξω βοηθήστε καθαρίστε τα πεζοδρόμια έρχεται τουρισμός μην πετάτε σκουπίδια κάτω καντε καμιά δουλειά γιατί άμα περιμένετε από τους πολιτικούς να φέρουνε τα πέντε άτομα να καθαρίσουν όλο το νησί είστε γελασμένοι ρε!!

  4. ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ …………….

  5. Βρε παιδιά, χαλαρώστε! ο Αβριθης προεκλογικά δήλωσε φωναχτά μέσα σε πτήση από Αθήνα για Κω ότι το νέο δικαστικό μέγαρο αλλά και το νοσοκομείο τον Μάρτιο θα θεμελιωθούν. Υπομονή λοιπόν , είναι θέμα ημερών! Τι είπατε, αποκλείεται? Δηλαδή ο Αβριθης είπε ψέματα ενώπιον πολλών Κώων μόνο και μόνο για ψηφοθηρικους σκοπούς! Βρε …………….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ